اگه یه گوشی کامل بزنن که همه می رن اونو می خرن بقیه گوشیها باد می کنه :31:
به سرعت هم خز میشه :31:
Printable View
اگه یه گوشی کامل بزنن که همه می رن اونو می خرن بقیه گوشیها باد می کنه :31:
به سرعت هم خز میشه :31:
وقتی یه نفر توی دلش به فلاند برند علاقه داره و با گوشی با برند متفاوت کار میکنه هیچ وقت نمیتونه اون تعصب رو کنار بزاره.
کیفیت رو خود آدم باید بببینه و نظر بده.
تجربه نشون داده نه تعریف کردن خیلی ها واقعی هست نه ایراد گیری هاشون.پس تا خودتون ندیدید قضاوت نکنید.
هر دو بزرگوار درست میگید ولی من که بعد از 5سال میخوام گوشی عوض کنم (البته تو این مدت به لطف دوستان با اکثر گوشی های تاپ خیلی زیاد کار کردم) و بالاخره دست از W810!(عزیز دلمه!) بکنم به نظرتون باید چی بگیرم؟ Xperia P یا One S یا Xperia S ؟
یه جورایی هیچ کدوم نسبت به اون یکی برتری نداره
میاییم سراغ این میگن کنده و بدنش کیفیت نداره
میریم سراغ P بعدش برمیگردیم چون هنوز خبری ازش نیست!
اون One S هم که غیر از بدنش میگن دوربین و LCD با کیفیتی نداره
البته به نظرم CPUوGPU این گوشی هم با رزولوشن 720 که داره واقعا خوب عمل کرده
قیمتش هم که رسیده به 1100000
4روز پیش تا حالا نزدیک 100تومن افت کرده
پ.ن:این پست من مشاوره خرید نبودا!
پیشنهاد برا مدیرای عزیز: بدی نیست یه تاپیک بزنید که توش همه مدل های معروف CPU و GPU به صورت حدودی هم که شده با هم مقایسه بشن که تکلیف کاربرای مبتدی تره یه کم روشن تر بشه.:11:
عزیز میتونی بری علا.دین تست کنی خودت تست کنی همه چی میاد دستت one x هم بدنش جنسه با حالی دارهنقل قول:
one x بگیر خیال خودت رو راحت کننقل قول:
روز به روز قیمتش میاد پایین
یه 1 ماه صبر کنی فکر کنم تا 1 تومن بشه
one x که از همه سرتره که هم از لحاظ cpu و هم از لحاظ gpu
اینم حرفیهنقل قول:
حالا تا یه مدت دیگه ببینیم چی میشه
قیمتها احتمالا با این وضعیتی که داره پیش میاد شاید دارن به ثبات میرسن و احتمالا افت قیمت دلار هم خواهیم داشت (همه احتمالا!)
یه سوال هم بپرسم که اسپم نشه :
میگما این که 720p هست الان اکثر بازیها باید با رزولوژنش مشکل پیدا کنند دیگه؟ وضعیت اجرای بازیها چطوره روش؟ اتوماتیک فیت میشن یا حاشیه میندازه گوشی اطراف بازیها؟
معمولا بازیهای گیم لافت فقط مشکل دار می شن بقیه مشکلی ندارننقل قول:
اقایون کسی قیمت جدید نداره ؟؟
من یه قیمتی یکی از دوستان بهم داده چشمام شده قد هندونه ...
890 تا 850 !!
تو موبایل دات ای ار موبایل شهروند کرمانشاه قیمت 990 داده شاید این قیمت هایی که شما گفتی تو تهران پیدا بشه
راستی Neo L سونی هم تو ایران رونمایی شد :دی
من دیروز رفتم این گوشی و بگیر از علاءدین از 950 قیمت بود تا 1120. ولی اینایی که قیمت پایین میگفتن ته مسخره بود. اولا که چرت میگفتن گوشی بدون نصب نرم افزار نمیدیم و همه چیز پک و هم ورداشته بودن جدا میفروختن!! جالبه وقتی بهشون میگفتی بدون نرم افزار بده انگار بهشون توهین کرده باشی شاکی میشدن!! ولی میشد قیمت 1 میلیون و 30 فول پک و فروش گوشی بدون نصب نرم افزار پیدا کرد. یکی از فروشنده هایی که از خودش داشتم میخریدم منصرفم کرد گفت دو سه هفته دیگه میاد طرفای 850!!!
من دیگه طاقت نیوردم امروز گوشی و خریدم همون 1 و 30 فول پک با شارژر ماشین، کابل hdmi و دو nfc tag . خیلی وقته تو نخش بودم اون افتی که میخواستم و کرد دیگه بشه 850 یا 800 هم مهم نیست :دی
در نگاه اول و یکمی که باهاش کار کردم باید بگم گوشی فوق العاده و محشریه. حالا بیشتر کار کنم تجربیاتم و میگم. همون ابتدا هم برام آپدیت جدید اومد. ولی 4 نیست.
یچیز باحال هم بگم قابلیت نانو قاب گوشی را هم همون اول یارو برام تست کرد!! دست طرف از یه خودکاری جوهری شده بود خودش نفهمید سیم کارتم و که خواست جا بزنه کاور گوشی جوهری شد خفن. یارو کپ کرد منو میگی!! ولی با یه دستمال راحت پاک شد. حالا جالبه من یکم قبلش داشتم همین قابلیت نانو را به فروشنده میگفتم :دی
مبارکت باشه:46:
نمیدونم چرا قیمت گوشی نم نم داره میاد پایین
من میخوام اینقدر صبر کنم تا galaxy s 4 هم معرفی بشه بعد میرم گوشی میخرم:31:
مرسی رفیق . ارادتمند اتزیو فقید هم هستیم :دی
آره خیلی اومد پایین اونم به خاطر افت دلار بود. من از وقتی 1 و 400 بود قیمتشو دنبال میکردم دیگه خلقم تنگ شد نتونستم صبر کنم. انصافا نسبت به امکانات و سخت افزار خوفی که داره زیر 1 تومان براش بی انصافیه :دی اینقدر اختلاف قیمت با 4s 32 gb وقتی چیزی ازش کم نداره؟
راستی این nfs tag ها خیلی باحالن :دی البته بیشتر برای کسایی که دیگه درجه تنبلیشون در حدیه که حال و حوصله ی تاچ و ندارن به درد میخوره :دی
با سلام من گوشی xperia arcخودم امشب فروختم xperia s32 خریدی چطور گوشی هست راضی هستی ازش قصد خریدش دارم راستی یک سوال اون 3تا دکمه مخصوص اندروید رو داره یا لمسیش کردن راستی اندرویدی که روش نصبه ورژن چنده:20:
مبارکت باشه.نقل قول:
نقاط قوتش چیا بودن به نظرت؟! نقاط ضعفش چه طور؟!
اگه کسی از آشناهات گوشی های هم رده رو دارن یه مقایسه بزاری خیلی جالب میشه.
ارزش داره آیفون4 8گیگ رو با این گوشی تعویض کنم!؟
میخوام مطمئن بشم.
مرسی رفیقنقل قول:
تا حالا که نقطه قوتش از لحاظ فیزیکی وزن سبک طوریک ه خیلی سبک تر از چیزی بود که فکر می کردم و خوش دست تر از چیزی هم بود که خونده بودم. ظاهر فوق العاده جذاب مخصوصا اون نوار شیشه ای. من سفید گرفتم به نظرم سفیدم زیبا تر بود. جنس با کیفیت بدنه. جنس نانو که داره باعث میشه گرد و خاک هم به خودش نگیره. اثر انگشت هم روی قاب گوشی باقی نمیمونه. از لحاظ کارکرد هم سرعت فوق سریع گوشی. عملیات نصب نرم افزار و انتقال نرم افزار به حافظه حتی نرم افزار های بالای 20 مگ خیلی سریع انجام میشه. اصلا گوشی لگ نداره و خیلی روون. نرم افزار ها و ویجت های جالبی هم روی گوشی هست. وضوح تصویر فوق العاده . حافظش هم به نظر کافی میاد هرچند اگه جای اس دی کارت داشت بد نبود. دوربینش هم خوبه ولی حس 12 مگاپیکسل و نمیده البته قابلیت پانارومای 3d داره که جالب بود. در مورد دوربین کلا من دوربین دیجیتال و ترجیه میدم همین برند سونی . هنوز روش گیم سنگین نریختم تا قابلیت های گرافیکی و پردازشی و گوشی و بیشتر تست کنم.
نقاط ضعفش تا اینجا دکمه های پایینش یه ذره تو مخیه. بعضی موقع های باید دو یا سه بار بزنی . البته قلقش میاد دستت. مصرف باطریش هم به نظرم ینمه زیاده. نقطه ضعف دیگه ای تا حالا ندیدم همینایی که گفتم.
وقتی قیمت iphone 4s و با این مقایسه میکنی از اونجایی که از لحاظ سخت افزاری این گوشی از نظر خیلی از سایت های بنچمارکینگ سر تر هم هست به نظرم خرید اکسپریا اس گزینه بهتری باشه
دوستانی که گوشی و دارن دو تا سوال دارم. یکی اینکه برای اینکه بتونم فلش به گوشی وصل کنم دقیقا چه کابلی باید بگیرم؟ و اینکه وقتی گوشی و به کامپیوتر وصل می کنم برای این گوشی دیگه Mount و Unmount نداره و توی کامپیوتر هم نمیشه safe remove کرد. خواستم ببینم برای کشیدن کابل usb راهی نداره که safe remove کنیم؟ یا مشکلی نداره؟
اگه خودتون آیفون 4 8 گیگ دارین و میخواین اینو بگیرین ، حتما این کارو بکنین.نقل قول:
ولی اگه این گوشی رو دارین و میخواین بدین جاش آیفون 4 8 گیگ بگیرین اشتباه محظه.
اگه تو حالت MTP وصل باشي نميخواد safe remove كني يا unmount نداره اصلانقل قول:
دوستانی که گوشی و دارن دو تا سوال دارم. یکی اینکه برای اینکه بتونم فلش به گوشی وصل کنم دقیقا چه کابلی باید بگیرم؟ و اینکه وقتی گوشی و به کامپیوتر وصل می کنم برای این گوشی دیگه Mount و Unmount نداره و توی کامپیوتر هم نمیشه safe remove کرد. خواستم ببینم برای کشیدن کابل usb راهی نداره که safe remove کنیم؟ یا مشکلی نداره؟
ولي اگه MSC باشه بايد گزينه Unmount باشه از اونطرف هم تو پي سيت بايد safe remove بياد
=======================
درمورد تاچش كه ميگي رو موخه
گوشي Ray هم همينطوري هستش دقيقا! بعضا 2 بار بايد روي كليداي تاچ پايين كليك كني تا كار كنه
ولي تو آپديت آخرش كاملا درست شده!
مال شمام درست ميشه انشالا
کابل که اسمش otg هست ...نقل قول:
باقی رو هم دوستان جواب دادن !!
نه آیفون 4 16 گیگ هست ( شرمنده اشتباه نوشته بودم )نقل قول:
و اینکه صد تومن هم سر میخواد!
به نظرتون تعویض کنم با این شرایط ضرر نمیکنم؟! مشکلی نداره!؟
منتظرم چون باید فردا معامله کنم...نقل قول:
دوستان بگن با این وجود میصرفه!؟
به نظر من نه...
ميتونين آيفونتونو تو بازار قيمت خوب بفروشين و با پولش GNex نو بخرين
سلام اقای homi-gta مگه این قابلیت nfs tag ها چه قابلیتیه؟
آخه یه کم خط و خش داره.نقل قول:
با اجازه همون دوستی که ازش پرسیدی باید بگم گه 3-4 تا تگ هستن که توی پک همراه گوشی به فروش میرسن.هر کدوم هم یک رنگ هستن.شما میتونید بنا به نیازتون هر تگ رو تنظیم کنید تا با فقط نزدیک کردن گوشی به اون تگ ،تنظیمات دلخواهتون ست بشه.مثلا سر کار که میرید یکدونش رو میگذارید تنظیماتش هم میگذارید روشن شدن وای فای ،خاموش شدن جی پی اس یا سایلنت شدن گوشی و غیره.دست خودتونه چه تنظیماتی انجام بدین.نقل قول:
سلام اقای homi-gta مگه این قابلیت nfs tag ها چه قابلیتیه؟
سونی یه چی میدونسته فعلا واسه این اندروید 4 نداده :31: چون هنوز ملت درگیر نصب نرم افزار وبازی هستن اخه خیلی حرفه وقتی طرف اپدیت بکنه به یه ورژن بالاتر بعد بخواد یه سری محدود بازی و نرم افزار استفاده
باز خدا پدر ماکروسافت و IOs بیامرزه :دی
:|
منظورتو نفهميدم يعني برنامه و بازي هاي جينجر برد رو آيسكريم نمي خوره...
اصلا اين دليل حساب نميشه... اصلا آيس كريم محدوديت نرم افزاري نداره
تمام برنامه ها و بازیهایی که تا الان ریلیز شده با آیس کریم سازگاره به جز تعدادی انگشت شمارنقل قول:
این دلیل منطقی برای نیومدن آپدیت برای یه گوشی نیست
نقل قول:عجب بساطی داریم ما این داداشمونا واسه خودش سر خود اومده با اکانت من اینجا نظر داد :13:نقل قول:
شرمنده بچه ها :11::11:
یکم داداش رو نصیحت کن خوب:دی....این آیفونی ها نیاز به هدایت دارن:دی
xperia s
1 تومن شد
از مقابل که خیل خوشگله:5:.برم یکی بخرم.->1 میلیون تومن.:19:
منم میخوامش.....
ولی من که پولشا ندارم...
استدلال استقرایی: نمیخرم
من خیلی ازش خوشم میاد ولی یه چی ذهنما درگیر کرده:
انصافا آدم دویست تومن بزاره روش یه آیفون 4 بخره بهتر نیست؟
من از طرفدارای پروپاقرص سونی هستم..واقعا دوسش دارم و ازش تعریف میکنم..ولی اینم هست
---------- Post added at 12:38 AM ---------- Previous post was at 12:33 AM ----------
چقدر اینجا سوت و کوره؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
سه روزه که هیشکی هیچی نمیگه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
من فکر میکنم iPhone 4S از نظر نرم افزاری و کلاس کار از Xperia S برتر یاشهنقل قول:
اما از نظر سطح کارایی و عملکرد در سطح کلی Xperia S حتما برتر هست.
از نظر سخت افزاری بازم سونی برتری رو نشون داده
من خودم واقعا لذت بردم از این حرکت سونی.
تازه مدل ion هم که در راهه و خودش چالشی خواهد بود بر سایر برندها
اصلا پیشنهاد نمیشهنقل قول:
سه دلیل دارم
iphone4 کلا برای پخش فرمتهای غیر از mp4 مشکل داره من تمام پلیرهای موجود رو تست کردم هیچ کدوم نتونستن فرمتهای غیره با رزولوشن 1280*720 رو درست نشون بدن به طور قطعی و کامل
صفحه کوچک اون به شدت چشم شما رو آزار میده کافیه به مدت 15 دقیقه کار مداوم باهاش بکنید مثلا بازی بعد چشم از روی صفحه بردارید میبینید که همه چیز تا چند ثانیه تاره که من با گوشیهای قبلیم این مشکل رو نداشتم (x10 و arc s)
به هیچ وجح نمیتونید بدون استفاده از pc فایل روی گوشی بریزید مگر اینکه از طریق بلوتوث و اتصال به مودم
گوشی هیچ گونه نرم افزار رایگان یا پولی برای تبدیل کردن گوشی به سرور رو نداره و شما فقط و فقط میتونید اینترنت گوشی رو به اشتراک بگذارید
نقل قول:
بله درسته منم یکی از دوستام همین مشکل رو داشته
Sony-Xperia-2012-Android-phone-launch-schedue-price
سلام. منتظر گوشی های قدرتمندتر نسبت به xperia s باشید.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
همونطور که از عکس مشخصه به احتمال زیاد سونی یه گوشی فوقالعاده قدرتمند با نام Mint I در ماه sep(شهریور) معرفی میکنه.
همچنین hayabusa که اطلاعاتش تو gsmarena.com اومده و از نظر پردازنده CPU و GPU و اندازه صفحه نمایش، دوربین یه سرو گردن بالاتر از xperia s هست. همچنین این گوشی با آندروید 4 وارد بازار میشه.