سلامنقل قول:
از اینکه گفتم پشت دستگاه هیچی ننوشته منظورم کشور بود وگرنه هم پشت سینما هم پشت تلویزیون برچست made by lg electronics نوشته شده
رو جعبه ها رو دوباره باید نگاه کنم
تو انباری گذاشتم الان حسش نیس نگاه کنم
Printable View
سلامنقل قول:
از اینکه گفتم پشت دستگاه هیچی ننوشته منظورم کشور بود وگرنه هم پشت سینما هم پشت تلویزیون برچست made by lg electronics نوشته شده
رو جعبه ها رو دوباره باید نگاه کنم
تو انباری گذاشتم الان حسش نیس نگاه کنم
دوستان چه جوری میشه کد دستگاه تلوزیون رو تو سایت divx ثبت کرد
نقل قول:اینجا آموزش هستشکد:http://forum.p30world.com/showthread.php?t=509882
Sent from my iPhone using Tapatalk
سلام من میخواستم یا 57000 بگیرم یا 65100 من کل 37 صفحه رو خوندم والا نمیدونم چیکار کنم بخری یا نه؟
از اونجایی که تکنولوژی سه بعدی هنوز اول راهه نظرتون چیه که معمولیشو بگیرم.
اینو میگیرم فردا سه بعدی بدون عینک میاد و گندش در میاد که عینک ها چشم و ضعیف میکردن.
که Contrastش 1:10000000ه و Frequencyش هم 400HZ هست. که 47 پایین تر نداره ولی من 42 میخوام چو اتاقم 15 متره
اگه شما بهترش رو سراغ دارین پیشنهاد بدین.
اون که میگید سه بعدی بدون عینک اومده درسته
اول اینکه قیمتش بالاست فکر میکنم حدود 15 میلیون تومان باشه
دوم اینکه هنوز وارد ایران نشده
سوم اینکه وارد هم بشه به این قیمت نمیارزه
چهارم اینکه تا بیاد یه قیمت خوب برسه که بشه خرید (با نرخ تورم اگه حساب کنی) مثلا در حدود دو میلیون فعلی
دست کم 5-6 سال طول میشکه
پنج اینکه من 57000 گرفتم راضی راضی هستم ازش
اگه سه بعدی نمیخوای 9500 بهترین گزینه هست
الان بهترین گذینه تو 42 اینچ که بالاترین Contrast و Frequency رو داشته باشه چیه؟
قیمت lw95000 چنده؟
ممنون
سلام
من 2 هفته پیش از بانه LG 3D LW4500 42 گرفتم میخوام سایز بزرگنر بگیرم و اینو رد کنم 1.150.000 هنوز ورچسباشم نکندم
اگه کسی خواست ؟
قیمت 47 LW65100 ؟
سلام دوستان
من میخواستم یه 3d بگیرم .خودم با 57000حال میکنم .شما چیز دیگه ای پیشنهاد میدید؟
چه فرمت هایی رو پخش میکنه ؟mkv wmv ...?
یه سوال دیگه هم داشتم تایم ماشین اینا عین همون سری قبلی که 3 سال پیش دادن بیرون که 80 گیگ هارد داشت؟
یعنی نمیشد ازش فایل ها رو بیرون کشید؟
مرسی
من مدل lw65100 دارم تایم ماشین روی هارد اکسترنال که به یو اس بی وصل میشه فعال میشه
یعنی خود دستگاه هارد نداره؟
یه سوال دیگه شما هاردتون رو با tv فرمت کردید؟حالا هاردتون قابل استفاده با کامپیوتر هست؟
اخه سری قدیم اینجوری نبود وقتی با tv فرمت میکردی دیگه کامپیوتر هارد رو نمیشناخت
مرسی
نه هارد نداره راستش نه من هاردم چون مال سیستم عامل مکینتاش فرمت شده بود و تلویزیون گفت فرمت کنم من نکردم که تست کنم ببینم میشناسه یا نه
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
با سلام خدمت همه دوستان
كسي قيمت تلويزيون PZ9500 LG(پلاسما كه 3D و smart هم هست) رو ميدونه؟
دوستان سلام به من گفتن اگر یک LW57000 42 همراه با یک سینمای خانگی بخری این هدایا به شما تعلق میگیرد آیا حقیقت داره یا ؟
1. کارت هدیه 500 تومنی
2. 10 عدد عینک 3 بعدی
3. مودم وایرلس
4. 1سال اینترنت
5. ریموت کنترل motion
6. یک عدد فیلم 3بعدی
با سلام
هدايا درسته ، فقط كارت هديه اش 300 تومن هست.
سلام
قیمت عینک های سه بعدی ال جی چقدر هست کجا باید دنبالش بگردم (سینما سه بعدی منظورم هست)
منم دیروز پرسیدم کارت هدیه شده 500 هزار تومان و خودشم 1750نقل قول:
البته واسه شامل شدن هدایا باید سینما خانگس هم بگیری که کمترینش حدود 230-250 هزار تومانه طرف میگفت بردار همون موقع خودم 200 ازت می خرم صد رحمت به نزول خورا
دوست عزیز من همین امروز از گلدیران پرسیدم گفتن برای 42 اینچ 500 تومن پرداخت می شه (و البته از دو تا نمایندگی )نقل قول:
قیمت LW57000 42
1.700.000 تومن
سینمای خانگی هم فکر کنم LH 876 جالب باشه تازه اومده قیمتش : 315.000 تومن
زیر این قیمت نمی تونید پیدا کنید در ضمن پلاسما فقط پاناسونیک........نکته : پلاسما به مرور زمان کیفیت خودش رو از دست میده
مجله topten بهترین tv های 2011 رو چند وقت پیش اعلام کرد که در سایت زیر می تونید مشاهده کنید:
کد:http://3d-tv-review.toptenreviews.com/
]چرا فایلهای فلش مثل فایلهای ویدئوی سایتهای مثل یوتیوب رادر بروزر پخش نمی کند
من امشب شیراز خریدم 1.675.000نقل قول:
سینما هم پایین ترین مدلش برداشتم 235000
سلام دوستان عزیز
منم جدیدا یه LW57000 اسمارت 3 بعدی گرفتم.
میخوام بدونم چطور میشه اینترنتش رو راه اندازی کرد. چون خونه روتر وایرلس داریم نمیتونم با کابل شبکه وصل کنم.
میخوام ببینم اصلا این مدل داخل خودش وایرلس داره؟؟ من که هر چی گشتم چیزی پیدا نکردم!!
خواهش میکنم منو راهنمایی کنید.
چه چیزی باید براش بگیرم تا به وایرلس خونه وصل بشم. لطفا مدل اداپتور کیت وایرلس رو هم بگید
خیلی ممنون
آداپتور وایرلس ال جی توایران گیر نمیاد تنها راحتون کابل لن هستشنقل قول:
یعنی هیچ اداپتور دیگه ای جز همون ال جی روش جواب نمیده؟؟نقل قول:
AN-WF100 Wi-Fi® USB Adapter
---------------------------
این وسیله چی این هم پیدا نمیشه؟؟؟
AN-WL100 Wireless Media Kit
کلا نمایندگی تهران شرکت گلدیران یا مغازه ای جایی ندارن اینا رو ؟؟
سلام به همه دوستان
چند روزی وقت نمیکردم بیام سر بزنم
امشب که اومد شاخ درآوردم
کارت هدیه 42 اینج 57000 شده 500 تومن؟؟؟
پس سر من که دوهفته پیش خریدم کلاه رفته؟؟؟
قیمت 42 اینج 57000 بود 1850000 که وقتی با سینما خانگی برداشتم 300 کارت هدیه دادن
الان دیدم هم قیمت شده 1750 هم کارت هدیه شده 500
یعنی 300 تومن ضرر کردم!!!
سلام کجا همچین چیزی نوشته که هدیه شده 500 تومن اونم برای 42؟نقل قول:
منبع معتبری دارید؟نقل قول:
آخه با من هم که تماس گرفتن چند روز پیش گفتن 300 تومن شارژ میشه
ولی میدونم قیمت 57000 اونم 42 اینچ 100 هزار تومن اومده پایین
چرا فایلهای فلش مثل فایلهای ویدئوی سایتهای مثل یوتیوب رادر بروزر پخش نمی کند
آره من امروز جمهوری بودم. 500 هزار تومنه و 47تش 700 هزار تومن
با سلام
كسي قيمت 50PZ9500 رو ميدونه؟
با سلام
كسي هست كه پلاسما سه بعدي مدل 50PZ5500 خريداري كرده باشد؟
---------- Post added at 01:38 PM ---------- Previous post was at 01:37 PM ----------
با سلام
نظرتون راجع به سه بعدي پلاسما و سه بعدي LED چيه؟ كداميك بهتره؟
سلام دوستان من lw65100 گرفتم باسینمای خانگی واقعا عالیه فیلم3dهم روش دیدم عالی بود فقط یه سوال دارم تو منطقه ماadsl جواب نمیده چطوری میتونم به اینترنت وصل شم از این مودم های فلشی زدم کانکت نشدم از طریق خط خونه با کابلی چیزی میشه کانکت شد تو رو به خدا کمک کنید مرسی از سایت خوبتون
دوستان برای راه اندازی مدیا لینک سینما سه بعدی دقیقا باید چه کار کرد من هر دو فایل رو دانلود کردم هم فایل ویندوز رو و هم فایل مک رو فایل مک که اصلا باز نمیشه حالا باید چه کار کنم؟
كسي نيست جواب ما رو بده؟نقل قول:
با سلام
دوستان کسی راجع به lw95000 که 3d نیست اطلاعاتی داره؟به نسبت قیمتش اگه موجود باشه و مشکلی هم نداشته باشه خیلی مناسبه.من 3d واسم مهم نیست اگه کسی کمکم بکنه ممنون میشم.
مدل 6500 که 200hz و 1:8.000.000 است به نظرتون مناسبه با آپشن بهتری هست تو قیمت 2 میلیون؟
مرسی
سعید
با سلامنقل قول:
كسي نيست جواب بده؟
با سلام.
من یه lg lw4500 گرفتم. کیفیتش عالیه و خیلی از پسوند ها رو ساپورت میکنه. فیلم 3d رو با کیفیت مناسبی پخش میکنه.
اما یه فیلم 3d با حجم 4.5 گیگا رو با فلش نتونست پخش کنه!
مشکل از کجاست آیا میشه تلویزیون رو آپدیتش کرد؟
من یک فیلم ۶ گیگی را با فلاش زدم به تلویزیون lw65100 تصویر را راحت نشون میده ولی گفت صدا را ساپورت نمیکنه ولی بلوری پلیر راحت پخش کردشنقل قول:
کیفیت تبدیل شده تصاویر دو بعدی به سه بعدی چطوره مدل 57000 مثل یه فیلم سه بعدی هست یا حداقل شبیه به اون ؟؟؟
با سلام دوستان من باlw57000 به اینترنت متصل شدم ولی lg apps غیر فعاله کسی میدونه چطور باید فعالش کرد؟اصلا تو ایران فعال میشه؟!