من با شما کاملا موافقم.مهدی بچه که نیست...دیده طرف ادم حسابیه باهاش جور کرده حالا که گندش در اومده میگه منو گول زدن.نقل قول:
نوشته شده توسط aliak28
Printable View
من با شما کاملا موافقم.مهدی بچه که نیست...دیده طرف ادم حسابیه باهاش جور کرده حالا که گندش در اومده میگه منو گول زدن.نقل قول:
نوشته شده توسط aliak28
به مناسبت حضور تیم ملی فوتبال کشورمان درمسابقات جام جهانی فوتبال یک شرکت ایرانی آدمکهای بازیکنان تیم ملی ایران را ساخت.
به گزارش خبری فدراسیون فوتبال آدمکهای بازیکنان تیم ملی فوتبال ایران ساخته شد. عروسکهایی با ارتفاع هفت سانتیمتر که شباهت بسیاری زیادی با بازیکنان تیم ملی دارند. البته دقت و ظرافتی که درساخت این محصول رعایت شده، حاصل یک سال تلاش شرکت چهره سازان است که با مجوز فدراسیون فوتبال و ایران خودرو ( اسپانسرفرهنگی فدراسیون) این آدمکها را دربسته ای به نام توپ ـ توپ ارائه کرده است.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دراین بسته علاوه برعروسک بازیکنان، هدیههایی مثل کارت بازی مربوط به تیمهای حاضر درجام جهانی تقدیم به خریدارمی شود. شرکت چهره سازان این کالای خود را درقالب یک توپ فوتبال پلاستیکی کوچک ارائه کرده که این توپ بدون کالاهای درون خود به تنهایی قابل سرهم شدن و بازی کردن است.
منبع: شریف نیوز
از كجا بايد بخريم .
فروشي هستند؟
ميتوني از مغازه هاي لوازم ورزشي و كتاب خانه ها بخري.بايد بگي بسته ي توپ-توپ ميخوام.نقل قول:
نوشته شده توسط hossein1990
سلام
خيلي باس باحال باشن
آقا اگه كسي ميدونه اصفهان كجا هست بگه/ممنون
خيلی باهالند دست درد نکنه
سرمربي تيم فوتبال پرسپوليس گفت: در اين مدت با مشكلات زيادي در فوتبال ايران مواجه بودم، اما به خاطر هواداران پرسپوليس تا پايان جام حذفي صبر كرده و پس از آن همه چيز را عنوان خواهم كرد.
آريهان روز چهارشنبه در گفتوگو با خبرگزاري فارس اظهار داشت: من در هيچ كجاي دنيا چنين هواداران پرشوري را نديدهام. الان هم اگر در ايران ماندهام و با مشكلات و دست و پنجه نرم ميكنم فقط بخاطر آنها است.
وي افزود: در حال حاضر تمركز خود را روي جام حذفي قرار دادهام تا با كسب عنوان قهرماني اين مسابقات پاسخ هواداران را بدهم.
آريهان تصريح كرد: مسئلهاي در فوتبال اتفاق افتاده كه براي من عجيب است، به همين دليل قصد دارم پس از پايان جام جهاني به تفصيل درباره آنها سخن بگويم.
سرمربي پرسپوليس در خصوص پيشنهاد تيم فوتبال كره جنوبي اظهار داشت: از اين تيم پيشنهاد دارم اما هرگز با مسئولان كره جنوبي وارد مذاكر نشده ام.
آريهان افزود: من نه احتياج به پول دارم و نه احتياج به شهرت بنابراين نيازي هم به بازار گرمي ندارم.
آريهان در خصوص آينده خود در پرسپوليس عنوان كرد: اجازه بدهيد جام حذفي تمام شود آن زمان مسائل زيادي را بيان خواهم كرد.
خيلی جالبن. هم دم تو گرم هم دم سازندشون!!!!
فدراسیون فوتبال اعلام کرد اگر بچه های تیم ملی در جام جهانی به دور بعد سعود کنند تمام 23 بازیکن, 50 ميلیون تومان جایزه خواهند گرفت.
در پي اعلام فدراسيون فوتبال مبني بر برگزاري ديدار نهايي جام حذفي به صورت تك مسابقه، سازمان تربيت بدني بار ديگر در نامه اي خواستار برگزاري اين رقابت به صورت رفت و برگشت شد.
اين نامه به امضاي كيومرث هاشمي، معاون سازمان و رئيس مركز توسعه ورزشي قهرماني و حرفه اي رسيده و در تاريخ 28/2/85 خطاب به محمد دادكان، رئس فدراسيون فوتبال نوشته شده است.
متن كامل اين نامه به شرح زير است:
جناب آقاي دادكان
با سلام
بازگشت به نامه شماره 8/2544/261 مورخ 23/2/85 و پيرونامه شماره 2814/3 مورخ 19/2/85 اين مركز با توجه به اينكه برگزاري فينال مسابقات جام حذفي به صورت رفت و برگشت داراي هيچگونه محدوديت قانوني نبوده و از طرف ديگر دو باشگاه مردمي سپاهان و پيروزي نيز در استفاده از بازيكنان دچار معضل يا ضيق وقت نمي باشند (زيرا در هر دو حالت تك بازي و يا رفت و برگشت بازيكنان ملي پوش قادر به بازي نيستند) لذا منعي وجود نداشته و در آستانه مسابقات جام جهاني احترام به شور و علاقه تماشاگران در جهت حفظ انگيزه آنان براي دفاع ازفوتبال ملي ضرورت دارد آن فدراسيون در اولين فرصت نسبت به برنامه ريزي مسابقات رفت و برگشت فينال جام حذفي اقدام و از نتيجه اين سازمان و افكار عمومي را مطلع فرمايند.
رونوشت اين نامه در اختيار مديركل تربيت بدني استان خراسان رضوي قرار گرفته است. بر اساس اعلام فدراسيون، اين ديدار روز يكشنبه هفته آينده و در ورزشگاه ثامن الائمه مشهد برگزار خواهد شد.
خبرگزاری رویترزباستایش از تیمملی فوتبال ایران به عنوان تیمی خلاق و با استعداد, صعود پرتغال را از گروهی که ایران نیز درآن قراردارد بسیار دشوار دانست .
این خبرگزاری بامداد امروز جمعه در گزارشی از فرانکفورت نوشت, تیم پرتغال که تحت سرمربیگری لوییز فیلیپه اسکولاری تا حدود زیادی پیشرفت کرده است خود را مدعی اصلی صعود از گروه چهارم جام جهانی می پندارد اما آنان پس از مسابقه با آنگولا و قبل ازبازی سرنوشت ساز برابر مکزیک باید درفرانکفورت با تیم بااستعداد و خلاق ایران روبرو شوند که علی کریمی بازیکن بایرن مونیخ ملقب به جادوگر و مهدی مهدوی کیا بازیکن هامبورگ را در اختیار دارد
نقاط ضعف ما ايراني ها رو خوب ميدونن و هي دارن روش مانور ميدن نامردا.ايشا ا... به هدفشون نمي رسن
اگر این مربی ما عاقل باشه و از بازیکن هایی که روی نیمکت داره استفاده کنه شک نکنید که پرتقال رو هم میبریم
با سلامنقل قول:
نوشته شده توسط ebinem173
پرتقالو پوست میکنیم نه می بریم
مکزیکو داغ میکنیم انگولا رو منگل
سلام
ما تنها خصوصيتي كه داريم اينه كه غير قابل پيش بيني هستيم مثل برزيل.
تنها شانس ما براي برد همينه.
آقا ما اگه اراده کنيم رفتيم بالا
كاملا موافقمنقل قول:
نوشته شده توسط mehdi_bjt
اخبار مربوط به جام جهاني فوتبال فقط در اين تاپيك:
طبق مقررات و ضمن رعايت نظم انجمن ، اقدام به ارائه ي اخبار كنيد تا تاپيك خبري شما حذف نشود.
;)
سمت راست !! :happy:
علي كريمي
ای ول علی کریمی !!!!!!!!! خدا کنه تو جام جهانی سر حال باشه !! از بس بیخیاله آدم سر از کارش در نمیاره . همین شخصیت باحالی
که داره منو کشته...
ما ایرانی ها هم که فقط منتظریم یه سایتی یه نظر سنجی در مورد ایران و ... بذاره که یا حالشو بگیریم یا شاخشو ببینیم !!!!
من خودم بهش رای دادم .... حالا ببین اگه اول نشد ...
منم بهش راي دادم انشال... اول شه
نقل قول:
نوشته شده توسط Speedi
Speedi عزیز ممنون از اطلاع رسانی به جا و به موقع شما انشاالله که نه تنها علی کریمی بلکه همه ایرانیان عزیز در جهان در تمام زمینه ها حرف اول را بزنند.
درسته . فقط علي كريمي
همه با هم پیش به سوی علی کریمی
good luck guys
بابا دم علي كريمي و طرفدارانش گرم
تا الان 4248
و رونالدنيو 4186
در همان تاپیک نخست دنبال شود .
با تشکر .
ديدار رفت مرحله حذفي رقابتهاي فوتبال باشگاههاي دسته اول كشور دركرمان برگزار ميشود .
درچارچوب رقابت هاي فوتبال باشگاههاي دسته نخست ايران , عصر امروز براي تعيين دومين تيم صعودكننده به رقابتهاي دسته برتر, تيم مس كرمان صدرنشين گروه يك رقابتهاي ميزبان هماي تهران خواهد بود.
بازي برگشت دوتيم روز يكشنبه هفته آينده در تهران برگزار مي شود.
پيش از اين تيم پيكان با برتري در دو ديدار رفت و برگشت برابر پگاه رشت به عنوان نخستين تيم صعود كننده به دسته برتر معرفي شد .
مس 3 بر 1 هما را شکست داد
همون بهتر معنی نداره هميه تيما از تهران باشن
کاشکی بجايه پيکانم همون پيگاه ميومد
من هم موافقم کم کم لیگ بر تر داره میشه لیگ تهرانی هانقل قول:
نوشته شده توسط mi8236
آره به نظره من در حقه شرستانيها ضلم ميشه
دادكان يكي از افتخارات زندگي خود را بركناري توسط علي آبادي خواند .
پس از عزل دادكان از سوي شوراي معاونين سازمان تربيت بدني ، وي گفت : من چند افتخار در زندگي ورزشي خود دارم از جمله اينكه از آقاي خاتمي نشان افتخار گرفتم ، تيم ملي را به جام جهاني بردم ، در دوران دولت نهم بركنار شدم .
از ديگر افتخارات جناب دادكان كه فراموش كرده اند آنها را نيز نام ببرند ، ايجاد هزينه ماهيانه 600 ميليون ريال براي اجاره محل سكونت ، دستمزد ، هزينه هاي مترجم و راننده برانكو مي باشد .
از ديگر افتخارات رئيس معزول فدراسيون فوتبال اعطاي امتيازات ويژه به برخي حاميان خود مي باشد كه در اين راستا مسئول يكي از سايت هاي سياسي مدعي خبرگزاري و دبير سرويس ورزشي يكي از خبرگزاري ها از فدراسيون بليط مجاني بازي هاي جام جهاني را دريافت كردند و سپس اين بليط ها را در بازار سياه به فروش رسانده و براي تفريح به هلند و سوئد رفته اند و هيچ يك از مسابقات را تماشا نكرده اند .
در عوض با خبرنگاران مستقل و منتقد عملكرد فدراسيون فوتبال ايران در آلمان بد رفتاري هاي زيادي صورت گرفته است .
بنا بر اين گزارش خبرنگاران مستقل و منتقد جناب دادكان از حضور در تمرينات تيم ملي منع شده و بي نظمي هايي نيز در برنامه هاي آنها ايجاد شده و حتي حق الزحمه آنها پرداخت نشده است .
شايان ذكر است محمد دادكان رئيس سابق فدراسيون فوتبال كه پس از نتايج ضعيف تيم ملي شديداً مورد غضب مردم ايران قرار گرفته است در سالهاي گذشته از سوي مافياي ورزش و در راستاي اهداف سياسي آنها به رياست فدراسيون فوتبال رسيد و شديداً مورد حمايت آنها قرار گرفت .
اضافه مي شود در روز پرواز تيم ملي براي شركت در جام جهاني كه جشني نيز براي ملي پوشان ترتيب داده شده بود ، وقتي آقاي دادكان متوجه حضور برخي از وزراء و معاونين و نمايندگان مجلس براي خداحافظي با بازيكنان تيم ملي مي شود ، دستور سوار شدن بازيكنان به اتوبوس را صادر و حتي برخي بازيكنان را با تهديد و فشار سوار اتوبوس مي كند !!
نشریه ورزشی کیکر چاپ المان نوشت:فدراسیون فوتبال ایران مذاکرات خود را با فلیپ تروسیه مربی فرانسوی برای سپردن رهبری تیم ملی ایران به وی اغاز کرده است.
فلیپ تروسیه مسلمان سابقه مربیگری ژاپن ساحل عاج بورکینافاسو قطر نیجریه افریقای جنوبی وتیم دسته اولی المپیک مارسی فرانسه را در کارنامه دارد.
در اين تاپيك قص دارم آدرسي را به شما معرفي كنم كه ميتوانيد از آخرين تغييرات جدول ليگ برتر فوتبال را مشاهده
كنيد .
سايت رسمي فوتبال فيفا :
جهت مشاهده جدول ليگ برتر فوتبال : [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
جهت ديدن نتايج بازي ها : [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اگر هم سوالي داشتيد ميتوانيد مطرح كنيد .
با تشكر
Ship Storm
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
جام جم:فوتباليست جوان وقتي به دعوت دختري که با او در ارتباط بود وارد يک خانه شد ، از سوي 2 دختر ديگر مورد حمله قرار گرفت و اموالش به سرقت رفت. رضا جعفري ، معاون دادستان با اعلام اين خبر به خبرنگار ما گفت : جواني که بازيکن يکي از باشگاه هاي فوتبال در تهران است با مراجعه به دادسراي جنايي عنوان کرد ، از چندي پيش با دختري در ارتباط بودم و هنگامي که قصد ازدواج با اين دختر را داشتم والدينم بشدت با من مخالفت کردند به طوري که در ادامه اين مخالفت ها و شرايطي که در خانه به وجود آمده بود با اين دختر قطع ارتباط کردم. جوان شاکي افزود: پس از چند روز که از اين ماجرا گذشته بود ، اين دختر به من مراجعه و از من خواست تا به اتفاق او به خانه اش رفته و موضوع قطع ارتباط را با نامادري و بستگانش مطرح کند زيرا وي از سوي آنها مورد بازخواست قرار گرفته است. معاون دادستان افزود: پس از اين درخواست ، جوان فوتباليست واردخانه اين دختر شد و دقايقي پس از ورود از سوي 2 دختر به نامهاي حديثه و غزال با اسپري اشک آور مورد حمله قرار گرفته و اين دو 2 دختر پس از ضرب و جرح وي پول او را به سرقت برده و متواري شده اند. آغاز تحقيقات معاون دادسراي جنايي افزود: پس از شکايت جوان فوتباليست معلوم شد ، وي پيش از اين با شکايت حديثه و غزال يعني دختراني که به او حمله کرده اند ، به اتهام آدم ربايي در شعبه سوم دادياري دادسراي جنايي دستگير و مدتي در بازداشت به سر برده است. جعفري تصريح کرد: در حال حاضر ادعاي جوان فوتباليست با توجه به پرونده اي که پيش از اين از سوي حديثه و غزال عليه او در دادسراي جنايي تشکيل شده است ، مورد تحقيق و بررسي پليس آگاهي قرار دارد.
هی میگم نرید خونه دختر بیاریدش خونه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
:laughing:
اي ولا :biggrin: عجب دختري :evil: