اره از این لحا ها اصلا مشکلی نداشتم وقت تی وی زیر نیسهای دو تایی را باز نمیکنه اونایی که فایل زیر نویس دو تا هستشنقل قول:
Printable View
اره از این لحا ها اصلا مشکلی نداشتم وقت تی وی زیر نیسهای دو تایی را باز نمیکنه اونایی که فایل زیر نویس دو تا هستشنقل قول:
آقا خواهشا کسایی که این تلویزیون های 2012 رو ندارن یا حتی تاحالا از نزدیک ندیدن نیان نظر بدن.
من 2 هفتس 47lm67100 گرفتم خیلی ازش راضیم. موقع خرید اصلا با این کار نداشتم که کنتراستش چنده و چند هرتزه و از این جور چیزا ...
تو مغازه 86000 و 67000 و مدل های قدیمی رو کنار هم گذاشته بود. به جرات میگم هیچ کدوم از لحاظ کیفیت باهم فرق آنچنانی ندارن.
فقط ظاهر 2012 ها خیلی زیباست ... وقتی فیلم full hd یا 3D میریزم تو فلش واقعا حال میکنم. چند نفر که اومدن میگن کیفیت تصاویر صدا و سیما پایینه باید بگم چرت گفتن و اصلا تو ذوق نمیخوره...
چندتا عکس ازش آپ میکنم الان...
در ضمن کسی اگه قصد خرید داره زیاد به این بحثای حاشیه ای توجه نکنه. یره از نزدیک خودش تی وی رو ببینه و تصمیم بگیره... نه اینکه بیاد بگه کنراست فلان تی وی بالاتره , فرکانسش پایینتره ...
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دوست عزیز اولا مبارکه! دوما اگه منظورتون بنده هستم من فقط عین متن دقیق سایت معتبر cnet رو اینجا نقل کردم و این تی وی ها رو به طور کامل از نزدیک دیدم به جز 7600 که نتونستم پیدا کنم در مورد تست هم شما که تی وی رو خریدی لطف کن توی تصویر ورزشی سریع و بازی با گیم پلی سریع تستش کن ببین چطوره بلور رو حس میکنی یا نه و همین طور در صحنه های تاریک عمق رنگ مشکی رو بررسی کن و همین طور این بازتاب نور که میگن چون این یکی خیلی فکر منو مشغول کرده آیا واقعا نور زیادی بازتاب میکنه؟ ممنون بازم مبــــــــــــــــــارکه!نقل قول:
دمت گرم حاجی یه چند تا عکس دیگه از شبکه های ملی و فیلم فول اچ دی بزار بتونیم تا حدی کیفیت رنگیش رو بهتر تشخیص بدیم ..البته فقط مزنه دستمون بیاد وگرنه باید از نزدیک دیده بشه ..بله..نقل قول:
دوسته عزیز من هم بالاتر گفتم که همین مدل رو دارم. میدونید Input Lag این تی وی چنده؟ Black level چی؟ و باقی قضایا... با توجه به چیز هایی که من از یه تی وی انتظار دارم و سطح توقعی که دارم مسلما نمیتونه مدلی باشه که من ازش راضی باشم. حالا اینکه چرا خریدم هم گفتم مجبوری بوده. شاید این تی وی برای خیلی ها خوب باشه. خیلی ها رو دیدم که اصلا تصویر رو تنظیم نمیکنند. یا ....نقل قول:
مبارکتون باشه.
دوستان اکثر مشخصات رو می تونین در سایت
با دانلود مشخصات و کاتالوگ کامل پیدا کنید
در جای دیگه از این کاملتر من ندیدم
اگه هست به من هم بگین
البته این در مورد سری 7600 هست که من فکر می کنم 76100 که در ایران و خاور میانه حتی آفریقای جنوبی هست باید همین مشخصات رو داشته باشه
فکر می کنم که همشون یکی هستند و فقط با یکی دو حر کم و زیاد ارائه میشن به عنوان مثال :نقل قول:
توی آمریکا به اسم lm 6700
توی انگلیس به اسم lm 670t
توی خاورمیانه به اسم lm 6710
و توی ایران به اسم lm 67100
ارائه شده اند
من منظورم شما یا شخص خاصی نبود کلا گفتم. شما هم به دل نگیر.نقل قول:
چشم تست میکنم
این 47 اینچه یا 42 چقد کوچیکه!:13:
راستی چرا تو سایت ال جی 67100 رنگش بژه مال شما نقره ایه !:24:
آقایون سلام و ببخشید بابت تاخیر من یه چند روزه که اینو نصب کردم و حسابی دارم زیرو روش می کنم .نقل قول:
واقعا هر چی با هاش کار می کنم تمامی نداره ، اول از همه اینترنتشو سریع نصب کردم و وارد Smart Tv Shodam , واقعا LG گل کاشته تو این قسمت ، خیلی ویجت های جذاب و کاربر پسندی گذاشته انگار دقیقا با یک پی سی کار می کنی .
در مورد کاره دوم که انجام دادم بازی Need For Speed 11 رو روش اجرا کردم محشر بود . اصلا TV هیچگونه حاله یا سایه ای نداشت . بازی رو از طریق تبدیل دوبعدی به سه بعدی تبدیل کردم اونقد به سه بعدی نبود ولی وقتی تصادف می کردی انگار شن ها و گرد و خاک ت چشت بودن .
امروزم Smart Share رو راه انداختمش و خیلی سعی کرم Widi رو راه بندازم که نشد تو سایت اینتل که رفتم رو سری های جدیدش Cori3 به بعد سرویس Widi رو راه اندازی کرده که مال من Sony FW . فقط بگم Smart share راحت با Media Player راه اندازی شد .
آهان راستی دیشبم یه فیلم سع بعدی دانلود کردم و روش اجرا کردم که واقعا محشر بود . هنوز تنظیمات عمق تصویر سه بعدی رو تو فیلما زیاد دستکاری نکردم ولی بقیه رو بازم سیخ کردم حتما بهتون خبر می دم .
اقا دمت گرم ، خیالمو یکم راحت کردی ، من اساسی مونده بودم بین این و سامسونگ 6960 ، پس تو توصیه می کنی lg lw6700 بگیرم ؟
کامل ترین رویوی ممکن برای lg lm6700 تو این لینک هست : یک سر برین جالبه
مطمئن باش نسبت به پولی که میدی خیلی سرتره . مدل 6060 سامسونگ رو قشنگ لوله می کنه می ذاره جیبش ، کوجکترین فرقش هرتزش هست با اون یا تبدیل دو بعدی به 3 بعدی و مهمتر از همه عینکهای سبک و راحت و زیادشه . سامسونگ که عینکش افتضاح بود سردرد گرفتم همون 2 دقیقه ای که رو چشم بود ، پرشش راحت چشتو اذیت می کرد ، شایدم باطریش کم بوده ولی سونی خیلی سرتر بود . با این حال بازم کلا عینکهای Active نسبت به مزایایی که در عینکهای Passive این سری LG هست حرفی واسه گفتن نمی ذاره (از جمله تعیین عمق ، Dual PlayT، بدون باطری بودن ، عدم پرش و اذیت شدن ، خروجی Full HD سه بعدی و ... ).نقل قول:
ممنون ، منم فردا دارم میرم بگیرم ، از کدوم مغازه تو سعدی گرفتی ؟!نقل قول:
دوستان کسی قیمت دقیق LM76100 و LM67100 رو میدونه؟!
از اون جایی که LM76100 قابلیت انطباق 800 هرتز هست رو داره و مدل LM67100 اگه اشتباه نکنم 400 هرتز رو داره به نظر شما ارزش این رو داره و تو سایر موارد یکی هست, به نظر شما ارزش اینو داره بیشتر خرج کنیم و اون مدل رو تهیه کنیم؟!
مسلما 76100 بهتره و تو تصاویر سریع کمتر مشکل جاماندگی داره. ولی این 400 و 800 بیشتر جنبه تبلیغاتی داره. در حقیقت فرکانس واقعی 67100 برابر 100 و فرکانس واقعی 76100 برابر 200 هرتز هست که اون 400 و 800 به صورت نرم افزاری ایجاد می شن. قیمت ها تو سایت lgcenter.ir هست.نقل قول:
ممنون. این قضیه که میگن 6700 از پنل 60هرتز استفاده میکنه راسته؟!نقل قول:
اصلا این قضیه در مورد 67100 هم صدق میکنه؟
دوست عزیز کاملا درسته و لینک و اعلام رسمی خود ال جی رو هم در صفحات قبل گذاشتم به نظرم قیمت بالاتر 7600 مدل کاملا ارزش هزینه رو داره تا جایی که سایت معتبر flatpanelhd نسبت به قیمت این مدل رو از 9600 بالاتر دونسته وبه اون مارک highly recommended 2012 داده و اونرو نسبت به قیمت در کنار مدل هایی مثل gt50 / vt50 / es8000 قرار داده!نقل قول:
تو سایت آمازون آمریکا میگه 6700 پنلش 120 هرتز هست که برای ایران و کشورهای با سیستم تلویزیون پال معادل 100 هرتز میشه.نقل قول:
سلام دوستان
یک سوال داشتم
آیا این تی وی های جدید فرمت iso هم پخش می کنند؟؟؟
کسی تست کرده
با تشکر
همچنین آیا دو سه فیلم و یا آهنگ در هارد باشه میتونه اونها رو تفکیک بده و هر کدوم رو خواستم بخونه
در مورد زیر نویس ها چی؟؟
ممنون میشم راهنمایی بفرمایید
cnet :نقل قول:According to LG, the LM6700 uses a 60Hz panel with a scanning backlight for what the company calls "Black Dimension Insertion" and claims is a 120Hz effect.
پنل 60 هرتزه که با سیستم BDI ال جی ادعا میکنه میشه 120 هرتز .
البته من [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] هم دیدم چیزی راجع به 60 هرتز بودن ننوشته بود نمی دونم این According to LG به کجا استناد می کنه ولی اگر این حرف دست باشه خیلی گیج کننده میشه: پنل 60 هرتز که تاثیر 120 هرتز رو داره و تو سایت ایران نوشته قابلیت انطباق 400 هرتز داره:18:نقل قول:
در کل این ال جی هم بدجور با اعداد بازی می کنه.
بله درسته ولی چیزی که من در نقد یکی از کاربرهای حرفه ای آمازون هم دیدم همین بود گفته چون خودش یه سامسونگ داره در قیاس با اون این 60 هرتز بودن رو حس می کنه و توصیه کرده بود کسانی که تجربه دیدن تی وی های 120 هرتز رو دارن به هیچ وجه سراغ این مدل نرن در مورد 400 هرتز هم ال جی از مقیاس mci استفاده کرده که به نظر در مقالات معتبر اعتباری نداره!نقل قول:
از نزدیک تست نکردم ولی طبق مشخصاتی در سایت ها اومده : در مورد سوال اول بعیده هیچ تی وی ندیدم این کار رو انجام بده -توانایی تفکیک رو داره حتما-زیرنویس رو هم قاعدتا باید اجرا کنه باز دوستانی ک تی وی رو دارن بهتر میتونن کمکت کنن!نقل قول:
منم امشب تلویزیون 47 lm67100 خریدم بدون سینما 2950 ، فردا میاد برای نصب ، حالا حتما تست کامل انجام میدم بهتون خبر میدم
آقا مبارکهنقل قول:
كساني كه تلويزيون هاي LG 2012 را خريداري كردنند در مورد كيفيت تيونر - ورودي و خروجي ها -پنل - وضعيت تصوير در تصوير و منو و عملكر توضيح دهند و اگر ميتوانند عكس قرار دهند
يه مسئله من 58000 گرفتم يه ماهي ميشه از ديروز وسط پخش فيلم از فلش يا روي كانالهاي صدا سيما يهو صدا قطع ميشه هيج جوريم درست نميشه مگه اينكه روشن خاموش كنيد تلويزيون رو كسي تا حالا برخورد كرده به اين مشكل؟
بسیار بسیار مبارک باشهنقل قول:
حتما کلی تست کن به ما هم خبر بده
در ضمن ببین فیلم با فرمت ایزو را پخش می کنه یا نه؟؟؟؟
ایزو فرمت فیلم نیست و یک ایمیج از دیسک نوری مثل DVD یا بلو-ری هست. بنابراین هیچ تلویزیونی نمی تونه iso رو بازکنه.نقل قول:
ممنوننقل قول:
اما اگه میشد چی میشد
پس باید سراغ HD پلیر های مثل EGREAT بریم
درسته؟؟
آره تو مشخصاتش دیدم باید بتونه. احتمالا باید ایمیج از DVD-Video یا BD باشه وگرنه ایمیج های متفرقه رو بعید می دونم بتونه بخونه. اگر قیمتشو تو ایران داری بگی خوبه.نقل قول:
با سلام
دیروز جمهوری رفته بودم و خواستم یکی از تلویزیون های 47 اینچ سری LM رو بگیرم که یکی از مغازه دارها مدل LM 76100 رو پیشنهاد داد و پیش یکی دیگه که رفتم گفت مدل LM 86000 بهتر هست و میگفت کنتراست تصاویرش بیشتره
آیا به نظر شما چنین چیزی درست هست؟
تفاوت این دو مدل در چیست؟
با تشکر فراوان
در مورد تصویر مثل هم هستند فقط 8600 دو هسته ای هست همین
بهت قول می دم 7600 با توجه به قیمت از 8600 بهتر هست
دو هسته ای در مورد smart بدرد می خوره
سعی کن 7600 بخری
در ضمن سینمای خانوادگیش رو هم بر تدار تا 350 کمتر بشه برات
قیمت هاش از 280 تا 550 هستنقل قول:
آخرین مدلش egreat 300 هست که 550 هست
نقل قول:
در مورد تصویر مثل هم هستند?! :39:
واقعا چقد خوب مردم رو راهنمایی میکنن lm86000 تلویزیون full led با کنتراست 1 بر9000000 رو با lm76100 مقایسه میکنن
چیزی نمیدونین چرا الکی ملت رو گمراه میکنید!
بله دوست عزیر من خودم دوتا EGreat Rs200 دارم که البته فقط با یکیش کارم می کنم ایمیج دی وی دی . بلوری 3D رو به راحتی اجرا میکنم قیمت عم فکر می کنم الان باید 550 باشه البته من 500 گرفتمنقل قول:
دوستمون درست گفتند مقایسه 7600، 8600 و 9600 در سایت آمازون آمریکا اینجوریه:نقل قول:
8600 LED+ هست و اونی هم تو سایت ایرانیش نوشته 8600 فول LED هست نمی تونه درست باشه.
خیلی جالبه ایشالا یه وقت بشه روی تلویزیون ها هم این قابلیت قرار بگیره.نقل قول:
[QUOTE=smhsh121;7106343]دوستمون درست گفتند مقایسه 7600، 8600 و 9600 در سایت آمازون آمریکا اینجوریه:
8600 LED+ هست و اونی هم تو سایت ایرانیش نوشته 8600 فول LED هست نمی تونه درست باشه.
فک کنم این صدمین باری باشه که اینو میگم:9: به محصولاتی که واسه اروپا و امریکا تولید میشه کاری نداشته باشین اونایی که واسه خاورمیانه تولید میکنه ال جی مشخصاتشون فرق میکنه