مثل اینکه رونی بعد از اون برگردونی که به جو هارت زده حالا سواری هم ازش میگیره:دی
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Printable View
مثل اینکه رونی بعد از اون برگردونی که به جو هارت زده حالا سواری هم ازش میگیره:دی
همیشه اومدن اشنایدر به منچستر برام مثه یه رویا بوده و مثله اینکه مثله یه رویا باقی خواهد ماند !!! :دینقل قول:
فیل جونر هم که با TeamTalk مصاحبه کرده بود ، گفته که خیلی زود تر دوست داره کارش رو با منچستر شروع کنه و خیلی هیجان زده هست ...
نقل قول:اها این عکس و که گذاشتی دلم نیومد چندتا عکس توپ از زونی و کالین لب ساحل نذارم.کلا الان 24 ساعته لب ساحل دارن حال می کنن :8:نقل قول:
چه حالی می کنن.دمه رونی هم گرم . به این میگن یه مرد خانواده :31: تابستون سال پیش افتضاح بود . خدا رو شکر امسال همه وقتش رو گذاشته واسه کی . دمش گرم.:8::40:
..........................
اها راستی شما فردی به نام رائل موریسون می شناسید . خوب اگه نمیشناسید حالا دیگه بشناسید :18: این پسر 18 ساله بهترین استعداد انگلیس انتخاب شده . تو تیم اکادمی خودمون هست . فقط تنها مشکلی که داره مسائل انظباطیشه . هی می افته زندان و بازداشتگاه:41: اما رئیس تصمیم گرفته موریسون هم با خودشون به امریکا ببرن.:8:
فقط این صجنه رو نگاه کنید که چه می کنه...
دوستان بزرگوار لطف کنید اگر عکس ارسال میکنید ( به خصوص وقتی بیشتر از یک عکس رو ارسال میکنید) حتما و حتما و حتما از اسپویلر (محتوای مخفی) استفاده کنید تا دوستانی که از اینترنت کم سرعت استفاده میکنند مشکلی در لود شدن پیج نداشته باشند .
ممنون از توجه و همکاری و همراهی شما /
من چندفعه بهشون تذکر دادم گوش نکردن :31: از من یاد بگیرید . حتی یه بار هم عکس بزرگ نذاشتم.:27::18:نقل قول:
حالا بگذریم.
مثل اینکه یانگ دیگه صددرصد شده . مک لیش هم تایید کرده که او رفته یونایتد ( از یک ماه پیش هیچ پیشرفتی نکردیم.:13: )
راستی اون راول موریسون که گفتم . پستش هافبک بازیساز. می دونم شما هم به همونی فکر می کنید که من فکر می کنم ؟:41: رئیس می خواد بذارتش تو ترکیب ثابت جایه اسکولز ؟ من همیشه استقبال کردم از بازی دادن به جوانها ولی اخه ؟
من که دیگه واقعا امیدم رو نسبت به خرید از دست دادم . یعنی دیگه کسی نمونده . پاستوره که قیمتش حدود 45 میلیونه.همسیک هم که ... خیلی خیلی هنر کنیم می ریم رادول و فلاینی یا شایدم ادام رو بخریم . یعنی سال دیگه ...
بهتره بگیم اسکولز واسه گیبسون و اندرسون و فله و کریک چندتا کلاس خصوصی بذاره.:18:
البته با توجه به شناختی از باشگاه دارم اگه واقعا یه کسی رو بخواد می تونه بخرتش . معمولا هم زیر 23 سال و خبرش رو هم هیچکس نمی دونه :20: حداقل قبل از تور باید همه خریدهامون رو انجام بدیم.نمی خوام داستان به به تکرار بشه.:26:
نقل قول:نه دوست عزیز لود میشه. :46:نقل قول:
محتوی درون اسپویلر هم لود میشه.
بهترنی راه قرار دادن عکس ها بصورت بندانگشتی و گذاشتن لینک سایز اصلی اون هست.
تا جایی که من اطلاع دارم و تست کردم تا اسپویلر باز نشه محتوای دورنش لود نمیشه
اون کاری هم که گفتید زمان بر هست برای کاربران چون امکان ضمیمه ی فایل برای مدیران انجمن امکانپذیر هست / به هرحال امتحان اسپویلر ضرری نداره .
عذر خواهی میکنم از دوستان که تاپیک منحرف شد از موضوع اصلیش
پ.ن:
ممکن هست بستگی به مرورگر هم داشته باشه.
تا جایی که من اطلاع دارم و تست کردم تا اسپویلر باز نشه محتوای دورنش لود نمیشه :20:نقل قول:
محتوی درون اسپویلر هم لود میشه.
اون کاری هم که گفتید زمان بر هست برای کاربران چون امکان ضمیمه ی فایل برای مدیران انجمن امکانپذیر هست / به هرحال امتحان اسپویلر ضرری نداره .
عذر خواهی میکنم از دوستان که تاپیک منحرف شد از موضوع اصلیش :11:
فصل قبل همه بازی ها اسکولز نبود....تیم به کارش ادامه میداد...اما بحث ما بازی هاس مهم هست...با تیم های مهم....به نظر من هم دیگه تموم شده....تیم با یه بازی ساز جوون فصل رو شروع میکنه....دیگه همه چی تموم شدس برای خرید بازی ساز....یکی مثل رئال اوزیل الونسو خدیرا شاهین دیارا کاکا که البته پست تخصصی هافبک دفاعی و وینگر هم توشون هست اما بارها به عنوان بازی ساز فوق العاده عمل کردند...یکی مثل ما حتی یکی هم نداریم
گفتم بازی ساز جوون...پر بیراه نگفتم
باشگاه به روی هافبک حجومی و بازی ساز تیم اژاکس زوم کرده....این بازیکن که ملیت دانمارکی داره و 19 سالش هست ممکن فصل بعد بازی ساز منچستر یونایتد باشه
اسمش کریستین اریکسن هست....نوشته دارای تکنیک خارق العاده هست و خیلی سریع و همچنین با هر 2پاش میتونه به توپ ضربه بزنه...همچنین فدرت پاسوری بسیار بالا و از راه دور هم خوب شوت میزنه....
در مورد نقص هاش نوشته بدن ضعیفی داره و برای بازی تو انگلیس مناسب نیست اما میشه روش کار کرد...قدرت سر زنی و تکل زیاد خوبی نداره که میشه با تمرین پیشرفت کرد....
همچنین نوشته فقط کافیه چند لحظه به این بازیکن فرصت بدید اون موقع هست که معجزه میکنه....
این حرف ها رو سایت باشگاه در موردش زده اما من فکر نمیکنم با این اب و تابی که این ها تعریف میکنن بازی کنه...به هر حال...میشه بهش اعتماد کرد
کد:http://www.manutd.com/en/Fanzone/News-And-Blogs/2011/Jun/fans-scouting-report-christian-eriksen.aspx
منچستر هیچ کاری واسه نقل و انتقالات نکرده واقعاً ؟
پس این پولا رو میخان چیکار کنن ؟
چرا خرید کردن واسه منچستر اینقدر سخته !!!
ای بابا بین این همه گزینه یکی رو بخرین دیگه
اگه دروسی هم بخریم بد نیست هم تو بازیسازی خوبه هم تو کارهای دفاعی و با توجه به اینکه قراردادش یکسال بیشتر نمونده خیلی هم نمیتونه گرون باشه
دوستان ما هم نمیدونیم رئیس داره چیکار میکنه!
فقط میدونم با این وضعیت نمیشه بازیکن خرید...باید پول خرج بشه...مثلا فیل جونز یا یه قیمت بالا که باشگاهش نتونست رد کنه پیشنهاد رو...همینطور اشلی یانگ....یا دخه ا....مثلا برا همین اسنایدر میگفتیم 50میلیون پوند موراتی میتونست رد کنه؟!
یا قراردادش رو بندیش میکردند...مثلا 30تا اول پرداخت شه در صورت اومدن تیم به فینال یا قهرمانی تو لیگ 10تا در صورت زدن یا دادن پاس گل به ترتیب 10 یا 15 گل و پاس گل 10تا دیگه اضافه بشه...انقدر از این بندها میشه اضافه کرد که تیم ضرر نکنه....بازم باید شاهد پاس گل های کریک به تیم حریف باشیم
اقا یه خبر خوش دارم.نمی دونم شایدم بد :دی
سانچز با بارسا به توافق نرسید . یعنی یدفعه زدن زیرش :دی بارسا می خواسته زرنگی کنه 25 میلیون بده بقیه اش رو جفرن رو بده , که جفرن هم گفته من اودینزه نمی رم و این حرفها .
گرچه به ما که ربطی نداره .چون سیتی پریده وسط و گفته 40 میلیون :دی
به نظرم مثل همیشه باید به سرالکس اعتماد کنیم و منتظر بمونیم ، "یه پیرمرد همیشه حقه هایی در آستین داره" :46:
اشلی یانگ امروز تو تست پزشکی باشگاه شرکت کرده
کد:http://www.thesun.co.uk/sol/homepage/sport/football/3653199/Ashley-Young-arrives-at-Bridgewater-Hospital-for-Manchester-United-medical.html
یه پوکر باز همیشه از هوش استفاده نمیکنه...باید به دست بازیش هم نگاه کنه...همیشه یه فول هاوس نمیتونه از وان پیر و فول کارت ببره...باید برگه درست دستت باشه...نقل قول:
به نظرم خرید برگه درست بر خلاف پوکر به پول احتیاج داره...باشگاه باید خرج بکنه...همین...وگرنه باز هم میرسیم به فینال و بارسلونایی اونجا هست....
به نظرم توانایی بردن تیم های دیگه رو به راحتی داریم...اما باید از بارسا انتقام بگیریم
نقل قول:
من عاشق فرگوسنم بهش هم اعتماد کامل دارم اما بت سازی ممنوع :8: فرگوسن همه مثل همه ما اشتباهاتی داشته اما اینقدر موفقیت هاش زیاد بود که ناخداگاه فراموشمون می شه.:40::40::40::40::40:
راستی چناب یانگ.
بهیرهن یانگ دقت کنید . عکس محمد علی کلی .:26:
بله اینم جناب یانگ که با تست پزشکیشون رو هم دادن , دارن برمیگردن منزل :دی
من واقعا نفهمیدم . چطوریه که جونز 16 میلیون , یانگ 15 ؟ گیج شدیم ما :دی
در هر صورت تبریک میگم.:26:
امیدوارم خرید یانگ باعث خروج نانی نشه
حالا بده یکیو با قیمت واقعی گرفتیم . فکر میکنم دلیلش این بود که یانگ فکر کنم سال اخر قراردادش بود.نقل قول:
به هر حال
منفکر نمیکنم مشکل ما اینه که پول کافی خرج نمیکنیم .فرگی از مربیایی هستش که اگه یه بازیکن رو واقعا نیاز داشته باشیم با هر قیمتی میاره مثل فردیناند اون زمان حاضر شد برای یه دفاع 23 ساله 30 میلیون پوند بده یا رونی و بربا . ولی فکر میکنم اشنایدر برای اوردنش کلا هم شک داره . چون بازیکنیه بدون قابلیتهای دفاعی و همه میدونیم تو این سالهی فرگی سعی کرده در خط هافبک از بازیکنایی با قابلیت هجومی و دفاعی با هم استفاده کنه نه اینکه در هردو خوب باشن ولی بتونن اگه یه هافبک دفاعین 60 درصد اون هم در حمله باشن. کین-اسکولز-فلچر-اندرسون-کریک-ورون-بات-حتی همین گیبسون به طور کلی فکر میکنم از کسی مثل ده روسی یا مودریچ بیشتر خوشش بیاد
چه بهش میاد:دی
بعد از اینکه سانچز پیشنهاد منچستر سیتی رو رد کرد و همینطور انتقالش به بارسا تو ابهام قرار داده الان وقتش رسیده یه پیشنهاد بالا بدیم و این بازیکن رو بگیریم
کد:http://www.mirrorfootball.co.uk/transfer-news/Manchester-United-Barcelona-Alexis-Sanchez-refuses-to-board-plane-to-Manchester-for-City-talks-article751595.html
شياطين سرخ به کشيش افتخاري خود متوسل شدند؛ درس اخلاق به بازيکنان يونايتد
دانيال صدقي:باتوجه به رفتارهاي مشاهده شده از سوي بازيکنان منچستريونايتد و رسوايي هاي اخلاقي مکرر برخي از ستاره هاي اين تيم ازجمله وين روين و رايان گيگز، باشگاه منچستري از جان بويرز کشيش مذهبي خواسته تا ارزش هاي ازدست رفته نزد بازيکنان يونايتد در جريان درس هاي اخلاقي براي بازيکنان اين تيم را براي آنها زنده کند.
نشريه ديلي استارضمن اعلام اين خبر نوشته که جان بويرز بايد در مورد رفتارهاي بازيکنان اين تيم درس هاي تازه اي به آنها آموزش دهد تا از بروز رسوايي هاي اخلاقي جنسي نظير آنچه درمورد چهره هاي شناخته شده اين تيم رخ داده، جلوگيري به عمل آيد.
درهفته هايي که رايان گيگز در طوفان رسانه اي مربوط به افشاي رسوايي اخلاقي وي وخيانت به همسرش و داشتن رابطه نامشروع با همسر برادر خود به دام افتاده، حتي اين خبر شايع شده بود که معشوقه او با دوايت يورک، فيل باردزلي و دني سيمپسون که همگي زماني زير نظر سرالکس فرگوسن فوتبال بازي کرده اند هم رابطه نامشروع داشته است.
سال گذشته نوبت روني بود که بابت افشاي رابطه پنهاني اش با جني تامپسون که هفته گذشته قصدخودکشي داشته و هلن وود در زمان بارداري همسرش کالين، براي يونايتد آبروريزي به بار بياورد.اين رفتارهاي ستاره هاي منچستري سبب شد تا از اين کشيش براي برپايي کلاس هاي اخلاقي وآموزش آن به جوانان آکادمي فوتبال يونايتد، استفاده شود.
بويرز که سال 1992 از واتفورد به يونايتد آمده، درمورد مأموريت خود گفته که وظيفه اصلي او آماده کردن بازيکنان جوان يونايتد براي رويارويي با زندگي در دوران بزرگسالي است و بايد به آنها درمورد دوستي، رابطه جنسي، نژادپرستي و عزاداري آموزش هايي دهد. «من طي سال هاي اخير حمايت هاي روحي زيادي از اعضاي داخل باشگاه و مردمي کرده ام که با شناخت نسبت به من اعتماد پيدا کرده اند و درمورد همه چيز با من حرف زده اند.» مسلماً جان بويرز در جريان درسهاي اخلاقي خود درمورد حوادث رخ داده اخير که در روزنامه هاي انگليسي درمورد آنها صحبت شده، حرف نخواهد زد.
يک منبع ناشناس به ديلي استارگفته که احتمالا دراين باشگاه براي اظهارات بويرز که يکي از اعضاي مهم اين تيم به شمار مي رود و تمام تلاش خود را براي کمک کردن به بازيکنان و نگه داشتن آنها در مسيردرست به کار مي گيرد، ارزش زيادي قائل خواهند بود.
جان بويرز در طول 21 سال حضور افتخاري اش درباشگاه منچستريونايتد، چندين بار با گيگز صحبت داشته و او را راهنمايي کرده است. اما نشريات انگليسي به طعنه درمورد رسوايي اخلاقي بازيکن ولزي يونايتد نوشته اند که ظاهرا گيگز دربرخي از جلسات درس بويرز به خصوص در جلساتي که درمورد وفاداري به همسر و مفاهيم مشابه صحبت مي شده، غيبت داشته است.
و اما سایت میرور فوتبال به مقاله نوشته در مورد اینکه چرا با وجود اینکه منچستر نانی و والنسیا رو داره یانگ رو خریده که با کلیپ هایی از بازی های یانگ توضیح داده....
کد:http://www.mirrorfootball.co.uk/opinion/blogs/mirror-football-blog/Ashley-Young-Manchester-United-signing-video-highlights-goals-assists-Aston-Villa-England-Watford-article745961.html
بله.
دیشب بازی مکزیک و هندوراس بود . طبق معمول دیگه :دی چیچا بازم گل زده و مکزیک رفت فینال :26:
دمه چیچا گرم .کد:www.youtube.com/watch?v=ekEqBvbyxiw
خبرش رو که صبح دیدم چشام 4تا شد!!!!
چقدر یه بازیکن میتونه گلزن باشه اخه!!!!
تو 4تا بازی 7یا 8 گل زده!!!!
کاش هرناندز بتونه جیووانی دوس سانتوز رو به منچستر بیاره...واقعا مهاجم عالی هست
با توجه به روند پیشرفت و گلزنی چیچا، اگر فصل بعد بخورید به رئال احتمالا مورینیو دو هافبک دفاعی و 4 مدافع رو برای مهارش (شما بخون زدن) در نظر میگیرهنقل قول:
http://www.manutd.com/en/News-And-Features/Football-News/2011/Jun/ashley-young-joins-manchester-united.aspx
یانگ هم 100درد100 شد.:26:
با اینکه چیچا همینطوری داره همه تیمها رو می کنه تو قوطی اما من رو یجورایی داره نگران می کنه.
چیچا حتی یه روز هم استراحت نکرده.بعد این بازیها هم تور ما شروع می شه. وقتی همه دارن استراحت میکنن چیچا داره بازی می کنه.این خیلی فشار می اره.من بیشتر دوست داشتم با تیم تمرین کنه .
اگه اینطوری پیش بره من حدس می زنم مصدوم بشه.
راستی دقت کردیم چیچا چه قدرتی داره تو گل زدن موقعیت ها توی 6 قدم . از این به بعد باید بهش بگیم چیچا 6 قدم :دی البته بعد چیچا 30 ثانیه :26:
من فکر میکنم چیچا وسطای تور تابستونی اضافه بشه مثل رونی و دیگران بعد از جام جهانی
و اما باشگاه منچستر تو یه حرکت طرفدار پسند:دی جام قهرمانی رو میخواد تو یک تور 12 روزه به کشورهای چین اندونزی تایلند مالزی سنگاپور ببره تا به نوعی از طرفدارهای یونایتد قدر دانی کنه...تخمین میزنند که تو این منطقه منچستر حدود 333میلیون طرفدار داشته باشه و ریچارد ارنولد مدیر تجاری باشگاه اعلام کرده که ما با برخی از شریک های تجاری و تعدادی از بازیکنا که تعطیلات تابستانی خودشون رو رها کردند و به این سفر میاند میخوایم به طرفدار ها ثابت کنیم که اونها هم بخشی از تاریخچه باشگاه هستند....از شریک های تجاری یونایتد شرکت نایک و ائودی و ترکیش ایرلاین منچستر رو همراهی میکنند....
اما من یه چیزی بگم....شاید واسه بعضی ها سوال بشه شرکت ائودی چرا اسپانسر یونایتد هست....شرکت سازنده خودرو ائودی سازنده یکی از بهترین و راحت ترین صندلی های اتومبیل دنیاست...و تو راحتی تو دنیا شهره هست...اگه دقت کرده باشید روی صندلی نیمکت الترافورد ارم شرکت ائودی نوشته....
نقل قول:
برنامه تور
Hong Kong – 23 June
China – 27/28 June
Indonesia – 29/30 June
Thailand – 1 July
Malaysia – 4/5 July
Singapore – 6/7 July
:26:
ایران نمیاد!!!!!؟؟؟؟نقل قول:
بچه دستتون درد نکنه خبر های خیلی خوبی گذاشتین.از نصری چه خبر؟؟؟همینطور اشنایدر؟
راستی ساعت و تاریخ دقیق بازی های دوستانه و خداحافظی را اگر کسی داشت بزاره.
نقل قول:
وا... خودشون هم نمی دونن دارن چیکار می کنن . من که هر رو امیدم کمتر می شه.:41:
راستی بچها یانگ رو دریابید.
فقط همین یه عکس رو میذارم.بفپقیه اش رو لینک میدم.بهتره.:8:
کد:http://www.shiaupload.ir/images/10874601365013978372.jpg
کد:http://www.shiaupload.ir/images/18575264921218093950.jpg
راستی بچها اواتار و امضای جدیدم چطوره ؟ :11:کد:http://www.shiaupload.ir/images/92904846701162706679.jpg
اقا the times اعلام کرده که مسئولای منچستر گفتن هزینه نقل و انتقالات امسال از 50 میلیون هم بیشتره می شه .:26: :26:
با این حساب می تونیم روی یه بازیکن دیگه غیر از دی گئا حساب باز کنیم.امیدوارم اون فرد یه هافبک تهاجمی خوب باشه .
البته با توجه به اینکه طرف حسابمون گلیزرها هستن نباید به اشنایدر و مودریچ دل بست . می شه رو رادول یا ادام حساب کرد در هر صورت امدن ادام یکم اون تحرک لازم رو میده اما نه انتظار ما رو براورده نمی کنه :دی
بیشتر از 50 میلیون؟!!!
بزار حساب کنیم....16تا برای یانگ+19تا برای دخه ا و 16تا هم برای فیل جونز....الان این خرید هایی که انجام دادیم شد 51 میلیون پوند!
به نظرت حرف شاخی زدن مسئولای باشگاه و گلیزرها؟!!
همین الان هیچ خرجی نکردیم شده 51 میلیون پوند...به نظرت کدوم بازیکن رو میخرن؟
من که میگم با یه جوون 8/9 میلیون پوندی سرو تهش رو هم میارن....
نقل قول:
اره اگه طرف حسابمون قطری ها یا ابراموویچ بودن , من این پول واسم , مثل پول خرد بود . ولی ما با گلیزرها طرفیم.:18:
من خودم باورم نمی شد که 50 میلیون خرج کنیم. ما تو 20 سال اخیر فقط 150 تا خرج کردیم.:20:
منم گفتم که فکر نمی کنم بازیکن چهارم اشنایدر یا مودریچ یا یه بازیکن سرشناس باشه.تهش یکی مثل ادام یا اگه خیلی باشه , رادول.اما خوب , خوبیش اینکه یه نفر هست .
انسان به امید زندست.:19:
یا قحط الرجال شده یا قحط المانی (al money)!!:31:
یعنی ما نمیتونیم یه هافبکی تو سبک بازی فلچ تو همین فوتبال باشگاهی انگلیس پیدا کنیم...؟
80 میلیون پوند رونالدو و پول قهرمانی ها و نائب قهرمانی هامون هنوز تو جیب گلیزر هاست...:2:
سر الکس که می گه بازیکن میخوایمنقل قول:
گلیزر ها هم که مثلا می گن بودجه میدن
پس این David Gill بی عرضس حتما :13:
نقل قول:
ببین 3 تا حالا بیشتر نداره.
1_فرگوسن بازیکن رو نمی خواد.
2_گلیزرها پول ندارن .
3_ دیوید گیل بی عرضست :5:
باید نظر سنجی بذاریم.:27: