معرفی کنید لطفا : دینقل قول:
و خب اگه به راک علاقهای داشتید، بگید تا بهترینهای راک رضا رو هم معرفی کنم خدمتتون ...
Printable View
معرفی کنید لطفا : دینقل قول:
و خب اگه به راک علاقهای داشتید، بگید تا بهترینهای راک رضا رو هم معرفی کنم خدمتتون ...
کسی کنسرت رضا نمیره؟
من و مهرداد احتمالاً بریم :دی
اگه زیرش نزنه :27:
حالا تا ببینیم چی پیش میاد تا 26 ام ...
منم شاید برم .....
نمیدونم ... دم عیدی
آهنگ جدید رضا یزدانی بنام رازهای یک خانه
تیتراژ پایانی مجموعه داستانی رازهای یک خانه
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ببخشید یه کم دیر شد ...نقل قول:
خب ...
بهترینهای راک رضا یزدانی تو آلبومهای هیس، ساعت 25 و ساعت فراموشی است
و اوج پختگی موسیقی و تنظیمش هم در آلبوم آخر، یعنی ساعت فراموشی ...
در آلبوم آخر، تقریباً همهی آهنگهای راکش بهترینها هستند.
تیمارستان، حرفای شخصی، کارتن خواب، بدون تو هیچم، آدم یه جاهایی مجبوره، چمدون، چرا یادم نمیاد ...
که خب دو سه تاش به سمت متال میره، دو سه تاش به سافت راک و پاپ گرایش داره ...
از بهترین راکهای آلبومهای قبل هم، میتونم به "اتاق یخزده"، "ساعت 25 شب"، "مشق خواستن" و "هفتشنبههای بیمار" از آلبوم ساعت 25 و "مش رمضون"، "نانوشته" و "دنیای وارونه" از آلبوم هیس اشاره کنم ...
چند وقت درگیر بودم، نشد خیلی تاپیک رو به روز کنم ...
با چند خبر، عکس، مصاحبه و نقد در خدمتتون هستم : دی
10 روز پیش (5 اسفند) رضا اولین کنسرت Unplugged ایران رو در کیش اجرا کرد که خیلی هم اجرای موفقی بود.
صرفاً جهت اطلاع بگم که Unplugged کنسرتیه که در یک فضای محدود، با جمعیت حدود 400-300 نفر برگزار میشه و در اون بیشتر از سازهای آکوستیک استفاده میشه. فضای صمیمی و نزدیک با تماشاگران از خصوصیتهای مهم این نوع اجراهاست. خیلی از بزرگان جهان اجراهای Unplugged داشتن و دارن، اما تو ایران تا حالا اجرای Unplugged رسمی نداشتیم.
چند عکس از این کنسرت در کیش :
عکسها همگی از خانوم شهرزاد داور ...
این مصاحبهی رضا در مورد کنسرت 26 اسفند هم بسیار خوشحال کننده است ...
کلی سورپرایز در انتظارمونه ... :40:
رضا یزدانی کنسرت آخر سال خود را در آخرین روزهای اسفندماه برگزار میکند. رضا یزدانی با اعلام خبر کنسرت خود در گفتوگو با سایت موسیقی ما گفت: برای اجرای این کنسرت چند قطعه از کارها را مجددا تنظیم کردهایم. چند قطعه جدید نیز آماده کردهایم که در این کنسرت اجرا خواهیم کرد.
به گفته این خواننده این کنسرت قرار بود در دو سانس و در روز ۲۶ اسفندماه در سالن همایشهای برج میلاد برگزار شود اما به دلیل استقبالی که از آن شد، بلیتهای آن زودتر از موعد مقرر به پایان رسیده و به همین دلیل بنا براین شده تا کنسرت فوق تمدید شود.
یزدانی در این باره ادامه داد: این کنسرت درروز ۲۴ اسفندماه نیز برگزار میشود. چون بیلتهای روز ۲۶ اسفندماه تمام شده است.
یزدانی در مورد قطعات اجرایی در کنسرت گفت: تقریبا ۶۰ در صد قطعاتی که در کنسرت اجرا میشود، با کلیپ همراه خواهند بود. هریک از این کلیپها توسط یک نفر ساخته شده است. برای این کنسرت هم کلیپ اجرا میکنیم و هم اسلایدهایی پخش خواهد شد.
علاوه بر اینها سورپرایزهایی نیز برای تماشاچیان خواهیم داشت که در روز کنسرت از آنها رونمایی میکنیم.
این خواننده راک در ادامه از دیگر تغییرات کنسرتش گفت: برای اینکه با همیشههای خودم متفاوت باشم سعی دارم هر کنسرتم با دیگری فرق داشته باشد. تفاوت این کنسرت نیز با کنسرت قبلیام در این است که علاوه بر قطعات یک سری از آکسسوارهای صحنه نیز تغییر کردهاند و تفاوت فاحشی با کنسرتهای قبلی دارند. همچنین یک سری کارهای نمایشی نیز اجرا خواهیم کرد.
وی دلیل این تغییرات را علاوه بر متفاوت بودن، دلیل دیگری نیز اعلام کرد و ادامه داد: دوست دارم مخاطبی که هزینه میکند و برای دیدن کنسرت من و شنیدن صدایم هزینه میکند، دست خالی از سالن بیرون نرود. وقتی کسی هزینه میکند تا کارهای یک خواننده را از نزدیک بشنود حتما برای این خواننده ارزش قائل است. پس من هم به عنوان خوانندهای که این دسته از مخاطبان را تحسین میکند، برایشان ارزش قائل میشوم. به همین دلیل همیشه سعی میکنم به آنها انرژی بدهم و برایشان سنگ تمام بگذارم.
یزدانی در مورد اعضای گروه خود گفت: اعضای گروه همان اعضای همیشگی هستند و قطعات جدید را با حضور همین دوستان اجرا خواهیم کرد. ولی بیشتر ترجیحام این است که روی قطعات شمال، تهران تهران، مش ماشالله و... را اجرا کنم چون ترجیح مردم هم این قطعات است. فکر میکنم مردم بیشتر دوست دارند در کنسرت قطعاتی را بشنوند که قبلا آنها را شنیده باشند و بتوانند آنها را در کنسرت زمزمه کنند. دوست دارم ترانههایی را اجرا کنم که مردم آنها را دوست دارند و با آنها ارتباط برقرار میکنند.
وی در پایان تاکید کرد: کنسرت من فقط، مختص من نیست. بلکه متعلق به مخاطبانی است که همیشه همراهم بودهاند و با حضورشان، حمایتم میکنند. بهترین عیدی که میتوانم به آنها پیشکش کنم، همین کنسرتی است که روزهای پایانی اسفندماه برگزار میکنم.
منبع : سایت موسیقی ما
اینم نقدی بر آلبوم ساعت فراموشی از وبلاگ گروه فرهنگ و هنر (بهرنگ قدرتی) ...
ستاره ای بدرخشید....
نقد و بررسی آلبوم ساعت فراموشیبا صدای رضا یزدانی
- تیمارستان / ترانه سرا : مهدی ایوبی / ملودی : رضا یزدانی / تنظیم : میلاد عدل
قطعه با ریتمی سرخوش و شادمان حال و هوای Rock - Blues و نوای گیتار الکتریک کاملا انطباق خود را با نامِ آهنگ ایجاد می کند. گلیساندو های ملودی گیتار با آکسان های ریتم حس خوبی را به شنونده انتقال می دهد و حالا منتظر شنیدن صدای خواننده هستیم. تو تیمارستان عشقت... واژه هامو بستری کن... حال ریتم کم کار تر شده و گیتار باس موتیفی تکراری می نوازد. و با یک پاساژ سریع به ترجیع بند قطعه می رسیم که خواننده می خواند: مگه عیبی داره از تو حرف زدن با گل و گلدون.... در این قسمت باید توجه بیشتری به تنظیم شود که با هوشمندی بلوک های مختلفی را ایجاد کرده است که هیچکدام شبیه هم نیستند ولی وحدت موضوعی که همان قطعه است را حفظ کرده اند. ضربه های Slap باس نیز در ادامه ترجیع بند به شکل زیبایی استفاده شده است. پس از ترجیع بند مجددا شکست ریتمیک داریم که بخش اول قطعه را به اتمام می رساند. در ادامه صدای خواننده را بصورت برعکس می شنویم و اورتوری جدید شروع می شود که باس محوریت آن را بعهده دارد. شاید تنظیم کننده خواسته به این وسیله تصویری از خواب خود را به شنونده انتقال دهد. این قسمت فضایی خلسه آور نیز دارد. در ادامه صدای Organ نیز به آشفتگی خواب اضافه می کند. در ادامه نیز مجددا تکرار آهنگ را از ابتدا داریم. از اشکالات این اهنگ زمان زیاد آن است که بنظر من می بایست حداقل دو دقیقه از از زمان فعلی کمتر می بود.
- بانوی من / ترانه سرا : داود مردانی / ملودی : رضا یزدانی / تنظیم : بهروز پایگان
از دور صدای گیتار و آرپژ بهمراه استرینگ را می شنویم بعد از اتمام جمله با یک پاساژ ریتم هم وارد قطعه می شود و همزمان خواننده هم شروع به خواندن می کند: بانوی من امشب ترانه سازی کن... با این شب وحشی دوباره بازی کن.... گیتار Wah نیز آکورد های را به زیبایی پشتیبانی می کند. پس از یک سیکل 16 میزانی مجددا همین ملودی رو با متن جدید تری می شنویم و سپس قطعه بداهه ای از گیتار الکتریک می شنویم و سپس به قسمت اول آهنگ باز می گردیم. در این قطعه از عنصر تکرار زیاد استفاده شده است. در انتهای کار نیز مجددا بداهه ای مشترک از الکتریک پیانو و گیتار الکتریک می شنویم که قطعه با یک پاساژ تمام می شود.کلیت قطعه زیباست فقط اگر این تکرار نبود.
- حرفهای شخصی/ ترانه سرا : اندیشه فولادوند / ملودی : رضا یزدانی / تنظیم : بهروز پایگان
صدای بر هم کوبیدن دست آغازگر ریتمِ قطعه است. Elec Piano و گیتار هم به همراهی ریتم می آیند. خواننده روی این ترکیب مشغول خواندن است: یه سری حرفای شخصی ....بعداز اتمام جمله ی اول با یک پاساژ، درام همان ریتم دست را ادامه می دهد. فرم قطعه تا اینجا فرم زیبایی است. به ترجیع بند می رسیم که با Power Chord و گیتار Steel همراهی می شود: من به سبک خودم این بار... بیمه می شم تو ترانه ... مجددا موسیقی بدون کلام قطعه را تا اینجا می شنویم با این تفاوت که گیتار الکتریک روی آن بداهه نوازی می کند. پس از این قسمت خواننده می خواند: از همیشه عاطفی تر... مستقل شدی تو از من... مجددا ترجیع بند و بداهه نوازی و سپس بازگشت به ابتدای قطعه. این قطعه هم اشکال قطعه اول را دارد. چرا که وقتی چیز جدیدی برای ارائه نیست، می بایست از زمان آهنگ کم کرد تا جذابیت کار حفظ شود و مخاطب دوست داشته باشد یک بار دیگر قطعه را گوش کند.
- کافه بهشت / ترانه سرا : حسن علی شیری / ملودی : رضا یزدانی / تنظیم : بهروز پایگان
قطعه با صدای پیانو و تمی رومانتیک آغاز می شود. صدای استرینگ و ریتم اورتور قطعه را به پایان می برند. خواننده می خواند : احساس می کنم تو رو از پشت این همه سکوت...قطعه با متانت خاصی پیش می رود و در لابلای صدای خواننده آرپژ های گیتار حس خوبی ایجاد می کند. جمله ی ملودیک بعد بلافاصله بعد از همین قسمت است که خواننده می خواند: وقتی نگاهم می کنی ... خورشید تکراری میشه... ملودی این قسمت هوشمندانه ساخته شده است. چرا که پله پله ما را به قسمت اوج که همان ترجیع بند است می رساند. خواننده در این قسمت می خواند: حوا تویی هرجا تو باشی بهشته... سیبی که چیدی ابتدای سرنوشته... مجددا PowerChord و ریتم بستری کاملا مناسب برای ترجیع بند است. پس از این قسمت فرودی جالب داریم که این قسمت هم هوشمندی تنظیم کننده را می رساند. صدای پیانو و ابوا و ساز کوبه ای تصویری از بهشت را به شنونده می دهد که خیلی زود با آکسان های گیتار الکتریک و تاکید های زیبایش که نشان از حسرت پنهان شده در متن ترانه است کمی موسیقی بالاتر می آید و مجددا صدای ناقوس و پیانو و ویلنسل مجددا احساس تمام شدن و تراژیکی را به شنونده القاء می کند. مجددا خواننده می خواند : چیزی بگو بانوی من کلافه ام از این سکوت... خواننده هم بخوبی در انتقال مفاهیم مستتر در ترانه ایفای نقش می کند. و خیلی درگیر ایجاد لحن های متفاوت نشده است. باز با همان سیر پله ای ملودی را طی می کنیم و به ترجیع بند می رسیم و در ادامه مجددا بداهه نوازی های گیتار الکتریک را می شنویم که در قسمت پایانی هم قطعه ملودی کوتاهی پایان بخش آهنگ است. این قطعه با وجود تکرار جزو قطعات خوب این آلبوم است.
- کارتن خواب / ترانه سرا : مهدی ایوبی / ملودی : رضا یزدانی / تنظیم : بهروز پایگان
قطعه با صدای Pad نوایی گیتار الکتریک که بصورت نرم و خزنده اورتور را به صدای خواننده تحویل می دهد : از بس رو کارتن خوابیده، از تخت می ترسه... تک جمله های کوتاه از گیتار الکتریک لابلای ملودی خواننده فضاهای خالی را پر می کند. تا اینجای کار همه چیز بامتانت پیش رفته . گیتار الکتریک ملودی خواننده را تکرار می کند. در قسمت دوم خواننده با همراهی پیانو می خواند : چند ساله از هیچ کس دلش پر نیست. در ضمن گام انتخاب شده برای این قطعه نکته ی جالبی برای من دارد. چرا که این گام مدلی از گامهای فریژین و لیدین با فضاهای اساطیری است و آهنگساز با انتخاب این تنالیته، سعی کرده شخصیت قهرمان به سوژه اش یعنی همان کارتن خواب بدهد. در ادامه مجددا به ایتدای قسمت خواندن باز می گردیم. این بار با همراهی ویلنسل. در قسمت بعد ریتم هم به ملودی بداهه ی ای که همان آکوردهای تاکید می کنند اضافه می شود. کماکان تا قسمت : با برفی که چند وقته بی وقفه... می شینه رو موهاش... ملودی جدیدی نمی شنویم ولی از این قسمت دو جمله ی جدید به ملودی اضافه می شود و باز هم به قسمت ترجیع بند خواندن باز می گردیم. در اواخر قطعه با کمی سکوت و فضاسازی مجددا به ترجیع بند باز می گردیم. این بار کنتراست بیشتری را از سایر قسمت های آهنگ شاهد هستیم. یک Hard Rock با اصالت.. صدای خواننده هم در اوج روی این قسمت حس بهتری به شنونده می دهد. این قطعه، قطعه ای کم ملودی بود با زمانی زیاد که با هم در تناقض بودند.
- بدون تو هیچم / ترانه سرا : آرش زمانیان / ملودی : رضا یزدانی / تنظیم : آرش زمانیان
ملودی گیتار الکتریک روی ریتم Bossanova شیرینی خاصی به ابتدای قطعه می دهد. با اینکه اورتور کمی طولانی است اما جذابیت دارد و خسته کننده نیست. در ادامه گیتار سیم فلزی و Mute گیتار الکتریک ملودی را همراهی می کنند. تا جایی که خواننده می خواند: بدون تو هیچم... قسمت دوم ملودی هم بهمین شکل ادامه دارد و گیتار الکتریک در لابلای جملات جوابهای کوتاهی به خواننده می دهد. به ترجیع بند می رسیم که خواننده دقیقا همین ملودی را اکتاوی بالاتر اجرا می کند. بعد از ترجیع بند ملودی زیبایی را می شنویم که بداهه نوازی گیتار الکتریک وصل می شود. بعد از ملودی مجددا خواننده می خواند : بدون تو هیچم یه درد تو دردم.... اینجا کمی ملودی نسبت به ملودی ابتدای قطعه تغیر دارد. و مجددا ترجیع بند و ملودی و بداهه نوازی..
- کافه رویا / ترانه سرا : علی کمارجی نژاد / ملودی : رضا یزدانی / تنظیم : بهروز پایگان
ملودی با سیکل آکوردی جذاب شروع می شود که در ادامه ملودی آشنای گیتار را می شنویم . پس از اورتور خواننده می خواند : کافه ی خاطره بازی پره از قصه و رویاست... شروع درستی دارد و قطعه از ابتدا با آرپژ گیتار شروع می شود و بتدریج ریتم و باس هم به قطعه اضافه می شود. مجددا خواننده پس از ملودی شیرین گیتار می خواند : یکی زخمی رفاقت با یه سینه ی پر از خون... این قسمت با یک سکوت و صدای خواننده که در اوج باقی می ماند بخوبی در ادامه به پاساژ به ترجیع بند می رسد : داره پیرت می کنه... غبار سرد خاطره... Power Chord و Drum هیجان خوبی را برای این قسمت ایجاد کرده است و کنتراست خوبی را بین ترجیع بند و قسمت های دیگر می بینیم. این قطعه به لحاظ فرم دقیقا یک تکرار دارد که بعد از ترجیع بند مجددا به ابتدای قطعه باز می گردیم ( البته به لحاظ ملودی و تنظیم ) و قطعه با متن جدیدی مجددا تکرار می شود.
- وقتی تو رفتی / ترانه سرا : رضا یزدانی / ملودی : رضا یزدانی / تنظیم : بهروز پایگان
صداهای انتزاعی و گیتار الکتریک فضای ابتدای قطعه را می سازند. ریتم به قطعه اضافه می شود و همچنان بداهه نوازی های گیتار الکتریک که همگی قطعه را برای شروع آماده می کنند: گلدونای توی خونه پوسید... ریتم قطعه یک ریتم دهه ی هشتادی راک است که بخوبی هم اجرا می شود. قطعه اینقدر خوب پیش می رود که متوجه نمی شویم ترجیع بند را هم شنیده ایم : وقتی تو رفتی... انتخاب تنالیته ی ایرانی برای این قسمت انتخاب درستی بود و گویای متن ترانه است. در ادامه هم مجددا تکرار فرم قطعه را داریم که با آکومپانیمانی متفاوت از قبل اجرا می شوند.
- سینما / ترانه سرا : حسن علی شیری / ملودی : رضا یزدانی / تنظیم : میلاد عدل
اورتور با صدای گیتار الکتریک و Pipe Organ آغاز می شود که بتدریج ریتم جانداری قطعه را پشتیبانی می کند. این قطعه که ادای دینی به سینماست بخوبی حق مطلب را ادا می کند. البته نباید از سوژه ی متن ترانه هم بگذریم که در نوع خود خاص و منحصر بفرد است. البته این نکته در انتخاب اکثر ترانه های احساس می شود. مقدمه ی ترانه بستری برای شنیدن حرف اصلی قطعه است که ترجیع بند می باشد: توی درام زندگی بگو که نقش ما چیه؟ کی آخرین کاتو می گه.. سناریو دست کیه؟ که البته در این قسمت بنظر من می بایست عناصر دیگری به قطعه اضافه می شد که ترجیع بند بودن قطعه به لحاظ موسیقیایی هم احساس می شد. البته ملودی ترجیع بند زیباست و فقط کمبود چیزی مثل Power Chord در ترجیع بند احساس می شود.
- آدم یه جاهایی رو مجبوره / ترانه سرا : مهدی ایوبی / ملودی : رضا یزدانی / تنظیم : میلاد عدل
قطعه از فضایی انتزاعی آغاز می شود که با آرپژ پیانو آرایش شده است. ملودی روی این فضا هم زیباست و من را به یاد قطعه Nothing Else Matters از متالیکا می اندازد. خواننده می خواند : اشکاتو کی میشمره وقتی که .. در این قسمت آرپژ گیتار و باس خواننده را همراهی می کند. مجددا به همان ملودی زیبا باز می گردیم. این بار خواننده با ملودی جدیدتری و با عنصر اضافه شده ی ریتمیک می خواند : امروز اگه از من جدا باشی ... دلواپس فردای تو نیستم... بعد از این قسمت با یک پاساژ زیبا وارد ترجیع بند پر هیجان می شویم که آرپژ گیتار الکتریک Distortion فرم جذابی به قطعه می دهد. مجددا در انتهای ترجیع بند قطعه کاملا فرود آمده و کنتراست زیبای به آهنگ می دهد. ترانه هم ترانه ی اثرگذاری است. خواننده در این قسمت هم سعی کرده حس و حال واقعی تری به صدای خود بدهد که بنظر من اجرای این قطعه از لحاظ خوانندگی تا اینجا بهترین بوده است.
- ساعت / ترانه سرا : سروش دادخواه و میثم یوسفی / ملودی : رضا یزدانی / تنظیم : میلاد عدل
قطعه با صدای شب و جیرجیرک آغاز می شود که بتدریج نجوای گیتار الکتریک در این صدا شکل پیدا می شود. کم کم گیتار سیم فلزی هم ریتم قطعه را به ما معرفی می کند. کماکان گیتار الکتریک تک جمله های شیرینی می نوازد. خواننده می خواند : ساعتا رو به عقب برگردون.... کماکان Pad گیتار خواننده را همراهی می کنند باس هم در قسمت دوم به قطعه اضافه می شود. تا اینجا که خواننده می خواند : من هنوز زخمی خاطره ام... جز تو هیچ کس رو دلم مرهم نیست. اینجا لحن ملودی عوض می شود و چیز جدیدی می شنویم . بعد از این قسمت با سکوتی چند ثانیه ای شکل جدیدی از تنظیم می شنویم. ریتم و گیتار و باس ملودی این قسمت را بگوش می رسانند : نمی شه زمین خورد و گریه نکرد... این قسمت پر حرکت با ملودی زیبایی به پایان می رسد و فرود می آییم و حالا مجددا خواننده می خواند: می دونم همیشه بدهکارتم... در انتها هم با بداهه نوازی گیتار الکتریک قطعه به پایان می رسد. این قطعه هم زمان بسیار بیشتری از تحمل شنونده دارد.
- چمدون / ترانه سرا : علیرضا باران و پویان بوترابی / ملودی : رضا یزدانی / تنظیم : میلاد عدل
قطعه با آرپژی تعلیقی از گیتار آغاز می شود که صدای Pizzcatto شکل جدیدی به قطعه داده است. خواننده می خواند : کمک کن ببندم چمدونمو.... فضای مرموز گیتار بسیار دلچسب است و شنونده را بدنبال خود می کشاند. قطعه ادامه پیدا می کند اینبار بجای گیتار با صدای الکترونیک آرپز ابتدایی را می شنویم. تا جائیکه سکوت و صدای رعد وبرق و پاساژ ما را وارد فضای کاملا متمایز از قسمت قبلی می کند که در نوع خود جالب است چرا که اورتور جدیدی می شنویم و سپس خواننده می خواند : کجای این دنیا میشه که با تو آروم بگیرم . گیتار الکتریک هم با آرپژ مقطع خود ریتم را پشتیبانی می کند. بعد از این قسمت چند میزان گیتار ملودی می نوازد و سپس مجددا همین بخش را با متن جدیدتری می شنویم. سپس فرودی ناگهانی و خواننده با صدایی شبیه به پچ پچ می خواند : توسینه ی من یه نفس دیدن تو یک دم شده... در ادامه میزان بندی تغییر می کند و با ریتمی جدیدتر خواننده می خواند : دنیا حریمی نداره دور دلت خط می کشم .. در این قسمت احساس می شود که تنظیم بخوبی صدای خواننده را پشتیبانی نمی کند و قطعه شکل کلاژ بخود گرفته است و ما از قسمت های وسط قطعه کاملا قطعه را از دست می دهیم و موجه می شویم با بداهه نوازی و بده بستان ریتم و گیتار و باس که اصلا کار مناسبی نبود. یکی از اشکالات اساسی این کار زمان بسیار زیاد آن است. بنظر شاید اگر این قطعه در آلبوم نبود بهتر بود.
- ببار برایم / ترانه سرا : گلبرگ شعبانی / ملودی : رضا یزدانی / تنظیم : بهروز پایگان
قطعه با اورتوری در سبک فلامینگو نواخته می شود که در پس زمینه اصواتی مبهم بگوش می رسد. ملودی گیتار با ترمولو ها شکل رمانتیکی به قطعه داده است. ولی باز هم مشکل زمان! که بیشتر از یک دقیقه و نیم ادامه دارد تا خواننده بخواند : ببار برایم.... کماکان سبک قطعه فلامنیگو است. با این مقدمه قطعه وارد جایگاه اصلی خود می شود و با ملودی گیتار و همراهی ریتم و کاخون و Shaker که از عناصر اصلی قطعات اینچنینی است مجددا خواننده می خواند : ببار برایم... به لحاظ ملودیک چیز جدیدی نمی شنویم فقط متن ها جدید می شوند. قطعه با همین ساختار ادامه پیدا می کند و در انتها هم مجددا گیتار اسپانیولی با ملودی زیبایی قطعه را به پایان می رساند.
- چرا یادم نمی آد؟ / ترانه سرا : حسن علی شیری / ملودی : رضا یزدانی / تنظیم : میلاد عدل
قطعه با صدای Pad پیانو الکتریک فضایی خلسه آوری را ایجاد می کند. گهگاهی تک جمله هایی از گیتار الکتریک فضا را زیبا تر می کند. خواننده می خواند : نمی دونم چرا یادم نمی اد... کجا دستای ما باهم گره خورد... کشدار بودن ملودی تمرکز بهتری برای شنونده ایجاد می کند. این قطعه کاملا مدرن تنظیم شده است و درگیر راک بودن نیست. برخلاف قطعات قبلی که ظاهر متن مهم تر از ملودی بود. اینجا بیشتر به ملودی و احساس اهمیت داده شده است. در ادامه ریتم به قطعه اضافه می شود و گیتار الکتریک بداهه نوازی زیبایی می کند که به اندازه است. تا اینجا همه چیز خوب پیش می رود تا اینکه بعد از سکوتی شکل قطعه عوض می شود و خواننده می خواند: نمی دونم چرا سرگیجه دارم... باز گیتار Distortion در پس زمینه آرپژ می زند. در این قسمت روی تنظیم نمی توان اسم خاصی گذاشت و بهیچ وجه اورجینالیته ی ابتدای قطعه را ندارد. در انتها هم باز به ابتدای قطعه باز می گردیم که این بار با ریتم و گیتار الکتریک همراهی می شود و همچنان زیباست. ولی قسمت وسط قطعه وصله ی نچسبی است برای این قطعه.
نکات پایانی
رضا یزدانی، تک ستاره آسمان راک موسیقی ایران است. او تلاشش زیادی برای جا انداختن لحن و سبک خودش کرده است که امروز می توان گفت در راه خود موفق بوده است. آلبوم ساعت فراموشی ادامه ی راهی است که او در ساعت 25 آغاز کرده است. آلبوم های قبلی او هرچند که راک هستند ولی طعم و لهجه ی این دو آلبوم را ندارند. او هم اکنون با حضوری موازی در سینما و موسیقی توانسته طرفداران بسیاری برای خود داشته باشد. نکته ی دیگری که در مورد رضا یزدانی می توان گفت این است که آلبوم هایش همیشه رو به رشد هستند و همیشه در حال پیشرفت دیده می شوند. این نکات در مورد خودِ رضا یزدانی بود و حال نکاتی درباره ی آلبوم ساعت فراموشی :
- اولین نکته در مورد حجم صداها و میکس گرم و دلنشینی است که این آلبوم را از سایر آلبوم های امسال متمایز می کند. و همین نکته یکی از دلایل شنیدنی بودن این کاراست.
- اشکال اساسی در این آلبوم، نداشتن فرم مناسب برای تنظیم است. ضمن اینکه تنظیم ها، تنظیم های خوب و جذابی است. اما چند اشکال در تقریبا همه ی قطعات بچشم می خورد که زمان زیادِ قطعات. و بداهه نوازی های بیش از اندازه از مهمترین آنهاست.
- شنونده نیاز به ثبات و وحدت موضوعی دارد که این بداهه نوازی ها ( که اتفاقا بعضی جاها بسیار بجا و دلچسب است) باعث شده کمی ساختمان کار و طراحی ملودی ها به چشم نیایند وحتی احساس شود که ملودیی ثابتی درکار نیست و همه چیز اتفاقی حین ضبط پیش می رود. دست اندرکاران آلبوم می بایست بدانند که دوران قطعات 6 و 7 دقیقه و حتی 5 دقیقه ای هم به پایان رسیده و گزیده گویی رسم دوران امروز است. حال اگر در این مدت زمان زیاد اتفاق جدیدی بیفتد که باز قابل درک است. اما تقریبا همه ی قطعات به لحاظ ملودیک دوباره از اول تکرار شده اند و این متن ترانه بوده که جدید بوده و خوانده شده. به اعتقاد من تعادلی باید پیدا کرد بین مقدار متن ترانه و زمان قطعه. چرا که این عنصر ممکن است تاثیر روی مخاطبانی که بیشتر قشر جوان هستند که با سرعتِ خودشان همه چیز را می بینند، داشته باشد.
- احساس می شود خواننده در اکثر جاها از پس خواندن بر آمده. البته این راهم باید گفت که هنوز هم کسی در سبک راک داخلی وجود ندارد که بتوان با او قیاس کرد. اما خواننده در تحریر روی هجاهای " او و اُ" مشکل دارد.
- ملودی ها کمی یک شکل هستند و کاش چند قطعه از دیگر آهنگسازان هم استفاده می شد که این یکنواختی زیاد بچشم نیاید.
- باتمام این تفاسیر آلبوم ساعت فراموشی جزو بهترین آلبوم های امسال است و تفاوت بسیاری با تب زدگان سبک های هاوس و ترنس دارد که امروزه احساس می شود که انگاری تنها موسیقی یعنی همین دو سبک!
- به رضا یزدانی تبریک می گویم برای سرسختی و تلاشش در مسیری که پیش رو دارد. البته که او توانسته تا کنون مسیر زیادی را برای خود هموار کند. کما اینکه بدون حضور یغما گلرویی در این آلبوم حدس بر این بود که این آلبوم موفق نخواهد بود ولی رضا یزدانی نشان داد که شخصیت و تفکر خود را در موسیقی پیدا کرده و می تواند حرفهای خود را با قلمهای دیگری نیز بزند. او خواهد درخشید اگر به همین منوال کار خود را ادامه دهد.
- به بهروز پایگان و میلاد عدل هم باید تبریک گفت که بار تنظیم بیشتر قطعات را بدوش کشیده است.او راک را خوب می فهمد. علیرغم اشکالات کلی که در بعضی قطعات وجود دارد،( مثل زمان زیاد آنها ) اما قطعات آبرومندانه تنظیم و میکس شده اند.
- به نظر من قطعات کافه بهشت، کافه رویا، آدم یه جاهایی رو مجبوره، بانوی من، ببار برایم، جزو قطعات خوب این آلبوم بودند.
دوستان عزیز , کنسرت رضا یزدانی به علت استقبال بی نظیر شما دوستان تمدید شد و روز 24 اسفند هم با شما خواهیم بود ...پس جدا از 26 اسفند در تاریخ 24 اسفند هم با شما هستیم .. کنسرت بزرگ رضا یزدانی .. 24 اسفندماه 1390 .. در برج میلاد .. برای تهیه بلیط و اطلاعات در باره کنسرت با شماره های زیر تماس حاصل فرمایید
آوای فروهر ( 10 خط ) 22888687 _ آوانگار 86784 _ پرشیا (ولیعصر) 83880 _ پاز (پاسداران) 22587846 _ نگین (شهرک غرب) 88084276 _ ققنوس (تجریش) 22738007 و 22728007
این کاور تایملاین فیسبوک یکی از طرفدارای پروپاقرص رضاست ...
امضای رضا رو !
چه خشگله : دی
خبرها و عکسهای کنسرت دیشب رو ایشالا بعد از کنسرت فردا شب، یکجا میذارم ...
فعلاً این خبر رو داشته باشید :
رضا یزدانی که خودش یک استقلالی است به جمع منتقدان از زمین حافظیه شیراز پیوست.
به گزارش خبرآنلاین رضا یزدانی خواننده جوان و پر طرفدار ایران دیشب در حاشیه کنسرتش در برج میلاد فضا را به سمت فوتبال کشاند و با توجه به استقلالی بودنش کمی درباره فینال امروز که قرار است بین استقلال و شاهین بوشهر برگزار شود حرف زد. او با انتقاد از زمین حافظیه گفت:«همه خوب می دانید که پنج شنبه بعد از ظهر استقلال و شاهین بازی دارند. آن هم در زمینی که کاملا خاکی است و مثل این ایست که در آن سبزه های عید کاشته اند!»
در کنسرت شب گذشته رضا یزدانی پژمان جمشیدی بازیکن اسبق پرسپولیس هم در بین تماشاگران حضور داشت و برای لحظاتی از سوی حاضرین تشویق شد.
کنسرت رضا یزدانی در میان استقبال مخاطبانش برگزار شد
موسیقی ما - بهمن بابازاده: شب گذشته رضا یزدانی در شبی با شکوه پذیرای مخاطباناش بود که باز هم مثل همیشه با استقبال چشمگیر مخاطبان راک برگزار شد. این کنسرت که به همت شرکت «آوای فروهر» برگزار میشد باز هم شب شلوغی را برای سالن همایشهای برج میلاد رقم زد. در ردیف اول سالن چهرههای شاخص و سرشناسی چون رامبد جوان، سروش صحت، ملیکا شریفی نیا، مازیار فلاحی و سام درخشانی حضور داشتند که یزدانی در طول برنامه حضور آنها را به جمع حاضرین در سالن اعلام کرد تا با تشویق شدید حضار رو به رو شود.
اجرای یزدانی با قطعه «آمدهام که سر دهم» آغاز شد و در ادامه قطعاتی چون شمال، و قطعاتی برگزیده از آلبوم ساعت ۲۵ شب ادامه پیدا کرد و با همخوانی حضار توام شد. در اوایل برنامه یزدانی مازیار فلاحی را به حاضرین در جمع معرفی و این خواننده هم به نشانه تقدیر از یزدانی شال گردناش را به او تقدیم کرد. این واکنش مازیار در ادامه باعث شد که مهمانان دیگر برنامه هم با حالتی طنز از یزدانی تقدیر نمایند و مثلا رامید جوان عینکاش را به یزدانی تقدیم کرد و سام درخشانی هم کاپشناش را! یزدانی هم که به شدت میخندید رو به مازیار گفت: «ببین چه بلایی سرم آوردی!»
یکی از قطعاتی که به شدت با استقبال در سالن رو به رو شد قطعه «تهران تهران» بود که با نماهنگ این فیلم توام شد و همه در اجرای آن با یزدانی همکاری کردند. جلوههای ویژه تصویری از جمله نکات مثبت برنامه بودند که یزدانی به خوبی روی آنها زمان صرف کرده بود و مثلا در دو قطعه «پیکان» و «بوم نقاشی» این استفاده تصویری به خوبی به چشم میآمد و مشخص بود. زمانی هم که قطعه شمال اجرا شد یزدانی با خوش سلیقگی تمام تصاویری از ساحل شمال را تدارک دیده بود که فضای دل انگیزی را به سالن بخشید.
در آنتراکت برنامه علی اوجی (مدیر برنامههای یزدانی) بروی صحنه رفت و با جملاتی از همه کسانی که برای اجرایی شدن این برنامه تلاش کرده بودند تشکر و تقدیر کرد. در بخش دوم که دکور برنامه هم بت توجه به آن تغییر کرده بود یزدانی ابتدا «کافه رویا» را اجرا کرد و سپس کل گر ه در جلوی سن به صورت نشسته به اجرای قطعاتی چون «سینما» و «باغ بهشت» را اجرا کردند.
در این بخش ریمکسی از برخی قطعات آلبوم «ساعت فراموشی» نیز اجرا شد و «داغ» هم در انتهای برنامه به همه شهدا و اهالی جنگ تقدیم شد. انتهای برنامه هم با قطعه پر طرفدار و محبوب «خلیج فارس» توام شد تا حاضرین در سالن با انرژی تمام میلاد را ترک کنند.
تنها نکتهای که در این برنامه باعث تعجب بسیاری از حاضرین در سالن شد، عدم اجرای قطعات پر طرفداری چون «کافه نادری» و «دنیای وارونه» بود که از همان دقایق ابتدایی برنامه از سوی حاضرین در سالن درخواست میشد ولی در کنداکتور قطعات قرار نگرفته بود.
محتوای مخفی: بقیه عکسا ...
ای کاش فرصت کنم عکسای کوروش جوان و شهرزاد داور رو از این کنسرت بذارم ...
عالیان مثل همیشه :40:
ولی زمانبره، از تو پیج فیسبوکشون باید اینجا اتچ کنم ...
فعلاً اینو داشته باشید که باحاله !!
به خصوص فیلمنامهنویسش !!!
رضا یزدانی به تیمارستان می رود!
رضا یزدانی اصلی ترین برنامه سال آینده اش را ایفای نقش در فیلمی دانسته که فیلمنامه اش توسط یغما گلرویی نوشته میشود!
به گزارش شبکه ایران و به نقل از مجله «24» رضا یزدانی که آخرین آلبومش «ساعت فراموشی» نام داشت اصلی ترین برنامه سال آینده اش را ایفای نقش در فیلمی دانسته که فیلمنامه اش توسط یغما گلرویی نوشته شده است.
بنا است علی اوجی مدیر برنامه های یزدانی کارگردانی این فیلم را انجام دهد و در صورت یافتن تهیه کننده، این کار در سال 91 کلید خواهد خورد.
یزدانی در این فیلم در نقش خواننده ای بازی خواهد کرد که بروز اتفاقاتی باعث می شود او سر از یک تیمارستان درآورد!
دوستان الان شبکۀ دوم داره برنامه ای مخصوص سال جدید پخش میکنه. مثل اینکه قراره چندین کلیپ موسیقی هم پخش کنن که بینشون رضا یزدانی رو هم دیدم. حالا نمیدونم همین امشبه یا اینکه کلاً داشتن برای برنامشون اعلام میکردن.
واقعا ظلم شد در جق رضا :41:
حدودای ساعت 3 یا شاید دیرتر اوردنش خیلی هم کوتاه بود
صرفا راز یه خونه ازش پخش شد و یه صحبت کوتاه همین :41:
کم کمش باید یه اجرای زنده بهش میدادن ...
آهنگ جدید و فوق العاده زیبای رضا یزدانی با نام آدم یه جاهایی رو مجبوره
( آهنگ : مهدی ایوبی - تنظیم : میلاد عدل )
Mp3 320
Mp3 128
جديد!!؟ آدم یه جاهایی رو مجبوره!!؟
من هيچ فرقي نديدم با قبليه تو آهنگ!
سایت منبع اینجور نوشته بودنقل قول:
منم که قبلی رو گوش نکرده بودم؛برام جدید بود:31:
حالا من هی میگم برو راک و متالتو بخون، هی گوش نده : دی
این کارا چیه آخه ! : دی
رضا یزدانی در آلبوم جدید خود به سراغ موسیقی کلاسیک میرود
سینماپرس-گروه هفت هنر: رضا یزدانی از کار بر روی آلبوم جدید خود که آلبومی متفاوت از کارهای قبلی وی است و موسیقی کلاسیک دارد خبر داد.
رضا یزدانی خواننده در گفت و گو با خبرنگار موسیقی سینما پرس، گفت: در حال حاضر مشغول کار بر روی آلبومی با آهنگسازی کارن همایون فر هستم.
وی افزود: این کار، آلبوم بعدی من محسوب می شود که خیلی متفاوت از کارهایی است که تاکنون انجام داده ام.
این خواننده تصریح کرد: پنج قطعه از آلبوم ضبط شده است و پنج تا 6 کا ردیگر باقس مانده و در حال انجام شدن است. در این کار خیلی به سمت موسیقی کلاسیک رفته ام و ملودی ها بیشتر نوستالژیک است.
وی ادامه داد: موسیقی و سازبندی این آلبوم ارکسترال است و یکی دو قطعه بیشتر راک نیست. ترانه ها نیز اغلب از سروده های اندیشه فولادوند است.
یزدانی خاطر نشان کرد: هنوز نامی برای این آلبوم در نظر گرفته نشده است و به احتمال زیاد اواسط سال این کار منتشر و راهی بازار موسیقی کشور می شود.
این رضا هم خطرناک شده ها :دی
عکسا رو نیگا : دی
اررررررهههههه :دینقل قول:
منم اینارو از پیجش دانلود کردم :دی
نقل قول:
نههههههههههههههه :( یکم خشن ترش کن رضاااااااااااا:40:
آها !
این شد حالا !!
منتظر همین قسمت آبی بودم دقیقاً ... ! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
==============================
مصاحبه رضا یزدانی با سایت موسیقی ما در باره آلبوم و کارهای جدید
رضا یزدانی خواننده خوشصدای موسیقی کشورمان از دو آلبوم در دست تولید خود خبر داد و گفت: به زودی هر دوی آنها منتشر و راهی بازار موسیقی میشوند
این خواننده در گفتوگو با سایت موسیقی ما اعلام کرد: یکی از این آلبومها با آهنگسازی کارن همایونفر بوده که زودتر از آلبوم دیگر منتشر میشود. این آلبوم که تا چند ماه دیگر وارد بازار میشود، با ۶ قطعه که از پیش آماده بوده و قرار بوده در فیلمهای سینمایی باشد که امکانش فراهم نشده، و اضافه کردن سه قطعه دیگر از مجموعه کارهایی است که یزدانی انجام داده است
یزدانی در ادامه متذکر شد:عنوان این آلبوم هنوز مشخص نشده است ولی عمده ترانههای آن را اندیشه فولادوند و احسان گودرزی سرودهاند. این آلبوم فضایی کاملا متفاوت و کلاسیک داشته و مثل «مرگ تدریجی یک رویا» و «تهران تهران» فضای منحصر به فرد خود را دارد
وی در خصوص آلبوم دیگر خود گفت: این آلبوم شامل قطعاتی است از دوستانی که با هم مشغول همکاری هستیم و فضای آن مانند «ساعت فراموشی» و «ساعت ۲۵ شب» و... است. منتهی یک سری تغیرات عمده و اساسی نسبت به آنها کرده است. ترانههای آن نیز توسط حسن علی شیری، مهدی ایوبی، اندیشه فولادوند، علی کمارجی، احسان گودرزی و... سروده شده است
وی ادامه داد: آهنگهای آلبوم جدیدم را نیز خودم ساختهام و در تنظیم بهروز پایگان، میلاد عدل و آرش زمانیان در کنارم حضور دارند و به تنظیم قطعات میپردازند. اغلب تنظیمها را بهروز و میلاد انجام دادهاند
رضا یزدانی در ادامه خاطر نشان کرد: تیتراژ سریال «ساخت ایران» را خواندهام و از قسمت چهارم به بعد با صدای من پخش میشود
وی همچنین خواندن در یک فیلم سینمایی را با ترانهای از یغما گلرویی به نام «زنجیری» عهده دار شده است. در «زنجیری» رضا یزدانی به خواندن ۳-۴ قطعه موسیقی میپردازد. خود نیز در این فیلم ایفای نقش کرده است
یزدانی در ادامه در پاسخ به اینکه چرا بعضیها او جزو خوانندگان راک نمیدانند و مدام او را مورد داوری خود قرار میدهند گفت:من هیچ اصراری ندارم که بگویم کاری که انجام میدهم راک است. اتفاقا همین دوستانی که این نظر را دارند، مصر به این هستند که کارهای من راک است
وی ادامه داد: اتفاقا من در سبکهای مختلفی از جمله راک، هارد راک، پاپ راک، جاز، لاتین، راک کلاسیک و حتی پاپ کار کردهام و هیچ اصراری ندارم که صرفا راک کار کنم. من خود خودم هستم و مهر و امضایم را با خودم دارم. ۱۲ سال است که دارم زحمت میکشم و حالا اینهایی که از راه آمدهاند، نمیدانند موسیقی را با کدام میم مینویسند و ان وقت به خودشان اجازه میدهند که به راحتی در مورد دیگران حرف بزنند و قضاوت کنند
رضا یزدانی از اولین خوانندگان و نیز از معدود کسانی بود که قطعه «خلیج فارس» را اجرا کرد. این قطعه یکی از قطعات شنیدنی در کنسرتهای این خواننده است. «خلیج فارس» را رضا یزدانی به آهنگسازی خودش و ترانه یغما گلرویی با تنظیم بهروز پایگان در روز خلیج فارس به هموطنان ایرانی تقدیم کرد
آهنگ جدید و فوق العاده زیبای رضا یزدانی به نام ساخت ایران
( این آهنگ تیتراژ سریال ساخت ایران میباشد )
دانلود آهنگ جدید و فوق العاده زیبای رضا یزدانی به نام خلیج فارس، در [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
میگم این خلیج فارس با بیت ریت بالاتر نیست؟ حیفه به خدا 128 گوش کرد!
ولی زیاد تو این یکی عصبی نبودا! هر چی عصبی تر باشه بهتره :-)
آره، ای کاش خلیج فارس رو با کیفیت بالاتری بده، خیلی کار قوی و خوبیه ...
اصلاً با راک و متال یه لذتی داره از ایران گفتن ... ! :40:
+
از این کار ساخت ایران خیلی خوشم اومد، فقط حیف کیفیتش اصلاً خوب نبود ... این کار باکیفیتش بیاد، به یکی از کارای خوب رضا تبدیل میشه ...
تا اینجا که دو تا ترک راک داشتیم از رضا : دی
فعلاً خبری از کلاسیک نیست ! :دی
رضا یزدانی در استادیوم
بازی استقلال -الریان قطر 13 اردیبهشت 91
ورژن قبلی ساخت ایران کیفیت خوبی نداشت، نسخهی باکیفیتش رو پیج رضا در فیسبوک منتشر کرد، میتونید از این لینک بگیرید :
آهنگ خیلی خوبیه، دوستش دارم ...کد:http://arash83.persiangig.com/audio/SAKHTE%20IRAN.mp3
پ.ن: لینک پرشین گیگ یه خورده منو اذیت کرد، کلی تلاش کردم تا تونستم بگیرم ازش ... ولی مطمئن باشید سالمه
دارم میگیرمش
آپلود میکنم رو یه سرور درست درمون و لینک میدم
آهنگ جدید و فوق العاده زیبای رضا یزدانی به نام ساخت ایران
( این آهنگ تیتراژ سریال ساخت ایران میباشد )
کیفیت : 192kbs
دو روز پیش تو نمایشگاه کتاب بود
بازار عکس و امضا هم داغ :)
25 خرداد کنسرت تازه در برج میلاد ...
چند ماه پیش تو ارسباران جلسهی نقد و بررسی ترانههای آلبوم ساعت فراموشی برگزار شد
امروز اتفاقاً گزارش اون جلسه رو یافتم ...
از اون جایی که به نظر من ساعت فراموشی به جرأت بهترین آلبوم راک و پاپ-راک تاریخ موسیقی ایرانه، هر چقدر هم ازش حرف زده بشه، کافی نیست ...
تو اون بخش "ترانه باید راه حل ارائه بدهد" خیلی طرز فکر نمایندهی صدا و سیما جالبه !! کلاً نگاهشون به هنر همینه ... ترانهای که آموزنده نباشه، ترانه نیست ! تازه آموزنده بودن صرف هم کافی نیست، باید یه پایان شاد و امیدبخش داشته باشه و راه حل ارائه بده !!
خوشم اومد روزبه آزادی خوب حالشو گرفت : دی
×××
ساعتی برای نقد
انتشار هر آلبوم، یعنی معطوف شدن چند میلیون نگاه ، نقد و نظر مثبت و منفی و البته کارشناسانه و غیر کارشناسانه به سوی دست پخت گروهی که تصمیم گرفته اند خوراک جدیدی را برای مخاطب این روزهای ما تدارک ببینند. این " دیده شدن " البته برای همه آلبوم ها و هر کار هنری دیگری اتفاق نمی افتد. بعضی کارها، بی سرو صدا کنار ویترین مغازه ها می نشنند و خاک می خورند و همان هفته های اول فراموش می شوند. بعضی دیگر اما، تا هفته ها و ماه ها زیر نگاه تیز منتقدین قرار می گیرند. گروه دوم هر چند ممکن است مورد اصابت چند ترکش غیرمنصفانه هم قرار بگیرند، اما به هر حال دیده شده اند و این " دیده شدن " می تواند نقطه آغازی دیگر برای گروه باشد.
آلبوم ساعت فراموشی، آخرین کار رضا یزدانی ، یکی از آلبوم هایی است که نقد و نظرهای متفاوتی را برانگیخته است. پنج شنبه 19 آبان ماه؛ برنامه ویژه خانه ترانه به مدیریت دکتر افشین یداللهی که هر پنج شنبه در فرهنگسرای ارسباران برگزار می شود، به نقد آلبوم مذکور با حضور جمعی از ترانه سرایان و تهیه کننده کار اختصاص داشت. آن چه در پی می خوانید ، گزارشی است از این برنامه .
سرآغاز
" رضا یزدانی یکی از متفاوت ترین چهره های موسیقی حال حاضر ما است که در آثارش، پرداختن به دغدغه های فرهنگی و اجتماعی نمود بارزی دارد. این دغدغه حتی در انتخاب برخی از ترانه های عاشقانه نیز دیده می شود."
صابر قدیمی پس از این توضیح درباره رضا یزدانی صحبت هایش را این طور آغاز کرد که : " ساعت فراموشی ، پنجمین آلبوم رضا یزدانی پس از " شهر دل" ، " پرنده بی پرنده " ، "هیس " و " ساعت 25 شب " است. ساخته های او به ویژه 3 آلبوم آخر او، جزو معدود آثار مدرن از حیث جهان بینی موجود در ترانه ها، استفاده از ابزارهای زبانی و البته موسیقی است. از طرفی با توجه به فرایند پیچیده و سختی که مسوولین برای صدور مجوز یک آلبوم دارند، معتقدم " ساعت فراموشی " اثری موفق و نه البته عاری از ایراد است که توانسته نه تنها بین طرفداران قشر خاص این خواننده که توجه درصد قابل توجهی از شنوندگان عام را نیز به خود جلب کند ."
او ادامه داد : " تعداد قطعات آلبوم ( 14 قطعه ) و مدت زمان آن ( 78 دقیقه ) از نکاتی است که می تواند دو نظر را به دنبال داشته باشد. از نظر طرفداران، این دو مساله، شاخصی برای ارزش گذاری و سنگ تمام گذاشتن برای مخاطب تلقی می شود .در حالی که منتقدان ؛ این تعداد قطعه و مدت زمان آن را خروج از شکل طبیعی یک آلبوم و اطناب ، مجموعه می دانند. نقدی که بی تردید نباید از دید رضا یزدانی، دور بماند.
قطعات در بوته نقد
پس از این مقدمه، صابر قدیمی، نقد و بررسی تک تک قطعات آلبوم را آغاز کرد. نخستین ترانه ای که مورد نقد و بررسی قرار گرفت، ترانه " تیمارستان " سرکاستی آلبوم بود. صابر قدیمی در نقد این قطعه گفت: " ترانه تیمارستان به عنوان سرکاستی ، از منظر سوژه و پرداخت، اثر قابل تقدیری است؛ به ویژه این که اجرا در متن رضا یزدانی در بخش هایی از این اثر، بر کیفیت آن افزوده و مفهوم را برای مخاطب باورپذیرتر کرده است.علاوه بر این که ترجیع بند به ساختار کلی کار کمک کرده و به صورت نخی نامرئی، ارتباط بین ابیات را حفظ کرده است. تنظیم کار نیز به تاثیر ترانه افزوده است. "
او صحبت هایش را درباره دیگر قطعات آلبوم این طور ادامه داد که : " شاخص ترین عنصر در ترانه " بانوی من " ملودی آن است. در این ترانه هرچند با ایراد قافیه روبرو هستیم، اما این به دلیل تغییر ایجاد شده در اجراست. از طرفی در 2 جا، تعابیر ترانه بیشتر ذهنی است تا عینی. ایراد تلفیقی نیز در کار دیده می شود و آن اشتباه شنیده شدن کلمه " حوا " است. این ترانه اثر اپیزودیکی است که در هر اپیزود با تعابیر جدید مواجه هستیم. اشعار اندیشه فولادوند، اکثرا دچار پیچیدگی خاصی است. در ترانه " حرف های شخصی " نیز این پرداخت وجود دارد. این ترانه، خط سیر استوار و کلاسیک ندارد. اما در بین مضامین و تصاویر در عین بی نظمی، نظمی مستتر دیده می شود. ترانه البته با مشکلات ساختاری روبرو است که از آن جمله می توان به قافیه کردن دو کلمه اشاره کرد. هر چند بیت شاخصی مانند بیت " دیگه یا زنگی یا که نه، رومی رومی/ خسته ام از این تعادل ، این تعادل عمومی " نیز در کار دیده می شود."
قدیمی با اشاره به این نکته که این روزها با موج نویی از شعرها، با عنوان ترانه های " کافه ای " روبرو هستیم، درباره ترانه " کافه بهشت " گفت : این ترانه، موفق است. کار ساده اما سرشار از آرایه هایی که با حس آمیزی همراه است. اما نقدی نیز بر آن وارد است و آن استفاده از کلمه " حوا " با کارکرد تکراری به فاصله یک بیت است. "
صابر قدیمی در ادامه نقد قطعات این طور ادامه داد : " کارتن خواب، یکی از ترانه های اجتماعی موفق سال های اخیر است. مولف بدون شعار و تکلف، قطعات را به صورت پازل کنار هم قرار داده است. تصاویر به قدری خوب بیان می شود که به نظر می رسد ترانه سرا خود مدتی کارتن خواب بوده است! مطلع کار گیرا و تاثیرگذار است و استفاده از برخی از قیدها و پارادوکس های کلامی، به زیبایی اثر افزوده است. "ترانه " بدون تو هیچم " ، از تکنیک هایی مانند موازنه، تناسب، تضاد و.. بهره برده است و همین ترانه را سرشار از شاعرانگی کرده است. از دیگر نقاط قوت کار می توان به پُل های مناسب مولف باری رسیدن به ترجیع بند، اشاره کرد. " کافه رویا " ترانه ای است برای افرادی که با خاطرات شان در کافه زندگی می کنند. افرادی که درگیر فلاش بک های زندگی هستند. نکته ای که در ترجیع بند کار نیز به آن اشاره شده است. اگرچه برخی ایرادها در ترانه وجود دارد، اما ایهام تناسب موجود در بیت " یکی گیج بیت شاملو ..." به خوبی دیده شده و باعث زیبایی اثر شده است. در قطعه هشتم آلبوم ، ما با رضا یزدانی ترانه سرا روبرو می شویم. در این کار، ملودی و پایان بندی نقاط قوت کارا محسوب می شوند. هرچند ایرادی مانند " نمی تابی ، یخه عمرم " نیز در کار دیده می شود. "
قدیمی نقد ترانه " سینما " را به این مقدمه آغاز کرد که : " برخی از منتقدان معتقدند آثاری که دارای " پیش فرض " بوده و هدف از سروده آنها، استفاده از کلمات و مضامین قراردادی است، شاعرانگی کمتری دارند. علت آن هم این است که هدف اصلی مولف، برقراری ارتباط بین عناصر پیش فرض است. این مساله باعث ایجاد محدودیت های اجتناب ناپذیری برای مولف می شود. ترانه " سینما " نیز جزو همین گروه از آثار، یعنی آثار مقید به پیش فرض قرار می گیرد. اما حسن علیشیری در اغلب ابیات توانسته ارتباط محکمی بین اسامی فیلم ها و اشخص برقرار کند. از سوی دیگر ترانه، یادآور خاطرا ت تلخ و شیرین بوده و بار نوستالژیک آن مورد پسند مخاطب است. اما ترانه " آدم یه جاهایی رو مجبوره " ، عاشقانه ای با فضا و مضمونی متفاوت و پرداختی محکم است. تصاویر در مواردی ساده اما سرشار از شاعرانگی است. هرچند یک مصراع می توانست پرداخت بهتری داشته باشد.
2 ترانه تلفیقی آلبوم یعنی " ساعتارو به عقب برگردون " و "چمدون " ، نقد و نظرهای متفاوتی را در پی داشت. صابر قدیمی در نقد ترانه نخست گفت : " این ترانه که پیش از این در آلبوم " خاص " نیز حضور داشت، این سوال را به ذهن متبادر می کند که آیا می توان ارتباطی بین مخاطبین این دو اثر پیدا کرد؟ هر یک از ترانه ها، نکات مثبتی دارند اما آیا در کنار هم نیز می توانند نقاط قوت شان را نمایان کنند؟ اما درباره ترانه تلفیقی دوم یعنی " چمدون " ، قضیه کمی فرق می کند. در این ترانه تلفیقی، به سختی می توان رابطه ای بین دو ترانه که با یکدیگر تلفیق شده اند، یافت. چون هر یک از این ترانه ها، جهان بینی، تالیف و تصاویر و حتی دایره واژگانی مستقلی دارند. صرف تشابه انتهای ترانه نخست با ابتدای ترانه دوم، نمی تواند دلیلی برای تلفیق دو اثر باشد. اما به هر حال می توان این تلفیق ها را نوعی جسارت دانست که می تواند منجر به اتفاقات مثبت در آینده شود. "ببار برایم "، تجربه موفق و قابل احترامی در زمینه کار سپید است. استفاده از گیتار فلامینکو، به زیبایی اثر افزوده است . ضمن اینکه کلام نیز متفاوت و خاص است. " چرا یادم نمی یاد " نیز مطلع خوبی دارد. آهنگسازی بر گنگ و وهم آلود بودن عمدی ترانه اثر مثبت داشته است. هر چند در یک بیت نیز نمی توان تفاوت زبانی بین چند کلمه را نادیده گرفت. اما در مجموع ترانه و ملودی توانسته به خوبی کنار هم بنشیند. در پایان معتقدم کار به لحاظ کلام، موسیقی و تنظیم شرایط توانسته به موفقیت نسبی دست یابد. "
پس از نقد و نظرات، " مهدی ایوبی " ترانه سرای " کارتن خواب"، ترانه اش را خوانده و نقد و نظرهای کوتاه دیگران را نیز شنید.بعد از آن نیز یکی دیگر از کارهایش در این آلبوم را خواند.
ترانه باید راه حل بدهد
برنامه نقد ، با پرسش دکتر افشین یداللهی، مجری و مدیر خانه ترانه از " حسینی" ( مدیر بخش ارزیابی و نقد واحد موسیقی صدا و سیما ) ادامه یافت. دکتر یداللهی با این طرح این پرسش که : " نظرتان درباره ترانه کارتن خواب که کاری اجتماعی است، چیست؟ این قبیل آثار قابل پخش در رسانه هستند یا خیر؟ " نظر حسینی را جویا شدند که در پاسخ به این پرسش حسینی گفت :" کار به لحاظ فنی خوب است اما برای من دو پرسش مطرح می شود. نخست اینکه شنیدن این تن نرانه چه نتیجه ای را در پی خواهد داشت؟ دوما ، مردم نیز مانند شما ترانه سراها، وقایع را می بینند. با این تفاوت که شما این وقایع را شاعرانه توصیف می کنید. این کار، پاسخگوی کدامیک از دغدغه های شنونده ها است ؟ "
دکتر یداللهی نیز در مقابل پرسش های مطرح شده، سوالی را مطرح کرد و آن این که : " یعنی به نظر شما این ترانه و ترانه های مشابه آن به هیچ وجه دغدغه خاصی ندارند ؟ مساله ای را بیان نمی کنند؟ "
حسینی پرسش دکتر یداللهی را با سه پرسش دیگر پاسخ داده و گفت : " ترانه به پرسش هایی چون، اگر ما جای فرد کارتن خوب بودیم چه می شد؟ سهم این فرد از دنیا چیست ؟ مساله کارتن خوابی خوب است یا بد و چه طور می توان آن را برطرف کرد؟ جواب نمی دهد. به مساله نگاه کرده و رد می شود. "
دکتر یداللهی نیز در پاسخ به سوالات مطرح شده توضیح داد :" ترانه سرا، معضل " کارتن خوابی " را با زبان شعر بیان کرده است. مساله ای که بسیاری آن را می بینند و از کنارش ر می شوند و شاید برای شان عادی هم شده است. شاعر با نگاه شاعرانه ای که دارد و سپس همراه شدن موسیقی و خوانش با حرف او، موضوع را مطرح می کند تا توجه مردم را بیشتر به مساله جلب کند. همه ما می دانیم که باید برای افراد کارتن خواب چه کار باید کرد. مهم این است که ترانه سرا، مشکل را با بار عاطفی- احساسی برجسته و مطرح می کند تا هر فرد به فراخور جایگاه و روحیه اش با مساله ارتباط برقرار کرده و به فکر چاره بیفتد. این به نظر شما کارکرد مناسب یک اثر هنری نیست ؟ "
حسینی نیز به دنبال توضیحات دکتر یداللهی گفت : " مساله، ترحم انگیز بیان شده است. بار حسی قضیه زیاد است. مساله رها شده است. ترانه سرا باید بعد از توصیف مشکل، آرزو می کرد، امید می داد یا تصویر امیدبخشی در پایان ارایه می کرد."
روزبه آزادی در پاسخ به صحبت های حسینی به این نکته اشاره کرد که : " وظیفه هنر، ارایه راهکار نیست. امید دادن نیست. البته شاید بتواند این کارها را هم انجام بدهد، اما مهم ، بیان کردن معضل و مساله است.هنر راهکاری برای بیان مشکلات است نه ارایه راهکار ."
تنفس دوم
حسن علیشیری، دیگر ترانه سرای آلبوم ساعت فراموشی، پیش از خواندن دو ترانه اش یعنی " کافه بهشت " و " سینما" توضیح داد : " معتقدم سبکی که در حال حاضر یزدانی را با آن می شناسند، سبکی است که از همکاری او با یغما گلرویی شکل گرفته است. از نمونه های شاخص این همکاری نیز می توان به " لاله زار " ، " کوچه ملی " و " شمال " اشاره کرد. آثاری که در خاطره موسیقی حال حاضر ما جای گرفته است ."
پس از ترانه خوانی حسن علیشیری، زهرا عاملی به این نکته اشاره کرد که : " خوشحالم که بخش اعظمی از ترانه های آلبوم، متعلق به ترانه سرایان خانه ترانه است. معتقدم ترانه سرایان حاضر در خانه ترانه ، همواره حرفی برای گفتن داشته اند و یک سرو گردن بالاتر از بقیه قرار گرفته اند ."
عاملی صحبت هایش را این طور پایان داد که : " رضا یزدانی، مولف است. به همین دلیل به ترانه سرا می گوید که چه طور بنویسد تا با موسیقی و لحن خوانش او همخوانی داشته باشد. به همین دلیل شاید به نظر برسد ترانه های آلبوم، شبیه به آثار یغما گلرویی است ."
نقد دوم
ابراهیم اسماعیلی منتقد بعدی بود که صحبت هایش را این طور آغاز کرد که : " فارغ از پسند و سلیقه، آلبوم ساعت فراموشی، آلبوم جدی و قابل دفاعی است. در روزگار ترک های 2 دقیقه ای، قطعات آلبوم ساعت فراموشی طولانی است اما اطناب ندارد. انتشار 78 دقیقه موسیقی از گونه ای که با عادت های مردم سال 90 ایران سنخیت چندانی ندارد، نشان می دهد گروه، دغدغه های جدی تر از پول ، شهرت و... داشته اند.
او ادامه داد : " ساعت فراموشی آلبوم ملودی محور است. اما با این تبصره که اولا ملودی ها متنوع نیستند و دوما توجه به ملودی و تنظیم به هیچ وجه باعث غفلت از کلان نشده است. البته این به این معنی نیست که همه ترانه های آلبوم، بی نقص است. از طرفی به نظر می رسد برخی ترانه ها شانس بهتری داشته اند؛ چرا که کلام شان باعث شده تا ملودی بهتری در ذهن رضا یزدانی شکل بگیرد و او هم به واسطه همان ملودی، ترانه را انتخاب کرده است ."
اسماعیلی درباره فضای کلی کار گفت : " ساعت فراموشی در فضایی کاملا تجری و کارگاهی تولید شده است. چون در بیشتر قطعات آن می توان پیشنهادهای کمرنگ و پررنگی را شنید. البته یادمان باشد همواره جریان های نو، از همین تجربه جان می گیرند. آلبوم بخشی از موفقیت اش را مرهون چینش خوب قطعات ، با توجه به تعداد و زمان طولانی آن است. علاوه بر این که دراین چینش، هویت آثار نیز به جای خود باقی است و هر اثر هویت خود را معرفی و از آن دفاع کرده است ."
اسماعیلی نقد خود را با نگاهی کلی به مجموعه آثار ادامه داد و گفت : " ترانه سرکاستی یعنی تیمارستان، تکلیف مخاطب را با آلبوم مشخص می کند. این که آیا می خواهد با آلبوم همراهی کند یا نه ؟ " بانوی من " با توجه به اورتور عاشقانه ای که دارد، شنونده ایرانی را دعوت به حوصله کردن و شنیدن آلبوم می کند. " حرف های شخصی" پر از پیشنهادهایی است که به مدد ملودی و تنظیم خوب، به خوبی هم شنیده می شود. " کافه بهشت" هم کارکرید از جنس قطعه دوم آلبوم دارد و کمک می کند تا مخاطب برای ادامه همراهی با آلبوم، نفسی تازه کند. ترانه " کارتن خواب " ، آشناترین قالبی است که تاکنون از ترانه سرا شنیده ایم؛ یعنی گزارش. در این اثر ترانه سرا به شکل روایت، نزدیک تر شده است. در ترانه " بدون تو هیچم " به نظر می رسد خیلی از مسایلی که قرار بوده " هیچ " باشد، " همه " است! به نظرتان چه طور " تیزی روی رگ، هیچ است؟ اما با همه این احوالات، ترجیع بند خوب جواب داده و هارمونی ترانه نیز خوب حفظ شده است. ترانه "کافه رویا " بار دیگر فرصت کافه نشینی و تنفس را برای مخاطب فراهم می کند ودر ترانه " وقتی تو رفتی " ، اثر جاندار شروع می شود اما در ادامه ماجرا، هر چند کم مایه و بی جان نیست، اما قدرت اولیه را هم ندارد. ترانه " سینما " برای مخاطبی که قرار است به اندیشیدن واداشته شود، مناسب است. در ترانه " آدم یا جاهایی رو مجبوره " ، با وجود بلند تر شدن وزن، موسیقی ثابت نمانده است. حضور این ترانه در نقطه از آلبوم؛ به خوبی جواب داده است و این به همان چینش مناسب آلبوم باز می گردد ."
او صحبت هایش را با نقد ترانه های پایانی آلبوم به پایان رساند و گفت : " ترانه های یازدهم و دوازدهم آلبوم ، هر یک حاصل تجربه مشترک دو ترانه سرا است. فضاها درهر یک از این دو اثر خوب به هم بافته شده است و قطعه دو پاره نیست . قطعه سیزدهم آلبوم از جسورانه ترین کارهای این مجموعه است. این قطعه مخاطب را به سمت شنیدن سطرهای سپید شاعرانه و آهنگسازان را به شنیدن تفاوت در ریتم و ملودی دعوت می کند. ترانه پایانی آلبوم، پایانی شاد را رقم می زند. منظور از " پایان شاد " ، پایان بندی شاد در محتوا نیست؛ بلکه شکل موسیقی است که برای مخاطبی که شاید کمتر حوصله شنیدن آلبوم طولانی را دارد، پایانی شاد را رقم می زند. "
حسن ختام
علی اوجی ، تهیه کننده آلبوم " ساعت فراموشی " ، پس ا ز قرار گرفتن پشت تریبون گفت : " به احترام شما؛ کلاهم را برمی دارم. چرا که معتقدم مهم ترین سازنده پازل یک اثر، ترانه سراهای آن هستند. برای من ترانه سرا و ترانه جایگاه ویژه ای دارد ."
پایان بخش برنامه نیز شعرخوانی " سروش دادخواه " و " حسین غیاثی " بود.
گزارش از مهتاب خسروشاهی
پنج تصویر از کنسرت اخیر رضا در برج میلاد
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] \
در گفتگو با موسیقی ما عنوان شد؛
رضا یزدانی: با آلبوم جدیدم دنیای جدیدی از موسیقی را تجربه خواهم کرد
موسیقی ما- لیلا رضایی: رضا یزدانی در آستانه انتشار آلبوم جدید خود از متفاوت بودن آن خبر داد و در این باره به موسیقی ما گفت: ضبط و تولید آلبوم جدیدم در مرحله پایانی است و به زودی به اتمام رسیده و وارد بازار موسیقی میشود.
این خواننده راک در ادامه گفت: به جرات میتوانم بگویم که این آلبوم بهترین آلبوم من طی سالهای اخیر خواهد بود و در تولید و ساخت آن سعی کردهام کلیشهها بگذرم و دنیای جدیدی از موسیقی را تجربه کنم.
وی افزود: این آلبوم حاوی ۱۰ قطعه بوده که از این میان میتوان به بلاتکلیف، حرفهای بیمخاطب، کجا گمت کردم، شک میکنم و حرف آخر و... اشاره کرد.
از این میان ۶ قطعه را کارن همایونفر ساخته و تنظیم کرده است. با وجودی که کلیت کار تلفیقی از کارهای من و کارن است، اما سعی کردهایم از فضاهای متفاوت در آن استفاده کنیم و در واقع همه جور آهنگی در آن یافت میشود.
یزدانی همچنین گفت: اندیشه فولادوند، احسان گودرزی، علی کمارجی نژاد، حسن علی شیری وعلیرضا باران ترانههای این آلبوم را سرودهاند. یک قطعه ترانه نیز از قیصر امینپور انتخاب و اجرا کردهایم.
وی در پایان گفت: آلبوم در حال حاضر در مرحله پایانی ضبط خود به سر میبرد و تنها ضبط بخشی از سازهای آن باقی مانده است که آنها نیز به زودی به پایان خواند رسید.
رضا یزدانی خود در این آلبوم به نوازندگی در دو قطعه اقدام کرده و نوازندگی گیتار را در آنها به عهده داشته است.
این آلبوم تا پایان فصل پاییز وارد بازار موسیقی خواهد شد.
منبع : اختصاصی سایت موسیقی ما
به روز شده در : سهشنبه 10 مرداد 1391 - 8:12
آلبوم جالبی باید باشه، تلفیق آهنگ کارن همایونفر عزیز
با مشخصاتی که تو ذهنمون ازش داریم، با موسـیقی خاص
رضـا یزدانی... و همین طور شعر قیصـر امینپور، نوید آلبوم
متفاوتی رو میده.
با تشکر مهران...
متفاوت، اما تردید برانگیز !
نمیدونم نتیجه اون چیزی که باید در میاد یا نه ...
قبلاً رضا و کارن در کار سیم آخر با هم همکاری کرده بودن، و احتمالاً بذر این آلبوم همون جا پاشیده شده ...
امیدوارم آلبوم خوبی در بیاد و همون طوری که خود رضا گفته، بهترین آلبومش باشه ...
اما من خیلی خوشبین نیستم به کارایی که رضا تو سبکی غیر از سبک خودش انجام میده !
سلام ...
خب خيلي خوشحالم كه رضا يزداني داره كار جديدي رو آماده مي كنه ...
در مورد اينكه ايشون گفته قرار سبك جديدي رو بخونه و كارها جديد باشه :
اولا اميدوارم مثل يكي از اولين آلبوم هاي خودش كه حالت سنتي داشت اونجوري نشه ... چون من 1 آةنگ رو هم از اون آلبوم خوشم نيومد. آهان اسم آلبوم " شهر دل " بودش كه البته يكي 2 تا آهنگ هاش خوب بودن ولي نه خيلي مورد علاقه ي من مثل : رستاخير و شهر دل ...
اگه قراره سبك آهنگ ها متفاوت باشه دوست داشتم يكم كارهاي بلوز رو بخونه ... فكر مي كنم به صداش خيلي مياد اگه بلوز بخونه. يهو صداش رو ول كنه و ... عالي ميشه.
تو كارهاش خيلي آهنگي كه بشه يه Alternative Rock قلمدادش كرد نداره ... يعني كار ريتميك داره منتها نه كاملا Alternative . دوست داشتم 2-3 تا اين سبكي مي خوند ...
يا كارهايي مثل " مش رمضون " و يا " زندگي نامه " رو اجرا كنه ...
+
در كل تازگي ها خيلي رضا يزداني گوش ميدم مخصوصا تو ماشين كه يهو ميبيني اين آلبوم آخرش 3-4 بار تكرار ميشه. و لذت مي برم ... نميدونم چرا همش هي منو ياد مرحوم فريدون فروغي :40: مي ندازه سبك صداي يزداني. فكر ميكنم اون كسايي كه مي گفتن صداي يه خواننده ي پاپ به اسم ( ف . ف ) شبيه فريدون هستش بايد كاملا تجديد نظر كنن ... چون آقاي ف.ف صداش تو كارهاي خودش هي متفاوت ميشه !
ولي رضا يزداني نه ... خيلي من ياد فريدون ميوفتم و اتفاقا امروز وقتي كه داشتم آلبوم قبليش رو گوش ميدادن به اين فكر ميكردم كه نكنه بزنه به ذهنش كه از كشور بره و مثل چند نفر ديگه كه رفتن و اصلا موفق نشدن مثل زماني كه در داخل بودن.
در هر صورت اميدوارم موفق باشه ... كارش درسته.
اميدوارم هم يزداني كارش رو ادامه بده و هم پسر اسطوره ي راك كاوه ي عزيز و شاهد موسيقي خيلي خوب باشيم از 2 آدمي كه كارشون رو بلدن.
موفق باشيد
سلام
چند مدتی است
دارم "به دادم برس" رو گوش میدم که کوروش گذاشته بود به گمونم
توی همین تاپیک
یه تیکه ای هم نوشته بود
که با قسمت "ههه ... تو سیگار خاموش کن تا بگم ..."
با اون "ههه" قسمت اول خیلی حال کرده بود
الان چند روزه
منم به شدت جذب این یه تیکه شدم ...
تا حالا اینطوری با دقت گوش نکرده بودم! :دئ
در مورد آلبوم جدید اما