خواهش ميكنم منم نگران بودم براي همين گفتم بگم بقيه يكم كم شه از دلهره شون....نقل قول:
من منطقه يكم از مناطق ديگه خبر ندارم اما يزد ظرفيتش 35 نفره كه 70 نفر رو به سنجش اعلام ميكنه تا سنجش از بين اونا انتخاب كنه....... اگه مبهمه بازم توضيح بدم....
Printable View
خواهش ميكنم منم نگران بودم براي همين گفتم بگم بقيه يكم كم شه از دلهره شون....نقل قول:
من منطقه يكم از مناطق ديگه خبر ندارم اما يزد ظرفيتش 35 نفره كه 70 نفر رو به سنجش اعلام ميكنه تا سنجش از بين اونا انتخاب كنه....... اگه مبهمه بازم توضيح بدم....
نقل قول:
یکم بیش از حد مبهمه . الان من و ۷۰ نفر دیگه پنج شنبه باید بریم مصاحبه بعد اونا از بین این ۷۱ نفر چند تا رو انتخاب میکنن؟
من از اول ميگم تا ديگه سوال پيش نياد:نقل قول:
1. اعلام چند برابر ظرفيت از سوي سازمان سنجش
2. واريز پول و رفتن به مصاحبه
3. اعلام نتايج مصاحبه به صورت 2برابر ظرفيت از سوي دانشگاه به سازمان سنجش (هفته بعد مصاحبه زنگ بزني ميگن فكر كنم كه جزوشون هستي يا نه)
4. تاييد كد رشته در سايت سازمان سنجش در هفته اول آذر (يادتون نره)5. اعلام نهايي سازمان سنجش در بهمن
حالا كاري كه سنجش ميكنه از بين اونايي كه يوني معرفيشون كرده بر اساس ظرفيت مناطق و رتبه اساميشونو مرتب ميكنه بعدش توي بهمن اعلام ميكنن.... حالا يزد مثل اينكه بر اساس آمار پارسالش يه همچين كاري رو زودتر كرده اينو وقتي فهميدم كه وقتي زنگ زديم جواب مصاحبه رو بپرسم اون آقاي مسئولش گفت احتمال قبولي نهايي من 60 درصده چون پارسال 10 نفر از منطقه 1 گرفتن و چون من از بين منطقه 1ايها 10امم اگه سنجش ظرفيت منطقه يك رو كم كنه منم قبول نميشم:37:
نقل قول:
ما کلا دو برابر ظرفیت داریم می ریم مصاحبه بعد شما میگین دو برابر ظرفیت از مصاحبه میفرستن برای سنجش !!!!!!!!!!!!!!!!!
بعد داخل سایت زده 35 نفر پذیرش نهایی می شن بعد می خواستم بدونم از این چیزی که اعلام کردن تعداده بیشتری میگیرن یا نه؟ اگه بیشتر پذیرش میکنن حدودا چند تا؟
منم رفتم مصاحبه شیراز نمازو یه سوال ریست پرسیدن.دریغ از یه سوال زبان یا کامپیوتر.بیشترتاکیدروی وضعیت مالی بود.شما که پرسیدین 35 نفرظرفیت بیشتر میشه یا نه یه سری به سایت شهید بهشتی بخش آموزش بزنین ببنید دندان سال قبل چند نفرپذیرش نهایی داشته.42نفر....نقل قول:
راستی مصاحبه خوب بود؟ من که اسمم پزشکی نیومد:sq_3: دست به دامن دندون پزشکی شدم .بعد مگه آزمون کتبی از شما نگرفتن؟نقل قول:
مریم خانوم نماز چیو پرسیدن مثلا نماز میت یا نماز شب یا ....
مصاحبه نه خوب نبود.حول شده بودم هی تشهدو ناقص می گفتم سومین بار درست گفتم.!!!!!!چرا اسمتون برای پزشکی نیومد؟؟؟دیدین 71نفریم:sq_8:.........امسال خیلی عجیب غریب شده پارسال برا دارو54نفرمعرفی کرده بودن امسال شده 109نفر....نه شیراز آزمون کتبی نداره.نقل قول:
تشهد. ..... اطلاعی دارین تومصاحبه شهیدبهشتی چه چیزایی میپرسن؟میشه بگین رتبتون چنده؟؟؟؟نقل قول:
نمی دونم اینا هر سال متغیر هر بار یه چیزای متفاوت می پرسن . گفتم بهتون که از شما بالاتره نمی تونم بزارم رو سایت می فرستم به ایمیلتون .نقل قول:
افشین ادیبی که اسمش داخل لیست بو د رتبش ۱۷۰۰ منطقه سه
ای خدا منطقه 3امسال چقدر زیاده.........ایشون معدل کتبیشون چنده؟؟؟نقل قول:
مگه شما بازم افراد لیستو میشناسین ؟معدل کتبیش هجده و نیمه .نقل قول:
افشین همسایمونه خودمم تازه فهمیدم . بعد شما چند نفرو میشناسین.
من هیچ کسی رونمیشناسم.میگم 3نفر خودشم زیاده....همسایتون فقط از این دانشگاه قبول شده؟؟انتخاب اولشو کجا میزنه.؟؟شما برای مصاحبه مدرکی می برین؟؟؟
راستی شما یه زنگی به دانشگاه بزنین بگید اسمتونو برای پزشکی نزدن.چون تعداد پزشکی یه 10نفری بیشتر شده...حتما زنگ بزنین شاید اشتباهی شده که اسمتونو نزدن.
باشه زنگ میزنم ولی فکر نکنم فایده داشته باشه بعدشم منظورتون از مدرک چیه ؟ گفتن هر چی که داخل سایت زدیم و بیارین یعنی کارت ملی و شناسنامه . افشین هم رتبش خوبه هم معدلش اولویت اولشم دندون قشمه که به احتمال ۱۰۰ درصد یکی از قبولیاست .نقل قول:
سلام...من هم برای دارو رامسر رفتم روز اول دقیق 50 نفر اومده بودن روز دومو نمیدونم ولی به احنمال زیاد همون 50 60 نفر باشیم که نهایتا 35 نفر برمیداره...سئوال فقط در مورد رشته و اینکه چرا زدم پرسیدن با سوابق تحصیلی با 3 4 خط متن زبان گفتن بخون بعد ترجمه کن (در مورد پنی سیلین بود)...فقط همین.............. حالا نمیدونم اول دارو تبریز -جلفا بزنم یا دارو ساری-مازندران ؟؟؟؟؟ اختلاف هزینه شهریه هم فعلا سالی 3.400.000 تومان هست !!! ساری 13.200.000 تبریز 16.600.000 ...........ولی مصاحبه تبریز یکم در مورد آشنایی کامپیوتر پرسیدن و دیگه از زبان یا سابقه تحصیلی چیزی نپرسیدن و فقط بحثشون در مورد پول ملک زمین باغ بود که داریم یا نه؟!!! رتبم هم 4000 منطقه 2
نقل قول:
یعنی باید سند
با خودمون ببریم
مریم خانوم اگه دقت کنی چند تا شون تو پزشکی و دندون مشترکند همین جای امیدواری داره که چند تاشون برن پزشکی
6نفرمشترک داریم.4نفرپزشکی 2نفردارو.دقت کردی شهریه شده 19ملیون.........نقل قول:
جالبه برا خودما و همه مردم ایران متاسفم قوانین کشورا ببین یارو سهمیه منطقه 3 داره به این بهونه که امکانات ندارند و محرومن ولی سالی 20 میلیون فقط پول دانشگاه حاضره بده که به اقا یا خانوم بگن دکتر
اون وقت من کسایی را میشناسم که منطقه یک هستن اما پول کتاب هم ندارن بخرن
اون وقت میدونی سهمیه اون چقدر تو کنکور کمکش میکنه و حق اون بدبختا را میخوره
کجا حق این بدبختا رو میخورن امکانات و اساتیدی که اونا دارن بیا ببین تو شهر ما یک هزارمش هست بعدشم حق کیو خوردیم هر منطقه یه ظرفیتی داره . حالا اونا امکانات دارن ما پول....:sq_10:نقل قول:
آقای نسبتا محترم برو یکمی تحقیق کن ببین که همین منطقه 3اییا که انقدرمحرومن ترازکنکورشون بامنطقه 1ایی که انقدر امکانات دارن وادعاشون میشه نه تنها برابره بلکه کمی هم بیشتره.مشکل بعضی از هم وطنای نسبتا بافرهنگ من اینه که بدون هیچ اطلاعاتی چشمشونو میبندنوبا تمام اعتماد بنفس دهنشونو باز میکنن.تراز رتبه 1800منطقه3/9200تراز رتبه 1700منطقه1/9100..........سهمیه منطقه1و3هم نه تنها برابر نیست بلکه سهمیه منطقه1بیشتره.حالا به منطقه1ایی ظلم میشه یابه ما.؟؟؟؟؟دکتر شدن منم به خاطر اسمش نیست آقا. من برای خودم اهدافی دارم.موضوع شهریه ماام به شما هیچ ربطی نداره.پول خودمونه خودمونم میدونیم باهاش چی کارکنیم.نقل قول:
اوه اوه !! حالا نزنینش گناه داره ! :دی ایشالا همه قبول میشیم . منم از منطقه 2ام (که از همه مزخرف تره )و فردا مصاحبه دارم!من که حتما قبولم :sq_24: !نقل قول:
شما از پزشکی شهیدبهشتی قبول شدی یا دندان؟چطوری انقدر با اعتماد بنفس میگی که قبولی؟؟
صد البته که پزشکی .یه جورایی فکر میکنم میشم دیگه .همه دوروبریایی که رفتن یا اطلاع دارن میگن قبولی .تا ببینیم خدا چی میخواد /بجای رتبه که هی میگین ترازا رو اونا مد نظر دارن رتبه منطقه به منطقه فرق داره .نقل قول:
اولا لازم نیست بیش از این ادبتون را نشون بدیدنقل قول:
ثانیا مثل این که شما خیلی اپدیت هستین و ما خبر نداریم از کی تا حالا سهمیه منطقه یک بیشتر شده :sq_14:
حرف من این که اصلا دلیل نمیشه کسی که منطقه یکه امکاناتش بیشتره الان من هر کلاس کنکوری که میرم از تموم شهر های اطراف میان از اون کلاس استفاده میکنند در حالی که خیلی از کسایی که تو خود منطقه یک و مرکز استان هستند توانایی ندارند بیان تو این کلاس ها یعنی تو خیلی از مواقع امکانات سهمیه منطقه 2و3 بیشتر منطقه یکه
اینا مطمئنم که کسایی هستن که فقط برای عقده میرید پزشکی چون خودم دیدم کسایی که اندازه مرغ هم سواد ندارند اما با رشوه و هر ترفندی شده خودشون را به رشته های محبوبی مثل پزشکی و دندان پزشکی و دارو میرسونن تازه اونم از نوع دولتیش دیگه بین الملل که سهله
دوستان عزیز یک توضیحی در مورد سهمیه را بگم خدمتتون
اگر میبینید فردی در منطقه 1 با رتبه بالاتری در یک رشته پذیزفته شده و فردی با سهمیه 2 با همون رتبه قبول نشده دلیل بر تاثیر سهمیه نیست
چون تعداد افراد شرکت کننده در کنکور در منطقه 2 که همه شهرستان ها و شهرهای بزرگ میشن (به جز کلان شهر ها) جامعه اماری بالاتری دارند
و کسی که در منطقه یک هست چون داوطلبان کمتری در اون سهمیه هستند با رتبه بالاتر قبول میشه
البته این به معنی تاثیر نداشتن سههمیه نیست
بیشتری تاثیر سهمیه در کنکور به ترتیب منطقه3 بعد منطقه 1 و بعد از اون منطقه 2 را در کنکور دارد.(تقریبا منطقه یک و دو در یک سطح هستند)
با ارزوی موفق برای تک تک شما عزیزان....
مت کارنامه های کانون رو نگاه کردم تا حدود 1800-1900 منطقه 1 پزشکی اوردن و بالاتر دیگه نیورده
اما منطقه تا 2500 هم پزشکی میاره چون سهمیه منطقه 2 زیاد تر از بقیه هست
دلیلش هم جمعیت زیاد منطقه 2 هست
تقریبا کمی کمتر از 50 درصد پذیرفته شدگان منطقه 2 هست و باقی منطقه 1 و 3
البته برای بین الملل این زیاد حساب نیست
شهریه کجا شده 19 میلیون؟نقل قول:
منظور از این رتبه ها رتبه کشوریه یا رتبه در منطقهنقل قول:
مریم خانوم دیدی چه بد بود از همه زیست می پرسید از من فیزیک بعد ما از دندون پزشکی چی می دونستیم که ازمون سوال تخصصی پرسیدن بعدشم نتیجش کی میاد؟
شما چقدر کمک مالی زدید ؟نقل قول:
من دیگه نمی دونستم چی بزنم . زدم بدون محدودیت .
بعدشم شما مطمعنید که هر منطقه یه سهمی داره .
اینا رتبه منطقه هست نشون میده منطقه بیشترین ظرفیت رو دارهنقل قول:
البته از نظر رتبه کشوری هم بازم حساب کنیم منطقه بالاترین سهمیه رو داره
من سهمیه مناطق رو نمی دونمنقل قول:
ولی دانشگاه یزد پرسیدم گفتن حداقل باید 40 درصد قبولی ها پسر باشن به همین خاطر احتمال قبولی پسر نسبت به دخترها میره بالا چون تعداد دخترها تقریبا 2 برابر پسرهاست !!
آقا احسان فکر نکنم دانشگاه ما ۴۰٪پسر بپزیرن چون از هفتاد نفری که اومده بودند مصاحبه فقط بیست و شش نفر پسر بود . یعنی همه پسرا قبولن.نقل قول:
نه خوب بود.من که استاداشو خیلی دوست داشتم مخصوصا اون خانوم دکتری که خیلی مسن بودن................خداکنه قبول بشم خیلی دوست دارم یکی از دانشجوهاش باشم...........آزمون زبانو چطوری دادی؟؟نمرش تو قبولیمون تاثیرداره؟؟؟نقل قول:
نوشتم کمک مالی تاحد امکان.آره مطمعنم که هرمنطقه یه سهمیه ای داره.البته این سهمیه رو سازمان سنجش اعمال میکنه.راستی شما نپرسیدین دقیقا 2برابر ظرفیت اعلام می کنن یانه؟؟؟بابام میگفت از71نفر2نفرشون نیومده بودن یعنی شدیم69نفر
من که امیدی ندارم . مریم خانوم شرایط شما سخت تره آخه از هفتاد تا چهل و هفت تا دختر بودن بعد آزمون زبانش سخت بود .شما از هفتاد تا چند تا زدید ؟ بعد نمیدونید چند درصد پسر و چند درصد دختر میپذیرن ؟ بعد بالاترین رتبه ای که دیدید چند بود ؟نقل قول:
مریم خانوم چند نفر از منطقه 3 رو دیدید؟ من یه پسر از شهرکرد با رتبه 7000 و همون افشینو دیدم .
اون خانوم دکتره از بحث های تخصصی دندون می پرسید . من بد شانس نفر اول نشستم خیلی استرس داشتم . ولی بعد از من بقیه خودشونو آماده کردند . اون مرده آدم خیلی خوبی بود . از همه باحال ترم رییس دانشگاه بود .