نقل قول:
آقا درست شد...
خدا عمرت بده...!!
:11::11:
اگر آخرین ورژن کاتالیست رو که مال فوریه 2011 هست رو دانلود کنید این گزینه ها رو داره...نقل قول:
Printable View
نقل قول:
آقا درست شد...
خدا عمرت بده...!!
:11::11:
اگر آخرین ورژن کاتالیست رو که مال فوریه 2011 هست رو دانلود کنید این گزینه ها رو داره...نقل قول:
لینکه جدید برای patch1.01
کد:http://bitshare.com/files/2urrh2jh/sr-acbd1r.rar.html
با تشکر از همکاریت علی جان! :31:نقل قول:
تکمیل میکنم اون پستمو... اینی که میگم در نسخه های قدیمی تره:
Catalyst Control Center رو باز کنین. به قسمت 3D و سپس All Setting برین. گزینه های Use Application Settings رو فعال کنین.
ویرایش شد!
آقا این جا کسی هست که فایل host سالم رو داشته باشه برام آپ کنه؟ من وقتی می خوام به لانچر وصل شم ارور internet access problem میده . ظاهرا اشکال در فایل host است.
سلام دوستان عزیزنقل قول:
من یه مشکلی دارم.وقتی به قسمت restored memory میرم تو بخش لودینگ بازی بعد از حرفهای اون دو نفر که یکیش ویلیام هس ، گیر میکنه و همون جا میمونه و اتزیو هم دیده نمی شه(آخه تو بخش لودینگ بازی اتزیو وسط تصویر هس) خلاصه تو همون بخش گیر می کنه و مجبور میشم از بازی خارج بشم.
در ضمن از کرک اسکیدرو استفاده می کنم.
یه مشکل دیگه ای هم داشتم و دارم.من تو همه ی این سه نسخه ی اساسینس کرید ( تو همشون ) مشکل تطابق صدا و تصویر رو دارم.اینو چکار کنم؟؟
با تشکر
سلامنقل قول:
شما پچ 1.01 رو نصب کردی؟
چون یکی از باگهایی که تو این پچ رفع شده همین گیر کردن تو لودینگ ناپدیدشدن داوینچی هست
من تو این بازی مشکل تطابق تصویر و صدا دارم
حتی رزولوشن رو کم کردم ولی هنوز این مشکل هست
کاری برا رفع مشکل میشه کرد؟
نه دوست عزیزنقل قول:
دانلودش کردم ولی وقتی می خوام نصبش بکنم پیام میده که این آپدیت با بازی نصب شده ی شما سازگاری نداره!
حالا چیکار کنم؟؟؟
با تشکر
منم همین مشکلو داشتم این اپدیتی که تو پست362 گذاشتم دانلود کن حل میشهنقل قول:
سلام دوستای عزیز.آقا من یه مشکل داشتم.
من با گیم پد بازی میکنم اما اصلا نمیتونم صلاح هام رو عوض کنم
میشه کسی کمکم کنه؟؟ممنون
کسی نیست جواب منو بده؟:19:نقل قول:
سلام این restored memory چجوری میاد؟
فایل Codex Edition Content Unlocker رو که در این تاپیک معرفی شده, اجرا کنین... Restored Memory بعد از سکانس 3 باز میشه.نقل قول:
برای من اسلو موشن اجرا میشه اما چون دوست دارم بازی میکنم :31:نقل قول:
خیلی ببخشید Restored Memory چی هست :20:نقل قول:
پیدا کردم
من این فایل رو دانلود کردم و بعد اجراش کردم در پوشه نصب بازی یک فایل به اسم :
Codex Edition Unlocker
ایجاد شده که درش دو فایل با نام :
unins000
قرار داره
وارد بازی که میشم روی نقشه هیچ علامتی ظاهر نمیشه !!! البته بگم بازی رو بطور کامل تموم کردم. حالا باید چی کار کنم ؟
فقط میتونم بگم اگه پچ بازی رو نصب کردین حتما این کارو بکنین.نقل قول:
پچ ؟ نه آخه تمام لینکایی که در تالار معرفی شده رو امتحان کردم ولی هیچکدوم کار نکرد !
عزیز من خوب شما که پچ رو نریختی مشخصه این دی ال سی برات کار نمی کنه !نقل قول:
یکی از تغییراتی که این آپدیت تو بخش سینگل پلیر انجام میده فعال شدن DaVinci Disappearance DLC هست :
Fixes an issue that prevents the player from accessing the DaVinci Disappearance DLC under certain circumstances.
همه ی لینک ها کار می کنه ولی هیلتر هستن متاسفانه !!!!
شما از این لینک دانلود کنید
کد:http://uploadfa.com/7ln70h7uia2r
آقا یک سوال:
اگه پچ رو نصب کنیم با همون کرک اولیه بدون پچ میشه بازی کرد؟ یا یک کرک جدید تر نیازه؟؟؟
پچ ورژن 1.1 کرک مخصوص به خودش رو داره. تو لینکهای دانلود به همراه پچه...نقل قول:
سلام ...
من ميخوام پچ رو نصب كنم اين ارروورر رو ميده ...
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بعد يه سوال ...
براي نصب اون انلاكر بايد حتما پچ 1.1 نصب كرد ؟؟
فکر نمی کنم آنلاکر به پچ 1.1 ارتباطی داشته باشه.
در مورد ارور هم احتمالا دی وی دی شما اشکال داره.
واسه من که ربط داشت.باید پچ رو نصب کنی عزیز.نقل قول:
دوست عزیز من آنلاکر رو نسخه 1 بازی نصب کردم مشکلی نداشت. فقط وقتی نصبش میشه پروفایلتو حذف می کنه و باید یه پروفایل دیگه بسازی.
حرف شما رو قبول دارم .واسه منم آنلاکر فعال شد(بدون پچ) ولی تو قسمت رستور مموری ،تو لودینگش گیر می کرد.واسه همین این پچ لازمه که اون باگی که تو قسمت لودینگ هست رو درست کنه.نقل قول:
حالا این تجربه شخصیه من بود.
البته اینم بگم که بعد از نصب آنلاکر و پچ هیچ نیازی به تغییر پروفایلتون ندارین.( واسه من که این جور بود.):20:
با تغییر در reg هم درست نشد . پچ نصب نمیشه ، البته نسخه ای که من دارم کرک سر خوده راه حل دیگه ای نیست امتحان کنیم
با تشکر
نقل قول:من كه دي وي دي ندارم ...همين پچ صفحه اول اين اررورر رو ميده ...نقل قول:
كسي نظري نداره ؟؟
سلام
چه طوری میتونم فول اسکرین کنم؟
تمام رزولوشن ها رو هم بررسی کردم
رزولوشن ویندوز با رزولوشن بازی یکسانه 1680*1050
از دوستانی که جواب سوال دادن تشکر کردم
فقط این codex برا من کاری تو بازی نمی کنه من پچ 1.0.1 هم نصب دارم
سلام میشه یکی بگه جریان این پچ آپدیت ها چیه؟
کارشون چیه؟ ورژن بازی رو از کجا باید ببینم؟
یه سوال داشتم من پچ 1.01 و انلاکرو نصب کردم الانم تو سکانسه 7 هستم تا الان هیچ restored memory تو نقشه پیدا نکردم؟!!!!
برا من هم اتفاقی نیفتاد تازه تو about codex نوشته قابل اجرا بر روی نسخه 1.00 و1.01 بازی:13:نقل قول:
دوستان کسی ترینر واسه بازی داره ؟ این سایتای خارجکی هم که همه پولی شدن....
سلام من از این استفاده کردم :نقل قول:
کد:http://persiandrive.com/449751
از دوستان میشه خواهش کنم یکی سیو بازیشو اپلود کنه که توش این restored memory هم باشه!!
نقل قول:
بفرما دوست عزیز این ترینر خیلی خوب هست 5 نفر هم تست کردند و چواب داده
لینک
کد:http://www.gamescheatdirectory.com/PC-Windows/Assassins-Creed-Brotherhood-Trainers-Cheats
موفق باشید:11:
شما اگه سیوتون رو اپلود کنین بهتره... نگاه کنیم که ایراد کار از کجاست.نقل قول:
هومن جان این سیو بازی من از ترینر و این چیزا هم استفاده نکردم، پچ و کرک رو نصب کردم و اون فایلی هم که در تاپیک بازی خودت گذاشتی نصب کردم ولی هیچی بنام Restored memory یا لباس و این پیزا اضافه نشده !!! :نقل قول:
کد:http://www.upload4files.tk/download.php?file=b2c9f668aa36e7accc013c6c863959f3
سلام،نقل قول:
دوست عزیز من سیو شما رو دانلود کردم، درست می گید هیچ چیزی تو نقشه پیدا نیست...
شما فایل زیر رو دانلود کنید
اگر ویندوز 7 دارید در مسیر زیر کپی کنید:کد:http://hotfile.com/dl/112902179/29d7612/ACB_DLC_Unlocker.rar.html
C:\Users\(User Name)\Saved Games\Assassin's Creed Brotherhood\Saves
اگر ویندوز XP دارید در مسیر زیر کپی کنید:
C:\Documents and Settings\(User Name)\Application Data\Ubisoft\Assassin's Creed Brotherhood\Saves
اگر درست شد تو تاپیک بگید...
آقا پچم نصب كردم ولي بازم هنگ مي كنه
واقعا بايد تا اومدن پچ هاي بعدي صبر كنم يا راه ديگه اي هم هست؟!