سلام دوست عزیز.نقل قول:
بله موجود هست. البته توی بازار ایران به اندازه تعداد انگشتان یک دست هم نمیشه!!!مدل زیر یکی از شاخصترین هاست:
Panasonic HDC-Z10000
Printable View
سلام دوست عزیز.نقل قول:
بله موجود هست. البته توی بازار ایران به اندازه تعداد انگشتان یک دست هم نمیشه!!!مدل زیر یکی از شاخصترین هاست:
Panasonic HDC-Z10000
سلام ...
یه دوربین هندی کم برای استفاده خونگی که حداقل فیلم برداری HD با کیفیت قابل قبول داشته باشه زیاد توی قید برند خاصی نیستم بیشتر کیفیت سخت افزاری و فیلم برداری برام مهمه.
تا سقف 500 هم میتونم هزینه کنم یه کم بالا و پایین مساله ای نیست.
دوستان چی پیشنهاد میکنید.
سلام.نقل قول:
اگر میتونی کمی بودجه رو افزایش بدین. حدود 300.000.
تا بشه مدل قابل قبولی معرفی کرد. اگر هم میتونید بیشتر هزینه کنید، بگید.
سلام ،
فرق
Panasonic TM90
و
Panasonic SD90
چیه ؟
قیمت آن الان چنده چون بانیان قیمت 1200000 به من داده است ؟ ولی چند روزه پیش HAmed DC قیمت 1100000 داده بود ؟
ممنون
حمید
سلام.نقل قول:
به تصویر زیر دقت کن:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Panasonic TM90 از 16گیگ حافظه فلش پشتیبانی میکنه. ولی Panasonic SD90 فاقد حافظه داخلی هست.
قیمت این مدل به مراتب با پایین اومدن دلار، پایینتر از 1.100.00 شده. و به هیچ وجه 1.200.000برای این دوربین
منطقی نیست.
پس یایسنی TM گرانتر از SD باشد.نقل قول:
بله همین طور هست. اما در ایران کمی پیدا کردنش سخت هست.نقل قول:
سلام ، بالاخره بعد از مدتی پیدام شد .
چند وقت پیش بالاخره دوربین Sony XR160 رو خریدم . 883.000 تومان از کرج . همونطور که فکرشو میکردم و انتظار می رفت ،
از کیفیت بسیار بالایی برخورداره . روی حالت Full HD خیلی با کیفیت ضبط می کنه . قدرت فوکوس و اکسپوژر فوق العاده بالایی داره .
از سمت دیگه حافظه ی بالاش هیچ نگرانی ای برات ایجاد می کنه .
اگر مایلید یک فیلم 11 ثانیه ای با حجم 37 مگابایت دارم بدون دستکاری رو براتون آپ لود کنم ، تا مورد بهره برداری شما هم قرار
گیرد .
منم یه ماه پیش cx130 گرفتم ( 600 تومن) که مشخصات فیلمبرداریش مثل xr160 هست. کیفیتش هم خیلی عالیه. دوستان میگن تو تاریکی لوکسش پایینه اما به نظر من راضی کننده بود. شما تو تاریکی و نور کم امتحانش کن ببین چطوریه.
با سلامنقل قول:
دوست عزیز مبارک باشه.ممنون میشم اگه واستون مقدوره فیلم رو اپلود بفرمائید
با سپاس فراوان
پاینده و پیروز باشید
تویه تاریکی هم امتحانش کردم قابل قبوله . اتفاقاً دو شب پیش یه فیلم از ماه گرفتم (با زوم 42x) خیلی قشنگ از آبنقل قول:
دراومد . سعی می کنم اونو براتون آپلود کنم .
چشم در اولین فرصت فیلم ها رو براتون آپلود میکنم .نقل قول:
سلام
موقتاً نمیتونم آپلود کنم ، چون Mediafire خرابه . جایه دیگه ای هم سراغ ندارم .
سلام.مبارکه. ایشاالله لنزش برات بچرخه.نقل قول:
شرایط تست رو در حالات زیر انجام بدین بهتره.:
نور زیاد
نور متوسط
نور کم
با چراغ بغل لنز
البته این رو هم بگم که 10 یا 11ثانیه برای قضاوت در مورد کیفیت یک دوربین اصلا کافی نیست. این مدل باید لااقل
5دقیقه اون هم با زوم و فوکوسهای متعدد و جابجایی و حرکت مناسب دوربین، تا بشه قضاوتی مناسب کرد.
سلام
برای مستندسازی بهترین دوربین کدوم مدل رو پیشنهاد می کنید؟
تو برنامه صفر و یک دوربینی که تو سریال تاثریا استفاده شد رو معرفی کردن که قیمتش نزدیک 5 میلیون تومن بود. البته من شنیدم کار با اون خیلی سخته. یک مدلی هم قراره معرفی بشه که 32 هزار دلار قیمت داره ولی کیفیت فیلم های هالیوودی رو داره و دارای امکانات باورنکردنی است.
من چند سوال دارم.
1. الان با توجه به قیمت دلار خرید توصیه می شه؟
2. بهترین دوربین با توجه به آماتور بودن خریدار چه مدلی هست؟
3. هزینه اجاره دوربین حرفه ای چه قدره
با تشکر
سلام.نقل قول:
صفرویک که منبع مناسبی برای این امر نیست!
کلا از این برنامه زیاد خوشم نمیاد!!! در هر حال.بگذریم....
برای مستندسازی من مدل زیر رو توصیه میکنم. قدرت بسیار بالا و توانایی کاربردی بالا. البته این رو بگم که این دوربین
برای شروع کار توصیه میشه و برای کاربردهای نیمه حرفه ای هست. برای کارهای حرفه ای تر مدلهای دیگه ای رو
باید انتخاب کرد:
کد:http://forum.p30world.com/showpost.php?p=6957391&postcount=358
سلام بچه ها میخام دوربین کنون بگیرم. بدون گارانتی. به نظرتون با گارانتی دار فرقی می کنه؟ چون من دانشجوم 20 تومن واسه گارانتی ندارم... canon a3300
سلام.نقل قول:
دوست عزیز بحث رو به تاپیک زیر منتقل کنید:
کد:http://forum.p30world.com/showthread.php?t=153571&page=1273
دوستان من در سینمای جوان فعالیت می کنم و از اونجا که هزینه اجاره دوربین ها بالاست لازمه یک هندیکم داشته باشم. علاوه بر این برای مستند سازی گاهی اجبارا باید کارهاتو با یک هندی کم بجمع و جور به انجام برسونی.
1- تا سقف 2 میلیون بهترین انتخاب چی هست؟ چرا؟ (تجربه خوبی با هندی کم های پاناسونیک ندارم. ولی از هندی کم قبلی سونی بسیار راضی بودم )
2- دوربین معرفی شده رو می تونم از بانه بگیرم یا نه؟ اونجا برام چقدر درمی آد؟
سلام به همه
دوستان من یک سوال دارم
میشه برا دوربین هندیکم هم لنز گرفت؟
به بازارهای جهانی دسترسی دارین؟؟؟نقل قول:
خرید از بانه رو زیاد صلاح نمیبینم!!!
سلام صادق جان.نقل قول:
در برخی مدلهای جدید، لنزهای سه بعدی نصب میشن که قیمت بسیار بسیار گرانی دارن.
اما اگر منظورت از لنز، تعویض لنز و سوار کردن لنز حرفه ای با فاصله کانونی متفاوت و f بهتر هست، باید بگم که این چنین امکانی وجود نداره!!!
با سلام...دوستان لطفا اگه میشه منو راهنمایی کنید..
میخوام یه دوربین فیلمبرداری بخرم با حداکثر بودجه 600 هزارتومن..
نیاز : تمرین ساخت موزیک ویدیو ... میخوام کیفیتش طوری باشه که وقتی فیلم رو کپچر کردم.. رو تدوینش کردم.. کیفیت نهایی کلیپ قابل قبول باشه..
اچ دی باشه که خیلی خوبه. ولی برای کیفیت های پایین تر از اچ دی نمیدونم جواب میده یا !!
به عنوان مثال اگه کلیپ اچ دی "ملودی " از آرش رو توی کامپیوترتون داشته باشین. :دی اول کلیپ یه نفر هست که روی نرک موتور بر عکس نشسته :دی... اگه کیفیت کلیپ 5 دقیقه ای 70 مگابایتیم (بعد از تدوین)..توی اون مایه ها باشه خوبه..
در مورد زوم هم حد اقل 6 ایکس باشه ...
دید در شب هم داشته باشه بهتره.!!!
در مورد حافظه هم.. اگه هارد دار باشه بهتر.. اولی اگه رم خور باشه. بگید برای ضبظ 2 ساعت فیلمبرداری.. چه رمی باید براش بخرم..؟ قیمت رم رو هم لطف کنید بگید..
در پایان لطفا نظرتون رو هم در مورد این دو مدل بگید..
Samsung HMX-H300
Panasonic SDR-H200
برای خرید هندیکم اصلاً روی سامسونگ حساب نکن ، یا کلاً دوربین . پاناسونیک هم بد نیست ولی بهترین ها سونی ، کانن و پاناسونیکه .
یکم هرینه رو ببر بالاتر چیز بهتری گیرت میاد . اگر برای یادگیریه به نظر من از دست دوم استفاده کنی به صرفه تره .
سونی cx130 تمام مشخصات درخواستی شما رو داره. یه رم 16 گیگ هم همراهش هست که تا 2 ساعت فیلمبردای فول اچ دی کافیه. قیمتش نزدیک 600 تومنه.
دوستان لطفا هنگام نوشتن پست جدید به تاریخ پست قبلی توجه کنید
رم 16 مگی که برای فیلمبرداری 3gp یه موبایل ارزون قیمت هم کمه که!! :دی احتمالا منظورتون 16 گیگ بوده :)نقل قول:
از وظیفه شناسی شما ممنونم.. من هر چند وقت یک بار میام یه سری میزنم ببینم کسی جواب داده یه نه!!!نقل قول:
از همگی ممنون..
اگر دوستان دیگه هم نظری داشتن بگن..
سلام.نقل قول:
با این بودجه نمیشه مدل قابل قبولی خرید!!!
خصوصا با در نظر گرفتن نویز کم در نور کم!!!
دوستان نظرتون در مورد این مدل چیه؟
دوربین full hd JVC Everio GZ-HM330 Silver
برای سوژه های پر تحرت .. مثل حرکات تکنو چطور هم مناسب هست؟
سلام دوستان
من میخوام یه هندیکم بگیرم. راستش از دوربین هم سر در نمیارم. برای مصارف خانگی میخوام. بودجه هم تا 400. میخوام از این مدل های عمودیش ( اسمش رو نمیدونم) بگیرم تا با فیلم برداری طولانی دست خسته نشه.
دوستان یکم راهنمایی میکنید لطفا.
سلام
یک دوربین کنون legria fs200 هست که شارژرش رو دزد برده!!!
سایتی هست بتونم شارژرو ازش خرید کنم؟
سلام.نقل قول:
به نظر کمی بودجه رو افزایش بدین تا مدلی کارا و با کیفیت رو بتونید خریداری کنید.
با این بودجه باید به یه 480p بسنده کنید!!!
با سلام
دوستان من یه دوربین نیاز دارم تا قیمت 600 الی 700 تومن
اول از همه بگم که واسه چه کاری میخوام :
تعصب برند ندارم
فقط میخوام نسبت به هزینه ای که در نظر گرفتم ، کیفیت خوبی هم داشته باشه
چون ما هر چند وقت یه بار از طرف یه تور گردشگری ، روزهای جمعه میریم میگردیم
با خودم گفتم حیفه عکسایی که میگیرم با لنز موبایل گرفته بشه
خودم HTC Sensation دارم و تاحالا از دوربینش خیلی راضی بودم
اما خب معلومه که هیچوقت به پای دوربین دیجیتال نمیرسه
منم ترجیح دادم که یه گوشی سطح پایین تر داشته باشم اما دوربین با لنز قوی تر داشته باشم
از چند نفر که سوال کردم ، این مدل ها رو پیشنهاد دادن :
Canon SX40 با قیمت 700 تومن
یکی از دوستان که اصلا فوجی رو پیشنهاد نکرد . به خاطر ضعیف بودن باطری
Sony SLR Alpha 200 - البته کار کرده و تمیز
Sony Cyber-Shot DSC-HX200V - البته این دیگه یکم بالاست و اگه ببینم ارزش داشته باشه همینو میگیرم
اگه دوستان خارج از این موارد پیشنهادی دارند ، ممنون میشم اعلام کنند
سلام.نقل قول:
لطفا در تاپیک زیر طرح موصوع کنید:کد:http://forum.p30world.com/showthread.php?t=153571&page=1294
ببخشید عجله ای نوشتم اشتباه شدنقل قول:
الان منتقل میکنم
دوستان عزیز اطلاعاتی در مورد این لنز میخواستم و اینکه ایا بدرد تصویربرداری برای فیلم کوتاه و تصویر باز مناسب هست؟؟؟
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
مشخصات دوربین فیلمبرداری؟؟؟نقل قول:
CANON EOS 7Dنقل قول:
این که فیلمبرداری نیست!!!نقل قول:
با یه دوربین عکاسی نمیشه مثل دوربینهای فیلمبرداری، فیلمبرداری کرد.
چون اصولا برای این کار ساخته نشد و این یک قابلیت ضعیف جانبی است.
بدترین دوربینهای فیلمبرداری قابلیت و انعطاف بیشتری در فیلمبرداری نسبت به یک دوربین عکاسی حرفه
با قابلیت فیلمبرداری، دارند. و خروجی کار رو نمیشه با یک دوربین عکاسی مقایسه کرد. این مورد رو هم
اصلا توصیه نمیکنم. چون لنزهای عکاسی تفاوت بسیاری با لنزهای فیلمبرداری دارن. شاید برخی(یابیشترافراد)،
منکر این مورد بشن، امل به لحاظ تجربیات شخصیم توصیه نمیکنم این کار رو انجام بدین.
ممنون. برای عکاسی چی لنز مناسبی هست عکس چهره چون نمیخوام چهره بهم بخوره و میزون باشهنقل قول:
این تاپیک مختص بحث روی دوربینهای فیلمبرداری و لوازم جانبیه.نقل قول:
بحثهای دوربین عکاسی در تاپیک زیر هست:
کد:http://forum.p30world.com/showthread.php?t=153571&page=1299