دوستان يك سوال X800 بهتره یا 7600 Gt ؟کدومشون به صرفه تره؟ در ضمن کسی از قیمت X1600 خبر داره یا نه؟
Printable View
دوستان يك سوال X800 بهتره یا 7600 Gt ؟کدومشون به صرفه تره؟ در ضمن کسی از قیمت X1600 خبر داره یا نه؟
معرفي شروع شد ببخشيد جواب دوستان را ندادم بعد از اين پست مي دم ولي حالا يك معرفي مختصر ومفيد البته به درخواست دوستان بدون بنچ مارك مادربورد G1975X هست كه محصول شركت گيگا هست و توي ايران هم هست اين مادربورد كه جز مادربوردهاي حرفه اي به شمار مياد اين جوري هست :
کمپاني گيگابايت پيشرو در عرضه مادربردهاي پيشرفته (حرفهاي) از سري LGA 775 مادربرد G1975X را با گستردگي بالاي کاربري کامپيوتري به بازار عرضه کرد. اين مادربرد با دارا بودن چيپ ست قوي X975Intel ، باس 1066، رم Dual Channel(888) 4*DDRII تا ظرفيت GB8 خود را از ديگر مادربردها متمايز كرده است. همچنين اين مادربرد با داشتن كولر توربوجت كه در قسمت فوقاني جايگاه سي پي يو قرار دارد مشكل حرارت بالاي سي پي يو راحل كرده است ( فقط در مدلG1975X ). با شنيدن صداي رساي 8 كاناله (24 بيتي – Creative Sound Blaster) با پشتيباني سيستم DTS از كيفيت آن لذت خواهيد برد.
مادربرد فوق تمامي سي پي يوهاي LGA 775 را از جمله سلرون دي، اينتل دي، اكيتريم و همچنين Dual Core را ساپورت خواهد كرد. سرعت انتقال ديتا در اين مادربرد از طريق درگاه SATA 1.5 تا 3 گيگابايت در ثانيه مي باشد. در استفاده از اين مادربرد براي كارهاي گرافيكي به راحتي مي توان از دو جايگاه PCI–E16X بصورت همزمان استفاده نمود.
دارا بودنIEEE1394 ،RAED SATA ،LAN 1000 ،DUAL BIOS و 8*USB2 از ديگر ويژگي هاي اين مادربرد مي باشد.
همچنين از ديگر مشخصات تخصصي اين مادربرد مي توان به كليد Power Switch آن اشاره كرد كه در حين اسمبل كردن سيستم در صورت لزوم به راحتي مي توان از اين كليد برايRestart كردن سيستم استفاده كرد. ضمنا اين مادربرد مجهز به كارت عيب ياب خودكار Debuger بوده كه در صورت بروز مشكل در مادربرد با توجه به كد داده شده توسط اين كارت مي توانيد مكان آن را تشخيص دهيد.
براي كسب اطلاعات بيشتر از سايت گيگابايت [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] را انتخاب نماييد.
برگرفته شده از آواژنگ و افرادژ اين هم عكسش :
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
باتشكر شهريار
قيمت كارت x1600 هم 235 تومن 256 اون هست .
باتشكر شهريار
معرفي كارت گرافيك : براي اين كار خواهشا به اين لينك بريد و تماشا كنيد :
چرا اين تاپيك منتقل شده؟
دوست عزيز مگه نمي دونستي امروز روز شب اعزا هست و تاپيك يك سر و سامون و اعزا گرفته . ولي فكر كنم دليل اصليش را به من ساقي گفت و قرار بود اين شكلي نشه كه شد .
چرا دوستان ديگه هيچ نظري درباره ي پستام نمي ديد حد اقل انتقاد كنيد دلم تنگ شده .
شهریار جان یه چند تا سوال فنی داشتم ؟؟؟
1- این cpu های پنتیوم D بالاترین سرعتش 2.8 هست یا بیشتر هم داره ( 3.0 )
2- برای cpu خنک کننده های گازی هست یا نه ( یه چیزی تو مایه های همون گرافیک asus )
3- همه ی مادربرد ها پنتیوم D رو ساپورت میکنند یا این هم مثل گرافیک pci-e باید مادربرد مخصوص باشه
4- راستی این گرافیک های asus اومده یا نه قیمتش هم اگه بگی لطف کردی
این تاپیک به نظر من عالیه
چون وقتی هر سوالی میکنی در اولین فرصت جواب داده میشود و اطلاعات کسانی که به پرسشها پاسخ میدهند
عالی هست
شهریار جان اینم نظر من
خواهش مي كنم دستت درد نكنه خيلي ممنون بازم به شما كه نظر دادي ولي حالا جواب ها كه هنوز صبحانه نخوردم و دارم جواب مي دم :
1-نه خير بالاتر هم خيلي داره 3 هم كه رو شاخشه و 3.6 بالاترين اون ها هست .
2- در مورد سوال دوم هم نه .
3- در مورد مادربورد هم هر كدوم از مدل ها چيپ هاي مخصوص مي خواد مثلا 2.6 اون چيپ هاي :
Only compatible with Intel based 945/955/975 هست و مدل هاي ديگش هم در پست هاي بعدي در يك مطلب در باره ي اطلاع رساني قيمتي و كدوم بهتره براي خريد دارم آماده مي كنم و بعد مي زنم .
4- ببخشيد من منظورتون را نفهميدم منظورتون top silent هست اگه اون را مي گيد بگم كه :فكر كنم توي ايران باشه ولي قيمت اون حتما بالا تر از 7800 gt معولي هست مثلا اگه اون 400 تومنه اين 450 تومنه يا 490 هست .
قربانت شهريار
شهريار جان سوال من رو جواب ندادي همون كه پرسيده بودم X800 بهتره یا GeForce 7600 GT ؟
ويك سوال كوچيك ديگه هم دارم: آيا اين فن Blue Orb 2 از پس Pentium D بر می آد یا نه؟یخورده به شک افتادم چون دور فن خیلی پایینه 1700 RPM ولی فن داخل باکس به 5000RPM هم می رسه اگه می شه یخورده راهنمایی بکنید ممنون می شم.(البته وامپیر جان یک بار توضیح داده بود ولی من کامل متوجه نشدم)
شما مادربرد رو با چیپ nForce 4 sli intel edition بگیر چون در آینده با آپگرید بایاس Conroe هم ساپورت خواهد کرد سیپییو هم بهتره از سری 9XX بگیری 2.8 که 920 نام داره رو میدن 180 , 3 رو هم میدن 210 تومن کارت گرافیک ایسوز 7600GT هم تقریبا میشه 220 تومن البته با فنش اگه میخوای اور کنی یه فن هم واسه سیپییو بگیر که معمولا زیر 50 تومن هست Blue-Orb II مدل خوبیه رم رو هم حتما Patriot PDP DDRII 667 2*512 یا دو تا یه گیگ بگیر این رم رقیب سرسخت کرسیر هس و قیمتشم تو ایران عالیه یک دوال 82 دو دوال 160 تازه این 667 هس!نقل قول:
نوشته شده توسط samgun
سلام .
مادربردي وجود داره كه رم 1000MHz رو ساپورت كنه ؟ و اگه هست قيمتش چقدره ؟ و آيا لازم هست دنبال يه همچين چيزي بگردم ؟
عزيزم براي كارت گرافيك x800 به اين لينك برو و بعد هم درباره ي 7600 جي تي هم كه مي دني خودت مقايسه كن چون من بنچ مارك پيدا نكردم ....
عذر مي خوام ببخشيد كه نتونستم و در مرود اون دوستمون هم بايد بگم كه وقتي توي سايت كينگ استون با اين باس هست پس حتما مادربوردش هم هست و فكر كنم اين مادربورد ساپورت كنه :Gigabyte GA-8IHXP كه قطعا توي ايران نيست چون من هيجا نديدم و فكر هم نمي كنم باشه و در مورد شايان هم بايد بگم كه p5wd2-e premium هم توي ايران هست با گارانتي رحا سيستم .
در مورد فن هم شرمنده اطلاعي ندارم.
قربانتان شهريار
آدرسش يادم رفت : برو : [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
قربانت شهريار
يك چيزي را هم ياداور شم كه اين سايت هيچ ربطي به كارت گرافيكي نداره ولي تمام مشخصات هم داره .
حالا يك دونه بنچ مارك پيدا كردم !!!!! بله 7600 جي تي بهتره .
قربان دستت شهريار جان
امين جون فكر كنم شما هم در حد من و بقيه حرفه اي شدي البته من كه مي گم ادعا ندارم ولي خوب شما هم معرفي كن اصلا همه بايد معرفي كنند شاعر در اين مورد ميگه :
ديگران كاشتند تا ما بخوريم ما بكاريم تا ديگران بخورند
يك روايت هم هست ميگه :
ديگران كاشتند تا ما خورديم باز هم بكارند تا ما بخوريم برنامه هاي جديد فردا پس فردا حاضره.
قربانتان شهريار
چشم. يكي آماده مي كنم احتمالاَ فردا يا پس فردا مي گذارم.
معرفي سي پي يو هاي پنتيوم دي با راهنمايي براي خريد:
اين سي پي يو هاي دوهسته اي اينتل كه با قيمت نسبتا مناسب و در همه رده ا به رقيب خود اي ام دي ضربه زده را مي خوام براتون بررسي كنم :
سي پي يو 2.6 اينتل كه پايين ترين قيمت و كارايي را در حالت معمولي دارد .
اين سي پي يو كه با قيمت 115تومن در دسترس هست و قابليت اوركلاكينگ فوق العاده اي هم داره به قول تامز هاردور تا 4.3 اوركلاك ميشه و با گزارش سايت تخصصي اوركلاك انگليس اين سي پي يو تا 4 گيگا هرتز به راحتي اوركلاك ميشه .!! ;) حالا به خصوصيات اين سي پي يو مي پردازيم :
اولين ايم كه دوخسته اي هست .
دوم fsb 533 هست كه ميشه گفت خيلي جالب نيست.
سوم اينكه در level 1 cache دو تا 16 كيكلو بايت و 2 تاMicro-op Execution Trace Cache داره.
چارم اينكه 2 مگ كش ال تو داره كه هر هسته ي اون 1 مگ هست .
5- 64 بيت هست.
6- 90 نانو متري هست .
7- و مادربورد هايي كه ساپورت ميكنه براي چيپش عبارتند از :
945/955/975 و 925 و 915 را ساپورت نمي كنه .
نتيجه :
اين سي پي يو كه به نظر من باتوجه به لوركلاك شدن خوب و قيمت مناسب يكي از انتخاب هاي افراد مي تونه باشه . ولي به خاطر گذرگاه اف اس بي پايين و تكنولوژي 90 نانومتريش و كلاك پايين هر هسته اون خيلي تعريفي توي بقيه ي اين سري نداره . .و در آخر من اين سي پي يو را به حرفه اي ها پيشنهاد مي كنم چرا كه حتما بايد اوركلاك بشه تا 3 كه طرف بايد بلد باشه اوركلاك را ولي يك نكته :
سي پي يو هاي دوهسته اي به اين معني نيستند كه يعني 2 تا 2.6 ميشه 5.2 يعني اين كه كارها را با هم تقسيم مي كنند دو هسته . ;)
اين هم عكسش :
در پست هاي بعدي به معرفي بقيه اين سري مي پردازم .
اميد وارام لذت برده باشيد
قربانتان شهريار
اگه غلط املايي داره بيخشيد .
شهریار دمت گرم
راستی میخواستم بدونم که برای بازی های حرفه ای cpu pentium D بهتره یا amd
و قیمت cpu 3.2 pentium D چنده
سلام
من قبلا يه توضيح در مورد بازي ها در يك پست ديگه دادم :
بازي ها Single Thread Application هستن و بهمين دليل در پردازنده هاي تك هسته اي بسيار بهتر عمل مي كنن .
كلا براي بازي پردازنده هاي تك هسته اي و برند AMD بهتر هستش .
در مورد قيمت پردازنده اي هم كه گفتيد :
Pentium D 840 3.2Ghz قيمتش بين 220 تا 225 هزار تومن هستش .
قطعا اي ام دي بهتره هم به دليلي كه علي جون گفت و هم به دليل اينكه اي ام دي كلا و هميشه در كارهاي گرافيكي بالا تر از اينتل و اينتل در كارهاي مهندسي بهتر بوده گر چه اي ام دي توي راندو كردن خيلي سريع تر عمل مي كنه .
هيچ ديگه اينجا سر نمي زنه نه !!!! علي جون شما هم يك كمكي بكن ما باهم بودما !!!!
اين معرفي هم باز معرفي سري پنتيوم دي هست كه باز هم در ايران هست .:
اين سي پي يو Intel Pentium 4 930 Dual Core هست با هسته ي Presler . اين سي پي يو دوهسته اي كه قابليت اون در حالت معمولي خيلي بالاتر از سي پي يو ي قبلي هست و با هسته ي 3.0 گيگا هرتزي كار مي كنه .
اين سي پي يو كه در اول مي گم براي كارهاي شبكه اي و چند تا كاررا باهم بكنيد به درد مي خوره . اين سي پي يو 200 تومن هست و قيمت نسبتا خوبي داره پيش امكاناتش حالا مي رسيم به امكاناتش :
1- اين سي پي يو داراي يك تكنولوژي نسبتا جديد از اينتله كه كارايي را خودش تنظيم مي كنه .
2- Level 1 Cache اون 2 تا 16 كيكلو بايت و 2 تا ميكرو آپ 12 كيكلو بايتي هم در ال وان كش داره .
3- اين يكي تفائت بارز اين مدل با قبليشه : 4 مگ كش هست هر هسته 2 مگ كش البته از نوع ال تو.
4-65 نانومتري هست .
5- 800 مگاهرتز گذر گاه fsb اون هست . كه بالاتر از قبلي هست.
6- مادربورد هايي كه مي خواد بايد چيپ هاي 945/955/975X را ساپورت كنند.
7- 3.0 گيگا هرتز هم سرعت هسته ي اون هست .
8- 64 بيتي هست .
نتيجه : اين سي پي يو كه با سرعت مناسب و با توجه به دو هسته اي بودن و 65 نانومتري و گذر گاه اف اس بي مناسب با اين قيمت تا حدودي مي ارزه البته اين سي پي يو قدرت اوركلاك شدن را به خوبي قبلي نداره .
كلام آخر : اين سي پي يو ارزش خريد را براي كارهاي شركتي داره و شبكه .
اين هم عكسش :
نظري ندارين ؟
قربانتان شهريار ;)
با سلام
والا ممن 600 تومان پول درام و میخوام یه سیستم برای کارهای عمومی بخرم(البته مانیتور رو هم حساب کنید)
حالا شما چی پیشنهاد مییدین
خيلي خوب شد اينجا گفتي چون الان جوابش را مي گيري :
Cpu Amd 3000 Athlon 64 939 :100t
Main Msi K8n Neo4 -f :80t
Graphic 6600 Leadtek 256 : 120t
H.d.d 80 Maxtor Sata : 47t
Ram 2*256 : 50t
Monitor Samsung - 17" - Mb17940 :130t
Combo Drive Asus : 35t
Case Green Or Porsche :35t
Modem Gigabyte :10t
F.d.d Teach:6t
حالا ديدي بهتره كجا بگي ؟
قربانت شهريار
سلام
آقا ممنون از لطفت اگه نمونه های دیگه ای هم داری بذار
با تشکر
نمونه كه خيلي دارم ولي حالا يك فقط به خاطر گل رويت مي گذارم كه با اينتله :
CPU INTEL 2.6 PENTIUM D 64 BIT 2 MEG CACHE :119T
MAIN ASUS - P5AD2-E :100T
GRAPHIC ATI ASUS-PCI-Express - ATI RADEON Extreme AX700 :100T
RAM SPECTEK 2*256 :50T
H.D. D 80 SAMSUNG :50T
MONITOR LG - 17" FLATRON-ez T730BH :130T
بقیه قطعات هم همون راستش من منظورت را نفهمیدم.
قربانت شهریار
قيمت مانيتور ال جي مدل t720fb چنده.
جواب دوست عزيزمون اين مانيتور 125 تومن هست . سعي مي كنم هميشه جواب بچه ها را سريع بدم .
قربانتان شهريار
ممنون.
شما ادرسي داريد كه ليست جديدترين قيمت ها رو داشته باشه.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] .اما قیمتش هاش یکم بالاست شما برای محاسبه بین 10 تا 15 تومن از قیمت ها کم کن.
دوستان کسی از قیمت این مادربورد خبر داره یا نه؟ Ga-g1975x
تو رایان صبا چیزی ننوشته.
و اینکه آیا این از Sli پشتیبانی می کنه یا نه؟
نه از Crossfire پشتيبانی ميکنه قيمت 260.000نقل قول:
نوشته شده توسط amin_metal1370
سلام دوستان
يه زحمتي هم من داشتم
يكي از دوستان يه سيستم مي خواد ببنده ريش و قيچي رو داده دست ما
اولش بگم سقف بودجه 550 تومنه و اين پول شامل مونيتور اسپيكر كيبورد و موس هم ميشه
ثانيا صاحبش سيستمو براي كارهاي روزمره و آفيس و در حد امكان بازي مي خواد
و حالا شرايط خودم
سعي كرده ام براي ويستا آينده نگري بكنم لذا
64 بيت بودن سي پي يو كه نظرم بيشتر رو Amd يه
گرافيك Pci-e كه 256 اگه بشه چه بهتر
هارد ساتا
رم هم ترجيح مي دم 1g باشه كه به اين زوديا ارتقا نخواد كه مشكلات مچ نبودن رمها كه خودم الان توش موندم براش پيش نياد.
همچنين صاحبش از درايو ها فقط يه سي دي رايتر مي خواد.
لطفا در سيستمهاي پيشنهاديتون قيمت قطعاتو جدا بنويسيد.
در ضمن لطفا تا ميتونيد آلترناتيو بدين هم اينتل هم اي ام دي
با تشكر از همتون.
دوستان توجه کنن که پردازنده های Pentium D حتی اگر توی فرکانسهای خودشون هم کار کنن واسه گیم مناسب تر از AMD ها هستن چون علاوه براین که 64بیتی هستن بازیهای جدید هم از پردازنده های دوهسته ای جدید پشتیبانی میکنن و نتایجی به مراتب بهتر با این پردازنده ها بدست میاد