وقتی مربی استیلی شده ، بیشتر از اینا نمیشه انتظار داشتنقل قول:
Printable View
وقتی مربی استیلی شده ، بیشتر از اینا نمیشه انتظار داشتنقل قول:
مرجع خبری پرسپولیس : جمعی از هواداران پرسپولیس که نسبت به انتخاب حمید استیلی به عنوان سرمربی جدید این تیم معترض بودند مقابل باشگاه تجمع کردند.
به نقل از سرویس ورزشی خبرگزاری برنا؛ استیلی روز گذشته به عنوان سرمربی تیم فوتبال پرسپولیس انتخاب شد تا جایگزین علی دایی در سرخپوشان شود. این اتفاق اما به مذاق بسیاری از هواداران این تیم خوش نیامده است.
این اتفاق باعث شد تا عده ای از طرفداران پرسپولیس در حمایت شهریار جلوی باشگاه پرسپولیس حاضر شوند و به حمایت از وی بپردازند و علیه حبیب کاشانی موضع بگیرند.
perspolisnews
من میگم حالا که استیلی مربی شده، دیگه بیخیال "سرپرست فوتبالی" و لابی بازی بشیم!؟نقل قول:
وقتی مربی استیلی شده ، بیشتر از اینا نمیشه انتظار داشت
الان اگه ما بخوایم از استیلی انتقاد کنیم چی بهمون میرسه؟؟
آقایون کارشون رو کردن و از دست ماهم کاری برنمیاد، حالا باز بیاید بگید لابیِ دایی قویتر بود!!
نظر شخصی بود، نگید تحت تاثیر توهماتِ دایی قرار گرفتم/:31:
ماها عادت کردیم! تا وقتی یارو روی کاره! هی صابون می اندازیم زیر پاش!
وقتی که می ره تازه یادمون می افته که ای بابا اون خیلی بهتر ازقبلی بود.
من نمی دونم کجای دنیا توی یه فصل لیگ هی سرمربی عوض می کنن! تازه خیلی جالبه که چند تا سرمربی داریم یا توی یه فصل عوضشون می کنیم تا برای فصل بعد .
بابا جان اگه یه سرمربی خوبه ! چرا عوض می کنین اگه بعده چرا می فرستینش یه تیم دیگه! بعد چند وقت دوباره برش می گردونین!
"همینه که ما توی فوتبال هیچی نمی شیم"
:19:
اگه ادامه پیدا کنهنقل قول:
مرجع خبری پرسپولیس : جمعی از هواداران پرسپولیس که نسبت به انتخاب حمید استیلی به عنوان سرمربی جدید این تیم معترض بودند مقابل باشگاه تجمع کردند.
استیلی استعفا میده!!
شک نداشته باشید کاشانی نمی تونه با مردم بجنگه!
نمیدونم چرا قوانین انجمن فقط شامل من میشه !!! این پست شما خیلی شبیه پست های بنده هست که پاک میشن چرا؟؟نقل قول:
اما درمورد بی احترامی فرق داشتن حرف و عمل و .... همون کسی که شما الان دارید ازش دفاع میکنید اخر این قضیس یا بهتر بگم استاده توش.... به نظر شما اشتباه احساسی در پایین اوردن یک بازوبند وبستنش به مچ رکیک تر هست یا کسی که عمداً میاد علیه تماشاگران پرسپولیس 3 سال پیش مصاحبه میکنه ومیگه فدراسیون که هوادارا ن استقلال رو محروم کرد ، چرا هواداران پرسپولیس رو محروم نمیکنه وبعد گلزنی به پرسپولیس با مشت های گره کرده به هوا میپره ؟؟
لینکش رو بخوای از خبر گذاری فارس برات میزارم
هر دو هم دایعه پرسپولیسی بودن دارن ؟؟ کدوم تناقض بیشتری داره
حالا موارد دیگر بماند من فقط به یکی اشاره کردم
خواهشاً جواب منو بدید
نقل قول:به فرض این کارو تعدادی از هوادارای دایی انجام داده باشن ... ام ااین تعجب نداره میدونی چرا ؟؟چو همه اینا جز یکی از اون 13000 نفر اذری هستن که تو بازی سایپا وتراکتور تو کرج اومدن دایی رو تشویق کردن در حالیکه دایی مربی پرسپولیس بود ... الانم تعجبی نداره که این کار رو بکنننقل قول:
اگه ادامه پیدا کنه
استیلی استعفا میده!!
شک نداشته باشید کاشانی نمی تونه با مردم بجنگه!
البته همینا بودن که بعد شکست سنگین دایی در برابر صبا و اعلام استعفاش رفتن تو تمرینا وعلیه بازیکنا شعار دادن... تعدادشونو برنامه 90 نشون داد
پس چی شد این کارا اول دوم بار نداره... اینا وضعشون معلومه که ....
اینم خدمت شما 30/11/88
13 هزار تبريزي در ورزشگاه كرج و تشويق دايي و پرسپوليس !!
خبرگزاري فارس: حدود 13 هزار طرفدار تراكتورسازي در ورزشگاه انقلاب كرج حضور دارند.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
به گزارش خبرگزاري فارس، حدود 13 هزار تماشاگر تبريزي، ورزشگاه انقلاب كرج را تسخير كردند. تنها حدود هزار تماشاگر سايپا حضور دارند و به نظر ميرسد، امروز تراكتورسازي در كرج ميزبان است.
* تعدادي از اتوبوسها از روز گذشته از تبريز به كرج آمده و هواداران تراكتور از روز گذشته در شهر كرج ساكن شده بودند.
* طبق قوانين، تنها 10 درصد از ظرفيت ورزشگاه ميزبان به تماشاگران ميهمان اختصاص دارد؛ اما حضور پرشور تماشاگران تبريز به گونهاي بود كه امكان اجراي اين قانون وجود نداشت.
* حدود 20 دقيقه از مسابقه دو تيم پرسپوليس و مقاومت از اسكوربورد ورزشگاه پخش شد و تبريزيها به شدت علي دايي و پرسپوليس را تشويق كردند.
* برخي تماشاگران تبريزي با بادكنكهاي سفيد و قرمز در ورزشگاه حاضرند.
اين مسابقه تا دقيقه 15 با نتيجه تساوي بدون گل در جريان است.
پ.ن: بنده اسم کاربریم تو پرسپولیس نیوز که الان داره این اخبارها رو میزنه sony بود که به خاطر تبریک گفتن مربیگری استیلی تو پرسپولیس اومدن اخراجم کردن ... !!
کد:http://www.farsnews.net/newstext.php?nn=8811300702
بازهم میگم الله اعلم/:hmm:نقل قول:
به شخصه از امثال کاشانی و دایی به هیچ وجه خوشم نمیاد ... چون هردو به سبک های مختلف تو رنگ کردم مردم وبازی با کلمات تبهر دارن
من طبق قولی که دادم با شما بحث نمیکنم، چون فایده ای ندارهنقل قول:
چرا به جمه تعمیم میدی نظرت رو ؟؟ دایی وکاشانی هر د وسر وته یک کرباسن
اما بهتره شما 90 اخر سال رو ببینید تا بفهمید که چه کسی ادعا داشته و چه کسی ... میگفت
و اینکه هرکی یه موضعی داره و ازش هم کوتاه نمیاد...
نود آخر سال رو هم کامل دیدم و حتی دانلود کردم و دوباره دیدم
پاسخ صرفا به خاطر بخش سبز رنگ:نقل قول:
1- قوانین انجمن شامل همست. به ضرس قاطع میگم پست اخیر من در این تاپیک ذره ای شباهت به پست های شما نداره. خودتون هم بهتر میدونید... درباره این ادعاهای شما زیاد صحبت شده./
2- من از کسی دفاع نکردم. حرف در دهان من نگذارید... ضمنا گفتار و رفتار شیث رو نمیشه برد زیر سایه گفتار و رفتار یه بابای دیگه (میخواد دایی باشه، میخواد یه نفر دیگه) . هر کس مسئول اعمال خودشه به صورت جداگانه. حرف منم راجع به شیث رضایی و راجع به برگشتنش به پرسپولیس بود نه کس دیگه. مباحث رو با هم قاطی نکنید...
دایی هم از پرسپولیس رفته و تمام..
+
خواهشا نقل قول نکنید.
مرسی
یاعلی:11:
از میان تمامی مصدایق که خیلی خیلی زیاد هستن من به دو نمونه اشاره میکنمنقل قول:
1- من با خدا لابی کردم
2- من با یه باخت اخراج شدم
این دو جمله ناخوداگاه منو یاد رنگ کردن مردم میندازه ....
1-اینکه بعضی ها اومدن رو خط 90 و گفتن از بین 5 گزینه فدراسیون هرکی لابی ش قویتر باشه اون مربی میشه واز قضا کسی که این حرف رو زد خودش مربی شد در حالی که بین 5 گزینه فدراسیون نبود !! بعد از رسیدن به مربیگری تیم ملی همین شخص اعلام کرد من با خدا لابی کردم!
2-همین اقایون که یکیشون در سمت مربی و یکیشون در سمت مجری هست هردو فارغ التحصیل دانشگاه شریف هستن و مدرک هر دو مهندسی هست.. حالا دو حالت درمورد این آقایون وجود داره
1- یا مهندسی رو بدون گذروندن واحد ها گذروندن و دودستی مدرک بهشون دادن (خیلی بعیده)
2- یا بنا به علاقه نسبت به هم قوانین ساده ریاضی رو نقض میکنن که اتفاقاً هردوشون تو ابتدایی گذروندن تا چه برسه به دانشگاه اونم شریف ... پس این حالت محتمل تر هست
بله کسب 6 امتیاز از 5 بازی
اقا میاد میگه منو با یه باخت اخراج کردن .آیا 1 باخت معیار اخراج شدن بوده یا کمبود امتیاز ؟؟
یه مثال روشن شما بیا تو هر 34 بازی لیگ مساوی بکن وهیچ باختی نداشته باش ، حتی یه باخت ، تیم رو بین 18 تیم 17 بکن وبه دست 2 بفرست اونوقت بیای بگی که من بدون باخت اخراج شدم دقیقاً مصداق همین حرف اون آقاست
آقا تیم رو بین 5 تیم چهارم تحویل داد
آیا این بازی با کلمات نیست؟؟
درعجبم فردوسی پور که برای رد شدن 5 سانتی توپ از خط دروازه انواع و اقسام قضیه های پیچیده ریاضی رو نشون میده چه جور در برابر ادعا این آقا حرفی نمیزنه وبالعکس ازش دفاع میکنه ؟؟
آیا اینا مصادیق رنگ کردن مردم نیستن؟؟
بهنام ابوالقاسم پور بازيكن سابق تيم فوتبال پرسپوليس به عنوان يكي از دستياران حميد استيلي انتخاب شد.
بهنام ابوالقاسم پور مربي تيم فوتبال پرسپوليس شد. بهنام ابوالقاسمپور بازيكن اسبق تيم فوتبال پرسپوليس تهران امروز با تصميم حميد استيلي به عنوان مربي اين تيم انتخاب شد. ابوالقاسم پور داراي مدرك A مربيگري است.
پيش از اين سعيد عزيزيان به عنوان مربي دروازه بان ها و حشمت مهاجراني به عنوان مدير فني به تيم فوتبال پرسپوليس تهران پيوسته بودند.
پرسپولیس نیوز
چه ربطی به تاپیک پرسپولیس داره؟!:blink:نقل قول:
خواهشاً جواب بدید...خواهشاًً
+
دروازهبان تيم ملي پرسپوليسي ميشود؟
مذاكره تلفني كاشاني با مهدي رحمتي
خبرگزاري فارس: سرپرست باشگاه پرسپوليس با دروازهبان فصل گذشته سپاهان تلفني مذاكره كرد.
به گزارش خبرگزاري فارس، حبيب كاشاني در مورد مذاكره با مهدي رحمتي براي حضور در پرسپوليس گفت: من هنوز با اين بازيكن ديداري نداشتهام و فقط تلفني با او صحبت كردم و بايد ببينيم در آينده چه پيش خواهد آمد.
رحمتي فصل گذشته در تيم سپاهان حضور داشت و پيش از اين نيز با مسئولان باشگاه استقلال مذاكره كرده بود.
انتهاي پيام/
شیث رضایی: استیلی مرا تا آخر عمر مدیون خودش کرد / می خواهم خیلی چیزها را ثابت کنم
مدافع تیم فوتبال پرسپولیس پس از بازگشت به این تیم گفت: حمید استیلی با بازگرداندنم به پرسپولیس مرا تا آخر عمر مدیون خودش کرد.
شیث رضایی مدافع تیم فوتبال پرسپولیس پس از بازگشت به این تیم اظهار داشت: جلسه ای با آقای استیلی داشتم که پایه و اساسش بر اساس نظم، انضباط کاری است که امسال میخواهیم انجام دهیم. خیلی خوشحالم از اینکه دوباره به پرسپولیس برگشتم و امیدوارم سال خیلی خوبی را در پیش رو داشته باشیم.
وی افزود: از سرپرست باشگاه و سرمربی تیم، تشکر می کنم از اینکه شرایطی را فراهم کردند که من بتوانم برگردم و به هیچ وجه ناراحت نیستم از اینکه این تیم را ترک نکردم. حمید استیلی از من حمایت نمود و تا آخر عمر مرا مدیون خودش کرد و قطعا جواب اطمینان ایشان را خواهم داد.
شیث ادامه داد: شش ماه بیرون نشستم و انگیزه ام بسیار زیاد است، خیلی چیزها را می خواهم ثابت کنم که در مصاحبه هایم نمی گویم چرا که می خواهم به آنها عمل کنم و امیدوارم انشاء ا... پرسپولیس با موفقیت کامل در جام های مختلف حاضر شده و نتایج مطلوب و مورد انتظار هواداران را کسب کند. امسال تیمی را خواهیم داشت که پایه و اساسش بر مبنای رفاقت است.
مدافع پرسپولیس در خصوص شرایط بدنی اش گفت: وضعیت بدنی مناسبی دارم که با رژیم غذایی، خیلی لاغر شده ام. صبح و بعدازظهر تمرین می کنم و وزنم را از 86 کیلوگرم به 78 کیلو گرم کاهش داده ام.
شیث رضایی درباره حضور علی کریمی در پرسپولیس نیز افزود: با علی کریمی دوست هستم و در تیم ملی نیز با هم کار کرده ایم. یقینا حضور علی کریمی کمک زیادی به موفقیت پرسپولیس خواهد کرد و بازی کنار چنین بازیکن با تجربه ای برای من افتخار است.
1. والا تا جاییکه ما یادمونه، پرسپولیس همیشه از بی پولی می نالیده؛ جالبه شما هنوزم اصرار دارین که پرسپولیس می تونسته همزمان خلعتبری، عماد رضا، زنید پور و انصاری فر و غیره رو بگیره... (و اینکه یکی از دلایل نتیجه نگرفتن دایی، کم کاری کاشانی یا به نوعی توطئه ش بوده... من بازم میگم که غلام رضایی، محمد نوری و فشنگچی بازیکن های درجه یک لیگ ما به حساب میان...)نقل قول:
2. منطقِ آب دوغ خیاری...
3. انقده همه چیزو سیاه و سفید نبینید؛ با این حساب احتمالا کاشانی بدِ مطلق و علی دایی مظهر پاکی و صداقته... یادتون نره این دو نفر زمان زیادی رو بدون هیچ مشکلی با هم کار کردن و اون موقع همه چی گل و بلبل بود؛ تا به مشکل خوردن، جناب دایی تهدید به رسانه ای کردن موضوع و افشاگری کردن...
این بحث به نظر من تموم شده س... ادامه ندادنش بهتره؛ باز هم میگم به نظر شما احترام میذارم، ولی فکر نکنم تو این مورد با هم توافق داشته باشیم...
+
حسین جان، در مورد شیث با حرفات موافقم که این بازیکن حاشیه زیاد داره، ولی خدا وکیلی نمیشه منکر تواناییهاش شد؛ ضمن اینکه چن سال هم تو تیم بازی کرده و به نوعی به تیم تعصب داره؛ بازم میگم که از لحاظ رفتار های حاشیه ای، مشکل سازه؛ ولی تو همون خبر هم اومده بود که استیلی قصد داره باهاش طی کنه و شرایطی رو جلو پاش بزاره...
استیلی: دوست دارم مهدوی کیا پرسپولیسی شود
کریمی لیدر و کاپیتان پرسپولیس است
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] مرجع خبری پرسپولیس : سرمربي پرسپوليس از تمايلش براي جذب مهدي مهدويكيا خبر داد.
حميد استيلي در خصوص اينكه آيا پرسپوليس، مهدويكيا را جذب ميكند يا نه، اظهار داشت: من خيلي دوست دارم مهدويكيا پرسپوليسي شود اما يك سري مسائل هست. بايد ديد در آينده چه اتفاقي ميافتد. مهدي را از صميم قلب دوست دارم و خودش هم اين موضوع را ميداند.
وي تاكيد كرد: امروز به باشگاه پرسپوليس آمدم تا امور تيم را پيگيري كنم. اهداف خاصي را دنبال ميكنيم تا به نتيجه برسيم. از ورزشگاه درفشيفر نيز بازديد داشتم و نكاتي را يادداشتبرداري كردم. با مدير برنامههاي مربيان خارجي هم در تماسم.
سرمربي پرسپوليس ادامه داد: در مورد نحوه يارگيري جلساتي داشتيم. با برخي بازيكنان مذاكره كرديم. ليست نفرات مورد نظرم را به باشگاه دادهام و خودم هم تا جايي كه در توانم باشد رايزنيهايم را انجام ميدهم.
استيلي در مورد حضور بهنام ابوالقاسمپور به عنوان يكي از دستياران وي به فارس گفت: ابوالقاسمپور پرسپوليسي است و تحصيلات عاليه دارد و اميدوارم بتواند به تيم كمك كند.
وي در خصوص علي كريمي گفت: كريمي يك ليدر براي پرسپوليس است. او كاپيتان تيم خواهد بود و به تيم كمك خواهد كرد.
به نظرم باید حداقل و بدون رودربایستی و تعارف ، بازوبند کاپیتانی پرسپولیس به بازوی شیث رضایی هرگز بسته نشه دیگه ، چه به عنوان کاپیتان اول ( که با توجه به حضور کریمی محاله ) ، چه به عنوان کاپیتان دوم و چه به عنوان کاپیتان سوم /
از استیلی به عنوان یکی از وارثان همین بازوبند و یک پرسپولیسی اصیل فقط همین انتظار میره ، این بازوبند میراث پروین بزرگ و دیگر بزرگان پرسپولیس هست من جمله کریم باقری :40:،
بسته شدن دوباره ی این بازوبند به بازوی شیث ، حرمت شکنی نابخشودنی خواهد بود / این اشتباه شیث از اون اشتباهاتی هست که به هیچ وجه قابل اغماض نیست ، هرچند به عنوان یک پرسپولیسی مورد علاقه ی ماست اما اصل پرسپولیس هست نه بازیکنان اون /
جلال حسيني: براي حضور در پرسپوليس فردا با استيلي مذاكره مي كنم
سایت گل - مدافع فصل گذشته تيم فوتبال سپاهان گفت: براي حضور درپرسپوليس فردا(پنجشنبه)با استيلي سرمربي جديد اين تيم مذاكره خواهم كرد.
سيد جلال حسيني با اشاره به اينكه هنوز مسوولان تيم سپاهان براي تمديد قراردادم با من تماسي نگرفته اند،افزود:به احترام مديرعامل و مسوولان تيم خوب سپاهان تا سه شنبه شب صبر كرده و با هيچ تيمي وارد مذاكره نشدم. وي افزود: اين درحالي است كه قراردادم با پايان يافتن رقابت هاي ليگ برتر با اين تيم تمام شده است از اين رو از امروز به پيشنهادهايي كه دارم فكر مي كنم.
مدافع تيم ملي فوتبال كشورمان اظهارداشت: سپاهان تيم بسيار خوبي است و كار كردن دراين تيم براي هر بازيكني يك افتخار است اما متاسفانه مسوولان اين تيم هنوز نتوانستند يك سرمربي را براي فصل جديد به استخدام دربياورند.
حسيني با اشاره به اينكه تيم سپاهان در فصل آتي مدافع عنوان قهرماني در ليگ برتر و يكي از مدعيان جام حذفي و ليگ قهرمانان بوده و اين وضعيت به هيچ وجه براي اين تيم مناسب نيست،ادامه داد: معتقدم مسوولان اين تيم بايد هرچه سريع تر سرمربي جديد اين تيم را معرفي كنند. متاسفانه چند بازيكن كليدي اين تيم نيز از اين مجموعه جدا شده اند و كار آن ها در فصل آينده قدري دشوار خواهد بود.
وي درپاسخ سووالي مبني بر اينكه ترجيح مي دهد با دايي در سپاهان كاركند يا با استيلي در پرسپوليس فوتبال خود را ادامه دهد نيز گفت: به عنوان يك بازيكن حرفه اي به اين مسايل زياد فكر نكرده و ترجيح مي دهم بهترين مذاكره را داشته باشم.
مدافع فصل گذشته تيم فوتبال سپاهان اصفهان درخصوص پيشنهادهايي كه به او شده نيز اظهار داشت: روز گذشته ازامارات پيشنهادات خوبي دريافت كرده و به صورت جدي در حال بررسي آن هستم البته از چند تيم داخلي نيز پيشنهاد دارم كه به آنها نيز مي انديشم.
پی نوشت : پروین بزرگ و سید جلال حسینی و سید محمد حسینی :31:کد:http://www.goal.com/iran/news/1825/%D8%A7%DB%8C%D8%B1%D8%A7%D9%86/2011/06/22/2543192/%D8%AC%D9%84%D8%A7%D9%84-%D8%AD%D8%B3%D9%8A%D9%86%D9%8A-%D8%A8%D8%B1%D8%A7%D9%8A-%D8%AD%D8%B6%D9%88%D8%B1-%D8%AF%D8%B1-%D9%BE%D8%B1%D8%B3%D9%BE%D9%88%D9%84%D9%8A%D8%B3-%D9%81%D8%B1%D8%AF%D8%A7-%D8%A8%D8%A7-%D8%A7%D8%B3%D8%AA%D9%8A%D9%84%D9%8A-%D9%85%D8%B0%D8%A7%D9%83%D8%B1%D9%87-%D9%85%D9%8A
استيلي:مهدوي كيا و حسيني را ميخواهم
حميد استيلي از شروع تمرينهاي پرسپوليس از روز شنبه خبر داد.
سرمربي تيم فوتبال پرسپوليس درباره نخستين روز سرمربيگرياش در فصل جديد اظهار کرد: امروز با چند تن از بازيکنان باشگاه جلسه داشتيم و براي فصل بعد با آنها صحبت کرديم. همچنين از امکانات ورزشگاه درفشيفر بازديد کردم اميدوارم که بتوانيم هرچه سريعتر تيم را جمع کنيم و تمرينهاي خود را از روز شنبه آغاز خواهيم کرد.
استيلي با بيان اينکه هدفم قهرماني پرسپوليس در اين فصل است، گفت: سعي ميکنيم يک تيم خيلي خوب را براي فصل بعد آماده کنيم و انشاءالله باشگاه با بازيکنان مورد نظر به توافق ميرسد تا حضوري پرقدرت در ليگ پيش رو داشته باشيم.
استيلي درباره اضافه شدن بهنام ابوالقاسمپور و سعيد عزيزيان به کادر فني پرسپوليس هم گفت: هر دو از مربيان خوب فوتبال ما هستند که اميدوارم در اين فصل براي پرسپوليس مثمر ثمر باشند.
وي در مورد بحثهايي مبني بر نمايشي بودن کميته فني پرسپوليس و زير سوال بردن انتخاب شما گفت: واقعا اين طور نيست. افراد حاضر در کميته فني همه شخصيتهاي بزرگي هستند که افتخار باشگاه پرسپوليس در چند سال گذشته بودهاند و بايد به آنها احترام گذاشت. آنها بزرگ پرسپوليس هستند و به هر حال طبق تصميم آنها من به عنوان سرمربي جديد انتخاب شدم.اميدوارم که در اين فصل با پرسپوليس قهرمان شوم.
حميد استيلي درباره دروازهبان پرسپوليس در فصل بعد و مذاکره اين باشگاه با مهدي رحمتي گفت: صحبتهايي را با رحمتي انجام دادهايم و اميدواريم که او در اين فصل به ما اضافه شود. ضمن اينکه حقيقي هم از گلرهاي جوان و آيندهدار فوتبال کشورمان است که سعي ميکنيم او را هم در تيم نگه داريم.
سرمربي پرسپوليس از پذيرفتن پيشنهاد مديريت فني از سوي حشمت مهاجراني خبر داد و گفت: ايشان در حال آمدن به تهران هستند و انشاءالله فصل بعد در خدمت او خواهيم بود.
وي درباره مذاکراتش با رضا نورمحمدي و اين موضوع که اين مدافع با پرسپوليس به توافق نرسيده گفت: خير. هم نورمحمدي و هم ابراهيم شکوري جزو مدافعان خوب پرسپوليس هستند و امروز هم تا لحظات آخر که من در باشگاه بودم، با هر دوي آنها به توافق رسيده بوديم.
استيلي درباره حضور مهدوي کيا در پرسپوليس هم گفت: مهدي يکي از اسطورههاي پرسپوليس است. دنبال اين هستيم که مهدوي کيا در فصل بعد براي ما به ميدان برود. البته در زمينه جذب بازيکنان محدوديتهايي هم داريم که بايد همه آنها را در نظر بگيريم.
سرمربي پرسپوليس با اشاره به مذاکره اين باشگاه با کريم انصاري فرد گفت: سيد جلال حسيني هم در ليستي که به باشگاه دادهام حضور دارد و بايد منتظر باشيم و ببينيم نتيجه مذاکرات چه خواهد بود.
حميد استيلي همچنين درباره برنامه پرسپوليس براي اردوهاي داخلي و خارجي گفت: اول از همه بايد ببينيم چه امکاناتي از سوي باشگاه در اختيار ما قرار ميگيرد. فعلا مهمترين چيز اين است که همه بازيکنان را جمع کنيم چرا که ما زمان را خيلي از دست دادهايم. فعلا در ايران هستيم و مطمئنا برنامه اردوي اروپايي هم در نظر داريم.
زننده گل نخست تيم ملي در ديدار تاريخي مقابل آمريکا در جام جهاني 1998 درباره همزماني امضاي قراردادش با پرسپوليس با روزي که دروازه تيم ملي آمريکا را باز کرده بود، گفت: من خودم هم در جريان اين موضوع نبودم. وقتي داشتم قرارداد را امضا ميکردم، نگاهي به تاريخ انداختم و ديدم که آن تاريخ برايم خيلي آشناست و تازه امروز صبح فهميدم که همان روزي است که به آمريکا گل زدهام. انشاءالله اين موضوع براي ما سبب خير خواهد شد و همان طور که در آن سال آمريکا را شکست داديم، امسال هم با پرسپوليس موفق باشيم.
پ.ن: خدا کنه مهدویکیا هم بیاد تا تیم دوتا بزرگتر باغیرت اصیل داشته باشه یکیش جادوگر :40: یکیش مهدیکد:http://www.varzesh3.com/news.do?itemid=46956&title=%D8%A7%D8%B3%D8%AA%D9%8A%D9%84%D9%8A:%D9%85%D9%87%D8%AF%D9%88%D9%8A_%D9%83%D9%8A%D8%A7_%D9%88_%D8%AD%D8%B3%D9%8A%D9%86%D9%8A_%D8%B1%D8%A7_%D9%85%D9%8A%E2%80%8C%D8%AE%D9%88%D8%A7%D9%87%D9%85_
به این میگن پرسپولیس اصیل نه کودکستان فصل قبل .... انشالله رحمتی هم اضافه میشه ...اولادی هم میاد وحسینی هم بیاد
:31:نقل قول:
خب سروش جان نمیگی ملت گمراه میشن با این حرف شما... :27:
کامل تعریف می کردی قضیه رو خب... :46:
احتمالا علی پروین به دور و بری هاش گفته: "این کیه دیگه بابا آوردینش؛ من اون یکی حسینی رو می خواسم..." :31:نقل قول:
سید محمد حسینی: او همان بازیکنی است که دستیاران پروین به اشتباه او را به تمرین پرسپولیس برده بودند، اما علی پروین گفت که او سید جلال حسینی را می خواهد نه او را...
پ.ن. فوتبال بالا و پایین زیاد داره؛ اون موقع محمد حسینی ابومسلم بود و بعدش به ذوب آهن رفت و خودشو تو فوتبال ایران به عنوان یه مدافع گلزن تثبیت کرد... سید جلال هم بازیکن خیلی خوبیه و مثل اینکه قسمت این بوده که الان بیاد پرسپولیس؛ البته امیدوارم...
کاشانی تو نود نگفت به خاطر مشکل مالی نتونستیم اینارو بخریم!!نقل قول:
1. والا تا جاییکه ما یادمونه، پرسپولیس همیشه از بی پولی می نالیده؛ جالبه شما هنوزم اصرار دارین که پرسپولیس می تونسته همزمان خلعتبری، عماد رضا، زنید پور و انصاری فر و غیره رو بگیره... (و اینکه یکی از دلایل نتیجه نگرفتن دایی، کم کاری کاشانی یا به نوعی توطئه ش بوده... من بازم میگم که غلام رضایی، محمد نوری و فشنگچی بازیکن های درجه یک لیگ ما به حساب میان...)
واسِ هرکدوم یه پرونده رو کرد که اِل شدن و بل شدن
در صورتی که همه اون اسما گفته بودن که حاظرن بیان پرسپولیس/
ممنون/:20:نقل قول:
2. منطقِ آب دوغ خیاری...
شما سریعاً منو میچسبونید به دایینقل قول:
3. انقده همه چیزو سیاه و سفید نبینید؛ با این حساب احتمالا کاشانی بدِ مطلق و علی دایی مظهر پاکی و صداقته... یادتون نره این دو نفر زمان زیادی رو بدون هیچ مشکلی با هم کار کردن و اون موقع همه چی گل و بلبل بود؛ تا به مشکل خوردن، جناب دایی تهدید به رسانه ای کردن موضوع و افشاگری کردن...
من نگفتم دایی بی تقصیره و همه چی گردنِ کاشانیه!!
دایی هم مقصر بوده ولی نه به اندازه کاشانی که یه "سرپرستِ فوتبالیه"/
موافقم;)نقل قول:
این بحث به نظر من تموم شده س... ادامه ندادنش بهتره؛ باز هم میگم به نظر شما احترام میذارم، ولی فکر نکنم تو این مورد با هم توافق داشته باشیم...
نگاه سایت گل به کارنامه ورزشی سرمربی جدید قرمزهای پایتخت
13 سال بعد از آن شب تاریخی در لیون که استیلی دروازه آمریکا را گشود، به عنوان بیست و نهمین سرمربی تاریخ پرسپولیس هدایت این تیم را بر عهده گرفت.
حمید استیلی به عنوان سرمربی جدید پرسپولیس انتخاب شد و در لیگ یازدهم هدایت این تیم را بر عهده خواهد داشت. بعد از اینکه در سال های اخیر نام او به عنوان یک گزینه مربیگری پرسپولیس مطرح می شد، بالاخره استیلی سکاندار هدایت تیم قرمزپوش پایتخت شد. سایت گل کارنامه ورزشی حمید استیلی را زیر ذره بین برده است:مرداد 1364در بازی تیمهای پرسپولیس و پاس در جام باشگاههای تهران، یک جوان 18 ساله مقابل خط هافبک قدرتمند پرسپولیس که علی پروین بزرگ را داشت، خودنمایی کرد. پروین بعد از این دیدار از بازی استیلی انتقاد کرده و گفته بود این بچه با این طرز فوتبالش هیچی نمی شود!مرداد 1371هفت سال بعد از آن بازی معروف، استیلی به همراه خاکپور در نمایشگاه علی پروین حاضر شده و با این تیم قرارداد بستند. انتقال این دو بازیکن از پاس به پرسپولیس مهم ترین خبر نقل و انتقالات آن روزها شد. استیلی در 7 سال گذشته با پاس قهرمان لیگ شده و پیراهن تیم ملی را نیز بر تن کرده بود.آبان 72بعد از کناره گیری پروین از پرسپولیس، استیلی نیز در تمرینات پرسپولیس حاضر نشد و به عنوان وفاداری به سلطان حاضر به بازی در پرسپولیس نشد و راهی تیم تازه تاسیس بهمن شد.اسفند 73پس از قهرمانی در جام حذفی با بهمن، با یک قرارداد 4 ماهه به تیم القادسیه کویت پیوست تا بازی در خارج از کشور را نیز تجربه کند.اسفند 74راهی تیم گیلانگ سنگاپور شد و با مربیگری جلال طالبی موفق به کسب عنوان قهرمانی لیگ سنگاپور شدند. او دو سال در این تیم باقی ماند و بعد از جام جهانی 1998 بود که به ایران بازگشت.خرداد 77گل تاریخی او به آمریکا در جام جهانی 98 زمینه ساز اولین پیروزی تاریخ فوتبال ایران در جام جهانی شد. مجله کنفدراسیون فوتبال آسیا بعدها این گل را به عنوان گل قرن انتخاب کرد.آبان 77بعد از جام جهانی به تهران بازگشت و تیم بهمن را در 6 بازی همراهی کرد. اما بهمن سقوط کرد و با بازگشت پروین به پرسپولیس، استیلی نیز دوباره پس از 5 سال به این تیم بازگشت.آبان 79آخرین بازی ملی حمید استیلی در جام ملتهای آسیا 2000 لبنان بود. استیلی در بازی مقابل کره جنوبی برای آخرین بار پیراهن تیم ملی را در 33 سالگی برتن کرد و با 79 بازی ملی به حضور 11 ساله اش در تیم ملی خاتمه داد.دی 79بعد از داربی جنجالی دی ماه که به تساوی 2-2 انجامید، از سوی کمیته انضباطی به 9 ماه محرومیت محکوم شد که البته بعدها از محرومیت او کاسته شد.اردیبهشت 83وینگو بگوویچ سرمربی وقت پرسپولیس حکم اخراج استیلی را به همراه 5 بازیکن دیگر صادر کرد. البته این اخراج وتو شد و استیلی چند روز بعد دوباره به تیم بازگشت.خرداد 83آخرین بازی خود برای پرسپولیس را در جام حذفی مقابل استقلال اهواز انجام داد و با 36 سال و 73 روز سن به دوران بازیگری خود خاتمه داد. استیلی ششمین بازیکن مسن تاریخ پرسپولیس محسوب می شود.تیر ماه 83با بازگشت تیم علی پروین به پرسپولیس و انتخاب راینر سوبل آلمانی به عنوان سرمربی سرخپوشان، حمید استیلی به عنوان یکی از دستیاران او مشغول به کار شد.تیر ماه 84یک سال بعد از کار با سوبل، این مربی آلمانی در اخرین شب حضورش در ایران راهی برنامه نود شد و انتقاداتی شدیدی را علیه استیلی مطرح و او را یکی از عوامل ناکامی اش در پرسپولیس عنوان کرد.آذرماه 85استیلی که بعد از سوبل با علی پروین و همچنین مدتی را با آری هان کار کرده بود، در تیم دنیزلی دوام نیاورد و مربی ترک تبار سرخپوشان حکم اخراج استیلی را در میانه فصل صادر کرد.خرداد 86انتصاب حبیب کاشانی به پرسپولیس باعث بازگشت استیلی به پرسپولیس شد. او قرار بود سرمربی سرخ پوشان پایتخت باشد، اما ناگهان سر و کله قطبی پیدا شد و جایگاه استیلی به دستیاری تنزل یافت!تیر 87استیلی بعد از جدایی قطبی سکان پرسپولیس را در دست گرفت و قرار بود در لیگ هشتم سرمربی پرسپولیس باشد، اما جدایی کاشانی از پرسپولیس همه چیز را بر هم زد و با بازگشت قطبی، استیلی هم از پرسپولیس رفت.تیر 88به عنوان سرمربی تیم تازه صعود کرده به لیگ برتر استیل آذین انتخاب شد. او در استیل آذین موفقیت نسبی داشت و در 31 بازی ، 15 برد و 8 تساوی بدست آورده بود، اما در فاصله 3 هفته به پایان لیگ برتر برکنار شد.خرداد 89به عنوان سرمربی تیم شاهین بوشهر انتخاب شد. استیلی در بوشهر طی 28 بازی 6 برد و 9 تساوی بدست آورد و با یک کارنامه ضعیف شاهین بوشهر را ترک کرد.31 خرداد 90به عنوان بیست و نهمین سرمربی تاریخ پرسپولیس هدایت این تیم را بر عهده گرفت.
کد:http://www.goal.com/iran/news/1825/%D8%A7%DB%8C%D8%B1%D8%A7%D9%86/2011/06/21/2541735/%D9%86%DA%AF%D8%A7%D9%87-%D8%B3%D8%A7%DB%8C%D8%AA-%DA%AF%D9%84-%D8%A8%D9%87-%DA%A9%D8%A7%D8%B1%D9%86%D8%A7%D9%85%D9%87-%D9%88%D8%B1%D8%B2%D8%B4%DB%8C-%D8%B3%D8%B1%D9%85%D8%B1%D8%A8%DB%8C-%D8%AC%D8%AF%DB%8C%D8%AF-%D9%82%D8%B1%D9%85%D8%B2%D9%87%D8%A7%DB%8C-%D9%BE%D8%A7%DB%8C%D8%AA%D8%AE%D8%AA
بهترین خرید فصل به نظر من علی کریمیه خصوصا واسه تیمی مثل پرسپولیس که یه لیدر و بازیساز 6 دانگ و حرفه ای نداره !
فصل پیش که امیدمون به محمد نوری بود ولی تو اکثر بازی ها تو نصفی از جریان بازی اصلا نبود ! حدود نیمی از پاسهاش هم تو خیلی
از پاسها اشتباه بود و یا توپاش لو میرفت ! البته این اواخر بهتر بود و من کلا سبک بازیشو خیلی دوست دارم .
مازیار زارع هم به عنوان هافبک دفاعی طراح خیلی خیلی کند و گاهی از اوقات بیدقت بود .
بادامکیم که با خودش مشکل داشت !
حداقل باید بتونیم اولادی و حسینی رو هم بخریم دیگه از دست این نورمحمدی و نوروزی دق کردیم !
دستیار بزرگتر از کیروش مشخص شد=ابوالقاسم پور !!!!!!!!!!!!!!!!!!
یه نکته: بازشگت شیث رضایی رو به فردوسی پور تسلیت میگم .... که دیگه خیلی وقته عادل نیست... الانم سایت دایی نیوز داره حملات ویران کننده ای به شیث با اعضا که وضعیتشون مشخص هست میکنه و نظرات دیگران رو نشون نمیده و عضو جدید نمیپذیره ..این کارا یعنی چه ؟؟
نگاهي به تمام افشاگري هاي مردي که همه را گناهکار مي داند؛
پيام يونسي پور: دعوا هنوز به خانه پرسپوليس نرسيده است. آن چه مي بينيم و مي شنويم، گرد و خاکي است که دقايقي قبل از طوفان بلند مي شود، وگرنه نمي توان اميدوار بود که به زودي اين گرد و خاک بخوابد و يا بعد از اين، ديگر سنگي به سوي ديگري پرت نشود! حالا پرسپوليسي ها بايد خود را مهياي اتفاق هايي ناخوشايند کنند. دايي تهديد کرده است... تهديد به افشاگري در بازگشت به تهران!
به گزارش انتخاب؛ علي دايي را مي توان به عنوان نمادي از نارضايتي و جاه طلبي، نه فقط در فوتبال ايران که در بخشي کلان تر و به عنوان سمبل جامعه معرفي کرد. دايي هرگز در زندگي اش، خود را نقد و کند و کاو نکرده و در عوض تا جايي که توانسته، منتقدان و مخالفان خود را به رگبار بسته است.
آرام آرام ذهنيتي در مورد علي دايي شکل گرفته است. ذهنيتي در مورد باورهاي مردي که همه را گناهکار و خاطي مي داند. مردي که در روزهاي سخت از مردم خرج مي کند و وقتي مي بازد، حاضر به خم کردن گردنش مقابل هواداران نيست.
دايي خود را محق در تمامي امور مي داند، پس همواره در تمامي مجموعه هايي که همکاري داشته، با بسياري از مديران و مسؤولان و همکارانش دچار چالش هايي سخت شده که نمونه هايش موجود و قابل لمس است.
دايي يک روز دوباره به پرسپوليس برگشت و خود به خود، در جمع و ائتلاف مخالفان پروين جاي گرفت. اما خيلي زود با اکبر غمخوار که روزي او را مدير محبوبش مي خواند دچار اختلاف شد و حتي در سفري که پرسپوليس به انزلي داشت، جلوي حرکت اتوبوس پرسپوليس را گرفت و ادعا کرد اگر حقوق معوقه اش پرداخت نشود، اجازه سفر به تيم را نمي دهد.
وقتي پروين برگشت، مجبور به ترک پرسپوليس شد و به صبا رفت و هرآن چه مي توانست دشمني عليه دشمن ديگر به زبان آورد را در توصيف پروين و خوردبين به کار برد.
در صباي قم صاحب قدرتي مثال زدني شد. تا جايي که مربي کروات را کنار گذاشت و جلالي را آورد. او در تيم ملي جايي ويژه داشت و وقتي به جام جهاني مي رفت ادعا کرد منتقدانش بويي از فوتبال نبرده اند !
نمايش او در جام جهاني و کنار ماندنش از صبا در بازگشت، او را در موضع انتقاد از مديريت صبا قرار داد. دايي چند وقت بعد در سايپا هم با مديريت باشگاه به مشکل خورد و عليه هيأت مديره مصاحبه کرد. وقتي به تيم ملي رسيد، هم از مديريت سازمان راضي بود و هم از رياست فدراسيون. اما چندي بعد همه چيز رنگ و بويي متفاوت گرفت. در حالي که هرگز حاضر نشده بود بابت شکست تحقيرآميز برابر عربستان تا 6 ماه اول مقابل دوربين هاي تلويزيوني حاضر شود و از مردم عذرخواهي کند، در برنامه اي تلويزيوني هرآنچه مي توانست رازي ميان او و مسؤولان ورزش باشد را برملا کرد و به نوعي توپ را به زمين ديگري انداخت.
دايي البته به کفاشيان و علي آبادي و تاج و... کمترين ترحمي نکرد و با مايلي کهن که روزي استادش بود هم نزاعي سخت داشت. دعواي دايي بعد از شکست هاي فضاحت بار در دو داربي و ليگ و آسيا به پرسپوليس هم رسيد. او اين بار براي انحراف افکار عمومي، حمله اي عليه کاشاني را آغاز کرد. حمله اي که فقط براي تغيير افکار عمومي بود.
شرح ماوقع دعاوي دايي تکراري است. بسيار مي توان گفت و بسيار مي توان نوشت. او نگاهي خاص به تيم هايي که در آنها بازي کرده و يا مربي شان بوده دارد. او خودش را صاحب و متولي فوتبال و زيرمجموعه فوتبال را ارثيه خود مي خواند. پس خيلي راحت به سوي هرآنکه او را از مجموعه اش حذف کند مي تازد و نامتعارف ترين جملات را به کار مي برد. مهمترين هدفش نيز بازگشت و در دست گرفتن قدرت است.
علي دايي چنين زندگي را ايده آل خود تلقي مي کند. پس خيلي راحت در مصاحبه اش ادعا مي کند به محض بازگشت به تهران، حرف هايش را خواهد زد. حرف هايي که نه تنها دردي را درمان نمي کند که نمک بر زخمي که او و کاشاني به بدن پرسپوليس وارد کرده اند مي پاشد.
علي دايي حرف از هواداران و عشقي که به آنها مي ورزد مي زند، در حالي که وقتي در شهريور ماه سال 84 روبرويش نشستيم و از او خواستيم تا يک بار صادقانه در مورد گرايش قلبي اش به يکي از دو تيم استقلال و پرسپوليس حرف بزند، ضبط صوت را خاموش کرد و گفت: «من نه استقلالي هستم و نه پرسپوليسي.
اگر پرسپوليس بازي کردم براي خودم بود و اين که مي خواستم پيشرفت کنم و حالا همين مرد، از عشق به پيراهن پرسپوليس سخن مي گويد و مي خواهد که با آنها درددل کند. در چه مورد؟ درددل هاي پرسپوليس به سود چه کسي است؟ دايي يا پرسپوليس؟
دعوايي که او به زودي عليه کاشاني و استيلي راه مي اندازد و يارکشي هايي که در پرسپوليس خواهد داشت، چه کسي را منتفع مي کند به جز هر 17 تيم ديگر ليگ برتري را؟ دايي اين گونه ابراز عشق مي کند!
کد:http://www.entekhab.ir/fa/news/29365
حضور استیلی در پرسپولیس شاید باعث بشه حداقل تعداد بیشتری از بازی های فصل بعد پرسپولیس رو نگاه کنم.
اگر چه به شخصه با ثبات بیشتر موافق هستم و دوست دارم یه مربی چند سال توی تیم بمونه.
الان که استیلی اومده با بازیکنان خوبی هم مذاکره شد.سیدجلال یا بنگر یا عقیلی یکی از اونها واسه دفاع نیاز هست.
از یه طرف هم مهدوی کیا بال خیلی خوبی می تونه باشه برای تیم.شیث هم با همه بداخلاقی هایی که داره چون دوست صمیمی استیلی هست می تونه به موفقیت خط دفاعی کمک کنه.
با اومدن رحمتی هم به شدت مخالفم.علی رضا حقیقی واسه پرسپولیس کم نذاشته تا حالا.به شدت آینده دارتر از رحمتی هست. یه جورایی سرمایه ی پرسپولیس و تیم ملی هست!!!
خط هافبک تیم هم به نظرم زیاد بد نیست .با وجود کریمی خیلی بهتر هم شده.اما خط حمله واقعا به یه مهاجم شش دانگ احتیاج داریم.
الان هم که استیلی حسابی گرد و خاک کرده و 11 نفر از تیم رو گفته نمی خوام.حالا نمی دونم واسه جانشین این 11 بازیکن چه فکرایی کرده.
اومدن استیلی ا الان حداقل چیزی که داشته این بوده که یه خرده پرسپولیس (واخبار مربوطه) جذابتر شده.
این واقعا چی فکر کردند که استیلی رو گذاشتن مربی بشه.مگه هرکی بازیکن خوبی باشه میتونه مربی خوبی هم باشه؟
دستیار خارجی مورد نظر استیلی مایکل هنکه بوده که قبلاً دستیار هیتسفیلد تو بایرن بودنقل قول:
مايك هنكه متولد 27آوريل 1957 و داراي 54سال سن است و متولد Buren آلمان است. او 186سانتيمتر قد دارد و در پست تخصصي هافبك توپ زده است. هنكه از سال 1964 تا 1975 در تيم جوانان Buren توپ ميزد و پس از آن كارش را در تيمهاي بزرگي دنبال كرد و باشگاههاي او در زمان بازيگري به اين ترتيب بودند: FCPaderborn(1978- 1975)، Teutonia Lippstadt(1978- 1980)، SG Wattenscheid(1983- 1980)، Tus Paderborn Neuhaus(1986- 1983)، FG Gutersloh(1988- 1986) هنكه پس از پايان دوران بازيگرياش به عنوان يك سال درهمان تيم آخرين سال بازيگرياش(FG Gutersloh) به عنوان سرمربي فعاليت كرد و اين شانس را داشت تا در دومين سال مربيگرياش به عنوان دستيار در كنار هيتسفلد روي نيمكت تيم بورسيادورتموند (1998- 1989) بنشيند.
پس از اين هنكه به همراه هيتسفلد راهي بايرنمونيخ شد و براي شش سال كنار او روي نيمكت تيم اول ژرمنها نشست. هنكه در سال 2005 سرمربي تيم FC Kaiserslautern(كايزرسلاترن) شد و پس از آن سال 2006 را به عنوان سرمربي FC Saarfrucken گذراند. او براي فصل(2007- 2006) مدير ورزشي همان باشگاه شد و شايد از آنجايي كه هنكه براي سرمربي شدن به دنيا نيامده بود، بار ديگر براي فصل(2007- 2008) دستيار اوتمار هيتسفلد در بايرنمونيخ شد تا سابقه همكارياش با اين مربي سرشناس آلمان به شانزده سال برسد. هنكه 9سال در بورسيادورتموند و 7سال در بايرنمونيخ دستيار هيتسفلد بود و همين موضوع باعث شد تا حتي با وجود جدايي هيتسفلد از بايرنمونيخ، او در اين باشگاه بماند و كارش را به عنوان مسوول آناليز اين باشگاه معتبر اروپايي ادامه دهد.
من با استیلی بیشتر حال میکنم تا دایینقل قول:
عقیلی که رفت یه تیم قطری.حالا که سپر رو نمیخواد باید سید جلال رو بگیره حتما
من با شما موافقم .نمیدونم چرا گیر دادن به این رحمتی.من اصلا ازش خوشم نمیاد.فقط دنبال پول و بازار گرمیه و شاید امسال هم مثل سید جلال حسینی دارن بازار گرمی میکنن و اخر سر توی سپاهان میمونن و یا با رقم های انچنانی میره استقلال.به جای اینقدر مانور روی رحمتی و سهمیه سوزی باید روی مهاجم کار کنن که الان کریم انصاریفرد رو شده به هر قیمتی که شده باید بیارن.اولادی که هم که فقط منتظر درخواست بشه.با کله میاد
نمیدونم چرا استیلی مازیار رو نمیخواد.درسته سوتی زیاد میده ولی الان هافبک دفاعی خوب کمه
منم با اومدن شیث مخالفم ولی خوب با اومدن کریمی دیگه احساس بزرگی نمیکنه .ولی دیگه نباد کاپیتانی رو بهش بدن.
یه دفاع چپ و راست میمونه که خود استیلی هم به فکره
تخصص استیلی اینه که بازیکنهایی که میگره ستاره نیستن ولی شدیدا به درد بخورن و مشکلات تیم رو حل میکنن
اونا شعارای انتخاباتی بود/:27:نقل قول:
دستیار بزرگتر از کیروش مشخص شد=ابوالقاسم پور !!!!!!!!!!!!!!!!!!
لطف کنید آدرس سایت دایی نیوز رو هم قرار بدید/;)نقل قول:
الانم سایت دایی نیوز داره حملات ویران کننده ای به شیث با اعضا که وضعیتشون مشخص هست میکنه
آنچنان بازیکن خوبی هم نبوده، فقط یه گل به آمریکا زده، همین به نظر من!:20:نقل قول:
این واقعا چی فکر کردند که استیلی رو گذاشتن مربی بشه.مگه هرکی بازیکن خوبی باشه میتونه مربی خوبی هم باشه؟
يادداشت روز: نقشههاي حميد براي رنسانس در پرسپوليس
يكي از بحث و جدل هاي كاشاني و دايي در يك ماه گذشته، موضوع خريدهاي نامناسب پرسپوليس در ابتداي ليگ دهم بود و هركدام سعي داشتند گناه «بد بسته شدن» اين تيم را متوجه طرف مقابل كنند. در واقع اين يكي از معدود مسائلي بود كه سرپرست و سرمربي پرسپوليس در آن اتفاق نظر داشتند.سادهانگارانه است اگر باور كنيم قرمزهاي تهران با بضاعت فعلي و همين نفرات، سال آينده يك مدعي جدي براي قهرماني باشند و در واقع اولين ماموريت حميد استيلي، بازسازي پرسپوليس در فصل نقل و انتقالات است. سرخ ها تا امروز فقط علي كريمي را به خدمت گرفته و با چند چهره مطرح هم مذاكراتي را آغاز كردهاند. اما خريدهاي استيلي، معطوف به كدام مناطق زمين خواهد بود؟مهاجم؛ يكي به جاي گلنزنهادر فصل گذشته مهاجمان پرسپوليس كارنامه اي ضعيف داشتند و هيچ كدام نتوانستند روزهاي درخشاني براي تيم شان رقم بزنند. از ميان آن ها هادي نوروزي و غلامرضا رضايي، ماندني هستند و به نظر مي رسد استيلي تمايلي براي حفظ وحيد هاشميان و اشپيتيم نداشته باشد. بيترديد يكي از مهمترين خريدهاي پرسپوليس، يك مهاجم نوك خواهد بود كه مشكلات گلزني اين تيم را لااقل روي كاغذ مرتفع كند. گفته مي شود مهرداد اولادي نسبت به ساير كانديداها به پرسپوليس نزديك تر است. او فصل موفقي را با ملوان سپري كرده و نزد تماشاگران هم محبوبيت خوبي دارد.استيلي؛ دنبالهروي دل بوسكهسيستم مورد علاقه استيلي 4-1-4-1 است. اين همان سيستمي است كه دلبوسكه با اتكا به آن، با رئال مادريد مشهور شد و در حال حاضر تيم هاي ملي زيادي مثل مكزيك و ژاپن، با اين سيستم به زمين مي روند. اگر استيلي بخواهد همين سيستم را در پرسپوليس پياده كند، نياز به يك هافبك دفاعي كارآمد دارد. در فصل گذشته مازيار زارع يكي از دو هافبك دفاعي پرسپوليس در سيستم 4-2-3-1 علي دايي بود اما به ياد بياوريد كه مازيار زارع در بهترين دوران فوتبالش در ملوان، هافبك دفاعي نبود و مرور بازي هاي فصل گذشته هم نشان مي دهد، هرگاه او نزديك تر به دروازه حريف بازي كرده، موفق تر بوده است.در بازار امسال نقل و انتقالات، بهترين مهره اي كه براي سيستم مورد علاقه استيلي مي توان سراغ گرفت، آندو تيموريان است كه پيوستن او به پرسپوليس بعيد به نظر مي رسد. گفته مي شود قاسم دهنوي، يكي از كانديداهاي سرخ پوشان براي پست هافبك دفاعي است.سيدجلال؛ نسخهاي براي پنير هلنديسپهر حيدري، مجتبي شيري، رضا نورمحمدي، سكوبرت و شيث رضايي، 5 بازيكني بودند كه در طول فصل گذشته به عنوان مدافع مياني در تركيب اصلي قرار گرفتند و هيچ كدام از آن ها موفق نشدند زوج قابل اعتمادي در اين منطقه حساس، تشكيل دهند. از ميان اين جمع سكو برت 34ساله احتمالاً جايي در پرسپوليس فصل آينده نخواهد داشت و وضعيت سپهر هم چندان روشن نيست. كمبود مهره در پست دفاع مياني، استيلي را مجاب مي كند كه يك خريد بزرگ در اين منطقه داشته باشد.پرسپوليسي ها يكي دو روزي است كه مذاكراتي با سيدجلال حسيني آغاز كرده اند كه در سال هاي اخير، مدافع ثابت تيم ملي بوده و خريد او مي تواند يك «بمب» واقعي در فصل نقل و انتقالات باشد.دفاع چپ؛ عزيزمحمدي راضي است!يكي از نقاط ضعف بزرگ پرسپوليس در فصل قبل، فقدان يك مدافع چپ متخصص بود. در اين پست هم نفرات زيادي آزمايش شدند كه هيچ كدام كارنامه مثبتي نداشتند. يكي از گزينههاي قرمزها در اين بازار، محسن ايراننژاد است كه در شاهين بوشهر شاگرد استيلي بوده. آيا او ميتواند فصل آينده نقشي تعيينكننده در پرسپوليس داشته باشد؟ ايراننژاد نسبت به ساير نفراتي كه در تيررس قرمزها قرار دارد، گمنامتر است و عزيز محمدي هم ميتواند در اين مورد خاص خيالش راحت باشد كه پرسپوليسيها از قانون «سقف قرارداد» تخطي نميكنند.دروازهبان؛ حقيقي يا رحمتي؟شايعات و شنيدهها حكايت از آن دارد كه مربي جديد پرسپوليس اعتقاد چنداني به عليرضا حقيقي ندارد و به همين خاطر از ديروز مذاكره جدي پرسپوليسيها با سيدمهدي رحمتي آغاز شده. مذاكراتي كه گفته مي شود با رقم پيشنهادي دروازهبان سپاهان، به بنبست نزديك شده و البته هنوز به پايان نرسيده است.برخلاف پست هاي قبلي كه اغلب هواداران پرسپوليس به وجود ضعف در آن اذعان دارند، خيلي از طرفداران اين تيم معتقدند حقيقي آينده روشني در پيش دارد و منطقي نيست كه يك سهميه ليگ برتر و بخشي از بودجه باشگاه، به خريد بازيكن در پستي اختصاص يابد كه پرسپوليس در آن نقطه ضعف آشكاري ندارد.با اين حال نميتوان كتمان كرد كه هر تيمي خواستار آن است كه سنگربانش، دروازهبان شمارهيك تيمملي باشد.
کد:http://www.goal.com/iran/news/1825/%D8%A7%DB%8C%D8%B1%D8%A7%D9%86/2011/06/23/2544155/%D9%8A%D8%A7%D8%AF%D8%AF%D8%A7%D8%B4%D8%AA-%D8%B1%D9%88%D8%B2-%D9%86%D9%82%D8%B4%D9%87%D9%87%D8%A7%D9%8A-%D8%AD%D9%85%D9%8A%D8%AF-%D8%A8%D8%B1%D8%A7%D9%8A-%D8%B1%D9%86%D8%B3%D8%A7%D9%86%D8%B3-%D8%AF%D8%B1-%D9%BE%D8%B1%D8%B3%D9%BE%D9%88%D9%84%D9%8A%D8%B3
هنوز پست قبلیم تایید نشده
خیلی جاله از ساعت 11 به بعد کسی نیست تایید کنه پستها را.
به نظرم الان که وقت نقل و انتقالات هست این قانون رو بردارید
این قانویو و روش به درد بازی های حساس میخوره نه الان
-------------------
خب انگار همه چیز داره طبق پیش بینی هام پیش میره و این روند خیلی خوبه
مازيار زارع در پرسپوليس ماندني شد
احمدي و زارعي فردا به باشگاه ميروند
مرجع خبری پرسپولیس : مازيار زارع پس از جلسه امروز با حميد استيلي براي يك سال ديگر در پرسپوليس ماندني شد.
مازيار زارع هافبك شمالي تيم فوتبال پرسپوليس صبح امروز در محل باشگاه حضور پيدا كرد و در جلسهاي با كادر فني به بحث و گفت و گو پرداخت.
وي يكسال ديگر با پرسپوليس قرار داد داشت در مورد حرف و حديثهايش چند وقت اخير مبني بر نخواستنش از سوي كادر فني صحبتهايي را مطرح كرد، اما در نهايت اين بازيكن براي يك سال ديگر در پرسپوليس ماندني شد.
همچنين مجتبي زارعي امروز صحبتهاي خود را با حميد استيلي انجام داد و قرار است فردا (جمعه) تكليف نهايياش براي ماندن در پرسپوليس مشخص شود. اين بازيكن قراردادش با قرمز پوشان به پايان رسيده است.
پس از عقد قرارداد عليرضا حقيقي با پرسپوليسها حميد استيلي طي تماس تلفني رحمان احمدي را به باشگاه دعوت كرد، اين بازيكن روز جمعه (فردا) با همراه مجتبي زارعي راهي باشگاه خواهد شد.
-------------------
حقيقي ثبت كرد، رحمتي با پرسپوليس به توافق نرسيد
پس از جلسه با کاشانی
مرجع خبری پرسپولیس : دروازهبان تيم ملي فوتبال كشورمان پس از جلسه با سرپرست پرسپوليس با اين تيم به توافق نرسيد.
حبيب كاشاني پس از صحبتهاي تلفني با سيد مهدي رحمتي اين بازيكن را به دليل حضورش در ليست حميد استيلي دعوت به نشست كرد.
بر اين اساس، حبيب كاشاني و سيد مهدي رحمتي و برخي از اعضاي كادر فني پرسپوليس امروز در جلسهاي را برگزار كردند؛ اما درنهايت به دليل پيشنهاد مالي بالاي رحمتي و شروط اين بازيكن، توافقي ميان مسئولين باشگاه و رحمتي حاصل نشد.
يكي از اعضاي باشگاه پرسپوليس اعلام كرد كه شروط رحمتي براي ما امكان پذير نبود تا آن را جامه عمل بپوشانيم.
* عليرضا حقيقي سنگربان پرسپوليس نيز پس از جلسه صبح امروز در جلسه يك ساعته با استيلي و كاشاني براي عقد قرارداد يك ساله به توافق رسيد و سريعا راهي هيئت فوتبال استان تهران شد و دقايقي قبل با عقد قرادادي رسمي به مدت يك سال در تيم فوتبال پرسپوليس ماندني شد.
---------------------------
استيلي: مذاكرات خوبي با اولادي و انصاري فرد داشتيم
با اولادی 2 ساله امضاء می کنیم
مرجع خبری پرسپولیس : سرمربي تيم فوتبال پرسپوليس گفت: مذاكرات خوبي با اولادي و انصاريفرد براي حضور در پرسپوليس داشتيم.
حميد استيلي اظهار داشت: كريم انصاري فرد و مهرداد اولادي بازيكناني هستند كه مدنظر ما قرار دارند.
با انصاريفرد مذاكرات بسيار خوبي داشتيم، اين بازيكن بعد از بازي مقابل عراق جواب قطعي را به ما خواهد داد و به احتمال فراوان با اين بازيكن پاي عقد قراداد نهايي خواهيم نشست.
وي در رابطه با توافق با مهرداد اولادي نيز گفت: اگر اتفاق خاصي پيش نيايد با او قرارداد دو ساله را امضاء خواهيم كرد.
آخرین خبر : حقیقی قرارداد بست؛ زارع و نورمحمدی هم میمانند
حمید استیلی سرمربی جدید پرسپولیس که کار خود را بهطور جدی با باشگاه آغاز کرده، از روز گذشته با بازیکنان سال گذشته این تیم جلساتی را برگزار کرده تا از نقطه نظرات بازیکنان فصل گذشته پرسپولیس باخبر شود و اینکه با آنها به توافق برسد.
به گزارش سایت گل، امروز ظهر بازیکنانی نظیر زارع، نورمحمدی و علیرضا حقیقی به دفتر باشگاه پرسپولیس رفتند و با سرمربی این تیم به گفتوگو نشستند. طبق آخرین اخبار از درون باشگاه پرسپولیس، علیرضا حقیقی دروازهبان شماره یک فصل گذشته پرسپولیس که گفته میشد منتظر آمدن رحمتی است تا با باشگاه مذاکره کند و اینکه حمید استیلی به وی اعتقادی ندارد، اما این بازیکن با سرمربی این تیم به توافقات کامل رسید و قرارداد خود را با پرسپولیس تمدید کرد.
اما دو بازیکن دیگر یعنی مازیار زارع و نورمحمدی بعداز توافقاولیه امروز تا 24 ساعت آینده با پرسپولیس می بندند.
کد:http://www.goal.com/iran/news/1825/%D8%A7%DB%8C%D8%B1%D8%A7%D9%86/2011/06/23/2544486/%D8%A2%D8%AE%D8%B1%DB%8C%D9%86-%D8%AE%D8%A8%D8%B1-%D8%AD%D9%82%DB%8C%D9%82%DB%8C-%D9%82%D8%B1%D8%A7%D8%B1%D8%AF%D8%A7%D8%AF-%D8%A8%D8%B3%D8%AA-%D8%B2%D8%A7%D8%B1%D8%B9-%D9%88-%D9%86%D9%88%D8%B1%D9%85%D8%AD%D9%85%D8%AF%DB%8C-%D9%87%D9%85-%D9%85%DB%8C%D9%85%D8%A7%D9%86%D9%86%D8%AF
پ.ن : خب خدا رو شکر حقیقی تمدید کرد . با فروختنش خیلی زود پشیمون میشدن و میفهمیدن چه اشتباه بزرگی کردن .
رحمتی هم تو مذاکراتش با کاشانی انگاری پیشنهاد ۱ میلیاردی داده که کف کاشانی بریده :31:. حالا با یک/چندم مبلغ پیشنهادی رحمتی باید یه دروازه بان مطمئن برا ذخیره ی حقیقی بخرن . خیلی از حقیقی خوشم میاد و خیلی آینده دار میبینمش :40:.
زارع هم خوب شد که موند . به درد پرسپولیس میخوره .
.
به نظرم این پرسپولیس تیم نمیشه به این دلایل(همونطوری که مخالف حضور دایی بودم):
1-استیلی نه تجربه ی درست و حسابی داره و نه تخصص داره و تقریبا هیچ کار شگفت انگیزی تو کارنامش نداره.... صرف اینه که یه گل به آمریکا زده دلیلی بر برتر بودنش نیست.....
2-قبلا خیلی به ایشون فرصت داده شده اما خب نتیجه ی درست حسابی نداده.... در واقع یه رسم جدید تو ایران به وجود اومده و اینه که هرکسی که از تیم ملی بازنشت میشه سریع میره تو کار مربی گری... اون هم نه به صورت حرفه ای..... شما نگاه کنید مثال میارم:
1-خداداد عزیزی 2-منصوریان 3-پیروانی 4-استیلی
خب از بین اینا کودومشون موفق بودن ؟قطعا هیچ کدام....اینا به مربیانی تبدیل شدن که در مقاطع حساس که تیم نتیجه نمیگیره جایگزین یه مربی دیگه میشن تا به اصطلاح "شوک" به تیم وارد بشه....همیشه هم کار خراب تر میشه.....نمونش ابومسلم و پیام و استیل آذین و استقلال اهواز و شاهین بوشهر و.....
3-این تیم مدیریتی که با سیاسی کاری سعی داره امورات تیم جلو بره و تمام کادر فنی رو هم از دوستان و هم هم خط های خودش انتخاب قطعا هیچ نگاه فنی به قضیه ی فوتبال نداره...
4-هیچ تضمینی نیست که این تیم مدیریتی همون بلایی که سر دایی آورد سر این مربی هم نیاره.....
5-نوع پیشنهاد های استیلی برای خرید واقعا جای تعجب داره بیشتر به یارگیری شبیه تا خرید کردن.... همه ی ما میدونیم بازیکنی مثل مهدوی تو شرایط حاضر هیچ کمکی به تیم نمیکنه.... مربی گری فقط اسم جمع کردن نیست.....
6-این مربی هیچ تجربه ی درست و درمونی نداره.... در نتیجه خیلی راحت زیر فشار حواشی میره.... مثله دایی....
7-عدم ثبات نظرات مدیریت ..... مدیریتی که از اول فصل حرفش با آخر فصل 180 درجه تغییر میکنه لیاقت مدیریت نداره...یعنی از همون اول فصل طرفش رو نشناخته که اومده باهاش قرارداد بسته......
در نتیجه کلا من مطمئنم پیروزی فصل بعد به همین چیزی که این فصل رسید هم نمیرسه.
ممنون
قصد دفاع از استیلی ندارم ولی خیلی از حرفاتون قابل قبول نیست
این تجربه درست و حسابی و تخصص دقیقا چی هستن؟ و هر کی هم به خواد بگه که استیلی به خاطر گلی که زده برتره خیلی خنده دارهنقل قول:
1-استیلی نه تجربه ی درست و حسابی داره و نه تخصص داره و تقریبا هیچ کار شگفت انگیزی تو کارنامش نداره.... صرف اینه که یه گل به آمریکا زده دلیلی بر برتر بودنش نیست.....
چه زمانی خیلی وقت دادن بهش؟!!!نقل قول:
2-قبلا خیلی به ایشون فرصت داده شده اما خب نتیجه ی درست حسابی نداده.... در واقع یه رسم جدید تو ایران به وجود اومده و اینه که هرکسی که از تیم ملی بازنشت میشه سریع میره تو کار مربی گری... اون هم نه به صورت حرفه ای..... شما نگاه کنید مثال میارم:
1-خداداد عزیزی 2-منصوریان 3-پیروانی 4-استیلی
خب از بین اینا کودومشون موفق بودن ؟قطعا هیچ کدام....اینا به مربیانی تبدیل شدن که در مقاطع حساس که تیم نتیجه نمیگیره جایگزین یه مربی دیگه میشن تا به اصطلاح "شوک" به تیم وارد بشه....همیشه هم کار خراب تر میشه.....نمونش ابومسلم و پیام و استیل آذین و استقلال اهواز و شاهین بوشهر و.....
اتفاقا استیلی بعد از تیم ملی فکر کنم یکسری کلاس رفت و خیلی وقت هم دستیار و کمک مربی بوده.
کسی که مستقیما بعد از بازی سرمربی شد علی دایی . که البته توی اون مقطع نتیجه گرفت.
من نمیخوام بگم کدوم درسته و ارزش کار کسی رو زیر سوال ببرم ولی اینها هیچ کدوم دلیل درست حسابی نیست
کاری به مدیریت ندارم ولی اگه کسی قراره سرمربی تیم بشه صد در صد کسایی رو انتخاب میکنه که تو خطش باشن و...نقل قول:
3-این تیم مدیریتی که با سیاسی کاری سعی داره امورات تیم جلو بره و تمام کادر فنی رو هم از دوستان و هم هم خط های خودش انتخاب قطعا هیچ نگاه فنی به قضیه ی فوتبال نداره...
نمیره مخالفاش رو بزاری روی نیمکت
تا اونجایی که من در جریانم و اوضاع رو پیگیری کردم کاشانی همیشه پای حرفش هستنقل قول:
7-عدم ثبات نظرات مدیریت ..... مدیریتی که از اول فصل حرفش با آخر فصل 180 درجه تغییر میکنه لیاقت مدیریت نداره...یعنی از همون اول فصل طرفش رو نشناخته که اومده باهاش قرارداد بسته......
ولی اگه یارگیری به قول شما درست انجام بشه من به این تیم خیلی امیدوارم
البته این تیم خیلی کار داره
در پاسخ به دوستمون M A M M U T , aligol 72 من جوابی دادم که متا سفانه نمایش داده نشد ( تک تک مطالب رو جواب داده بود م)... اما به همین قدر بسنده میکنم که بگم استیلی یک شبه راه صد ساله رو مثل بعضی ها دیگه نرفته و کار رو اصولی واز پایه یاد گرفته ...هر چند این جمله کوتاه ، اون جواب مورد نظر من نیست که پاک شد..
در مورد دوران بازیگرش استیلی یک پلی میکر خوب بود و پاس هاس عمیقیش و طولیش بخصوص با کات بیرون پا از ویژگی های برجسته ای بود که استیلی رو یک پلی میکر خوب معرفی میکرد البته بازیکنی که حدود 80 بازی ملی داشته حتماً معیارهای یک بازیکن خوب رو داشته که این مقدار بازی رو تونسته تو تیم ملی انجام بده
در ضمن هیچ پرسپولیسی اصیلی خاطره دربی سال 79 و کتک کاری استیلی نجیب و با ادب رو به خاطر تعصبش به تیم با نوازی رو یادش نمیره
البته اینو هم عنوان کنم که گل زدن در بزرگترین عرصه مسابقات فوتبال به نام جام جهانی کار هر کسی نیست و افراد ی که تو ایران خودمون خیلی مدعی بودن تو جام جهانی کاری نکردن ... در ضمن این گل استیلی بهترین گل قرن آسیا هست که افتخار بزرگی برای کشورمون هست .
پ.ن: اینو دیگه بزارید ببینن
کم لطفی میفرمایید /نقل قول:
آنچنان بازیکن خوبی هم نبوده، فقط یه گل به آمریکا زده، همین به نظر من! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
استیلی کاملا مشخصات یک هافبک بازیساز برجسته رو داشت ، و دید خوبی هم داشت و نکته ی بسیار مثبتی که داشت این بود که فوق العاده در خدمت تیم بود . زوج استیلی و باقری در میانه ی زمین در تیم ملی دوران پرفروغی رو برای فوتبال ایران رقم زد .:20:
پاسخ شما معیارهای لازم برای نمایش عمومی رو نداشت ، هرچند در همین پست هم باز کنایه ای زدید به شخص خاصی /نقل قول:
در پاسخ به دوستمون [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] من جوابی دادم که متا سفانه نمایش داده نشد... اما به همین قدر بسنده میکنم که بگم استیلی یک شبه راه صد ساله رو مثل بعضی ها دیگه نرفته و کار رو اصولی واز پایه یاد گرفته ...هر چند این جمله کوتاه ، اون جواب مورد نظر من نیست که پاک شد..
پ.ن: اینو دیگه بزارید ببینن
در مورد تایید شدن / نشدن پستها در محیط عمومی تاپیک خیلی درست نیست صحبت بشه .
نقل قول نگیرید لطفا / ممنون
تجربه و تخصص نداره یعنی اینکه یه نفر بیشتر از یه بار یه فصل کامل رو نیمکت یه تیم ننشسته ...نقل قول:
این تجربه درست و حسابی و تخصص دقیقا چی هستن؟ و هر کی هم به خواد بگه که استیلی به خاطر گلی که زده برتره خیلی خنده داره
شما کجای دنیا دیدی یه تیم کسی که 3 -4 سال کمک مربی بوده و تا حالا مربی گری فقط یه تیم رو تا آخر فصل داشته(اونم یه تیم نه چندان قوی) بذارن رو نیم کت تیم پایتخت....
وقتی میگیم این آقا به درد نیمکت نمیخوره به خاطره سابقشه..... جریانش با دنیزلی و قطبی که یادتون هست؟؟؟ یعنی اون دوتا هیچی حالیشون نبود و این آقا کاربلد تیم پرسپولیسه؟ نه خیر دوست عزیز .... وقتی میگم تخصص تجربه نداره یعنی همین که نمیتونه تو یه سیستم هماهنگ باشه......
وقتی هم میگیم تخصص نداره یعنی کلا دوبار سر مربی بوده تو استیل آذین 44 درصد بازهاش رو برده و تو اون یکی 21 درصد....
حالا این آدم شایستس بیاد بشینه رو نیمکت سرمربی گری؟
خب شما خودت میگی بهش وقت ندادن پس بی تجربس دیگه....نقل قول:
چه زمانی خیلی وقت دادن بهش؟!!!
برفرض که بهش وقت نداده باشن.حالا باید این وقت رو تو پرسپولیس بهش بدن؟
خب مشکل همین جاس.... من نمیگم باید بره با دشمنش کار کنه..... من میگم باید تعامل داشته باشن....همون چیزی که فوتبال ایران خیلی کمه..... شما تیم سپاهان رو ببین چرا وقتی یه اختلاف پیش میاد سریع حل میشه؟ چرا توی ذوب آهن خیلی کم مشکل پیش میاد؟/نقل قول:
کاری به مدیریت ندارم ولی اگه کسی قراره سرمربی تیم بشه صد در صد کسایی رو انتخاب میکنه که تو خطش باشن و...
نمیره مخالفاش رو بزاری روی نیمکت
تو دنیا خیلی وقتا دیدیم که یه مربی بازیکنی که دلخواهش نیست رو به اردو دعوت نمیکنه اما وقتی پای منافع یه تیم میاد وسط اون وقته که میبینیم خیلی از این اختلافا کنار گذاشته میشه...برای تیم....
همین جناب کاشانی با سلام و صلوات و خواهش و تمنا جنابی دایی رو آورد تو تیم.... مصاحبه هاش هنوز هست که رفتن تو یه اجلاسی بود حالا دقیق یادم نیست که ایشون رو معرفی کرد و گفت من الآن بهترین فرد رو دایی میبینم و این صحبت ها ....نقل قول:
تا اونجایی که من در جریانم و اوضاع رو پیگیری کردم کاشانی همیشه پای حرفش هست
حالا چطور وسط فصل از یه طرف اعلام حمایت میکرد و از یه طرف کارشکنی؟؟؟ اینه که میگم حرفش رو تغییر میده... کسی نگفته بود که نباید وسط فصل دایی رو عوض میکرد..... اگه ایشون از عملکردش ناراضی بود چرا همون موقع که نتیجه نمی گرفت دایی رو کنار نذاشت؟
مصداق بارز برای نقض این فرمورده شما شخصی به نام دایی هست که با مدرک B آسیا اونم از آقای محصص سرمربی تیمی به عظمت تیم ملی شد.نقل قول:
اره تو استیل 44% برد داشت ولی جایگاش تو جدول رتبه 4 بود وحتی میتونست سهمیه آسیا رو کسب کنه که اونموقع حرص هدایت مانع از ادامه روند خوب استیلی داشت ... اما استیل امسال چی؟؟ مگه تومباکویچ رو نیاوردن چه کاری کرد- استیل زمان استیلی مجا وبعد استیلی کجا ؟؟نقل قول:
وقتی میگیم این آقا به درد نیمکت نمیخوره به خاطره سابقشه..... جریانش با دنیزلی و قطبی که یادتون هست؟؟؟ یعنی اون دوتا هیچی حالیشون نبود و این آقا کاربلد تیم پرسپولیسه؟ نه خیر دوست عزیز .... وقتی میگم تخصص تجربه نداره یعنی همین که نمیتونه تو یه سیستم هماهنگ باشه......
وقتی هم میگیم تخصص نداره یعنی کلا دوبار سر مربی بوده تو استیل آذین 44 درصد بازهاش رو برده و تو اون یکی 21 درصد....
حالا این آدم شایستس بیاد بشینه رو نیمکت سرمربی گری؟
در ضمن همین تیم شاهین بو شهر رو به خوزه مورینیو یا پپ گواردیولا یا هر کسی که شما به عنوان بهترین مربی قبولش دارید ههون جایگاه رو کسب میکنه چون بازیکن درست حسابی نداره پس از مربی هم کاری بر نمیاد
طبق آمار دایی بدترین مربی تاریخ ایران در مسابقات مقدماتی جام جهانی هست طبق این لینکنقل قول:
همین جناب کاشانی با سلام و صلوات و خواهش و تمنا جنابی دایی رو آورد تو تیم.... مصاحبه هاش هنوز هست که رفتن تو یه اجلاسی بود حالا دقیق یادم نیست که ایشون رو معرفی کرد و گفت من الآن بهترین فرد رو دایی میبینم و این صحبت ها ....
طبق لینک زیر هم دوستی دایی وکاشانی قدمتی 18 ساله داشتکد:http://www.goaldaily.ir/template1/news.aspx?nid=7419
حالا کجای دنیا سراغ داری که چنین مربی با این سابقه بیاد مربی تیم بزرگی دیگه بشه ؟؟ آیا چیز جز رفاقت میتونه دخیل باشه ... مارادونا رو که تمام دنیا میدونن بزرگترین بازیکن تاریخ جهان هست مربیگری رو از تیمهای گم نام شروع کرد ودیدیم بعد جام جهانی کنار فت! اما مارادونا که تو ارژاتین اونو میپرستن و تو بوکاجونیوز تیمی که توش بزرگ شده و فوتبالش رو به اون مدیون هست هیچ وقت مربی اون تیم نشد و سر از امارات دراوردکد:http://www.khabaronline.ir/news-130542.aspx
در این رابطه پیشنهاد میکنم پست زیر رو بخونیدنقل قول:
حالا چطور وسط فصل از یه طرف اعلام حمایت میکرد و از یه طرف کارشکنی؟؟؟ اینه که میگم حرفش رو تغییر میده... کسی نگفته بود که نباید وسط فصل دایی رو عوض میکرد..... اگه ایشون از عملکردش ناراضی بود چرا همون موقع که نتیجه نمی گرفت دایی رو کنار نذاشت؟
قبل این پست به قوانین انجمن ورزشی سری زدم وپستم رو طبق اون موازین بیان کردمکد:http://forum.p30world.com/showpost.php?p=6203038&postcount=385
برای احترام به دموکراسی این پست منو نشون بدید
اینم عکس زننده گل قرن آسیا
حمید استیلی:40: