اینم speedtest New York Server
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Printable View
اینم speedtest New York Server
من اشتراک یه مگ دارم الان میخام آنلاین با دو مگ تمدید کنم پیغام زیر رو میده
متاسفانه شما نمی توانید سرویس اینترنت پرسرعت بالاتر از پهنای باند سرویس فعلیتان دریافت نمایند. در صورتی که مدرکی دال بر نیاز به پهنای باند بیشتر دارید، با در دست داشتن مدارک مورد نیاز به دفاتر فروش مراجعه فرمایید.
این مشکل فقط برای منه یا مال همس ؟ مگه یه مگ و دو مگ فرقی داره ؟
این مشکل واسه همه س پیمان.باید یه درخواست یا یه کپی از مجوز یا مدرکی که داری رو به 3036 داخلی 3 فکس کنی.مسخره س.نقل قول:
حالا یه Speed Test بگیر بذار ببینیم چیجوریاس.نقل قول:
جریان چیه چرا از عصر سرعت اینطوری شده؟!
سلام دوستان من 2 روزه اینترنت 2 mg از مخابرات گرفتم ,به نظرتون سرعتم پایین نیست؟؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام دوستان
منم کم کم دارم مخابراتی میشم! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
امروز زنگ زدم 3036 سفارش 1مگ 4 گیگ 1ماهه دادم، گفت تا دو سه روز دیگه راه میوفته
اما درمورد پول هیچی نگفت! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] خودشون میان نقدی میگیرن یا میاد رو قبض تلفن؟
سلام
دوستان من خطم مونده رو 2048 نویزش هم رفع نمیشه 1000 بار تماس گرفتم گفتم یزارینش روی 1024 ولی نمیزارن چه خاکی توی سرم باید بریزم؟
دوستان با این ping 4.2.2.4 -t پینگتون روی چند هست؟راستی سرویس نامجدود با سرعت بالا نمیدن؟
من تهران پارس آنلاین دارم که فعلا خوبه یه مخابرات هم دارم که اون زیاد جالب نیست اهواز هم پارس دارم که یه مدته خراب شده و میخام چنج کنم کسانی که گرفتن وضع مخابرات خوزستان چطوره؟ راضی هستین؟ ارزش داره بیام سمتش؟
قطعا کمه، سرعت شما از 1مگ هم کمتره، توی تنظیمات مودمت ببین downstream چنده؟نقل قول:
قیمتا بد نیست کیفیت اگر خطتون ok باشه به نظر من خیلی خوبه .نقل قول:
Downstream Upstream SNR Margin :12.3 6.3 db Line Attenuation :32.0 22.0 db Data Rate :2048 2045 kbps Max Rate :6932 2247 kbps CRC :0 16
این تنظیمات مودمه نظرتون چیه؟؟
اینم از سرور فناوا
دوست عزیز درست بستن سرعتت نسبتا خوبه یخورده کمه .نقل قول:
نقل قول:
نه یه خورده کم نیست.مال شما یه خورده زیاده.مخابرات سرعت ها رو واقعی میبنده یعنی روی 2048 که به خاطر مسافت نویز و سایر عوامل مقداری از اون تلف میشه و به زیر 2048 میاد.اما برای بعضی ها مثل شما روی 2560 میبندن که باعث میشه حداقل پهنای باند رو داشته باشید...
اقا اینطوری که معلومه سرعت هارو چه دانلود چه آپلود واقعی میبندن . دوستان هم که میگن usptream رو به تنهایی پایین نمیارن !! حالا من میخوام 2 مگ بگیرم . با این وضعیت 1 مگ بگیرم بهتر نیست ؟!
سلام
کسی اطلاع داره سرویس دهی مرکز علامه اهواز چطوره؟
مخابرات ساعات رایگان هم داره؟اگه داره سرعتش چطوره؟
همونطور که دوستان گفتن خوبه دیگه سرویست، اسپید تستی که قبلا گذاشته بودی بد بود ولی این یکی خوبهنقل قول:
دوستان هیچکس در مورد سوال من نظری نداره؟؟؟نقل قول:
اون یکی تستی که گذاشتم زمان دانلود رایگان بود،اخه شبا سرعت دانلودم به 65 70 می رسه.
یعنی زمان دانلود رایگان باید انقدر افت سرعت داشته باشم؟
:13:
بله نصاب میاد پول و مدارکو میگیرهنقل قول:
حداقل پهنای باند ؟؟؟ منظورت چیه.نقل قول:
دقیقا توضیح بده واسم جالبه !نقل قول:
سلام
من اشتباه گفتم باید میگفتم حداکثر .
همونطور که گفتم هیچ وقت نمیشه پهنای باندی رو که سرویس دهنده میبنده داشته باشیم.مثلا اگر روی 2048 باشه به خاطر تلفات پهنای باند قطعا سرعت کمتر از 2048 خواهد بود که اگر تست های تاپیک رو نگاه کنید متوحه میشید.ولی نمیدونم چرا مال بعضی ها رو بیشتر از 2048 میزاره.مال من هم اول 2560 بود و 200 کیلوبیتی که تلف میشد به 2200 میرسید و همیشه من سرعتم بالای 2 مگ بود .کسانی هم که یک مگ سرعت دارن پهنای باندشون معمولا میرسه به 850 کیبوبیت.حالا متوجه شدی؟
دوستان سلام
در راستای عدم نظارت کامل و درست سازمان تنظیم مقررات رادیویی بر شرکت ها، مراتب شکایت رو به سایت خبری 20:30 اعلام کنید.
محض اطلاعتون باید بگم که پهنای باندی که سازمان تنظیم مقررات رادیویی در اختیار شرکت ها قرار داده به شکلیه که کل سرعت مورد تقاضای مشترک رو به شکل 1/1 و کاملا ثابت در روز و شب و با حجم دانلود نامحدود در اختیارش قرار بدن؛ این در حالیه که شرکت های به ظاهر معتبر نه سرعت واقعی رو بهمون می دن نه حجم درست و حسابی... بهانشون برای سرعت کمبود پهنای باند و اشتراک 1/4 و 1/10 هست و برای حجم هم که هر کدومشون یه حرف بی سر و ته می زنن!
من که خودم شکایت کردم و ازونجایی که از مبین نت سرویس دارم، مسائل مبین نت رو گفتم؛ اما در عین حال هم از شرکتای دیگه مثل دزدی شاتل و کم فروشی آسیاتک هم گفتم.
از شما دوستان تقاضا دارم که شما هم علاوه بر گفتن بدی ها و مسائل شرکتتون به طور کلی از همه شرکت ها به خاطر این کم فروشی و دزدی شکایت کنید.
اینترنت با سرعت طی شده در قرارداد به شکل ثابت و بدون محدودیت حق مسلم همه ماست
این هم لینک سایت خبری:
این هم لینک سازمان تنظیم مقررات رادیویی:
خلاصه این که دوستان در این یه مورد با هم متحد باشیم پشت این دله دزدا به خاک مالیده می شه
شاد باشید
پایینه.اما با توجه به اسکرین شات بعدیت خوبه.نقل قول:
پ ن پ مفتیه :دینقل قول:
میگیرن ازت عزیزم.
خوب چرا 2048 گرفتی؟ :دینقل قول:
شبا زنگ بزن که آقایون جواب میدن.بهتر از خانوما عمل میکنن.بگو همین الان عوض کن بذار رو 1024.بعد مودمت چشمک میزنه و میره رو 1024.اگه گفت بعداً بگو من که 10 دقیقه پشت خط موندم 2 دقیقه دیگه ام روش.
واسه من همیشه بالای 100 و حدود 180 هستش.نقل قول:
دارن اما گرونه(داشتن.الان رو نمیدونم.)
سرویساش خوبه و پشتیبانیش ضعیف.نقل قول:
100% بهتره.اگه خطت نویز داره.نقل قول:
شبانه ثبات نداره.گاهی خیلی افت میکنه گاهی نه.من وقتی سرویس 1مگ داشتم گاهی شبا با 50 دانلود میکردم و گاهی 110.البته اکثر اوقات بالای 100 بود شبانه م.نقل قول:
موافقم.من که همین الان فرستادم.از مخابرات و دزدیهاش گفتم.چه توی کم کردن سرعت شبانه و چه محدودیتهای حجمی غیرقانونیش.نقل قول:
دوستان ترافیک های خریداری شده در صورت استفاده نکردن به دوره بعد منتقل میشه یا نه ؟
آره بابا این که مشخصه. آخه نوشتی حداقل حرفت معنی نمیداد. ولی اینکارو واسه همه چرا انجام نمیدن ؟؟؟ من فکر نمیکنم عمدی باشه.نقل قول:
با سلام
من یک خوزستانی هستم . خوزستانی ها عادت ندارند زیاد شکایت کنند و همیشه هم همه بلا ها مال ماهاست . من مشترک adsl مخابرات خوزستان هستم . اولش فکر میکردم قیمتاش معقول هست اما دیدم مخابرات سایر استانها همین طرحهارو با قیمت نصف یا ربع در اختیار مشترکین قرار میدن . میخواستم بدونم ما خوزستانیها که همین الان موقع نوشتن این نامه داریم گرد وخاک استنشاق میکنیم و مردممون در دمای بالای 50 درجه زندگی میکنن برای چی نباید مثل بقیه استانها خدمات داشته باشیم . واسه هرچیزی قابل قبول باشه مطمئنا برای اینترنت قابل قبول نیست چون شبکه سراسری هست و شرکت مخابرات کل کشور بر روش نظارت داره. پس واقعا چرا ؟؟؟
کاهش مجدد قیمت تعرفه های ADSL شرکت مخابرات خوزستان
:19: این مجدد نمیدونم از کجا اومده . 5 دفعه قیمتا رو میبرن بالا یدفعه میارن پایین بعد اینطور اخبارشو پخش میکنن . یعنی ما بلا به نسبت خریم ؟؟؟
دوستان من امروز مودم رو بردم از ورودی مخابرات به ساختمان چک کردم و دیدم snr از 14 به 38 رفت و میرایی خط هم از 51 به 45 کاهش یافت.فهمیدن سیم کشی دچار اشکال هست حالا میخام یک سیم مستقیم بکشم ولی چند تا سوال؟
1- اگه طول سیم زیاد باشه مثلا 30 متر ایا توی کاهش snr تاثیر میزاره؟
2- از چه سیمی استفاده کنم همون سیم مودم دیال اپ یا سیم برق یا مسی؟
3-اگر از کنار سیم انتن تلویزیون یا ماهواره رد شه بازم نویز میافته داخلش؟
طول سیم 100 % تاثیر گذار هست اول اندازه بگیر و یکم اضافه تر ولی نه زیاد سیم بگیرنقل قول:
سیم تلفن مسی هست یه نوع هم بیشتر نیست اما رفتی معمولن چند تا قیمت بهت میدن گرونترینشو بگیر
سیم رو به هیچ وجه از کنار کابل برق رد نکن
اخه هیچ راهی نداره حداقل 30 متر نیازه و با این حساب احتمالا بازم snr میاد پایین.نقل قول:
این سیم مودم که برای مودم دیال اپ و فکس و خود دستگاه تلفن استفاده میشه چطوره بدرد میخوره ازش 30 متر بگیرم یا از اون سیم های خشک و ضخیم مثل مال خود مخابرات که میاد توی حیاط باید بگیرم؟منظورت کدوم بود؟
از اون سیمهایی بگیر که ضخیمن و خود مخابرات از جعبه تا درب منازل استفاده میکنه.اما تیکه نزن.جوری بگیر که مستقیم بیاد تو خونه.قیمتهای متفاوتش هم به جنسش ربطی نداره.بازار ایران بنداز بندازه.شما تک خطه بگیر اگه یه خط داری.میشه متری 300 تومن.دو خطه میشه 500 و مثلاً شش خطه میشه 850 و همینطور برو بالا...نقل قول:
شما بر حسب نیازت بگیر.
این متن رو فرستادی واسه 20.30؟نقل قول:
تزافیک مازادی که خریداری میکنین تا یکسال اعتبار داره.نقل قول:
تمام این سیما یک کارو انجام میدن و فکر نمیکنم تفاوتی داشته باشن .نقل قول:
نقل قول:
آره . هم واسه رگولاتوری هم واسه 20:30
سلام دوسنان امروز نمیدونم کی بوده از اکانتم 3 گیگ
دان کرده من زنگ زدم3036 گفتم اشتراک جدید بگیر حالا چطور میتونم بفهمم
ایمان جان شما از خود پشتیبانی سوال کردید ؟ بعد یعنی چی 1 سال اعتبار داره ؟!!نقل قول: