دوست عزیز ظاهرا برنامه ای که گفتی کار من راه میندازه اما متاسفانه نمیشه دانلودش کرد. قسمت دانلودش کار نمیکنه. آدرس دیگه ای ازش نداری.نقل قول:
Printable View
دوست عزیز ظاهرا برنامه ای که گفتی کار من راه میندازه اما متاسفانه نمیشه دانلودش کرد. قسمت دانلودش کار نمیکنه. آدرس دیگه ای ازش نداری.نقل قول:
نقل قول:کد:http://www.softpedia.com/dyn-postdownload.php?p=171491&t=0&i=1
دوست عزیز متاسفانه اینهم کار نمیکنه.نقل قول:
اگرمنظورتون لینک برنامه هست که باید چندثانیه ای صبرکنید تا دانلود شروع بشه .نقل قول:
باسلام
یه نرم افزار برای تبدیل فایلهای ویدیویی میخوام که فرمت خروجیش inf باشه
من یه سوالی برام پیش اومده
این فیلم هایی که با پسوند MKV یا AVi از روی دیسک Rip می کنن و در عین حال که کیفیت خوبی دارن، حجم پایینی دارن، با چه برنامه هایی Rip می شن؟؟؟
مثلا من بیشتر فیلم هایی که از تورنت دانلود می کنم با کیفیت 720 و فرمت Mkv حجمشون بین 700 مگ تا 1 گیگ هست
کسی برنامه ای سراغ داره برای همچین کاری؟
برنامه های AVS Video Converter یا Freemake Video Converter اینکار برای شما تا حدی انجام میدن جفت فرمت خروجی mkv روساپورت میکنن:20:نقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دوستان سلام
یه کانورتور ترجیحا رایگان برای تبدیل avi یا mp4 به ts
یعنی می خوام خروجیش ts باشه
دوست من inf یه پسوند اطلاعاتی هست و برای پیکربندی به کار برده می شه مثل درایورها و یا ستاپ برنامه هانقل قول:
و شما نمی تونی فایل ویدیویی رو به این پسوند تبدیل کنی.
موفق باشي :40:
دوست من می تونی از این بنرامه استفاده کنی :نقل قول:
Tipard MPEG TS Converter 4.0.06
موفق باشي :40:
سلام....
من سایت های پخش موزیک انلاین زیاد گوش میکنم....متاسفانه IDM از اینا دانلود نمیکنه!!(مای اسپیس برای انگلیسی و بک اپ فلو برای فارسی....) حالا من برنامه ای میخوام که بتونم باهاش ظبت موسیقی داشته باشم....
-فایل های دانلود شده از یوتوب که گاهی flv هستن و گاهی mpeg و mp4 رو بتونم به فرمت موبایل 3gp تبدیل کنم....
بتونم ویدیو ها رو کلا به صدا تبدیل کنم .....
کارایی خیلی خیلی مهم تر،اینه که مثل xlisoft video converter ،بتونم قسمتی از ویدیو رو برای کار انتخاب کنم.....
امکان تبدیل گروهی رو داشته باشه...
اصلا همون xlisoft خودم که نسخه ی قدیمیش رو من کار کردم نه این بسته های جدیدش رو کسی داره لینکش رو بده به من؟! چیزی که من میخوام،برا 2-3 سال پیشه که یه برنامه بیشتر نبود(البته دوتا بود!!یکی برا ویزارد،یکی حالت عادی!!) که تمام فرمت ها رو هم تبدیل میکرد....از صدا و ویدیو و اچ دی و ..... خلاصه هر چیزی که میخواستم توش بود!!
برای مورد اول ازبرنامه های Wondershare Streaming Audio Recorder یا که Bandicam میتونید استفاده کنید برای مورد دوم هم اگربخواین کار تبدیل کپچر هم انجام بدین برنامه VideoPad Video Editor پیشنهاد میدم یا که corel videostudio pro x4 :20:نقل قول:
تاپیک Bandicam
تاپیک VideoPad Video Editor
عزیزان سلام ببخشید یه نرم افزار میخواستم که باهاش ویدئو ابیت کنم مثلا یک قسمت ویدعو رو ببرم و امکانات دیگر خواهش میکنم لینک دانلود برام بزارید خیلی ممنون:11:
اگرواسه برش ویدئو میخواین که من برنامه Ultra Video Splitter پیشنهاد میدم که لینک دانلودش تو لینک اول هست اما اگر بخواین افکت هم روی فیلم خودتون قرار بدین از برنامه VideoPad Video Editor استفاده کنید:20:نقل قول:
سریال برنامه
Name: ziadmosaan
Code: B314B2C0
یه برنامه برای تبدیل Mp4 و FLV رو تبدیل به Avi کنه
ازبرنامه OJOsoft TotalVideo Converter استفاده کنید برای این فرمت:20:نقل قول:
سلام
من یه برنامه میخوام تا باهاش بتونم کلیپی که با ویندوز مووی میکر (wmv)ساختم رو تبدیل کنم طوری که بشه تو دستگاه ویدئو سی دی پخش بشه نمیدونم از چی استفاده کنم?
برا تولد دخترم میخوام
ممنونم از راهنمایی شماا
من Xilisoft Video Converter Ultimate و jetAudio و Total Video Converter رو تست کردم ولی هیچ کدوم کیفیت و حجمی که میخوام بهم ندادن. همشون حتی اگه رو بهترین تنظیمات بذاریم حجم رو خیلی بیشتر از سورس میدن و کیفیت رو وحشتناک و بسیار محسوس کاهش میدن. من از MP4 به MP4 میخوام تبدیل کنم ولی با کدک مناسب برای پخش در دستگاه بلوری پلیر. میخوام حجم رو افزایش نده و کیفیت رو ذره ای کم نکنه. مثل jetAudio هم CPU چهار هسته ای رو ساپورت کنه و با هر 4تا هسته کار کنه.
همچین برنامه ای هست که نیاز منو رفع کنه؟
برنامه های Format Factory یا که AVS Video Converter یا freemake video converter رو هم تست کنید :20:نقل قول:
هیشکی نیست یه نرم افزار به من معرفی کنه؟
چند روز بیشتر تا تولد دخترم نمونده!
سلام ، رزولوشون کلیپتون چند هست ؟ پسوند فایلتون چی هست ؟ WMV ؟نقل قول:
Take Care:40:
نقل قول:
ازبرنامه WMV to VCD SVCD DVD Converter استفاده کنید:20:
کانورتز میخواستم برای تبدیل فایل های avi به mkv فقط بگم می دونم یه عالم برنامه برای اینکار است ولی نرم افزاری می خوام که حجمش رو کاهش بده ولی کیفیتش کم نشه اگه چنین نرم افزاری هست اسمشو بگین اگه لینک دانلود هم بدین راپید شیر نباشه ممنون
پیشنهاد من استفاده ازبرنامه format factory یا که freemake video converter برای اینکار نسبت به مابقی کارنورتورها برای این فرمت تا حدی بهترن بخصوص دومی:20:نقل قول:
دوستان یک نرم افزار می خواستم برای تبدیل به dvd یک چیزی تو مایه های convertxtodvd ولی با این تفاوت از gpu encoding acceleration هم پشتیبانی کنه.
چیزی سراغ دارین؟
سلام .ویندوز7نصب کرده ام ولی صدا نداره مدل کامپیوتر p5gd2 برنامه auodio لطفا برای ویندوز7 میخواهم با تشکر.نقل قول:
برنامه Xilisoft AVI to DVD Converter هم هستش یک تست بزنید:20:نقل قول:
سلام دوستان می خواستم نرم افزار تبدیل فرمت TSبه فرمت های دیگر را برام بزارین ممنون میشم !
آقا من یه نرم افزار می خوام که فرمت webM رو به mp4 تبدیل کنه!!
اگه بزارین ممنون میشم!!
نقل قول:
ازبرنامه TSConverte یا که Any Video Converter استفاده کنید:20:
ازبرنامه WebM to MP4 Converter میتونید استفاده کنید:20:نقل قول:
مرسی ولی نمیدونم چرا ارور ffmpeg.exe has stopped working میده و کانورت نمیشه!!نقل قول:
تو رو خدا کمکم کنید!!
سلام
ممنون میشم یه کانورتور قوی و معروف برای عکس معرفی کنید.
اگرمنظورتون اینه که عکسهای خودتون به فرمت دیگه بخواین تبدیل کنید از برنامه Right Click Image Converter میتونید استفاده کنید:20:نقل قول:
hotfile.com/dl/143075773/b6f22c3/Right_Click_Image_Converter.rar.html
سلام دوستان
یه کانورتر قوی برای تبدیل ویدیو با پسوند MP4 به GIF می خواستم که پسوند GIF کم حجم و با کیفیت باشه
با تشکر
آیا کسی تا به حال تونسته فایلهای ts خروجی دستگاههای گیرنده دیجیتالی ----t رو به فرمت دیگر تبدیل کند و صدا هم داشته باشد؟
اگر اینطور است لطفا راهنمایی بفرمایید ما هم استفاده کنیم
برنامه پست پایین ببینید بکارتون میاد:20:نقل قول:
کد:http://forum.p30world.com/showpost.php?p=6785318&postcount=390
برنامه سایت پایین ببینید بکارتون میاد:20:نقل قول:
کد:http://www.addictivetips.com/windows-tips/how-to-convert-a-video-into-gif-format-animation-for-free/
متاسفانه این برنامه وقتی فایل ts رو پلی میکنی صدا رو پخش نمیکنه و کانورت که هم میکنی هیچ خروجی ندارهنقل قول:
برنامهAny Video Converter رو هم تست کنید.نقل قول:
کد:http://forum.p30world.com/showthread.php?t=224541&page=4&highlight=Video+Converter