مجید جان اشکان خان نوکرتونم می دونم این تاپیک مربوط به بحث تخصصی شبکه است ولی این تن بمیره یه نفر جواب ما رو بده
Printable View
مجید جان اشکان خان نوکرتونم می دونم این تاپیک مربوط به بحث تخصصی شبکه است ولی این تن بمیره یه نفر جواب ما رو بده
آیا برای سروز شدن باید ویندوز سرور نصب بشه ، با xp که نمیشه؟نقل قول:
بعد اگه من یکی از کامپیوترها رو سرور کنم آیا مودمم باید به اون وصل بشه یا در همین حالت routerخودش باشه کفایت میکنه؟
یه سوال دیگه هم دارم ، توی شبکه من آیا اگه 4 نفر به طور همزمان شروع به دانلود کنند ، آیا باید سرعت بینشون مساوی تقسیم بشه و یا بایدی نداره ؟
دکتر جان شرمنده که من جوابتو نمیدونم وگرنه میگفتم
براي نصب ISA بايد ويندوز سرور داشته باشي و بايد مودم رو از حالت روتر خارج كني و بايد مودم رو به كامپيوتري كه قراره سرور بشه وصل كني و اگر چند نفر به طور همزمان شروع به دانلود كنند لزوما سرعت به طور مساوي بين آنها تقسيم نمي شودنقل قول:
- مدرک CCNAنقل قول:
CCNA مخفف کلمه Cisco Certified Network Associate است که به معناي مدرکي است که دارنده آن را شرکت سيسکو بهعنوان همکار شبکه قبول دارد! اين مدرک به کسانی تعلق میگيرد که پس از گذراندن آن توانائی نصب و راه اندازی و خطايابی صد Node در شبکه را داشته باشند. همچنين طی گذراندن اين مدرک فرد مورد نظر با پروتکلهای پايه شبکه مثل IP - IPX - VLAN - GRP آشنائی پيدا میکنند ولی نه بطور اخص و حرفهای.
اما سرفصل های آموزشی :
الف) پروتکلهای WAN :
- تشريح عملکرد PPP و بستهبندی دادهها در روترهای سيسکو
- استفاده از دستورات مناسب جهت نا هنجاريهای شبکه
- تشريح مفاهيم پايهای Frame Relay و ويژيگیهای آن
- پيکربندی MAPها و LMIها و Subinerface هاست
- تبيين پروتکلهای ISDN و Working Group و Channels و نقاط ارتجاع
- تفاوت ميان سرويسهای مهم WAN مانند LAPB , Frame Relay , DDR , PPP ,HDLC , ISDN/LAPD
- پيکربندی ISDN BRI و مسيريابی DDR
- بررسی مدل مرجع OSI و ارتباطات بين لايهها
- بررسی مدل OSI با TCP/IP
- استفاده از مدل OSI بعنوان خطاياب شبکه (Network Troubleshooting )
- تطابق تجهيزات شبکه با لايههای مربوط در OSI
- تشريح نحوه کارکرد لايههای شبکه و علت پديد آمدن آنها
- بررسی عملکرد DATA ENCAPSULATION
- بررسی سرويسهای شبکهای ارتباط گرا و سرويسهای بدون ارتباط
ب) Bridging & Switching :
- مفهوم سوئيچينگ در شبکههای LAN
- َشرح عملکرد و فوايد VLAN
- بررسی نحوه عملکرد Spanning Tree Protocol روی سوئيچها
- طراحی و پيکربندی VLAN روی Switches
- طراحی و پيکربندی VTP و Trunking روی سوئيچها
- تفاوتهای Switches و Bridging
- نصب و پيکربندی يک سوئيچ
- بررسی نحوه کارکرد Spanning Tree Protocol روی سوئيچها
ج) Network Management و Support :
- بررسی حالتهای احراز هويت روی لينکهای PPP
- مديريت IOS و فايلهای پيکربندی ادوات سخت افزاري
- بارگزاری نرمافزار IOS از يک حافظه ROM يا TFTP Server يا Flash Memory
- پشتيبانی و بروزرسانی نرم افزار IOS
- استفاده از CDP برای تعيين همبندی شبکه
- LAN Troubleshooting
- Ethernet Collision ( امکان بروز تداخل در شبکههای اترنت )
- توضيح Half Duplex and Full Duplex in Ethernet Network
- تشريح عناصر يک روتر
- پيکربندی رمز عبور، Banner و Prompt و .... روی روتر
- پيکربندی ابتدائی روتر
- استفاده از راهنمای روتر
- استفاده از ICMP برای بررسی ارتباطات شبکه و رفع اشکالات احتمالی
د) پروتکلهای مسيريابی:
- شناخت کامل پروکلهای مسيريابی
- پيکربندی روتر برای ارتباطات VLAN
- پيکربندی آدرسهای IP و IP Troubleshooting
- بررسی عملکرد لايه انتقال و پروتکل TCP/IP و تعامل بين آنها
- تفاوت کلاسهای IP و مفهوم Subnetmask
و ...
- مدرک CCNP
CCNP مخفف عبارت Cisco Certified Network Professional است که معمولا افراد پس از گذراندن CCNA اقدام به گذراندن اين دوره CCNP میکنند. تفاوت عمده اين مدرک با CCNA اين است که فرد پس از گذراندن اين دوره توانائی شبکهبندی بين Nodeهای بيشتری ( از 100 نود تا 500 نود ) و افزوده شدن تعداد بيشتری پروتکلهای شبکه نظير PPP ,PSTN , ddr,x25 , isl ,isdn ,frame realy , ip , igrp , ipx, apple talk , rip,ip rip , vlsm , bgp , 802.10 , ospf , igrp دارد.
- ساير مدارک سيسکو
CCDA :
يکی ديگر از مدارک سيسکو که در ايران کمتر به آن توجه شده است، مدرک CCDA يا Cicso Certified Design Associate است. اين مدرک روی طراحی و مهندسی شبکه زوم نموده است.
CCDP :
مدرک CCDP يا Cicso Certified Design Professional يعنی طراح حرفهای شبکه مورد تائيد سيسکو.
CCIE :
بعد از گذراندن CCDP، شما میتوانيد مدرک CCIE را نيز اخذ کنيد. تفاوت اخذ اين مدرک با بقيه مدارک شرکت سيسکو در نحوه برگزاری آزمون آن میباشد، چون اين مدرک بصورت عملی و در لابراتوار برگزار میشود.
CCIP :
شرکت Cisco جديدا اقدام به برگزاری دوره CCIP نموده است که در آن بصورت محض روی مباحث IP , DSL پرداخته میشود.
اقا میشه بطور دقیق روش شبکه کردن دو تا کامپیوترو یاد بدین من فقط میخوام یک سری فایل بریزم تو اون یکی کامپیوتر.
بسيار بحث شده و با جستجو ميتونيد تاپيك هاي مختلف رو پيدا كنيدنقل قول:
چكيده و عنواين مطالب در :
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
از لين بالا به قسمت " آموزش شبكه كردن دو كامپيوتر " مراجعه كنيد
سلام به دوستان
من هم عضو جدید هستم مثل doctor alish در مورد مدارک cisco میخواستم بدونم چون سن من به دانشگاه رفتن نمیخوره .
1 . آموزشگاه های معتبری هست که آموزش رو بصورت خیلی عمیق نه سطحی یاد بده ؟
2 . آیا موقعیت شغلی خوبی نسبت به این مدارک در ایران وجود دارد ؟
3 . در مورد بحث شبکه آیا دونستن فقط آشنایی در سطح ویندوز برای تحصیل کافیه ؟
4 . مدرکی که این آموزشگاه ها میدن اعتبار در سطح دنیا داره ؟
5 . زبان انگلیسی تا چه حد مهمه ؟
ممنون میشم پاسخ بدین اگه مطلبی هم هست که لازم من مبتدی که سوال نکردم بدونم حتما توضیح دهید.
با تشکر از دوستان
بروبچز ، یه آموزش بدین که چطوری من میتونم از کامپیوتر خودم ، صفحه نمای بقیه رو ببینم و بفهمم چه میکنند!
از remote desktop هم نمیخوام برم ، چون اگه برم ، کامپیوتر طرف logoff میشه
نقل قول:
باید از یه نرم افزار جانبی استفاده کنی من دوتا معرفی میکنم
مثل VNC
یا
NetSupport School
ممنوننقل قول:
ولی من یه نرم افزار میخوام که لازم نباشه روی کامپیوتر اونها نصب بشه و من بتونم بدون اجازه کامپیوترهای دیگه رو ببینم
ok?
فکر کنم باید با یه هکر مشورت کنی
راه حل ساده :
استفاده از یک تروجان مثل Sub 7 یا NetDevil
سلام بچه ها :
مي خواستم بدونم منظور از Ip چيه ؟
ما كامپيوترامون شبكه هستند مي خواستم بيشتر راجع به شبكه كردن بدونم ممنون مي شم كمكم كنيد
اصلا Ip مخفف چيه؟
اصلا ربطي به شبكه داره ؟
چطوري مي شه به هش دسترسي داشت؟
سلام دوستان من برنامه نويسي تحت شبكه كار مي كنم كسي هست سوالات مرا در زمينه قفل ركورد و ترانزكت در جواب بده ؟ ممنون ميشمaccess 2003
منبع:سایت سخاروشنقل قول:
آدرس IP
برقراری ارتباط در يک شبکه ، مستلزم مشخص شدن آدرس کامپيوترهای مبداء و مقصد است ( شرط اوليه بمنظور برقراری ارتباط بين دو نقطه ، مشخص بودن آدرس نقاط درگير در ارتباط است ) . آدرس هر يک از دستگاه های درگير در فرآيند ارتباط ، توسط يک عدد منحصربفرد که IP ناميده می شود ، مشخص می گردند. آدرس فوق به هريک از کامپيوترهای موجود در شبکه نسبت داده می شود . IP : 10. 10.1.1 ، نمونه ای در اين زمينه است
انواع آدرس های IP
آدرس IP ، يک آدرس منطقی سی و دو بيتی است که می تواند يکی از انواع زير باشد :
Unicast . يک آدرس IP از نوع Unicast ، به يک اينترفيس شبکه متصل شده به يک شبکه مبتنی بر IP نسبت داده می شود. آدرس های IP از نوع Unicast در ارتباطات "يک به يک" ( One-To-One) استفاده می گردند .
Broadcast . يک آدرس IP از نوع Broadcast بمنظور پردازش توسط هر گره موجود بر روی سگمنت يکسان شبکه ، طراحی شده است . آدرس های IP از نوع Broadcast در ارتباطات از نوع "يک به همه " ( one-to-everyone ) ، استفاده می گردند .
Multicast . يک آدرس IP از نوع Multicast ، آدرسی است که يک و يا چندين گره را قادر به گوش دادن به سگمنت های مشابه و يا متفاوت می نمايد. آدرس های فوق ،ارتباط از نوع "يک به چند" (one-to-many ) را فراهم می نمايند .
نمايش آدرس IP
آدرس IP ، يک مقدار سی و دو بيتی است که کامپيوترها با مهارت خاصی از آن بمنظور انجام عمليات خود در يک شبکه کامپيوتری مبتنی بر TCP/IP استفاده می نمايند . انسان در مقابل استفاده از يک عدد باينری سی و دو بيتی که بخاطر سپردن آن همواره مشکل خواهد بود ، از سيستم دهدهی ، استفاده می نمايند . ( استفاده از سيستم دهدهی در مقابل سيستم باينری ) . بدين دليل برای نمايش يک آدرس IP از شکل دهدهی ( decimal ) آن استفاده می گردد.آدرس های IP سی و دو بيتی از بيت با ارزش بالا بسمت بيت با ارزش پائين ، به چهار واحد هشت بيتی ( گروه هشتگانه ) که به هر يک از آنان Octet گفته می شود ، تقسيم می شوند . آدرس های IP معمولا" بصورت چهار octet دهدهی که توسط يک نقطه از يکديگر جدا می گردند ، نوشته می شوند . مدل نمايشی فوق را Dotted Decimal می گويند . مثلا" آدرس IP : 00001010000000011111000101000011، پس از تقسيم به چهار Octet ( گروه هشتگانه ) ، بصورت زير نمايش داده می شود
سلام ، کسی می دونه چطور می شه از یک سیستم متعلق یه یک domain می خواهم به یک فولدر در یک سیستم دیگر در همان domain دسترسی داشته باشم. وقتی آدرس ip رو می زنم اجازه دسترسی به فولدر share شده رو نمی ده ولی وقتی با اسم سیستم وصل می شم . اجازه می ده . لطفاً راهنمایی کنید برایم خیلی عجیبه
اگر پسوورد admin رو داشته باشی می تونی به سیستمش بدون اینکه خودش بفهمه دسترسی داشته باشی
از راهنماييتون واقعا" ممنونم
يه سئوال ديگه :
ما مي خوام تو شبكه مون طرح اتوماسيون اداري رو انجام بديم(paperless) من خودم برنامه نويسم ولي چيزي راجع به شبكه نمي دونم من به دلفي و اكسس فكر كردم با نوشتن برنامه اش مشكلي ندارم اما يه مسئله كه ميمونه اينه كه تويه شبكه امكان داره همزمان چند نفر بخوان از برنامه استفاده كنن انوقت مشكل ايجاد مي شه
به خيلي راهها فكر كردم مي خواستم بدونم كسي تاحالا اين كارو بدون برنامه نويسي و از يه راه آسون ترو كاربردي تر طراحي نكرده ؟
كسي مي تونه در رابطه با مشكل برنامه ي من تو شبكه كمكم كنه تا اونو حل كنم؟
(paperless) يه برنامه اي جهت نامه نگاري در سيستم هاي اداري به صورت حذف كاغذ در امور يعني يوزرها مي تونن با داشتن پسورد خودشون وارد شبكه بشن و نامه هاي مخصوص به خودشون و بخونن و مشخص بشه كه اين نامه از از طرف چه واحدي و همچنين در صورت باز شدن نامه مشخص بشه اون واحد مربوطه نامه به دسش رسيده (نامه خوانده شده)
من زیاد با اتوماسیون اداری آشنا نیستم ولی چرا یک Mail Server داخلی راه نمیندازید خیلی بهتر و کامل تره فکر کنم.
توضیح کامل بدین من network programming کار میکنم شاید بتونم کمک کنم ......نقل قول:
-----=------
اینجا در چه موردی بیشتر میشه بحث کرد ؟ عمومی میتونیم حرف بزنیم یا تخصصی یا هر دو ؟:19:
.
سلام. من در sql server یک table ساختم و روی آن یک trigger ساختم که هر موقع جدول insert شد trigger باید پیغامی روی سیستم دیگری در برنامه ای مثل #c یا ++visual c یا perl یا delphi ویا...بدهد.
که در trigger باید یک procedure ساخت که در آن ip و port و پیغام باشد . خودم این برنامه را در perl اجرا کردم ، لطفا اگر کسی می تواند در برنامه ی دیگری بنویسد بگه.
__Genius__ جان اینجا بحث های تخصصی شبکست. اگه عمومی میخوای برو به بحث های ابتدایی شبکه.
سلام ممنون كه مي خواين كمكم كنين
راستش من يه برنامه مي خواستم بنويسم تو ادارمون كه ديگه نامه نگاريا به صورت كاغذي كمتر بشه يا همون طرح اتوماسيون اداري
سيستم اتوماسيون اداري نرم افزارجهت انجام امور ادارى و چرخه مكاتبات و نيز ابزارى كارا جهت نظارت بر گردش كار در سازمان مى باشد، بطوريكه تمام اعمال همانند ورود نامه ، ثبت نامه، ارجاعات، رونوشت ها و حتى بازبينى نامه توسط سيستم ثبت شده و کنترل می گردد. در اين زمينه مى توان گزارشهاى ويژه اى را تهيه كرد تا راندمان كارى افراد و نيز گلوگاههاى مكاتباتى و كاركرد كاركنان براى مديريت روشن گردد تا قادر باشد جهت اصلاح ساختار ادارى از اين اطلاعات استفاده كند.
هدف اصلي اتوماسيون اداري بدون توجه به اينكه چه كسي آن رابكارمي برد، افزايش بهره وري مي باشد. اولين كاربرد اتوماسيون اداري واژهپرداز بود كه روشي استاندارد توليد اسنادچاپي مانند نامه ها، يادداشتها وگزارشها بود. نامه الكترونيكي ونامه صوتي، راهكارهايي بودند كه ارتباط تلفني رابه چالش طللبيدند. درهردومورد فوق، جعبه پستي كاربران درحافظه رايانه قراردارد. تقويم الكترونيكي شخص رادر شركت براي دسترسي به تقويمهاي ملاقات ديگران براي ملاقات وجلسه با آنان ياري مي كند.كنفرانس ازراه دور از ديگر امكانات اداره مجازي ميباشد .سه نوع كنفرانس ازراه دور وجود دارند:كنفرانس ازراه دورصوتي، تصويري ورايانهاي .لازمه كنفرانسهاي صوتي دسترسي شخص به تلفن ميباشد. كنفرانس ويدئويي دو عنصر صوت و تصوير را با هم تركيب ميكند. كنفرانس رايانهاي مشابه نامه الكترونيكي مي باشد به جزاينكه شركت كنندگان وموضوعات آنها خيلي محدودتر هستند. فاكس يك دستگاه كپي ازراه دورمي باشد كه مي تواند با استفاده از دستگاه فاكس يا رايانهها انجام شود. اگرچه فاكس يك برنامه باارزش براي اتوماسيون اداري است ولي عموميت آن از بوجودآمدن يك اداره بدون كاغذ جلوگيري مي كند. ويدئوتكست، موادمتني وگرافيكي رااز طريق حافظه رايانه قابل دسترس مي سازد. سيستم هاي تصويري مدرن برمحدوديتهاي كاغذ وذخيره ميكروفرم، بابهكاربردن OCR وفنآوريهايي ديسك فشرده غلبه كرده است. نشرروميزي برنامه كاربردي دراتوماسيون ادارات مي باشد كه توانايي توليد ارتباطات چاپي يا تصويري حرفهاي وتخصصي رادارد. اتوماسيون اداري مي تواند باارائه پيوندهاي ارتباطي به حل مشكل كمك نمايد. تركيب اتوماسيون اداري براي يك مدير براساس خصوصيات سازمان، سليقه هاي شخصي ومنابع قابل دسترسي شكل مي گيرد. بعضي برنامه هاي كاربردي اتوماسيون اداري، جايگزين هايي براي روشهاي ارتباطي سنتي هستند درحالي كه ديگر برنامه ها فرصتهاي جديدي راارائه مي دهند.
امروزه سيستم هاي اداري، سيستم هاي جهاني هستند كه وظيفه اصلي آنها ايجاد ارتباط و بهبود ارتباطات است. ارتباطات از لحاظ اطلاعات تجاري از اهميت بسزايي برخوردار است و رمز بقاي سازمانها و تداوم فعاليتهاي آنها مجهز شدن اين سازمانها به ابزارهاي رقابتي عصر اطلاعات ارتباطات؛ يعني سيستم هاي اطلاعاتي و فناوري اطلاعات است. در اين ميان از دهه 1960 كه جنبه هاي بيشتري از كاربرد و فعاليتهاي اداري و بازرگاني روبه گسترش گذاشت، وجود يك سيستم يكپارچه اداري مناسب كه حجم عظيم اطلاعات، مكاتبات را دربرگيرد به وضوح احساس شد. اين مقاله ضمن بررسي سيستم هاي اتوماسيون اداري ازجهات مختلف به بيان اهميت اطلاعات و اهميت سيستم هاي اطلاعاتي، تكامل انواع سيستم هاي اطلاعاتي و تكامل سيستم هاي اتوماسيون اداري و مزايا و معايب اتوماسيون اداري و ارگونوميك و تفاوت انواع سيستم هاي اطلاعاتي با سيستم اتوماسيون اداري پرداخته است.
سيستم هاي اطلاعات اداري (OFFICEINFORMATION SYSTEM=OIS) از امور اداري ازطــــريق فناوري اطلاعاتي حمايت مي كند. سيستم هاي اطلاعات مدرن ازجمله اجزا سيستم اطلاعاتي مديريت (MIS) است كه ابزارهايي را براي ارتباطات و هماهنگي مابين كارگران دانشي به وسيله ايجاد مديريت اثربخش اسناد و پيامها و جلسات الكترونيك فراهم مي كند. (ZWASS, 1992) اتوماسيون اداري عبارت است از كاربرد وسايل الكترونيك در فعاليتهاي دفتري به منظور افزايش كارايي؛ كارايي افزايش يافته ناشي از تكامل تبادل اطلاعات، در داخل دفتر و بين دفاتر و محيط آنها بوده و درنتيجه با ارائه اطلاعات بهتر براي تصميم گيري مي تواند به مدير سود برساند.
انواع كاربردها يا زيرسيستم هاي اتوماسيون اداري: از ديدگاههاي متعددي به انواع كاربردهاي اتوماسيون اداري پرداخته شده است كه در اين جا به دو نمونه از آنهـــــــا مي پردازيم. در يك ديدگاه انواع دستگاههاي مكانيزه اداري اصلي عبارتند از:
1 - در زمينه كسب اطلاعات و كپي كردن آنها: واژه پردازها، ماشينهاي كپي هوشمند، سندخوانها، سيستم هاي صوتي ديجيتالي، حروف چيني نوري.
2 - در زمينه ذخيره سازي اطلاعات: كشورهاي بايگاني الكترونيك، زير نگاشته ها (ميكرو گرافيك).
3 - در زمينه ارتباطات: سيستم تلفن رايانه اي، پست الكترونيك، ارسال فاكس، تسهيلات كنفرانس از راه دور.
از ديدگاه ديگر عناصر اصلي سيستم هاي مكانيزه اداري در شكل شماره يك آورده شده است.
حالا همه ي اينا كه ذكر شده با توجه به اينكه از كوتاه ترين روش بهش برسيم حتي استفاده از نرم افزارهاي افيس روي اون دارم فكر مي كنم منو همراهي كنيد ممنون مي شم
سلام
مي خواستم بدونم در رابطه با مورد بالا كه گفتم كسي ميتونه كمكم كنه :19:
بهاره_عباس عزیز :
1- اتوماسیون اداری بیسش رو شبکست و بحث های تخصصیش مربوط به برنامه نویسی میشه نه شبکه
2- میخوای کاری رو که خیلیا قبلا انجام دادن دوباره انجام بدی؟ برو دنبال تکمیل کردنشون
منمون از اطلاعاتتون ولی اگه بشه کلی تر و راحت تر توضیح بدید ممنون میشیم .از ابتدا شروع کنید
با سلام و تشکر
می خواستم بدونم در windows server 2003 چه جوری می تونم یه user دیگه به جز administerator بسازم که اختیاراتش مثل administerator باشه و بشه با هاش log on شد
من متوجه نشدم اين win2003 كه گفتيد Forest domain هست يا chid يا يه member serve يا يه Standalone سرور ؟نقل قول:
به طور طبيعي در 2003 و همچنين در 2000 در Grouppolicy ما گزينه اي دارم به نام Logon localy كه در صورتي كه مايل باشي User خاصي اختيار logon local داشته باشه right لازم رو بهش ميدي.
حالا واسه اينكه مثل admin باشه بايد ببينيم admin از نظر شما يعني چي ؟ admin يه user با right و autority و permission هاي خاص . ميتوني همرو براي يه يوزر در 2003 در Grouppolicy تعريف كني .
اگرم ميخواي admin باشه كه اون يوزر رو ميايي member ميكني در گروه administrator
اگه stand alone dh يا member server باشي . ---> كليك راست كن رو my computer .... بعد manage و user and group
اگرم domain باشي active directory user and group بعد در داخل هر ou كه حال كردي يا تو user dc .
reza_40548 جان، چی رو راحت تر و از اول توضیح بدم؟
سلامنقل قول:
بنظر من بهترین راه اینه که ادارتون یک نرم افزار آماده که در بازار هم زیاد هست بخرد از نرم افزارهای خوب فارسی در این زمینه گام الکتریک و فایلرپرو ایران رایانه و همکاران سیستم را میشه نام برد
علی
سلام
من یه سوال داشتم از افراد ماهر
من دوتا کامپیوتر رو به هم شبکه کردم ولی هر کاری میکنم نمتونم adsl رو بینشون شبکه کنم اگه کسی میدونه لطفا دقیق راهنمایی کنه
با تشکر
جناب آقای without_all همه فاروم رو پر کردیا!!!!!!!!!
:(
آخه کاربر فعال انجمن کسی جواب درست نمده ولی بازم باحالین آخه مارو نصفه نصفه میبرین جلو و هر کسی یه چیز میگه مایم یه لنگه هواییم
تونستم ولی داخل سایت نمیشه
چیو تونستی؟ چی داخل سایت نمیره؟
کسی باور نمیکنه که [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام به تمامی عزیزان
من قصد دارم دو یا چند کامپیوتر رو به هم وصل کنم البته با فواصل مختلف تا حداکثر 2-3-4 کیلومتر...
حالا از شما راهنمایی می خوام ببینم چیکار کنم؟
اگر میشه یه توضیح کلی و کامل بدید:
-سخت افزار مورد نیاز
-قیمت
-نحوه ی نصب
-سرعت تبادل اطلاعات
-نحوه به اشتراک گذاشتن برنامه و فایل یا انجام بازی گروهی
-و...
با سپاس
without_all جان قبلا هم گفتم default gateway سیستم دومی رو IP سیستم اولی بزار.
SIMON137 قبلا بحث شده.
ببخشید اگر ممکنه بگویید در کدام صفحه استنقل قول:
Simon137 قبلا بحث شده
متشکرم...