-
نقل قول:
سلام.
مشحص نیست پیش فروش فطعی ها دوباره کی باز میشه؟الان که همه ظرفیت ها پره.دیر جنبیدیم سرمون کلاه رفت.ایران خودرو چجوری اطلاع رسانی میکنه؟
قیمت ها که به بهانه یورو 4 بالا بود. اما اخبار هم اعلام کرده بود بهترین راه برای اطلاغ از تغییرات یک سایت، سایت
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
هستس کافی آدرس سایت فروش ایران خودرو رو بهش بدی تا ساعت به ساعت یا روز به روز تغییرات سایت رو برای شما ای میل کنه
-
نقل قول:
یعنی چک نمی گیرن برا ودیعه ها؟چجوریه باید ریخت به حساب؟
تو سایت ایران خودرو کاملا مشخصه.مطالعه کنید متوجه میشید.
-
یه سوال در مورد پیش فروش قطعی . الان مثلا 206 تیپ 5 رو آبان ماه تحویل میده یعنی 5 ماه . واسه این 5 ماه سود پس کوش ؟ از قیمت نهایی که زده 34 و خورده ای کم کردن یا این 31 تومن پیش پرداخت قیمت خودرو هست که سود رو ازش کم کردن ؟ یا موقع تحویل 3 تومن باقی رو میگیرن ؟ ممنون :n16:
-
نقل قول:
یه سوال در مورد پیش فروش قطعی . الان مثلا 206 تیپ 5 رو آبان ماه تحویل میده یعنی 5 ماه . واسه این 5 ماه سود پس کوش ؟ از قیمت نهایی که زده 34 و خورده ای کم کردن یا این 31 تومن پیش پرداخت قیمت خودرو هست که سود رو ازش کم کردن ؟ یا موقع تحویل 3 تومن باقی رو میگیرن ؟ ممنون :n16:
قیمت خودرو ۳۴۴,۹۲۵,۰۰۰ هستش. این مفاد هم تو قراردادتونه که باید توجه کنید:
در صورتي كه برحسب ضرورت آپشن خاصي بر روي خودرو نصب يا حذف و يا تغييري در برخي از قطعات خودرو ايجاد شود اختلاف مبلغ ايجاد شده موقع تحويل خودرو از مشتريان محترم اخذ ويا مسترد خواهد شد.
تو قراردادتون صحبتی از سود نشده. قبلا بعضی پیش فروش های بلند مدت دارای سود مثلا سالانه 20 یا 23 در صد بود (موعد تحویل 3 سال یا 5 سال بعد بود) که موقع تحویل از قیمت روز خودرو کم می کردن. ولی کوتاه مدتها سود نداره. داشته باشه هم خیلی ناچیزه. در حد 300 400 هزار تومن. شما باید زمان تحویل بقیه پول خودرو بدید تا ماشین رو تحویلتون بدن
-
نقل قول:
دوست عزیز ، روش پیش فروش عادی سود داره و روش پیش فروش قطعی سود نداره...
چیزی هم که شما فرمودید پیش فروش قطعی هست و هیچ سود مشارکتی نداره ولی در عوض اگر قیمت خودرو زیاد بشه ، قیمت خودرویی که شما نوشتی همین چیزی هست که الان توی قراردادت هست و برات زیاد نمی کنند.
-
آخه 206 تیپ 5 فروش فوریش قبلا 36 تومن زده بود الان همین رو پیش فروش قطعی 34 تومن . من به نظرم اینجوری میاد که این 2 تومن رو به خاطر سود کم کردن . آخه قیمت گذاری جدیدی نشده که .........
نظر شما چیه ؟
-
نقل قول:
آخه 206 تیپ 5 فروش فوریش قبلا 36 تومن زده بود الان همین رو پیش فروش قطعی 34 تومن . من به نظرم اینجوری میاد که این 2 تومن رو به خاطر سود کم کردن . آخه قیمت گذاری جدیدی نشده که .........
نظر شما چیه ؟
قیمت نمایندگی بعد از فرمول پیچیده ای که تصویب کردن 34 میلیون بود که الان حدود 400 تومن هم کشیدن روش دوست من
-
نقل قول:
نظر شما چیه ؟
این 2 میلیون اختلاف قیمت به خاطر پک آپشنی بود که روی فروش قبلی روی تیپ 5 گذاشته بودن
-
خوب پس کسی ک پیش فروش قطعی میگیره کم داره . منتظر بمونه هر موفع باز شد فروش فوری بگیره دیگه :n27:
-
دوستان ما موعد تحویلمون 31ام بود . زنگ زدم گفتن چون باید یورو4 بدیم بیرون یه کم وقت میبره . بعد گفتم راه نداره زودتر تحویل بدید گفتن چرا 3 تومن دیگه بدید بیاید تحویل بگیرید .
این چه کاریه دیگه ؟ کسی میدونه موضوع چیه و چقدر طول میکشه تا تحویل بدن ؟
سپاس:n16:
-
سلام
دوستان کسی میدونه که ایرانخودرو واسه عید فطر امسال، فروش ویژه داره یا نه؟؟؟
من میخواستم 206 صندوق دار اسم بنویسم ولی ظرفیت پیش فروش تیرماه تموم شده
میخوام بدونم به مناسبت عید فطر ثبت نام دارن؟؟؟
اگه کسی اطلاع داره لطفا بگه
-
نقل قول:
سلام
شرایطی که الان روسایت هست مربوط به تیر ماهه تو همین چندروزه شرایط مرداد بازمیشه ظرفیت ثبت نامشم بالاست
-
نقل قول:
سلام
از امروز در تمامي نمايندگي هاي مجاز آغاز مي شود:
جشنواره فروش فوري و پيش فروش قطعي محصولات ايران خودرو
معاون بازاريابي و فروش ايران خودرو اعلام كرد: به مناسبت فرارسيدن عيد سعيد فطر و به منظور تثبيت بازار و پاسخگويي به نياز مشتريان باتوجه به سفرهاي تابستاني، فروش فوري و پيش فروش قطعي محصولات گروه صنعتي ايران خودرو از امروز پانزدهم مردادماه درتمامي نمايندگي هاي مجاز اين گروه صنعتي آغاز مي شود. |
|
|
|
به گزارش ايكوپرس عبداله بابايي با بيان اين مطلب گفت: شركت ايران خودرو به منظور تثبيت بازار و اطمينان به مردم، شرايطي فراهم كرده تا مشتريان بتوانند هر محصولي را كه مي خواهند، به صورت فروش فوري و پيش فروش قطعي از طريق نمايندگي هاي مجاز شركت در سراسر كشور اقدام كنند.
معاون بازاريابي و فروش ايران خودرو تاكيد كرد: خودروهاي قابل عرضه در فروش نقدي داراي استاندارد يورو 4 و كارت طلايي يك ستاره و سه ستاره اختياري هستند.
بابايي درمورد پيش فروش قطعي محصولات ايران خودرو خاطرنشان ساخت: متقاضيان با انتخاب نوع و قيمت خودرو، دغدغه اي از نظر نامشخص بودن قيمت خودرو تا زمان تحويل نخواهند داشت. وي تاكيد كرد: تمامي خودروهاي عرضه شده در پيش فروش قطعي استاندارد يورو 4 دارند.
|
-
شرایط فروش فوری و پیش فروش قطعی ایران خودرو به مناسبت عید سعید فطر (مرداد 92)
این بخشنامه های فروش از روی یکشنبه 20 مرداد ساعت 10 صبح تا زمان تکمیل ظرفیت فعال خواهند بود.
فروش فوری :
پیش فروش قطعی :
-
-
خیر تا اطلاع ثانوی ( همین هایی هم که تولید می کنند دستشون درد نکنه)
-
در حال حاضر آیا تحویل ایران خودرو به موقع انجام میشه؟
-
نقل قول:
برای خرید نقدی ها بله
اما برای پیش خریدی ها چه قطعی چه غیر قطعی
کم و بیش تاخیر دارند
-
نقل قول:
بستگی کامل به نوع خودرو داره...
-
نقل قول:
بستگی کامل به نوع خودرو داره...
پارس سال تحویل دی
-
با شرایط فعلی یک تاخیر حداکثر یک ماه در نظر بگیرید یعنی تحویل شما میشه تقریبا بهمن (عرض شد با شرایط تحویل فعلی ولی احتمال داره اون موقع تاخیر کمتر با بیشتر بشه)
به نسبت تحویل پارس سال فعلا با تاخیر معقول انجام میشه
-
-
-
عجب اپشن جالبی در حد خودروهای روز دنیا :n04: (بلنگوی عقب)!!!!!!!!!!!!!!!!
-
توی مدلهای اردیبهشت به بعد شیشه های سبز رنگ سولار را ندیدم
یکی از دوستان هم تحویل خرداد بود نداشت
-
شرایط پیش فروش و فروش نقدی شهریور
-
پارس ال ایکس ظرفیت تکمیل شده! به این زودی تازه امروز 21 جور کردم مثل اینکه بهمن هم پر شده! یه سوال : ظرفیت ثبت نام هر نمایندگی ایران خودرو با ظرفیت ثبت نام اینترنت فرق میکنه ؟ ممکنه که برم از نمایندگی ها بتونم پارس ال ایکس ثبت نام کنم؟
باتشکر
-
سوزوکی ویتارا و کیزاشی فروش نداره ؟ حتی تهران ؟
-
نقل قول:
پارس ال ایکس ظرفیت تکمیل شده! به این زودی تازه امروز 21 جور کردم مثل اینکه بهمن هم پر شده! یه سوال : ظرفیت ثبت نام هر نمایندگی ایران خودرو با ظرفیت ثبت نام اینترنت فرق میکنه ؟ ممکنه که برم از نمایندگی ها بتونم پارس ال ایکس ثبت نام کنم؟
باتشکر
نه واسه ایران خودرو این طوری نیست که نمایندگی سهمیه جداداشته باشه و روسایت هم ظرفیت جداگانه بذارن هر چی هست میذارن روی سایت مثلا هر نمایندگی 2تا پارس
ولی سایپا سهمیه دارند نمایندگی هاش
-
نقل قول:
سوزوکی ویتارا و کیزاشی فروش نداره ؟ حتی تهران ؟
ویتارااخرین بار شهریور پارسال بود که پیش فروش داشت ایران خودرو ودیگه از اون به بعد فروشش قطع شده
ولی کیزاشی هر چندوقت یکبار میذارن روسایت باید پیگیر باشین
-
نقل قول:
باتشکر
بعضا بعضی نمایندگی ها خودشون خرید می کنن و با قیمت بالاتر می تونید ازشون ماشین رو بخرید.
-
آیا واریز پیش از موعد امتیاز محسوب میشه؟
-
نقل قول:
خیر تا اوجا که اطلاع دارم.
-
ما که اینقدر پول نداریم باید چیکار کنیم؟
-
نقل قول:
فقط سود مشارکت بیشتری واستون محاسبه میشه
-
دوستان لطفا جملات زیر برای من توضیح میدین:
مبلغ مابه التفاوت پس از صدور دعوت نامه محاسبه واعلام مي گردد سود انصراف 24% به ثبت نام هاي با ماندگاري حداقل9ماه پرداخت خواهدشدو با ماندگاري کمتر از9 ماه، سود انصراف23.5%محاسبه ميشود. *** سود مشارکت 26% *** سود انصراف 24% ***
ضمنا قیمت 206 تیپ پنج کارخونه ای توی این طرح چند در میاد؟
-
نقل قول:
دوستان لطفا جملات زیر برای من توضیح میدین:
مبلغ مابه التفاوت پس از صدور دعوت نامه محاسبه واعلام مي گردد سود انصراف 24% به ثبت نام هاي با ماندگاري حداقل9ماه پرداخت خواهدشدو با ماندگاري کمتر از9 ماه، سود انصراف23.5%محاسبه ميشود. *** سود مشارکت 26% *** سود انصراف 24% ***
ضمنا قیمت 206 تیپ پنج کارخونه ای توی این طرح چند در میاد؟
این یعنی اینکه قیمت ماشین معلوم نیست. هر وقت ماشین آماده شد خواستن بهتون تحویل بدن میان نگاه می کنن قیمت چقده؟ شما چقدر پرداخت کردید؟ چقدر سود داده پولتون؟ بعدش باید باقی موندشو بهشون بدید تا ماشین رو تحویلتون بدن.
سود 26 در صد یعنی پولی که میریزید به حساب سالانه 26 درصد بهش اضافه می شه. اگه بعد 9 ماه انصراف بدین پولتون رو با 24 درصد سود سالیانه بهتون بر می گردونن. اگه قبل 9 ماه انصراف بدین پولتون رو با سود سالانه 23.5 درصد بهتون بر می گردونن. تو این سود ها دقت کنید سود سالیانس نه ماهانه .
-
سلام به دوستان
به نظر من ادم صبر کنه نقد بخره خیی بهتر هستش هم اقساط بلند مدت هم اینکه دو برار ماشین باید پول بدیم
-
من واسه 206 ثبت نام کرده ام. آیا میشه بعداً خودرو درخواستیم رو تغییر بدم؟ مثلاً بجای 206 ، رانا بردارم؟
-
نقل قول:
من واسه 206 ثبت نام کرده ام. آیا میشه بعداً خودرو درخواستیم رو تغییر بدم؟ مثلاً بجای 206 ، رانا بردارم؟
نه نمیشه مگراین که خود شرکت 206نداشته باشه بگه بیاین تبدیل کنین که اونم الان ممکن نیست چون 206داره تولیدمیشه دعوت نامه هاشم به موقع داره میاد....