باید تیر بزنی بش روی بالا ترین سطح کمرش، یا بپری تو آب دو بار که حمله کرد بت با چاقو بزنی تو سرش...نقل قول:
البته اگر بخوای تیر بزنی باید با قایقی بری که بتونی توش وایسی نه جت اسکی.
Printable View
باید تیر بزنی بش روی بالا ترین سطح کمرش، یا بپری تو آب دو بار که حمله کرد بت با چاقو بزنی تو سرش...نقل قول:
البته اگر بخوای تیر بزنی باید با قایقی بری که بتونی توش وایسی نه جت اسکی.
اگه کنار ساحل بود با تفنگ سریع بزنشنقل قول:
اگه دور از ساحل بود بپر توی آب برو طرفش تا خواست بهت حمله کنه برگرد به طرف ساحل اونم دنبالت میاد
وقتی رفتی تو خشکی با تقنگ بزنش
به بهنقل قول:
این گرافیک شما که بازی رو میخوره
من با GTX260 میانگین ۳۸ فریم میگیرم.
یه جا خوندم اگه بری جزیره دوم کلت desert eagle باز میشه ، تو یه ویدیو هم دیدم که طرف داشت با کلت eagle و همون اسنایپری که شما میگی تیراندازی میکرد اول فکر کردم farcry 2 هست ولی دقت که کردم دیدم نه همینه یعنی fc3 .نقل قول:
با خفه کن هم که میزنی جاتو پیدا میکنن خیلی مسخرست ولی خب من سنگ میندازم سمتشون میکشمشون یه جای خلوت بعد ، BAANG !! هد شات !!! هیچکس هم نمیفهمه . دیشب که بازی میکردم تو یکی از این out post ها 6 تا سگ بود همشونو همینطوری کشتم ، نصف آدمایی هم که اونجا بودن توسط کمودو ها کشته شدن (کار منو راحت کردن:n02:) بعضی وقتا این حیوونا به یه دردی میخورن .
گرفتن out post ها بدون اینکه دیده بشی و آژیر بصدا دربیاد و دخل همشونو بیاری 1500 xp داره .
دوستان برای شما رنگ سبز طبیعت خیلی تند نیست !؟ به نظر من خیلی تو ذوق می زنه ! کاش گرافیک جنگلش مثل کرایسیز وارهد بود .
سلام
هر مموری کارتی میگیری باید ببری تو غار تا گذشته رو نشون بده؟
نمیشه یه دفعه 5 6 تا که گرفتی بری غار؟ اینطوری همه اون 5تارو نشون میده؟؟
یه سوال دیگه
این out post هارو چطوری بی سر و صدا میگیرید
من نهایت 3نفر رو بدون اینکه کسی بفهمه بکشم بقیه رو نمیشه
اکثرشونم سگ داره که آدمو بیچاره میکنن
از اون بازیا نیس که خیلی زود تموم بشه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
من خودم دیشب داشتم بازی میکردم تو یه out post شیش تا سگ بود یکی یکی با پرتاب سنگ می کشیدمشون یه جای دور از بقیه و با اسنایپ خفه کن دار ترتیبشو میدادم 5 تاشونو اینجوری کشتم . البته در باره آدما هم همین کارو میکنم . به محض اینکه به محلی که من هستم مشکوک میشن ازشون فاصله میگیرم و جامو عوض میکنم . من 80 درصد out post ها رو با 1500 اسکیل پوینت گرفتم .نقل قول:
چندتا آپگرید تو اسکیل پوینت ها هم هست که به کشتار مخفیانه کمک میکنه مثل کشتن باچاقو و حمل جسد ، از بالا پریدن وکشتن با چاقو ، کشتن با چاقو از تو آب ، کشتن سه نفر پشت سر هم با چاقو (درصورتی که بهم نزدیک باشن) و .....
خوب..
به لطف دوستان فروم باز ۲پایان این بازی رو هم دیدیم.
در کّل بازی خیلی عالی از آب در اومده،به چنتا نظرسنجی هم که سر زدم این بازی اول هستش کال ۲وم یا ۳وم...
۱نفر لطف میکنه لینک از آهنگ،های این بازی بذاره؟ آهنگ آخر بازی خیلی قشنگ بود.
ممنون
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
( دانلود\ها )
بچه ها تو اول بازی که می خوای فرار کنی و یه نفر جلو در هستش و ما باید با انداختن سنگ توجه هش به یه جای دیگه پرت کنیم تا فرار کنیم باید چیکار کرد ؟ نمی دونم چرا هر کاری میکنم من رو کیبینه یارو :n13: ؟؟ باید بکشیبمش یا فرار کنیم مخفیانه ؟
سنگ پرت میکنی دورترین جای ممکن، یکم صبر میکنی تا دور بشه، بعدش از پشت سرش حرکت میکنید.نقل قول:
من اگه بخوام هر دو پایان بازی رو ببینم باید چیکار کنم؟
ممنون دوست من مشلم حل شد و ردش کردم . فقط یه مشکل دیگه اینکه من دارم با دایرکس 11 بازی می کنم یکم تصویر تو چرخش جوری هستش که ادم احساس سرگیجه میگیره !! این از خود بازی هستش یا باید تنظیمات خاصی انجام بدم تا تصویر درست نشون داده بشه ! اگه بخوام با دایرکست 9 ادامه بدم باید از اول بازی کنم ؟نقل قول:
تو تنظیمات گرافیک، افکت Post FX رو بزار روی low درست میشه، البته یه تنظیم دیگه هم هست که میشه گوشه های تصویر که در حالت عادی تو چرخشها کش میاد تغییر داد و میشه کاری کرد که دیگه کش نیاد، فقط اسم تنظمیشو یادم نیست، تو منو دنبالش بگرد حتماً پیداش میکنی،نقل قول:
همه زور میزنن که با دایرکت 11 بازی کنن بعد تو میخوای بیای با دایرکت 9 بازی کنی؟!! :n02:
مرحله ۳۴ رو تموم کردید از این مسیر:C:\ProgramData\Orbit\46 سیو بازی رو بکاپ بگیرید،۴مرحله آخر بطور پیوسته هستننقل قول:
میزان Field of view رو تو تنظیمات گرافیک روی 73.15 بذارید.نقل قول:
دوستان سلم میگم اون مرحله ای ک داره کشتی غرق میشه...زیر اب ی یارو درگیر میشه کلید لولی ک میده اسپیس هستش ک دورش میکنه اما کلید دومی ک میده مشخص نیست چه حرفیه؟راهنماییم کنید چ کلیدیو میگه بزن
نقل قول:
اول Space بعد C و بعدش هم فکر میکنم E باشه
من بازی رو تموم کردم اما هنوز هوای بارونی رو ندیدم :n03::n03::n03::n14:
باید به مدت 2-3 ساعت فقط توی نقشه بگردی بدون اینکه ماموریتی بری تا شاید بارون اومدنقل قول:
من فقط 2 بار به بارون خوردم ولی خیلی قشنگ بود ، افکت و صداگذاری محشر
خیلی باحاله، اینگار یه دفعه قیامت میشه :n02: هوا تاریک میشه و آسمون پر میشه ابر و شروع میکنه به بارون و رعد و برق :n12:نقل قول:
دوستان بعد از نصب Patch:farcry3_1.02.exe نیاز به کرک نیست؟
بله نیاز هست... کرکش همراه با پچ هست. نسخه ی Reloadedنقل قول:
منم تمومش کردم... تمام جذابیت بازی تو همین 25% آخرش بود :n19: خیلی حال کردم.
آخرش اگر با دوستات بری میگه:
محتوای مخفی: دیالوگ آخر بازی
چند مرحله ی آخرش مخصوصا بعد از اینکه با Sam آشنا میشی خیلی قشنگن. هیجان انگیز و سریع :n12:
OST بازی رو هم که تو Deluxe Edition هست و virus2009 لطف کردن لینکاشو گذاشتن دانلود کنید، واقعا زیبا هستن آهنگاش :n16:
میشه لینک دانلودش رو بدید؟نقل قول:
من داشتم از سایت ubisoft دانلود میکردم :دی
ممنون
با هر کدوم که راحت تری دانلود کن:نقل قول:
کد:
http://hipfile.com/jyorr2aehhb4/Far.Cry.3.Update.v1.02-RELOADED.rar.html
http://pscz.dl.rapidbaz.com/kqQbL/Far.Cry.3.Update.v1.02-RELOADED.rar
http://www.rodfile.com/9xy0qdzfebze/Far.Cry.3.Update.v1.02-RELOADED_(FarsV.Com).rar.html
اصلحه های قابل حمل چطور باز میشن
جای 4 تا هست ولی 3 تاش قفله
....................
یه سری جام تو ی جاهای مختلف نقشه هست به چه دردی میخوره ؟
برای اسلحه ها به این پست برید که اونجا توضیح بسیار کاملی دادمنقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ازون مجسمه ها هرچقدر پیدا کنی بهت تفنگ های ویژه جدید و قوی تر میده
مجسمه ها فقط XP میدن، سلاح های جدید فقط با درست کردن آنتن ها باز میشن :n01:نقل قول:
اینم لیست اچیومنت هانقل قول:
AMR
· Weapon Type: Sniper Rifle
· Cost: $4800
· Unlock: 20 Relics Discovered
Bull Shotgun
· Weapon Type: Shotgun
· Cost: $3010
· Unlock: 10 Relics Discovered
Bushman
· Weapon Type: Assault Rifle
· Cost: $3800
· Unlock: All Radio Towers Activated
Cannon
· Weapon Type: Revolver Pistol
· Cost: $2790
· Unlock: Uplay Reward
Japanese Tanto
· Weapon Type: Machete Upgrade
· Cost: N/A
· Unlock: 6 Letters Discovered
Ripper
· Weapon Type: Light Machine Gun
· Cost: $4200
· Unlock: 6 Trials of Rakyat Completed
Shadow
· Weapon Type: Pistol
· Cost: $2600
· Unlock: 17 Outposts Liberated
Shredder
· Weapon Type: Submachine Gun
· Cost: $3275
· Unlock: 10 Memory Cards Collected
من در کل گفتم نه ایچیومنت ها رو... اینا رو نمیدونستم، با تشکر :n16:
اینم آهنگ آول بازی (مین منو) و آخر بازی که دو آهنگ برتر هستن به نظر من.
کد:
http://hipfile.com/ov1oqqo0n3st/Soundtrack.rar.html
دوست عزیز میشه بفرمایید این پچ چه چیزی به بازی اضافه میکنه ؟؟؟ ایا کرک پچ هم تو همین لینک همراه پچ هستش یا خیر ؟نقل قول:
نقل قول:کد:
Multiplayer fixes for the patch:
----------------------------------------------
PVP:
- Fixed some issues with user created maps when more than 8 players were playing them.
- Improved matchmaking for both Multiplayer and Co-op modes.
- Improved team balancing when playing in party.
- Fixed issues with Live balancing patch system.
Map Editor:
- Fix for the Map Editor crash at launch when the PC user contains language-specific characters.
Single Player fixes for the patch:
- Fixed issue where players fall through the world when not connected to the Ubisoft servers.
- Fixed the "View Leaderboard" and "Start Trial" buttons in the World Map.
- Improved stability when quitting to desktop.
- Fixed issue with leaderboards.
حالا این مجسمه ها و نامه ها و مموری کارت ها غیر اینکه signature weapon ها رو باز میکنه یا اسلحه های مجانی میده به درد دیگه ای هم میخوره ؟ چیکارشون میشه کرد ؟نقل قول:
من تازه اونجايي هستم كه با اون دوستي كه تو سربازي بود ميخاد تازه بره دنبال بقيه دوستاشون...هر چي ميرم check point نميشه چرا؟
سلام
من آپدیت رو میخوام نصب کنم این ارور رو میده!
چرا؟
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
آقا این شارک رو چطور میشه شکار کرد
من چند بار رفتم تو آب و شارک بهم حمله میکنه و فرار میکنه
وقتی هم نزدیکش میشم هیچ کاری نمیتونم بکنم . هیچ گزینه ای واسه کشتنش هم نمیاد
با قایق برید,بعدش رو قایق با تفنگ بکشیدش،برید زیر اب پوستشو بکنید.نقل قول:
اقا دستت درد نکنه من اینو دانلود و نصبش کردم . فکر کنم نسخه من بلک باکس هستش و به خوبی هم بازی بعدش برام اجرا شد :n16:نقل قول:
دوست سربازی؟ تو بازی چنین شخصیتی وجود نداره. آلمانیه رو میگی؟ Sam ؟نقل قول:
این ارور یعنی نتونسته محل نصب بازی رو پیدا کنه، یحتمل شما داری از نسخه ی Repack استفاده میکنی. مال من و اغلب دوستانی که احتمالا دانلود کردن ستآپ اوریجینال بوده.نقل قول:
شما آپدیت رو کپی کن پیش فایل اجرایی بازی ببین بازم ارور میده؟
اگر بازم نشد و احیانا خواستی در آینده بصورت آنلاین یا شبکه ای بازیش کنی حتما برو دنبال نسخه ی ستآپ اوریجینالش چون اکثرا بازی رو آپدیت میکنن برای شبکه.
یه روش دیگه هم هست که با قایق برید رو کوسه ها، یعنی زیرشون کنید، یه صدای برخورد بلندی میاد و کوسه می میره.:n06:نقل قول:
نقل قول:
نسخه شما از قبل نصب شده هست
باید یه فایل 10 مگی رو نصب کنی که مقادیر ریجستری رو بازنویسی کنه تا بتونی پچ رو نصب کنی:46: