برا مانده اعتبار به 7230000 زنگ بزنيد به صورت گويا بهتون مانده اعتبارو ميگه
يوزر پس هم فرقي نميكنه و از ساعت 12 تا 6 بايد باشه
Printable View
برا مانده اعتبار به 7230000 زنگ بزنيد به صورت گويا بهتون مانده اعتبارو ميگه
يوزر پس هم فرقي نميكنه و از ساعت 12 تا 6 بايد باشه
دوست عزیز ساعات رایگان از 12 شب تا 7 صبح هست
طرح بعثت منم امروز صبح وصل شد.در مقابل صبانت که قبلا داشتم حرفی واسه گفتن نداره.سرعت دانلودم حدود 100 هستش ولی جالبه پینگش 120 هستش ولی خب تایم اوت داره که اگر نداشت یعنی جون میداد واسه بازی آنلاین
ولی کلا برای من بسه که 5 ماهه بازی آنلاین نمیکنم!
کلا قابل قبوله با توجه به قیمتش.ببینم سرعته شبانش چطوره امشب!
دوستانی که طرح بعثت دارن سرعت چیز پی ان شما هم افت کرده؟
برای بار صدم میگم.از دوستانی که که ADSL های مختلف از شرکت های مختلف دارند.
میخواستم بدونم الان مناسبترین شرکت و طرح برای من که بازی آنلاین میکنم کدومه؟
البته بازی من سنگینه و اکثر سرورهاش هم توی اروپاست.بنابراین باید یه پینگ پایین و خوبی داشته باشه.
قیمتش هم خوب باشه و حجمی هم بود موردی نداره.
من قبلا بعثت مخابرات داشتم خیلی خیلی خیلی خوب بود.
تا اینکه سرعتهاش مالیده شد و افت زیادی کرد.300 تا 370 میرفت.
الان هم طرح خانواده رو دارم استفاده میکنم که اصلا مناسب نیست.
به فکرم افتاد که برم دوباره یا بعثت بگیرم یا نقره ایی ولی گفتم یه مشورت بکنم شاید ISP دیگه ای هم باشه که خدماتش خوب باشه.
من بعثت گرفتم / از مرکز مخابرات قدس وصل میشم / سرعت شبانش افتضاحه ... الان که 12:30 دقیقه است یک فایل 5 مگی رو 10 دقیقه است میخاد دانلود کنه ...
تنها سايتی که ميشه باهاش حسابمون رو چک کنيم همينه ؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
يوزر و پسورد هم همون شماره خونست ديگه ؟
چون من اينهارو ميزنم اما لاگين نميشه
سلام به همگي
ميخواستم بپرسم كه الان سرعت دانلود روزانه چطوريه؟ با IDM تا چند ميرسه؟
شبانه چي؟
سلام به همگي
ميخواستم بدونم سرعت دانلود روزانه با IDM تا چقدر ميره؟
شبانه چي؟
داداش گل سمت مخابرات نیا که فعلا مالیده.
1.سرعتش که فوق العاده پایینه نسبت به قبلا.
2.قعطی داره در حد بنز!!!
3.سرعت پورت تورنت کم شده.فکر کنم بستنش.
سلام دوستان.سرعت دانلود با torrent شما خوبه؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
وضعیت ADSL مخابرات اسفناک شده. نیاین که اعصابتون خورد میشه. از ما گفتن بود...
یعنی الان سرعت دانلود من (طرح بعثت) اومده روی 7kbps ! از دیال آپ هم بدتر.
اینجوری باشه باید بفکر تعویض باشم.
خبر دارم که هفته پیش اومدن تجهیزات نصب کردن مثلا توسعه دادن. گند زدن! احتمالا تنظیمات لازم رو درست انجام نمیتونن بدن... حقاکه کم سوادی از بیسوادی خیلی بدتره!
سلام
دوستان من دو تا سوال دارم :
اول اینکه امروز رفتم هزینه شارژ اینترنتمو پرداخت کردم ولی وقتی خواستم برم مخابرات بسته بود دیگه . حالا میتونم برم دفاتر خدمات ارتباطی تا شارژشو انجام بدن یا حتما باید همون مرکز مخابراتی که سرویس گرفتم ازش برم؟
سوال دوم اینکه طرح صبا طلایی گرفتم . دوره اول هزینه ش همون 26700 شده بود که تو سایت اعلام کرده . ولی برای دوره بعد که رفتم گفتن دیگه حالا باید ترافیکتو به صورت گیگ خریداری کنی. یعنی به ازای هر ماه 3150 تومن و هر گیگ هم 3150 تومن . اینطوری تقریبا همین طرح طلایی 38000 تومن میشه. میخواستم ببینم این کارشون درسته یا نه فقط تو همین مرکز اینجام میشه؟
ممنون
آقا اين چه فيلم جديديه اينا در آوردن دقيقا هر ده مگا بايت كه دانلود مي كنه قطع ميشه اينترنت !!! واقعا مسخره است . براي شما هم اينجوريه ؟ شبانه رايگان دانلود هر ده مگ تقريبا قطع ميشه بدون دانلود هم هر ده دقيقه يك بار !!!!!!!
برامن که اینجوری نیست.
اوایل سرعت شبانه من که افتضاح بود ولی الان شبی تقریبا 2300 مگ دانلود میکنم بدون قطعی
ماله منم خوبهنقل قول:
البته روزا شاید خیلی خفن نباشه.بازم سرعت دانلود 120 هستش که بسه.فقط تو صفحه باز کردن شاید یکم کند باشه
ولی خب سرعت دانلود شبانه هم همون 120 هستش که خیلی خوبه دیگه!
همه ی اینا در مورد طرح بعثت بود البته!
کسایی که فقط دانلود میخوان برن سرویس عادی مخابرات رو بگیرن که نامحدوده . به خدا از وقتی نامحدود دارم عمرا نمیتونم یه لحظه اینترنت گیگی رو تحمل کنم که واسه یه ذره گیگ خودمو بکشم . راحت از صبح تا شب هر موقع که دوست داشتم میزنم با سرعت 60 تا دانلود میشه . تنها هزینه اش دوبرابره . ولی واقعا من راضیم از این سرویس . تنها مشکلی که اخیرا روی اعصابه همین پینگ بالا و تایم اوتهای فراوونشه که واسه ما که بازی انلاین میزنیم دیوانه ات میکنه واقعا . ولی از نظر حجم مصرفی خداییش از وقتی دارم ماهی 20 تومن میدم اعصابم بهتر شده که دیگه سر حجم و گیگ و شبانه دیوونه نمیشم .
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نمیدونم اخیرا چه بلایی سر این نت آوردن که هیچ کاری نمیکنی ازت حجم میخوره!
خدایی سه گیگ شارژ کردم به جز اینکه وارد چندتا فروم میشدم صبح ها هیچی دانلود نمیکردم دیگه،نمیدونم این سه گیگ چجوری کم شد اصلا،حتا آنتی ویروسم هم از نت چیزی دانلود نمیکنه!!!
با سلام
من دو روز قبل اکانتم رو اینترنتی شارژ کردم
روی سایت بانک ملت زد پرداخت شد امال وقتی برگشت روی سایت مخابرات زد پرداخت انجام نشده تکرار کنید!
حالا بعد از دور روز نه اکانت شارژ شده مه پول برگشت خورده
37800 برای طرح بعثت
پرینت گرفتم بردم مخابرت(نیشابور که البته سیستمشون کلا با مشهد یکپارچه هست) بعد از این اتاق اون اتاق فرسادن گفتن فعلا به سایت بانک ملت دسترسی نداریم بتونیم تاییدیه بگیریم برید خبر میدیم بهتون!!!
میخاستم بدونم دوستان کسی تا حالا این اتفاق واسش نیوفتاده؟
دوست عزیز برو خدا رو شکریک سال پیش همون 512 رو گرفتی واگرنه الان به شدت حتی به 256 هم گیرمی دن دیگه چه برسه به 512 البته هرمرکزی یک جورسیاستی داره ولی درمجموع دیگه گدشت اون موقع که 512 و حتی یک مگ رو هم می شد راخت گرفتنقل قول:
یعنی چی مگه الان دانشجو باشی بهت بیشتر از 128 نمیدن ؟نقل قول:
منم همچین مشکلی داشتم.برگشت داد به حسابم.:31:نقل قول:
نهایت بخوان لطف کنن 256 می دن مرکزفرشچی که جدیدا می گه فقط128نقل قول:
نقل قول:مشکل تا حد قابل توجهی حل شده. قطع شدن لینک ADSL متوقف شده، پینگ کاهش پیدا کرده، ریزش پکتها و تایم اوت کمتر شده. البته هنوز با وضعیت قبل که سرعت تا 300 کیلوبایت برثانیه (3مگ) میرسید خیلی فاصله داره. شبانه همچنان کند و مشکلداره.نقل قول:
سلام
من یه سرویس از مخابرات گرفتم تا اردیبهشت وصل بود بعد دیگه شارژ نکردم الان به نظر شما پورت رو تخلیه کردن یا میتونم از همین استفاده کنم؟
باید با کجا تماس بگیرم. ممنون
سلام .مطمئنا هنوز تخلیه نکردن.شما میتونی بری مرکز مخابرات تمدید کنی یا طرح دیگه بگیری یا به صورت اینترنتی همین طرحو تمدید کنی.اینم آدرسشنقل قول:
یوزر پس هم 511+شماره
هر مشکلی داشتی میتونی با پشتیبانی تماس بگیری 7230000
سلامنقل قول:
واسه شما چند روز طول کشید که برگشت خورد؟
چون معمولا تراکنش های ناموفق نهایتا 72 ساعت بعد برگشت میخورن اما بعد از 5 روز برای من برگشت نخورده هنوز
فکر کنم فقط یه روز خوب بود . دوباره شروع شدنقل قول:
فرداش برگشت دادند.نقل قول:
دیشب که به کل اعصاب ما رو خورد کردن،لیست دانلود گذاشته بودم هیچیش دانلود نشده بود چون وسطش قطعه شده!!!
اخیرا هم که سرعت از دمه سحر میره بالا وگرنه قبلش تا ساعت 3 که 40-50 هست از ساعت 3 تا 4 هم 80 !!!
البته عزیز از خودمون هم هست . وقتی یهو همگی که شبانه دارن شب تا سحر میریزن واسه دانلود دیگه چه انتظاری از این اینترنت ابکی میره . حالا خوبه باز سرعتا خوبه . توی این ساعتها که پینگ به شدت افتضاح میشه . به نظرم یکی مشکلات ما ایرانی ها حجم دانلود بالامونه . چون سرعتها پایینه مدت زمان زیادی رو به دانلود اختصاص میدیم و همین باعث میشه کیفیت همه سرویسها بیاد پایین . تنها راهش هم همون داشتن سرعت بالاست که غیرقابل دسترسه .نقل قول:
کسی از دوستان هست که توی مرکز مخابرات صابری باشه و از مخابرات اینترنت گرفته باشه؟
دوستان سلام
در راستای عدم نظارت کامل و درست سازمان تنظیم مقررات رادیویی بر شرکت ها، مراتب شکایت رو به سایت خبری 20:30 اعلام کنید.
محض اطلاعتون باید بگم که پهنای باندی که سازمان تنظیم مقررات رادیویی در اختیار شرکت ها قرار داده به شکلیه که کل سرعت مورد تقاضای مشترک رو به شکل 1/1 و کاملا ثابت در روز و شب و با حجم دانلود نامحدود در اختیارش قرار بدن؛ این در حالیه که شرکت های به ظاهر معتبر نه سرعت واقعی رو بهمون می دن نه حجم درست و حسابی... بهانشون برای سرعت کمبود پهنای باند و اشتراک 1/4 و 1/10 هست و برای حجم هم که هر کدومشون یه حرف بی سر و ته می زنن!
من که خودم شکایت کردم و ازونجایی که از مبین نت سرویس دارم، مسائل مبین نت رو گفتم؛ اما در عین حال هم از شرکتای دیگه مثل دزدی شاتل و کم فروشی آسیاتک هم گفتم.
از شما دوستان تقاضا دارم که شما هم علاوه بر گفتن بدی ها و مسائل شرکتتون به طور کلی از همه شرکت ها به خاطر این کم فروشی و دزدی شکایت کنید.
اینترنت با سرعت طی شده در قرارداد به شکل ثابت و بدون محدودیت حق مسلم همه ماست
این هم لینک سایت خبری:
این هم لینک سازمان تنظیم مقررات رادیویی:
خلاصه این که دوستان در این یه مورد با هم متحد باشیم پشت این دله دزدا به خاک مالیده می شه
شاد باشید
دوستان محله هفت تیر نامحدود میخوام از کجا بگیرم ؟
شاتل نامحدودش محدوده !
اگه مخابرات می خوای برو امور مشترکین نزدیک خونتون.من که آب و برقم رفتم امور مشترکین صیاد شیرازی یک 256 نامحدود گرفتم ولی از سرعتش راضی نیستم.
آخه سرعت 30k هم شد سرعت دانلود؟!
مخابرات یا 512 نامحدود بگیر (اگه بدن) یا طرح بعثت (که خودم می خوام بگیرم ولی نمی دونم خوبه یا نه)
طرح بعثت من دارم.راضیم خداییش
دوست عزیز میشه بگی الان سرعت دانلود روزانه و شبانش چنده و آِیا واقعا شبانش رایگانه یا نه؟نقل قول:
کسی از دوستان هست که توی مرکز مخابرات صابری باشه و از مخابرات اینترنت گرفته باشه؟ لطفا PM بده