سرویس های 512 سرعت دانلود تا چقدر میره؟
ارزش داره که این همه براش پول میدین؟
Printable View
سرویس های 512 سرعت دانلود تا چقدر میره؟
ارزش داره که این همه براش پول میدین؟
سرویس های رایتل پینگ خوب و سرعت واقعی دارند یعنی 512 حدود 65 اینها و یک مگ حدود 120 سرعت دانلود داره اما با توجه به قیمت برای دانلود فایلهای حجیم بدرد نمی خورند برای وبگردی با موبایل یا تبلت و چک میل و شبکه های اجتماعی و رادیو های اینترنتی خیلی خوب هستند...
رایتل اینترنت سرعتش خوبه برای بازی آنلاین به خوای انجام بدی خوبه ! تست کردم خوب بود
برای دانلود هم اگه فایل سنگین مثل فیلم دانلود نکنی میشه یه کاریش کرد ولی برای وبگردی فوق العادست قطعی تا حالا نداشته تو تهران ، سرعتش هم تا 170 میره برای 128 ! :n07:
اگه برای وبگردی باشه عالیه ! :n05:
سلام به داداشای گلم خسته نباشید من هنوز نگرفتم میخام فردا بگیرم چندتا سوال دارم ممنون میشم کامل جواب بدید:
1.هزینه بسته اینترنت یک ماهه کمترین سرعت و حجم دیتا و اعتباری یکی هست؟
2..هزینه بسته اینترنت یک ماهه کمترین سرعت و حجم دیتا و اعتباری چنده؟
3.هزینه خرید بسته های اینترنت دیتا و اعتباریش یکیه؟
4.الان اعتباری و دیتا بگیرم پیشفرض سرعت اینترنتش چنده؟
5.اگه فردا بگیرم 1 گیگ رایگان یک ماه دارم؟(از یه نمایندگی ایرانسل اگه بخرم اورده رایتل)
6.اگه اعتباری یا دیتا بگیرم راحت با وایبر اینا میتونم تماس صوتی و ویدویی داشته باشم؟
با تشکر فقط یه دنیا ممنون میشم جواب بدید و نگید برم سایتش چون رفتم و میخام ار تجربیات شما استادان استفاده کنم
سلام فردا سیم منو میارن اعتباری گرفتم اما گوشیم میکرو خوره حالا کارت بیاد از این معمولیاست کجا ببرم میکرو بدن بهم ؟
چیزی که مهمه اینکه اگه یه روزی 4G توی این مملکت راه بیوفته، قطعا میشه گفت یه اتفاق مهمی حتما قبلش افتاده! البته اگه اون روز موهای ما رنگ دندان هایمان نشده باشه.نقل قول:
مغازه های موبایل همشون براتون پانچ میکنننقل قول:
هزینه سیم کارت دیتا با اعتباری فرق داره خییلی هم فرق داره به سیم کارت دیتا تا 1 مگ میدن البته نه به آسونی ولی به اعتباری تا 512نقل قول:
هزینه دیتا بالاتره ولی حجم و زمانش بیشتره نسبت به اعتباری ، اعتباری برای کم مصرف ها خییلی خوبه
موقع ای که سیم کارت میخری 1 گیگ رایگان 128 داره که روی 256 فیکس شده سرعتش به 45 بعضی اوقات تا 160 170 میرسه بستگی به محل زتدگیتون داره ، با وایبر تست نکردم ولی یاهو مسنجر عالی بود هم تصویر هم صدااش
هزینه سیم کارت اعتباریش :
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
یک سوال الان نرخ هر 1 مگ برای رایتل چنده ؟ مگی چند و گیگی چند میندازه ! و دوم اینکه الان برا من امده ولی از کجا بدونم که 1 گیگ هدیه داره ؟ و تا کی مهلت استفاده داره توی حساب کاربریم که نگاه کردم موجودیم 0 بود در صورتی که گفته بودن 10 تومن اعتبار اولیه داره !
من کارت دانجویی رو فرستادم براشون آیا باز میکنن که بتونم یه 512 بردارم ؟
خب داداش ممنون ازینکه جواب دیدی
فرضا من الان سیم کارتم شارژ ایناش تموم شده میخام یه بسته بخرم یه ماهه باید دقیقا چه کارهایی رو انجام بدم؟؟
مثل ایرانسل شارژ بریزم بعد کد بزنم؟؟
تو سایت رایتل نوشته رمز وقتی وارد حساب کاربری مشم اون رمز چیه؟ از کجا بدنم چنده؟؟
یکی از دوستان میتونه بگه برای شخصی که می خواد به طور مستمر از سیم کارت رایتل استفاده کنه اعتباری بهتره بگیره یا دانمی ؟ چرا ؟
رایتل الان تو رودهن آنتن میده ؟
Sent from my GT-N7100 using Tapatalk 2
هر کیلو بایت 0.5 ریال که مگی تقریبا 50 تومن فکر کنم ولی گیگش دیگه نمی صرفه خیلی گرون در میاد :n02:نقل قول:
ستاره 140 مربع رو بگیر میگه چقدر از شارژ هدیه و اینترنت هدیه ات مونده :n01:
آره عزیز باز میکنن باید صبر کنی تایید بشه تا بتونی استفاده کنی :n06:
توی چه اموری آخه ، اینترنت ؟ تماس ؟ مکالمه تصویری ؟نقل قول:
توی اینترنت دائمی تا یک مگ میدن ولی به اعتباری تا 512
فرقشون هم ااینه که اون سر ماه میاد پولش این اعتباری هر چقدر استفاده کردی دیگه :n02: ولی باید حساب کتابش خوب باشه وگرنه باید میلیونی پول بده یه دفعه ده دقیقه مکالمه تصویری کنه تمومه :n08:
نه اونجوری نیست باید بری توی سایت رایتل بخش ورود کاربری ، محصولات من یا طرح های من :n02: بسته تو بخری !نقل قول:
اون رمز رو زیر ورود نوشته دریافت کد میزنی بعد شماره موبایل و بعد کد میفرسته به شماره موبایل و اون رمز رو میزنی و وارد حسابت میشی ولی الان صفحه ی Ecare باز نمی شه وگرنه دقیق تر میگفتم بهت :n16:
داداش ینی واسه خرید بسته باید حساب توبانک داشته باشم ازون طریق بسته بخرم؟؟؟
داداش شایان میشه ای دی یاهو تو واسم پ.خ کنی ؟؟
فکر نکنم نه نیست :n26:نقل قول:
ببین دقیق نمی دونم منم میخواستم همین الان شارژ کنم ولی صفحه Ecare بالا نمیاد که بخرم ولی به احتمال قوی هم اونجوری یا اینکه سیم کارت به اندازه اون بسته شارژ کنی و از طریق سایت درخواست بسته رو بدینقل قول:
پ.خ نمی تونم بکنم 20 تا پست نشده هنوز :n28: smshayan76 اینه دیگه :n06:
دوستان من سیم دیتا هیچ تعرفه ای نمیتونم انتخاب کنم اینم عکسش تایید میزنم هیچ اتفاقی نمیوفته
کسی میدونه چرا برای سیم کارت دایمی دیگه سرویس بالای 128 تو جدولشون نیست؟! یعنی فقط طرح زمستونی این سرعت داشته؟ الانم که زمستونه!
برای مصارف اینترنت، Voiceو Video Call البته در کنار پهنای باند اینترنت پرسرعت رو بستر وایرلس که معمولا در 70 درصد مواقع در دست رسم هست، و آن 30 درصد هم از پوشش رایتل می خواهم استفاده کنم.نقل قول:
با این شرایط کدام مورد را توصیه میکنید ؟
من تماسی که دیشب با اپراتور داشتم گفتن سایت ایراد پیدا کرده زیاد مطمئن نباشید بهش :n01:نقل قول:
به نظر من اگه از نظر مالی مشکلی نداره دائمی بگیر خیلی بهتره باز اعتباری :n05:نقل قول:
نقل قول:
زنگ بزن پشتیبانی ولی به سایت این چند روز مشکل پیدا کرده صبر کن باز بعدا درخواست بده
یه عزیزی به من بگه .... من رفته تو پاچم یا نه
فامیل ما یه سیم دیتا میخره تو تحصیلات میزنه لیسانس و سرعت 512 سیم میاد و سرعت هم 512 هست و وقتی هدیه تموم میشه دوباره یک 512 میخره ( اینو بگم مدرک نداده مدرک لسانس فقط کارت ملی داده ) .. یا حالا ما هم اومدیم 512 گرفتیم با مدرک کاردانی و منم مدرک ندادم حالا من میخوام دوباره 512 بگیرم نمیشه و فقط 128 فعاله
حالا بخاطر خراب سایت هست یا نه من رفته تو پاچم .... اینم بگم شماره تلفن و رمزشو گرفتم و تو پرفایلش رفتم دیدم یه یک گیگ یک ماه 512 خریده بود....
من سیم دیتا اعتباری دارا مچه جوری میتونم ببینم چقدر استفاده کردم چقدر دیگه مونده..
من وقتی اعتبار ریختم یک مقدار هم هدیه داد قضیه اون چیه ..؟
ستاره 140 مربع رو بگیر :n01:نقل قول:
اون شارژ رو میتونی حداکثر تا 15 روز بعد از شارژ کردن استفاده کنی وگرنه میسوزه :n05:
والله چی بگم :n13: عجیب غریبه یه کم :n24: زنگ بزن 2920 ببین چی میگننقل قول:
ابتدا که سیمکارت میخرید سرعت 128 هست یا 512 ؟
128 ولی روی 256 فیکس شده:n02:نقل قول:
سلام می خوام سیم کارت اعتباری بگیرم
اگه همین جوری بدون بسته از اینترنتش استفاده کنم هر گیگ چند تومن در میاد؟
50 هزار تومن دوست عزیزنقل قول:
اشتباه حساب کردی دوست من کس دیگه ای می دونه؟
یه ضرب سادست، اگر شما هر گیگو هزار مگ در نظر بگیری، میشه پنجاه هزار تومن. ( هر کیلوبایت 5. ریاله)نقل قول:
پس میشه 5 هزار تومن ریال هست دوست عزیز نه تومن که
کاملاً درست حساب کردن. من با 10 تومن شارژ حدود 200 مگ مصرف کردم.نقل قول:
هر گیگ برابره با 1024 مگ یا 1048576 کیلوبایت، هر کیلوبایت هم نیم ریال حساب کنیم، قیمت 1 گیگ در میاد 524288 ریال یا 52428 تومن.
من هم ثبت نام کردم 3 روزه فعال رسید دستم از نوع اعتباری ولی مذخرفه تو خونه و تو کوچه ما انتن نمیده :n30:
محل سکونت ما هم اوال اتوبان صیاد هست
بله اونوقت رایتل بسته اینترنت 1 گیگشو میفروشه 12 تومن، در صورتی که بدون بسته هر گیگ 5 تومن میفته! خوبه گاهی به چیزای دیگم دقت کنیم و به خودمون شک ... راه دوری نمیرهنقل قول:
:
نقل قول:
نوشته شده توسط [RIGHT
سلام
میخواستم بدونم من سیم کارت رایتل بخرم یا یه وایمکس جیبی مبین نت یا ایرانسل بگیرم و با وای فای به اینترنت وصل شم؟
یجا قیمت وایمکس دوساله 2مگ رو 380 هزار دیدم؟!
به نظرتون چیکار کنم؟
اینم سرعتم:
Host: IPM-IRANET
من کارت دانشجوییم رو ارسال کردم ولی قد مو هم حسابش نکردن :n02: