فکر کنم باید به رسیورت کد بیس بدینقل قول:
تو گوگل سرچ کن با توجه به نوع رسیورت که چیکار باید بکنی تا شبکه 3 قفل نشه
فکر کنم باید به رسیورت کد بیس بدینقل قول:
تو گوگل سرچ کن با توجه به نوع رسیورت که چیکار باید بکنی تا شبکه 3 قفل نشه
UEFA Champions League
Final
Barcelona - Manchester United
کد:http://www.goal.com/en/match/59539/barcelona-vs-man-utd/index
May 28, 2011کد:http://liveonsat.com/LJ_foot_uefa_CL.php
نقل قول:خب الان چک کردم، Lider TV Aze داشت پخش میکرد تا همین الان، با تمام حواشی قبل و بعد !! عالی بود ... ولی قطع کردن نامردا، بسته شد ... حبف شد لیدر قطع کرد ... :(نقل قول:
بازی خیلی دیدنی بود :40:
واقعاً تبریک به هر دو تیم ...
من تو اسپانیا، بارساییام و تو انگلیس، منچستری ... ولی در کل فکر کنم قرمز رو به آبی و اناری ترجیح بدم !! : دی
با این حال خیلی سخته طرفدار یکی از این دو تیم فوقالعاده بودن ...
نیمهی اول خیلی نکات خوبی داشت، بعد از بازی در موردش حرف خواهیم زد ...
فقط تا اینجا بازی پارک و دفاع عالیش خیلی نظرم رو جلب کرده :40:
و همین طور گزارش به شدت مغرضانه و طرفدارانهی مزدک !! آدم هم انقدر تابلو !! یه ذره مراعات کن خب عزیزم :دی واسه خودت میگم :دی همینه به گرد پای عادل هم نمیرسی دیگه :دی
دیگه از حد گذشت طرفداری مزدک ... بسه تو رو خدا !! والا ما هم بارسا رو دوست داریم، ولی دلیل نمیشه این جوری به بازی، اونم چی؟ فینال CL نگاه کنیم ...
یعنی مزدک خجالت نکشید با این گزارشش؟!
میگه فرگوسن کاملا راضیه از 1-1 !
تیم محلاته یا منچستر؟!
این چه وضعه گزارشه؟! درسته بارسا تی وی-ه اما حب!
نمیشه که اینطوری نظرات شخصیت رو بیان کنی!
ویا اومده عقب و دفاع میکنه، میگه یه فوتبال مدرن..بعد رونی اومده عقب و دفاع میکنه، میگه منچستر داره دفاع میکنه!! :|
نیمه اول رو حروممون کرد..نیمه دوم رو از لیدر میبینم...
+
مشخصا بارسا بهتر بود که دلیلش بد بودن چندتا از بازیکنای منچستر..
به شخصه باورم نمیشه که گیگز چرا اینقدر بد بود؟!
گل منچستر هم آفساید بود..هرچند رونی فوق العاده زد...واقعا عالیه این بشر..
دوستان اگه حق بارسا خورده نشه بعید میدونم با این بازی تو نیمه اول منچستر قهرمان بشه
نصیر زاده چی گفت ؟
اینجا بودنم نفهمیدم ؟
نیمه اول نیمه جالبی بود سراسر هیجان و سرعت .
مزدک هم که مثل همیشه نمی تونه از تیمش طرفداری نکنه !
امیدوارم نیمه دوم هم به همین شکل دنبال شه.
آقا اینگار شبکه سه بازی رو خریده چون نه آرم شبکه ای بود نه صدای گزارشگر !
یه نیم بدن جلو بود گیگز معلومه آفسایدهنقل قول:
---------- Post added at 12:12 AM ---------- Previous post was at 12:10 AM ----------
آخه چرا مزدک مگه عادل خدایی نکرده مرده، من خودم زیاد با جوی که مزدک به بازی میده حال نمیکنم
---------- Post added at 12:14 AM ---------- Previous post was at 12:12 AM ----------
طرفداران منچستر یه سوال مردونه جواب بدین جدا من ینیتد خوب بازی کرد!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
---------- Post added at 12:15 AM ---------- Previous post was at 12:14 AM ----------
ما رفتیم بقیه بازی با گزارش مزدک ببینم امید وارم جو گیر نشه:46:
بدن گيگز جلوتر بود ولي پاي عقبي بازيكن بارسا تو شرايط نسبتا برابر بود با گيگز. درست نديدم كه گيگز جلوتربود پاش يا برابر بود
دوباره اين بحث كهنه مياد وسط كه پا ملاكه يا بدن
تبریک به طرفدارای بارسا
با این گزارشی که مزدک کرد و از کاه کوه ساخت جشنتون کامل تر هم شد!!!!
و خداحافظی تلخ ادوین ون در سار
حیف که باید این جوری خداحافظی کنه
خوب همون جوور که پیش بینی کرده بودم بارسا داره می بره ...
روی هر 3 گل منچستر مقصر بودش ... 2 تای اوول که فن در سار ترکوند ...
متچستر فقط رونی رو داشت و چند دقیقه هم ویدیچ ... با تمام احترام برای منچستر و طرفداراش . منچستر حقش نبود تو فینال باشه ..
تبریک به دوستان بارسایی :11:
کماکان بارسا بهترین هست و شایسته ی این قهرمانی .
تبریک میگم به طرفدارای بارسا قهرمانی مبارکتون باشه .
اما فرگوسن 2 تا اشتباه بزرگ انجام داد . یکی فرستادن والنسیا به جای نانی دومیشم بازی کردن کریک به جای اسکولز .
بازیکنا هم که بعد گل دوم اصلا اشتیاقی به حمله نداشتند و گل سوم هم اب سردی بو بر پیکره منچستر
---------- Post added at 01:07 AM ---------- Previous post was at 01:05 AM ----------
دوست عزیز درست نیست همچین حرفی این بازی بد بازی کرد بازی های قبلیش فوق العاده بود .نقل قول:
همون طور که پیش بینی کرده بودم 3-1 بردیم.
تبریک به تمام بارسایی های فروم .
تبریک میگم به بارسایی ها..
کاملا شایسته این برد بودن...حتی نتیجه ای بهتر...
+
من واقعا برام تعجبه که درسی که فرگوسن از شکست بازی قبلیش با بارسا گرفت، این بود که ژاوی-مسی-اینیستا-ویا رو بدون یار درگیر بذاره و رهاشون کنه؟!
به نظرم فرگوسن خیلی ها رو ناامید کرد امشب...خیلی انتظارم بیشتر بود از منچستر...
خیلی بد بود منچستر...
با ديدن بازي امشب بيش از پيش به مورينيو و رئال ايمان آوردم
بهم ثابت شد كه تنها تيمي كه ميتونه جلوي بارسا رو بگيره رئاله . . .
تبريك به بارساييا
به همهی هوادارای بارسای دوست داشتنی تبریک میگم :40:
واقعاً منچستر توان مقابله با این بارسا رو نداشت (حداقل با این مهرهها و این تاکتیک ...)
ظاهراً تو دنیا فقط مورینیو میتونه جلوی بارسا حرفی واسه گفتن داشته باشه ... دیگه از فرگوسن بزرگتر هم هست مگه؟!
با این حال به نظرم سر الکس میتونست نانی رو زودتر به بازی بیاره و البته سیستمش رو تو نیمهی دوم واسه مقابله با چنین بازیای عوض کنه ... (به قول حسین یه Plan B داشته باشه)
نیمهی دوم واسه منچستر فاجعه بود !! بارسا سلطهاش رو روی بازی به خصوص تو 30 دقیقهی اول نیمهی دوم نشون داد ... از سوپر گل مسی تا ضربهی زیبای ویا و تیکی تاکایی که البته نه مثل همیشه، اما در حد قابل قبولی اجرا شد ...
امروز دفاع منچستر خیلی هم بد نبود ... درسته تو دو سه شوتی که از دور شد، نتونستن جلوی بازیکنای بارسا رو بگیرن، ولی در کل اگه فردیناند و به خصوص ویدیچ نبودن، امروز منچستر حداقل 6-5 تا میخورد ...
فکر کنم نیمهی دوم بارسا همهی بازیکناش خوب بودن (با این حال همچنان ژاوی مغز متفکر بازیه)، منچستر هم رونی تحرک بدی نداشت تو چند توپی که بهش رسید، پارک کمفروغ شد تو نیمهی دوم، اما نمانیا ویدیچ خوب بود و البته ادوین فن در سار عزیز که دو سه توپ خوب رو گرفت ...
این منچستر با یه یارگیری خوب، فصل بعد هم میتونه قهرمان لیگ برتر باشه ...
فکر نکنم دیگه تیمی در دنیا باشه که بتونه جلوی بارسا را بگیره
رکورد داران قهرمانی این رقابتها به شرح زیر هستند :
9 قهرمانی : رئال مادرید
7 قهرمانی : میلان
5 قهرمانی : لیورپول
4 قهرمانی : بایرن مونیخ و آژاکس و بارسلونا (1992 ، 2006 و 2009 و 2011 )
سلام
تبریک میگم به هوادارای بارسا.
هیچ حرفی واسه گفتم نیست خوب بازی کرد بارسا.
فرگوسن هم باید هرناندز رو تعویض میکرد که نکرد!
پ.ن
گفته بودن قراره اول این بازی به خاطر فوت ناصر حجازی سکوت کنند من اول بازی رو نتونستم ببینم سکوت کردن؟
بچها خیلی خوش حالمای خدا هیچ وقت بارسا رو از ما نگیر تنها دل خوشیمون همینه
من هم به نوبه خودم تبریک میگم به بارسایی های دوست داشتی.علی رضا،سینا،پیمان و.......
بارسا فوق العاده بازی کرد در سطح منتخب تاریخ کل فوتبال:31:
به دوستان منچستری عزیز هم ناراحت نباشین میگم.البته با روحیه ای که از اونها سراغ دارم میدونم ناراحت نیست زیاد.حسین،سامان،حمید و.....ایشاالله فصل بعد.
پ ن:
از منچستر انتظار زیادی داشتم.اما خداوکیلی با این داشته ها بهتراز این نمیشه کار کرد.
اقا من جشن بازی رو می خوام .....:31:
یکی دنی الوز رو بگیره ... بد ماچی میده ..رنگش میره :31:
نه، سکوتی نبود اول بازی ...نقل قول:
این قضیه هم بیشتر در سطح فیسبوک بود تا رسمی ...
امروز البرز ورزشی اینو تیتر کرده بود، ولی این خبر فقط در حد یه کمپین اینترنتیه ...
هر چند اگه فرگوسن میدید، ممکن بود که چنین درخواستی از یوفا بکنه ... (به خاطر اون نامه ...)
به همه دوستان بارسایی از جمله خودم تبریک میگم:40:
کل قهرمانی یه طرف کاپ رو بالای سر بردن آبیدال یه طرف اشکم در اومد:19:
یکی دیگه از نکته های قابل توجه طرفداری عجیب مزدک بود از بارسا.
خوب همونطور که گفتم قدرت بارسا برای همه و به خصوص جزیره چیها اشکار شد و فهمیدن بارسا تیمی نیست که بخوان خودشونو باهاش مقایسه کنن و بارسا یه سر و گردن از بقیه بالاتره....
به همه ی دوستان بارسایی هم تبریک دوباره میگم(هر چند که از اول فصل هزار بار این کارو کردم و معلوم بود که تو قهرمانی بارسا شکی نیست):27::40:
راستی به این 92 نفر هم تسلیت میگم و ثابت کردن که برای خودشون کارشناسی هستن....
اگه اون گل خطا+افساید رو هم نمیزدید الان برای جمع گلهایی که خورده بودید ماشین حساب کم میاورد....
ولی خداییش دارم حال میکنم حال.............
این دوستان پریمری از اول فصل دارن بارسا رو منچستر مقایسه میکنن!!!!!!!!!:27::27::27:
معلوم شد کی قوی تره(100 رحمت به ارسنال و رئال):27:
و در اخر بازم تبریک میگم و نظر کلیمو فردا 100% مینویسم...
من هم به هوادارن بارسا تبریک می گم .
از منچستر انتظار خیلی بیشتری داشتم به نظرم نیمی از قدرت مقابل چلسی رو هم نداشت و این هم به دلیل خیلی خوب بودن بارسا بود هم به دلیل بد بودن خود منچستر توی این بازی .
اون صحنه لرزش دست و مچ فرگوسن هم برام جالب بود . ثابت کرد که مردان بزرگ هم در مقابل فشار و استرس کمی می لرزند !
به نظرم بهترین بازیکن هم مسی بود و گیگز هم بازی نا امید کننده ای رو به نمایش گذاشت .
واقعا بازی بارسا عالی بود و واقعا جا خوردم ار ضعف منچستر انگار از دقیقه 15 خودشونو باحتن!
تبریک به بارسایی ها
آهان، یعنی هرکی زده بارسلونا کارشناسِ فوتباله!؟نقل قول:
راستی به این 92 نفر هم تسلیت میگم و ثابت کردن که برای خودشون کارشناسی هستن....
و هـرکـیم زده منچستر از فوتبال هیچی نمیفهمه!!
نمُردیمو معنیِ کارشناسم فهمیدیم!!:27:
دوست عزیز کمی رعایت کن .نقل قول:
فکر نمی کنم کسی با شرکت توی نظر سنجی ها قصد کارشناس بودن خودش رو به رخ بکشه . اگه اینجوری باشه که اون پل 8 پا آخر کارشناس بود!
:10:
تبریک میگم به همه بارسایی های عزیز..حرفی برای گفتن نذاشت. [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
هیچکس فکر نمیکرد منچستر اینقدر دست و پابسته ظاهر بشه...حداقل انتظار میرفت نسبت به دو سال پیش بازی نزدیکتری ببینیم که برعکس شد..
نقل قول:
البته از تلویزیونی که مجری برنامش بعد از مسابقه میگه یک کارمند بانک(تیکه به داور) دو گل به حساب بارسلون ریخت نمیشه بیشتر از این توقع داشت...کلا آماتورن!:31:
مزدکم زیادی یکطرفه گزارش کرد..
اما اینکه منچستریها از نتیجه نیمه اول خوشحال (و بهمون اندازه از بازیشون ناراضی) بودن با توجه به روند یکطرفه بازی و موقعیتهای گل گمون نکنم حرف گزافی باشه.
واقعا من پیش خودم میگم این بازیکنای فوتبال چه لذتی می برن از فوتبال.از زمان حضور گواردیولا این بهترین بازی بود که بارسا انجام داد.پپ جاودانه شد ولی با وجود این که طرفدار بارسا هستم بدون شک فرگوسنو بهترین مربی جهان می دونم.لحظاتی که فن در سار گریه می کرد ناراحت شدم این بازیکن بزرگ هم باید به خاطر شکست و هم به خاطر اینکه دیگه بازی نخواهد کرد ناراحت بود خیلی.مسی :40:هم که دیگه خوشحال ترین فرده رو کره خاکی واقعا کاش الان من جای اون بودم ای کاش
دادن نظر عیب نیست ولی خوندن نوشته هاشون قبل از بازی همه چی رو ثابت میکنه!!!:46:نقل قول:
از دوستان بارسایی میخوام یه فلش پک:31: به پستهای قبل ازبازی بزنن تا متوجه بشن که من چی میگم...
تبريك به همه عزيزان بارساي!
امشب به بعضي ها ثابت شد فيفا كدوم طرفيه؟انقدر نگين طرف بارساست،درضمن حالا همه فهميدن كه فقط با ضد فوتبال ميشه جلو اين تيم رو گرفت!
نكته زيبا بازي بردن جام بالاي سر توسط <ابيدال>
و این هم پایان شیرین لیگ قهرمانان :
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اخه دوست عزیز خیلی خنده دار بود نتیجه ی نظر سنجی....:27:نقل قول:
در حالی که تو بزرگترین سایتهای جهان 85 90 % مردم بارسا رو قهرمان دونستن اینجا منچستر بیشتر رای اورده....:18:
اگر یه نفر برای اولین بار بیاد تو این سایت و این نتیجه ی نظرسنجی رو ببینه چی میگه؟؟؟؟:13:
یعنی هر کس که تیمش از بارسا شکست خورده اومده و با تنفر منچستر رو زده که بزنه چون به اینها جام نمیدن و فقط ابروی فوتبالی سایت میره و دیدیم که منچستر در مقابل بارسا چی بود...:46:
فرگوسن هم خوب مشکل دفعه ی قبل رو فهمیده بود و حل کرد....:31:مشکل این بود که اون دفعه دستش نمیلرزید که اینبار با هوشیاری تمام این اشتباهرو تکرار نکرد و صحنه ی جالبی رو به وجود اورد!!!:31:
تبريك به دوستاي بارسايي؛:40:
بارسا امشب بازي رو برد و سزاوارانه هم برد؛
فكر كنم دوستان طرفدار منچستر هم قبول داشته باشن اين موضوعو...
به هر حال اين بازي هم تو خاطره ها ميمونه؛
آخرين بازي دو بازيكن بزرگ: اسكولز و فان درسار... (كه واقعا حيفه ديگه اونا رو تو زمين مسابقه نبينيم...)
صحنه هاي موندگار بازي هم بالا بردن جام توسط آبيدال، و لرزش دستهاي مربي بزرگي مثل فرگوسن كه واقعا منو تحت تاثير قرار داد... (تحت تاثير رو با لهجه ارسطو بخونين...) :31:
به نظر من فوتبال به بارسا اين جامو بدهكار بود؛ به خاطر سبك بازي اين تيم كه تحت هر شرايطي به فلسفه ي بازي خودش وفادار موند...