حق با شماست . آدم بعضی وقتا انقدر درگیر مسائل میشه که عقلش دیگه جواب نمیده . مرسی عزیز
Printable View
حق با شماست . آدم بعضی وقتا انقدر درگیر مسائل میشه که عقلش دیگه جواب نمیده . مرسی عزیز
شاید ( و فقط شاید ) بتونید با روابط فراقانونی بعدها به فکر کار در شعبه هم باشید ، البته سابقه ی کاری خوبی محسوب میشه از این حیث /نقل قول:
برای این که بشه با اطمینان خاطر از سابقه ی کاری صحبت کرد بین 6 ماه تا یکسال لازم هست تا با انواع بیمه ها و با برنامه های کامپیوتری صدور و چاپ بیمه نامه آشنایی پیدا کنید ( چون برخی بیمه ها هستند که مهجور هستند و برخی نمایندگی حتی در سال یکی هم از اون نوع بیمه صدور نمیکنند )
سلام ببخشید یه سوال داشتم در مورد یه کار جدید تویه یه مرکز که یهش می گن نمایندگی.
نمایندی رباتیک برگذاری کلاس.
مثلا با یه مدیر دبستان . مدیر دبستان به ازای هر دانش آموز یه مبلغ از من می گیره مثلا 10 تومن منم این پول رو از هزینه ثبت نام دانش آموزان میدم
فرضا هر دانش آموز 60 تومن برا ثبت نام یه ترم واریز می کنه (15 جلسه در 2 ماه) ، تقریبا نصف 60 تومن خرید ربات برای دانش آموز میشه ساعتی 3 ت برا مدرس دانش آموزی 10 ت برا مدیر مدارس (برای بازاریابی دانش آموزاش و همینطور در اختار گذاشتن مکان)
و مابقی هم برا نمایندگی که هر 20 نفر حدود 350 هزار ت میشه...
چجوره آیا ارزش داره؟ :11:
سلام دوستان
من می خوام یک نمایندگی پوشاک(مانتو فروشی یا کفش فروشی) بگیرم
لطفا راهنمایی کنید که از کجا نمایندگی بگیرم؟
چقدر سرمایه میخواد؟
مشکل بنده خدا اینجاست که کاری براش پیدا نمیشه که بیمش کنه همه شرکتها قراردادی کار میکنننقل قول:
بچه ها اگه شما بخواید یه مغازه بزنید سمت چه کاری میرید؟
من دیپلم علوم تجربی دارم!
اگه بخوام تو بانک استخدام شم بایستی چیکار کنم؟
اصلا میشه؟
باید دید موقعیتش کجاست ،نقل قول:
کافی نت ، پلیس +10 ، سوپر مارکت ، گیم نت و..... همه ی اینها بسته به موقعیت و نیاز محل هست.
بعید میدونم کاسب با مرام پیدا شه که بیاد جوابتو بده:13:نقل قول:
جالبه منم میخواستم بدونم. به نظرم بهترین کار اینه خودت بزنگی بپرسی از پاتن جامه یا شرکتای معروف دیگه! یا تولیدی ها!
:27:
سلام ببخشید یه سوال داشتم در مورد یه کار جدید تویه یه مرکز که یهش می گن نمایندگی.نمایندی رباتیک برگذاری کلاس.مثلا با یه مدیر دبستان . مدیر دبستان به ازای هر دانش آموز یه مبلغ از من می گیره مثلا 10 تومن منم این پول رو از هزینه ثبت نام دانش آموزان میدمفرضا هر دانش آموز 60 تومن برا ثبت نام یه ترم واریز می کنه (15 جلسه در 2 ماه) ، تقریبا نصف 60 تومن خرید ربات برای دانش آموز میشه ساعتی 3 ت برا مدرس دانش آموزی 10 ت برا مدیر مدارس (برای بازاریابی دانش آموزاش و همینطور در اختار گذاشتن مکان)و مابقی هم برا نمایندگی که هر 20 نفر حدود 350 هزار ت میشه...چجوره آیا ارزش داره؟
سلام
مى خواستم بدونم که ىکى که فارغ التحصىل رشته ى مکانىک ىا ىا برق ىا مهندسى پزشکى از دانشگاه سراسرى شىرازباشه و سر ماىهش هم 150 ملىون باشه چه کارى رو مىتونه تو شىراز شروع کنه??????
سمت کافی نت اینا نرو.ذس ادمو میکشه.خدا نکنه شریکی هم بزنید.نقل قول:
باید دید موقعیتش کجاست ،
کافی نت ، پلیس +10 ، سوپر مارکت ، گیم نت و..... همه ی اینها بسته به موقعیت و نیاز محل هست.
ما همین امروز جمع کردیم.واقع بینانه بری جلو خیلی خوبه اما خیلی ریزه کاری داره....خواستی بعدا با هم بیشتر میصحبتیم.
اقا ما داریم میزنیم تو خط لب تاپ و سخت افزار....نظرتون چیه؟با تجربه ها و کسایی که این کارو کردن نظر بدن.
اگه با تجربه داریم امار بده با هم بیشتر صحبت کنیم..
منتظریم... ممنون.:11:
من خودم از چند شرکت معروف برای نمایندگی پرسیدم اکثرا سفته و تضمین میخواستن و میشد با 5 میلیون نقد نمایندگی گرفت ولی خب محدودیت زیادی برات میزارننقل قول:
به نطرتون وارد کردن لباس از دبی چقدر دردسر داره؟ چقدر سرمایه میخواد؟
فعلاً که بانک مرکزی چون بازار تو دستشه داره سکه رو هر روز گرونتر میکنه و با تفاوت 40-50 تومنی نسبت به قیمت واقعیش میفروشه و همه هم دارن میخرن. 30% افزایش قیمت در عرض ماه گذشته یعنی 150 تومن شما میشد بعلاوه 50 تومن . فعلاً کار همه همینه.نقل قول:
سراغ کار تولیدی نرو فقط
کسی در مورد فراخوان دفاتر خدمات ارتباطی اطلاعی داره؟
خواهشا جواب بدید
با سلام خدمت اخوان گرامي و تشكر از مدير ناظر براي ايجاد اين تاپيك عالي:31:
منم چند تا سوال داشتم و از دوستان مشاوره ميخوام كه كدوم گزينه در شهر مشهد بهتره
كارهاي كه الان مد نظرمه بترتيب :
1. كافي نت همراه با فتوكپي و پرينت عكس و نصب نرم افزار ( گوشي و ويندوز) ( طرفاي زواري شهر كه البته اجارش سر به فلك ميزنه)
2. اجاره خونه و باز كرايه دادن به زوار ( شغل نامردي هست و آخرش ميره تو پاچه زوار)
3. كله پزي و سيرابي
4. آبميوه گيري
5. فروش فقط مرغ كشتار روز با محصولاتش
6. كافه قليون خوانسار ( با توجه به بحث جمع شدن كافه در 14 استان و اينكه جواز جديد نميدن خيلي برام مبهمه كه امكانش هست يا نه )
7. چاپ عكس رنگي در 7 دقيقه ( دستگاه هاي بزرگ و با كيفيت نوريتسو كه البته قيمتش رو نميدونم ولي خوب مشتري داره )
8.بقالي يا همون سوپري
9. ماست بندي ( همراه با دوستم كه 8 سال كار كرده )
سلام.نقل قول:
به نظر من، کافی نت در مناطقی که از نظر فرهنگی و اطلاعات رایانه ای (و داشتن کامپیوتر و اینترنت) در سطح پایینی قرار دارند، و مناطقی که دانش آموز/دانشجو بسیار دارند (نزدیک مدارس/دانشگاه ها) به شدت جواب میده!
با اوضاعی که الان داریم و همه سازمان ها ثبت نام/خبرسانی اینترنتی دارند.
البته اسکنر (برای اسکن عکس 3*4) فراموش نشه!
موفق باشید ./.
1 : كافي نت همونطور كه خيلي صحبت شده بسته به جا مي تونه خوب يا بد باشهنقل قول:
2 : مالك منزلي كه اجاره مي كنيد اگه راضي نباشه مي تونه ازتون شكايت كنه و ملكشو پس بگيره الان هم كه فصل مدارس شروع ميشه زوار كم ميشن
3 : عاليه اگه بلد باشيد سود خوبي داره اما كلاس كاري افتضاح و هميشه بوي كله ميديد و مشكلات خودش...
4: اگه محل مناسبي بزنيد و كيفيت و تميزي كارتون و حفظ كنيد به دليل اينكه مقازه كوچكي هم لازم هست خيلي پر منفعت هست
5 : نمي دونم
6: كافه قليان كه بهترين و پردرامد ترين هست و اگه بتونيد مجوزشو بگيريد نونتون تو روغن هست (ميوه اي يادت نره كه بازارش توپه) فقط مهم اينه سيبيل يه عده رو درست چرب كني كه بهت مجوز بدن و البته تو اين جور قليوني ها عموما مشكلات معتادين و لات و لوت ها و چاقو كشها و اين جور مسايل هست كه بايد ببيني ميتوني از پس اين چيزا بر بياي يا نه ؟
7:نظري ندارم
8: بسته به مكانش ميتونه عالي يا افتضاح باشه
9: مثل 8
تشكر از نظرتون .
در مورد جواز كافه اطلاع دقيق ندارين؟ از آخر ميدن يا نميدن ؟ اگر بدن كه عاليه ، الان از حرم مطهر تا چهارراه ميدون بار اصلا كافه نداريم ...
درمورد كله پزي كه مطمئنم كار سختيه و بايد يك طباخ باشه اما آيا براي آبميوه گيري گذروندن يك دوره يكماه شاگردي لازمه؟
راستي در مورد فروش فقط مرغ خيلي از مغازه ها رو ديدم كه فقط با همين محصول كار ميكنن مرغ و دل و جيگر مرغ و پاچين ....
با سلام
هزینه راه اندازی یه دفتر فنی تر وتمیز که خدمات تایپ و تکثیر و چاپ و پرس و .... انجام بده چقدر در می یاد
هزینه تعمیرات ماهیانه دستگاه ها چقدره
سودش چطوره و به نظرتون با دوستم شریک بشم چون سرمایه کم دارم
بعدشم من لیسانس نرم افزارم به نظرتون کار درستی لیسانسم بذارم کنار و برم مغازه بزنم
می خواهم یه جای خوب کرایه کنم ولی می ترسم سر ماه اجاره در نیاد
دوستان من 8 میلیون پول دارم اما به درس و دانشگاه نمیتونم دست به کاری بزنم!
شما میگید با این 8میلیون چکار کنم؟؟ چون تو بانک گذاشتن که ضرره.
نقل قول:
سکه بخر از بانک خیلی بهتره.
نقل قول:الان سكه سود دهي داره اما اينكه 6 ماه ديگه نسبت به الان سود معقولي كسب كنيد بعيد هست ( اگه نخوايد با سكه ها بازي كنيد و فقط بخوايد بزاريد باشه) چون احتمال اينكه قيمت طلا طي ماه هاي اينده پايين بياد هستنقل قول:
در مورد اينكه با 8 ميليون چه ميشه كرد نظر من ثبت نام ماشين و فروش ازاد اون هست (سود حدود 24 درصدي براتون داره چون خود شركت 20% حساب ميكنه تفاوت شركت با بازار ازاد هم حساب كنيد 24 تا 30 درصد سود مي كنيد )
سلام دوستان
من طراحی وب سایت رو خوب بلدم و میخوام واشه خودم کار کنم.چطوری میشه سفارش یگیرم؟
نرم افزار فتوشاپ رو هم کاملا بلدم کجاها میتونم کار کنم یا اینکه برای خودم کاری بزنم؟
سود سکه در بلند مدت هست در کوتاه مدت آنچنان سودی نداره مگر اینکه وارد باشی و بدونی کی بخری و بفروشی و با این وضع اقتصاد قیمت سکه پایین بیا نیست و من ثبت نام ماشین رو توصیه نمیکنم به درده سرش نمی ارزه!نقل قول:
سلامنقل قول:
سلام دوستان
من طراحی وب سایت رو خوب بلدم و میخوام واشه خودم کار کنم.چطوری میشه سفارش یگیرم؟
نرم افزار فتوشاپ رو هم کاملا بلدم کجاها میتونم کار کنم یا اینکه برای خودم کاری بزنم؟
توصیه میکنم یه جایی پاره وقت استخدام بشی برای اونجا کار کنی مثلا 3 روز در هفته
که یه حقوق ثاتب بدونی داری
بعد یه وب سایت زیبا درست کن کارت رو توش شرح بده.....نمونه کار اطلاعات تماس و این چیزا ها رو توش بگنجون
یه کارت ویزیت زیبا چاپ کن و اون رو به هر کی احتمال باشه مشتریه بده..... حتی 1 درصد
اگر بتونی تبلیغ سایتت رو به ایمیل آشناها هم بفرستی (دوره ای) برات مشتری جور میشه
به نظرم اگه فقط برای خودت کار نکنی بهتره چون بازار معلوم نیست ممکنه 3 ماه هیچ پروژه ای نداشته باشی تو 1 ماه 3 تا پروژه داشته باشی
یه آب باریکه درست کن بعد تو وقت اضافی هم برای کار خودت تبلیغ کن تا شناس بشی...
موفق باشی
---------- Post added at 09:35 AM ---------- Previous post was at 09:34 AM ----------
منم می گم سکه بخری بهترهنقل قول:
دوستان من 8 میلیون پول دارم اما به درس و دانشگاه نمیتونم دست به کاری بزنم!
شما میگید با این 8میلیون چکار کنم؟؟ چون تو بانک گذاشتن که ضرره.
حداقلش اینه که تا حدی با تورم پولت به روز میشه...
خريد اوراق مشاركت چي؟خوبه
سلام بچه ها یک مغازه لپ تاپ فروشی چقدر سرمایه می خواهد مغازه هم اجاره ای آیا جواب می دهد
کار کردن با ماشین اصلا به صرف نیست با این شرایط بنزین و اصتحلاک بالای و قیمت گزاف لوازم یدکی
چند وقت پیش یکی از دوستام از من راهنمایی خواست که چه طور با یک ماشین در یک اداره دولتی کار کنم
دستمزد اون ساعتی بود که هر ساعت 2850
و از ساعت 8 صبح الی 2 بعداظهر یعنی 6 ساعت کار در مجموع روزی 17 هزار تومان در میانگین 24 روز که میشه ماهی 408000 هزار تومان
من به اون گفتم که اصلا قبول نکن چون هزینه هات بالا هست
هزینه بنزین درماه به حساب بنزین 400 تومانی که هم پایه گاز میشه + هرینه روغن+ هزینه لاستیک و....
10+10+100=120
30هزار هم در ماه برای اصتحلاک مخفی در نظر بگیریم مانده 250 هزار تومان
در کل کار با ماشین به صرف نیست اون هم در ایران با این کرایه های پایین
هر چه از ماشین کار بکشی از اون طرف هم باید بهش خرج کنی
حالا بماند تصادف +جریمه و...
خرید اوراق مشارکت مثل حساب سپرده توی بانک باز کردنه.فقط گاهی کمی سودش بیشترهنقل قول:
عزیزان بنده فوق لیسانس حسابداری دارم.
معدل لیسانسم 18.5 بود که با این معدل رتبه کشوری آوردم و به عنوان ممتاز و بدون کنکور وارد فوق لیسانس شدم و اونم با موفقیت گرفتم.
خیلی دنبال کارم ولی کو کار؟
حاضرم برای کار هر شهری برم. تهران، کرج، مشهد، شیراز، اصفهان، سنندج، شهرکرد و... کسی کاری برای بنده سراغ نداره.
موقعیت تدریس تو دانشگاه کاملا برام فراهمه ولی از تدریس زیاد خوشم نمیاد. لطفا کمک کنید. ثواب داره.
استخدام حسابدار
کد:http://www.rahnama.com/component/mtree/%DA%AF%D8%B1%D9%88%D9%87/35207/%D8%AD%D8%B3%D8%A7%D8%A8%D8%AF%D8%A7%D8%B1.html
معمولا چقدر تحويل ميدن ؟نقل قول:
سلام بچه ها یک مغازه لپ تاپ فروشی چقدر سرمایه می خواهد مغازه هم اجاره ای آیا جواب می دهد
در شهری مثل گرگان
بروتوی سایت ایران خودرو قسمت فروششنقل قول:
ماشین های مختلف رو گذاشته شرایط پیش فروش رو هم گذاشته.از 3 ماهه هست تا 1 ساله
سلام به همگی من دانشجو مهندسی برق هستم و 24 سالمه --من برای پیدا کردن کار این پست رو نزدم بلکه میخوام نکاتی رو که خودم فهمیدم برای دوستان باز گو کنم
اول اینکه اگر تو زندگی سرمایه انجنانی ندارید باید تخصص خودتون رو بالا ببرید دنیا دنیای تخصص هست --پس میتونید با اموزشگاه هایی که دوره های مختلف میذارند برید و مدرکی بگیرید و شروع کنید
اگر هم دانشجو هستید یا مدرک اکادمیک دارید که همون تخصص رو ادامه بدید--حتما شغلی پیدا میشه که به مدرکتون مربوط باشه --ولی در عوض حقوق کمی و مزایا کمی داره به مرور زیاد میشه
پس بالا بردن تخصص و گوش بزنگ بودن و همیشه روزنامه بازار کار بخرید و همشهری رو مطالعه کنید و به سایت سر بزنید
----------------------------------------------------------------------------------------------
---------------------------
اگر سرمایه دارید و به دنبال ایجاد شغلی هستید باید کمی تحقیق کنید ببینید از اطرافیان چه کمکی میتونید بگیرید و چه تجربه هایی دارند یا میتونید ریسک کنید و اون کاری رو که واقعا علاقه بهش دارید و صرفا به خاطر پول نباشه دنبال کنید خود به خود پول هم میاد
-------------------------
اگر هیچ کدوم ازاین موارد نیستید و دنبال مشاغلی مثل کافی نت و فست فود و.... هستید باید بدونید که رقبای زیادی دارید پس یا باید با قوای زیاد و سرمایه خوب کار کنید و یا باید خلاقیت داشته باشید
خیلی مهم است که کاری رو کنید که قبلا دیگران اون رو انجام نداده باشند --البته به مخاطب و مشتری و تعدادشون و بازار هم توجه داشته باشید
راحت ترین کار اینکه از کشورهای دیگه تقلید کنید و اگر دسترسی دارید یه سفر برید ببینید اونجا چه شغل ها و مغازه هایی هست که به در ایران میخوره
پس تقلید هم میتونه پول ساز باشه برای مثال میتونید از مواد غذایی شروع کنید مغازه ای بزنید که محصول غذایی جدیدی رو عرضه کنه
مثلا همین آیس پک ایده بسیار خوبی بود و شخصی که اینکارو کرد پول خوبی بهم زد ولی الان دیگه نو وتازه نیست
یه ایده دیگه هم برای درک بهتر میگم برای مثال تو کشورهای غربی مرسوم که فست فود هایی هستند که شما با ماشین میری داخل محوطه و از جلوی گیج رد میشی و غذا رو همون موقع سفارش میدی و جلوتر پولش رو پرداخت میکنی و تحویل میگیری بدون اینکه از ماشین پیاده شی
جالب نیست خیلی مناسب تهران هست هم تعداد ماشین زیاد هم تعداد افراد تنبل --پس میتونه موقعیت خوبی باشه
و مثال هایی از این قبیل سعی کنید کار تکراری نکنید فکرتونو باز کنید از تقلید استفاده کنید
ماشین !!نقل قول:
یه سری برید جلو نمایندگی ها
اصلا همچین کاری نکنید
برادر 2 تا سوال: بگو تا بهت بگمنقل قول:
عزیزان بنده فوق لیسانس حسابداری دارم.
معدل لیسانسم 18.5 بود که با این معدل رتبه کشوری آوردم و به عنوان ممتاز و بدون کنکور وارد فوق لیسانس شدم و اونم با موفقیت گرفتم.
خیلی دنبال کارم ولی کو کار؟
حاضرم برای کار هر شهری برم. تهران، کرج، مشهد، شیراز، اصفهان، سنندج، شهرکرد و... کسی کاری برای بنده سراغ نداره.
موقعیت تدریس تو دانشگاه کاملا برام فراهمه ولی از تدریس زیاد خوشم نمیاد. لطفا کمک کنید. ثواب داره.
1) کجاها برای کارآموزی تو مدت تحصیلت رفتی؟؟؟؟؟
2) از چه راه هایی برای پیدا کردن کار استفاده کردی ؟؟ هر جی بوده رو بگو....
بر چه اساسي اين حرف رو مي زنيد ؟نقل قول:
شما اين كارو كرديد ؟
دوست عزيز من خودم همين هفته پيش ماشيني كه نوشتم رو فروختم 7 ماه پيش 7 تومن واريز كرده بودم 1 ماه پيش هم 5.5 در مجموع شد 12.5و ماشين رو 15.300 فروختم حدود 300 هزينه محضر شد جدود 2.500 سود من شد
يه حساب كتاب ساده بكنيد سود 55% ميشه !!!!
پي نوشت وقتي كاري رو انجام نداديد يا اطلاعات قطعي نداريد بهتر نيست نظر ندهيم و اجازه دهيم افرادي كه تجربه و اطلاعات درست دارند بيان كنند ؟
---------- Post added at 01:36 PM ---------- Previous post was at 01:32 PM ----------
اتفاقا كار حسابداري و مالياتي الان زياد هست و عالينقل قول:
مهم تجربه هست البته
ما واسه شركت به يه حسابدار كه فقط 1 روز در هفته اونم 4 ساعت مياد تا كارامونو انجام بده و پيگيري كارهاي مالياتيمون باشه ماهي حدود 800 تومن ميديم
يشنهاد من اينه تو موسسات مالياتي دنبال كار بگرديد كم كم با فرايند اونها اشنا ميشيد و لينك هايي كه دارند رو ميشناسيد و ميتونيد براي خودتون كار كنيد
اقا وضعیت کار تو قشم چطوریاست ؟ میشه کاری گیر اورد - مدرکم که لیسانس کامپیوتره
هزینه اجاره یک خانه کوچک برای یک نفر دانشجوی ارشد چقدره؟هزینه های خوراک و ...
میشه کاری گیر اورد دستمزد ها انور ماهی چند تومان است؟
میخواهم ببینم ارزش داره بخاطر درس اینجا مغازه تعطیل کنم کوچ کنم قشم
کار و کاسبی میشه گیر اورد
انجا فکنم کوچک باشه خدمات کامپیوتری نشه زد