حداقل 12 ( اگه هر 10 نفر همزمان دانلود کنند ) و حداکثر 120 ( اگه هیچکس به اینترنت وصل نباشه یا کلا رسیو اطلاعاتش خیلی خیلی کم باشه ) هست .نقل قول:
حداقل 12 ( اگه هر 10 نفر همزمان دانلود کنند ) و حداکثر 120 ( اگه هیچکس به اینترنت وصل نباشه یا کلا رسیو اطلاعاتش خیلی خیلی کم باشه ) هست .نقل قول:
دو تا مشکل وجود داره اگر مثلاً یک مگ رو بین 10 نفر شر کنن اگر یک نفر با حداکثر سرعت یعنی 1 مگ دانلود کنه مسلماً به بقیه همون حداقل سرعت هم نمیرسه که میشه یک دهم سرعت یعنی 100 کیلو بیت اگر هم بخوان به همه حداقل سرعت 100 کیلو بیت برسه پس کسی نمیتونه با حداکثر سرعت یک مگ دانلود داشته باشه. من فکر می کنم با این طرح تقاضا برای سرویسهای محدودی که الان داریم بالاتر بره و قیمتشون هم بیشتر بشه مگر اینکه خیلی شرکتها رو کنترل کنن که بسیار بعید است.
احساس میکنم 95% اعضای این فروم برای بار اول بعد از این ابلاغیه بوده که اسم شیرینگ به گوششون خورده؟! درسته؟
شما پیش خودتون فکر میکردین isp یه اینترنت که 300 تومن بالاش پول داده رو به شما میده 20 تومن؟!!
دوستان همین الان که دارین اینجا پست میدین اینترنت شما در بهترین حالت بین 8 و در بدترین حالت بین 20 نفر شیر شده!
چرا همه از شیر 1 به 10 ترسیدین؟!!!
واقعا برام عجیبه!
20 نفر منبع حرف تو بگو خوب چی میگی من خودم تو این کار بودم بیشتر از 8 نبوده در اکثر موارد 6 نفر بوده اون هم چی نت 2 مگ رو شیر میکردیم واسه 6 نفر بعد.اینترنت 300 تومنی به صورت کاملا Detected هست و شیر نشده و نامحدود هم هست.حالا من نمیدونم شما چی میگی و یا منبع حرفی که میزنی از کجاست.یا ما که خودمون توی چند تا شرکت بودیم حالیمون نیست یا شما خیلی دانشمند هستین.:31:نقل قول:
در ضمن اصل این طرح مشکل داره هر وقت اینترنت رو بدون شیر به شما ارزون دادن بیا اینجا به به چه چه راه بنداز
ولی وقتی یک پورت 128 ناقابل رو شیر شده میدن با این قیمت خدا به داد برسه.حالا شب دراز است و همه بچه ها هم خواب هستن :31:.چی گفتم........:دی
عزیز خب الآن در سرویس های محدود هیچ موقع پیش نمیاد همون 8 نفر با هم استفاده کنن چون ترس از تموم شدن حجم همیشه هست. به خصوص وقتی که سرعت ها رو خیلی بیشتر از قرارداد میبستن که حجمش تموم بشه. مثلاً آشنای ما اکو 512 شاتل داره اصلاً بنده خدا نمیتونه وصل بشه به اینترنت یه گاز بده تموم شده و همیشه تشنه ی دانلود هست. شاتل 512 با حجم 3 گیگ رو میده حدود 20 تومن حالا فکر کردین 512 نامحدود رو بده 20 تومن همون کیفیت رو خواهد داشت؟ کیفیتش میشه مثل شب ها که رایگانه و همه میزنن دانلود. هنوز هیچی نشده دو روزه شاتل احتمال خیلی خیلی قوی سرویس آرت 1 من رو شیر کرده و نوسان به حدی شده که اعصاب به معنی واقعی داغون شد دیشب. حاضرم قسم بخورم توی این نزدیک 5 سال من ذره ای نوسان از شاتل ندیده بودم. خیلی خیلی بدتر از امضام شده دو روزه. روزها سرعت زیر 9 معمولاً شب ها هم زیر 2-3 :19: سرعت امضام رو دقت کنید ثابت هست (مربوط به 4 هفته گذشته میشه تا جمعه همین هفته) و خود شاتل محدود میکرد ولی این دفعه واقعاً فکر کنم شیر به معنای واقعی شده.نقل قول:
ضریب شرینگ این طرح با طرح های فعلی فرق داره
الان خیلی ها 128 نامحدود دارن که سرعت دانلود حداکثرش باید 16 باشه و سرعت این افراد بین 14 - 16 هست
و کل روز رو دانلود کنی سرعت کم نمیشه
در نتیجه مشخصه که شرکت اومده 1 مگ رو بین 8 نفر شیر کرده که همون سرعت 128 میشه که کاربر درخواست داده
اما تو این طرح میان همون 128 رو بین چندین نفر (10 ) شیر می کنن
این 2 تا از زمین تا اسمون با هم فرق دارن
رفيق اين حرفو نگي جايي :31:نقل قول:
128 بين 10 نفر شير كني سرعت دانلود ميشه نفري 1.6...!!!!:27:
اينجوري كه دايل اپ شرف داره:31:
چون بیشتر کاربرها تعریف درستی از ضریب شیرینگ ندارند میگم.
وقتی صحبت از به اشتراک گذاری پهنای باند میشه منظور کل پهنای باند هست یعنی اگر یک شرکت داخل یک مرکز 10 مگ پهنای باند داشته باشه با این شرایط میتونه تا 100 مگ پهنای باند بفروشه یعنی اگر در گذشته با ضریب 1 به 8 این شرکت در اون مرکز 80 تا مشترک 1 مگ نامحدود داشته الان میتونه 100 مشترک 1 مگ نامحدود بگیره .حالا در هر 100 نفر اگر 7 نفر اون مرکز خوره دانلود باشند باز هم سرعت بقیه پایین نمیاد.
این ها رو باید تنظیم مقررات روش نظارت کنه به طور مثال نباید اجازه بده شرکتی که تو یک مرکز 1 مگ پهنای باند داره بیاد به 10 نفر سرویس نامحدود 1 مگ بده چون همون یک نفر دخل 9 نفر بعدی رو راحت میاره.
من نمیگم :31:نقل قول:
اینها خودشون تو اطلاعیه اینو گفتن
عجب حساب كتاب كردي شما!!!!!!!!!!!1:31:نقل قول:
128 كيلو بيت بر ثانيه ===== 16 كيلو بايت بر ثانيه ميشه
ربطي به شير 1 به 8 نداره و فرق بيت وبايت هست ، هر 8 بيت مساوي 1 بايت هست.
دوباره پست رو بخون :27:نقل قول:
من همین تبدیل بیت به بایت رو حساب کردم
همین الآن از شنبه شاتل این کار رو کرده و سرعت از دایل آپ هم کمتر شده در خیلی از مواقع. حتی صفحه دیدن. با Du meter چک میکنم دیشب زیر 2-3 کیلوبایت شده بود. روز هم معمولاً 5-6 اینا. در ضمن هیچ موقع دیگه 1.6 نمیشه چون محال هست هر 10 نفر باهم استفاده کنن. نهایت 5-6 نفر همزمان استفاده کنن.نقل قول:
شما اصلا به اون عکسی که خود رگولاتوری گذاشته توجه کردین ؟نقل قول:
کی همچین چیزی گفته؟!!
این حرف هارو از کجا در میارین توروخدا؟!؟!
واسه چی مینیمم و ماکسیمم سرعت دانلود تعیین کردن؟
شما با این حرفت نشون دادی اطلاعاتت بسیار پایینه.:46:نقل قول:
عزیزه دل خوده isp ها شبا سرعتو میارن پایین تا شما دانلوداتو در روز انجام بدی تا حجمت کم بشه.
میدونی چرا البته بعیده بدونی:31: دلیلش اینکه شرکتها فقط از حجم پول در میارندهر چند از پهنای باند هم سود می برند ولی سود اصلی ازحجمه ترافیکو پس کاملا عاقلانست شبا سرعتو بیارن پایین.
تا الان هم شیرینگ 1 به 10 بوده و اصلا ربطی به ابلاغیه جدید نداره فقط تو این ابلاغیه بهش تاکید شده تا شرکت ها بخاطر کم آوردن باند برای اجرای قانون جدید قانون قدیمی 1 به 10 رو زیر پا نگزارن.نقل قول:
من دارم شاخ در میارم . خیلی از دوستان تو این تاپیک این رو نمیدودنن و فکر می کنن الان سرویس Dedicate و پهنای باندشون بدون شیر هست !!
شیرنگ بوده همه هم میدونننقل قول:
ولی واسه 128 نامحدود هیچ وقت سرعتش از 14 پایین نیومده !!!
در نتیجه اینها خط 1 مگابیت رو واسه 8 نفر شیر کردن که شده همون 128 کیلوبیت
ولی اون طوری که تو اون عکس نشون داده
نوشته که همون 128 کیلوبیت رو شیر میکنن
شما یک دلیل بیار که چرا اینها اومدن حداقل و حداکثر سرعت سرویس ها رو تعیین کردن ؟
یکی از این سرویس های نامحدود بگیره ببینه چیه تا ببینیم خوبه یا نه.
مخابرات هم 1 به 10 ولی 1 به 1 هست:31:
سلام
الان این سرویس 1 به 10 که بعضی ISP که عنوان کردید قرار دادن؟
برار فک کنم منظور شما شرینگ 1 به 10 هستشنقل قول:
یعنی یه خط رو بین 10 نفر به اشتراک میزارن
بعضی ISP ها قبل این طرح هم 1 به 10 و یا کمترو یا بیشتر رو اجرا میکردن.
به این که نمیگن سرویس ،این خودش یعنی نامردی ISP ها :31:
ولی الان دیگه موظف هستن 1به 10 اجرا کنن
به به! اینم از یه pap دیگه!!! آسیاتک!!!
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
---------- Post added at 08:22 PM ---------- Previous post was at 08:22 PM ----------
سنت 2 رقمی شد باهات بحث میکنم... :46:نقل قول:
شما با این حرفت نشون دادی اطلاعاتت بسیار پایینه. [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
عزیزه دل خوده isp ها شبا سرعتو میارن پایین تا شما دانلوداتو در روز انجام بدی تا حجمت کم بشه.
میدونی چرا البته بعیده بدونی [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] دلیلش اینکه شرکتها فقط از حجم پول در میارندهر چند از پهنای باند هم سود می برند ولی سود اصلی ازحجمه ترافیکو پس کاملا عاقلانست شبا سرعتو بیارن پایین.
کامران جان باز هم که این حرف رو زدی!نقل قول:
در نتیجه اینها خط 1 مگابیت رو واسه 8 نفر شیر کردن که شده همون 128 کیلوبیت
میدونی قیمت 1 مگابیت چنده؟ و قیمت سرویس 128 چنده؟ اگه قیمتاشونو بدونی هیچوقت این حرف رو نمیزنی!
بسیار خوب :)
دیگه کدوما موندن؟ فکر کنم میخوان تا همه تعرفه هاشون رو نزدن اجراش نکنن که اینطوری خوب نیست...
[QUOTE=EXXTREME;6479006
دیگه شخصیت شما برای همه مشخص شده.[/QUOTE]
این شخصیت شما هست که برای همه مشخص شده.:27:
عجب خر تو خری شده اینجا :16:
بابا چرا اینقدر به خودتون فشار میارید. این فروم تعیین میکنه که محدودیت برداشته بشه یا نه؟!
اینا هر کاری بخوان میکنن، صبر کنید ببینیم چی میشه.
چرا افتادید به جون همدیگه
فکر کنم همون اشتراک 1 به 10 چون قیمت نامحدود 128 زده 29 هزار تومن و پایین زده 11900 تومن cra
---------- Post added at 10:12 PM ---------- Previous post was at 10:12 PM ----------
فقط مخابرات داره نامحدود 1 به 1 میده
آره از ترس تو بود بچه جان! :20: حتما دوتا چشمات مشکل داره وگرنه میدید که پست رو برای نقل قول ویرایش کردم!نقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] دوست عزیز میبینم که از ترست پستتو ویرایش کردی.
تو چند کیلویی که بخاطرت ابراز وجود کنم! مورچه چیه کله پاچش چی باشه! :46:نقل قول:
تو عرضه نداری رو حرفی که زدی وایسی چرا پس ابراز وجود میکنی [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اون حرفی که زدی اینقدر مفت بود که حوصله جواب دادنشو نداشتم! یه چیزی پروندی از روی باد شکمت!
میگی شرکت ها شبها پهنای باندشونو خالی میذارن اما به مشتریها نمیدن! اینقدر توی اون یه وجب مخی که نداری فکر نمیکنی مشتریها اونوقت میرن یه شرکت دیگه؟
خدا بهت رحم کنه.
از اینکه ابراز وجود کردی ممنون. دیدیمت!
داش گزینه نقل و قول حذف شده واسه ما؟؟؟؟؟؟؟؟؟
من نمیخوام وارد این دعوای شما بشم. اما نظر شخصی اینه که این جمله درسته، به این دلیل:نقل قول:
اگه پهنای باند شیر میشد بین چند نفر، اونوقت سرعت خیلی نوسان داشت، چون مثلا یه نفر خاموش میکرد بجاش یه نفر تازه ساعت 4 صبح روشن میکرد، یه نفر از یه سایت با سرعت پایین دانلود میکرد و خلاصه بعضی شبها به دلیل اینکه تعداد افراد کمتری دانلود میکردن سرعت باید بالاتر از بقیه شبها باشه. و در طول شب هم سرعت بسیار نوسان پیدا میکنه.
اما شما اگه به نمودار dumeter دقت کنید میبینید که هر شب و در تمامی ساعات شب سرعت یکسان هست، که این نشون میده شرکت سرعتو محدود میکنه و سرعت شما ربطی به این نداره که بقیه دانلود کنن یا نه.
:11:
دوست من شرایط همه مثل هم نیست،نقل قول:
من نمیخوام وارد این دعوای شما بشم. اما نظر شخصی اینه که این جمله درسته، به این دلیل:
اگه پهنای باند شیر میشد بین چند نفر، اونوقت سرعت خیلی نوسان داشت، چون مثلا یه نفر خاموش میکرد بجاش یه نفر تازه ساعت 4 صبح روشن میکرد، یه نفر از یه سایت با سرعت پایین دانلود میکرد و خلاصه بعضی شبها به دلیل اینکه تعداد افراد کمتری دانلود میکردن سرعت باید بالاتر از بقیه شبها باشه. و در طول شب هم سرعت بسیار نوسان پیدا میکنه.
اما شما اگه به نمودار dumeter دقت کنید میبینید که هر شب و در تمامی ساعات شب سرعت یکسان هست، که این نشون میده شرکت سرعتو محدود میکنه و سرعت شما ربطی به این نداره که بقیه دانلود کنن یا نه.
ببینید اینترنت یک شرکت ممکنه سرعتش شهر به شهر و مخابرات به مخابرات فرق داشته باشه! همونطور که الانم میبینیم هستن کسای یکه مثلا با پارس آنلاین شبها با سرعت 150 دانلود میکنن و هستن کسایی که سرعتشون 10 کیلوبایت میشه!
شرکت بابت این پهنای باند پول داده و شبها رایگان اونو نخریده! اینترنت رایگان شبها یک مزیت و عامل رقابت مهمی هست بین شرکت ها و تمام شرکت ها سعی میکنن سرعت شبانه رو افزایش بدن نه کاهش!
و این جمله که شرکت ها عمدا به مشترکین در شبها سرعت نمیدن کاکملا بی اساسه! هیچ شرکتی دوست نداره مشتریهاش بپرن برن یه شرکت دیگه! قضیه خیلی سادست درکش..
خب پس اگه همون 128 شیر شده چرا سرعت سرویس های 128 همارا سیستم در کل روز از 15 پائین نمیاد ؟؟نقل قول:
کامران جان باز هم که این حرف رو زدی!
میدونی قیمت 1 مگابیت چنده؟ و قیمت سرویس 128 چنده؟ اگه قیمتاشونو بدونی هیچوقت این حرف رو نمیزنی!
من تا زمانی که جواب قانع کننده نگیرم همون حرف رو میزنم :31:
اگه سرعت سرویس های نامحدود طرح جدید با سرعت نامحدود های قبلی یکی بود
اینها مجبور نبودن بیان حداقل یا حداکثر سرعت تعیین کنن و از الان مشتری های خودشون رو از دست بدن
حتما یه دلیلی داره ؟
اگر خط 1 مگ را شیر کردن به 8 نفر و پول 128 می گیرن که دیگه عالیه چرا نارضایتی چرا سرعت شب و روز فرق می کنه اصلا با این قیمت هزینه پهنا باند 1 مگ جبران می شه از اون حرفا بود اینها یک مگ را حدودا به 64 نفر 128 می دن باید پولش را در بیارن حالا شاید آرت شاتل به 30 نفر بده یک مگ را.نقل قول:
فکر کنم دوباره تاپیک به سوی قفل شدن داره می ره
خب پس ای اس پی که میاد سرویس 128 نامحدود با 13 هزار میده و سرعتش در طول روز از 15 کیلو بایت پایینتر نمیاد رو چجوری توجیح میکنید شما ؟نقل قول:
خودشم تنها این یه مورد نیست و چند نفر این سرویس رو دارن و همه تایید میکنن سرعت بین 14-16 هست
فعلا که کسی از این سرویس ها نگرفته. وهمینطور هیچ کس هم اطلاع دقیقی نداره که در شرکتها چی میگذره! بنابراین بهتره این جور بحثا رو پیش نکشید تا تاپیک قفل نشه. بزودی کیفیت این سرویسها رو هم میبینیم ;)نقل قول:
خب در نهایت افتخار کسب مقام اول از آخر در جدیدترین رتبه بندی اینترنت رو به همه مردم این آب و خاک تبریک میگم
به امید بهروزی و فردای بهتر :8:
کد:http://www.netindex.com/download/allcountries/
ايول افغانستان در رتبه ١٥٥ و ايران در رتبه ١٧٠.....!!!
عجب كشور مدرن و بروزي داريم.....!!!اوراااا
شعار كشور ما:
ما افتخار داريم كه رتبه اخر را در بين همه كشور را از ان خود كرده ايم....
اورااااااااااااااااا
جناب محترم وزير فناوري اطلاعات اقاي بــــــــــــوق اين پيشرفت رو به شما و همكارانتان پيشـــاپيش تبريك ميگوييم..... :5::31::20:
این را من نمی دونم ولی خودتون حساب کنید یک مگ پهنا باند ددیکیت 300 هزارتومان (حدودا) حالا 8 نفر 13 هزار تومان (108 هزار تومان) چطوری می شه که سود می کنند؟؟؟نقل قول:
(منم اول که این سرویسم را داشتم سر آی اس پی خلوت بود 230 سرعت دانلود شب و روز پایین نمی اومد ولی حالا بالای 100 باشه خدا را شکر می کنیم)
نقل قول:
خب پس اگه همون 128 شیر شده چرا سرعت سرویس های 128 همارا سیستم در کل روز از 15 پائین نمیاد ؟؟
من تا زمانی که جواب قانع کننده نگیرم همون حرف رو میزنم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اگه سرعت سرویس های نامحدود طرح جدید با سرعت نامحدود های قبلی یکی بود
اینها مجبور نبودن بیان حداقل یا حداکثر سرعت تعیین کنن و از الان مشتری های خودشون رو از دست بدن
حتما یه دلیلی داره ؟
چشم داش کامران برات توضیح میدم.
ببین شرکتهای اینترنتی یه نرم افزار دارن که کارش مدیریت پهنای باند شرکت هست.
این نرم افزار پهنای باند رو با توجه به مصرف گروه های کاربری بین این گروه ها تقسیم میکنه.
شما 4 تا گروه A B C D رو در نظر بگیر.
این گروه ها هر کدوم یه پهنیا باندی دارن و یک پهنای باند کلی وجود داره که حاصل مجموع پهنای باند این 4 تا گروه هست.
وقتی در گروه A چند نفر دارن دانلود میکنن و سرعتش میاد پایین اما مثلا در گروه D در این لحظه مقداری پهنای باند خالی هست این پهنای باند از گروه D به A منتقل میشه تا یه تعادلی بین پهنای باند زیر مجموعه ها ایجاد بشه.
برای همین هست که ما خیلی کم شاهد افت سرعت در سرویس های نامحدود هستیم! چرا؟ چون هر کس به اندازه حق خودش برداشت میکنه و خیلی کم پیش میاد که تمام زیر مجموعه ها همزمان آنلان و همزمان در حال دانلود باشن. :20:
سلامنقل قول:
این قضیه شیر کردن داستان طولانی داره و می شه بهه جرائت گفت که تا الان اجرا نشده
همون سرویس ددیکت یه مگ رو شرکت isp از مخابرات می خره 300 هزار تومن خوب طبق قانون جدید شرکت isp اجازه داره اون خط یه مگ رو بین 10 نفر که متقاضی سروی یه مگ هستند تقسیم کنه و توی قرار دادشون با مشترک قید می شه که سروی شیر شده است و از هر مشترک حدود 38 تومن می گیره که می شه 380 هزار تومن که 80 تومنش سود شرکت isp هست
ولی در این سرویس شیر شده اگه همه 10 نفر همزمان دانلود کنن سرعت برای هر نفر میاد روی 12.8 کیلوبایت بر ثانیه که :31:
کلا سرعت دانلود این نوع سرویس از 12.8 کیلوبایت تا 128 کیلوبایت در حاله نوسانه
در حالی که عملا ما سرویس اینطوری رو تا به حال از شرکت های ispندیدیم چون اغلب سرعت دانلودشون به اون سقف قرار داد نزدیکه
این مثال برای سرویس یه مگ بود حالا برای سرعت های پایین تر اگه بررسی کنین به یه وضعیت های اسفناکی می رسین
فقط همینو بگم مثلا در قانون شیر بین 10 نفر سرعت دانلود سرویس 128 کیلو بیت چیزی بین 1.6 تا 16 کیبوبایته که این یعنی فاجعه
---------- Post added at 12:10 AM ---------- Previous post was at 12:06 AM ----------
نه دوست عزیز اشتباه نکن تا الان اشتراک 1به 10 نبوده بلکه بیشتر به خط اخصاصی شبیه بودهنقل قول:
دقت کن وقتی شما سروی یه مگ می گیری و سرعت دانلودت از 128 کیلوبایت کمتر نمی شه یعنی فقط تو داری از اون یه مگ استفاده می کنی در صورتی که در این قانون جدید اون خط یه مگ بین 10 نفر تقسیم می شه
خسته شدم اینقدر توضیح دادم و بازهم میان میگن ما الان اختصاصی داریم!!!! دیگه نمیگن ما محدود داریم 2 گیگ در ماه!! واقعا خیلی سخته تلاش کردن در بین اکثریتی که نمیدونن چه خبره!
بله طبق این قانون چنین کاری انجام می شه و مشترک حق اعتراضی نداره!!!!!1نقل قول:
خب قضیه هم ختم به خیر شد.
کد:http://www.---------.com/WebPage/News.aspx?Id=6150