سلام!
من بازیو اجرا کردم. ولی بعد از اینکه کاراکترمو میسازم R:done رو میزنم ولی بعد اونجا گیر میکنه
چیکار باید کنم؟
Printable View
سلام!
من بازیو اجرا کردم. ولی بعد از اینکه کاراکترمو میسازم R:done رو میزنم ولی بعد اونجا گیر میکنه
چیکار باید کنم؟
سلام
ببخشید وقتی بازی رو نصب می کنم steam میره واسه ابدیت که با اینترنت من یه ماه طول میکشه
یه راهی نیس که steam ابدیت نخاد یا کلا نصب نشه
کمک کنید لطفاااااااااااااااااااااا اااااااااا
محتویات فایل زیر رو در فولدر اینستال بازی کپی کنید ( اگر از داخل دیسک بازی رو نصب می کنید باید آن را به داخل هارد کپی کنید )نقل قول:
بعد فایل Install.exe رو اجرا کنید و بازی رو نصب کنید
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
کسی میتونه کامل توضیح بده که این مرحله رو باید چیکار کرد؟من ژورنال رو برداشتم خوندم ولی بازم خبری از فلش رو نقشه نیست!کجا باید برم چون یک بار هم تا آخر مسیر رفتم رسیدم به مجسمه یه زن که تو دستش پرنده داره و پشتش یه در سنگی بود که نمیدونم چجوری بازش کنم!!!!:13::13:
سلام به دوستان
اگه ممکنه لینک آخرین آپدیت بازی رو قرار بدید چون اون لینک های پست اول کار نمیکنه!
و من یه مشکل دیگه هم دارم، اول اینکه صدای بازی خیلی کمه بخصوص دیالوگ ها و اینکه خیلی از دیالوگ ها بصورت خش خش شنیده میشن.
ممنون میشم راهنمایی کنید
همه لینک میزارن ما هم میزاریم...اشکالی داره؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام لینک دانلود dawnguard با حجم حدود 580.35 مگ که مستقیم شده:
رمزش هم تابلوئه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] : [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دوستان یکی میتونه لینک پچ آپدیت آخرین بازی یعنی 1.7.7.0.6 (فکر کنم update 10) رو لطف کنه؟ مرسی
دووستان عزیز من بازیم با DAWNGUARD که 2 دی وی دی هست نصب میکنم آپدیت 10 + پچ 1.7 هم میریزم نکات پست 1 روهم پیش میرم باز لوگو اولو نشون میده میندازه بیرون
چیکار کنم ؟
سلام. فایلهای پست اول از مدیا فایر پاک شدن...
من لینک دانلود حل مشکل صدای بازی رو میخوام... لینک دیگه ای ازش سراغ دارین؟
ممنون.
سلام دوستان
من بازی رو خریدم
نسخه.RAZOR هست
بعد از نصب بازی میاد
ولی لانچر خرابه اجر نمیشه
به خاطر سی دی نیست چون کامله
و یه دفعه به صورت اتفاقی نصب شد و اومد ولی وقتی ویندوز عوض کردم دیگه نیومد
کمممممممممممممممک لطفا زود تر
میشه جواب این پستو بدید؟
<<<<<<<<<<<<<<<<<<نقل قول:
منم همین مشکل رو دارم بعلاوه مشکل سایه ها بعد نصب آپدیت 1.7 که هنوز برام معلوم نشذه باید چیکار کنم ...نقل قول:
شما یه بار تیک دانگارد رو نزنین و بازی رو معمولی بدون هیچ مادی اجرا کنید.
ببینین مشکل از بازیه یا پچ؟
سلام لطفا جواب بدید
من مشکل بیرون پریدن از بازی رو دارم
اپدیت نصب هست
اون تنظیمات کارت صدا رو هم انجام دادم
ولی فایده نداشت
من اول بازی اون نوشته میاد قبل از اومدن منوی بازی
میپره بیرون هیچ پیغامی هم نمیده چی کار کنم
بعد از کلی مشکل تازه بازی با دانگارد درست شده
حالا این
مشگل رو دارم
ویندوز من
ویندوز سون هست
دوستان جطوری میشه از بازی عکس گرفت یه کدی هست که اضافه میشه به تنظیمات میشه بگین که با prtsc عکس میگیره
این رو به فایل skyrim.ini (تو قسمت سیو ها) قسمت Display اضافه کنید یا تغییر بدین به 1 آخرش رو:نقل قول:
bAllowScreenshot=1
با سلام ..
من dawngurd رو نصب کردم ولی فرقی تو منو بازی و مراحل ندیم ... یه صری فرق ها بود که فکر کنم بخاطر آبدیتش بود فک کنم ... این دی ال سی کلا اینطوره یا من بد نصب کردم !؟
سلامنقل قول:
تیکش رو توو Data Files زدین؟
در ضمن از لول 10 به بعد از گارد ها ماموریتش رو بگیرین!
ارسال شده از GT-S5830 با استفاده از تپاتالک 2
data fila کلا خاموشه (بستس) . البته کارهایی مثل مبارزه از روی اسب رو میتونم انجام بدم !
برین تو محل سیو بازی.
فایل skyrimpref رو بازی کنید.
تو قسمت [launcher] آخراش این رو بیافزا!!:
bEnableFileSelection=1
اون مبارزه رو اسب هم ربطی به دانگارد نداره و از پچ 1.6 بوده.
همچنان خاموشه !
من دانگارد رو دان نکردم البته ! یه نسخه خریداری کردم که هم آبدیت داشته باشه و هم دانگارد ! آپدیتش که درسته ولی اثری از دانگارد نیست ! تو data این فایل ها هستن البته Dawnguard.bsa و Dawnguard.esm
مطمئنین تو محل save های بازی تو documents اینکار رو کردین؟؟نقل قول:
امکان نداره باید data files تو لانچر بازی فعال شه!
.
.
.
یا شاید هم از قبل bEnableFileSelection باشه و مقدارش 0 باشه!!
اگه 0 است 1 کنیدش!!!
فکر کنم بخاطر کرکش باشه ! نمیدونم ..
بله مطمئنم اون کاری که گفتی رو انجام دادم ....
فال یه نسخه دیگه رو پی کردم . data file باز شد ولی گزینه ای نداره انتخاب کنم .. لیستش خالیه !!!!!
nexus mod maneger رو دانلود کردم .. مئ هاشم اجرا شد ... دانگارد هم تو لیست این هست ولی باز تئ بازی دانگاردی نیست !
تو همين ليست فعالش كنيدنقل قول:
از لول ١٠ به بعد ميتونيد ماموريتش رو از گارد ها بگيريد
Sent from my GT-S5830 using Tapatalk 2
مرسی دوست عزیز ..
فقط یکی بهم بگه اگر این دی ال سی رو فعال کنم تو بازی چه اتفاق تابلویی میوفته که من متوجه بشم فعاله
گاهی وقت ها خون آشام ها 2 3 نفری یا سگ هاشون به بعضی شهر ها ممکنه حمله کنن.(البته بعد لول 10)
راستی ورژن بازیت 1.7.7.0.6 هست دیگه؟؟
به نظرم واسه اینکه بفهمی فعاله، کد زیر رو تو کنسول(~) وارد کن:
help crossbow
بعد اینتر.
اگه چند تا شماره 8 رقمی اومد، یعنی فعاله!
13 خط متن اومد که 11 تا اونا weap بود که جلو هر کدوم یه کد هشت رقمی بود ..... خط آخر هم نوشته فیلتر 1- ... 2- .... 3-.... .4-....
خب یعنی فعاله:31:نقل قول:
اون ها هم بعضی از سلاح های جدیده که میتونی با چیت بگیری که بیخیال......وسوست نمیکنم!!:31:
موفق باشی
سلام . من مشکل صدا دارم
وقتی وارد بازی میشم . تو ارابه اول بازی میشینه و صدایی ازش نمیاد و هیچ حرکتی نمیکنن ...
لطفا فقط لینک نزارید . اسم فایل هار و هم بزارید تاا گه زمانی که لینکها اکسپایر شدن بشه تو گوگل سرچش کرد.
با عرض خسته نباشی خدمت دوستان
من یک DLC برای این بازی دانلود کردم، وقتی فایل فشرده رو باز کردم (Extracting ZIP) ، دیدم فقط یه فایل با پسوند .nrg هستش، به این نام dlc.nrg که الان نمیدونم باید چیکارش کنم :-/
دوستان اگر راهنمایی کنید ممنون میشم :)
سلام به همه دوستان
من تو یک قسمت بازی مشکل دارم.
وقتی که با الدراسکرول برمیگردی به زمان گذشته و اون اتفاقات رو میبینی بعد از اینکه اژدها رو میفرستن به یک زمان دیگه، بعدش هیچ اتفاقی نمیوفته! همین جور وایسادن و هیچ کار دیگه ای انجام نمیدن و هیچی هم کار نمیکنه فقط میشه اینور اونور رو نگاه کرد!!!
لطفا راهنمایی کنید چجور این مشکل رو برطرف کنم.
دست گلتون درد نکنه
سلام دوستان
تازه یه لپ تاپ خریدم نمی دونم بعضی موقع ها بازی می کنم یهو از بازی میاد بیرون
مشخصات
core i7 3612
ram8 GB
HDD 750 GB
VGA: AMD radeon 7670 2 GB
مارکش هم اچ پی هست. البته فکر نکنم این دیگه ربطی داشته باشه
سلام موقع نصب استیم کد فعالسازی میخواد؟؟؟؟!!!!!!
فایل اینستالر رو کسی داره آپلود کنه ؟ :n03:
سلام
من می خوام بازیو دوباره شروع کنم.(یادتون باشه رو ایکس باکس بازی می کردم.چون نمی شه روش مد نصب کرد می خوام کامپیوترش رو بگیرم.)
نمی دونم با مد به سیستمم می خوره یا نه.
با این سیستمی که دارم به نظرتون بگیرمش یا نه؟
vga:1 gb
ram:2 gb
cpu:AMD athlon Dual core 4600
2.41 ghz
آقا یکی هم یک راهنمایی به ما بده. بازیه همین جور مونده:41:نقل قول:
کسی نمی دونه؟نقل قول:
شما می تونید راحت بازی رو نصب و اجرا کنید...نقل قول:
یادتون نره نرم افزار استیم (steam) رو سیسمتون نصب شده باشه و گرافکیتون آپدیت باشه
موفق باشید