اگر زیر پکیج و روی لوله برگشت شوفاژ صافی نصب کردین اولین کاری که انجام میدین تمیز کردن این فیلتره و بعد شستشوی کامل مدار گرمایش با این کار مشکل حل میشه.نقل قول:
Printable View
اگر زیر پکیج و روی لوله برگشت شوفاژ صافی نصب کردین اولین کاری که انجام میدین تمیز کردن این فیلتره و بعد شستشوی کامل مدار گرمایش با این کار مشکل حل میشه.نقل قول:
یعنی دستگاه شما فقط صدای زوزه داره.و الان مشکل دیگه ای نداره.نقل قول:
واحد شما توی طبقه چندم هستش.نقل قول:
نوشته شده توسط habibi .n [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] جنس رادیاتورها آلومینیومه ولی من هواگیری کردم ، صدای زوزه هم از قبل بود ودر تابستان مشکل نشتی از زیر دستگاه هم داشت که باعث افت فشار میشد ولی الان که رو شوفاژه مشکل نشتی حل شده و فقط صداشه
نقل قول:
بله الان ظاهرا مشکلی نداره ، دیروز داشتم دودکش دستگاه رو بررسی میکردم ببینم لق نشده از قسمت بالای پکیج یه ضربه کوچیک به جعبه مستطیلی (ظاهرا برد دستگاه ) زدم و صداش خیلی کمتر شد،
سلام و وقت بخير
يه سوال ؟
رادياتور خونه ي ما فقط مال يك اتاق داغ شده و بقيه سرد هستند هواگيري هم كرديم و بازم سردند
پكيج نداريم موتور خونه است
بايد چه كارش كنيم؟
ممنون از راهنماييتون
دوست عزیز ، تعداد پره بستگی به شرایط خونت و برندی که میگیری داره.مثلا ترموی ایران رادیاتور نسبت به النای بوتان گرمادهی کمتری داره و طبیعتا تعداد بیشتری باید ازش بگیری. از طرفی اگه از پکیج استفاده میکنی سعی کن رادیاتور پانلی بگیری .چون پره ای ها آلمینیوم هستند و با توجه به مس بالای بکار رفته تو پکیج خیلبی با هم سازگار نیستند.اما با فرض متوسط بودن تلفات حرارتی منزلتون و دمای طرح سرد منطقه تون و... برا اتاق 8 متریت 7 پره بوتان یا پنلی 60 سانت کافیه برا 6 متریه 5 پره یا پنلی 500-600 سانتی کافیه.برا سالن که فکر کنم بین 35 تا 40 متر باشه 30تا 35 پره یا حدود 2.5متر پانل کافیه که با توجه به تعداد رفت و برگشت های در نظر گرفته شده تو سالن تقسیمش کن.نقل قول:
اول چک کنید ببیند آیا شیرهای پایین بالای رادیاتو باز هستند یا نه.اگر شیر ها باز بود و هوای هم داخل رادیاتورها نبود احتمال داره پمپ داخل موتورخانه خراب شده باشه.یک تعمییر کار بیارید پمپ رو نگاه کنه شاید گیر پاژ باشه.یا کوبلینگ پاره کرده باشه.نقل قول:
اگر دستگاه شما صدای شبیه به زوزه داره احتمال خیلی زیاد فشار گاز منزل شما بالای 20 میلی بار رفته.باید زنگ بزتی شرکت گاز که بیان فشار گازو کم کنن.نقل قول:
با سلام خدمت دوستان
میخواستم برای واحد حدودا 75 متری دوخوابه حدودا 12 متری پکیج و رادیاتور با قیمت مناسب و خدمات و سرویس دهی در منطقه اسلامشهر و رباط کریم بگیرم
طبقه اول بالای پارکینک از ساختمان 3طبقه 6واحدی قطر لوله دودکش 10 سانتی
ضمنا ممنون میشم قیمت مناسب ترین جای ممکن برای خرید رو پیشنهاد کنید
طبق آخرین توصیه هایی که تاحالا تو این تاپیک و جاهای دیگه خوندم فرولی و ایمر پیشنهاد شده و تاکید شده از بوتان مخصوصا بخاطر صدای بیش از حد دوری کنم
نظرتون در مورد پکیج ایران رادیاتور چیه ؟
آیا واقعا سری رادیاتور سری کال باوجود مزایا معایب نداشتن رنگ از داخل رو داره ؟
دوست عزیز ،مشکل صدای فن بیشتر مال ایران رادیاتوره.بوتان بد نیست.ایمرگاز و فرولی از لحاظ کیفیت خوبن اما ایمر خدماتش خوب نیست.بهترین خدمات مال بوتان و فرولیه.واسه پکیج خدمات و گارانتی خیلی مهمه.با توجه به اینکه قطر دودکشت زیر 15 سانته باید از پکیج فن دار استفاده کنی.از لحاظ قیمت هم الان بازار آشفته است و اکثرا افزایش قیمت های سنگین داشتند.به طور مثال ایران گرون کرده و شده 2300 و اما فرولی هنوز خیلی گرون نکرده و 2600 قیمتشه.به نظر من الان برای شما بهترین گزینه فرولیه به نظر من 2 مدله فن دار فرولی بگیر.شرمنده اسم مدلاش رو خاطرم نیست اما پکیج 24 کیلو وات برا خونت کافیه.رادیاتور هم با توجه به پکیج بهتره پانلی بگیری.پره ای آلمینیومیه و با پکیج سازگار نیست.برا ااتاقات هر کدوم یک متر و برا سالنت که فکر میکنم 30-35 متر باشه با توجه به اینکه روی پارکینگی و پارکینگ فضای گرم شده نیست حدود 2.5 تا 3 متر رادیاتور پانلی میخوای که با توجه به ورودی خروجی های آیگرم شوفاژت تقسیم بع تعدادش کن.مثلا 2 تا 1.4متری کافیه.بهترین جا برای خریدتم خیابان طالقانی و کارگر تو تهرانه.در مورد ایران رادیاتور هم فقط انقدر بگم هرچی میخری ایران رادیاتور نخر که ااز نظر فنی از پکیج های درجه 3 چینی هم بدتره و این موضوع راحت با مقایسه قابل اثباته.موفق باشی
نقل قول:
سلام دوستان، واسه یه آپارتمان 95 متری از بین مارکهای بوتان، ایرات رادیاتور و ایساتیس کدوم رو پیشنهاد میدید، که استاندارد باشه و خوش ساخت کمتر خرابی و گیر داشته باشه؟
ممنون از جواب سریعتوننقل قول:
اما در مورد خدمات در رباط کریم نگفتید و اینکه با وجود سختی آب بالا در منطقه چه راه حلی پیشنهاد میدید !
آقا یونسنقل قول:
توی این پکیج های که شما انتخاب کردی بوتان از بقیه بهتره و من پیشنهاد میکنم بوتان بخری.خدماتش نسبت به شرکتهای دیگه بهتره و خرابی کمتری هم داره.
اینکه به شما توصیه کردن از پکیج بوتان بخاطر صدای بیش از حد باید دوری کرد کاملا اشتباه خدایش من پکیج های خیلی زیادی رو در حالت کارکردن دیدم بوتان صدای کمی داره به نظز من اگر بخوایم از نظر صدا رتبه بندی کنیم به ترتیب بیشترین صدا مربوط به :نقل قول:
1- ایران رادیاتور
2- ایساتیس
3- ال جی
.
.
- اریستون
- ایمر گاز
- بوتان
- بوش
- فرولی
.
.
بازم ممنونم که جواب سوالاتم رو دادید
به عنوان آخرین سوال و راهنمایی از اعضایی که دستشون تو کاره و حدس و گمانی در مورد شرایط فعلی و آینده بازار دارن میپرسم، آیا احتمال برگشت قیمت ها وجود داره ...! تا کی ؟
من خونه م آخر سال حاضر میشه و از نمایندگی بوتان هم که راهنمایی گرفتم بدون کارشناسی قبل از نصب و فقط تلفنی گفت کالدا ونزیا + حدودا 40تا پره پریمو جواب میده ...! این مدلارو تایید میکنید؟ الان تهیه کنم بهتره یا بعد از عید؟
با سلام خدمت اساتيد
اگه يه راهنمايي در مورد پكيج بهم بدين ممنون ميشم
ساختمون ٧ طبقه ، براي طبقه ٥ ام، ١٠٠ متر دو خوابه تو تبريز
در مورد قيمت و خدمات و عمر هم يه توضيح كوتاه ميخواستم
حامد جان شما هم میتونی پکیج فن دار نصب کن هم بدون فن.اما ترجیحاً فن دار نصب کن.
یک پکیج 24 هزار با توجه به متراژی که گفتی کافیه.
برای اتاق خواب دوتا 12 پره و برای پذیرای دو تا 20 پره خوبه اما اگر میخوای رادیاتور پنلی بگیری دوتا 1متری برای خواب ودوتا 140 برای پذیرای خوبه.
کلا عمر مفید یک پکیج 4 تا 5 ساله اما بعد از اون میفته تو خرج و باد سالانه یک مبلغی براش کنار بذاری(تو این اوضاع بالا رفتن قیمت، قطعات پکیج هم خیلی گرون شده).
توی تبریز نمایندهای خدمات خیلی خوبی داریم از بین پکیج ها فرولی - بوتان - ایمر گاز -والترو ، پکیج های خوبی هستند.و الان خدمات بهتری نسبت به بقیه دارن.نقل قول:
من که فکر نمی کنم قیمتها به این زودی ها پایین بیاد.پس پیشنهاد میدم هرچه زودتر بخری.
به نظر من پکیج های اوپتیما بوتان بهتر از کالد ونیزا کار میکنه و بهتره اوپتیما بخری.نقل قول:
سلام
انگار بقیه صاحب نظرا به تعطیلات رفتن و خبری ازشون نیس
ممنونم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] جان
اگه میشه شماره تلفن میدادی تلفنی باهات تماس میگرفتم
فردا میخوام برم کارگر و بعد هم طالقانی
برام جالبه که هیچ وقت قیمتی که تو سایت بوتان شاپ زدن کسی جنس نمی فروشه و هربار تماس گرفتم هم گفتن قیمتامون به روزه ...!
مثلا تا 2 هفته پیش کالدار 1326بود و حالا 1562 شده و دو ماه پیش 1080
امیدوارم موفق به خرید و نهایتا راضی از خرید و کیفیت و خدمات بشم
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دوست عزیز از بین این 3 تا ، ایران رادیاتور که مفت گرونه.ایساتیس بد نیست اما از پکیج های ایتالیایی هم گرونتره! و به قیمتش نمی ارزه. بوتان از نظر کیفی و مبلغی از جفتشون بهتره.بخصوص مدل بنسروش.نقل قول:
دوست عزیز ،تا جایی که من میدونم خدمات فرولی و بوتان سراسری و خوبه. با شرکتشون تماس بگیر. بابت سختی آب هم با هر پکیجی که نصب کردی حتما یه سختی گیر قبل از ورود آب به دستگاه بذار.35 تومان بود اما الان نمی دونم.واقعا به گرفتگی مبدل و مشکلات سختی آب میارزه.خدمات بوتان با خودشه.فرولی هم با جنراله.یه زنگ بزن بپرس.نقل قول:
دوست عزیز ،شرمنده نبودم.درست حدس زدی مسافرت بودم :-) همونطور که دوستمون گفت اپتما بهتر از کالداس .بنسرو هم از جفتشون بهتره.کلا به اعتقاد من تو ایرانیا بوتان ، تو خارجیا فرولی خوبن.البته ایمر هم کیفیتش حرف نداره.حیف که خدماتش ضعیفه و برا پکیج خدمات حتی شاید یه وقتایی بشه گفت از خود پکیج مهمتره!خالی از لطف نیست بگم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] جان به گردن ما حق پیشکسوتی داره و من بر اساس پست هایی که ازش خوندم دربست قبولش دارم.کارش درستهنقل قول:
دوست عزیز شما لطف دارین راستش من مثل دوستان فرصت مسافرت رفتن ندارم و حتی روزهای تعطیل بخصوص در این شرایط که همه در حال راه اندازی شوفاژ هستند مجبورم بمونم .و روزی چندتا تعمیر پکیج و یا موتور خانه رو تو برنامه دارم.شما هم سعی کن هرچه زودتر پکیج رو بخری ظاهرا امروز بوتان 1700000 موجود بود اما اگر میخوای ارزانتر بخری یک سری به نمایندگی های بوتان بزن.اگر باز سوالی بود در خدمتم.نقل قول:
کل طالقانی رو زیر و رو کردم کالدا زیر 2000نبود و اپتیما هم 2330 هر دو هم به شدت نادر و نایاب
اگه بوتان با اون قیمت میشه پیدا کرد بگیرم ... ممنون میشم خبرشو زود بدین
چون کالدا رو فاکتور کردم و قراره آخر هفته بفرستن برام
رادیاتور هم بوتان پره ای 26 گرفتم 4تا 10 پره 2تا پذیرایی و 2تا اتاق خوابا
پلی فسفاتم comer رو پیشنهاد کرد و وقتی گفتم چرا کینگ آکوا نمیذاری گفت میترکه و ول میکنه و از این حرفا(راست و دروغش با خودش 10 تومنم فرق قیمت داشتن) آکوا 35 و کومر 45
شیرای رادیاتورارو هر سری رو 42 و 3تا شیر که نمیدونم برای کجای پکیج هست 25 حساب کرد
2ساعت آویزون شدم چیزی کم نکرد
اگه چیزیش اضافه س یا نمایندگی برای نصب تایید نمیکنه بگید تا حذف کنم
ممنون و با عرض معذرت از طولانی شدن پستم (جنبه ی اطلاع رسانی داشت خب!)
راستی کومر سایت رسمی هم داره
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سوال آخر از دوست عزیزمون [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
تعرفه نصب و راه اندازی 4تا رادیاتور توسط نمایندگی چقدره ؟ نصب توسط غیر نمایندگی(رادیاتور) از شرایط گارانتی خارج میشه؟
شنیدم که نصب پکیج بوتان رایگانه و گویا باید لوازم نصب هم روش باشه درسته ؟
اوپتیما بهتره اما نه به این قیمت من که تو شهرستانم بوتان اوپتیما رو امروز 1700000 قیمت دادن و بنسرو بالای 2000000 بود.زنگ زدیم تهران سفارش دادیم امروز فرستاده فردا می رسه. باید بیشتر بگردی.
comer هم سختی گیره خیلی خوبیه و جواب داده نمی خواد نگران باشی.
در مورد شیر رادیاتور نمیدونم بااین قیمت چه شیری خریدی اما ایران گرما بخر حدود 25 بیشتر نمیشه کیفیتش هم خوبه.باید چهار بسته هم ماسوره رادیاتور بگیری که برای نصب رادیاتور لازمه به همراه 2 عدد بست تسمه ای برای نصب هر رادیاتور روی دیوار، یک حوله خشک کن برای حمام.
اینها چیز هایه که شما لازم دارین.نقل قول:
خب اگه امکانش هس یا برام آدرس و تلفن یجای خوبو بذا یا اینکه از همون شهرستان بگیرم و با باربری برام بیاد
اگه این لطفو در حقم کنی ممنونت میشم و دعاگوت
بحث 600-700 تومن پول کارگریه
دوست عزيز شما درست ميگي تو طالقاني قيمت همينه و داره خيلي بالاي في فروخته ميشه ، قيمت واقعي كالدا 1300 و اوپتيما 1600 هستش ولي فروشنده ها احتمال اينو ميدن(كه بي ربط هم نيست) كه شركت بوتان به زودي افزايش قيمت خواهد داشت، از طرفي قيمت گذاري پائين بوتان و اختلاف قيمت ايجاد شده با ساير برندها مخصوصا ايران رادياتور باعث ميشه متاسفانه بعضي فروشنده ها سوء استفاده كنند، پيشنهاد من اينه كه با شركت تماس بگيري و بخواي كه يه نماينده خوش انصافش رو كه به قيمت مورد تائيد ميفروشه رو به شما معرفي كنه. منم پيشنهادم بهت بنسرو چون بنظرم به درد سر بعدش نمي ارزه كه كالدا بگيري.(بنسرو هم مي توني با 2400 گير بياري).
نقل قول:
ممنونم از [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اما خب به خاطر قطر کم دودکش خروجی چند نفری فن دار پیشنهاد کردن طبقه اول ساختمان 3طبقه هستم و دودکش 10 سانتی کاملا عمودیه
خودتون چرا پیشنهاد فروشنده خاصی نمیدین با شماره تلفن بدین حداقل
به بوتان زنگ زدم و قراره بهم زنگ بزنن
میخوام تا دیر نشده قیمت مناسب تر پیدا کنم و برم فاکتورو پس بدم و پولمو بگیرم
3سال قراره براش قسط بدم با بدبختی
سلام ممنون میشم از دوستان اگه اطلاعاتی در مورد پکیج ایتال ترم و دئوترم دارن توضیج بدن
چون الان قیمت پکیج ایرانی و خارجی یه جورایی مثل هم شده آدم واقعا گیج میشه چی بخره
نیاز فوری دارم ممنون
سلام ممنون میشم از دوستان اگه اطلاعاتی در مورد پکیج ایتال ترم و دئوترم دارن توضیج بدن
چون الان قیمت پکیج ایرانی و خارجی یه جورایی مثل هم شده آدم واقعا گیج میشه چی بخره
نیاز فوری دارم ممنون
دوست عزیز طبیعتا پکیج های اروپایی بخصوص ایتالیایی (باکسی ،فرولی ، ایمرگاز و ...) به ایرانی ها اولویت دارند.فقط بحث خدمات مطرح میشه که برا پکیج خیلی مهمه.تو ایرانیا بوتان و تو خارجیا فرولی خدماتشون خوبه.نقل قول:
پکیج ایتال ترم و دئوترم رو توی نمایشگاه دیدم .خدماتتش دست بچه های مشهد.نقل قول:
ظاهرش که خوب نشان میداد اما تا به حال در حالت کارکرد ندیدمش. اما مطمئناً خدماتش ضعیفه. و به بوتان و ایمر یا فرولی نمیرسه.
دوست من اينجا تو بازار تهران كه همچين برندي اصلا موجود نيست اما من هم از همكاران تبريزيم شنيدم كه اونجا فروخته ميشه، همانطور كه دوستان گفتند بستگي داره كجا بخواي اين دستگاه رو بخري، از نظر كيفي شنيدم كه پكيج بدي نيست (البته در كنار پكيج هاي ايراني) اما مسلما كيفيت دستگاه هايي كه دوستان اشاره كردند كمي بهتره، تو تهران و اصفهان و تا حدودي تبريز كه ميدونم فرولي تو خارجي ها بهترين خدمات رو داره و خيلي پر فروشه و تا حالا مشتري ناراضي من تو تهران و بازار نديدم، اما در كل بوتان بخري هم توليدات كشور خودت رو خريدي هم بطور قطع از خدماتش مطمئني كه اگرم دير و زود داشته باشه ، سوخت و سوز نداره داداشم. موفق و مويد باشيد.نقل قول:
واقعا ممنون از راهنمایی های همه تون مخصوصا [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] عزیز
با اینکه جواب آخرین پستامو ندادید اما [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] منو امیدوار کرد و دلمو قرص کرد که بگردم با قیمت مناسب تر پیدا میشه
فاکتور فروشگاه طالقانی رو مرجوع و از نمایندگی منصفی کالدای بوتان رو 1570000 (که 2000000گرفته بودم) و رادیاتور پره ای پریمو رو 24200 (که 26000گرفته بودم) تهیه کردم
تجهیزات نصب نگرفتم اما قیمت که کردم بازم صد رحمت به همین نماینگی
دوست عزیز خوشحالم که تونستی با قیمت خوب و تقریباً واقعی این محصولات رو تهیه کنی.نقل قول:
دوستان گلم سلام. تازه رفتیم خونه جدید که 68 متره. یه بخاری داریم که اصلا گرم نمیکنه چون خونه سه بر نور هست و کلی پنجره. تصمیم گرفتیم پکیج بگیریم و خلاص. اما من و شوشو اصلا از پکیج سر در نمیاریم. لطفا کمک کنید بهمون بگید چقدر باید هزینه کنیم و چه مارکی بگیریم که بعد پشیمون نشیم. چند تا از صحبت های دوستان رو خوندم اما برادر شوهرم بوتان گرفته اصلا راضی نیست و میگه جواب نمیده مخصوصا واسه زمستان .ما همدان هستیم که زمستوناش فوق العاده سرده. ممنون میشم اگه راهنماییم کنید تا آخر این هفته بریم تو کار خریدش.
سلام دوستان
من یک آبگرم کن بوتان دیواری دارم مدل B15 که خوب کار میکنه.مشکلم این است که مثلا چند دقیقه شیر آب باز باشه فشار آب خود به خود افت میکنه و آب سرد میشه.نمیدونم اشکال از لوله کشی هست یا اینکه اشکال میتونه از آبگرمکن باشه؟اگر راهنمایی کنید ممنون میشم.
چرز
اگر قیمت برات مهم نیست از بین پکیج های ایتالیایی فرولی یا ایمر گاس و تو ایرانی هابوتان رو پیشنهاد میکنم.هرچند در حال حاضر تفاوت چندانی از نظر قیمتبین پکیج های ایتالیای و ایرانی نیست.همشون حدود 2 تا 2500000 تومان هستند.با توجه به توضیحاتی که دادی بهتره حدود 60پره رادیاتور بگیری تا خونه خوب گرم بشه.انتخاب رادیاتور خیلی مهمه بهتره بری دنبال رادیاتورهای معروف مثل بوتان ،ایران رادیاتور، فارمو، یا رادیاتورهای پنلی با ضمانت نامه معتبر .نقل قول:
دوست گلم سلام و ممنون بابت پاسختون. ازین مارکها چه مدلش رو باید بگیریم؟ قیمت خودش بجز رادیاتورهاش میشه 2.5؟ اگه کلا بخوایم 2.5 هزینه کنیم به نظرتون ایده آل هست و میشه خرید مطمئنی داشت یا باید هزینه بیشتر کنیم؟