عادل یه بار با محمد اخوندی دعواش شد ...
کسی اینک ویدیو اون شب رو داره ؟؟
همونی که هفته بعدش نود برگزار شد ولی خیلی زود تموم شد !
Printable View
عادل یه بار با محمد اخوندی دعواش شد ...
کسی اینک ویدیو اون شب رو داره ؟؟
همونی که هفته بعدش نود برگزار شد ولی خیلی زود تموم شد !
:18::31::thumbsup:
ورزش۳: حسن زاده رییس کمیته انضباطی یکی از شب های جنجالی نود را رقم زد. حسن زاده که دیشب مهمان تلفنی برنامه نود وقتی روی خط آمد که فردوسی پور و رحیمی مدیر عامل سپاهان داشتند در مورد بخشش بازیکنان توسط کمیته انضباطی،به خصوص رودریگو توزی بازیکن خارجی تراکتور سازی قبل از بازی با سپاهان بحث می کردند. حسن زاده وقتی فرصت حرف زدن پیدا کرد بلافاصله از فردوسی پور و برنامه اش انتقاد کرد و گفت:«شما باید عدالت را رعایت کنید.من دوست نداشتم روی خط برنامه شما بیایم.آقای قهرمانی را ما محروم نکردیم.متاسفانه شما حرف سایت های خبری را باور می کنید و حرف من رییس کمیته انضباطی را نه .شما بدون استناد این مسائل را از طریق برنامه خود پخش می کنید.من به دو دلیل پشت خط آمدم.یکی احترام به بینندگان و دیگری احترام به خود شما.اما شما با شیطنت سعی می کنید توپ را به زمین کمیته انضباطی بیاندازید. حسن زاده در واکنش به این سوال فردوسی پود که چرا رای بازی پرسپولیس را زود اعلام کردید اما هنوز رای های اعلام نشده زیادی در کمیته انضباطی هست این جواب را تحویل داد:« ما رای پرسپولیس را زود اعلام کردیم اما شما که در رسانه ملی فعالیت می کنید اگر واقعا قصد اطلاع رسانی دارید پس چرا از این رای ها ایراد می گیرید؟شما از ابتدای برنامه تان روی این رای زوم کردید و گفتید که رای ایراد دارد.من که نمی توام برای شما کلاس آموزشی بگذارم و اشکالات حقوقی را به شما بگویم.این رای را ما داده ایم و به دیگران مربوط نیست.فقط کسانی که ذی ربط هستند می توانند در مورد این رای اعتراض کنند.شما و دوستانتان صلاحیت اظهار نظر در هر مسئله ای را ندارید. حسن زاده در حالی این حرف ها را زد که فردوسی پور در جواب او گفت:«بسیار خوب،از این به بعد از شما تعریف می کنیم و می گوییم که چه رای خوب داده اید.»این در حالی بود که حسن زاده هم گفت:«من موبایل خود را خاموش می کنم و دیگر هم روی خط برنامه نود نمی آیم.» حسن زاده که حسابی از دست فردوسی پور شاکی بود حرف هایش را این طور ادامه می دهد:«برنامه نود باید روشن گری کند.تا الان شده که شما در مورد کمیته انضباطی یک نکته مثبت نشان بدهید؟چرا فقط اطلاعات غلط می دهید؟به تیتراژ برنامه نود نگاه کنید.شما فقط خشونت را نشان می دهید.دیدگاه من و شما با یکدیگر متفاوت است.آیا شده که یک بار صحنه کارهای خوب بازیکنان مثل نماز خواندن آنها را نشان بدهید؟»که فردوسی پور هم گفت:«شما یا برنامه نود را نمی بینید یا فقط قسمت هایی از آن را می بینید.آقای حسن زاده ما هم نیمه خالی لیوان را می بینیم و هم نیمه پر آن را ولی شما این طور نیستید.»
دیشب رویانیان زد به سیم آخر
ورداشته میگه ثابت کنید اینا هوادارای ما بودن :16:
بعد فردوسی پور میگه قبول دارید میزبان بودین؟
رویانیان: نه ما میزبان نبودیم :18::blink:
پ ن: تنفرم از عسگری دوبرابر شد :41:
ورزش۳: ببيندگان برنامه نود در سؤال نظرسنجي اين برنامه به قهرماني استقلال در ليگ برتر راي دادند. در بخشی از برنامه عادل فردوسی پور با اشاره به لغو دیدار دوستانه ایران و امارات گفت: با این کار آنها دست ما را در "پوست حنا" گذاشتند. مجری برنامه نود بلافاصله به اشتباهش پی برد و گفت: پوست حنا، نه پوست گردو! استقلال با پیامک قهرمان لیگ یازدهم شد. نظرسنجی برنامه این هفته به قهرمان احتمالی لیگ یازدهم اختصاص داشت که بیش از 2 میلیون نفر در این نظرسنجی شرکت کردند. در پایان مردم به قهرمانی استقلال با 51 درصد رای دادند، سپاهان با 37 درصد شانس دوم قهرمانی و تراکتورسازی با 12 درصد شانس سوم لقب گرفت.
دوستان ...
نود این هفته من تا اخرش ننشستم ...
قلعه نویی دعواش شد ؟؟
با عادل ؟؟
نه با عادل دعواش نشد اما قلعه نویی داشت در مورد تیمش صحبت میکرد عادل وسط صحبت های قلعه نویی یه سوال پرسیدنقل قول:
قلعه نویی همه نمیدونم از چی ناراحت بود با لحن بدی با عادل صحبت که اقا اگر ما رو دعوت کردی پشت خط اجازه بده هرچی میخواهیم بگیم و .....
البته نا گفته نمونه که بین قلعه نویی و عادل رابطه خوبی برقرار نیست
درود.
کسی لینک بحث و جدال عادل و قلعه نویی رو اگر داره؛ ممنون میشم بده که دانلود کنیم.نقل قول:
شاد و پیروز و سربلند باشید
ورزش۳: برنامه نود که اين هفته يکشنبه روي آنتن رفته بود شب آرامي را پشت سر گذاشت. برنامه 90 اين هفته به دليل پخش مستقيم ديدار منچستريونايتد و منچسترسيتي که ساعت 23:30 شب گذشته (يکشنبه) روي آنتن رفت. سوال برنامه به تعداد امتيازات کسب شده توسط 3 نماينده کشورمان در هفته پنجم ليگ قهرمانان آسيا اختصاص داشت که فردوسيپور براي روشن شدن سوال مجبور شد بارها درباره آن توضيح دهد. در نهايت ببيندگان اعتقاد داشتند که نمايندگان ايران در اين هفته 4 تا 6 امتياز کسب ميکنند. موضوع اصلي در اين برنامه مورد بحث و تبادل نظر قرار گرفت تغيير مديريت استقلال بود که در آن فتحالله زاده مديرعامل و رسولينژاد رئيس هيئتمديره باشگاه استقلال پشت خط تلفني برنامه آمدند و مطالبي را مطرح کردند. پژمان منتظري مدافع مليپوش استقلال و محمدرضا طهماسبي کاپيتان پيکان، ميهمانان حضوري اين برنامه بودند. گزارشي از تبريز هم پخش شد و در آن يکي از هواداران تراکتورسازي گفت که چرا مي گويند پرسپوليس و استقلال 30 ميليون طرفدار دارد، ما ثابت ميکنيم تراکتورسازي 100 ميليون هوادار دارد!
هويت و فرهنگ جوامع هر چند در نگاه نخست يك مقوله جامعه شناختي است ولي چگونگي تغييرها و دگرديسي ها و به ويژه دستكاري هاي آن تاثير مستقيم و بسزايي در امنيت ملي دارد. بسياري از جنگ ها و درگيري هايي كه پس از جنگ جهاني دوم رخ داد يعني بيش از پنجاه درصد آنها بر اساس مقوله هويت و تفاوت قرائت ها و روايت هاي آن شكل گرفت.
اكنون مدتي است كه رسانه هاي بيگانه از جمله صداي امريكا،دويچه وله،العربيه و... هجمه هاي سختي عليه تماميت ارضي و هويت ملي ايراني ها آغاز كرده اند و سعي دارند به نحوي از ضد انقلاب فراري خارج نشين در راستاي فروپاشي ايران از درون (كه يكي از پروژه هاي عمده جناح نومحافظه كاران تندرو بود) استفاده نمايند. در اين راستا برنامه هاي متعددي از سوي سايت هاي اينترنتي پربيننده و شبكه هاي ماهواره اي كه با هزينه كنگره امريكا و سيا اداره مي شوند، به روي آنتن ها رفت.
اما در اقدامي شگفت و سوال برانگيز برنامه نود اين هفته تبديل شد به تريبوني كه شعارهاي ضدايراني و قوم گرايانه از آن منعكس مي شود.
تصوير كودكي كه طوطي وار يك شعار ضد ايراني را به صورت سرودي كودكانه مي خواند و پخش آن از صداي و سيماي جمهوري اسلامي ايران چيزي بود كه حتي در رسانه هاي بيگانه نيز تجربه نشده بود و آنان نيز جرات چنين كاري را به خود نداده بودند.
اين اولين بار نيست كه گروه هاي تروريستي و جدايي خواه از كودكان به عنوان ابزار ارائه شعارها و اهداف شان استفاده مي كنند. بسياري از گروه هاي زير زميني تروريستي جهت مظلوم و معصوم نشان دادن خود به اين تاكتيك دست مي زنند، اما پخش اين شعار از تلويزيون كشور ما اين جاي سوال را براي مردم باقي مي گذارد كه رويه هاي ضد وحدت ملي در شرايطي كه ايران از هر سو مورد تهديد نظامي و ارضي است، چه معنايي مي تواند داشته باشد؟ در حالي كه گروهك تروريستي پژاك يكبار ديگر با شروع فصل گرما حملات ناجوانمردانه خود آغاز كرده است و از سوي ديگر كشورهاي حاشيه خليج فارس و اتحاديه عرب در يك موضع گيري كاملا آشكار و خصمانه ايران را به نابودي تهديد مي كنند پخش يك شعار ضد تماميت ارضي از صدا و سيما چه معنايي مي تواند داشته باشد؟
برنامه نود این هفته در بخش ويژه خود دقايقي را به حاشيه بازي فوتبال پيروزي تهران و تراكتورسازي تبريز اختصاص داد و در اين بين خبرنگار با بردن ميكروفون به سمت كودكي خردسال از وي خواست تا شعري (!) بخواند يا مطلبي بگويد كه او نيز با خواندن يك شعار تند ضد ايراني كه مخصوص فرقه پان ... است مورد تشويق خبرنگار قرار گرفت. حال به درستي معلوم نيست كه پخش چنين تصاويري در برنامه نود دقيقا چه سخيتي با ماهيت ورزشي اين برنامه دارد.
در حالي كه مقام معظم رهبري در آخرين ديدار خود با هيئت دولت در تابستان گذشته تاكيد كردند كه زبان فارسي يكي از عوامل مهم ايرانيت است و آذربايجاني ها بيش از همه به اين زبان خدمت كرده اند و آثار مهم آن را پديد آورده اند، صدا و سيما و برنامه نود در روز ملي خليج فارس و در حالي كه هزاران شهروند ايران اسلامي و به ويژه آذربايجاني جهت دفاع از جزاير هميشه ايراني كوشش هاي متعددي را در دستور كار داشتند، به يكباره غير مسئولانه ترين تصاوير را عليه تماميت ارضي از سوي برنامه نود پخش كرد و تعجب همگان را برانگيخت.
"تابناک"
پ.ن: من برنامه نود این هفته رو کامل ندیدم،اما امروز این خبر رو خوندم .
دوستان کسی اگه متوجه شد به ما هم بگه
مگه نود پخش شد دیشب؟:eh:
ای بابا اون برنامه سانسور(ممیزی)کتاب رو گذاشته بودن:2: ما هم بی خیال شدیم!!:jealous:
نقل قول:
سایت محسن رضایی چرت و پرت زیاد مینویسه :27:
درود
نقل قول:نه اتفاقا ؛ این سری رو کاملا درست گفت. حرف اصلیش، کاملا درسته؛ درسته که توی حرفاش هی استکبار و ... گفته که خب از تابناک و حرفای ... بیش از این انتظار نمیره ولی ؛نقل قول:
وقتی یه عده آدم جمع شدند دور یه بچه و بعدش که اون شعر میخونه مدام به خاطر حرفاش تشویقش میکنند؛ وقتی یکی همونجا شعر رو ترجمه کرد که من آذربایجانی ام و ... (حرفای پانترکیسم و ... شرم داره گفتنش واسه یه ایرانی) من به شخصه یکی از شدیدترین فحاشی زندگیم رو دادم بهشون :دی چون باید بدونند که یه ایرانی اند در درجه ی اول ؛ یه آذری زبان ایرانی اند ؛ نباید خودشون رو تافته جدابافته از این مملکت و آب و خاک و مردمش بدونند.
کاش این مساله پیگیری بشه تا به یه جایی برسه؛ چون بارهای دیگه هم پیش تر شاهد بودیم که توی ورزشگاه های تبریز (چه برای تراکتور و چه مثلا توی فینال والیبال امید ایران و تبریز) با افتخار! :41: شعار جدایی طلبانه سر دادند.
شاد و پیروز و سربلند باشید
ما که ترکی بلد نیستیم و متوجه نشدیم چی گفت اما یه کودک بود که داشت شعری رو با زبان شیرین کودکی میخواند بعد یه نفر اومد ترجمه کرد که من یک اذری هستم و ....
زیاد به این سایت های بوووووووق توجه نکنید
اگر یکی لطف کنه ترجمه شعر رو برای دوستان بنویسه عالی میشه البته اگر قوانین سایت اجازه بده
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
لینک ویدئو از آپارات :
متن شعر : (آذربایجان منیم الیم -دوغراسار دیلیم دیلیم -آنا دیلیم اولن دییل-دیلیم اولسه منده اولم - باشقا دیله دونن دیل)
ترجمه شعر: آذربایجان مردم من ، زبانم را پاره پاره کنند، زبان مادی ام نخواهد مرد و به زبانی دیگر تبدیل نخواهد شد اگر زبانم بمیرد من هم میمیرم
پ.ن : یه سری ارزش جواب دادن هم ندارن
یه بخش تو برنامه دیشب نود به نظرم خیلی جالب اومد آپ کردم ببینید خودتون :دی
:31:نقل قول:
مرسی ، مرسی ...
واقعا جالب بود . من نود رو ندیده بودم دیشب .
دوستانی که ندیدن پیشنهاد می کنم حتما ببینن :
این از همه قشنگ تر بود :
- دکتر گفت با این وضعیت می میری ! بعد از دو ماه رفتم قبر پدرم دیدم دکتره رو چالش کردند :دی
دیشب من نفهمیدم آخرش این بنده خدا چی گفت، ظهری ویدئو رو گرفتم، ترکیدم!:27:
+
نویدکیا واقعا پخته صحبت کرد... با وجود اینکه طرفدار سپاهان نیستم ولی واقعا لذت برم.... ولی یه حرفش خیلی ناشیانه بود و اشارش به اینکه اصفهان قطب فوتبال (ورزش) کشور رو از تهران میاره اصفهان. سپاهان حقش بود، لیاقتش رو داشت که هت تریک بکنه و در کل چهارمین قهرمانیش رو جشن بگیره... ولی فراموش هم نباید بکنه که فقط از یازده دوره لیگ برتر، اصفهان 4 بار اون رو برنده شده و 6 دوره اون جام تو تهران بود.
به هر حال، آخرین نود، نود خوبی بود... ببینیم تا دو ماه دیگه نود میاد یا دوباره...!!
این برنامه باعث پیشرفت تو فوتبال نشد و جلوی ناپاکیهارو که نگرفت هیچ کمک و تشدیدشم کرد و تو سایر ابعاد جامعه هم تأثیرات منفی زیادی گذاشت
میدونم خیلیاتون باتعصب میایید و میگید نه آقا این حرفا چیه !
اما در واقع علت بیننده زیاد این برنامه همون سرگرم شدن با شنیدن کل کل های تکراری هر هفته نود و یه سری فانتزی گویی های فردوسیپوره وگرنه هر هفته که پای این برنامه میشینید آیا ذره ای امید به تغییر مثبتی هم دارید ؟ برای مثال داوری ایران از همون اولین برنامه نود با کارشناسی بررسی میشد و نتیجش این شده که الان خیلی بدتر شده و به علاوه هر کسی از بازیکن بگیر تا مدیرعامل و خود ملت و تماشاگرا و... این روزها به خودش اجازه میده به داورها تهمت و توهین کنه و ایران میتونه تو این زمینه تو دنیا بینظیر باشه ! این گسترش بی اخلاقی با دامن زدن نود به مسئله داوری به وجود اومد و قبلش اینقدر این بدخلقی ها نبود این فقط داوریش در مورد مسائل فنی و پیشرفت فوتبال از همون شروع نود سیر نزولی فوتبالمون رو دیدیم و یک مورد نمیتونید بیارید که نود عامل مثبتی تو یه رکن ورزشمون شده باشه گاهی بعضیا میگن نود تأثیراتی هم داشته مثلاً فلان مربی ابقا شد و فلان تیم به استان دیگه انتقال نیافت خب این چیزها از نظر من کار مثبت نیست و نفس برنامه نود رو باید دید که داره چی خلق میکنه وقتی مرتب با تکرار حاشیه های روزنامه ها و بزرگتر کردنش به مشکلات قوت بیشتر میدهند و به اسم اطلاعرسانی دارن فقط و فقط یه سری افراد مظنون رو تو برنامشون میارنو بازخواست ظاهریشون میکنن و بعد هم بدون اینکه کسی مقصر شناخته بشه پروندشونو میبندن این یعنی چیزی جز بازتر کردن مسیر ناپاکی و تشویق این افراد به ادامه روند ضدفوتبال ؟؟؟ وقتی نود داره نشون میده جلوی ضدفوتبال رو نمیشه گرفت وقتی داره هر روز اشتباهات داوری رو نشون میده وقتی داره به شکلی خودش هم وارد دلالی میشه و و و ... این برنامه رو میشه دشمن فوتبال نامید
بحث رو اگر به تأثیرات منفی جامعه بکشیم خیلی نتایج دردناکتری داره و نود جامعه ما رو هم تغییر داد نمیگم فقط نود باعث شده مشکلاتی پیش بیاد ولی روحیات بدی که بین مردم هست و بی مسئولیتی ها و بی فرهنگی هایی که تو سطوح مختلف جامعه هست خیلیهاشو میشه الگوگیری از اتفاقاتی که تو نود نشون داده میشه دونست
نود خیلی خوب داره کل کل کردن و شارلاتان بودنو یاد ملت میده
من کل متنت رو نخوندم از رو تعصب هم نظر نمیدم
اولا نگاه کن کجا زندگی می کنید 10 تا مثل نود هم نمیتونه اوضاع رو درست کنه ولی باید باشه و باید بگه حالا درست شدن مربوط میشه به خواستن مردم و مسئولیت پذیری و دلسوزی مسئولین که متاسفانه در خونشون همچین چیزی نیست
بعد اینکه مگه شما تا قبل نود از ناپاکی ها و ناداوری ها و ضعفهای این فوتبال خبر داشتید که حالا مقایسه می کنید که بدتر شده یا بهتر تا الانشم جلو این برنامه گرفته نشده بخاطر مخاطبین بسیار زیاد و پول بسیار هنگفتیه که صدا و سیما از تبلیغات قبل و وسط برنامه داره در میاره و گرنه این برنامه باید جلوتر از این حرفها هم می رفت
این برنامه همیشه داره تکرار میشه و باید بشه چون مشکل فوتبال ما همیناست و اونقدر که اخرش یا برنامه رو تعطیل کنن یا واقعا به داد این فوتبال برسن مگه شما فکر کردی فوتبال حال حاضر ایران از رسوایی های چند سال اخیر ایتالیا یا ترکیه بهتره بخدا اگه پیگیری بشه و بزار یه شستشو بخوره این ورزش گندش کل دنیا رو می گیره
نظر شخصی من= متاسفانه نظرات شما مثل همین پشت میز نشینهای کشور هستش و تا وقتی به جای زدن و خشکوندن ریشه ای این مشکلات به حاشیه ها بپردازیم و از این دست نظرات بکر و پرمایه بدیم همینه که هست
نه من دلیلی نمیبینم برنامه مزخرفی مثل نود باشه و ده ها مثل اونم باشه همین یه دونه به اندازه کافی گند زده تو فوتبال و خیلی چیزای دیگهنقل قول:
والا من اوضاع هم فوتبال هم جامعه رو از دهه 60 به یاد دارم شما رو نمیدونم چند سالته
شما همین دیدت که فکر میکنی مسئولای صداسیما به خاطر دشمنی با مردم نمیخوان نود پخش بشه (بر فرض اینکه واقعاً نمیخوان) و اونا هم دلایل منطقی ندارن بدبینی بی دلیل هست و از پیش به قاضی رفتنه
این برنامه یه قسمتش رو بگو کار مثبت کرده باشه تا من صد قسمتشو بگم چقدر ضربه به فوتبال و جامعه زده
اتفاقاً من هم معتقدم با وجود دلالی هایی که نود و عواملش میکنن حالا حالاها فوتبالمون بیشتر رو به نابودی میره البته دیگه چیزی نیست که نابودم بشه !
دوست عزیز ! این جور برچسب زدن به دور از مروت و اخلاقه من یه فرد عادی هستم تا چند ماه پیش هم نود میدیدم (فقط و فقط برای خنده و سرگرمی) ولی دیگه نمیبینم و از افرادی مثل عادل و مزدک اصلاً خوشم نمیومد و نمیاد چون اصلاً در وجودشون دلسوزی نمیبینم دلسوزی رو جواد خیابانی داشت که به خاطر حذف تیممون تو جام 2006 به بیمارستان کشیده شد و موقع باخت فوتسالمون به ایتالیا جلوی دوربین نتونست جلوی اشکاشو بگیره :| اونایی که شما داری ازشون حمایت میکنی و کل برنامه هاشون داره تیشه به ریشه غیرت جامعه میزنه و مردم رو روز به روز پرروترو بیحیاتر میکنن و فحش های جدید یادشون میدن و روش های سفسطه جدید یاد مسئولا میدن و مدتهاست که روش نیشخند زدن مسئولین و بعدشم خود مردم رو اونها باب کردن (اینم به درستی یادمه که قبلاً نبود) همه این کارهارو در نهایت حمایت اون گردن کلفتای اصلی دارن انجام میدن و ککشونم نمیگزه این مزدورا پول میخوان نه پیشرفت این مملکت بلکه دارن به ثمره کاراشون نگاه میکنند و هرهر هم تو دلشون میخندند اینم نظر من
کاش جواد خیابانی هم یه حامی داشت بیچاره گناهی نداره فقط گزارش میکنه نه زیر آب کسیو زده نه مسئولیت بزرگی داره که بخواهیم گناهکار بدونیم یا حتی بهش شک کنیم ولی این مرد باید آماج فحش ها و بی تربیتی های همین ملت که عاشق نود هم احتمالاً هستن قرار بگیره !
بله من هم معتقدم مردم ایران اسلامی نود رو خیلی دوست دارن مثل علاقه ای که یه نفر رو وادار میکنه به جای رسوندن یه زخمی که تو خیابون میبینه از بدن تکه تکه شده و جالبش فیلم بگیره ! باز همین مردم از آزار رسوندن به جواد خیابانی و مسخره کردنش خیلی زیاد کیف میکنن !
اما واقعاً هر چیزی که مردم (جامعه) بپذیره یه کار درست هست ؟!
من دیگه نظرامو گفتم تو پست قبلی از نود گفتم تو این پستم هم از مخاطباش و خودم گفتم و خواستم نظر شمارو جویا بشم که ظاهراً همینه که میگید باید خبررسانی بشه تا بدتر نشه ! فقط اون لکه قرمزه رو من متوجه نشدم اگر میشه بیشتر بازش کن.
مروری بر متلکهای ماندگار عادل فردوسی پور / خداحافظ علی دایی، خداحافظ برانکو، خداحافظ آقای بدلباس [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ][ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
برای او فرقی نمی کند کدام بازی را گزارش می کند. سر وقت تکه اش را می اندازد. مثلا در همین فینال جام ملت های اروپا درباره کالچوپولی در ایتالیا و سقوط یوونتوس گفت: «در ایتالیا تیمی را که تبانی کرد فرستادند دسته اول ولی ما در ایران، تیمی را که در لیگ فوتسال تبانی کرده بود، فرستادیم آسیا!» یا با طعنه سراغ مهاجم های میلیاردی لیگ برتر رفت: «الان نگرانی فورودارهای میلیاردی ایران این است که نکند مربیان ما از روی دل بوسکه تقلید کنند و تیمشان را بدون مهاجم بفرستند داخل زمین!»
جنس تکه پرانی های عادل برای شنونده های تلویزیونی جذاب است. او از هر موقعیتی برای تکه پرانی استفاده می کند؛ چه در فینال اروپا و چه در فینال جام جهانی. اولین تکه ماندگار فردوسی پور در جام جهانی 98 رقم خورد؛ وقتی مایکل اوون آن گل به یادماندنی را به آرژانتین زد و عادل گفت: «چه میکنه این اوون.» از گزارش های او در سال های اخیر تکه های زیادی به یادگار مانده که در این گزارش بخشی از آنها را مرور می کنیم...
*از زوایایی، با این شکل موها بالوتلی شبیه سرندیپیتی شده!(در جریان بازی فینال اروپا بین اسپانیا و ایتالیا)
*همه آستین کوتاه پوشیدن، فقط دژاگه آستین بلند داره. همه هم می دونیم دلیلش چیه. فقط کاش واسه پشت گردنش هم یه فکری می کردن!(در بازی ایران و قطر، کنایه از خالکوبی های اشکان)
*این ماتراتزی هم اینقدر خالکوبی کرده که انگار آستین بلند پوشیده(در جریان یکی از بازی ایتالیا)
*اینجا هم تماس تلفنی خیلی خودجوش قطع میشه(وقتی داشت با یکی از منتقدان وزارت ورزش حرف می زد و ناگهان تماس قطع شد)
*مزدک یک رقیب حرفه ای و بسیار جدی است که ممنون دارش هستم!(کپ زدن از روی قلعه نویی در یک گفت و گو)
*حالا اونجا بازیکنی که گل زده را میزنند... معلوم نیست اگر گل نمیزد چه کارش میکردند!(در جریان یکی از بازی ایتالیا در جام جهانی 2006)
*قبل از شروع بازیها بعضی از کامپیوترها پیش بینی کرده بودند جمهوری چک حتی تا پای قهرمانی هم بالا میآید. مثل اینکه چکها هم از همان کامپیوترهایی استفاده کردند که مسئولان فدراسیون فوتبال ما قبل از بازیهای جام جهانی از آنها استفاده میکردند!(بعد از حذف چک از جام جهانی 2006)
*اگه مسولان برگزاری بازی فیلم های بازی های «ذوب آهن – ملوان» یا «ذوب آهن – فولاد» را در لیگ ما می دیدند تا حالا بازی را ادامه داده بودند و دقیقه 40 , 50 اش تموم شده بود. تازه مسولان اوکراینی فرقون هم نداشتن وگرنه استفاده می کردند!(در جام ملت های اروپا و بازی اخیر اوکراین و فرانسه که به دلیل بارندگی تعطیل شد و با تاخیر انجام شد)
*آنگولاییها خوب ضرباتشان را از کنار دروازه ما بیرون میزنند/واقعا کسی از تعویضهای برانکو سر در نمیآورد/برهانی با نوک بینی توپ را کنترل میکند/حالا دایی توپی را که به او میرسد با سر از جلوی دروازه آنگولا دور میکند!/ در این لحظه پدیده جام(شجاعی) اجباراً وارد زمین میشود/دایی خیلی دوست دارد در این بازی گل بزند!(تکه های به یاد ماندنی عادل فردوسی پور در جریان بازی ایران و آنگولا در جام جهانی 2006)
*خداحافظ علی دایی، خداحافظ تیم ملی(بعد از شکست تیم ملی مقابل مکزیک در جام جهانی 2006)
*خداحافظ جام جهانی، خداحافظ برانکو(بعد از شکست تیم ملی مقابل پرتغال در جام جهانی 2006)
*می گویند سید جلال با رقمی میلیاردی به پرسپولیس پیوسته است.خیلی بالاتر از سقف قرارداد. البته سقف قرارداد چیزی است که فقط باعث خنده بازیکنانی می شود که رقم های میلیاردی می بندند (متلک او به سقف قرارداد وقتی هنگام گزارش بازی بد ایران برابر قطر سعی کرد خودش را شاد کند)
*تقریبا 90 هزار نفر به ورزشگاه آمده اند تا این بازی را از نزدیک تماشا کنند. البته ما منتظر هستیم تا مسئولان ورزشگاه یک عددی را مثل همیشه اعلام کنند و مثلا بگویند 92300 نفر! (متلک او به مسولان ورزشگاه آزادی در بازی ایران و قطر)
*آقا اجازه می دهید کله ام را روی میز بکویم؟(پاسخ خنده دار او در جواب به یکی از مسولان کمیته آموزش فدراسیون که گفت مربیان بالای 60 سال از جمله فرگوسن نباید مربیگری کنند!)
*اگر مسولان اسپانیایی هم مثل مسولان ما بودند الان در اسپانیا دو روز تعطیل عمومی اعلام می شد!(بعد از قهرمانی اسپانیا در جام جهانی 2010 و خطاب به مسولان داخلی)
*سعدی اگر بود می گفت مزد آن گرفت جان برادر که لابی سیاسی کرد (در جریان بحث های انتقال نفت تهران به اراک)
*ببخشید که مجبور شدیم مهمان سیاسی بیاوریم! ولی به هر حال این اتفاق افتاد و ما امشب مهمان نمایندگان محترم مردم هستیم که سیاسی هستند و می خواهیم اگر بشود بر سر این بحث کنیم که بگوییم آقا جون دست از سر فوتبال بردارید. (در یکی از برنامه های 90 وقتی دو نماینده مجلس میهمان بودند)
*طرفداران سپاهان خیلی خودجوش بنر درست کردن علیه ما(در یکی از برنامه های 90 وقتی که تصاویری از شعارها علیه خودش پخش میشد)
*چرا می خند؟(کپی برداری از سوتی طرفدار تراکتور سازی که گفته بود: چرا آقای فردوسی پور می خند)
*مشکل شما در پرتغال حل شد اما در ایران روشی هست که ناخن را در نمونه ادرار می اندازند و مشکل دوپینگ حل می شود. نگران نباشید آقای کروش،با این روش ها در ایران به زودی آشنا می شوید(وقتی با کروش درباره ماجرای اختلافاتش با کمیته دوپینگ فدراسیون پرتغال بحث می کرد)
*خوبی الکلاسیکو این است که همیشه برنده دارد، برعکس بعضی دربیها! (در یکی از ال کلاسیکو و به طنعه از تساوی های متعدد در دربی تهران.)
*این قدر سقوط مبارک همه را خوشحال کرده که حتی قهرمانی هم خوش اخلاق شده. (در یکی از برنامه های 90 و بعد از مشاهده کردن خنده های قهرمانی، داور همیشه بداخلاق لیگ برتر)
*محمد نصرتی وقتی به سایپا گل زد به سمت هواداران رفت و حرف هایی را به زبان آورد که فقط افراد بالای 25 سال قابلیت شنیدنش را دارند! او غیر قابل کنترل بود و ما تلاش زیادی کردیم تا مقابل دهان او را در تلویزیون شطرنجی کنیم!(در یکی از برنامه های 90)
*خداحافظ آقای بد لباس! (بعد از حذف برزیل از جام جهانی 2010 با دونگا که از ابتدای جام به نوع لباس پوشیدنش گیر داده بود)
*این پرویز مظلومی است که دارد از روی فنس میپرد. احتمالا دارد دنبال سبیلهایش میگردد.(بعد از نشان دادن عکسی از مظلومی که در آن پرویز خان در حال پریدن از روی فنس کنار زمین بود)
*حالا جمعیت به سرعت بارباپاپا تغییر موضع می دهند و استیلی را تشویق می کنند.(بعد از گل تساوی پرسپولیس مقابل ملوان در اولین بازی فصل قبل)
*جالب است که باران تندی می آید اما پرویز مظلومی بازی را از کنار زمین نگاه می کند و زیر باران ایستاده.(تکه بامزه عادل فردوسی پور در جریان بازی استقلال و ذوب آهن در پلی آف لیگ قهرمانان)
*اسم حنیف در لیست آسیایی استقلال سهیل است بگذارید ببینم ذوب آهنی ها در تیم شان امین یا ایمون ندارند. خوب خیال رحمتی می تواند راحت باشد.(تکه به رحمتی در همان بازی پلی آف استقلال و ذوب آهن در آسیا)
*خسرو با خوشحالی مضاعف به آغوش مظلومی می رود که سال قبل وقتی از استقلال جدا شد گفت می رود چون از مظلومی شاکی است که در تیم ملی ب بازی اش نمی داده.(در جریان یکی از بازی های استقلال)
*الان آقای کفاشیان به من یه اس ام داده که توش نوشته فیلم هندی!(بعد از پخش گزارشی درباره وضعیت ستاره های قدیمی فوتبال. عادل در برنامه 90 اس ام اس کفاشیان را برای همه خواند)
*کمیته انضباطی دایی را ممنوع المصاحبه کرده است،اما او اگر می خواهد مادام العمر محروم شود سری به همشهری اش بزند!(طعنه عادل به حسین رضازاده بعد از محرومیت سعید علی حسینی به دلیل دوپینگ در وزنه برداری)
*اینم تعویض رویایی علی پروین (بازی پرسپولیس-فجرسپاسی سال1381 که ابراهیم اسدی بلافاصله پس از ورود به زمین گل زد)
*عجب فوتبالیستیه این علی دایی، همیشه در لحظات حساس به داد تیم ما می رسه (بازی ایران-عربستان، جده،مقدماتی جام جهانی 2002، اشاره به گل مساوی ایران توسط علی دایی)
*مدل موی ماتئوس (مدافع برزیلی استیل آذین) خیلی منشوری به نظر می رسه!/ ماتئوس در نیمه دوم یکمی از حالت «جومونگی» موهاش رو کم کرده!/ سه تعویض همزمان باید انجام بشه ، انگار کمک داور بازی هم هنگ کرده!/ سوشا مکانی یجوری وقت بازی رو تلف می کنه انگار استیل آذین با این یک امتیاز در لیگ باقی خواهد ماند/سکوبرت هم حالا به زمین میاد تا جمع مو قشنگ های این بازی جمع باشه، یکیش همین سوشا مکانی/علی دایی اشاره می کنه که بازیکنان پرسپولیس توپ رو به استیل آذین ندن ، اگر اوت سپهر تبدیل به گل بشه اتفاقات عجیبی خواهد افتاد/اوه اوه چه خبره اون کنار زمین همه دارن همدیگرو می زنن!/ محمود یاوری همینطور مات و مبهوت داره اتفاقات داخل زمین رو نگاه می کنه. احتمالا تو این هفتاد سالی که از خدا عمر گرفته مثل این صحنه ها رو ندیده!/ اسپایدرکم هم مونده چجوری این تصاویر رو نمایش بده!/ اوه اوه اوه ، چقدر بد زد ماتئوس آرفی رو. این دیگه خیلی ناجوانمردانه بود/همه این اتفاقات داره در سال 2011 تو فوتبال ما اتفاق می افته!/(همه تکه های عادل فردوسی پور در بازی به یاد ماندنی پرسپولیس و استیل آذین که به کتک کاری کشید)
*ما اینجا سابقه برگزاری مسابقه همزمان داشتیم که با 8 - 9 دقیقه اختلاف اونم فقط سر یه جوراب برگزار شد.(در بازی اخیر هلند و آلمان در جام ملت ها)
*بازی دارد سرد و کسلکننده دنبال میشود. حداقل آرش برهانی هم در زمین نیست که کمی به جذابیتهای کار اضافه کند! ( در حاشیه بازی استقلال-راهآهن در لیگ برتر)
*سپاهان خوب و قابلتوجه بازی نکرده، البته اگر منجر به صدور بیانیه نشود!(درحاشیه پخش قسمتهایی از باز سپاهان در برنامه نود و با اشاره به بیانیه سپاهانیها علیه او)
*البته دونگا مدعی نیست که کرهشمالی رو مثل کف دستش میشناسد.(اشاره به ادعای افشین قطبی در حین گزارش بازی برزیل و کرهشمالی در جام جهانی 2010)
*با این بازی خوبی که بادامکی انجام میدهد، شاید دیگر نیازی به تماس از طرف سازمان نباشد.(اشاره به خروج بادامکی از فهرست پرسپولیسیها در داربی با تماس از سوی سازمان تربیتبدنی، در حین گزارش بازی پرسپولیس و مس در لیگ نهم)
*مسلما این توپ گل میشد، اگر دایی 5سال جوانتر بود.(یکی از دهها متلک فردوسیپور به دایی در جامجهانی 2006، اینبار در حین گزارش بازی ایران و آنگولا.)
*حالا بایرنیها کاملا بهتزده شدهاند. هیچوقت در طول عمرشان با چنین پدیدهای مواجه نشده بودند.(اشاره به اوت دستی علی علیزاده در بازی بایرن مونیخ و پرسپولیس)
محتوای مخفی: منبع
مشاهده نتيجه نظر خواهي: روند 90
عالی 132 57.89%
خوب 62 27.19%
متوسط 13 5.70%
بد 4 1.75%
افتضاح 17 7.46%
راي دهنده 228
تاپیک جدید: [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]