سلام تو لینک زیر یه جا رو انتخاب کن.نقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
یا میتونی بخش مشاوره در خرید بپرسی یا تو مباحث عمومی موبایل یا جای دیگه.
Printable View
سلام تو لینک زیر یه جا رو انتخاب کن.نقل قول:
یا میتونی بخش مشاوره در خرید بپرسی یا تو مباحث عمومی موبایل یا جای دیگه.
سلام برای استفاده از struct در ایجاد تغییر در تصاویر با کمک visual studio210 باید چگونه عمل کنم؟
نقل قول:
سلام سوالات مربوط به برنامه نویسی رو اینجا بپرسین :
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] سوالاتون مربوط به هر کدوم از زیر مجموعه مورد نظر [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] یا [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] یا [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] هست تاپیک بزنید
راهنمایی برای خرید پلاتر می خواهم اما هرچه در بخش چاپ گشتم تاپیکی با این عنوان نیافتم خواستم یه گفتگوی جدید بسازم ترسیدم تکراری باشه
اگه پیدا نکردین مشکلی نیست تاپیک رو بزنید.نقل قول:
نترسید کسی نمیزندتون ! :n02:
سلام یک سوال درباره نحوهی بازکردن سپر جلو 405 دترم کجا سوال کنم؟
man u fb nemitoonam axamoo avaz konam....chikar bayad bookonam
:n28::n28::n28:نقل قول:
سلامنقل قول:
سوالتون رو فارسی تایپ کنید و اینجا بپرسین
سلام میخواستم بدونم با vlcمیشه میکس کرد؟ اگه میشه چه جوری؟
سوالتون رو اینجا بپرسید : :n01: [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
این تاپیک برای معرفی نرم افزار هست . نه جای بحث و مشکلات ! :n01:نقل قول:
من گوشی htc salsaدارم چون حافظه اش خود به خود پر می شد فلش اش کردم درست شده الان یک ماهی گذشته دوباره مثل حالت قبل حافظه اش خود به خود پر می شه چیکار کنم لطفا راهنمایی ام کنید؟
سلام
راهی هست شماره خطی روکه روی خط دیگر دایورت شده پیداکرد یعنی مثلا خط Aروی خطB
(خط Bهم دست ماباشه)
اینجا بپرسین:نقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]سلام سوالتون رو اینجا بپرسید :نقل قول:
سلام بچه ها کی میتونم منا درباره ی کنکور مشاور هام بده؟
من در مورد سرطان ریه سوال داشتم هر چی گشتم مطلب مرتبط رو پیدا نکردم باید چیکار کنم ؟
سوالتون رو اینجا مطرح کنید : :n01:نقل قول:
سـلام و خسته نباشید
من مدتی هست که وقتی به سایت هایی که فلش داخشلون زیاد هست میرم سیستم کند میشه و سی پی یو کامل رو 100 می مونه و نهایتا سیستم خاموش میشه،این طوری مجبورم وقتی کلا با فلش کار ندارم از داخل پلاگین ها غیرفعالش می کنم،
اما بعضی مواقع هم به فلش نیاز دارم در مواردی بیلیارد آنلاین بازی میکنم چون بازی فلش هست بعد از ده دقیقه سی پی یو کامل فول میشه،ضمن این که از آخرین نسخه موزیلا و فلش استفاده میکنم،لطفا راهنمایی بفرمایید که چه گونه مشکلم رو با فلش حل کنم
سوالتون رو اینجا مطرح کنیدنقل قول:
سلام
ضمن عرض خوش آمد به شما دوست گرامی بخاطر پیوستن به انجمن های P30World
در مورد سوالتون، اگر نمیدانید سوالتان را باید در کدام انجمن بپرسید از تاپیک [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] استفاده کنید.
مرسی. [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام
در مورد سوالتون، اگر نمیدانید سوالتان را باید در کدام انجمن بپرسید از تاپیک [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] استفاده کنید.
سلام
حدود یک ماه پیش رفتم پکیج بخرم فروشنده به من گفت که مرکوری داره بعد از خرید دیدم مرکوری نیست و مگاترم هست 2میلیون تومان هم خریدم اما این برند رو اداره ی گاز تایید نکرده بعد از یک ماه و نیم گرفتاری و بحث با فروشنده حالا به من میگه پکیج مگاترم رو پس می گیره و به جای اون به من تاچی میده!!(دو مبدله وفن دار 24)به قیمت 1/900/000 تومان حالا به نظر شما من چی کار کنم ؟ خواهش می کنم سریع راهنماییم کنید چون باید موافقت یا عدم موافقتم رو به فروشنده اعلام کنم .ممنون
حدود یک ماه پیش رفتم پکیج بخرم فروشنده به من گفت که مرکوری داره بعد از خرید دیدم مرکوری نیست و مگاترم هست 2میلیون تومان هم خریدم اما این برند رو اداره ی گاز تایید نکرده بعد از یک ماه و نیم گرفتاری و بحث با فروشنده حالا به من میگه پکیج مگاترم رو پس می گیره و به جای اون به من تاچی میده!!(دو مبدله وفن دار 24)به قیمت 1/900/000 تومان حالا به نظر شما من چی کار کنم ؟ خواهش می کنم سریع راهنماییم کنید چون باید موافقت یا عدم موافقتم رو به فروشنده اعلام کنم .ممنون[/QUOTE]نقل قول:
نقل قول:
مربوط به این تاپیک
چندتا پاورپوینت و مقاله مربوط به تحقیقات دانشگاهی دارم برای دانلود اگه کسی لازم داشت کجا بزارم هیچ جاه مناسبی گیر نیاوردم هم مربوط به کامپیوتر هم علوم اجتماعیه:n13:
جاش، انجمن [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
دیگه مرتبط ترین بخشهایی که میشه گفت [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] هست
سلام, در مورد تنظیمات فیسبوک سولاتی داشتم؟
من يه هارد دارم كه پارتيشن بندي كردم حالا ميخوام يه سري رو به هم بچسبونم دوباره ! يعني مثلا دو تا ٢٠ گيگ دارم ميخوام يكي بشه چه جوري اين كار رو بكنم ؟
الان هم اين سؤال برام پيش اومده نمي دونم كجا بپرسم
انجمن درخاست قیمت کنسول های بازی ؟؟؟!:n16:
سلامنقل قول:
این بخش کنسول
اینم بخش راهنمایی خرید و قیمت
موفق باشید:n01:
متناسب با ویندوزی که دارین یکی از زیر مجموعه های انجمن زیر رو انتخاب کنید :نقل قول:
مسایل سخت افزاری
این سوال جاش کجاس؟(من لپ تاپم HP PAVILION DV 6070 هست و ویندوزم 7 اورجینال میباشد میخوام بدونم میتونم از بکاپ یک لپ تاپ HP PAVILION DV 7 که ویندوزش 8 اورجینال هست استفاده کنم برای لپ تاپ خودم؟) :n01:ممنونم
سلام من هایی با کد +255 دریافت میکنم.......این یعنی چی؟
فک کنک باید پوشش شهرهاروببینی