نقل قول:
خب شما تست كن اگه مشكلي نبود كه بگيم دوستان ديگه هم استفاده كنند:46:
Printable View
نقل قول:
خب شما تست كن اگه مشكلي نبود كه بگيم دوستان ديگه هم استفاده كنند:46:
این بازی چرا اینقدر سنگینه؟گرافیکش هم که خیلی خوب نیست بگیم واسه اونه :13:
تو پایینترین سطح گرافیک باز هم افت فریم دارم!!
البته کارتم 9500gt هست که ضعیفه ولی تو nfs با بالاترین سطح گرافیکی که خیلی گرافیکشم بهتر از این بود هیچ افت فریمی نداشتم...
البته من نسخه rip شده رو دانلود کردم
آپدیت 3 + کرک رو هم ریختم
مشکل از بازی منه یا کلا اینجوریه؟
ممنون :10:
نقل قول:
نه عزیز بازی به این سنگینی هم که شما میگید نیست سیستم شما هم زیاد پایین نیست ولی کلا بازی بعد از مدتی افت فریم پیدا میکنه ولی نه تا حدی که رو مخ راه بره و اعصاب خورد کن بشه
درسته... ک.ر.ک 0.97 جدیده... اسم فایلش هم sr-tdu24 هستشنقل قول:
دانلود کنید... مشکل آپدیت از بین میره
تست کردم مشکلی نداشت و اجرا شد بازینقل قول:
سلام
دوستان من بازی رو دانلود کردم فکر کنم روسیه
باز که میکنم فکر کنم میخواد آپدیت بشه!
بعد که نم زیارم اپدیت بشه بهم دکمه play میده وقتی کلیک میکنم یه صحفه باز میشه که فکنم لادینگه بعد چند ثانیه بسته میشه!
کسی میدونه مشکل از کجاست 6 گیگ دانلود کردم حیف که کار نکنه
نقل قول:
شما زمانی که روی دکمه play میزنی یه پنجره باز میشه یعد روی گزینه yes کلیک کن تا بره توی بازی اگه نمیره توی بازی کرک به احتمال زیاد مشکل داره
که شما میتونی آپدیت 3 رو همراه با کرک دانلود کنی وبریزی توی بازی که مشکل حل بشه
اینم آدرس دانلود آپدیت 3 و کرک Skidrow با حجم حدود 54 مگ
کد:
http://bitshare.com/files/br0z1p19/Test-Drive.Unlimited.2.Update.3-SKIDROW.rar.html
موفق باشید:11:
سلام دوست عزیزنقل قول:
دانلود کردم و نصب با اجرا ی بازی 23 مگ آپدیت میخواست اونم دانلود کردم وقتی بازی رو اجرا میکنم تو همون لادینگ اول صفحه میپره :41:
دوست عزیز شما که آپدیت آخر رو هم انجام دادی باید این کرک رو بریزینقل قول:
برای همین نسخه 097
که حجمش 12 مگ هست
کد:
http://m0003.gamecopyworld.com/games/pc_test_drive_unlimited_2.shtml#Test%20Drive%20Unl imited%202%20v1.097%20
[MULTI5]%20No-DVD/Fixed%20EXE
من بعد از اکسترک کردن از روی سی دی وقتی که روی اینستار کلیک میکنم ارور ویندوز windows nt 5.1 رو میده و نصب نمیشه
آقا تورو خدا بگید چی کار کنم . دمتون گرم
نقل قول:
مرسی دوست عزیز ولی وقتی پنجره بازی باز میشه مثل قبل 2 ثانیه لادینگ میره بعد خودش بسته میشه
ویندوزت مگه چیه؟نقل قول:
مشکل شما ک.ر.ک نیست... ظاهرا نسخه Rip شده بازی رو دانلود کردینقل قول:
بازی Rip یا فشرده چون یه بار قبلا رو یه سیستم نصب و دوباره پکیج میشه، احتمال این جور مشکلات رو داره
البته اینم که میگم یه حدسه... گزینه های دیگه رو هم تست کن
سلام
دوست عزیز بنده ک.ر.ک نصب کردم و حالا برای ورود از من کانت در سایت آتاری میخواد
من در سایت مذکور ثبت نام کردم اما قبول نمیکنه
نکنه باید پسورد 16 رقمی داشته باشم تا آتاری اکانت منو قبول کنه؟
راهنماییم میکنید؟
ثبت نام تو اتاری فقط واسه اوناییه که بازیشون اورجیناله و میخوان آنلاین بازی کنننقل قول:
شما که بازیت ک.ر.ک شده هستش موقع ورود به بازی باید یه پروفایل آفلاین بسازی که اکانت آتاری هم نمیخواد
فقط یه اسم انتخاب میکنی و تمام
نقل قول:
و چجوری میشه بازیو اورجینال تهیه کرد؟
تو ایران نمیشه بازی رو اورجینال خرید... ولی مثل باقی دوستان میتونی Product Key اورجینال رو به قیمت حدود 20 تومن از سایتهای فروشنده تهیه کنینقل قول:
پول رو اینترنتی میریزی،،،، سریال رو از طریق SMS دریافت میکنی
---------- Post added at 04:52 PM ---------- Previous post was at 04:48 PM ----------
از کجا دانلود کردی؟نقل قول:
ایمیج بود یا Zip شده؟
بازی رو نصب کردی یا کپی...؟ و اگه نصب کردی شکل Installer رو Up کن... معلوم میشه
نمیدونم مال کجا بودنقل قول:
ایمیج نبود
بازی رو نصب کردم
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
راستی من سیو کامل بازی رو از یه سایت خارجی گرفتم اگه بهم یاد بدید چطوری اپلود کنم میزارم
قربون شکل ماهت... این بازی دست کاری شدس...نقل قول:
پکیج نصبی نسخه اورجینال متفاوته...
اگه نظر منو میخوای از بیرون بخری خیالت راحت تره
آرمین جان شدیدا باهات موافقم:13:نقل قول:
آقا یه نفر ترینری چیزی نداره معرفی کنه که فقط لیسانسها رو باز کنه...منم بیش از یه روز کامله که توی این Down the Mountain لعنتی موندم!!!!!
دیگه رسما دارم بالا میارم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] یکی به داد برسه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ترینر هست ولی فکر کنم برای حداکثر ورژن 86 هست توی گیم کپی مگا ترینر هست اون تا ورژن 86 داره با اون عین آب خوردن می تونی سات ها رو دستکاری کنی و راحت این مرحله کوفتی پایین اومدن از کوه رو رد کنی یادم انداختی حالم بهم خورد اونقدر توی اینجا ضجه زدم که نگو دیگه اواخر می کوبیدم به سرم اشکم در اومده بود فکر کنم تا مرز جنون رفتم وای وای نگو نگونقل قول:
خوب این سایت ترینری که به ورژن من بخوره و مجانی هم باشه!! پیدا و دانلود کردم:
کد:http://www.gamew0rld.com/test-drive-unlimited-2-5-trainer-2/
timer freeze هم داره که برای رد کردن چنین مراحلی هست...
گفتم شاید برای کسانی که مثل خودم تا مرز جنون رفتن [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] به درد بخوره..
گویا جنون نمیخواد دست از سر ما برداره. هر کاری کردم کار نکرد. شما امتحان کردید؟نقل قول:
احتمالا ترینره واسه ورژن شما نیست.........!!!!نقل قول:
گویا جنون نمیخواد دست از سر ما برداره. هر کاری کردم کار نکرد. شما امتحان کردید؟
بابا چرا ترینر میزنید !! اصلا اسم ترینر میاد حالم خراب میشه :41:چه کاریه خوب !!حاظرم بزنم بازیو پاک کنم اما ترینر نزنم !! لعنت به سازنده هاشون :21::39::21:
آی گل گفتی رفیق...نقل قول:
نمیدونم بازی با ترینر چه لذتی داره که اینجوری ملت دنبالشن... :13:
منم زیاد اهل دانلود ترینر نیستم چون خودم درست میکنم :31:(اونم فقط واسه پول)
بله شما باید روی آیکون launcher در پوشه_ ی اصلی بازی کلیک کنید اون گوشه_ی پنجره ای که باز میشه ورژن بازی شما رو نوشته باید از اون ترینری که به ورژن شما میخوره استفاده کنید...نقل قول:
(ضمنا اگه بازم با ترینر مشکل داشتید توی تاپیک مخصوص خودش مطرح کیند که بچه های کنسول باز, فحشش رو به من ندن:31::31:)
من فقط برای همین یکی مرحله ازش استفاده کردم چون به نظر من صلا مشکل داره!!نقل قول:
شما رو نمیدونم ولی من بازی رو فقط به خاطر این انجام میدم که ازش لذت ببرم و گاهی اوقات تسکین دهنده اعصابم باشه نه اینکه برعکس اعصابم بیشتر خورد شه!!:20:
عزیز من منظورم با شما نبود . کلا گفتم :20: - - اما این یه واقعیته و نباید توجیه بشه که کسایی که تو یه باز 4 بار میمیرن میرن ترینر میزنن !! اصلا گیمر نیستن !! این ها افرادی هستن که اصلا درک درستی از گیم ندارن !! هستن افرادی که بهترین بازی هارو کلا با ترینر شروع میکنن !!:2:اصلا لذت بازی به اینه که بازی کننده یه جاهایی به چالش کشیده بشه !! حالا بسته به تواناییش میتونه حالت اسون یا دشوار رو انتخاب کنه قبل از شروع بازی !!! :20: بهتره دوستانی که عادت کردن به اینجوری بازی کردن . ترک کننش !! یا اینکه اسم گیمر رو خودشون نزارن :13::11:نقل قول:
.
نکته :
محتوای مخفی: بازم میگم ...
.
ببخشید که نامربوط به تاپیک بود :31:
سلام دوستان من بازی رو از یه سایت تورنت کرفتم که حجمش 6.35 بود داخلشم سه تا فایل بود که یکیش key و بعدی یه فایل MDX و بعدیشم ایکون بازی بود .وقتی بازی رو نصب کردم یه صفحه باز شد که یه فایل 50 مگی رو دانلود کرد و وقتی تموم شد زدم play یه wizard مانند باز میشه و serial میخواد سریالو که وارد میکنم کانکت میشه و وقتی میخواد active بشه failed active میزنه !
من چکار کنم لطفا" راهنمایی کنید
دوست عزیز یه سر به پستهای قبلی بزن... آخرین ک.ر.ک Skidrow رو دانلود کن... جایگزین فایل اصلی بازی کن.... مشکلت حل میشهنقل قول:
خوب خدا رو شکر اومدیم به تاپیک مربوطه. :20: ورژن مربوط به بازی رو امتحان کردم، جواب نداد. ورژن های دیگه رو هم امتحان کردم، باز نشد. منم می خواستم فقط یه مرحله رو توش گیر کردم با ترینر رد کنم. چون بعضی وقت ها همونطور که گفتین بدجور رو اعصابه.نقل قول:
----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
ویرایش:
یک ترینر دیگه پیدا کردم که خوشبختانه جواب داد:
کد:http://www.megagames.com/download/TEST.DRIVE.UNLIMITED.2.V1.069.PLUS7TRN.H4X0R.ZIP
دوستان برای آخرین آپدیت لینک دانلود نیومده؟
دوستان من تو بازی وقتی می خوام سوار هواپیما میشم می خوام برم هاوایی از بازی میپره بیرون.چیکار کنم؟
کسی تا حالا این مشکل رو نداشته؟
توروخدا کمک کنید تا وسطاش رفتم حالا پریده بیرون؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
احتمال داره از کرک باشهنقل قول:
من بازیو دانلود کردم متاسفانه همش روسیه ایا راهی نیست بازی انگلیسی شه ؟
فکر نمی کنم از کرک باشه چون کسای دیگه با کرک مشکل نداشتن من 2تا کرکم تست کردم.شما غیر کرک اسکیدرو و ریلودد کرک دیگه ای میشناسین.یا کرک جدید این گروه ها؟؟؟؟؟؟؟؟نقل قول:
---------- Post added at 08:05 PM ---------- Previous post was at 08:04 PM ----------
باید فایل language بازی رو عوض کنی.یه فایل هست ولی مطمئن نیستم اون باشه.نقل قول:
نقل قول:
والا آخرین کرکی رو که برای آخرین آپدیت اومده و تست شده و جواب داده این هست
برای نسخه 097
که حجمش 12 مگ هست
کد:
http://m0003.gamecopyworld.com/games/pc_test_drive_unlimited_2.shtml#Test%20Drive%20Unl imited%202%20v1.097%20
[MULTI5]%20No-DVD/Fixed%20EXE
موفق باشید:11: