نقل قول:
ببخشید من دقیقا متوجه نشدم چیکار کنم! دکمه چی؟
Printable View
نقل قول:
سلام.
لطفا به سوال های زیر جواب بدید
از کجا بفمیم ریفرب هست یا نه ؟چه گارانتی بهتره ؟داغ کردنش چطوریه؟باتری اش چطوری دراومده؟(با کار عادی چند ساعته تموم میشه )بازیهای روز سنگین رو چطوری میاره ؟و کلا این نوت بوک برای یه دانشجوی رشته کامپیوتر چطوره ؟ خوبه یا بالاتر باشه ؟(برای چند سال جواب میده)
آقا قضیه این USB Charger که روی لپ تاپ زده چیه؟ توی سایتش هم زده
جزو لوازم جانبی هست؟ تو جعبه که چیزی نبود
n55sl دارم
منظور لقی بعضی از کلید های صفحه کلید هستشنقل قول:
سریال تو سایت ایسوس چک کننقل قول:
سلام.
لطفا به سوال های زیر جواب بدید
از کجا بفمیم ریفرب هست یا نه ؟چه گارانتی بهتره ؟داغ کردنش چطوریه؟باتری اش چطوری دراومده؟(با کار عادی چند ساعته تموم میشه )بازیهای روز سنگین رو چطوری میاره ؟و کلا این نوت بوک برای یه دانشجوی رشته کامپیوتر چطوره ؟ خوبه یا بالاتر باشه ؟(برای چند سال جواب میده)
گارانتی های معتبر زیادی داره از جمله سازگار ارقام
باتری من تا دوساعت و نیم استفاده کردم
بازی های سنگین رو خیلی خوب ااجرا میکنه
به نظر من از سر دانشجو ها هم اضافه است....من خودم دانشجو بودم خیلی خوب پاسخگو بود
فکر میکنم منظور همون استفاده از یو اس بی هنگام خاموشی به عنوان منبع تغذیه باشه.(usb3 سمت چپ پایین)نقل قول:
آقا قضیه این USB Charger که روی لپ تاپ زده چیه؟ توی سایتش هم زده
جزو لوازم جانبی هست؟ تو جعبه که چیزی نبود
n55sl دارم
دوستان چند وقتیه می خوام سوالی بپرسم ولی هی چون بنظرم زیاد مهم نبود نپرسیدم؛ ولی چند وقتیه جدیداً ذهنم رو مشغول کرده
جایی، منبع معتبری، مقاله ایی نخوندین که توش در مورد حداکثر زمان روشن موندن پیاپی لپ تاپ، بدون اینکه باعث آسیب به لپ تاپ بشه، چیزی نوشته باشه؟
من n55 دارم و اکثر مواقع 4 یا 5 روزی پشت سر هم روشنه، البته همیشه روی battery saving هست، ولی بازم بدجوری نگران شدم
بعد از مدتی کار با لب تاب به نتایج زیر رسیدم.:31:
طرز تهیه نیمرو با استفده از N55 sf :3::3:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
شما با خرید این دستگاه ،یک دستگاه چند کاره را صاحب شده اید:6::6:
دوست عزیز مطمئنی؟من باهاش از این دسته مشکلاتی که نوشتین رو ندارم
به شارجر وصلش کن(روی باتری افت فریم شدید توی بازی ها داره) و max payne3 یا call of duty mw3 را با تنظیمات گرا فیکی Very High اجرا کن تا حافظه گرافیکیت پر بشه بعد از 5 دقیقه فنش مثل سشوار باد داغ میزنه و صفحه کلیدش سمت چپ خیلی خیلی داغ میشه.!! از چار پنج نفر دیگه ا ز اشناها هم همینطور بود. البته تو پردازش های گرافیکی سنگین فقط این طوریه!!میدونی اشکال بزرگش جنس بدنه لب تابه که گرما گیره (همون صفحه مشکی پایین صفحه کلید که حالت نرم داده و عرق دست روش میمونه)و یکی هم دریچه گردش هوا زیر لب تاب که میتونس حرفه ای تر طراحی بشه.نقل قول:
شما خیلی خوش شانسی اگه دستگاهت اینطوری نمیشه.
دکمه های صفحه کلیدشم که افتضاحه .تا حالا چند بار دکمه گیر کرده که با کلی ور رفتن بالا اومد.مثلا دگمه شیفت چپم حالت سفتی پیدا کرده [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
مشکل آخرشم سرعت بالا اومدن ویندوزشه که پایینه و صفحه روی لب تاب که باید همیشه با یه دستمال کاغذی آماده تمیز کزدن جای انگشت ها باشی [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
-البته نقاط قوتش بیشتر از نقاط ضعفشه که سرعت فوق العاده اجرای برنامه ها، صدای باکیفیت و بلند اسپیکرش و کیفت بالای صفحه ال ای دیش و اجرا ی بازی های روز با فریم بالا و...
از جمله مزیت هاشه . [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ولی با این حال دوسش دارم:40:
بر اساس تجربه خودتون چه کول پدی توی استفاده سنگین خنکش می کنه
در نسخه SL مشکل گرما مثل Sf است؟
یا اینکه بهبود یافته یا بدتر شده؟
میشه ازین لپتاپ بجای بخاری استفاده کرد؟:42:
هنوز کول پد نخریدم .دارم تحقیق میکنم.نقل قول:
sl از gt635 استفاده میکنه که پردازش گرافیکی قوی تر وبهتری داره.در صورتی که بدنه لب تاب تغییر نکرده. اگه gt 635 فرکانس کلاک بیشتری داشته باشه که قطعا همینطوره فکر کنم با ید بیشتر داغ کنه. این نظر منه شاید اینطوری نباشه.
تو فصل سرما یه مزیته:31::31:نقل قول:
در صورت تهیه کول پد حتما نظرتون و مدل را اینجا بنویسید.نقل قول:
سلام دوستان
اگه میشه لظفا من راهنمایی کنید بین این دو لپتاپ کدوم رو بگیرم
DELL XPSL502x
ASUS N55SL
لطفا از دماهاشون هنگام بازی هم بگید
متشکرم
سلامنوت بوکم ایسوس مدل n55sl است.ولی وقتی میخوام از ساب ووفر اون استفاده کنم .صدا ازش بیرون نمیاد؟چکار کنم ؟
من هم همین مشکل را دارم برای فعال کردنش باید کار خاصی انجام بدهم؟نقل قول:
سلامنوت بوکم ایسوس مدل n55sl است.ولی وقتی میخوام از ساب ووفر اون استفاده کنم .صدا ازش بیرون نمیاد؟چکار کنم ؟
ساب ووفر فقط نقش صدای بم(base) موزیک را ایفا میکنه .انتظار پخش موزیک ازش نداشته باشید.با نرم افزار sonicmaster لب تاب تنظیمش کنید تا صداش زیاد بشه..اگه صدا نداد از فیش ورودی به لب تاب قطعی داره!!
جواب من رو هم بدید لطفا من همینجوری پا در هوا موندم ;)
502xکانفینگ مشابهش باsl پیدا میشه.به جز کارت گرافیکش که ضعیف تراز asus هست. (gt540<gt635)نقل قول:
-قیمتش تو کانفیگهای نزدیک به هم زیاد تر از n55sl هست.
-تعمیرات گارانتی و پشتیبانی dell توی ایران بهتر از asus هستش.
توی رنکینگ های جهانی سطح asus بالاتر از dell هست.(بیشتر رنکینگها)
-دما ی dell را نمیدونم ولی ایسوس حتما کول پد میخاد.کلا i7 گرماش تو پردازش سنگین زیاده
نقل قول:نقل قول:نقل قول:
اقا دستت درد نکنه من کلا یه هفتس دارم توی این انجمن میگردم
از چند تا فروشگا هم سوال کردم گفت dell تو ایران به خاطر تحریم کیفیتش بد شده
فقط یه سوال این که میگن رنگ تاچ پد مدل sl میره و کیبوردش کیفیت نداره و خستت میکنه راسته
کلا به نظر شما ایسوس بهتره؟
رنگ تاچ بره؟:18:
من که فکر نکنم.البته نمیدونم تاچ sl با sf فرق میکنه یا نه چون من sf دارم.
کار با کیبوردش اتفاقا خستت نمیکنه و حال میده. ولی از شانس من دکمه هام اوایل گیر میکرد ولی بعد خوب شد تقریبا.
البته این مشکل شانسیه و ممکنه یکی توی هزار تا اتفاق بیفته و ربطی به مارک لب تاب نداره.
کلا توی کانفیگ های بالا کلاس کار ASUS بیشتر از DELL هستش به نظر من.:27:
خدا وکیل زده حاله تو 100 تا یکیش اونم ماله تو اینجوری بشه
خلاصه به این نتیجه رسیدم که همون ASUS رو به امید خدا بگیرم
دستت درد نکنه از راهنماییت
دوستان Asus یه سایت زده برای upgrade کردن دستگاهاش به Windows 8.تو قسمت noteBook ها لیست notebook هایی که قابلیت نصب win 8 رو دارند نوشته.
N55SL تو این لیست هست ولی N55SF نیست:41:
حالا درایورهای SL با SF فرق میکنه؟
اگه درایورها یکی باشن میشه رو SF هم win 8 ریخت؟
میخام اینو بخرم.فکر کنم خوب باشه.با رنگ کیبورد هم ست میشه.50تومننقل قول:
رو لب تاب های خیلی قدیمی تر از n55 هم win8 را نصب کردن.از اون حاظ مطمئن باش. اگه منظورت بروز کردن وینوز اورجینال لب تابه با microsoft بروز کن.نقل قول:
قابلیت نصب که مطمئنا داره.نقل قول:
منظورم درایورها هستن که باید توسط سازنده بروز بشن.
راستی این کول پدی که عکسشو گذاشتی تاثیری فکر می کنی داشته باشه.چون هواکشای زیر n55 جلوی دستگاهن و فنای این کول پد زیر هواکشا قرار نمی گیرن.ولی قشنگه :31:
سلام .فن های کول پد بدنه لب تاب را خنک میکنند .کاری به دریچه هواکش تداره!نقل قول:
شما منظورت اینه که باید دریچه ورودی هوا ،هوای سرد وارد لب تاب کنه؟!
این کول پد مکنده هوای گرمه نه دمنده هوای سرد:9:
سلام
اول یه چیزی بگم . دوستانی که مشکل گرم شدن زیاد لپ تاپ رو دارن از تنظیمات پاور حداکثر استفاده cpu رو بکنن 40 یا 50 درصد لپ تاپ خیلی کمتر داغ میشه . من چند باری امتحان کردم و جواب داده
یه سوال : من کارم طوریه که لپ تاپ اکثر اوقات رو میز ثابته و به برق وصله . به نظرتون باید باطیش رو در بیارم؟ چون فعلا از باطری هیچ استفاده ای نمیکنم
بعدش باطریش رو باید خالی شده در بیارم؟
سلام.درسته ولی turbo boost غیر فعال میشه و فرکانس cpu که پائین بیاد فریم بازی ها افت پیدا میکنه.:27:.
-بله باتری را دربیار چون جراغ سبز مدام روشنه و عمر باتری کم میشه.فرقی نمیکنه پر باشه یا خالی.
شما اینجا رو بخون.نقل قول:
من طبق همین توصیه ها عمل کردم و درصد فرسودگی باتریم 0 هست.
خب برای اینکه کول پد هوای گرم لپ تابو بکشه باید زیر دریجه های هوا قرار بگیره دیگه.:13:نقل قول:
این که انگیلیسه فارسی معرفی کن :27::21:
سلام دوستان
بخدا گیج شدم
دو هفته است دارم تحقیق میکنم.اول خواستم ایسر بگیرم.بعدش سامسونگ.الان ایسوس/بودجم از 1/300 به 2 میلیون افزایش دادم تا یک چیز خوب و عالی گیرم بیاد.
الان از برند ایسوس این مدلا رو پسندیدم:
n43sl
n53sl
n55sf
ولی بازم شک دارم.کانفیگا خیلی متنوعه و این مسخرست.همین n43 ده تا مدل داره.sf/sl/sm/sn/jn , .........اینا در اصل تفاوتشون در چیه؟فقط بخاطر گرافیکه؟
بالاخره تصمیم گرفتم n55 رو بگیرم.ولی باز نمیدونم کدوم کانفیگش باشه.رو هرکدوم که دست میذارم بگیرم گیر نمیاد.
ممنون میشم بهترین گزینه با قیمت تقریبیش رو بهم بگید و یک توضیع کلی در باره این همه تنوع و سردرگم کردن ما مشتریا بدید.acer و apple از این حیث بهترینن چون مدلاشون محدود و کلی تر هستند
اول.این که تولید کننده ها میان مدلای خودشونو با کانفیگای مختلف ارائه می کنند برای راضی کردن تمام مشتری هاست و باید هم اینطور باشه.اگر قرار N55 فقط با وضوح Full HD عرضه بشه من مجبور بودم به خاطر چیزی که برام مهم نیست پول اضافی بدم.بگذریم.نقل قول:
n55 دو مدل sf و sl داره.
sf کارت 555 و sl 630 هست.از نظر قدرت یکی هستن ولی خب 630 چون جدیدتره بگیری بهتره.
هر دو مدل دارای cpu های مختلفی هستن که فکر کنم تو اینجا فقط i7 2670 و i7 2630 رو گیر بیاری.
sf دارای صفحه شفاف هست ولی تو همین سایت خوندم sl صفحه مات داره.البته شاید شفاف هم داشته باشه.تو سایت notebook check میزان روشنایی SF بیشتر از SL اندازه گیری شده که البته ناچیزه.
کلا فکر نکنم خیلی تفاوت داشته باشن.
در مورد کانفیگای مختلف هم خودت باید تصمیم بگیری.باید ببینی چه نیازایی داری
سلام دوستان من 3 روز هست که یه ایسوس n55sl خریدم ولی هر کاری میکنم نمیتونم با برنامه music now کار کنم تو کنترل پنل نشون میده نصب هست ولی نمیدونم چه طوری برنامه رو run کنم و هرچی هم گشتم ایکنوش رو نتونستم پیدا کنم دوستان لطفا راهنمای کنید
این برنامه توی ویندوز اجرا نمیشه .سیستم را خاموش کن بعد دگمه قبل از esc را بزن.نقل قول:
به طور خلاصه چی گفته؟؟نقل قول:
بعضی ها می گن باتری رو باید ازش به طور کامل استفاده کنی و دوباره به شارژ بزنی.این قضیه در مورد باتری های جدید صادق نیست.
در مرود سوال شما.اگر استفاده شما از لپتاب طوری هست که باعث تولید گرمای زیاد توسط لپتاب می شه حتما باتری رو در بیارید ولی اگر از لپتاب استفاده سنگینی نمی کنید باقی موندن باتری در لپتاب باعث کاهش کارایی باتری نمیشه.گرما قاتل باتری ها است.اگر هم می خواهید باتری رو در بیارید میزان شارژ اون باید نزدیک 40 درضد باشه.البته باقی موندن باتری در لپتاب یه مزیتیم داره و اونم اینه که در هنگام قطع ناگهانی برق احتمال صدمه دیدن لپتاب کمتر میشه.
باتری باید در جای خشک و خنک نگهداری بشه.
باتری به مرور زمان شارژ خودشو از دست می ده بناراین اگه باتری رو از لپتاب جدا کردید هر چند وقت یکبار باتری رو دوباره به لپتاب وصل کنید و یه مقدار از باتری استفاده و دوباره اونو به میزان 40 درصد شارژ و از لبتاب جدا کنید.
اجازه ندید میزان شارژ باتری کمتر از 25 درصد بشه.سعی کنید قبل از اینکه میزان شارژ باتری به این میزان برسه باتری رو دوباره شارژ کنید.
بد از اینکه 30 بار باتری discharge شد یکبار باتری رو Calibrate کنید.
هر چند ماه یکبار هم جایگاه باتری و نقطه اتصال باتری به لپتابو تمیز کنید.
منم این مشکل داشتم یک بار دیگه امتحان کردم این بار یک مقدار فیش ساب ووفر را محکمتر گرفتم نزذیک به اون نوار زرد رنگ و تا انتها فرو کردم داخل این بار صدای یک تیک ظریف داد و پیغام اتصال دستگاه به پورت خارجی را به من نشون داد. صداش همینطور عالی بود الان فضایی شده فکر نکنم دیگه بدون ساب ووفرش صداش بهم بچسبه:31:نقل قول:
این کار را چجوری میشه انجام داد؟نقل قول:
بد از اینکه 30 بار باتری discharge شد یکبار باتری رو Calibrate کنید
از داخل realteck audio hd manager اکولایزرش را تنظیم کن تا فضاییش بر طرف شه.نقل قول:
//ایقدر خروجی صداش توی headphone زیاده که کر میشی.
headphone مدل somic ev-50 وصل کردم بهش و با نرم افزار sonicmaster کیفیت دادم صداش واقعا عالیه.مطمئن باش دیگه از اسپیکر و ووفر استفاده نمیکنی!