نقل قول:
از RGN گرفتم شرکت وارد کننده یعنی از مغازه نگرفتم که روش بکشه اینم سرویس تگ منه امتحان کن 1 سال گارانتی خارجی هم داره اینجا هم گارانتی کرد G63LQQ1:8:
Printable View
نقل قول:
از RGN گرفتم شرکت وارد کننده یعنی از مغازه نگرفتم که روش بکشه اینم سرویس تگ منه امتحان کن 1 سال گارانتی خارجی هم داره اینجا هم گارانتی کرد G63LQQ1:8:
باسلام میخواستم بدونم آیا این لپ تاپ با رزلوشن 1080*1920 گیر میاد آیا نمایندگی های زیگورات اینو دارن یا نه اگه میشه جدید ترین قیمت هاش رو هم بگذارین
کسانی که کرج هستن و لب تاپ میخان بخرن یا تعمیر کنن یه شرکتی هستی به اسم کارانت پاسارگاد کارش عالیه میتونن به اونجا مراجعه کنن شمارشو یادم نیست
خوب داداش آدرسی نداری که بتونم منم از همینجای که میگی تهیه کنم .ممنوم می شمنقل قول:
با سلام و خسته نباشید. می خواستم بدونم حافظه ی اختصاصی گرافیک یعنی چی؟ گرافیک nvidia gt540 با یک گیگ حافظه اختصاصی چه فرقی با دو گیگ حافظه ی اختصاصی داره؟ قویتره؟اصلا حافظه ی اختصاصی مفهومی داره؟
آخه من از شهرستان خریدم هزار دست چرخیده حتما هرکیم کلی روش خورده !!نقل قول:
امروز یه کوله گرفتن 50 پیاده شدم
ماشالللله انقد سنگینه کیف دستی داش کمرمو میشکوند
من الان لازمه باطریشو کالیبره کنم ؟؟؟
راستی به سوالم در مورد بالای مانیتور چرا هیچ کس جواب نمیده ؟؟؟
یجورایی داره میره رو اعصابم - یکی لینک درایور جدید ان وید آ رو بزاره من دانلود کنم ازش بنصبم شاید درست شد ؟!!!
---------- Post added at 06:55 PM ---------- Previous post was at 06:50 PM ----------
فرق که میکنه
مطمئنا 2 خوب بهتره ولی بازم بسته به کاریه که بخای ازش بکشی
فک کنم اینطوری باشه که سرعت رم یجاهایی از فضاش مهمتر باشه
ولی خوب اگر هردو با یه مشخصاتن - فقط یکی 2 و یکی 1 و تفاوت قیمت مهم نیست خوب عقل میگه 2 دیگه ؟ نه ؟!!
---------- Post added at 06:56 PM ---------- Previous post was at 06:55 PM ----------
فرق که میکنهنقل قول:
مطمئنا 2 خوب بهتره ولی بازم بسته به کاریه که بخای ازش بکشی
فک کنم اینطوری باشه که سرعت رم یجاهایی از فضاش مهمتر باشه
ولی خوب اگر هردو با یه مشخصاتن - فقط یکی 2 و یکی 1 و تفاوت قیمت مهم نیست خوب عقل میگه 2 دیگه ؟ نه ؟!!
همونطور که میبینید در این قسمت کلمه RETAIL وجود داره. با توجه به این که دستگاه Americas هست و کلمه Retail هم به معنی خرده فروشی در این جدول هست یعنی دستگاه برای فروش در فروشگاه هست و این یعنی Refurb.نقل قول:
---------- Post added at 11:14 PM ---------- Previous post was at 11:11 PM ----------
nVIDIA GeForce NoteBook Drivers 280.26 WHQL
l502:کد:http://www.---------.com/WebPage/Download.aspx?SoftwareId=244&Title=nVIDIA-GeForce-Desktop-&-NoteBook-Drivers-280.26-WHQL
کد:http://dl.---------.com/Files/Software/280.26-notebook-win7-winvista-64bit-international-whql_---------.com.exe
برای دیدن دمای cpu لب تاپ
کد:http://www.cpuid.com/softwares/hwmonitor.html
---------- Post added at 11:27 PM ---------- Previous post was at 11:24 PM ----------
موقعی که تازه سیستم بالا میاد: حدود 50 درجه.س
وقتی کارای معمولی انجام میدی: حدود 65 درجه.س
موقع باری با کول پد (n8) حدود 95 درجه
دما برای سیستم من اینجوری برای شما چطور؟
کسی هست بدونه که آیا مدل FULL HD 1080 این مدل تو ایران گیر میاد یا نه
بچه ها لطفا راهنمایی کنین. من هر وقت می خوام باتری لپ تاپمو کالیبره کنم wear level کمتر که نمیشه هیچ بیشترم میشه. البته تا زمانی که باتری 0 نشه و خاموش نشه ازش استفاده می کنما :31:
می خواستم بدونم ربطی به این داره ؟ یا حتما باید hibernate بشه؟
[QUOTE=ALI_METALL;6498056]همونطور که میبینید در این قسمت کلمه RETAIL وجود داره. با توجه به این که دستگاه Americas هست و کلمه Retail هم به معنی خرده فروشی در این جدول هست یعنی دستگاه برای فروش در فروشگاه هست و این یعنی Refurb.[COLOR="Silver"]
دقت کنین این موضوع فقط تا وقتیه که سیستمو نخریدیو روشن نشده - بعد اینکه تو دست گرفتی روشن شد دیگه نباید دنبالش رفت . چون فقط اعصاب رو بهم میریزه - اگه مهمه ، تا موقع خرید مهمه - وقتی گرفتی بعد بیای رو رو ریفر بودن سرچ کنی اگرم کاملا مطمئن بشی که 100% ریفر دیگه تو ایران نمیشه کاری کرد . هیچ راهی برای ثابت کردن حقت نداری و این مثه قضیه ی کسایی میمونه که سرطان دارن ولی نمی دونن و سالها زندگی میکنن - در حالی که بهمونا اگه بگی ممکنه به یک سال هم نرسن - پس
یا قبل از این که لپ تاپ رو بخرین بگین کد رو براتون بخونه و اول برین دنبال ریفر بودن و شرط کنین که در همه جای اون همین کد باید باشه - بایس و تمام چیزای دیگه...... ---- ازون کد که مطمئن شدید برین لپتاپه اون کد رو بخرین
یا اگه این کارو موقع خرید نکردین دیگه دنبالش نرین - اگه ریفر باشه که وا ویلا خودت حالت گرفته میشه - اگه 10 سالم توپ واست کار بکنه بازم ته ذهنت نوشته ریفر - حالا هم که خیلی سر در گمی داره - در صد زیادی شون بین زمینو هوان نه درست معلومه اصلن نه درست معلومه ریفر که این ازون که ریفر باشه هم بدتره ..
بچه ها چطوری میشه بلوتوث این لپ تاپو خاموش کرد؟:31:
من تو ویترین یکی از مغازه ها دیدم تو بازار رضا نوشته بود فول اچ دی ولی کلا نایاب نگردی بهتره!نقل قول:
دوست عزیز من با زیگورات که صحبت کردم گفت که هزینه ی این lcd تو رنج 250 هست و میشه روش زدنقل قول:
تو صفحه 11 کامل توضیح داده شده اگه کامل و دقیق انجام بدید wear level میاد زیر 2%نقل قول:
[QUOTE=a.r.mehri;6498762]نقل قول:
موافقم. چون یکبار سر خودمم همین جوری کلاه رفت!
برای همین قبل از خریدن کامل توجه ودقت کنید و از تجربه های ادام های دیگه استفاده کنید البته غیر از فروشنده ها!!
اگرم باشه دقت کنین که تو این سایز با اون رزولیشن اصولا چیزی از چشم باقی نمیمونه . با اینکه تعریف اون ال سی دی رو زیاد شنیدم و بلو-ری هم زیاد تماشا می کنم ( اون رزو لیشن فقط انگه همین کاره ) خیلی بهش فکر نمی کنم چون حتما برای چشم مشکل ساز میشه ....نقل قول:
با سلام، می خواستم بدونم تا حالا کسی از خارج این لب تاپ رو خریده؟آیا امکان داره خرید از خارج هم ریفرب باشه؟
سلام دوستان
راستش وقت نمیکنم 38 صفحه قبل رو مرور کنم 2ماهی میشه این لپ تاپ رو دارم تنها چیزی که اذیتم کرده USB3 بوده
با زدن هر فلش مموری جدید دستور فرمت میده و اطلاعات رو نفله میکنه، ضمنا رم ریدر و... هم نصب میکنم سرعتش نصف USB2 هم نمیشه... واقعا مساله فرمت عصبیم کرده... منتظر راهنمایی دوستان هستم...
سلام به همگی
من سه هفته است که دارم راجع به لپ تاپ تحقیق میکنم.دفعه اولم هست که میخوام لپ تاپ بخرم.اینقدر تحقیق کردم تا رسیدم به l502 یکی دو روزیم هست که با شما آشنا شدم.ازین بابت خوشحالم.بحثایی که کردین خیلی بهم کمک کردن.چون من میخوام این لپ تاپو از یه فروشگاه بخرم که 1420 بهم میده.میترسیدم چون قیمتش از جاهای دیگه 80 90 تومان پایینتره.ولی چک کردن تگ بهم کمک میکنه. واقعا ممنونم.میشه لطف کنین توضیح بدین واسه چک کردن تگ بعد از وصل شدن به اینترنت با لپ تاپم چه مسیریو باید طی کنم؟آخه تو توضیحاتتون با عکس توضیح دادین که عکسا واسه من باز نمیشن!احتمالا هفته آینده میخرمش.امیدوارم با توضیحاتی که میدین بتونم لپ تاپ سالمی بخرم.راستی من اصفهانم.پیش پیش سپاسگزارم.
یک مشکل جدید پیدا کردم با شارژر لپ تاپ! وقتی شارژ باطری داره تموم میشه. آخراشه. مثلا 10% .وقتی برق رو به لپ تاپ وصل میکنم شارژ نمیکنه هی چراغ باطر روی لپ تاپ زرد و سفید میشه .بایدیه چند بار ریست یا خاموش روشن کنم تا درست بشه!!! همچین چیزی ندیده بودم این مشکلش چیه ؟باید چیکار کنم؟
مشکلی نیست . لازم هم نیست ریست کنی بعد چند دقیقه درست میشه. شما مثلا در حین بازی یا فیلم نگا کردن که شارژ باتری رو به اتمام است این مشکل براتون پیش میاد . درسته ؟نقل قول:
دوستان office 2010 رو چطور اکتیو کنم؟
دوست عزیز این مشکل به دلیل این هست که باطری 9 سل این لپ تاپ وقتی دماش به یه حدی میرسه (فکر کنم 65 درجه.پشت باطری زده) دیگه چون گرم شده شارژ نمیشه و باید خاموش کرد تا خنک بشه...این مشکل بیشتر تو بازی ها ایجاد میشه...سعی کن بازی میخوای کنی با شارژر باشه...اصلا" هم نگران نباش چون این 100% طبیعی هستنقل قول:
بله دقیقا همین موقع ها همچین مشکلی پیش میاد . دیگه شارژ نمیکنه.نقل قول:
---------- Post added at 04:57 PM ---------- Previous post was at 04:54 PM ----------
دستت درد نکنه. پس بخاطر گرما هست .فکر کردم مشکل داره باتری و شارژر.خیالم راحت شد:20:نقل قول:
سلام دوستان. یه مشکل کوچیکی دارم اینه که وقتی بازی می کنم دمای CPU به بیش از 80 درجه می رسه. فکر کنم یکم زیاد باشه. نظر شما چیه؟
مشکلی نیست . تو دمای عادی حدود 60 هست ولی سعی کن از یه خنک کننده خوب استفاده کنی.نقل قول:
سلام اگه لطف کنید آخرین قیمت بهترین کانفیگ زیگورات رو بدید چون نه تو سایتش زده نه با تلفون درست جواب میدن گفتن باهاتون تماس میگیریم ولی خبری نشد:41::13:
ممنون. عادی منظورتون همه کار غیر بازیه دیگه؟:31:نقل قول:
چرا یهو قیمتا گرون شد؟ زیگورات1660 میده .........2هفته پیش گفت طرفای 1500
جای قابل اطمینان کسی سراغ داره که همین کانفیگ رو ارزونتر بده؟
سلام،کسی راهنمایی نمیکنه؟لطفا بگین چجوری کد تگشو چک کنم. ممنون:20:
بازم یک مشکل جدید ؟؟؟
:45:
سیسم هایبرنت نمیشه - وقتی هایبرنت میکنم انگار ریستارت کردم - یعنی هایبر میشه ولی بلافاصله بعدش دو باره رو حالت هایبر روشن میشه میاد بالا . . .
یه مشکلم با language bar دارم - همون fa/En کنار ساعت - هر کاری میکنم نمیاد - همجوره تیکاشو تو کنترل پنل تغییر دادم نشد . قشنگیش اینکه وقتی ویندوز تو اجارای exe ها اجازه میگیره - مانیتور یخورده تیره میشه اونوقت میشه دیدش که یجایی تو دسکتاپه - بعد هر چی مینیمایزشو میزنی بره پایین نمیره
.
میگم من با این مشکلا یی که با ویندوزم دارم با ریکاوری که ازش رفتم میشه یه ویندوز معمولی بازار رو نصب کنم - بعد هر موقع خواستم این دیسکای ریکاوری کار میکنن همه چیو برمیگردونن به همین ویندوزه اورجینال ؟؟
. کسی بلده یکم توضیح بده چجوری یه بک آپه مطمئن تر بگیرم و این که ویندوزی که نصب میکنم نکته ای نداره تو نصبش ( نمی خوام ویندوز اورجینالرو از دست بدم )
سیسم هایبرنت نمیشه - وقتی هایبرنت میکنم انگار ریستارت کردم - یعنی هایبر میشه ولی بلافاصله بعدش دو باره رو حالت هایبر روشن میشه میاد بالا . . .
یه مشکلم با language bar دارم - همون fa/En کنار ساعت - هر کاری میکنم نمیاد - همجوره تیکاشو تو کنترل پنل تغییر دادم نشد . قشنگیش اینکه وقتی ویندوز تو اجارای exe ها اجازه میگیره - مانیتور یخورده تیره میشه اونوقت میشه دیدش که یجایی تو دسکتاپه - بعد هر چی مینیمایزشو میزنی بره پایین نمیره
.
میگم من با این مشکلا یی که با ویندوزم دارم با ریکاوری که ازش رفتم میشه یه ویندوز معمولی بازار رو نصب کنم - بعد هر موقع خواستم این دیسکای ریکاوری کار میکنن همه چیو برمیگردونن به همین ویندوزه اورجینال ؟؟
. کسی بلده یکم توضیح بده چجوری یه بک آپه مطمئن تر بگیرم و این که ویندوزی که نصب میکنم نکته ای نداره تو نصبش ( نمی خوام ویندوز اورجینالرو از دست بدم )
مطمئن ترین جا و گارانتی همنجاست. قیمت کل اجناس تو بازار کامپیوتر رفته بالا. قیمت قبلی هم حدود 1600 بوده.نقل قول:
---------- Post added at 12:41 PM ---------- Previous post was at 12:39 PM ----------
دوست عزیز خودش بک آچ آپ داره. اگه f9 رو قبل بالا اومدن ویندوز رو بزنی میبینیش. البته اول مطمئن شو چون بعضی وقتا میبینی بک آپ خراب شده.نقل قول:
از چی مطمئن شم ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟نقل قول:
آقا راحتتون کنم من یکم دیر از ویندوز تو دی وی دی بک آپ گرفتم هیچ راهی نیست خودش برگرده به لحظه ی اولی که ویندوز واسه اولین بار بالا اومد
توی ریستور تا زمان نصب اولین برنامه رو داره
help :9::44:
بابا چرا هیچکس ما تازه واردارو تحویل نمیگیره:45:
پستای قبلیرو خوندم ولی حق بدین گیج بشم
اخه واسه اولین باره لپ تاپ میخرم و اصلا تجربه ندارم.احساس میکنم قیمتا داره بالا میره فردا یا پس فردا میخوام بخرمش.
لطفا توضیح بدین قبل از باز کردن کارتن لپ تاپ چه چیزایو باهاش شرط کنم،نمیخوام تو اولین خریدم سرم کلاه بذارن:20:
ممنون از پاسخی که میدین:40:
اقا من ویندوز اوریجینالمو از دس دادم یه درایو ریکاوری رو سیستم هست با اون میشه ویندوز رو برگردوند اگه میشه چه جوری؟و اگه نمیشه این درایو به چه دردی میخوره؟:11:
شما موقع بالا اومدن سیستم f9رو میزنید وارد محیط ریکاوری نمیشید؟نقل قول:
این چه حرفیه داداش.نقل قول:
ببین داداش اول اینکه با گارانتی اصلی بگیر. کسی که میگه گارانتی خودم بهش بگو گارانتی خودت واسه خودت. یه شرکت معتبر که تو کل کشور نماینده و خدمات پس از فروش داشته باشه.
بعد اینکه سرویس تگو حتما چک کن. هم تو سایت و هم تو بایوس سیستم. سرویس تگو که وارد سایت کردی ببین دقیقا همون مشخصاته. چون بارها بوده که با گارانتی متفرقه دیدم که کانفیگ اصلی رو دست کاری کردن و مشخصات با سایت نمیخورد.
پیشنهاد من اینه که با گارانتی زیگورات بگیر و خیالت بابت همه چیز راحت باشه. حتی نوسانات برق رو شامل گارانتی قرار داده.
یه چیز دیگه:
خیلی از دوستان لطف میکنن و میان میگن شما دارید برا شرکت و مارک خاصی تبلیغ میکنید. ببینید دوستان محترم من تو این سایت نه بازاری دارم و نه تو تهرانم که بخوام به بیشتر بچه های تهرانی بفروشم. و نه اینکه زیگورات یا اون شرکتی رو پیشنهاد میدم به من پاداش یا تشکری میکنه.
من فقط دارم تجربه 6 سال بازاری بودنم رو بهتون میگم. چون روال کار شرکتا رو میدونم. الحمدا.. از اون بازاری ها هم نبودم که نمیدونم دارم چی میفروشم و فقط دنبال سود باشم. این چیزا که دارم میگم واسم ثابت شده و همه اینا رو تجربه کردم. و دوست دارم دوستانم تجربه ی بدی تو خرید نداشته باشن.
سلام
یه دوهفته ای هست این لپ تاپ رو خریدم تا حالا هم راضی بودم
چند روز پیش اومدم مرکز استانمون گفتم کارت tv رو هم یه تست کنم تو صفحه ای که باید آنتن دیجیتال رو انتخاب کنی فقط آنتن آنالوگ هست و DVBتو صفحه نمی بینم.تو device manager چک کردم درایور tv tuner رو این بود:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دوستان اگه میشه چک کنید ببینید مال شما کدومه
لپ تاپمو از نمایندگی زیگورات گرفتم مدلشمl502x هست راهنماییم کنید ممنون میشم:11: