دوستانی که در نصب پچ آخری مشکل دارند به لینک زیر مراجعه کنند.[PHP] http://www.winsar.ir/forum/showthread.php?p=15823[/PHP]
Printable View
دوستانی که در نصب پچ آخری مشکل دارند به لینک زیر مراجعه کنند.[PHP] http://www.winsar.ir/forum/showthread.php?p=15823[/PHP]
عزیزانی که در نصب پچ 4 تیم ایرانی مشکل دارند می توانند به لینک زیر مراجعه فرمایند.
کد:http://www.winsar.ir/forum/showthread.php?p=15823
عزیزانی که در نصب پچ 4 تیم ایرانی مشکل دارند می توانند به لینک زیر مراجعه فرمایند.
کد:http://www.winsar.ir/forum/showthread.php?p=15823
من فقط مربع خالی رو میگیرم ها ! چیز دیگه ای ترکیبی نیست ؟نقل قول:
چون پاس+r1 که فایده ای نداره پا خالی هم خیلی کارساز نیست راحت دریبل میخورن
دوستان حداقل سخت افزار برای این بازی چی هست؟
نقل قول:Windows XP ، Vista SP2, 7
Intel Pentium IV processor 2.4GHz or equivalent
1 GB of RAM
DirectX 9.0c compatible video card. Pixel shader 3.0 with 128 MB of RAM (NVIDIA GeForce 6600 or ATI Radeon x1300 Recommended
دوستان من دمو بازی رو نصب و بازی کردم ، هر کسی پیشرفت این نسخه رو نسبت به نسخه های قبلی کم رنگ نشون بده به اعتقاد من کم لطفی کرده نمی خوام وارد جزئیات این نسخه در حال حاضر بشم اما یک نکته منفی وجود داره که بسیار روی کیفیت این بازی تأثیر گذار هست و امیدوارم تو نسخه نهایی مرتفع بشه .
مشکل : من با یه بازیکنی مثل پاتو پا به توپ میشم و به راحتی 4 ، 5 بازیکن رو دریبل میزنم و اینکارو بارها میتونم در طول بازی تکرار کنم که از نظر من بسیار ضعف بزرگیه و برای اینکه به یه شبیه ساز فوتبال برسیم این نکته یه آیتم منفی به حساب میاد چون در دنیای واقعی چنین چیزی به هیچ عنوان وجود نداره
دوستان اگر نظری در این مورد دارید بفرمائید تا استفاده کنیم
به شدت موافقمنقل قول:
باز شما خوبه دریبل می زنی...من 4-5 تا بازیکن میارم واسه گرفتن توپ همشون هم دریبل می خورن!! طرف با گتوزو آنچنان دریبل می زنه آدم یاد دنیلسون می افته!نقل قول:
البته فکر کنم ما روش دفاع رو بلد نیستیم چون من که با کامپیوتر بازی میکنم روی حالت top player
کامپیوتر به سختی اجازه میده یه بازیکنشو دریبل بزنم
احتمالا یه روش خاص برا دفاع کردن وجود داره که ما نمیدونیم
نه بابا این پچ 25 تیمی هم نصف بازیکنا کچل هستن :41:نقل قول:
برنامه ای برای ادیت نیست حداقل یه مو براشون بذاریم اشتباه نکنیم بازیکنارو؟!!
نقل قول:
شدیدا موافقم :31:
فکر کنم کامپیوتر قبلش یه دعایی , وردی , چیزی میخونه
نقل قول:
میگم خیلی خوب شد امسال کریس رو به جای اون مسی کوتوله گذاشتن رو باکس شات بازی
نقل قول:
خوب این که معلومه بارسلونایی هستی از اسمت معلومه دوما هر کسی نظری داره وما هم دوست داریم به مسی توهین کنیم تو هم برو به کریس توهین کن. [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
از خداوند طلب مقداری عقل برای برخی دوستان میکنم !نقل قول:
اولا دوست داره بارسایی باشه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] .دوما اینجا بحث بارسلونا و رئال نیست.سوما اگه دوست داری توهین کن تا ببینی بن میشی یا نه! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] (بارساییم اینم بدون)
ببین راستی قسط توهین ندارما ولی اینکه رو باکس شات هست شبیه زرافست.مهم هم نیست مسی بزارن یا نه ولی ما که سوپر کاپ رو بردیم چه مسی رو باکس شات باشه چه کریس!(این جواب او توهین به مسی)
+
اقا من زمان گرفتم این 10 دقیقه که نوشته زمان نیمه هاست دروغه !!دی: هر نیمه حدود 7 یا 8 دقیقست . راهی نداره بتونیم وقت اضافه رو به بازی اضافه کنیم و تایم بازیرو هم بیشتر کنیم ( سال های پیش پچ میومد)
اره من پارسال برا نسخه دمو یه برنامه دانلود کردم زمان بازی رو زیاد میکردم باهاش ولی امسال چنین چیزی پیدا نکردم!:41:نقل قول:
دوستان صلوات بفرستید دیګه
۱۲تا پست دادید همش کل کل
لطف کنید از بازی بګید از نه از تیم محبوبتون:10:
نقل قول:[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
راستی کسی یه روش دفاع توپ گیر نیاورد؟؟؟
ولی این روش فعلا بهترینشه
گرفتن LB در دفاع به همراه دکمه پاس
برخی از پست های نامربوط به موضوع تاپیک پاک شدن فقط دوستان دقت کنن پست ها و موارد مربوط به هر گونه مورد خارج از موضوع تاپیک رو به پروفایل خودتون منتقل کنید.
بابا ولمون کنید مسی رونالدو ...
البته من با توهین مخالفم ولی از تعریف به شرط منطقی بودن موافقم
این پچ لیگ ایران که سایت pes-patch.com گذاشته چطور باید نصبش کنم؟
قبلا پچ 70 مگابایتی که غیررسمی بود و دوستان گذاشته بودن رو نصب کردم.
لطفا راهنمایی کنید.
پی نوشت:
پوشه رو کپی کردم همه تیم ها رفتن و فقط لیگ ایران هستش(میگم لیگ ایران 4 تا تیم بیشتر نیستن)
چه کنم؟
من هم بلاخره چند بار دمو رو بازی کردم
این اولین باری هست که توی ذوقم نخورده (بعد از پس 6 و 2009 ) که هر کس بازی کرد خیلی تو ذوقش نخورد این 2012 هم توی ذوقمان نزد !
پس 2010 و 2011 که توی ذوقمان حسابی زدند بس که ایرادات عجیب داشتند آدم وقتی توی ذوقش می خوره که ببینه یک نسخه فلان عیب رو نداشت نسخه بعد عیب جدید پیدا کرده !
در این پس 2012 به نظرم همه چیز خوب شده حتی دروازه بان هم کمی بهتر شده و ایراد خیلی بزرگ نمیشه بهش گرفت
فقط چند ایراد که 2 تاش همیشه بوده !
1- دروازه بان هنوز خرفت هست !
2- دوار بازی مخصوصا برای آفساید خیلی بد عمل میکنه
3- سرعت بازی یک کم زیاد هست و غیر واقعی اگه یک کمی کند تر بشه به نظرم به فوتبال واقعی شبیه تر میشه
اگر کونامی می آمد و برای دروازه بان یک سری خصوصیات ویژه تعریف میکرد و برنامه نویسی دروازه بان رو با سایر بازیکنان تغییر میداد خیلی خوب میشد
الان خصوصیات دروازه بان با بازیکنان عادی فرقی نداره ! در حالی که دروازه بان کارش با دست هست نه با پا و خصوصیاتی که کونامی گذاشته 99% اونها مال بازی با پا هستند که دروازه بان ها هم دارند !
اگر جدا براش خصوصیت تعریف میکرد شاید بهتر میشد (البته شاید!)
کاور اصلی بازی:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
:31::31:
:thumbsup:
kheili bahal bood
کاور اصلی + آپدیت امروز:31:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دوست من این پچ لیگ ایران در حقیقت ماله سایت وینسار هست...نقل قول:
و فقط 4 تیم همونطور که گفتید...
تنها کاری که باید بکنید اینه که فایل ها رو توی بازی کپی کنید...بهتره کیت سرور اون پچ 70 مگی رو پاک کنید و این رو اضافه کنید...بعد به کیت سرور برید و مطمئن شید attach شده هست...کار تمومه...
ولی اگه بخواید این 4تا تیم رو همره اون پچ 70 مگی داشته باشید این رو نمیتونید انجام بدید...
سلام اقا لطفا این پچارو با لینک مستقیم بزارین تا راحت دانلود کنیم با این لینکا نمیشه دانلود کرد
:31::31::31::31: اخ دلم مردم از خندهنقل قول:
ایرانی ها خدای مسخره بازی هستن :31::31:
---------- Post added at 03:07 PM ---------- Previous post was at 03:06 PM ----------
بابا پچ میخوای چیکارنسخه ی دوم دمو داره میاد تقریبا :10:نقل قول:
نسخه دوم امکاناتش چی کی تاریخش ؟!
سلام
من یه هفته هست که نسخه ی دمو رو بازی کردم و میخوام چند تا از ایرادات بازی رو بگم:
1-گیم پلی بازی کمی سریعه که بازی رو از واقعیت دور میکنه
2-بیشتر شوتها گل میشن
3-دروازه بان خیلی عملکرد ضعیفی داره و به نظر من دیر واکنش میده
4-بعضی موقعها که پشت 18 قدم رو بازیکنم خطا میشه به جای اینکه موقع ضربه توپ سر جاش باشه 1یا 2 متری عقب تره که به نظرم باگه .....
اینا نظر شخصی خودم بود و باید بگم که بازی نسبت به 2011 خیلی بهتره و من بهش امیدوارم
در ضمن تور دروازه ها خیلی خوب شده بالاخره کونامی اون تورهای مزخرف رو درست کرد
آقا یه سوال فنی
کسی اطلاع داره گل های سیو شده توی بازی PES در کنسول XBOX رو چطور میشه بصورت یه فایل به کامپیوتر انتقال داد؟!
دروازبان ها تو این نسخه ی خیلی داغونن . چپ و راست گل میخورن . خدا کنه تو نسخه ای اصلی بازی حداقل یکم تکونی به خودشون بدن . شیرجه هاشون طوریه که انگار میخوان وک ( وزغ ) بگیرن :31:
دوستانی که از سرعت بالای بازی ناراضی هستن، امسال برخلاف سال گذشته کونامی تو قمسمت game speed سرعت منفی رو هم قرار داده. من خودم همیشه بازی رو با سرعت 1- بازی می کنم بد نیست شما هم یه امتحانی بکنید.
این چیه؟ چه ربطی داره؟نقل قول:
خیر چنین کاری فعلا امکان پذیر نیست مگه اینکه برنامه ای باشه که بشه فایل های xex رو ویرایش کنه که واقعا انقلابی میشه توی ایکس باکس360نقل قول:
دوستان گلم من از زمانی که کونامی فوتبال گزارشگرشو برای سگا زد تا پس 2010 طرفدارش بودم از فیفا متنفر بودم اما سال 2011 فیفا با اون سبک عالیش آخر توانست یه فوتبال حرفه ایی برای کامپیوتر و کنسول بزنه که خیلی به واقعیت شبیه بود و نظرم نسبت به اون عوض شد کونامی خودش مسخره کرده فقط بعد از یکسال انتظار باید بشینی ببینی مثلا فلان تیمش اسامی نادرست داره و تکراری بودنشو تحمل کنی جدا میگم دست از فوتبال کودک پسند بردارید فیفا بازی کنید اگر بار اولتونه که میخواید بازی کنید از دور آسان بازی کنید و حالشو ببرید فیفا 2011 به بالا.......................... موفق باشید
فیفا اصلا حال نمیده . من طرفدار هیچ کدوم نیستم :31: ( فقط تیم ملی :27: ) اما تا اونجایی که یادمه و فیفا بازی میکردم از هر جای زمین شوت بزنی توپ میره تو دروازه :27: , واقعا خندم میگیره از فیفا , یادمه تو فیفا ( نسخشو نمیدونم ) موقع زدن ضربه ی ایستگاهی یه توپ میامد که باید گوشه ی دروازه تنظیم میکردی و میزدی که خیلی خنده دار بود .نقل قول:
آخ دلم مردم از خنده :27::31:
من خودم هم فیفا بازی کردم هم پس....ولی از پس بیشتر خوشم اومد...و از فیفا حالم بهم خورد..حالا ما کودک پسند ...راضی شدی؟نقل قول:
دوستان گلم من از زمانی که کونامی فوتبال گزارشگرشو برای سگا زد تا پس 2010 طرفدارش بودم از فیفا متنفر بودم اما سال 2011 فیفا با اون سبک عالیش آخر توانست یه فوتبال حرفه ایی برای کامپیوتر و کنسول بزنه که خیلی به واقعیت شبیه بود و نظرم نسبت به اون عوض شد کونامی خودش مسخره کرده فقط بعد از یکسال انتظار باید بشینی ببینی مثلا فلان تیمش اسامی نادرست داره و تکراری بودنشو تحمل کنی جدا میگم دست از فوتبال کودک پسند بردارید فیفا بازی کنید اگر بار اولتونه که میخواید بازی کنید از دور آسان بازی کنید و حالشو ببرید فیفا 2011 به بالا.......................... موفق باشید
این تاپیک برای دنبال کردن پس 2012 هست نه مقایسه؟هنوز هم که هیچکدوم عرضه نشدن که مقایسه بشن...حرفی درباره پس 2011 داری تو تاپیک خودش...
دموی دوم آخر این هفته میاد؟
دوستان یکم منصفانه نقد کنید , این نسخه یه چیزی شبیه ایده اولیه و بیس بازی , به طور حتم بازی بهتر از این نسخه دمو خواهد بود .
بچه ها یه پیشنهاد دوباره pes 2011 رو بازی کنید ببینید چقدر با این نسخه ی دمو فرق میکنه کیفیتش
بله، 100% مشکل دروازه بان حل خواهد شد. مثلا در دموی پارسال (2011)، بازیکنا بهم میخوردند خطا میگرفت، (مثه این شماره) اما در نسخه اصلی، تعداد خطاهایی که با برخورد تن به تن اعلام میشد کمتر شد.نقل قول: