mage man az alireza rf jadidtaram
Printable View
mage man az alireza rf jadidtaram
انتقاد نباشه ببری جون ولی من از آی لاو یو قدیمی ترم
az hame jadidtar vali az kheili ha pro tar : khodamنقل قول:
loooooooooooool
vaghe an bahal bod ba inke tosh nabodam vali hesabi hal kardam man dorost 1 mah bad az in aks omadam !!! ye soal in akse 13 be dare parsale /???:10:نقل قول:
دعوا نکنید وقتی من تو عکس نباشم انتظار دارید شما تو عکس باشید؟:31:
نصف اونایی که تو این عکسن مال همین ماه هستن.:19:
جواد هم که تو عکس نیست شاید من ندیدمش.
میگم کل سرورا ریست شده ها همه رنک ها بر باد رفت قابل توجه بعضی ها که با تقلب میرن. (مپxyz تو 1 min!؟)
په نه په بره رفتن تو بازیه تییوردز:31:نقل قول:
بره مپ ساختن دیگه :27:
---------- Post added at 03:50 PM ---------- Previous post was at 03:49 PM ----------
اون الکس هستمن نیستم ؟؟ :31:
پس من کجام تو عکسه ؟؟ :27:
---------- Post added at 03:53 PM ---------- Previous post was at 03:50 PM ----------
یه سوال :20: سرور مگه چند نفر توش جا میشه ؟؟ :18:نقل قول:
درود.
من می خوام سرور بزنم .
رفتم سایت
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ddrace رو دانلود کردم .
می شه بقیشو راهنمایی کنید ؟
سلام برو بکس :27: یه مپه چرت پرت ساختم بگیرید برید حالشو ببرید :31:
نقل قول:
کسی نبود ؟ (جواب بدید)
از وقتي مپ بلوك عوض شده سرور fng هم فول ميشه.
ما 35 مين رفتيم امتياز نداد بايد زمان چقدر باشه؟
سلام.
اين چه مپيه گذاشتيد سرور بلاك ؟ ما نوبا نميتونيم ردش كنيم :31: ولي خوب شد سرور هاي ديگه پر مشن.
نميدونم چرا سرور zcatch زياد نميان بچه ها. باحاله كه. يه سري هم كه ميان ، ميان هي Vote ميدن بازي رو خراب مي كنن. بيايد يه مدلش رو بازي كنيم ديگه.
:19:
دوســـتان اینجارو چت روم شخصی و این مسائل نکنــــید! واسه این حرفا یه چیزی به اسم پیام خصوصی هست دیگه چرا تو تاپیک این همه اسپم و بحث اضافه باشه ! اگه ادامه بدین این تاپیکم مثل تاپیک قبل بسته میشه پس لطف کنن رعایت کنــن این دوســـتای تازه وارد
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] دوســــت عزیز شما هم پستهای قبل و تاپیک [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] رو یه نگاه بندازی یه سرچی بزنی پیدا میکنــــی چیزی که میخوای رو
اینم یه عکس جالب از باگ سرور پانیک
---------- Post added at 04:04 AM ---------- Previous post was at 04:04 AM ----------
lol :D
دوستان میگم چرا یکی نمیاد یه پانیک ایرانی بزنه؟قول میدم اگه 100سرور هم بزنه بازم full باشه شما برین بازی کنین بعد وقتی دیوانش شدین می فهمین
عكس شب زنده داران گرامي ساعت 4:00 D:
+ حمله ناگهاني no0b & +moein بعد از عكس به ما :(
چرا من نیستم؟نقل قول:
حالا یه عکس گذاشت.........حالا هی بیاین بگین چرا من نیستم.......نقل قول:
چرا من نیستم؟
یه چیزی هست به نام فراموشی که هم من هم شما هم ببری ازش درد میکشیم! ول کن دیگه بابا!:31:
ای ببری راست میگی منم عاشقه همون موقع هستم یادمه نوب بودم هر دفعه میومدم میدیدم گوب واستاده داره بلاک میکنه و الان من واستادم بلاک می کنم :10:نقل قول:
نخیر همه منو میشناسننقل قول:
میگم رمز کانال ها چیه الان؟ من خیلی وقته توی کانالای خارجی بازی میکنم ولی پینگا خیلی بالاست ... بعضی موقعها هم با بچهها میتینگ میزاریم سیستم خونه رو سرور میکنم ...
رمز p30 هست اسمتو بگو اینجا که اشنا بشیم تو بازینقل قول:
تو اين دمو من و WILDMAN داشتيم برنامه 13 به در رو رديف ميكرديم.
بعد اينكه برنامه ريزي تموم شد داشتيم خوشحالي ميكرديم.
:31::27:
سلام من 2باره از مسافرت بازگشتمنقل قول:
دوستان نوب من :دی این عکس کاری از دوست خوبمان [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] است که در تابستان گذشته وقتی که خداحافظی کرد این عکس زیبا را که قیمتش به 100000000000$ میرسد به رایگان به یادگاری گذاشت !
( شما وقتی نینی بودید ما داشتیم تی بازی میکردیم حالا همه امده ادند میگن من قدیمی ام )
دوستان عزیز که 2 روزه اومدن لطفا حریم خودتان رو رعایت کنید !
من بار ها وبار ها دیدم که به دوستان قدیمی که به بازی میان بی احترامی میکنند اثلا نگاه نمیکنند ادمینه سروره قدش به شما میخوره سنش به شما میخوره از شما بیشتر تی بازی کرده از شما پرو تر ه و بهش میگن نوب !(من نمیخئام اسمشو بهتون بگم ولی انگار فهمیدید حرمت کی رو شکستن !)
من هر موقع دیدم که دارن به یک دوستی بی احترامی میکنند (ببخشید)مثل ارین که از اول شروع تاپیک با دوستان بود و تی بازی میکرد بار ها باعث ازارش شدن ولی خواهش میکنم دیگه تکرار نکنید و مراعات کنید
دوستان ادمین خواهش میکنم کسی که بی احترامی کرد BaNش کنید و هیچ رحمی نکنید کسی هم چیزی گفت با من طرفه !
---------- Post added at 05:49 PM ---------- Previous post was at 05:47 PM ----------
منظوره MOINاینه که از بحث های بیخود و مسخره و زر زدن های نا به جا (ببخشید) برهیز کنیدنقل قول:
---------- Post added at 05:50 PM ---------- Previous post was at 05:49 PM ----------
چقدر بی کار زاد شده ها :27:نقل قول:
اون Game منه نه؟
نقل قول:
جوجو:31: هنوز نو نینی یی ها :31: ooaooa میکنی :31::31:
من از مهر اومدم :27: الان خودمو جا میدم توش :21::20:
ما نوبیم دیگه :19:
delet ........
دوستان میشه راجب panic بهم اطلاعات بدید؟ موده؟ مپه؟
RAID CALL
دوستان تو روم Full Moon Light که تعداد زیادی از ایرانی ها توش میرن و مخصوص Game هست Teeworlds ساختم خواستین بیاین!
ID : 196797
اینطوری چت توی بازی خیلی راحت تر و بهتر میشه!!!
البته احتمال بچه های اینجا یه روم دیگه هم داشته باشن به هر حال!
چیه ؟نقل قول:
یعنی رو بازی نصب میشه که میگی اینطوری چت توی بازی خیلی راحت تر و بهتر میشه!!! ؟؟؟؟
یه مود مثل زامبی خودمون که با لیزر میشه دیوار لیزری ساخت که زامبی ها نمیتونن از توش رد بشن.نقل قول:
rpg ها هم روی هوا میمونن.
کلا بد نیست قشنگه ولی توی سرور خارجی اون rpg ها به ما پینگ میده نمیشه بازی کرد.
یعنی اینکه نرم افزار raid call از [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] دانلود کن.نقل قول:
بعد بیا تو این ID : 196797
بعد بیا تو chanel teeworlds
بعد با 1 headphone صحبت کن اگرم نداری type کن :31:
اگرم میخوای عضو گروه شی همونجا پایین صفحه سمت چپ 1 آیکون روش کلیک کن و درخواست بده :31:
درود بر حاج احمد جیگر :40:
بچه ها این پینگ من :31:
این مود panic رو بزارید من موقعی که میام بزنم یا بگید جواد بزنه :27:
عکس دیدم ازش باحاله بزنید پیلیز :13:
حال میده:20:
من کلی گشتم ولی این مود رو پیدا نکردم اگه پیدا کردید بدید به من یه دو سه ساعتی ران کنم.
اینم واسه بکس p30
id raid call p30 : 3111356
ولی واقعا این پانیک قشنگه نمیدونم چرا lag هم نداره :D من با پینگ 600 میرم از سرور ایران بهتره:19:نقل قول:
---------- Post added at 03:24 PM ---------- Previous post was at 03:23 PM ----------
اقایون سرور من کلا ماله game اینم ایدیش 1370432نقل قول:
بعضی کارا ارزش یه بار امتحان رو داره مثل این:
اگه تونستید این کار بکنید :دی
اين چيه گذاشتي آخه برادره منD:نقل قول:
اينجا ماله بازيه نه ... استغفرالله D:
با حال بود اونم با ادمين:18:
درود .نقل قول:
می شه رمزه ورود به سرورتو بدی ؟ امروز رفتم نشد با p30
چقد نوبی بابا حتما حروف کوچیک بزرگ زدی :31:
نوب شمایی برو p30 رو امتحان کن نمی شه