اخرین اخبار در رابطه با شایعه های اطراف کاپیتان تری
آندره : تری یکی از بهترین های جهان است
آندره در مصاحبه ای مفصل در خصوص شرایط تیمش و بازی با بلکبرن انجام داد. به گزارش کانون رسمی هواداران چلسی در ایران ، آندره ویلاس بواس سرمربی تیم فوتبال چلسی که این روزها زیر فشار باخت از آرسنال و تساوی برابر گنک قرار دارد در آستانه دیدار تیمش برابر بلکبرن در مصاحبه ای مطبوعاتی در استمفوردبریج شرکت کرد و اینچنین گفت:
ترکیب تیم و مصدومان
آندره ابتدا در خصوص مصدومان تیمش گفت:" اوبی ( میکل ) پس از آنکه از بازی گنک بازگشتیم به تمرینات بازگشته است و برای حضور در ترکیب آماده خواهد بود . هیلاریو تمام فصل به خوبی حضور داشته است اما امروز فکر می کنیم بهتر است برای هفته تیم های ملی به او استراحت دهیم."
وی در خصوص دیدیر دروگبا نیز گفت :" دیدیر تمریناتش را شروع کرده است و هفته دوم استراحت خود را پس از بازی ملی اش سپری می کند و امیدواریم برای بازی با لیورپول آماده شود . اسین نیز به خوبی کار می کند و فکر می کنم برای اواخر دسامبر آماده شود ."
وی همچنین با توجه به مسائل پیش آماده برای تری و شایعه محرومیت وی گفت :" جان تری در تمام بازی های لیگ برتر حضور داشته است و کاپیتان ما بوده است . او یکی از بهترین مدافعان جهان است . استعداد او قابل انکار نیست و همیشه در ترکیب خواهد بود."
مشکلات خط دفاعی
سرمربی تیم چلسی در خصوص مشکلات خط دفاعی تیمش نیز گفت :" دفاع یک سازمان جمعی است و در خصوص یک نفر نیست . دفاع را باید به طور جمعی انجام داد و اشتباهاتی جمعی داشته ایم که آنها را می دانیم . من فکر می کنم ما یک قدم در دفاع جمعی در بازی با گنک برداشته ایم و ما تنها می خواهیم آن را به بازی های دیگر انتقال دهیم و موقعیت های گل بیشتری خلق کنیم . "
او همچنین اضافه کرد :" همیشه اتاقی برای پیشرفت وجود دارد ، باید آنجا باشد . ما از گلهای خورده راضی نیستیم اما مهم خلق کردن موقعیت های گلزنی است که باید آنها را به تور دروازه برسانیم . اگر اینچنین باشیم می توانیم بازی های زیادی را برنده شویم . ما سازمان مستحکم خوبی داریم ، و تنها یک بازی 5-3 دلیل کافی برای شک کردن بر آن نیست ، مخصوصا زمانی که دو گل در موقعیت های خاص اتفاق افتاده است . موقعیت هایی که گاهی از لغزش یک بازیکن ایجاد شده است و زمانی که سعی بر گلزنی دارید تا بازی را به تساوی بکشید . سازمان دفاعی ما مستحکم است و به آن اعتماد کامل داریم."
آندره گفت :" ما در تمام بازیهایمان را که بازنده بوده ایم به پیروزی نزدیک بودیم ، اما شما نمی توانید شانس را تغییر دهید . شما خود را وقف سازمان کنید و این کاری است که ما انجام داده ایم و تلاش می کنیم که در اولین فرصت جزئیاتش را درست کنیم.احساس به انجام کارمان خوب است و معتقدیم نتایج به زودی به نفع ما خواهد بود."
بازی با بلکبرن
آندره ویلاس بواس به سوالی که در خصوص بردن بلکبرن و خارج شدن از بحران گفت :" من دوست ندارم اینچنین فکر کنم . بلکبرن تیمی است که فراز و نشیب داشته است و از نظر احساسات و مردم ثابت شده است . این طور فکر کردن توهین به مربی و کیفیت کار اوست."
وی در خصوص استیو کین ، سرمربی بلکبرن گفت :" استیو از دوستان من است و به هر آنچه او انجام داده است احترام می گذارم . وقتی تیمی این چنین است می دانیم که می توانند رقابت کنند . یک رقابت تمیز ، ما تنها باید دوباره بهترین خودمان باشیم و سعی کنیم سه امتیاز بازی را کسب کنیم."
آندره گفت :" مدیران به خوبی از استیو حمایت کرده اند چرا که آنها به توانایی های او اعتقاد دارند . مدیران و استیو هر روز با تیمشان زندگی می کنند و می دانند که تیمشان چه توانایی دارند . آنها به ترکیبشان ایمان دارند تا شرایط را تغییر دهند."
سرمربی چلسی اضافه کرد :" نمایش آنها در کارلینگ کاپ نشان می دهد که آنها می توانند خوب کار کنند . از مربیان همیشه در خصوص نتایج سوال می شود و این عادلانه است اما من مطمئنم آنها می توانند خوب کار کنند.
اینس : تری نژاد پرست نیست
پل اینس در مصاحبه ای از جان تری حمایت کرده و او را مخالف نژاد پرستی نامیده است. به گزارش کانون رسمی هواداران چلسی در ایران ، پل اینس کاپیتان سابق تیم ملی انگلستان و ستاره تیم های منچستر یونایتد ، لیورپول و اینتر میلان در مصاحبه با تاک اسپورت گفت :" او ( تری ) نژاد پرست نیست ، هیچ بهانه ای وجود ندارد که به مردم بگوییم سیاه ، سفید و یا چینی . اما اگر چیزی در آن لحظه گفتی به این معنی نیست که نژاد پرستی."
پل اینس که خود یکی از ستاره های سیاه پوست فوتبال انگلستان بوده است گفت :" هیچ قصدی در گفتار جان تری وجود نداشته است . شما نگاهی به رون اتکینسون بیاندازید ، سالها پیش چیز های زیادی گفت اما او بازیکنان سیاه پوست زیادی در وست برومویچ داشت ، پس در واقع شما نمی توانید او را نژاد پرست بنامید."
او همچنین گفت :" تا آنجا که من مطلع هستم ، مرد چیزهایی در سر می گویند اما آنها را نژاد پرستی نمی کند."
پلیس با جان تری هم نظر است
پلیس اعلام کرد که ویدئوی پخش شده از جان تری به ضرر او ویرایش شده است.
به گزارش کانون رسمی هواداران چلسی در ایران ، این روزها که ماجرای جان تری و اتهام نژادپرستی به او مهم ترین ماجرای باشگاه چلسی و فوتبال انلگستان شده است خبر دیگری دارد.
پلیس از جان تری خواسته بود تا برای پاسخ دادن به سوالات آنها در دفتر آنها حاضر شود . تری زمانی که به اداره پلیس رفت به آنها گفت که ویدئوی پخش شده از او در سطح اینترنت ، نسخه اصلی نیست و برای آنکه بتوانند صحبتهایش را به کلمات نژاد پرستانه نزدیک کنند ویرایش شده کرده اند.
پلیس نیز پس از تحقیق در خصوص تصاویر منتشر شده از جان تری در بازی با کوئین پارک رنجرز طی بیانیه ای اعلام کرد :" ما اعتقاد داریم که فیلم ضبط شده ، ویرایش شده است و اکنون این موضوع برایمان بسته است."
اما این پرونده هنوز بسته نشده است و با آنکه جان تری از فابیو کاپلو خواسته است تا او را همچنان به عنوان کاپیتان تیم ملی انگلستان در ترکیب این تیم استفاده کند ، به نظر می رسد فدراسیون فوتبال انگلستان از سرمربی تیم ملی کشورش بخواهد تا جان تری را فعلا به اردوی تیمش دعوت نکند. چرا که آنتون فردیناند نیز چنین خواسته ای از فدراسیون فوتبال کشورش دارد.
کول : من توهینی از تری نشنیدم
اشلی کول برای شهادت دادن در صحنه مشکوک به توهین جان تری به فدراسیون فوتبال فراخوانده شد.
به گزارش کانون رسمی هواداران چلسی در ایران ، پس از آنکه اتهام نژاد پرستی و استفاده از جمله ای توهین آمیز و نژادپرستانه به جان تری شکل جدی تری به خود گرفته است فدراسیون فوتبال انگلستان از اشلی کول که خود یک سیاه پوست است و در فیلمی که از تری منتشر شده است با او فاصله کمی دارد ، به عنوان شاهد فرا خوانده شد.
اشلی کول نیز در پاسخ به سوالی که از او در رابطه با جان تری و استفاده کردن جملاتی توهین آمیز از سوی همبازی اش را رد کرد و گفت :" من هیچ نظر نژاد پرستانه ای از سوی تری نشنیدم. "
پ.ن : عجب داستانی شده ها...هر کی میتونه یه لگد به تیممون میزنه و میره !:13: