یک دستگاه 4کاره میخواهم لیزری
پرینتر فاکس فتوکپی اسکن
تا قیمت 600-700 تومان میخواهم
بشه با هرکارتریج که شارژ میکنیم حدود2000برگ بزنه
Printable View
یک دستگاه 4کاره میخواهم لیزری
پرینتر فاکس فتوکپی اسکن
تا قیمت 600-700 تومان میخواهم
بشه با هرکارتریج که شارژ میکنیم حدود2000برگ بزنه
دوستان همیشگی سلام.
یک پرینتر لیزری سیاه و سفید برای مصرف خانگی می خوام که برای کاغذ A4 و A5 جای مجزا داشته باشه.پیشنهادتون چیه؟
سلام گلم.نقل قول:
سقف بودجه؟؟؟
نوع کارکرد؟؟؟
رنگی مد نظره یا تک رنگ؟؟؟نقل قول:
نوع کارکرد : مصرف خانگی در حد چاپ مقالات دانشجویی و امثال این.کار سنگینی باهاش ندارم.فقط می خوام یه پرینتر باشه که بعضی اوقات لازم میشه نرم بیرون ....نقل قول:
سقف بودجه : هزینه هر چه کمتر بهتر به شرطی که کیفیت پایین نیاد( یه چیزی هم رده HP1020 )
Canon LBP 6000...250.000نقل قول:
ممنون.پرینتری که دو جای مجزا برای کاغذ A4 و A5 داشته باشه دیگه تولید نمیشه تو این رینج؟ مثل HP1020 و یا HP1102Wنقل قول:
سلام
دوستم یک پرینتر و یک سه کاره داره :
1.جوهرافشان رنگی HP 3650 داره . یکسال باهاش کار کرده
خیلی تمیزه
من هم فقط میخوام هر از گاهی مقاله ای چیزی فقط برا مصرف خانگی پرینت کنم و فقط هم جوهر مشکی
میگه 50 تومن
2. سه کاره ی hp2353 نیاز به شارژ کاتریج داره ( چون 6 ماه ازش استفاده نشده 0 و کلا 9 ماه خریدتش
میگه 100 توم
پیشنهاد میکنید خریدشونو ؟
کدوم یکی ؟
چون راستش الان کانون 6000 یا اچ 1102 من صبح پرسیدم 300000 تومن هست و من اصلا موارد استفادم شاید در ماه به 100 صفحه پرینت هم نرسه
لطفا راهنمایی کنید
ممنون ازتون
خیر متاسفانه....نقل قول:
سلام.نقل قول:
اگر استفاده محدود از دستگاه دارین و شاید ماها پرینت نگیرین، زیاد روی جوهر افشان حساب نکیند.
چون باید دائما استفاده بشه. برخی مدلها هم هستن که شرکت سازنده ادعا کرده که هد مقاوم به خشک
شدگی دارن. در صورتیکه من جوابی نگرفتم و بعد از اندکی عدم استفاده مجبور به هزینه بالایی شدم!!!
سلام لطفا راهنمایی کنید یک پرینتر لیزری سیاه سفید A4 برای استفاده خانگی با کیفیت خوب ترجیحا دورو پرینت کنه پیشنهاد کنید با ذکر قیمت
میخوام پرینتر رنگی لیزری بخرم برای مصارف خانگی
نظرتون با مدل چاپگر لیزری CLP-320 سامسونگ چیه ؟
یک پرینتر لیزری خوب پیشنهاد بدید
که هم پورت paralel همان lpt داشته باشه هم usb که بشه با برنامه ای که تحت داس است که تو ویندوز اجرا میشه رو باهاش پرینت گرفت
جنسشم خوب باشه پرینت زیاد بزنه خراب نشه
برای سیستم حسابداری است و تعداد بالایی پرینت میزنه سوزن مکنده رولش خراب نشه کاغذ گیر نکنه همش
قیمت بگید
400 تا 900 تومان
سلام دوستان
من پرینتر حرارتی میخواستم بخرم
واسه رستوران میخوام
یه چیزی میخوام که روزانه 100د تا فیش بزنه
هزینه های جانبیش هم کم باشه
این جریان عمر هد 8 کیلومتر و عمر هد 12 کیلومتر چیه ؟؟؟؟
یعنی بعد از 8 کیلومتر پرینت کردن باید هدشون عوض بشه ؟؟؟ یا کلا دستگاه باید عوض بشه ؟؟؟
اگه هد باید عوض بشه قیمت هد چه قدره ؟؟؟
ممنونم
سلام یه پرینتر ( لیزری تک کاره سیاه و سفید) برای مصرف خانگی معرفی کنید که کم مصرف باشه و هزینه شارژ کارتریجش هم کم باشه زیاد مصرف هم ندارم خیلی کم و برای مصارف ضروری مثل کپی های ضروری
سه تا مدل پیدا کردم کدومش بهتره ؟ از لحاظ شارز و دوام کارتریج کدوم یک از مدلهای زیر بهتره؟ شما فکر کنید من در ماه بطور متوسط 100 برگ چاپ میکنم:
canon lbp 6000
brother 2130
hp 1102
با تشکر
با سلام
من قصد خرید پرینتر برای کارهای دانشجویی و برای کارهای معمولی در خونه دارم
بودجمم هم بین 150 تا حداکثر 200 تومنه
تو سایت digikala و chare چند تا مدل با این حدود قیمت بودند ولی چون اطلاعاتی از پرینتر ندارم گفتم قبل از خرید ازتون راهنمایی بگیرم
بعضیها میگن این پرینترهای ارزون قیمت هزینه رنگشون بالایه آیا درسته؟؟
کلا اگه میشه یه مدل خوب بااین حدود قیمت بهم معرفی کنید که هزینه های جانبیش پایین باشه و کیفیت خوبی داشته باشه
ممنون
کسی نیست؟؟؟:sq_6:نقل قول:
سلام دوست عزيزنقل قول:
بهترين پرينتر براي كارهاي دانشجويي و اين مسائل با اين بوجه مي شه به پرينتر هاي ليزري سياه و سفيد hp مدل هاي 1020 يا 1210 اشاره كرد
با تشكر
سلام دوستان هنوز موندم چی بگیرم[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نظرتون رو درباره این مدلا لطف میکنید بگید بیشتر منظورم هزینه شارژ و کارتریجشونه.
1-پرینتر Samsung ML 1660
2-پرینتر Samsung ML 2160[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
3-پرینتر Samsung ML 2165W[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
4-پرینتر HP LJ P1102[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
5-پرینتر برادر مدل HL-2140[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
6-LBP6000 - Canon[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
میدونید موندم چندکاره جوهر افشان بگیرم یا تک کاره لیزری؟کاملا گیج شدم نمیتونم تصمیم گیری کنم.
این جوهر افشانها هم مثل لیزریها قابل شارژه یا باید هر دفعه که تموم شد کارتریج نو براش بخری؟
یه چندکاره خوب با کیفیت و هزینه های جانبی پایین هم بهم معرفی میکنین؟
لطفا 6 گزینه بالا رو که نوشتم از لحاظ هزینه شارژ و کارتریج با هم برام مقایسه کنید و هر چیزی که خودتون به ذهنتون میرسه!!
ممنون
سلام به همگی . من یه پرینتر 4 کاره میخوام که حدود 500 تا 550 باشه . یه چیزی باشه که هم کیفیتش خوب باشه هم واسه شارژش اذیت نکنه.تو این قیمت چی پیشنهاد میدین؟ HP 1212 چطوریه؟
سلام
من یک پرینتر چند کاره لیزری(پرینت-اسکن-کبی) نیاز دارم برای کارای دانشجویی شاید هفته ای میانګین 30 تا پرینت بیشتر یا کمتر باهاش نخوام بګیرم.
اګه کیفیت اسکنشم خوب باشه که خیلی خوب میشه.
یه مدل adf و یک مدل بدون adf بهم معرفی کنید.
بودجه هم 400 تا 500
ممنون از شما
سلام
حامد جان به کمکت نیاز اساسی دارم .
یه پرینتر سیاه و سفید واسه مدرسه میخوام ... گاهی وقتا حجم کار بالاست ... مثلا ایام امتحانات ممکنه روزی بالای 500 برگ پرینت بگیریم .
دنبال یه مارک با دوام با ظرفیت مناسب تونر میگردم که برای شارژ نیاز به تعویض کارتریج نباشه ... نمیخوام وسط کار دستمون تو پوست گردو بمونه .
هزینۀ شارژش هم زیاد نشه .
بودجه هم بین 200 تا 350
راستی این مدل با انتظارات من همخونی داره ؟
Canon LBP6000
با سپاس :»
سلام دوست گلم. بخاطر تاخیر عذر میخوام.نقل قول:
برای اینکه حجم کاری شما کمی بالاس بهتره که کلا از پرینترهای کانن استفاده کنید. چون برای شارژ کارتریج اونها به مشکل نمیخورین. برای HP هم مشکلی پیش نمیادش. ولی ممکنه در اثر شارژهای متوالی کمی کم رنگ بشه!!!
این مدلی که شما در نظر دارین، مدل بسیار خوبی هستش. اما برای پرینت متوالی باید به فاصله هر 10دقیقه یه استراحت بهش بدین. تا آسیب نبینه. من این مدل رو چند سال پیش داشتم و برای پایان نامم حدود250صفحه رو یک باره پرینت زدم و هیچ مشکلی پیش نیومد. ولی خب، بهتهر که تعداد صفحات از 100تا تجاوز نکنه تا پرینتر داغ نکنه. چون این سریها از فن بی بهره ان.
میتونید روی پرینترهای کارکرده مدل بالاتر هم فکر کنید.
دوستان یدونه پریتنر میخوام برای خونه زیاد قرار نیست ازش کار کشیده بشه اما شاید پیش بیاد سالی ماهی یهو 100 تا پرینت هم بگیرم
Hp که خوب شناخته شدس من با مدل 2035 و 2055 و 1005 (اگر اشتباه نکنم) تو سایت دانشگاه که مسئول بودم کار کردم دو تای اول عالین اما خیلی گرونن
برندهای دیگه رو واقعا نمیدونم کیفیت کارشون چطوریه
ترجیحاً از برند HP لیزری تک کاره و سه کاره سیاه و سفید میخوام
شارژ کارتریجش راحت باشه قطعاتش هم گیر بیاد
از برندهای دیگه هم اگه مدل های با کیفیتی سراغ دارین ممنون میشم پیشنهاد بدین
قیمت هم هرچی کمتر بهتر اما خوب از کف قیمت تا بالا یشنهاد بدید ببینم چه میشه کرد دیگه:n01:
حالا با تفاسیر فوق ممنون میشم چند تا مدل بهم معرفی کنین
سلام و عرض ارادت.نقل قول:
برای کاربرد شما که حجم بالایی نداره و زیاد هم سنگین پرینت نمیگرین، مدل Canon LBP6000 عالیه. هم کارتریج خوبی داره(شارژ پذیریی بالا) و هم قیمت مناسب و عمر خوبی داره.هم رده این مدل در برند HP مدل 1102 هستش که کمی از این مدل گرونتره.
این مدل کانن حدود 240.000تومن هستش. فقط هنگام خرید حواستون به کارتریج باشه که کارتریج اصلی با قلابی اون تعویض نکرده باشن!!!
با تشکر از شمانقل قول:
پس تک کاره لیزری بخوام از بین این دو تا فقط انتخاب کنم؟ گارانتی پرینترهای کنون چه شرکتی هست؟چطور میشه کارتریج اصلش رو تشخیص داد؟
میشه چند تا سه کاره لیزری سیاه و سفید خوب هم پیشنهاد بدین؟
یه توضیحی هم در مورد کیفیت پرینت تک کاره و سه کاره ها بدین ممنون میشم میخوام ببینم کیفیت پرینت اگه خیلی فرق داره خوب تک کاره بگیرم بیخیال سه کاره بشم
........:n27:نقل قول:
با سلام خدمت دوستان عزیز و گرامی،،،
من هم اکنون یک عدد پرینتر HP 1214nfh دارم چهار کاره! اما میخوام کمی در سرعت پرینت و کپی کردن ارتقا داده باشم.
بنابراین آیا پرینتر تهیه کنم؟ یا اینکه دستگاه کپی بخرم که قابلیت اتصال به کامپیوتر داشته باشه؟
آیا این دستگاه کپی
رو تهیه کنم خوبه اگر هم دستگاه کپی خوب نیست یک پرینتر با این قابلیت ها پیشنهاد دهید!
ممنون!
راستی مگه دستگاه کپی مثل پرینتر لیزری تونر نداره؟ مگه پودر داخل نمیریزن؟!
سلام من یک پرینتر سه کاره لیزری (سیاه -سفید) می خواستم (پرینت - کپی - اسکنر ) حدود قیمت هم حداکثر تا 500 تومن باشه
به نظرتون چه مدلی بگیرم برای کار خونگی می خوام و استفاده از پرینتر و کپی بیشتره
چند تا مغازه سر زدم ولی قیمت ها خیلی الکی بالا رفته و می خواستم دیگه برم تو کار دسته 2 ولی نمی دونم اطمینانی هست یا نه چون گارانتی نمی کنن (فقط بردش)
به نظرتون با توجه به این قیمتای بالا اگه بخوام دسته 2 بگیرم باید به چه نکاتی توجه کنم و چه مارک هایی رو اصلاً نرم سمتش
و اصلی ترین نکات که باید بهش توجه کنم چیه؟
و آیا کیفیت کار این سه کاره با این که هر کدوم رو جداگانه استفاده کنیم فرق داره (منظورم پرینت و اسکنو جدا بگیرم ) ؟ البته بازم بگم برای کار خونگی می خوام مصرفم زیاد نیست ولی می خوام دستگاه بهینه کار کنه .
سلام دوستان من دانشجو هستم .و می خوام یه اسکنر برای اسکن جزوات و کتاب ها (معمولا سیاه و سفید)بگیرم . زیر 250-260 تومن دوستان کیفیت تصویر اونقدر برام مهم نیست فقط خوانا باشه لطفا راهنماییم کنید
این مدل ها رو هم توی اینترنت دیدم چجورین حوبن؟
HP Scanjet G2710
Canon CanoScan LiDe 110
راستی دوستان قیمت مدل زیر چقدر هست و چجوریه؟
Canon CanoScan LiDe 210
پیشاپیش ممنون از راهنماییتون
دوستان یه لطفی کنن این یه سوال منم جواب بدن دیگه قول میدم اینورا نیام:n02:
از بین سه تا سه کاره زیر به نظرتون کدوم رو بگیرم بهتره؟ تا سر ماه حتما یکیش رو میخرم بدبختانه قیمت ها هم ترکید باز!
HP LaserJet M1132
Canon i-SENSYS MF4410
Canon i-SENSYS MF4430
راستش نظر خودم رو HP هست اما ممنون میشم راهنمایی کنید
فرق 4410 با 4430 چیه؟ اگه فرق خاصی ندارن 4410 که ارزون تره اولویته از کنون خوب!بودجم دور و ور 500 هست حالا یکم بیشتر
سلام
دنبال یه پرینتر ارزون میگردم واسه کارای دانشجویی داستان جوهر افشان و لیزری چی هست کلا؟:n02:
این طور که متوجه شدم لیزری ها جوهر نمیخوان ولی گرون ترن و جوهر افشانا براشون باید جوهر خرید دردسر تعویض جوهر و اینا + هزینش اما قیمت دستگاه کمتر درسته؟:n27:
من شاید هفته ای 4 5 تا ورقه پرینت کنم کپی و اسکن هم احتمالا به دردم بخوره...
کمترین هزینه ای که باید بکنم چقدره؟
اگه یه مدل خوب بخوام که عکس های خونوادگی رو هم بخوام گاها چاپ کنم چقد باید هزینه کنم؟
یه مدلی هست به اسم اچ پی اسمارت پرمیوم که روش اپلیکیشن هم میشه نصب کرد و اینا امکاناتش کارایی داره؟
مثلا میشه مستقیم از یه گوشی اندورویدی باهاش کار کرد و یه چیزی پرینت کرد؟
میشه یه مدل بیسیک و ساده و یه مدل با امکانات بیشتر وقیمت مناسب پیشنهاد کنید.
نهایت 300 میتونم هزینه کنم.
نظرتون راجع به این چیه دیجی کالا میده 170
HP Deskjet D2050
مرسی ممنون که وقت میذارید:n16:
پرینترهای چند کاره بدلیل استحلاک بالا، هم مصرف جوهر بیشتری دارن و هم ممکنه وقتی خراب میشن، یا بسختی درست بشن و یا اینکه هزینه زیادی رو براتون به همراه داشته(تجربه شخصی!). در مورد اصل بودن کارتریج هم باید بگمک که کارتریجهای فله ای معمولا هیچ پک و وکیومی ندارن، ولی کارتریجهای اصل رو داخل پاکتهای پلاستیکی محکم وکیوم میکنن. البته شاید تقلبی رو هم این بلا رو به سرش بیارن. ولی من هر چی تقلبی تا حالا دیدم، همه فله ای و بدون بسته بندی بوده. رنگ اونها هم معمولا کمی روشنتر تر از سایر کارتریجهاست!!!نقل قول:
خرید سه کاره رو زیاد توصیه نمیکنم!!!
سلام.نقل قول:
مدلهای لیزری از پودر استفاده میکنن. یک درام و یک محفظه نگهداری پورد. پودر با گرم شدن به کاغذ میپسبه و میشه متن یا تصویر پرینت شده! ولی جوهر افشان، صرفا جوهره و از هدهای متعددی برای چاپ استفاده میکنه. برای شما که مصرف مداوم ندارین، جوهر افشان اصلا مناسب نیستش. چون با کمی وقفه در مصرف ممکنه که هد کارتریجها اسیب ببینه و اونوقته که باید کلی هزینه کنید برای خرید کارتریج نو. ولی لیزری این برتری رو داره که با فواصل طولانی در عدم استفاده، هیچ اسیبی نبینه. برای چاپ عکس پرینترهای اسمارت زیاد جالب ظاهر نمیشن! چون اصولا حجم کوچیکشون باعث پایین اومدن کاراییشون میشه. بنظر من برای چاپ فقط باید روی پرینترهای جوهر افشان تمرکز کرد. چون برای چاپ خانگی خرید و نگهداری این دست پرینترهای زیاد صرفه اقتصادی نداره، پیشنهاد میکنم که عکسهاتون رو بدین به عکاسی برای چاپ. پرینترهای لیزری رنگی با کیفیتی در حد پرینترهای جوهر افشان، بسیار بسیار گرانقیمت هستن! برای کاربرد شما مدل Canon 6000LBP مدل مناسبی هستش که کارتریج مناسبی و بی دردسری برای شارژ کردن داره.
ممنون اما وسوسه شدم یکی بخرم انشالا که دووم بیاره:n01:نقل قول:
این دو مدل کنون مخصوصا 4430 امکانات بهتری نسبت به HP دارن کارتریجشون هم پرینت بیشتری میگیره فقط یه سوال دیگه که برام پیش اومده روی این دو مدل کنون کارتریج استارتر گذاشتن یا کارتریج 728 رو روش داره؟
توی مشخصاتش کارتریج 728 قید شده اما تو یکی از سایت های فارسی خوندم کارتریج استارتر روشه!
اگه استارتر باشه 1000 برگ بیشتر پرینت نمیگیره اصلا ارزش خرید نداره کارتریج 728 هم گرونه
کارتریج استارتر رو چند بار میشه شارژ کرد؟ مثل بقیه کارتریج ها امکان تعویض درام دارن؟ درام کنون هم مثل HP روی کارتریجه ؟
شرمنده سوالام زیاد شد
باید روی اون 728باشه! حالا هر چی غیر این باشه مشخصه که تعویض شده. ون هم برای سود بیشتر!!!نقل قول:
سایت فارسی رو ملاک برای بررسی قرار ندین. چون همهشون به نفع خودشون دستکاری شده هستش! کارتریج اسارتر یک کارتریج پیشنهادی هستش. وگرنه کارتریج اصلی قطعه همون 728هستش که درام رو هم همراهش داره و میشه شارژش کرد. کارتریج هم بصورت Free Charges هستش. اما کارتریجهای HP معمولا چیپ محدودکننده دارن. بله. دارم و کارتریج باهمه و معمولا باهم بفروش میرسه. ولی شما کن نسخه استارتر رو نخری. چون توی اکثر جاها این نسخه رو FC ندونستن. باز هم میگم، اگر احتیاج مبرمی ندارین، اسکنر و چاپکر رو جدا تهیه کنید.
سلام
دنبال یه پرینتر لیزری رنگی چندکاره هستم
مد نظرم سامسونگ CLX-3185 هست یا HP OJ M275 NW هست
کسی تا حالا با اینا کار کرده ؟ چطوره؟ قیمت هفته پیش هر دو حدود1تومن بوده !
راستی من اطلاعاتی در مورد پرینترهای جوهرافشان ندارم ، آیا به صرفه هست خریدشون
من زیاد پرینت و کپی ندارم حداکثر هفته ای 50برگ
سلام.نقل قول:
مدل HP شناخته شده تر و نسبتا بهتر هستش. سامسونگ معمولا چیپ محدود کننده شارژ داره شدیدا اذیتت میکنه. پرینترهای جوهر افشان زیاد برای مصارف خانگی مناسب نیست. چون اگر مدت محدودی ازش استفاده نکنید، هد اونها اسیب میبینه.
سلام
من میخوام بدونم از بین سه مدل زیر کدوم رو بگیرم(این دقیقا سوال یکی دیگه از دوستان تو بالا بود اما چون جوابی ندیدم گفتم دوباره پست بزنم)
HP LaserJet M1132
Canon i-SENSYS MF4410
Canon i-SENSYS MF4430
و دلیل بهتر بودن یک مدل نسبت به بقیه هم بگید لطفا!:n16:
با تشکر از آقا حامد عزیزنقل قول:
من یه سرچی کردم 4430 از جفتش بهتره
HP که کارتریج استارتر داره 700 برگ بیشتر هم نمیزنه ADF هم نداره
4410 قابلیت ADF نداره اما اونم استارتر روشه ولی 1000 برگ میزنه
4430 قابلیت ADF و مکش خودکار برای پرینت تا 99 برگ داره اما بدبختانه اینم استارتر روشه و 1000 برگ میزنه!
آقا حامد عزیز من سایت های سازنده این دو پرینتر رو سرچ کردم مدل های زیر که مینویسم همشون کارتریج استارتر دارن بدبختانه!!!
خوره این سه کاره افتاده به جونم آخرشم خراب میشه پشیمون میشم:n02:
HP 1102 کارتریج استارتر قابلیت چاپ 700 برگ
HP 1132 کارتریج استارتر قابلیت چاپ 700 برگ
کنون LBP6000 کارتریج استارتر چاپ 700 برگ
و 4410 و 4430 هم با کارتریج استارتر قابلیت چاپ 1000 برگ
گویا تمام پرینترهای ارزان قیمت کارتریج استارتر دارن!
یاد 2035 بخیر عجب غولی بود لامصب من باهاش بالای 1000 برگ پشت سر هم زدم آخ نگفت!!!