از سایت gamecopyworld.com دانلود کنید یا اینکه آنتی ویروس خودتون رو موقتا غیر فعال کنید!نقل قول:
Printable View
از سایت gamecopyworld.com دانلود کنید یا اینکه آنتی ویروس خودتون رو موقتا غیر فعال کنید!نقل قول:
دوستان من نسخه ی روسی بازی رو گرفتم ولی وقی میره تو بازی دمو اول بازی رو رد میکنم دمو ی دوم که سر میز نشسته با یکی اونجا گیر میکنه ! یعنی هنگ نمیکنه که از بازی بیاد بیرون . هیچ حرکتی انجام نمیشه ! نه کلیدی رو بزنم اتفاقی میوفته نه حرفی زده میشه نه چیزی . فقط نشستن رو صندلی جلو هم :|
هر کرکی هم میریزم دست نمیشه . راهنمایی کنید لطفا :((
چه ربطی داره !!!!!!!!بازی نصب میشه اجرا نمیشهنقل قول:
دوست عزیز وقتتو برای نسخه ی روس تلف نکن هیچ راهی برای اجراش نیست برو نسخه ی کاملش رو دان کننقل قول:
دوستان من نسخه ی روسی بازی رو گرفتم ولی وقی میره تو بازی دمو اول بازی رو رد میکنم دمو ی دوم که سر میز نشسته با یکی اونجا گیر میکنه ! یعنی هنگ نمیکنه که از بازی بیاد بیرون . هیچ حرکتی انجام نمیشه ! نه کلیدی رو بزنم اتفاقی میوفته نه حرفی زده میشه نه چیزی . فقط نشستن رو صندلی جلو هم :|
هر کرکی هم میریزم دست نمیشه . راهنمایی کنید لطفا :((
آخه من هر چی میگردم نسخه ی انگلیسیش نیست دو بار دانلود کردم همه روسی هستن .
دوستان اگه کسی لینک دانلود نسخه کامل رو داره ممنون میشم واسم بزاره . اگه نسخه Repack بود که چه بهتر !
ممنون
سلام
من می خوام بازی رو آپدیت کنم ولی نسخه ای که من دارم easy install هست و خودش کرک شده هستش فکر کنم پچ Patcher_EFIGS.exe هم نصب شده باشه
الان که می خوام پچ های دیگه رو نصب کنم ارور میده گشتم فایل های exe اصلی رو پیدا کردم و کپی کردم و تمام dlc ها هم پاک کردم ولی هنوز نمی شه بازی رو آپدیت کرد کسی راه حلی برای این بازی نداره ؟؟؟
سلام دوستان:
من بازی را نصب کردم ومراحل نصب را بدون ارور انجام دادم فقط مشکل من اینجاست که وقتی بازی را اجرا میکنم بعد از نشان دادن چند لوگو یعنی بعد از آخرین لوگو یهو از بازی میاد بیرون بدون ارور
احتمالا گرافیکت نمی کشه.نقل قول:
گرافیکم 1GB 9400 GTنقل قول:
RAM 4GB DDR3
CPU:DUAL CORE 5300 @2.06GHZ
کارت گرافیک بسیار ضعیفه. حداقل GeForce 8800 با 512 MB رم توصیه شده که حدودا با GeForce 9800 قابل مقایسه اس.نقل قول:
یعنی کارت گراقیک 9400 ضعیف ترهنقل قول:
9400که قویتره تا8800
من قبلان بازی های سنگین تر از نظر گراقیک بازی کردم وخیلی روان اجرا میشد
تازه !! یکبار همین بازیو تو xp کردم ولی کامپیوتر ویروس گرفت مجبور شدم ویندوز عوض کنم
ولی بعد از اون دفعه هر ویندوزی که نصب کردم نشد حالا ویندوز 7 رانصب کردم که تا فعلان بازم فایده ای نداشته
تازه !! نه ببخشید ایندفعه کهنه !!!! دفعه اول همین جوری بود هزار تا کار انجام دادم نمیدونم شانسی
بودیاازاون کارا بود که بازی درست اجرا شد چون من همون کارا راکردم ولی نشد
من که کاملان گیج شدم یعنی نمی دونم چی کار باید بکنم تورا خدا یه توجه ای بکنید یه لطفی در حق من بکنید
چون شمارش بیشتره دلیل نمیشه که قوی تر باشه :5:نقل قول:
به نظرم یه دست به سر و روی سیستمت بکش:46:
9400 بهتره چون 1GB است ولی 8800 ضعیف تره چون 512MB هنوز به GB نرسیدهنقل قول:
اگر نوشته های صفحه ی قبل من را بخوانی نوشته بودم که بازی سنگین تر از اینا را نصب کرده بودم وبازی کردم حتی این بازی را یک بار در XP بازی کردم اصلآ ول کن تو نوشته های صفحه ی قبل را کامل بخون وگرفیک من 9400GT هم است :13:
این تفکر رو از ذهنتون بیرون کنید و کارت گرافیک رو با مموریش نسنجید:20:نقل قول:
ولی 2 نفر از دوست های من بااین گرافیک بازی میکنننقل قول:
از نظر قیمت 9400GT قیمت بیشتری داره نسبت به 8800
در ضمن چندبار هم گفتم من در ویندوز قبلی بازی کردم
گرچه اینجا جاش نیست ولی برو این سایت این دوتارو مقایسه کننقل قول:
کد:http://www.hwcompare.com
همون اول این را سایت را میزاشتینقل قول:
دستت درد نکنه
اگه میشه قیمت 8800GT 512MB رابرام بزار
امروز روز خوبی برای ویچر بازا + خودم خواهد بود D: ! امروز پچ شماره 2.0 یا همون Witcher 2 Version 2.0 منتشر میشه که شامل تغییرات و اضافه شدن چیزهای جالبی به بازی هست.
تو پست بعدی وقتی پچ اومد براتون میزارم...
هر کاری می کنم فایل Patcher_EFIGS.exe در Witcher II اجرا نمیشه پیغام میده نمیتونه کامل انیستال کنه .در هر صورت فایل bin کپی کردم .بازی رو که اجرا میکنم اون نوار که بعد از نصب میاد که کد میخواد رو اجرا میکنه که نمیشه توش چیزی نوشت .اگه راه حلی دارید ممنون میشم.:41::41:
پچ شماره دوم بازی هم ریلیز شد، شما می تونید از لینک زیر پچ رو دانلود کنید، حجم پچ 907 مگابایت هست!!
2 <~ 1.35
تغییراتی که در این پچ اعمال شده زیاده، می تونید از لینک زیر نگاه کنید:کد:http://wpc.4d7d.edgecastcdn.net/004D7D/files/Patch%202_0/patch2_0_INT.exe
کد:http://www.thewitcher.com/patch2
برو سایت thepiratebay.org اونجا سرچ کن، لینک تورنتو بهت میده، نسخه های رییپک هم هستند.نقل قول:
من کارتم 6950 2GB هست .تو تنظیمات بازی یه رزولوشن داره که گذاشتم رو 1920*1080 یه BASEDON هست که گذاشتم
رو ULTRA کلا بازی گرافیکش خیلی خوبه فقط در فاصله های دور تصویر ماته و سایه خیلی خوب نیست وگرنه جزئیات و کیفیت بافت های محیط نزدیک عالیهو افت فریم هم ندارم . حالا یه تنظیمات پیشرفته داره که همه یا disable هستن یا روی LOW هستن وقتی همه ی گذینه ها رو enable میکنم یا رو بالاترین حالت میذارم وقتی میرم تو بازی گرافیکش :2:اینجوری میشه!
همه چی بی کیفیت میشه انگار که به جای اینکه گذینه ها فعال شه غیر فعال میشه.( فک کنم تو ultra خودش همه رو فعال کنه) حالا چرا مشکل چیه؟
دوستان من Witcher 2:Assassin of kings رو گرفتم...
روش نوشته موقع نصب و اجرا آنتی ویروس باید خاموش باشه.موقع نصبش روشن گذاشتم 1 تروجان پیدا کرد.
اولا میخوام بدونم نسخه سالمش جایی هست یا مال همه اینطوریه؟
دوما سی دی دومش ر ووقتی میذارم پیغام میده این سی دی خالیه ولی پشت سی دی رو که نگاه میکنم میبینم پره.رو یک کامپیوتر دیگه هم تست کردم بازم گفت خالیه.
به نظرتون مشکل از کجاست؟
ممنون از راهنماییتون
salam be dostan manm hamin moshkelo daram to fale bin error mide khayli dost daram dorost beshe.نقل قول:
دوستان چرا من افت فریم دارم؟ کارت گرافیک 260 با رم 4و سی پی یوی 2 هسته ای دارم.بازی هم رو رزولوشن 1024 میارم ولی باز بازی روون نیست.ضد حاله.کاریش میشه کرد
سلام..وقتی میخوام بازی رو اجرا کنم میگه فایلmfc100u.dll از دست رفته!چطری باید این فایل رو پیدا کنم؟
بازی رو دوباره نصب کنید امکان داره درست نصب نشده باشه و این فایل کپی نشده و اینکه آنتی ویروس رو هم خاموش کنید.نقل قول:
این فایل در واقع کرک هست که آنتی ویروس پاک کرده همه نسخه ها کرک اسکیدرو دارن که یک سری آنتی ویروس ها فایل کرک رو حذف میکنن...نقل قول:
این مورد از درست رایت نشدن هست که باید یک نسخه دیگر استفاده کنید یا دی وی دی رو عوض کنید.
موفق باشید:11:
ممنون!خودم یافتم...2010++C رو میخواست:46:
سلام به همه ی دوستان عزیز من نسخه block box رو دارم این پچ شما به نسخه من میخوره ممنوننقل قول:
سلام بازیو نصبیدم ولی وقتی اجراش میکنم activ key میخاد. کرک و پچش رو هم ریختم ولی وقتی پچش رو اجرا میکنم ارور installed game version is invalid or incomplate رو میده.لطفا کمکم کنید مشکلش کجاس
کسی نیست کمک کنه؟!
سلام
کسی آپدیت 2.1 بازی رو داره تا دانلود کنیم؟
دوست عزیز در سایت thewitcher می تونی پچ ها رو دانلود کنی .نقل قول:
در سایت gamespot نام witcher رو سرچ کن و همه ی پچ ها موجوده . از این طریف راحتتر
سلام دوستان دیگه دارم دیوانه میشم
میشه عاجزانه یه کمکی راه حلی جلو پام بزارین به غیر از شیکوندنه dvd ها
ببینید من بازی رو ریختم پچر رو هم نصب کردم
الان وقتی گذینه بازی تو دسکتاپ رو میزنم
این میاد
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] بعدش که رویه لانچر کلیک می کنم این میاد
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] خواهشا بگید این چه مرگشه
تورو خدا ممنون از زحمتاتون
سلام دوستان.موقع اجرا Configurator این ارور ظاهر میشه:
could not find valid the witcher2 installaation,please reinstall the game
لطف کنید راهنمایی کنید مشکل کجاست.
تمام تنظیمات بازی توی همین Configurator انجام میشه؟چون توی بازی هیچ تنظیماتی من ندارم.
یعنی یکی پیدا نمیشیه جواب ما رو بده؟نقل قول:
سلام.
من بازیو نصب کردم و تا پچ 2.1 آپدیت کردم.
ولی نمیدونم چرا بازی افت فریم داره.
مشخصات سیستم :
cpu : Intel Xeon(R) e 5520 2.27ghz two processors
ram : 6 gig
vga : [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
تنها در یک صورت بازی بالای 50 فریم میشه که رزولوشن رو بذارم روی 720 در 480 . در این صورت حتی تنظیمات رو روی ultra میذارم افت فریم ندارم.فقط uber sampling خاموشه. جریان چیه ؟
سلام
یه سوال.من تا پچ 2.1 این بازی رو از سایت بازی دانلود کردم
می خواستم ببینم برای اجرا باید کرک جدید دانلود کنم یا نه؟
اگه لازمه کرک جدید بریزم ممنون میشم برای دانلود بذارید
با سلام خدمت دوستان گرامی من بازی رو نصب کردم در موقع اجرا چه از داخل پوشه bin و چه از روی دسکتاپ این ارور میده اگر میشه کمکم کنید با تشکر
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام
یه آموزشی واسه اونایی که هنوز نتونستند بازی Witcher 2 رو نصب کنند می دم که 100% بازی اجرا می شه و کرک , پچ و DLL هارو هم می ذارم واسه دانلود که مشکلی نداشته باشید.
1-اول خود بازی رو نصب کنید ولی کرک نکیند چون اگه کرک کنید نمی تونید پچ هاشو نصب کنید.
2-حالا این پچ رو دانلود کنید و پچ رو تو پوشه ی Witcher بیرون از پوشه ی BIN کپی کنید
لینک پچ:
بعد پچ رو اجرا کنید و خودش شروع می کنه به نصب شدن و وقتی نصب شد لانچر بازی باز می شه و شما باید لانچرو ببندید و
3-این کرک که لینکش پایین رو دانلود کنید. و کرک و فایل های DLL رو تو پوشه Bin کپی کنید.
لینک کرک و DLL:
4-بعد Configurator.exe رو که توی پوشه ی Bin هستش رو اجرا کنید و FullScreen رو روی Enable بذارین و اگه خواستین گرافیکش رو به دلخواه خودتون تنظیم کنید و بعد ok رو بزنید و بعد
5- همون کرکی که کپی کرده بودید رو اجرا کنید و بازی اجرا می شه و
6-حالا یکم بخندید و از بازی لذت ببرید.
فعلان خدا حافظ
من که هر کاری کردم اجرا نشد اخه من بازی رو تو 6 تا دی وی دی گرفتم و وقتی نصب میکنم مثل اینکه به صورت خودکار کرک هم نصب میکنه و از من کرک نمی خواد باز هم همون ارور بالا رو میده اگه میشه یک کمکم بکنید