نقل قول:شما ها چند ساعته تموم كردين ؟:31:نقل قول:
يعني انقدر كمه ؟ مثل BF3 كمه ؟
Printable View
نقل قول:شما ها چند ساعته تموم كردين ؟:31:نقل قول:
يعني انقدر كمه ؟ مثل BF3 كمه ؟
آره-من تو خیلی از سایتای خارجیم دیدم هر کی این مدل کارتو داشته ،مشکل هنگ....نقل قول:
مثه این ک مشکل از اورکلاک بودن کارت ! خیلی مسخرس یه انجین با کارت اورکلاک شده مشکل داشته باشه !
فقط تو این انجین اینطوریه
نقل قول:
6 تا 7 ساعت
خیلی کمه خیلی مسخره کردن خودشون رو با این بازی ساختنشون جدیدا هر چی بازی میسازن تا میای بازی کنی تموم میشه:13: از بس مراحلشون کمه:2:
واقعا بازی هات پرسیوت یک چیز دیگه بود ... چی فکر میکردیم چی شد
اصلا بازی به دلم نشست حیف پول به این بازی
اقا من اون مرحله بود که مار - مار- ماهی تو شکل بای مج می شد رفتم جلوتر حالا یه دری روش دایره است که باید سه تا شکل پروانه و... مچ کنم او شکل ها کدوم است؟
عزیز فکر میکنم تاپیک رو اشتباه اومدی:31:نقل قول:
ارجینال خریدی ؟نقل قول:
میگم از اخر نفهمیدیم بازیش چطوره . اگه مثل MW هستش که عالیه . اگه HP که بازم عالیه . پس مشکلش چیه ؟
بابا EA که خیلی کلاس میزاشت واسه این بازی و ازش تعریف میکرد و میگفت بهترین نسخه NFS خواهد بود .
ببخشید..از همه دوستان طرفدار عذر میخوام....
اما این بدترین NFS ای بود که من تاحالا بازی کرده بودم.....
من به شدت طرفدار سری NFS بودم... حتی بدترینشون... که بعضی ها میگن شیفت بوده ( ولی من قبول ندارم).... خیلی سر تر از RUN بودن
RUN فقط و فقط گرافیک عالی داره... و نه هیچ چیز دیگه ای
هیچ هیجانی نداره...غیر از یک مرحله اش که باید از بین بهمن های سقوط کرده رد کنی...همین
کنترل فوق العاده بد.... برگشت های روی اعصاب شدید.. که تا یه ذره میرفتی توی خاکی سریع بر میگردونتت !!!!
عدم انتخاب خودرو مورد علاقه ( نگید میشه... چون یه ماشین انتخاب کنی تا خودرو بعدی باید یه سال صبر کنی..اون هم نه از بین همه ماشینها)
عدم تیونینگ دستی...( الان اتومات براش تیونینگ بدنه فقط کرده)
و...............
اصلا خوشم نیومد.... ولی فقط اگر بازی کنم..به خاطر گرافیکشه... اونهم تو مرحله 9 ...مناظر پاییزیش..همین..
پ ن 1 : من کل تایمی که تموم شد رو خود بازی زد برام 2 ساعت و 2 -3 دقیقه ( خیلی کمه..با توجه به نداشتن open world)
پ ن 2 : اون قضیه جهت های کنترل بازی رو ... خیلی تصادفی پیدا کردم...
برای حل این مشکل... وقتی در حالت انتخاب دکمه هستید...باید با سرعت نوووووووور... کلید های بالا و یا پایین رو بزنید....البته در چندین نوبت
آقا چی فقط مرحله ی سقوط بهمن هیجان داشت یعنی بقیه ی مرحله ها به خصوص اونجاهایی که از ماشین پیاده می شد هیجان نداشت !!!! به نظر من بهترین سری نبود اما از بین اینایی که تازگیا اومده بود بهترین بود هم از نظر داستا هم از نظر گرافیک.نقل قول:
هیجان بازی خیلی بالا بود به خصوص مراحل آخر من که خیلی حال کردم با این nfs run حال کردم به همگی توصیه می کنم یک بار این را امتحان کنند.
میگم این بازی های جدید چطور هی دی وی دی ها زیاد میشن؟
بتل 3 .. کال اف ... ان اف اس ... قضیش چیه ؟
ورشکست نشیــم.. قبلا یادم میاد دو تا دی وی دی بود
تقصیر این RAGE هستا ... !! دی
حالا خوبه ما دی ودی دونه ای 700 باهامون حساب میکنن بازم بهتر از بقیه جاها ست با کیفیت و اتوران اختصاصی و فیلم اموزشی کرک .. حالشو ببریم
نقل قول:
عزیز شما که 700 میخری این همه ناراحتی از این موضوع توی کرج DVD 1500 میفروشن دو برابر قیمتی که شما میخری
سر هر کدوم از این بازی ها حداقل بچه ها 5000 تومان پیاده شدن حداقل
برو خدارو شکر کن با این قیمت بازی میخری جای ما بودی که دیگه فکر کنم اصلا بازی نمیکردی:31:
من یه آدمیم عاشق ماشین و بازیهای ماشینی
اینم که میگم میدونم این دوبازی سبک هاشون فرق میکنه
ولی من خیلی خیلی خیلی بیشتر از فورزا 4 خوشم اومده
این هم بد نبود ولی اصلا حال نداد
ازون اول هی گفتم الان تموم میشه
یه جوری بود با اینکه حال نداد ولی واس تمومش میکردم
در کل نمره ی من به این بازی با اغماض میشه 5 از ده
واسه فورزا هم 9.8 از 10
سلطان بازیهای ریسنگ Forzs motor sport 4:11:
---------- Post added at 12:25 AM ---------- Previous post was at 12:22 AM ----------
اینجا شهرمون روی دوتا دی وی دی ناین (dvd 9) میزنه دونه ای 1400:27:نقل قول:
خب اینجا DVD9 دونه ای 3000 تومان هست:31:نقل قول:
نظر شما محترم هست، من الان بازی رو دانلودش کردم (نسخه 8 گیگ که بعد اکسترکت شد 15 گیگ) و نظرات خودمو تو ادامه همین مطلب میگمنقل قول:
به نظر من run جز بهترینهای این نسخه هست ، علارقم اینکه من با تنظیمات Medium گرافیک، بازی میکنم ولی خیلی به دلم نشسته، البته یه مشکلی هم دارم اونم اینکه با نور خورشید مشکل داری بازی( نمیدونم برا من اینجوریه یا برا همه ، یعنی تا نور خورشید رو میبینم صفحه یکم قاط میزنه)نقل قول:
من به شدت طرفدار سری NFS بودم... حتی بدترینشون... که بعضی ها میگن شیفت بوده ( ولی من قبول ندارم).... خیلی سر تر از RUN بودن
RUN فقط و فقط گرافیک عالی داره... و نه هیچ چیز دیگه ای
کنترل ماشین ها چند نوع هست، نرمال، اسان، سخت و چلنجینگ که هر کدومشون متفاوت هست من اول با هندلینگ خیلی سخت شرو کردم بعدش easy بعدش چلنجینگ و هنوز تا این دقیقه که این پست رو میدم نرمال و نرفتمنقل قول:
کنترل فوق العاده بد....
در کل کنترل ماشینها هم خیلی خوبه
من با این قسمتش هم حال کردم، چون راننده باید تو جاده باشه نه به در ودیوار بخوره ، تو همین مراحل اولیش 1 بار از جاده انحراف پیدا کردم رفتم تو آب و ... یه بار هم زدم به کوه ... تو هر دو بار منو به عقب بر میگردند و دفعه بعد مثل رانندگی واقعی به در ودوار نمیزدمنقل قول:
برگشت های روی اعصاب شدید.. که تا یه ذره میرفتی توی خاکی سریع بر میگردونتت !!!!
همین bodykit هم نعمتیه، چون تو چند سری قبل نبود وو اقعاً جای تیونینگ خالی بودنقل قول:
عدم تیونینگ دستی...( الان اتومات براش تیونینگ بدنه فقط کرده)
من که مشکلی با این قضیه نداشتم، همون اول از طریق صفحه کلید مجازی ویندوز تنظیمات بازی رو رو فلش های جهت نما تنظیم کردم و تنظیماتش هم به هیچ وجه قاطی نشد !!!نقل قول:
پ ن 2 : اون قضیه جهت های کنترل بازی رو ... خیلی تصادفی پیدا کردم...
!!!!!!!!!!نقل قول:
برای حل این مشکل... وقتی در حالت انتخاب دکمه هستید...باید با سرعت نوووووووور... کلید های بالا و یا پایین رو بزنید....البته در چندین نوبت
مرسی از جوابهات.. ولی ایشالا بری تا آخراش... اونوقت این رو اعصاب رفتنه رو میفهمی.... منم اوایلش حال میکردمنقل قول:
البته ... یه نکته ای رو بگم.... من چون به شدت ریسینگ باز هستم و اکثرا بازی هایی که شبیه سازی بهتری رو از یه خودرو به نمایش میزارن رو بازی میکنم ... واسه همین Run اصلا به چشمم نمیاد
عرض کردم.. از لحاظ گرافیک.. واقعا تکه.... مخصوصا قسمت جنگلهای پائیزیش
ولی از نظر هندلینگ... فقط بدرد با سرعت 250 تا رد کردن یه پیچ میخوره ... و این یعنی کارتونی بودن قضیه
اگر هندلینگ شبیه بازی هایی مثل DIRT3 یا F1 2011 و یا حتی حتی حتی Driver هم بود ..مطمئنا یکی از بهترین ها بود
هر چند هنوز هم من با open world نبودنش مشکل دارم.... و مخصوصا اینکه بعد از تمام کردن همه مراحل..کلا بازی هم تموم شده است..مگر challenge ها رو که همون مراحلی که رفتید قبلا هست رو بخواید بازی کنید
مرسی:10:
آره راست میگیا :10::46:نقل قول:
یکی دیگر از نکات منفی بازی، این بید که از حریف ۱ ساعت جلو هستی، یهو تو ۲ ثانیه میرسه بهت! مثل پلیس ها!
دوم اینکه ماشین خیلی سنگین به نظر میرسه! سوم تیونینگ مزخرف بازی هست، اسمش رو نمیشه تیونینگ گذاشت اصلا!
نکات مصبت هم فقط و فقط جاده ها هستند! بسیار زیبا و پر هیجان! مخصوصأ اتوبان ها که شلوغ هستند! خیلی حال میده!
در کل بازی خنک و لوسی هست.:13:
سلام
یک نکته لازمه بگم
اگه گرافیکتون بازی را درست حسابی نکشه ممکنه همش تصادف کنید
اینو باور کردنش براتون شاید سخت باشه
ولی من عملا در هات پر سویت تجربه کردم
من که پشیمون شدم و دارم بازی رو دانلود می کنم. حدود 2 گیگ مونده.
ضمنا من از یه فروشگاه اینترنتی معمولا خرید می کنم که DVD9 رو 1000 میده و معمولا رو دی وی دی چاپ هم می کنه لیبل بازی رو.
بازی بسیار زیبا مضخرف کار شده...فقط گرافیکش خوبه...بقیه ی چیزاش رو هواس...تنوع ماشین ها کمه...خداحافط nfs
رو همون سری های شبه سازی مثل Shift 1,2 بهتر کار میکنن تا این سبک که اگه اونم نسازن یکی دیگه میسازه ، کلا جمعش کنن بهتره .نقل قول:
همون خاطره خوب MW و Carbon رو هم ازبین میبرن با این شاهکارهاشون .
بالاخره ما نفهمیدیم هندلینگ ماشین ها مثل Hp سری قبیش بود یا مثل درایور مضحک و خنده دار ؟
و اینکه یه سری میگن پدل گاز و ترمز رو Up arroew و Down کیبورد اوکی میشه .. یه سری میگن نه . نمیشه تغییر داد
چی شد نتیجه گیری بابا بحث مهمه
آیا من می تونم با CPU intel core 2 Duo E4600 2.4 Ghz , ram 2Gb و گرافیک هم Geforce 8600 اجراش کنم؟! ,
به راحتی...ولی نه روی ultra و full hd....کمی با تنظیمات پایین ترنقل قول:
---------- Post added at 03:54 PM ---------- Previous post was at 03:50 PM ----------
پس تا زمانی که به شاهکار های mw و ug بر نگرده باید گفت.....خداحافظ nfsنقل قول:
به نظرم یکی از بهترین ورژنهای nfs همین run هست
گیم پلیش تو مایه های mw هست، گرافیکش هم عالیه ، جاده ها هم خیلی خوبن
تیونیگ هم بعد از مدتها دوباره برگشته
ایرادی که داره اینه که کوتاه هست .... من ایراد دیگه ای نمیتونم ازش بگیرم
سلام
تو بازی میشه ول چرخید؟تا الان که همش مسابقه بوده:41:
آقا این راست میگه یکی دنبال یه پچ باشه تا بتونیم حداقل open world بازی کنیم!:13::13::10::41::37:نقل قول:
اگه منظورت Open world هست باید عرض کنم :31:NO
نقل قول:
بازی خوبی هست اما یک از ایراداتش که من اول موافقش نبودم والان موافق هستم
برگشت هایی هست که میری به خاکی یا میزنی به کوه و.... خیلی زود دوباره به عقب برمیگرده
قسمت run هم کوتاه بود ولی هنوز chalengha رو نرفتم
اینم چند تا اسکرین شات البته گرافیک من ultra رو رو 1080*1920 نمیکشید
محتوای مخفی: 1
محتوای مخفی: 2
محتوای مخفی: 3
Open World هم نداره ؟ :18: چه وضعشه . تو تریلرهاش نشون میداد طرف داره از دست پلیس تو شهر فرار میکنه بعد Open World نداره ؟نقل قول:
اومدن یه چیزی بشه تو مایه های MW و HP گند زدن بهش . وقتی EA رو جو میگیره همین میشه دیگه .
یه دفعگی اومد ابرفوتبالش رو رو کرد همه گفتن :18:
بعد فهمیدن که قابلیت لن نداره و Origin هم کلی مشکل داره ملت گفتن :47: ولی باز خوب بود
از اون طرف تریلر BF3 با اون گرافیک واسه پی سی اومد و همه گفتن :26:
بعد که واسه پی سی سیستم مورد نیازش معلوم شد همه گفتن :45:
از طرف دیگه امید همه NFS باز ها به این NFS بود و اولش اینجوری بودن :42:
بعدش که دیدن بازیش اینجوریه اینجوری شدن :34:
اين بازي جديدا فقط DVD بازيو زياد مي كنند بعد خود بازي رو كم :21:نقل قول:
اخه حداقل مي گذاشت ادم راحت بچرخه واسه خودش :31: خيلي حال ميده :31:نقل قول:
بازی به دست منم رسید .
فقط موندم این EA دیگه میخاد چه بلایی به سر نید فور اسپید بیاره .
همه جور نید فور اسپید دیده بودیم به جز این مدلی که هم داستان داشته باشه هم اینکه کلا به همه چی شبیه باشه به جز نید فور اسپید واقعی . ولی با این تفاسیر بازی خیلی هم بد نبوده و هیجان خاصی داره .
تا قبل از undercover حتی همون prostreet هم واسه خودش خیلی عالی بود ( drag - drift عالی کار شده بود )
اما بعد ...
خلاصه باید بگم که باید هممون از همین الان دور nfs ای که یه روزی ازش لذت می بردیم و باهاش خاطره های خوبی داشتیم رو به کلی خط بکشیم :41:
جلل خالق!! :18: nfs و از ماشین پیاده شدن؟؟؟ جدی میشه تو این سری از ماشین پیاده شد؟؟نقل قول:
در کل ارزش بازی داره؟؟ من آخرین سری که زدم hot pursuit 2 بود که محشر بود.
من نمیدونم این چه جوی هست که علیه nfs تو این فروم راه افتادهنقل قول:
یه عده از قضا ایکس باکس بازی میکنن وبازی مورد علاقشون forza هست از همین رو اومدن nfs رو کوبیدن ...
یه عده هم علاقثه مندان به dirt و shift هستن که میگن بازی تخیلی شده و با 200 تا سر پیچ دور میزنی !
جالبه همینا میگن چرا وقتی ماشین به در ودیوار میزنه و میره تو علف ها بازی به عقب بر میگرده !! از یه ور میگن بازی باید طبیعی باشه از این ور به این قسمت بازی که طبیعت ماشین سواری هست ایراد میگرن، تو همون رانندگی واقعی بزن به درودیوا ر یا بپیچ تو علف ماشین چند تا منلق میخوره
معلوم نیست این nfs بدبخت باید با کدوم ساز برقصه ، همین الان برید تاپیک شیفت رو ببنید تا متوجه بشید
هر مدلی بدذه بیرون 400 تا ایراد ازش میگرن
سال بعد که ورژن جدید میاد میگن اه اه اون بهتر بود ، او نواقعیت بود، اون ... بود
شرط میبندم، شرط مکیبندم اگه mw مال 2005 نبود والان بیرونش میدادن همینا بشذت mw رو هم میکوبیدن !!
نه دادا اینجورا نیست ، مثل gti و driver و... نیست که از ماشین پیاده شی، سرجم 2 دقیقه هم نمیشه تو کل جریان بازی که از ماشین خارج شی، اونم برای طی کردن روال داستان که قبلناً فیلمش رو اتوماتیک میزاشتن الان اومدن خوبی کنن و چهار تا دکمه space و اینتر و... رو به کابر سپردن تا بیشتر لذت ببرن
این بازی به جرات میشه گفت از بهترین های nfs هست ، تنوع هدایت ماشین (هندلینگ) که با ارائه 4 مدل دست کاربر رو باز گذاشته برخلاف تمامی ورژنهای قبل که این مزیت رو نداشتن
2-بازگشت تیونیگ البته فقط بدنه و ظاهر ماشین
3- گرافیک خوب البته برای کارت گرافیکی که بازی رو بکشه و........
اما ایرادات
1-کوتاه بودن قسمت run ( قسمت چلنجینگش طولانی هست)
2- گرافیکی که برای کارتهای گرافیک پر قدرت طراحی شده و کارتهای رینج متوسط این بازی رو خوب ساپورت نمیکنن
3-داستانش هم ضعیف هست
4 تا dvd برا این بازی کوتاه زیاد نیست؟
Sent from my HTC Desire S using Tapatalk
والا من کلا اصلا اهل ریسینگ نیستم ولی این نظر شما من رو متعجب کرد :18:نقل قول:
اگه حرف کاربران رو قبول نداری حرف سایت های ign و gamespot رو که قبول داری ؟
به بازی 6 و 6.5 دادن بنظر تو این برای این نسخه ی پرطرفدار کافی هست که این عنوان رو بهترین میدونی ؟
و درباره ی mw ببین هر بازی ای یک وقتی داره الان به شما بگن ac 1 رو بازی کن فکر نکنم بازی کنی چون 3 شماره ی بعدش رو بازی کردی دیگه عمرا بهت بچسبه!!!!
تو mw هم همین هست اگه الان بازی کنی 100% بازی میشه برات زباله!!!
ولی درکل هرکس نظری داره :11:
نقل قول:
2-بازگشت تیونیگ البته فقط بدنه و ظاهر ماشین
خوب قبلا هم که میشد تیونینگ کرد تازه الان کمتر شده !!!
نمرات کلی داده شدهنقل قول:
قسمت run که فوقالعاده کوتاه بود
داستان بازی هم ضعیف بود
همین میشه نمره بازی کم میشه
نمیدونم شما تو تایپیک های ریسینگ ماشین چقدر اومدی ، اما تا بازی جدید میاد Mw رو چماق میکنن ومیکوبن تو سر اون بازی ، این بازی هم ترکیبی از mw و hp هست وگیم پلیش بیشتر شبیه mw هست، اما دوستانی که همیشه از mw تعریف میکنن میگن گیم پلی این بازی مزخرفه چون با 200 تا پیچ رو میبری ، اما همون ماست وانتد که اونا همیشه چماقش میکنن هم دقیقاً اینجوری بودنقل قول:
و درباره ی mw ببین هر بازی ای یک وقتی داره الان به شما بگن ac 1 رو بازی کن فکر نکنم بازی کنی چون 3 شماره ی بعدش رو بازی کردی دیگه عمرا بهت بچسبه!!!!
تو mw هم همین هست اگه الان بازی کنی 100% بازی میشه برات زباله!!!
اینجاست که میگن مرغ همسایه غازه
---------- Post added at 10:00 PM ---------- Previous post was at 09:57 PM ----------
کدوم قبلاً؟؟ همین نسخه اخری hp که هیچ تیونینگی نداشتنقل قول:
اگه بخوای این جوری حساب کنی پس bt3 هم باید 6 میگرفت چون داستان ضعیف بود و بازی خیلی کوتاه بود ولی bt 3 نمره 8.5 و 9 رو گرفتنقل قول:
خب میدونی چرا ؟!نقل قول:
چون اون موقع mw خیلی حال میداد ولی الان run اصلا بحشون اون حالی رو نمیده که تو mw میداد