محسن جان اینجا کاملا دربارش بحث شده . روشهایی هم گفته شدهنقل قول:
کد:http://www.forum.p30world.com/showthread.php?t=192367
Printable View
محسن جان اینجا کاملا دربارش بحث شده . روشهایی هم گفته شدهنقل قول:
کد:http://www.forum.p30world.com/showthread.php?t=192367
پاسخ: سیستم را reset کن بعد از آ ن f8 را بزن تا با safe mode سیستم بالا بیاید سپس گزینه administrator را انتخاب کن اگر هنگام نصب password به administrator نداده باشی با admin وارد شوید .نقل قول:
جواب من رو بدید دیگه
با سلام
مشكل من در مورد يك اختار كه به محض باز كردن هر كدام از درايوها بر روي صفحه به نمايش درمي ايد هستش كه عدم خواندن اطلاعات توسط مموري را مي دهد البته ويندوز نيز عوض كردم اما با ز همان خطا را به نمايش مي گذارد و بعد از مدتي درايوها ديگر باز نمي شوند مگر ويندوز عوض شود البته با باز كردن هر پنجره پنجره اي جديد با ز مي شود در صورتي كه فولدر اپشن گزينه تك پنجره را فعال دارد
سلام احمد جاننقل قول:
خوبی دوست عزیز
سیستم شما ویرسی شده . و ویروس اتوران گرفته .
اگه به ادرسی که در امضاء من است رجوع کنید می تونید مشکلتون را راحت حل کنید .
موفق باشید .
با عرض سلام
كمك فوري
چندي پيش با اتصال مموري يك موبايل به كامپيوتر كامپيوتر من هنگ كرد بعد از ريست كردن كامپيوتر مجددا ويندوز بالا آمد اما از آن وقت به بعد هر گاه خواستم درايوي را باز كنم با خطاي
The instruction at "0x10013eb1"referenced memory at "0x01127ef5".the memory could not be "read".
Click on ok to terminate the program
و البته به غير از آن هر پنجره اي را كه خواستم باز كنم به جاي اينكه روي خود آن پنجره باز شود پنجره اي مجزا باز شد در صورتي كه تيك پنجره در قسمت فولدر آپشن پنجره ها به صورت تك پنجره است روبرو شدم گفتم شايد با تعويض ويندوز خوب شود اما اينگونه نشد با چند بار تكرار ديگر درايو مورد نظر باز نمي شود مگر با تعويض مجدد ويندوز ناگفته نماند كه ويروس ياب نيز چيزي به عنوان ويروس پيدا نكرد لطفا راهنمايي كنيد
دوست عزیزنقل قول:
من جواب شما را توی پست بالایی داده بودم . گفتم که سیستم شما ویروس autoran.inf گرفته است . اگه به ادرسی که توی امضاء من هست رجوع کنی میتونی از مشکل را حل کنی .
در ضمن ویروس autoran.inf توسط هیچ انتی ویروس پاک نمی شه و باید دستی اون را از بین ببرید . که نحوه از بین بردن اونا توی ادرسی که می بینید گذاشتم .
موفق باشید .
نقل قول:
سلام
یاسی جون ازاینکه به سوالم جواب دادی ممنون.
وقتی که درایو ویندوز رو Defrag میکنم اخرش پیغام میده که بعضی از فایل ها رو نتونست دیفرگ کنه
بیشترش هم مربوط به فایرواله و من اون رو بستم و دوباره دیفرگ کردم ولی باز هم نشد
نمیتونه بعضی فایلها رو Move کنه
چرا ؟
salam
moshkele man home page internet explorer ast ke dar hengam vasl shodan be internet hich page ra baz nemikonad va montahi mishavad be can not find server
ba tashakor az shoma
سلام دوست عزیزنقل قول:
دلیل اصلی این مشکل سرعت پایین isp که از اون استفاده میکنید هستش . بهتره با یه isp دیگه امتحان کنید .
موفق باشید .
دوست عزیز یا اون فایلها در حال اجرا هستن یا فضای خالی ندارهنقل قول:
کد:نوشته شده توسط Backstreetboys [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
وقتی که درایو ویندوز رو Defrag میکنم اخرش پیغام میده که بعضی از فایل ها رو نتونست دیفرگ کنه
بیشترش هم مربوط به فایرواله و من اون رو بستم و دوباره دیفرگ کردم ولی باز هم نشد
نمیتونه بعضی فایلها رو Move کنه
بهتره از برنامه های Defragmantation استفاده کنی . چون این برنامه ها قدرت بیشتری نسبت به disk defrahment خود ویندوز برای جابه جایی فایلهای دارند .
موفق باشی .
به غیر از مشکل isp ممکن است مرور گر شما دچار مشکل شده باشد پیشنهاد می کنم که مرور گر جدیدinternet explorer یا firefox را دوباره روی ویندوز نصب کنید.نقل قول:
فـــیلتر شکن استفاده میکنی؟نقل قول:
به نظر من برو چک کن ببین ------ ست شده یا نه ؟
لطفا من را راهنمایی کنید:در بالای desktop نواری باز شده که در آن متن وجود دارد .یعنی در حقیقت هر پنجره ای که باز می کنم( از هر برنامه ای) در بالای پنجره این نوار ظاهر می شود.این چیه؟ چه جوری می ره؟
سلام یاسی جاننقل قول:
خوبی دوست من؟
اگه می شه یه عکس از اون قسمت بزاری اینجا ممنون می شم .
موفق باشی .
سلام
من دانشجوي رشته مهندسي كامپيوتر هستم .ميخواهم كه موضوع خوب وبه درد بخور براي پروژه ام انتخاب كنم مي تونيد راهنمايي ام كنيد ممنون
سلام مهندسنقل قول:
خوبی ؟
راستش همه موضوعات کامیپوتر خوب هستند . شما خودتون باید انتخاب کنید .
راستی این پروژه مربوط به چه درسی هستش .
سیستم عامل ، ذخیره بازیابی یا این که پروژه پایان دوره هستش ؟
موفق باشید .
برنامه ای در این زمینه معرفی میکنیدنقل قول:
سلامنقل قول:
TreeSize Professional نرم افزاری جهت بهینه سازی سرعت هارد دیسک کامپیوتر شما و از بین برنده بد سکتورهای هارد و فشرده ساز و بهینه ساز هارد دیسک . دیفرگمنت دقیق و سریع هارد دیسک
می تونی از لینک زیر دریافت کنی .
کد:http://nima-dakhili.blogfa.com/post-74.aspx
O&O Defrag Pro برنامه ای عالی برای دیفرگمنت(بهینه سازی) هارد دیسک.
می تونی از لینک زیر دریافت کنی .
کد:http://www.oo-software.com/files/oodefragv8/OODefrag8ProfessionalEnu.exe
DownloaD&serial/crack
serial:00001974
موفق باشی .
:11:
با تشکر فراوان از مهدی
سلام ،امیدوارم که همه شاد باشن،چرا در بیشتر folder های سیستمم فایل tumbs قرار گرفته که پنج کیلو بایت هم فضا اشغال کرده .چی کار کنم بره؟اصلا چی هست ؟
سلام یاسی جاننقل قول:
امیدوارم حالتون خوب باشه .
فایل Thumbs.db فایلی هست که در خیلی از پوشه ها وجود داره .
کاربرد این فایل در پوشه های عکس هست . وقتی شما در ویندوز XP به پوشه های عکستون می رید عکس ها رو به صورت کوچیک شده می بینید ( thumbnails ) .
البته انجام این کار که عکس ها بصورت کوچک شده نمایش داده بشن کمی طول می کشه به همین دلیل ماکروسافت این فایل رو درست کرده ، که کارش اینه که از اتلاف وقت برای دفعه های بعدی جلوگیری می کنه
یعنی اطلاعاتی رو در این فایل cache می کنه که بعدا هنگام رجوع از روی این فایل اطلاعات رو بخونه .
بماند که این فایل بعضی موقع ها مشکلاتی درست می کنه و کارائی لازم رو نداره . اگه شما از این فایل خوشتون نمی یاد و یا کامپیوتر پرسرعتی دارید می تونید براحتی این عمل رو غیرفعال کنید .
برای غیرفعال کردن به آدرس زیر بروید :
Control Panel -> Folder Options -> View and check the option that says “Do not cache thumbnails
حالا شما می تونید تمام فایل های Thumbs.db رو پاک کنید و مطمئن باشید که دیگه قیافه این فایل رو نمی بینید …
موفق باشی .
خیلی ممنون از راهنمایی شما .سال خوبی داشته باشید.
من مشکلم نصب ویندوز sever 2003 که بعد از 50 روز یا بیشتر باید اکتیو کنم متاسفانه اینکارو بلد نیستم .
يه سوال فوري ؛
چطوري ميشه دو تا لاين ADSL رو با همديگه روي يه سيستم join كرد ؟
يه خط رو كه نميشه از طرف دو تا اپراتور ري آنژه كرد . پس تنها راه اينه كه از دوتا خط تلفن استفاده كرد
چطوري ؟؟
راستي يه سوال ديگه ؛
من خطم 512kbit هست ولي فكر مي كنم با اون سرعتي كه مي خوام ، ping نمي كنه . يعني سرعتش عاديه .
چه كار كنم كه سيستم سريع ping كنه ؟
نه ! مثل اينكه كسي نيست جواب مارو بده!!
من کمی راهنمایی میخواستم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دبیر کامپیوتر من از من گزارشی خواسته تحت عنوان معرفی 10 نرم افزار و شماره ویرایش یا سال تولید و شرکت تولید کننده و مزایا نسبت به نرم افزارهای مشابه.
لطفا به من کمک کنید برای طرح هر چه بهتر مقاله [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ممنون
تالار درخواست مقالاتنقل قول:
نقل قول:كسي نمي خواد جواب سوالهاي ما رو بده ؟نقل قول:
سلامنقل قول:
ببخشید میشه به من بگید که تاپیک درخواست مقالات کجاست یا لینکشو برام بذارید.ممنون میشم
آخه من هر چی گشتم پیداش نکردم
تالار درخواست مقالات :نقل قول:
کد:http://forum.p30world.com/forumdisplay.php?f=77
نقل قول:
سوالتون رو در بخش شبکه بپرسین ، زودتر به نتیجه میرسین
نقل قول:
يه سوال فوري ؛
چطوري ميشه دو تا لاين ADSL رو با همديگه روي يه سيستم join كرد ؟
يه خط رو كه نميشه از طرف دو تا اپراتور ري آنژه كرد . پس تنها راه اينه كه از دوتا خط تلفن استفاده كرد
چطوري ؟؟
چرا میخوای این کار رو بکنی ؟ سرعت کمه ؟
نه انصافا بد نيست! تقريبا بين 60 تا 65 ميچرخه!!نقل قول:
الان خطم 512 هست .ولي من حداقل 1مگابيت لازم دارم
ISP پيدا نميشه كه بيشتر از 512 بده
تازه همينشم به هزار بدبختي و مجوز ميگيرم
لطفا مرا راحنمايي كنيد؟:42:
اها راستي جريان ping
چيكار كنم سيستم سريع pingكنه؟