اشتباه نکن hp بگیر
اشتباه نکن hp بگیر
اصلا برادر نگير توي ايران به درد نميخوره فقط اچ پي بگير 1102. شايد گرون تر باشه ولي خيلي بهترهنقل قول:
سلام یه پرینتر می خوام برای پرینت به تعداد بالا که راحت بشه شارژش کرد و لوازم مصرفیشم براحتی گیر بیاد
بین این دو تا مدل موندم
HP 2055d کارتریج 05a قیمت حدود 1 میلیون
HP M401 کرتریج 80a قیمت حدود 700 هزار تومن
با توجه به اینکه کارایی یکسانی دارند ولی قیمتش 300 تومن ارزونتره
به نظر شما کدومو بخرم؟؟؟
دومی بهتره. این دو مدل دستگاه تقریبا کارتریجهاشون شبیه هم هست. فقط چند خار و پین کم و زیاد دارن از هم. اون هم به خاطر اینه که 2055 دیگه تولید نمی شه و الکی گرون شده. البته من دقیق نمی دونم دومی 400 یا 401 ایا دو رو زن داره یا نهنقل قول:
با سلام خدمت شما h-khozooei می خواستم بدونم آیا شما می دونید قیمت درام پرینتر سامسونگ ml 1671 چنده؟:n06:
سلام درامهای سامسونگ معمولا زیر ده هزار تومان هستند. این مدل نمی دونم با کدوم مدل سامسونگ یکی هست.
سلام من یه پرینتر سه کاره (پرینت ، اسکن ، کپی) برای خونه میخوام ، زیادم استفاده نمیکنم ، در حد 200 ، 300 برگ کپی یا پرینت در ماه ، حداکثر قیمت تا 500 تومن ، دوستان چی پیشنهاد میکنید بخرم؟
یکی نیست یه کمکی بکنه ؟ ، حتما باید تاپیک جداگونه زد؟ . لطفا کمک
سلام فکر کنم مدل Canon I-Sensys MF-3010 با قیمت حدود 440 تومن نسبت به قیمتش میتونه مدل خوبی باشهنقل قول:
یا مدلCanon I-Sensys MF-4410 با قیمت حدود 550 تومن
خیلی ممنون ، دوستان دیگر نظرشون در مور این دو چیه؟
از مدل های اچ پی چی؟
دوستان اشکالات این پرینتر های سه کاره ارزون قیمت چیه ؟ بدرد خونه نمیخورن؟ یعنی هزینه شارژ و نگهداریشون بالاست یا چیز دیگه ای مطرحه؟ مثلا این دو مدل [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] و یا [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
من زیاد استفاده ندارم بیشترین استفادم اینه که شاید در هفته 20 تا صفحه جزوه و این جور چیزا بگیرم، شاید گاهی هم یه عکس
up up up up up up
سلام
خب یک پرینتر چند کاره میخوام(مد نظر خودم سه کارست)
فقط در حد پرینت نوشته و کارای دانشگاهی
ممکنه یک روز 100 صفحه پرینت بگیرم ، ممکنه چند هفته دست نزنم، در واقع میزانش معلوم نیست
خیلی گرون نباشه ، هزینه نگهداریش بالا نباشه (فقط میخوام از دست پرینت بیرون راحت شم، خیلی گرون شده)
فک نکنم جوهر افشان بدردم بخوره اگه یه مدل لیزری مثل 3050 اچ پی پیدا کنم عالیه ،امکاناتش عالیه ، ولی فکر نکنم باشه لیزری همچین چیزی!
ممنون از اینکه وقت میذارید
مشکل عمدهنقل قول:
هزینه جوهرشونه
1132 اچ پینقل قول:
یعنی حدودا چقدر میشه هزینه جوهرش؟ قیمت خود اینا بین 150 تا 200 هستنقل قول:
تقریبا 120 هزار تومان
تو اون یکی تاپیک توضیح دادم
می خواستم پرینتر 2160 سامسونگ بگیرم ولی با مطالبی که اینجا خوندم ظاهراً دردسرهای بعدی داره و ظاهراً باید 1102 اچ پی با اختلاف قیمت 115 تومن بگیرم
اما یه سوال: با توجه به خبری که هفته پیش درباره آزاد شدن واردات لوازم کامپیوتری خوندم و اینکه احتمالاً قیمت لوازم کامپیوتری پایین میاد، آیا پرینتر هم ممکنه شامل پایین اومدن قیمتها بشه؟ به نظرتون دست نگه دارم تا اواسط مهر یا اینکه همین الان بخرم؟
پرینتر اگر پایین بیاد بخاطر این مطلب نیست. چون الان هم داره وارد می شه
ولی اگر دلار پایین بیاد اون هم پایین می اد
1410 یا r1900 اپسون قیمت دارید ؟
ممنوننقل قول:
قیمتش چطوریه تهران حدودا؟
رشت قیمت کردم از سایت های اینترنتی ارزون تر بوود
سلام
از دوستان گرامی کسی قیمت پرینتر اپسون r290 دست دوم تمیز با جوهر فابریک را دارد؟
ممنون میشوم اگر اعلام فرمایید
سلام 300 الی 350 من خودم تقریبا 2 ماه پیش یکی داشتم با کارتریج قابل شارژ زیاد کار کرده بود ولی سالم بود فروختمش 300 تومن.نقل قول:
سلامنقل قول:
ممنون از جوابتان
ولی چقدر ارزون ؟ البته اینی که من میگم خیلی کم کار کرده و نو است ودر مدت کارکرد هم فقط از کارتریج های فابریک خود اپسون استفاده کرده . در حال حاضر هم دو الی سه سری از کارتریج های اپسون رادارد .
شما قیمت هر کارتریج اپسون را هم اطلاع دارید ؟
و اگر زحمتی نیست آدرس وتلفن فروشگاهی را که به آن فروخته اید بدهید تا شاید برای فروش به آنجا مراجعه کنم .
پیشاپیش سپاسگذارم
قیمت دقیق کارتریجش را ندارم و اینکه من به یه آشنا فروختم و شما اگه بخوای به فروشگاه بفروشی اگه ازت خوب بخرن نهایتا همون 350 میخرن و خودشون 400 میفروشن.نقل قول:
اگه میخوای خوب بفروشی ( مثلا 350 یا 400 ) باید به مصرف کننده بفروشی چون فکر نکنم فروشگاه ازت خوب بخره.
اگه دوستان تاپیک نظر دیگه ای دارن لطفا بگن.
بازم از پاسختان تشکر می کنم .نقل قول:
حالا باید دنبال خریدار آشنا بگردم . چاره ای نیست ، حوصله فروشگاه های بی انصاف را ندارم .
جسارتا" اگر شماهم کسی را سراغ داشتید خبر بدهید ممنون می شوم.
چشم اگه سراغ داشتم خبر میدم.نقل قول:
حالا قیمت پیشنهادی خودت چقدر است؟ یه قیمت بگی بد نیست. یوقت دیدی خریدار پیدا شد (چه قیمتی بهش بگم؟)
راستش من که هیچ قیمتی ندارم یعنی اگر قیمت داشتم که به دوستان اینجا وشما زحمت نویدادم . اصلا" نمیدونم مدل مشابه نو این دستگاه چند است . تازه کارتریجهام هست.نقل قول:
شما خودتان نظری ندارید؟
با احترام
بنظر من اگه بتونی 400 بفروشی عالیه 350 هم خوبه. چون الان یمقدار قیمت ها اومده پایین بیشتر از این روش حساب نکن.نقل قول:
ببخشید رومو زیاد کردم ! شما احیانا" از قیمت اسکنر Epson Perfection V10 ( بقول فروشنده ها در حد آک ) هم اطلاع دارید ؟نقل قول:
با پوزش
خواهش میکنم دوست عزیز ، از قیمت دقیق اسکنر خبر ندارم.:n13:نقل قول:
سلام دوستان من می خواهم پرینتر برای کافی نت بخرم به نظر شما یه پرینتر و یه اسکنر بخرم جدا بهتره یا یه پرینتر چند کاره بخرم لطف کنید مرا راهنمایی کنید هر کدام که بهتره اگه بگیید کدوم مدل ممنون میشم
باتشکر
سلام اگه میتونی هزینه کنی من فقط 4890 یا 4870 canon را پیشنهاد میکنم.نقل قول:
قیمت چنده حدودا ؟ سه کاره است ؟
قیمتش چنده ؟ سه کاره است ؟نقل قول:
4870 حدود 950
4780 حدود 830
سلام دوستان من برای کافی نت یه پرینتر سه کاره لکسمارک x203n دارم ولی الان خراب شده بردم برای تعمیر ، تعمیر کار گفته یه هفته ای کار داره یکی از دوستان یه canon pixma ip 2700 داره می خواهم برای چند روزی که این پرینتر تو تعمیر است ازش بخرم به نظر شما کار درستی است یا نه ؟ مواد مصرفیش چنده ؟ چند صفحه میتونه بزنه ؟