در حال حاضر اکثر سرویس دهنده ها نیازی به تغییر یا تنظیم خاصی جهت استفاده از ساعت رایگان ندارند.نقل قول:
Printable View
در حال حاضر اکثر سرویس دهنده ها نیازی به تغییر یا تنظیم خاصی جهت استفاده از ساعت رایگان ندارند.نقل قول:
در طرح جدیدی که فعلا در مرحله نظرسنجی مشترکین بایت هست، قراره ساعات رایگان شبانه حذف شود و در ازای آن، مبلغ ترافیک اضافه تا سقف 20% کاهش یابد و همچنین سرعت کاربران در تمام بازه شبانه روز بصورت یکسان باشد. (اینکه این سرعت به چه میزان باشد نیز کاملا به کیفیت خط مشترکین و شرایط مرکز مخابراتی بر میگردد اما اگر همه مختصات فنی اوکی باشد، تا سقف 6 مگابیت سرعت وجود خواهد داشت)نقل قول:
یکی از دوستان من تا دو ماه پیش مخابرات داشت. طرح خاصی رو هم فعال نکرده بود. همون 128 محدود رو داشتنقل قول:
حدودای فروردین و اردیبهشت سرعت دانلودش تا 120 هم میرفت, بعد این مدت سرعتش فیکس 60 کیلوبایت شد.
نتونست تحمل کنه براش تخلیه کردیم رفتیم بایت گرفتیم. الان سرعت روزانه اش بین 350 تا 450 هستش.
در حد 256 واقعی که سرعت دانلود 32 و در حد 512 سرعت دانلود 64 خواهد بود. الان اکثر شرکتها روی 3 مگ و 4 مگ مبندن.
ببین عزیز الان مخابرات داری شما, من تست سرعتت رو تو تاپیک اسپید تست دیدم, سرعت دانلودت 150 به بالاست. درسته؟
طرح خاصی فعال کردی روی نت مخابراتت؟
چرا شما 128 فقط داری بخاطر اینکه کل استان اصفهان اینترنت مخابرات فقط همین طرح رو برای مشترکین گذاشته.
اگه یادت باشه فقط به مناسبت نوروز طرح های مختلف و سرعتهای مختلف گذاشته بودند که میتونستی پول بدی و فعال کنی.
الان به نظر من اگر همین مخابرات بد نیست برات همینجا بمون, احتمال داره تا چند وقت دیگه یه فکری به حال تعرفه ها و سرعتها بکنن.
سرویسهای سرعت بالاتر فعال کنن. قیمت هم 1 دهم شرکتهای دیگه. ببین نامحدود بایت برای 1 مگ ماهی 240 هزار تومن
ولی مخابرات نامحدود 1 مگ ماهی 50 هزار تومن. ببین تا چه حد. هر شرکتی دیگه ایی هم بری پینگ خارجش افتضاحه.. فقط مخابرات و بایت در حال حاضر پینگشون خوبه. سر تخلیه کردن سرویس فعلیت و وصل کردن شرکت جدید هم که دیگه .....
در کل اگه میخوای شرکت عوض کنی بگو, اگرم برای همین مخابرات میگی که همه همینه سرعتشون و مشکل از شما نیست
فقط 128 داری. کل استان فقط همین زرین فعاله :|||||||
دوتا بچه ها تو همین سایت هستند صبا دارند. چند وقتیه که آنلاین نشدند تو سایت, خواستی نام کاربری هاشون رو بدم.نقل قول:
اگر از بایت بگیری حداقلش 350 به بالاست سرعت. بد بختی سر ترافیک تموم کردن هستش.نقل قول:
جددیدا هم انگار میخوان شبانه رو بردارن و دیگه فاتحـــهـ.
بله دقیقا. فقط و فقط به درد کسی میخوره که اصلا دانلود خاصی نداشته باشه و بخواد وبگردی کنی.نقل قول:
شبانه ش در کل که خوب نبود. آخرین زورش رو میزد تا 70 سرعت میرفت و شبی 1 گیگ دانلود میشد کرد که واقعا
برای کسی که فایل زیاد برای دانلود داره یه چیزی مسخرت و در سطح خیلی پایینه ولی خوب
کار راه مینداخت و بهتر از هیچی بود, حالا که دیگه همینم میخوام بردارن (البته معلوم نیست) و هیچی دیگه.
بنده به شخصه زیر این طرح کتلت میشم. بقیه رو نمیدونم. به فرض ترافیک بشه گیگی 4 تومن.
یه شخصی که هر شب 1 گیگ دانلود میکرده و میشده سر جمع 30 گیگ که رایگان هم بوده براش
الان باید برای دانلود کردن همین مقدار مبلغ 120 هزار تومن بی زبون رو ماهانه پراخت کنه. جدای از مصرف روزانه ش.
دوووشواری؟؟ واقعا گل بود به سبزنه نیست آراسته شد. عوض اینکه طرح 1 مگ و 2 مگ بدن که شبانه با سرعت بیشتر
دانلود کنیم حال کنیم دارن ضد حال میزنن.
یه چیزی بگم, از همون اول بایت اینطوری بود, سر قیمت و ترافیک اصلا راه نمیاد, ماشاا. درآمد...
آره دیگه این همه دم و دستگاه و آقا و خانوم و بگیر و بنند هم خرج داره دیگه. OopsS.
بحث این شرکت هم نیستا. همشون همینن.
تو این چند روز قطعی هم که دیگه خدا برکت بده, دو سه روز بود کلا تا نزدیکهای ظهر هم نت و هم آب (!) قطع بود.
همینطور که دوست عزیز اشاره کرد اکثرا لازم به روشن خاموش کردن نیست.نقل قول:
ولی حتما شما تست کن بعد. بعضی از isp ها اگر مودم رو روشن خاموش نکنی صبح میبینی حجم کم کرده.
شما یه فایل با حجم کم بذار دانلود بشه (بدون اینکه مودم رو خاموش روشن کنی) بعد ببین کم کرده یا نه. اگر کم نکرده بود
که هیچی, اگرم کم کرده بود بگو بگم چیکار کنی که مشکل حل بشه.
نع:n02:نقل قول:
ببین عزیز الان مخابرات داری شما, من تست سرعتت رو تو تاپیک اسپید تست دیدم, سرعت دانلودت 150 به بالاست. درسته؟
طرح خاصی فعال کردی روی نت مخابراتت؟
یعنی سرعتم عادیه و افت نداره:n27:
:n02:نقل قول:
e, پس چرا اسپید تستی که گذاشته بودی نزدیک 200 بود سرعتت؟؟
به هر حال, احتمال خیلی زیاد دوباره مثل همون تعرفه های نوروزی رو فعال میکنن که از نظر هزینه خیلی بصرفه ست.
دوستان سرعت بایت در روز و شب چه قدر هست؟
یکی لطف می کنه یه پینگ از 4.2.2.4 و 8.8.8.8 و 80.239.149.96بگیره اینجا بزاره؟
لطفا بزارید حیاتی هست. پیشاپیش ممنون:)
یه سوال دیگه...سرویس های 2 مگ به بالای بایت شبانه رایگان دارن یا نه؟
کسی اینجا هست با سرویس بایت DotA 2 بازی کنه که در مورد پینگش با سرور هاش اطلاعی داشته باشه؟
نقل قول:
در طول روز چه 128 و چه 512 دست کم روی 4 مگ هست و سرعت اگر سروری که ازش دانلود میکنی خوب باشه حدودای 400 و شایدم
بیشتر باشه. البته اگر کیفیت خطتون بالا باشه و اصلا مشکل نویز نداشته باشید حتی روزانه 6 مگ هم سرعت میرسه و دانلود
حدودای 600 به بالاست!! (بازم میگم اگر خط مشکل نویز نداشته باشه.)
شبانه, در حال حاضر شبانه همون سرعت واقعی سرویس هست که گرفتید. مثلا 128 محدود میگیرید شبانه سرعت بهترین حالت
20 کیلوبایت هست, 256 محدود شبانه حدود 30 تا 35 کیلوبایت و 512 محدود هم حدود 60 تا 65 کیلوبایت سرعت دانلودشون هست.
سرویس 1 مگ و 2 مگ هم که اصلا شبانه نداره!! روزانه هم اولا نمیدن 1 مگ و 2 مگ و میگفتن برای جشنواره های قبلی بوده
و به نظر من دلیل اصلی این هم که 1 و 2 مگ نمیدن اینه که مجبورن شبانه ش رو برای 1 مگ 120 کیلوبایت و 2 مگ رو 240 کیلوبایت سرعت
رایگان بدهند و بایت کاملا از این قضیه خوشش نمیاد که کسی زیاد دانلود کنه!! اوپس!
الان هم که نظرسنجی گذاشتند که شبانه رو کلا بردارند !]
dota هم راستش من بازی نمیکنم, اگر سروری هستش ip ــش رو بده برات پینگ بگیرم.
این تست پینگ:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
تو عکس کامل مشخصه ولی خوب
4.2.2.4 حدود 170 تا 175
8.8.8.8 حدود 155 تا 160
80.239.149.96 حدود 200 تا 210
(البته اینم بگم من گفتم برام پروفایل گیم گذاشتند و پینگ به نسبت بقیه ی مشترکین حدود 50 تا کمتر شد
و تا حدود 1 هفته پیش 4.2.2.4 من روی 120 تا 130 بود و همچنین بقیه ی سرورها ولی متاسفانه الان یک هفته هستش
که قطعی داریم کمی و بعد از این قضایا پینگ خارجی مثل قبل نیست و زیاد جالب نیست و امیدوارم درست بشه.)
البته من با سرعت 512 سرعت شبانه ام 80 تا 85 هست!:n05:
ساعت 9:43 صبح. خوب شکر خدا انگار پینگ هم اوکی شد. دمشون هم گرم.
Microsoft Windows [Version 6.1.7600]
Copyright (c) 2009 Microsoft Corporation. All rights reserved.
C:\Users\Sir-1>ping 4.2.2.4
Pinging 4.2.2.4 with 32 bytes of data:
Reply from 4.2.2.4: bytes=32 time=117ms TTL=46
Reply from 4.2.2.4: bytes=32 time=116ms TTL=46
Reply from 4.2.2.4: bytes=32 time=121ms TTL=46
Reply from 4.2.2.4: bytes=32 time=120ms TTL=46
Ping statistics for 4.2.2.4:
Packets: Sent = 4, Received = 4, Lost = 0 (0% loss),
Approximate round trip times in milli-seconds:
Minimum = 116ms, Maximum = 121ms, Average = 118ms
C:\Users\Sir-1>ping 8.8.8.8
Pinging 8.8.8.8 with 32 bytes of data:
Reply from 8.8.8.8: bytes=32 time=140ms TTL=37
Reply from 8.8.8.8: bytes=32 time=123ms TTL=37
Reply from 8.8.8.8: bytes=32 time=121ms TTL=37
Reply from 8.8.8.8: bytes=32 time=124ms TTL=37
Ping statistics for 8.8.8.8:
Minimum = 121ms, Maximum = 140ms, Average = 127ms
C:\Users\Sir-1>ping shatel.ir
Pinging shatel.ir [94.182.197.74] with 32 bytes of data:
Reply from 94.182.197.74: bytes=32 time=29ms TTL=108
Reply from 94.182.197.74: bytes=32 time=28ms TTL=108
Reply from 94.182.197.74: bytes=32 time=28ms TTL=108
Reply from 94.182.197.74: bytes=32 time=27ms TTL=108
Ping statistics for 94.182.197.74:
Minimum = 27ms, Maximum = 29ms, Average = 28ms
:n02:
nice :n09:نقل قول:
ما که رفتیم صبانت :دی
شبی هم 2 گیگ بگیرم بسه ولی تا 8 گیگ هم میره ولی بعضی وقت ها میگن 500 مگ هم بزور دان میکنه خدا رحم کنه:)
یکی از تعرفه های انگلیس ماهی 5 پوند سرعت 16 مگابیت نامحدود شمل شبکه ی اسکایپ و خط تلفن اسکایپ اونوقت ایران خدا تومن برا یه انترنت اشغال باید پول داد :(
16 مگابیت فک کنم سرعتت 10 مگ بر ثانیه باشه اونم با پینگ رویایی
e, صبا :n02: عالیه به نظرم. وصل که شد یه تست سرعت سرور ایران و اروپا بذار برامون :n16::7:نقل قول:
از نظر شبانه خیالت راحت صبانت شبانه ش مشکلی
نداره و مخصوصا سرعتهای بالاش صددرصدی 2 گیگ به بالا رو برات داره بدون اینکه محدود کنن ;]
تعرفه های نت اروپا رو که نگووو, داغ دل آدم تازه میشه. اونجا اصلا نیازی به دانلود ندارن, میذن Full hd آنلاین میبینن D:
اصن یه وضی. اصلا سرعت زیر 15 تا 20 مگابیت برای اونا وجود نداره, همش هم نامحدود. صفا میکنن واسه خودشون.
البته خارجی ها که نمی تونن دی ال کنن چون همه چی کپی رایت داره و مثل ما همه فیلم ها رو نمی گیرن مفتی مفتی!نقل قول:
البته اون ها سرعت 1 مگ هم دارن! اما به صورت وایرلس داخل شهر رایگان!!
یعنی isp ــشون محدود میکنه یا لینک دانلود از فیلم گیر نمیاد؟ لینک فیلم که چند تا سایت خارجی هست سورس و مبعنقل قول:
اصلی دانلود فیلمه که همه فیلمهای جدید رو با لینک رایگان برای دانلود میذاره. معروف هم هست بین فیلم بازا. از این نظر
فکر نکنم مشکل لینک داشته باشن (ت.و.ر.نت که دیگه هیچی), حالا اگه خود isp ــشون محدود کنه دیگه نمیدونم.
اطلاعی نداشتم از این موضوع, عجباا.
خوش به حالشون, به ما همون 1 مگ رایگان هم بدهند کلاهمون رو میندازیم هوا :n02: چه کنم که...
من یه جا شنیدم مثلا اگه بیان از یه سایت دانلود ایرانی یه بازی کپی دان کنن و کرک دار اجرا کنن درست یادم نیست فک کنم 50 یا 500 دلار خسارت با چند ماه زندان دارهنقل قول:
خیلی رو کپی حساسن
به نظر من که میارزه بازی اصل بخریم واقعا قابلیت انلاین بازی های بزرگ لذت بخشه مثل gta V :XXXXX
البته با نت ایران نه اصلا
دستت درد نکنه خیلی لطف کردینقل قول:
دوتا دو هم پینگ سرور هاشو بسته و اگه پینگ کرد بهش بسته هارو دراپ می کنه به همین دلیل فقط در خود بازی میشه پینگ گرفت ولی پینگش در حد همون 80.239.149.96 هست...
سلام دوستان
من هم از مخابرات به شاتل کوچیدم
امشب ببینم تا چه قدر به ما میده
اون ها برای اروپای شرقی ها و یه سری از خفن هاستنقل قول:
وگرنه آدم عادی رو که داره از اون سایت ها یا تورنت ها دی ال می کنه می گیرن به قصد کُشت جریمه می کُنَنِش!!
شما اگه توجه کرده باشی وقتی اکانت چیز پی ان می خری بعضی از شرکت ها می گن با این اکانت ها اجازه دانلود از تورنت نداری!
بعد از ماهها انتظار adslمخابرات برا مسکن مهر راه افتاده .:n02:
بخاطر فیبر نوری از شرکت دیگه ای انگار نمیشه سرویس گرفت.
پینگش مثل رهیاب (قبلا داشتم) خوبه
یه طرح زرینم بیشتر ندارن:n13::n15: ولی خب بهتر هیچیه:n27:
یکی از کاربران قدیمی و عزیز تاپیک :n12:خیلی عالی عزیزنقل قول:
آره دیگه فیبر نوری و این داستانهاش...
خوب باز بهتر از هیچی هست :n02: امکانش هست تعرفه های جدید اضافه کنن
چند ماه پیش برای نوروز طرح نامحدود و محدود سرعت بالا فعال کردند. الآن برداشتند متاسفانه.
ولی طرح هاش و تعرفه هاش که اضافه بشه مثل بقیه ی استانها خیلی ارزون تر درمیاد
الان با همین طرح زرین سرعت دانلود حدودای چند میرسه؟
مرسی حاجی :n11:
سرعت دانلود بسته به زمان و سرور دانلود 150 تا 200 هست
انشالله زودتر طرح جدیدم بیاد
سرور اصفهان
سرور تهران
:n15:
.: اطلاعيه امور مشترکين بايت :.
به اطلاع مشترکين عزيز مي رساند از تاريخ 1 مهرماه 1392 تغييرات زير در خدمات بايت اعمال خواهند شد :
الف – هزينه ترافيک اضافه در حدود 25 درصد کاهش مي يابد.
اين کاهش در تمامي بسته ها بصورت اضافه شدن 25 درصد بيشتر از حجم خريداري شده به اکانت مشترک مي باشد.
به عنوان مثال مشترک با خريد يک بسته يک گيگ، بجاي 1024 مگابايت به اندازه 1280 مگابايت شارژ مي شود يعني 25 درصد بيشتر از حجم خريداري شده شارژ مي گردد يا با خريد بسته ترافيک 10 گيگ، مشترک 12 و نيم گيگ شارژ مي گردد.
ب - ساعت رايگان شبانه حذف نمي گردد و به ساعت 3 الي 7 صبح تغيير مي يابد.
اميد است اين تغييرات که با هدف افزايش رضايت و کيفيت سرويس مشترکين اعمال مي شود، مورد توجه شما عزيزان قرار گيرد.
محتوای مخفی: تعرفه ها و توضیحات جدید
:n15:
نظر شما چیه؟......
شاتل بنظرت بهتر نیست
اگه بحث پینگ خارجی رو بذاریم کنارنقل قول:
شاتل بهتره. سرویس 8 و 10 مگ هم اضافه کردند.
سرعت آپلود شاتل هم اومده 1 مگ. یکی از بچه ها یکی از کافی نت ها که شاتل 8 مگ بود تست کرده بود
میگفت سرعت دانلود 500 تا 600 بوده. البته زیاد فرقی نداره, بایت هم تقریبا همینه ولی بحث سر دانلود شبانست
که یکی از رفقا شاتل داره میگه 512 ش تا حدودای 3 صبح دانلود تا 65 کیلوبایت میره و بعد از 3 صبح تا 6 سرعت 250 کیلوبایت
هست و این مزیت هست نسبت به بایت. نامحدودهاش هم جایزه منصفانه داره 128ش تا 10 - 15 گیگ سرعت 200 به بالاست ولی تعرفه هاش مثل هم هستش و به نظرم بازم هیچکدوم نمیارزه!! (از لحاظ قیمتی ها)
در کل من بودم پینگ برام مهم نبود بین شاتل و بایت میرفتم ... لــ!
:n13:....خب بایت سعی کرد که راضی نگهمون داره !..من که گیجم به خدا...هر سرویسی خوبه بریم بگیریم برادرها...دیگه خسته شدم از اما و اگر....:n27:
دوست عزیز سرویس های بایت نیز در ساعات رایگان شبانه دارای زمانبندی خاص خود است که برای مثال از این بازه رایگان، در بیش از نیمی از آن مشترکین خواهند توانست با سرعت هایی بالاتر از آنچه بطور رسمی برای سرویس ها اعلام شده است، دانلود کنند. برای مثال ابتدای سرعت دانلود ساعت شبانه برای سرویس برنزی با سرعت 16 کیلوبایت است اما در اواسط بازه، این سرعت تا 64 کیلوبایت نیز افزایش خواهد یافت.
بزودی برنامه های جدید امور مشترکین بایت برای فصل جدید به همراه سورپرایز ویژه بایت در راه است... امیدوار باشید ;-)
تغییر در سیاست ها برای سرویس دهنده ها اجتناب ناپذیر هست چون اونها یه بالاسری دارند به نام سازمان تنظیم مقررات که مترصد یک تبصره رعایت کردن هست تا جلوی سرویس دهنده رو سد کنه!
الان توی بایت همه چیز دقیقا ببر مبنای استاندارد مصوب تنظیم شده و بزودی خواهید دید که سایر سرویس دهنده ها هم باید اصلاح کنند مواردی رو!
مطمئن باشید بایت تا 10 روز آینده سورپرایز های ویژه و البته مثبتی برای مشترکین خواهد داشت...
اگر ناراضی هستید از سرعت و کیفیت شرکت رو عوض کنید ولی اگر بد نیست همین سرویس فعلی رو استفاده کنید.نقل قول:
شما بایت داشتید درسته؟ الان تعرفه های بایت مثل شاتل و پارس آنلاین هست و از نظر سرعت هم بهترین حالت رو برای
روزانه نسبت به بقیه داره. شما ببنید روزانه تا چه سرعتی نیاز دارید...
سرویس برنزی طبق گفته سایت روزانه روی 2 مگ هست و سرعت دانلود در حد 200 خواهد بود احتمالا
سرویس نقره ایی طبق گفته سایت روزانه روی 4 مگ هست و سرعت دانلود در حد 400 خواهد بود احتمالا
سرویس طلایی طبق گفته سایت روزانه روی 6 مگ هست و سرعت دانلود در حد 600 خواهد بود احتمالا
هر کدوم سرعت براتون کافیه همون رو در دوره های بعدی تمدید کنید.
من خودم هم دارم از نظر کیفیت راضی هستم. خوبی که داره پشتیبانیه خیلی خوبه و به نظرم توی مخابرات بٌرِش بیشتری داره!
اگر انتخاب بهتری پیدا شد صدرصد بحث میکنیم توی همین تاپیک و از اونجا سرویس میگیریم.
ممنونم از شما و تشکر برای حسن توجهتون به تاپیک. انشاال... که همینطور هم بشه و خبرهای خوبی در راه باشه,منتظریم.نقل قول:
مرسی از همه ی اونایی که تو تاپیک شرکت میکنن.
مرسی از پاسختون ...مشکل اینه که همین وب گردی هم واسه من پرهزینه اس ..صبح یه گیگ خریدم ..امسب هم یه گیگ !:n28:
پیشنهاد می شود که شما از بسته های ترافیک بالاتر از 3 گیگ برای خرید استفاده کنید. چون هم اینکه قیمت به مراتب پایین تری نسبت به مبلغ پایه هر گیگ 4750 ت دارند و هم اینکه با احتساب 25% افزایش روی ترافیک نهایی به شما، برنده واقعی شمائید...نقل قول:
نقل قول:
خواهش میکنم. خوب پس مصرف روزانه شما بالاست. اگر همیشه مثلا روزی 500 تا 600 مگ مصرف دارید (خود بنده هم همین مقدار تقریبا
روزی مصرف میکنم)
میشه ماهی حدود 15 تا 20 گیگ و یه چیزی در حدود 80 تومن به بالا فقط هزینه ترافیک اضافه میشه.
اگر واقعا همیشه همین مصرفتون هست از صبانت سرویس بگیرید. سرعت روزانه ش اینطور که جدیدا اعلام شده 4 مگ هست
و سرعت دانلود بالایی داره و بسته 1 ماه 128 ش که سرعت احتمالا 2 مگ به بالاست و حجم 20 گیگ در ماه 47 هزارتومن میشه, 30 گیگ هم 69 تومن میشه.
1 مگ هم با 20 گیگ ترافیک 58 ت میشه. به نظرم برای کسی که مصرف روزانه خیلی بالایی داره و دوست نداره سرویس نامحدود
با سرعت کم و قیمت بالا بخره بهتره از صبانت بگیره چون بسته های ماهانه با ترافیک بالا هم داره. مثلا 20 گیگ یه جا در ماه میخرید 47 تومن
یعنی گیگی 2350 که واقعا به نظرم بصرفه هست یا اگر 30 گیگ بخرید که بشه 69 تومن برای هر گیگ 2300 میشه. خیلی خیلی بصرفه ست.
من خودم به دلیل بالا پایین شدن پینگ برای بازی آنلاین از صبا نگرفتم وگرنه برای مصرف و دانلود اون خیلی به صرفه تره.
در ادامه فراموش کردم بگم پارس آنلاین هم به نظرم سرویس های نامحدودش خوبه.
از این نظر که 128 نامحدود ماهی 30 تومن تا حجم 20 گیگ سرعت دانلود شما 1 مگ هست(یعنی سرعت دانلود 120 هست)
حدودی هر گیگ 1500 تومن میشه :n09: بیشتر از این مقدار در ماه مصرف کنید سرعتتون میاد پایین و میشه سرعت قراردادی یعنی 16
- باز 256 نامحدودش که ماهی 45 ت هست تا حجم 33 گیگ سرعت دانلود شما 1.5 مگ هست(یعنی سرعت دانلود 170 تا 180)
حدود هر گیگ 1300 میشه.
- و 512 نامحدودش ماهی 90 تومن که تا حجم 67 گیگ در ماه سرعت شما 2 مگ هست (یعنی سرعت دانلود 200 تا 250)
حدودی هر گیگ 1300 میشه.
این آیتم ها هم برای کسی که مصرف زیادی داره واقعا عالیه. من پیشنهاد میکنم اگر بیشتر از 50 تومن در ماه
برای اینترنت دارید خرج میکنید و تازه اونم برای وبگردی و دانلود هم نمیکنید باز اینقدر هزینه براتون داره یکی از دو شرکت بالا رو انتخاب کنید.
دوستان پشتیبانی رو فراموش نکنید...
من خودم در کاشان هم شاتل داشتم هم بایت...در سطح کشوری شاتل بهترین پشتیبانی و چارت کاری رو داره...تمام چیز ها رو اصول هست و حتی پاسخگویی پشتیبانی از روی متن های آمادس(انگار هر سوالی بپرسی یه متن آماده داره اونو تایپ می کنه برات:n02:)ولی در کاشان:
پشتیبانی بایت بی نهایت بهتر از شاتل هست ...برای مثال data rate سرویس دوستم رو به 512 محدود کرده بودن...تماس گرفتم در حد 2 دقیقه درستش کردن...
ولی امان از شاتل...یعنی شما یه روز سرعت دانلودت بیاد پایین این پشتیبانی اصلا قبول نمی کنه سرعت کاهش پیدا کرده که...به جای اینکه دلیلشو بگه ،میگه سرعت قراردادت 512 هست و ما حق داریم تا 1/8 سرعت بدیم و....خلاصه سرتو درد میاره...
از اون طرف بایت گیگ رایگان میده پشتیبانیش فوق العاده اس سرعتش عالیه و پینگش بی رقیبه...فقط 2 تا عیب داره قیمت هاش یه کم بالاس و سرویس های پر مصرف نداره
اگه سرویس هایی شبیه به سرویس های پر مصرف پارس آنلاین و شاتل(ART) داشت عالی میشد...
من 3 سال پیش بایت داشتم ولی به خاطر مصرف بالا (ماهی تقریبا 10-20 گیگ مصرف می کردیم:n02:)مجبور شدم از سرویس های آرت شاتل که سرعت شبانه اش افتضاحه بگیرم...
خلاصه از بایت خیلی راضی بودم(البته به غیر از اون مودمش)حالا امسال دودلم...اگه بتونم از بایت یه کم تخفیف بگیرم میرم سمت بایت در غیر این صورت مجبور به انتخاب شاتل میشم:(
پارس آنلاین قبلا برای کاشان سرویس نمی داد...جدیدا راه اندازی کرده؟نقل قول:
حٌسن سرویس های پرمصرف پارس آنلاین نسبت به شاتل پینگ بهتر و سرعت شبانه بهتر هست...سرویس ART شاتل از 1 تا 7 میشه سرعت قرارداد و خیلی رو مخه...تازه ترافیکش حساب و کسر میشه...
ولی عوضش سرعت روزانه سرویس های پر مصرف شاتل خیلی بهتر از پارس آنلاین هست
به دوستان توصیه می کنم اصلا سمت صبانت نرن...قیمت هاش بی نهایت ارزون هست ولی تا دلتون بخواد دزدی میشه...تقریبا پشتیبانی نداره:n02:...امنیتش صفره(در این حد که به صورت اتوماتیک حتی روی سرویس مک آدرس قفل نمی کنند و باید زنگ بزنی)...یه قسمت زیادی از مشترکینش دزدن و دنبال -- کردن بقیه کاربران هستند...مشکل دیگه اش پایدار نبودنشه...یه شب میبینی سرعت دانلود شبانت 300 کیلوبایته فردا شبش 10 کیلوبایت...یه روز پینگت 150 هست فرداش 650...داشتم که میگما
بله پارس آنلاین به نسبت تازه اومده. زیر 1 سال هستش. من داشتم. در بقیه استانها پارس آنلاین روزانه رو 4 مگ هستنقل قول:
و سرعتشون 400 به بالا ولی تا 3 ماه پیش که من داشتم روزانه بیشتر از 2 مگ نبود, downstream رو 4 مگ بوداا ولی تا 2 مگ
بیشتر باز نبود. خوبیش اینه که 512 با 10 ماهی 35 ت و 512 با 30 گیگ ماهی 70 تومن هست. به نسبت بد نیست.
صبا نت قبول دارم پشتیبانیش نزدیکه صفره. یه نفر هست اونجا هم مسئول فروشه هم مسئول پشتیبانی و ...
طرف آشنا هم هست به نسبت :n02: من خودم کار پشتیبانی برام پیش میومد میزنگیدم صبانت اصفهان اوکی میکرد.
والا من که حدود 1 سال پیش داشتم حجم دزدی حس نمیکردم. لاگ هم درست مینداخت. مصرف شبانه هم 2 مگ داشتم
سرعت زیر 150 نمیومد.
ولی خوب نمیدونستم تا این حد هر کی به هر کی شده که بزنن ..ک کنن اکانت ملت رو. :||| از مد نیوفتاده این چیزا؟؟
یادش بخیر یه زمانی ما هم دنبال این چیز میزا بودیم.
در جریان باشید که پارس آنلاین از تاریخ 1 مهرماه در کاشان سرویس نمی دهد و دستگاههاش تماما خاموش خواهند شد. بخش زیادی از مشترکینش هم به یکی از شرکت های سرویس دهنده منتقل شده اند / خواهند شد.نقل قول:
شما که اطلاعات خوبی داری میتونی خودت هم پشتیبان خودت باشی اما درصد زیادی از مشترکین هر سرویس دهنده توان ساده ترین کارها را هم ندارند. پس پشتیبانی فوق العاده اهمیت داردنقل قول:
ee. ای داد بی داد. فعالیتشون 1 سال هم فکر کنم نشد.نقل قول:
برای پشتیبانی ضعیف صبانت گفتم که چیزی به اسم پشتیبانی خود فردی که در نمایندگی کاشان هست کاری نمیتونست بکنهنقل قول:
و من برای قطعی و مشکلی برام پیش میومد مجبور بودم شخصا با اصفهان تماس بگیرم.///
نقل قولی هم که از من شد امر بر خود ستایی نباشه من کوچیک عزیزان هستم.
کاملا موافقم. از نظر پشتیبانی خوب درصد زیادی از عزیزان اطلاعات کافی ندارند, کما اینکه خود من هم در مقابل عزیزان شاگردی بیش نیستم.
بحث پشتیبانی که باشه فقط بایت :n01: :n09:
خب در مورد مصرفم باید بگم که حداقل مصرفم هفته ای 3 گیگ هست ..اونم فقط وبگردی ...موقعهایی هم که دانلود دارم که نگو و نپرس ....:n03:....شما اول از معایب بایت میگین و بعد از محاسنش ...همینطوری مشه که واقعا گیج شده ام ...اگه حداقل همین فروش ویژه ترافیک بایت بود اینهمه دردسر نمی کشیدیم...
طبق اطلاع بنده، بزودی در دهه اول مهرماه، جشنواره فروش ویژه ترافیک با تخفیف 50% ای آغاز خواهد شد و می توانید به اندازه مصرف چندماه آینده خود خرید کنید. در ضمن منتظر هدیه ترافیک بایت به مناسبت یک رویداد مهم پیش رو باشید!نقل قول:
از کجا متوجه شدید؟نقل قول:
خودشون اعلام کردن
فقط کاشان؟
دوستان به نظر شما اگر بحث های این تاپیک به تاپیک زیر منتقل بشه بهتر نیست؟!!!
و ادامه ی بحث رو از تاپیک زیر دنبال کنید!
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] بهتر نیست؟
خیر بهتر نیست!!!:n04:نقل قول:
باید عرض کنم لزومی نداره! چرا که عملکرد بسیاری از ارائه کنندگان در کاشان و سطح استان متفاوته!