عزیز دل ما 36 صفحه فروم بحث کردیم سر اینکه آیپد یا زوم . حالا دوباره میپرسی :31:نقل قول:
2 نظریه اینجا مطرحه . اول سر سیستم عامل ، دوم نرم افزار . همون طور که میدونی سیستم عامل های تجهیزات شرکت اپل همه IOS هست . ولی موتورولا از سیستم عامل android استفاده میکنه .
من خودم به شخصه از IOS خوشم نمیاد . با این وجود نمیتونم منکر آمار بالای تعداد نرم افزار های این سیستم عامل بشم . ولی خوب این موضوع رو هم در نظر بگیرید که قدمت IOS کجا و قدمت android کجا .
از نظر ساختار سخت افزاری xoom واقعا بی عیب و نقصه به شکلی که هیچ تبلتی از این نظر نمیتونه با موتورولا مورد قیاس واقع بشه . در واقع XooM تبلت آیندست (البته فقط از نظر پشتیبانی نرم افزاری ). ولی از آیپد الان میشه استفاده کرد . :19:
پورت های تبلت هم خودش جای بحث داره که مثلا زوم رم خارجی میخوره . پورت USB داره ولی آیپد ..... !!!
باز هم یک موضوع وجود داره که نمیشه نقض کرد و اون اینه که پردازنده های ARM با قدرت پردازش بسیار بسیار بالا در حال تولیده که تا چند وقت دیگه به استفاده انبوه میرسه . که در اون صورت نمیشه تبلت های امروزی رو با اون ها مقایسه کرد . :8:
من یه سوال دارم . گذاشن لینک محدودیت داره که آدرس دومین رو پاک میکنید ؟ :13: