دوست عزیز لطفا به قوانین فروم احترام بگذارید
فونت و اندازه پستتون رو درست کنید و در ادرس زیر مطرح کنید:20:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Printable View
دوست عزیز لطفا به قوانین فروم احترام بگذارید
فونت و اندازه پستتون رو درست کنید و در ادرس زیر مطرح کنید:20:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دوست من شما در مورد خودروها تحقیق کردیننقل قول:
اما مهمترین مورد مشخص کردن ملاک های خودتون برای انتخاب خودرو هست.
شما الان 4 تا خودرو رو نام بردین و دوستان هم مشاوره دادن اما شما ملاک ها رو مشخص کنید تا خودروها رو بی جهت مورد بررسی قرار ندن و زودتر به نتیجه برسید.
ضمنا سقف بودجه ای که برای خرید خودرو در نظر گرفتین رو مشخص کنید.
سلام نوشته بودم که:یه ماشین میخوام فقط برای سفر جاده به دردم بخوره تو همین رنج قیمت بالاییها-لطفاً نظر بدید که برم بگیرمنقل قول:
قیمت هم که تا همون 20 میلیونه
اگه هم بشه از همون وام سایپا و یا ایرانخودرو استفاده کنم.و یا وام دیگه رو نگیرم
نقل قول:
اگر فقط برای سفر و جاده میخواین بین گزینه هایی که گفتین به ترتیب:نقل قول:
1. سورن
2. تندر 90
3. پژو 206 SD V8
ممنون دوست عزیزنقل قول:
پولم حدود همون 16 ثابت مونده
بین 405 و 206 موندم
206 تیپ 2 چه جوره کلا؟ از لحاظ کیفیت و ... نسبت به تیپ 5 و 6؟
قیمت خرید فوری چند هست. ممنون
تیپ 2 نسبت به تیپ 5 و 6 به مراتب قابلیت های کمتری دارهنقل قول:
مثلا موتور 1400 CC
امکانات و آپشن های ساده
اما تیپ 5 به مراتب امکاناتش کامل هست و تیپ 6 هم همون تیپ 5 هستش فقط دنده اتوماتیک هست.
اگر شما 16 میلیون تومن بودجه دارین میتونید 405 با موتور TU5 رو انتخاب کنید که از تپ 2 سرتر هست.
البته ملاک های شما هم برای انتخاب خودرو مهم هست.
یک دنیا ممنوننقل قول:
من اهل ویراژ دادنو جوونی کردن نیستم.
استفاده دو نفره داریم و اولین خودرومون هست
چیزی میخوام باهاش راحت باشیم و چون درآمد معمولی داریم به خرج نیفتیم
صندلی راحت، ماشین سواری خوب و ترمز ABS، کیسه هوا و...
چرا 405 SLX از GLX بهتره؟
ماشین صفر بخرم، از همون اول پلاک و بیمه و گارانتی داره؟ یا برای اینها باید جداگانه خرج کنم؟ ممنون
گویا انتخابم بین این دو گزینه فقط هست. 206 و 405
405 SLX موتورش TU5 هست 110 اسب 16 سوپاپ کم مصرف ، کم صدا و با 206 تیپ 5و6 یکی هست . 405 معمولی موتور قدیمی 95 اسب 1800 و پر مصرف و کم بازده روش هست البته موتور خیلی خوبیه ولی TU5 بهتره .نقل قول:
دوستان یه ef7 پایه گاز سوز می خوام بخریم. سال 90.کم کار کرده. ۱۵ قسمت گذاشته.
توصیه میکنید اینو بگیریم یا سمند se از کارخونه؟ و چرا؟
با فرض اینکه کاملا سالم باشه (از همه لحاظ) با این قیمتش مناسبه؟
سمند EF7 اگر برای ابتدای سال 90 باشه خیلی بهتر از اواخر سال 90 هست چون این سری آخر با مشکلاتی مواجه بوده البته نه برای همه.نقل قول:
من فکر میکنم سمند LX EF7 در کل از سمند SE برتر هست و انتخاب به مراتب با سمند EF7 خواهد بود.
از نظر امکانات کامل تره همچنین موتور EF7 هم ار عملکرد خوبی نسبت به موتور XU7 که روی سمند SE نصب شده برخوردار هست.
سلام دوستان
یه سمند ال ایکس به رنگ مسی سال 85 اگه خیلی تمیز باشه چند می ارزه؟ راستش دوستم پیشنهاد داده و خیلی ازش تعریف کرده و فردا میرم برای بازدید و مشخصات کاملشو براتون میگم ولی لطفا یه حدود قیمت به من بگین؟ صاحبش میگه 9500،
یه سوال دیگه هم داشتم اینکه سمندای رنگ مسی، سفارشی هستند یعنی آپشنای خاصی دارند یا مثل بقیه سمندا هستن؟ (ببخشید اگه سوال من مبتدیانه است، راستش این اولین ماشینیه که ایشاله میخوام بخرم)
سمند مدل 85 رو تا 8 تومن هم می تونید پیدا کنید و تا 10 تومن که اون دیگه بستگی به نظر دارنده ماشین یا سالمی ماشین داره.نقل قول:
ولی قیمتی که گفتن دقیق در میانگین قیمت ها قرار داره و باید ببینی سالمه و چقد کارکرده.
رنگ مسی هم سفارشی نیست وولی حداکثر قیمت برای رنگ های سفارشی 100 هزار تومنه و ربطی هم به اپشن های ماشین نداره
سلام دوست عزیز اگه بگردی با این قیمت میشه ال ایکس مدل 87 گرفت بنظر من اگه خیلی تمیز با بیمه و لاستیک کامل هم باشه گرونه.نقل قول:
ممنوننقل قول:
تو رنج 16 تومان، کمی بیشتر و یا کمتر
206 تیپ 6 یا صندوق دار دنده اتومات گیر میاد؟ چه مدلی؟
ممنون
تیپ 6 هاچ بک با اس دی اتومات زیاد تفاوت قیمتی ندارن امااس دی کمی بدفروش هست .نقل قول:
مدل 86 تمیزش رو میتونید بخرید . فقط خیلی دقت کنید که گیربکس وضعیت خوبی داشته باشه ، خیلی مهم هست .
پ.ریا جان اتفاقا 206 SD V9 بازارش خیلی داغ و خوب بود خصوصا در تهران.نقل قول:
SD V9 بهترین نوع 206 SD هستش
ممنون . در اینکه بهترین نوع اس دی هست شکی نیست ولی از این نظر گفتم که بیشتر دستی رو به اتومات ترجیح میدن و هاچ بک رو به صندوق دار . البته شاید تهران با اصفهان فرق داشته باشه .نقل قول:
دوستان من قبلا حدود یکی دو ماه پیش یه مشاوره گرفتم از شما برای خرید یه خودرو
حالا میخوام اول بگید که اوضاع بازار تو خودرو چقدر فرق کرده؟
شنیدم پراید دو گانه شده 13 تومن! شنیدم البته حالا نمیدونم این شده یا نه! :|
تا 15 تومن چی خوبه الآن؟ فرض کنید عجله ای هم نیست
آیا الآن همون پیش خرید یه خودروی صفر بهتره؟ یا اینکه سریعا یه دست دو تمیز برداریم؟
همه چیز من جمله اوضاع اقتصادی اینا رو هم در نظر بگیرید
اون نشست آخر خرداد و حذف یارانه بنزین و ...
مرسی
خوب توصیه هایی که من دارم اینه که اول تا بعد از کنفرانس صبر کنید و بعد هم در این رنج قیمتی و با این ماشین ها من خرید خودروی کارکرده رو بیشتر توصیه میکنم.نقل قول:
تا15 تومن هم از گزینه های صفر می تونی 405 , سمند و پراید انتخاب کنید
قیمت فعلی 206 تیپ 2 هم 16.500 هست که می تونید کارکردشو بخرید
در کل با 15 تومن میتونید 206 تیپ 5 مدل 85 بخرید که بهترین گزینه صفر و کارکرده هست.
مرسی مهدی جاننقل قول:
آخه اکثر تحلیل کنندگان میگن نتیجه منفیه
نشست بغداد نتیجه نداشت دلار و طلا با هم رفت بالا!
این که دیگه بماند.... نمیشه صبر کرد یه جورایی
دوستان نظرتون راجع به پروتون ویرا چیه؟
قیمتشم تا حدودی مناسبه
از نظر امکانات و قدرت در مقایسه با مدل های دیگه ؟
از نظر ظاهر که بسیار من بیشتر می پسندم نسبت به حتی 206 مخصوصا مدل لیفت بکش
نظرتون رو بگید
مرسی
سلام , به نظر شما خرید 206 تیپ 2 صفر معقولانه تر هست یا تیپ 5 یه چند مدل پایین تر؟
نقل قول:
به نظر الان 17 میلیون تومن باید برای تیپ 2 صفر کیلومتر هزینه کنید
ارزش داره که با این بودجه تیپ 5 مدل 90 خریداری کنید و حتما تمیز و سالمش گیر میاد
سلام دوستان
کدوم بهتره از نظر مصرف
کارایی
کیفیت
مقاومت
اصطحلاک
از نظر فنی هردو شبیه هم هستن چون هردو با موتورهای TU5 کم مصرف , XU7 قدیمی عرضه شدن.
از نظر عملکرد اکثر موارد شبیه به هم هستن
فقط میمونه یک مورد که اونم نمای ظاهری و داخلی دو خودرو هست که بستگی به سلیقه شما داره
نمای داخلی SLX با توجه به تغییراتی که داشته از کیفیت بهتر و کلا جذاب تر هست
اما نمای داخلی GLX همون طرح قدیمی و یکنواخت هستش.
نمای ظاهزی GLX چبا اون اصالت و زیباییش در عین سادگی از محبوبیت بیشتری نسبت به SLX برخوردار بوده.
ایمنی و استهلاک هر خودرو هم در حلتی که از نظر فنی یکی باشن شبیه به هم هستن
ممنون رفیق
من خودم یه GLXصفر پارسال برج 10 گرفتم با همون موتور قدیمیا بود از کی همه رو tu5 زدند
آقا محمد پست 380 رو هم چواب بدی ممنون میشم :)
دوست من همه رو که TU5 نمیزنن.نقل قول:
هم با موتور XU7 عرضه میشه هم با TU5
نقل قول:
یکی از ناکام ترین خودروها همین پروتون ویرا بود که یکی از خودروهای قدیمی و بی کیفیت بود که از خودروسازی مالزی پا به کشورمون گذاشت.
فقط نقطه قوتش اینکه موتورش میتسوبیشی هست اما از هر نظر دیگه قابل قبول نیست.
خصوصا خدمات پس از فروشش که واقعا ضعیف هست.
اگر از محصولات پروتون میخواین خرید کنید جن2 گزینه بهتری خواهد بود با توجه به اینکه اونم مشکلاته زیادی داره.
دقت داشته باشید در مورد سایر مسائل سیاسی بحثی نباشه چون به راحتی پست پاک میشه.
در مقابل پروتون ویرا انتخاب محصولات داخلی از نظر من بهتر خواهد بود ( نظر دوستان محترم )
من هم تقریبا چنین شرایطی دارم.
حدود سیزده چهارده تومان دارم.حالا اگر مورد خوبی باشه تا پونزده شونزده هم میشه بره بالا
یک ماشین کم مصرف و کوچیک نیاز دارم.هر روز مسیر تهران کرج رو برم بیام.
ظاهر داخل ماشین و این که داشبوردش مدرن باشه و رانندگی داخلش لذت بخش باشه از هر چیز دیگه ای مهم تره برام.مسافرت هم سالی نهایتا یک بار برم.
چه گزینه ای رو پیشنهاد میکنین؟
با توجه به این که اصلی ترین خواسته هاتون داخل خودرو هست سمند ال ایکس و 206 رو پیشنهاد میدمنقل قول:
من هم تقریبا چنین شرایطی دارم.
حدود سیزده چهارده تومان دارم.حالا اگر مورد خوبی باشه تا پونزده شونزده هم میشه بره بالا
یک ماشین کم مصرف و کوچیک نیاز دارم.هر روز مسیر تهران کرج رو برم بیام.
ظاهر داخل ماشین و این که داشبوردش مدرن باشه و رانندگی داخلش لذت بخش باشه از هر چیز دیگه ای مهم تره برام.مسافرت هم سالی نهایتا یک بار برم.
چه گزینه ای رو پیشنهاد میکنین؟
اگر خودروی کم مصرف کوچک ایده آل برای هر کاری رو می خواید می تونید یک 206 تیپ 2 کم کارکرد بخرید و اگر نرمی بیشتر از همه براتون مهمه سمند ال ایکس در این رنج قیمتی نرمی بالاتری داره ضمن این که طراحی داخلی خوب و نفوذ صدای موتور به کابین هم کمه. البته برای خرید سمند ال ایکس هم باید بیش از 16 تومن پول داشته باشید یا یه کم کارکرد رو تا 14-15 تومن بخرید
متشکرنقل قول:
یکی از دوستان یک 206 تیپ 3 سفارشی داره مدل 88 که سیزده تومان میده بهم با کارکرد 60 هزار تا
به نظرتون مناسبه؟
از امکانات داخل تیپ 3 جدای از قدرت پایین موتورش خوشم میاد.
امکانات تیپ 3 مثل تیپ 5 هست و در حد خودش مناسبهنقل قول:
پژو 206 تیپ 3 مدل 88 قیمت ش مناسب هست.
سلام .
من برای اولین بارمیخوام ماشین بخرم یه چندتا سئوال از اساتید داشتم اول زمان درستی واسه خرید خودرو هست؟
فکر میکنید قیمت خودرو تا آخر امسال تغییر بکنه ؟
با 12الی 13تومن چی پیشنهاد میکنید خودم اعتقاد به این دارم که صفر نخرم حالا عاقلانه ترین کار چیه به نظر شما؟
سلام دوست عزیزنقل قول:
این که الان وقت مناسبی برای خرید خودرو هست یا نه و یا قیمت ها در اینده چگونه میشوند اصلا مشخص نیست
همون طور که خودتون گفتید خودروی کارکرده خیلی بهتره تا صفر برای کسی که اولین ماشینش رو می خواد بخره.
من به شما 405 پیشنهاد میکنم که اگه از ظاهر 405 های جدید (SLX با موتور کم مصرف TU5) خوشتون میاد که بخرید اما اگه خوشتون نمیاد می تونید 405 های معمولی رو بخرید که خودرو ی خیلی خوب و با دوامیه.
سلام دوستان
با توجه به معیارهای من که خودرو را تو جاده و سفر زیاد استفاده میککنم و در شهرستانم که شاید قطعات یدکی ام وی ام زیاد خوب نباشه هر چند نمایندگی داره
خرید کدوم mvm 530----و----یا- 206 وی 8 رو پیشنهاد میکنید
206 هم در حال حاظر وضعیت بسیار بدی پیدا کرده و ام وی ام به مراتب بهتر از 206 هست ، حداقل چین ایران رو ساپورت میکنه و فراموش نشه که ام وی ام 530 واقعا ماشین خوبی هست .
افت شدید کیفیت قطعات 206 رو هم مد نظر داشته باشید .
نقل قول:
برای جاده و سفر هر دو خودرو مناسبن اما به مراتب MVM530 الان دیگه جا افتاده و از امکانات و آپشن ها همچنین موتور گیربکس خوبی هم برخوردار هست
روز به روز هم داره شرایط خدمات پس از فروشش در کشور بهتر میشه
206 SD V8 هم یکی از بهترین خودروهای داخلی هست اما خوب MVM از نظر فضای سرنشین و راحتی سرنشین برای کار شما مناسب تره.
سلام
دوستان 207 اتومات مدل 90 به نظرتون چقدر قیمتش هست؟
من ماتيزو بيخيال شدم! يه دونه 206 مدل 83 پيدا كردم9800 تومن خوبه؟ 100 هزار تا رفته!
پژو 207 اتوماتیک مدل 90 قیمت 23 میلیون توماننقل قول: