البته اگه میخوای با دزد یا اساسین بری بهتره جادوهای sorcery رو انتخاب کنی چون بیشتر به کارت و کلاست میان .نقل قول:
Printable View
البته اگه میخوای با دزد یا اساسین بری بهتره جادوهای sorcery رو انتخاب کنی چون بیشتر به کارت و کلاست میان .نقل قول:
با سلام و ممنون از راهنما ییتون
اگه کسایی که در بازی وسایل میفروشن رو بکشیم در مراحل بعد مشابهش هست ؟
مثلا من اون پیرمرد آهنگر رو اشتباهی کشتم که اسحه ها رو ارتقا میده کلید جنگل رو گرفتم
حالا جایی هست اسلحه هام رو دوباره در بازی ارتقا بدم؟
دو تا اژدهای بالای پشت بام هم کشتم یک کسی تو کلیسا وسایل میفروشه هم کشته شد:23:
لولم 45
دمت گرم، اونجا قتل عام راه انداختی دیگه :n02:نقل قول:
توی بازی همه رو میشه کشت، ولی خب بعضیا رو نباید کشت که متاسفانه شما این کارو کردی.
4 تا آهنگر توی بازی هست که هر کدوم قابلیت های خاصی دارن شما الآن یکی رو کشتی بنابراین دیگه از قابلیت هاش نمی تونی استفاده کنی (مثلا یکی از قابلیت هاش درست کردن شمشیر برقی بود که دیگه نیست)
اون بدبختی هم که رو سقف کلیسا کشتی، آدم بدرد بخوری بود و تنها راه نجاتت که اونو هم زدی کشتی، آفرین :n02:
اون یارو یه آپشنی داشت که اگه اشتباهی به یه خودی اتک بدی و طرف باهات شروع کنه جنگیدن (مثلا همون آهنگره که بهش اتک دادی و مجبور شدی بکشیش)، می تونستی بری پیشش یه پولی بدی تا بخشیده بشی و دوباره با NPC ها رفیق بشی ...
هر دو بار اشتباهی دستم خورد به کلید حمله :14:نقل قول:
با هام دشمن شدن یعنی به نظرشما دوباره از اول برم بهتره؟
خیلی بازیش حالا میده هیف دیر اینو دیدم نصف عمرم بر فناست :n02:
آدرس آهنگری بعدی رو میتونی حدودی بدی ممنون میشم تو یک پیج خودنم بعد از ناقوس بعدی :17:
خیلی ازناقوس اول فاصله داره؟
فکر کنم یکم در مورد بازی توضیح بدم به دردت بخوره :نقل قول:
اول اینو بگم که اگه به من بگن سه تا از بهترین بازی های عمرتو بگو قطعا یکیش اینه :n12:
1 - این بازی خیلی گسترده ست ... خیــــــــــــلی . می تونی از اول بری و اشتباهات قبلی رو نکنی، می تونی تمومش کردی یه بار دیگه بری و کارهایی که نکردی رو بکنی، با این تفاوت که بار دوم هم کاراکتر خودت قوی تر شده هم دشمنا ( خود من 3 بار این بازی رو رفتم و جزو معدود بازی هایی بود که بیشتر از یک بار تمومش کردم )
2 - توی این بازی قبلی و بعدی وجود نداره، چون کلا همه جا می تونی بری! آهنگرها 4 تا هستن ... یکی همونی که دیدی نزدیک کلیسا توی Undead parish ... یکی دیگه توی Catacombs هست که برای رسیدن بهش باید از یک راه تقریبا مخفی بری ... یکی توی Anor Londo هست که یه غول خیلی بزرگه و توی تالار سمت چپ غول های اون مرحله هست ... یکی هم که نیمچه آهنگره همون اول بازی توی فایر لینک می تونی بری پیشش، اون پایین توی New londo ruins هست که از راه سمت راست فایر لینک بری بهش میرسی.
3 - سعی کن هر جا می تونی بری، مثلا اینجوری نباشه که بیخیال فلان قسمت بشی، همه جا رو بگرد، چیز های عجیب غریب زیاد می بینی.
4 - داستان کاراکتر ها رو دنبال کن، خیلی جالبن.
5 - تا می تونی فارم کن و روح بگیر و خودتو ارتقا بده چون هر چی میری جلوتر بازی سخت تر و سخت تر میشه .
6 - کسی که بهت حمله نمی کنه رو نکش :n02:
من فکر کنم به باگ خوردم 4 تا روحو دادم لرد وسل کوفت کرد اما در باز نمیشه چیزی به نظرتون میاد ؟
سلام
بعد از مدت ها اومدم یه پیام بدم تا هم یک یادی از بازی بشه و هم شاید مفید باشه:n02:
من یه فیلم دیدم که یارو کنار در پرید تو دره سمت راست و مرد ، بعد وقتی بازی در حال لود کردن شد با استفاده از گزینه ی خروج ایکس باکس بود نمیدونم پلی استیشن بود از بازی خارج شد و وقتی دوباره بازی رو اجرا کرد و سیوش رو آورد از اون طرف در اومد.نقل قول:
این یه باگ برای استفاده نکردن از 4 تا روح بوده فکر کنم
شایدم 4 تا روح رو ندادی
شاید یادت رفته از سمت tomb of the giant بری و Nito رو بکشی
من پشیمونم دارک سولز رو خیلی دیر رفتم :دی
موقعی که بازی منتشر شد که کنسول نداشتم بعدشم که برای پی سی اومد احساس کردم زیاد بهینه نیست و پورت خیلی خوبی نشده و حتما هم بلزی دسته می خواد که من معمولا توی پی سی از دسته استفاده نمی کنم و دوس دارم بازی با موس و کیبورد بهینه باشه که این مشکل توی شماره دوم بازی حل شده و دقیقا توی پی سی بازی بهینه ست
بعد اینکه بازی برای پی سی منتشر شد تقریبا چند ماه بعدش من کنسول هم داشتم ولی زیاد پیگیر این بازی نشدم یعنی می خواستم بازیو بگیرم برم ولی موقعیتش پیش نیومد
پست های اولیه تاپیک هم خیلی جالبه
جا داره از علیرضای عزیز هم تشکر کنم که خیلی به بچه ها کمک کرد
یعنی بعضی از راهنمایی هاش خیلی عالی بود
حالا واقعا اونایی که چه نسخه کنسول چه نسخه پی سی رو شروع کردن و توی تاپیک اعلام کردن دارن بازیو میرن الان اعتراف کنن که همه شون بازیو تموم کردن؟ :دی
من یه بار بازیو رفتم بدون هیچ راهنمایی و چون زیاد بازیو بلد نبودم خیلی بد رفتم
بعدشم دوباره شروع کردم با Bandit رفتم که اینبار خیلی خوب رفتم و الانم دارم ادامه میدم
حتی اون باس فایت هایی که بعضی ها می گفتن خیلی سخته رو راحت بعد دو سه بار کشتم
نکته مهم بازی اینه که دیگه واقعا بی تعارف همه باید حداقل یکمی از Walkthrough و ویکی بازی و اینجور چیزا استفاده کنن وگرنه باید هی عذاب بکشی :دی
مثلا همین Drake Sword رو فک کنم کمتر کسی بتونه خودش بدون هیچ راهنمایی کشف کنه که باید بگیره
همین شمشیر خودش باعث میشه حداقل اوایل بازی یکمی راحتر بشه وگرنه بدون اون یه سری جاها غیر ممکن بودش
کلا از اون بازی هاست که ویکی اون خیلی به درد می خوره و می تونی جزئیات مختلفی رو از اون بفهمی
من دارم همون نسخه Prepare to Die Edition رو میرم ولی توی X360
پشیمونم بازیو دیر رفتم ولی این احساس رو ندارم مثلا یه بازی دو سه سال از انتشارش گذشت پس تموم شد نباید بری!
بازی های تاپ همیشه تاپن و حتی بعد از یه نسل هم بری برات لذت بخشن و من خودم خیلی بازی ها رو با تاخیر بازی کردم ولی جزو بازی های مورد علاقم تبدیل شدن
فقط یه مشکلی هست بازی حس کنجکاوی ایجاد می کنه و این خودش باعث اعتیاد میشه که آدم از کار و زندگی می افته :دی
نکته مثبتش اینه که مولفه های نقش آفرینی بازی فوق العاده ست یعنی توی بازی اگه پیشرفت نکنی یعنی الکی داری بازیو میری و هیچ کاری نمی تونی کنی و همین طور کلا انگار همه بازی براساس انتخابای گیمره چون میشه حتی یه نفر که به درد می خوره رو هم کشت و اون فرد دیگه اصلا وجود نداشته باشه و همین طور خیلی موارد دیگه که همه اینا باعث میشه که شاید 1000 نفر هم بازیو برن به 1000 حالت مختلف و با انتخاب های مختلف بازیو رفته باشن...
اره بابا . بدون ویکی که اصلا بازی های RPG حال نمیدن . مگه اینکه سیستم بازی نسبتا واضح باشه .نقل قول:
یه بازی مثل DS که همه چیزش secret ـه و واقعا بدون دفترچه راهنما یا ویکی نمیشه به Walkthrough ایده الت برسی . یا مثلا اسکایریم مخصوصا مود شده اش .
اما بیشتر بازی های CRPG یا Turn Based رو میشه بدون ویکی هم رفت . چون حملات به صورت اتوماتیک انجام میشه و کاراکتر هم که زیاد داری و بر خلاف بازی های RPG دیگه لزوم چندانی نداره که کاراکترت رو بخوای perfect در بیاری .
من توی بازی های دیگه معمولا قبل یه بار تموم کردن سمت ویکی و اینا نمیرمنقل قول:
مثلا در مورد همین دراگون جدید بعد یه بار تموم کردن رفتم ببینم که یه سری انتخاب ها از شماره های قبلی چه تاثیری توی این شماره داره و برای گیم پلی که مطمئنا اصلا بهش نیازی ندارم و فقط برای موارد خاص داستان
ولی بحث دارک سولز فرق داره چون مسئله بازی اینه که همین یه بار اولش رو تموم کنی حالا بارهای بعدی پیشکش :دی
برای دارک سولز بیشتر بحث گیم پلی و مکان ها و آیتم های مختلف به ویکی یکمی نیازه وگرنه داستانش رو آدم خودش متوجه میشه
بیشتر همین بار اول مهمه وگرنه مثلا ng+ رو که آدم بره دیگه بازیو قشنگ می دونه چه جوریه و مهم هم نیست اشتباه بزرگی کنه ولی توی بار اول اشتباه کنی ممکنه مجبور باشی از اول بری!
حالا جالبه توی این ویکی جزئیات همین ng+ رو هم نوشته و مثلا یه باس توی ng+ چه قدر روح میده
یه نکته هم اینکه اونایی که توی کنسول بازیو رفتن و dlc های بازیو رو هم نگرفتن حتما این نسخه Prepare to Die Edition رو هم باید یه بار تجربه کنن که برای کنسول هم موجوده
یه سری آیتم و سلاح و جادوی جدید که توی بازی هست به اضافه یه سری باس جدید که فک کنم تعدادشون 4 تا باشه
از این باس های جدید می ترسم و خدا می دونه چی هستن :دی
به نظرم این بازی باید بیشتر در ژانر ترسناک قرار بگیره!
توی بازی آدم همش ترس داره که یه اشتباه نابخشودنی انجام بده :دی
حالا یه تجربه جالب بگم که دیشب اتفاق افتاد
این Depth رو قبلا علیرضا تعریف کرده بود جای خطرناکیه بیشنر به خاطر غورباقه ها
من اون جا اولش زیاد به مشکلی نخوردم ولی اون چیزی که دوس نداشتم اتفاق افتاد یعنی افتادن به ته فاضلاب و مبارزه با این غورباقه ها !
بار اول همش ترس داشتم که یه وقت نمیرم تا نفرین نشم ولی راحت همه رو کشتم ولی جالبه دو بار دیگه هم باز افتادم پایین یعنی دیگه اعصاب برام نموند!
این مرحله حتی باس اون که یکمی سخت بود همون اولش کشتم ولی نمی دونم چرا حول شدم که روح ها رو از دست ندم
به خاطر همین همش دنبال bonfire بودم در صورتی که اگه یکمی دقت می کردم توی همون depth هم یه bonfire نزدیک بودش ولی من به سمت blight town و گفتم شاید bonfire جدید همون نزدیکاست ولی اون جا اولاش نبود و یکمی هم دشمنا سخت بودن و مردم و دفعه بعدی هم افتادم توی دره راحت 36000 روح پرید!
ولی دیگه بعد از اینجا ترسم ریخت یعنی بازی بهم زهرش ریخت ولی منم عوضش در ادامه میرم توی این darkroot garden حداقل چند صد هزار روح بدست میارم تا جبران اون بشه :دی
آره بخدا...من اینقدر به طرق مختلف خنده داری مردم که نگو.... اصلا اسم فاضلابه و blight town رو آوردی... یاد اون مسیرهای پیچ در پیچ و صدای موجوداتی که اونجا زندگی میکردن افتادم، اون کف bt که معلوم نیست چیه لجنه چیه اون کف...اون مگس مانندها گیر 3پیچ میدن بهت، میوفتن دنبالت.... دوباره بیخیال بازی شدم از ترس :دی آخه قبلا تا یه جاهایی رفته بودم ولی دیگه اعصاب برام نموند...یه مدت گذاشته بودم کنار گفتم بعدا از اول تر و تمیز میرم...که بعدشم برم سراغ شماره 2... ولی نمیدونم واقعا میتونم اصلا یا نه...همش تنهاییم تو بازی... دپرس میشم...اعصاب هم که برات نمیذاره...آخه یکم رحم کنید دیگه....یه چندتا bonefire بیشتر :'(نقل قول:
فقط تنها چیزی اصلا ازش لذت نبردم نا واضح بودنه داستان و نوع روایت کردنشه. میدونم اینم خودش جزویی از بازیه و اصلا چون اینطوریه حس مخوف تر و ساکت و جالبی داره.... ولی سلیقه ای شخصا با این قسمتش زیاد ارتباط برقرار نکردم و فقط به خاطر challenge و بقیه نکات مثبتش بازی میکنم تــــا دنبال کردن ماجراجویی خاصی و .... امیدوارم تو bloodborne این قضیه اینطوری نباشه...چون اگه داستانش هم کشش داشته باشه دیگه فکر کنم کسی از پای بازی بلند نمیشه :دی
میگم یه چیزی اگه مثلا سیستم سیو بازی quick saveیی بود بازم بازی جالب میشد؟ این هیجان کنونی رو داشت؟ یا فقط چون سیستم سیو اینطوریه اینقدر هیجان و ترس داره؟ کاری به گیم پلی و سیستم مبارزه اش ندارم که محشره. اتمسفرش هم خداس.هوش مصنوعی و .... موزیک ... ولی احساس میکنم همین یه نکته خیلی تاثیر گذاشته...فرض کن dragon age اینطوری بود..فک کنم سیستم سیو بازی روی حس کلی بازی تاثیر داره قشنگ... اینطور نیست ؟
یادمه igi 1 هم تو کل مرحله سیو نداشتی و در طول کل ماموریت تا سربازی چیزی میدیدم، قلبم میومد تو حلقم ... وقتی تیر میخوردم و میمردم هم که دیگه سکته ناقص...
به نظرم یه شعاری توی بازی وجود داره ، توی این دنیای بازی هیچ رحمی وجود نداره بلکه رم وجود داره یعنی دشمنان هی رم می کنن! :n09:نقل قول:
آره بخدا...من اینقدر به طرق مختلف خنده داری مردم که نگو.... اصلا اسم فاضلابه و blight town رو آوردی... یاد اون مسیرهای پیچ در پیچ و صدای موجوداتی که اونجا زندگی میکردن افتادم، اون کف bt که معلوم نیست چیه لجنه چیه اون کف...اون مگس مانندها گیر 3پیچ میدن بهت، میوفتن دنبالت.... دوباره بیخیال بازی شدم از ترس [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] آخه قبلا تا یه جاهایی رفته بودم ولی دیگه اعصاب برام نموند...یه مدت گذاشته بودم کنار گفتم بعدا از اول تر و تمیز میرم...که بعدشم برم سراغ شماره 2... ولی نمیدونم واقعا میتونم اصلا یا نه...همش تنهاییم تو بازی... دپرس میشم...اعصاب هم که برات نمیذاره...آخه یکم رحم کنید دیگه....یه چندتا bonefire بیشتر :'(
حالا دقیقا تا کجای بازی رفتی؟
اگه بخوای دوباره بری یه راهی هست که بشه قدرتت دو برابر بشه
یکی اینکه شمشیر دم اژدها رو توی همون اوایل بازی بدست بیاری که اینو احتمالا می دونی
یکی هم توی darkroot garden یه در مخفی هست که کلیدش هم 20000 روح می خواد اون جا بری خیلی میشه روح جمع کرد
چون دشمنا خنگن هی می افتن توی دره و در عرض 2-3 دقیقه یه بار میشه حداقل 6000 روح بدست اورد!
من الان توی این blight town فک کنم نزدیک به 50000 روح از دست دادم که دیگه برام مهم نیست چون هر وقت برگردم به اون darkroot garden دیگه توی روح جمع کردن رحم نمی کنم :دی
فقط این blight town دیگه واقعا سخته
میشه تا یه جاییش رفت ولی این نبود bonefire اذیت می کنه
امروز نزدیک 45 دقیقه داشتم می رفتم هیجی bonefire ندیدم و مردم و بازی از کلی عقبتر اومد!
البته فک کنم اشتباه میرم و یه bonefire هست که ندیدم وگرنه دیگه این فاجعه میشه!
داستانش یه مدل خاصیه دیگهنقل قول:
فقط تنها چیزی اصلا ازش لذت نبردم نا واضح بودنه داستان و نوع روایت کردنشه. میدونم اینم خودش جزویی از بازیه و اصلا چون اینطوریه حس مخوف تر و ساکت و جالبی داره.... ولی سلیقه ای شخصا با این قسمتش زیاد ارتباط برقرار نکردم و فقط به خاطر challenge و بقیه نکات مثبتش بازی میکنم تــــا دنبال کردن ماجراجویی خاصی و .... امیدوارم تو bloodborne این قضیه اینطوری نباشه...چون اگه داستانش هم کشش داشته باشه دیگه فکر کنم کسی از پای بازی بلند نمیشه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
داستانش نه میشه گفت خیلی فوق العاده ست نه بده یعنی یه جورایی نه نقطه قوت بازی نه نقطه ضعف بازی
بیشتر نقطه قوت بازی توی همین گیم پلی و اتمسفر و مولفه های نقش آفرینی و اینجور چیزاست
حالا من تمومش کنم می تونم بیشتر در موردش نظر بدم
صد در صد این توی هیجان بازی خیلی تاثیر داشتهنقل قول:
میگم یه چیزی اگه مثلا سیستم سیو بازی quick saveیی بود بازم بازی جالب میشد؟ این هیجان کنونی رو داشت؟ یا فقط چون سیستم سیو اینطوریه اینقدر هیجان و ترس داره؟ کاری به گیم پلی و سیستم مبارزه اش ندارم که محشره. اتمسفرش هم خداس.هوش مصنوعی و .... موزیک ... ولی احساس میکنم همین یه نکته خیلی تاثیر گذاشته...فرض کن dragon age اینطوری بود..فک کنم سیستم سیو بازی روی حس کلی بازی تاثیر داره قشنگ... اینطور نیست ؟
یادمه igi 1 هم تو کل مرحله سیو نداشتی و در طول کل ماموریت تا سربازی چیزی میدیدم، قلبم میومد تو حلقم ... وقتی تیر میخوردم و میمردم هم که دیگه سکته ناقص...
اگه بازی quick save داشت که شاید اینقدر قوی ظاهر نمیشد چون بازی یه مدل خاصیه اینم مدل سیو هم جزو اون قرار می گیره
ولی به نظرم برای بازی می تونستن درجه سختی بذارن
همین بازی هایی مثل دراگون هم توی درجه های سختی بالا خیلی سختن و گیمر رو عذاب میدن
یا حداقل دیگه یه چیزی اینکه نزدیک باس فایت های اصلی bonefire می ذاشتن
خداییش دیگه همه سختی های بازی رو میشه تحمل کرد و بعضی ها منطقیه و آدم بالاخره با تلاش می تونه ولی این که قبل باس فایت هم باید کلی راه بری دیگه واقعا آدم احساس جهنم بهش دست میده! :دی
البته ایراد خاصی نمیشه به این قسمت گرفت
من خودم حتما بعد از تمومش کردنش امتیاز بالا بهش میدم
ولی باز میگم این دو تا نکته باشه بازی بهتره
شاید بیشتر از 50 درصد گیمرها تا یه جایی برسن دیگه بی خیال بازی بشن
الان سیو بازیم هست، بازی هم نصبه و آمادس...من تا همین blight town ... رسیدم به باس قضیه... دیگه توبه کردم سمت بازی نرم... ولی دوست دارم از اول بازی کنم.نقل قول:
به نظرم یه شعاری توی بازی وجود داره ، توی این دنیای بازی هیچ رحمی وجود نداره بلکه رم وجود داره یعنی دشمنان هی رم می کنن!:n09:
حالا دقیقا تا کجای بازی رفتی؟
اگه بخوای دوباره بری یه راهی هست که بشه قدرتت دو برابر بشه
یکی اینکه شمشیر دم اژدها رو توی همون اوایل بازی بدست بیاری که اینو احتمالا می دونی
یکی هم توی darkroot garden یه در مخفی هست که کلیدش هم 20000 روح می خواد اون جا بری خیلی میشه روح جمع کرد
چون دشمنا خنگن هی می افتن توی دره و در عرض 2-3 دقیقه یه بار میشه حداقل 6000 روح بدست اورد!
من الان توی این blight town فک کنم نزدیک به 50000 روح از دست دادم که دیگه برام مهم نیست چون هر وقت برگردم به اون darkroot garden دیگه توی روح جمع کردن رحم نمی کنم
فقط این blight town دیگه واقعا سخته
میشه تا یه جاییش رفت ولی این نبود bonefire اذیت می کنه
امروز نزدیک 45 دقیقه داشتم می رفتم هیجی bonefire ندیدم و مردم و بازی از کلی عقبتر اومد!
البته فک کنم اشتباه میرم و یه bonefire هست که ندیدم وگرنه دیگه این فاجعه میشه!
با کلاس thief هم رفتم... تند و تند backstab ... خیلی حال میداد. اون حالت block کردنش هم خیلی بهش عادت نکردم ولی یاد بگیریم واقعا جواب میده. 100% میدونی... اسمش رو یادم رفته...
این darkroot garden رو که به گند کشیدم دیگه :n09: یکی دیگه از دلایل فرعیم که میخواستم از اول برم همینه....آخه بی جنبه بازی در آوردم اینقد پرتشون کردم پایین و روح جمع کردم ... دیدم یکم شاید بی مزه میشه... انگار cheat زدی... این قسمت رو از عمد گذاشتن ینی ؟ :n02: دوستم میکشتشون اینارو... میگفت پرتشون کنی پایین بی مزه میشه (البته وقت زیادی داشته لابد چون همین پرت کردنه هم خودش وقت میگیره چه برسه بکشیشون)
اتمسفر خود blighttown هم مثه یکی از قسمت های جهنم باید باشه...2 تا bonefire داره. یکی هم یه جای دیگشه. که نگم بهتره.. خودت کشفش کن که عذابشو حس کنی :n02:
نقل قول:
داستانش یه مدل خاصیه دیگه
داستانش نه میشه گفت خیلی فوق العاده ست نه بده یعنی یه جورایی نه نقطه قوت بازی نه نقطه ضعف بازی
بیشتر نقطه قوت بازی توی همین گیم پلی و اتمسفر و مولفه های نقش آفرینی و اینجور چیزاست
حالا من تمومش کنم می تونم بیشتر در موردش نظر بدم
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] داستان کلی رو ترجمه کرده شاید دیده بودی ولی این لینک دانلودش:http://www.mediafire.com/download/xkuqgsknc28n15v/Dark_Souls1_-_Story.pdf
باز اینطوری یکم اطلاعات دستگیر آدم میشه. (قسمت 2 هم ترجمه کردن ایشون)
دیگر نقاط بازی به قدری قوی و خلاق و کامله که به چشم نمیاد این قسمت، تازه بازم خیلی خوبه در کل. خوب تونستن matchش کنن با کلیت بازی.
قوانینی که تعریف کردن و سبک بازیش به نظرم به این مدل سیو میخوره...اینکه میمیری میتونی بری روحت رو پس بگیری...در بین راه هم باز روح جمع میکنی چون قبلی هارو کشتی.... بعد سیستم مبارزه چون کاملا مهارتیه...فرقی نمیکنه چه سلاحی داری، استاد باشی با دستای خالی هم میتونی بقیه رو از پا در بیاری ( که اینش واقعا جالبه) بعد باعث میشه هی مهارتت بره بالاتر...شاید سیستمش بیشتر استراتژی طور بود هی میمردی از اول ... کسل کننده میشد..ولی اینطوری جذابه...هی مبارزه میکنی و واقعا پیشرفت رو حس میکنی...حتی اگه هیچ کدوم از stats هارو نگیری. (یه ویدیو دیدم طرف کلا هیچی نداشت...لخت... میزد همه npc هارو)نقل قول:
همین بازی هایی مثل دراگون هم توی درجه های سختی بالا خیلی سختن و گیمر رو عذاب میدن
یا حداقل دیگه یه چیزی اینکه نزدیک باس فایت های اصلی bonefire می ذاشتن
خداییش دیگه همه سختی های بازی رو میشه تحمل کرد و بعضی ها منطقیه و آدم بالاخره با تلاش می تونه ولی این که قبل باس فایت هم باید کلی راه بری دیگه واقعا آدم احساس جهنم بهش دست میده!
ولی آره کاش حداقل نزدیک هر باس یه bonefire میذاشتن ...
( البته یه نکته ای هست که بعدا بهش میرسی، خودمم نرسیدم بهش، فقط خوندم راجع بهش که تا حدودی از عذاب کم میکنه )
داری کمکم هایپم میکنی برم شروع کنم بازی رو ... :n02:
کلاست چیه ؟ البته کلاس که مهم نیست...یعنی stats هات رو شبیه چه کلاسی بیشتر گرفتی... ؟
من همون theif یا rouge و ... کلا سریع و فرز بودن ...جا خالی بدیو از پشت بزنی... حیف که stealth خالص نداره...
parry رو میگینقل قول:
الان سیو بازیم هست، بازی هم نصبه و آمادس...من تا همین blight town ... رسیدم به باس قضیه... دیگه توبه کردم سمت بازی نرم... ولی دوست دارم از اول بازی کنم.
با کلاس thief هم رفتم... تند و تند backstab ... خیلی حال میداد. اون حالت block کردنش هم خیلی بهش عادت نکردم ولی یاد بگیریم واقعا جواب میده. 100% میدونی... اسمش رو یادم رفته...
البته من خودم این اواخر استفاده نکردم چون یکمی خطریه و ممکنه اشتباه کنی گرون تموم بشه
این blight town هم دیدی آماده نیستی می تونی فعلا نری برگردی جاهای دیگه بری و بعد آماده بودی بیای
به نظر من که بی مزه نمیشهنقل قول:
این darkroot garden رو که به گند کشیدم دیگه :n09: یکی دیگه از دلایل فرعیم که میخواستم از اول برم همینه....آخه بی جنبه بازی در آوردم اینقد پرتشون کردم پایین و روح جمع کردم ... دیدم یکم شاید بی مزه میشه... انگار cheat زدی... این قسمت رو از عمد گذاشتن ینی ؟ :n02: دوستم میکشتشون اینارو... میگفت پرتشون کنی پایین بی مزه میشه (البته وقت زیادی داشته لابد چون همین پرت کردنه هم خودش وقت میگیره چه برسه بکشیشون)
اتمسفر خود blighttown هم مثه یکی از قسمت های جهنم باید باشه...2 تا bonefire داره. یکی هم یه جای دیگشه. که نگم بهتره.. خودت کشفش کن که عذابشو حس کنی :n02:
چه طور توی بازی به خاطر یه اشتباه کوچیک یه دفعه 50000 تا روح از دست دادم بعد مثلا از این قابلیت بازی استفاده نکنم؟ من تا بتونم از این جمع می کنم و به هیچ وجه رحم نمی کنم چون همون طور که گفتم بازی یه ذره هم رحم نداره :دی
در مورد اون bonfire هم اتفاقا پیداش کردم و چند بار هم پیش باس رفتم ولی نشد بکشمش
میشه کشتش ولی مطمئنا باید human باشی و یه نفر رو قبلش ظاهر کنی وگرنه اصلا نمیشه
من یه دفعه یه نفرو ظاهر کردم بیشتر خونشو برده بودم ولی نامرد یه ضربه هایی داره یه دفعه کل خون میره
حالا جالبه یه ویدئو دیدم طرف با یه اسلحه زیر 100 داشت با این می جنگید یعنی واقعا خنده دار بودش! :دی
خودش هم قبلش می گفت که این قسمت سخته و از طریق آنلاین استفاده می کنه و یعنی طرف دو نفر رو ظاهر که و به جنگ این باس رفت و کلا باسه طرف اون نمیومد!
یعنی همین قابلیت آنلاین بازی خودش می تونه از سختی بازی کم کنه که متاسفانه من نمی تونم آنلاینشو برم
ولی در هر صورت میشه رفتش یعنی من از اون آهنگره یه چی گرفتم که فک کنم قبل این باس یه چیز خیلی خوب برام ظاهر کنه
فعلا اون جا رو برگشتم دوباره همون darkroot garden
آره قبول دارم به سیستم بازی کلا این میادنقل قول:
قوانینی که تعریف کردن و سبک بازیش به نظرم به این مدل سیو میخوره...اینکه میمیری میتونی بری روحت رو پس بگیری...در بین راه هم باز روح جمع میکنی چون قبلی هارو کشتی.... بعد سیستم مبارزه چون کاملا مهارتیه...فرقی نمیکنه چه سلاحی داری، استاد باشی با دستای خالی هم میتونی بقیه رو از پا در بیاری ( که اینش واقعا جالبه) بعد باعث میشه هی مهارتت بره بالاتر...شاید سیستمش بیشتر استراتژی طور بود هی میمردی از اول ... کسل کننده میشد..ولی اینطوری جذابه...هی مبارزه میکنی و واقعا پیشرفت رو حس میکنی...حتی اگه هیچ کدوم از stats هارو نگیری. (یه ویدیو دیدم طرف کلا هیچی نداشت...لخت... میزد همه npc هارو)
یعنی سختی بازی یه جوریه که حرفه ای بشی و تصمیم های درست بگیری اون سختی کمتر میشه
ولی دیگه این دست خالی و اینا شاید اوایل بازی جواب بده
سر باس های اصلی اگه سلاج و زره و جادو مناسب رو نداشته باشی اصلا نمیشه رفت به خصوص هر چی جلوتر میری که سختر میشن
حتما دوباره بازیو برو :دینقل قول:
داری کمکم هایپم میکنی برم شروع کنم بازی رو ... :n02:
کلاست چیه ؟ البته کلاس که مهم نیست...یعنی stats هات رو شبیه چه کلاسی بیشتر گرفتی... ؟
من همون theif یا rouge و ... کلا سریع و فرز بودن ...جا خالی بدیو از پشت بزنی... حیف که stealth خالص نداره...
می تونی با همین کلاس هم بری و همونو ادامه بدی
ولی اگه دوباره خواستی بری فک کنم با Pyromancer بری خیلی بهتر باشه و از نظر جادو می تونی بهتر کار کنی که توی بازی ظاهرا تاثیر زیادی داره و پستای قبلی رو بخونی علیرضا در مورد قدرت زیاد اونا گفته
من با کلاس Bandit شروع کردم که به نظرم خوبه
stat ها هم اونایی که بیشتر مربوط به جادو هستن رو زیاد بهشون توجه نکردم
بیشتر روی Vitality و Endurance و Strength و یکمی هم Dexterity کار کردم
اونایی که مربوط به جادو هستن رو هم اگه مجبور باشم زیاد می کنم
مثلا Attunement اولش 8 بود ولی من تا 10 رسوندمش که بشه حداقل یه slot جادو رو استفاده کرد وگرنه نمیشد
بقیه رو هم اگه به سلاح خاصی نیاز نباشه زیاد نمی کنم
فقط حیف دیگه نمیشه Strength رو تا 50 رسوند وگرنه یه سلاح دارم که 380 تا قدرت داره و کلا بی خیالش شدم چون واقعا تا آخر بازی هم نمیشه دیگه تا 50 رسوندش!
یه سری نکته های خیلی خاص هم بازی داره که به مرور باید متوجه بشی به خصوص در مورد این سلاح ها و جادو
یعنی اگه در این زمینه آدم درست تصمیم بگیره سختی بازی شاید خیلی کمتر بشه
مثلا من یه شمشیر داشتم به نام Zweihander که همون اوایل بازی توی قبرستون بری هست
بعد اونو 5 تا آپگرید کردم که بعدش بیشتر آهنگر رفتم دیگه میشد اونو modify کرد و اگه اون آیتم مورد نیازش رو بدست بیارم می تونم قدرت Lightening بهش اضافه کنم که خیلی زیادم هست
همین رو توی ویکی سرچ کردم کلی جزئیات فقط همین سلاح داره و حتی قدرت های دیگه مثل Fire هم میشه بهش داد و یه جورایی میشه این شمشیر رو به یکی از قوی ترین شمشیرها تبدیل کرد ولی یکمی سخت میشه اون آیتم ها رو بدست اورد
من برای شمشیر بیشتر دنبال این Quelaag's Furysword می گردم که ظاهرا خیلی عالیه و از همون اولش خودش Fire بالا داره
خب new game زدم :n02: همون اولش باز یکم تردید داشتم .... گفتم بیخیال ... یاد blight town و... میوفتم ... کی میره این همه راهو دوباره .... کلا از اول شروع کردم که همه مکانیک ها و قوانین یادم بیاد... امیدوارم این دفع تا تهش برم.... I'm preparing to die خداییش:n02:
باز با همون thief میرم با اینکه سخته. wanderer و bandit هم بدم نمیاد. هیچوقت نتونستم با magic ارتباط خوبی برقرار کنم... از همون اول تو wow همیشه rouge میگرفتم ... مگه اینکه healer میخواستم باشم... یا شاید ranger از نوع hunter...
همم knight و ... هم واسه شروع آسونه ولی دیگه خیلی کند راه میرن... D: اگه مخفی کاری رو یه جورایی میشد بیارن تو بازی خیلی خفن بود ولی واقعا کار دشواری بوده.
بیشتر stats هارو هم قصد دارم از اینا بگیرم :
endurance / dex و بعد vitality و strength یا یه جورایی همزمان. بعد شاید تک و توک بقیه شون.
یکی از نقطه قوت های بازی، آنلاین بودنشه که من هیچوقت فکر نکنم بتونم :( چون ورژن 1 رو الان از استیم بخرم که بعید میدونم کسی بازی کنه آنلاین دیگه. ورژن 2 هم تا وقتی 1 رو نرم شروع نمیکنم، پس شاید اونم تاریخ انقضای آنلاینش بگذره ... :/ اصلا طعمشو نچشیدم...نمیدونم چه جوریه... فقط موقع boss ها افراد آنلاین رو میتونی summon کنی ؟ یا کلا میشه با هم دیگه رفت جلو بازی رو ؟ pvpیش هم که باید خیلی مزه بده با این سیستم مبارزه ای که داره !!!
پاراگراف آخری که گفتی چیزیه که اصلا دفعه پیش خیلی بهش توجه نمیکردم. ولی مثله اینکه این بازی ازت میخواد که به همه جزییات توجه کنی و یاد بگیریشون تا بتونی کمی احساس راحتی کنی.. مثله witcher 2 نیست که از اول تا آخرش با یه شمشیر و یه دست لباس بشه تمومش کرد : )) ...
یه چیزی هم که تازه فهمیدم تو بازی وجود داره، kick هستش : )) اصلا دفعه قبلی از همچین قابلیتی استفاده نکردم. چون تو pc بازی میکنم. این guide هایی که میاد توضیحش واسه دکمه های controllerـه نه کیبورد... واسه همین متوجه نشده بودم. ولی الان ویدئوشو دیدم. اسم اون یکی حرکت هم parry and riposteـه که timingـه دقیقی میخواد ... (اون ویدئو که طرف دست خالی میجنگید همش riposte انجام میداد.... حتی روی این knight گنده ها )
امیدوارم چیز دیگه ای جا نمونه :
Block Counter که اینم خیلی متوجه نشدم ... ولی فکر کنم منظورش اینه که وقتی ضربه با شیلد بلوک شد. یه heavy attack بزنیم خیلی dps میده .. ؟!
parry o ripost که مشخصه ... واقعا خوب در آوردن این قسمت رو ... یاد بگیریم باید خیلی جواب بده... واسه هر enemy یه مدل انیمیت گذاشتن...
backstab لذت بخش ترین نوع اتک D:
یکی دیگه هست که میپره و بعد اتک میده ... اینم تست نکرده بودم :/
فکر کنم بازم باشه ...
سلامنقل قول:
من که با کلاس warrior رفتم و یک دور بازی رو تموم کردم و +NG رو هم کلی رفتم جلو .بعد مدت ها دوباره بازی رو اجرا کردم لولم 175 هست
الان که فکر می کنم می بینم جدا Dark souls یک پروژه ای بود واسه خودش !
چقدر وقت میزاشتم تو این ویکی و اون ویکی جواب سوالامو در بیارم ، فیلم نگاه میکردم ، تو فروم های خارجی سوال می پرسیدم چون یه چیزایی رو دیگه فقط از کسایی که تجربه داشتن میشد فهمید خوب هم جواب میدادن اول که بیشتر میخاستم مکانیزم بازی رو یاد بگیرم ولی بعد مسائل حرفه ای تر شد مثلا اینکه از چه سلاحی و چه آپگریدی استفاده کنی اون اوایل هم که از همه چیز بی خبر بودم.
Inventory من دیگه یک کلکسیونی شده ولی بازم آیتم مونده . آیتم های باس ها و یک سری آیتم خاص ! یکی رو که من می دونم فقط توی ++NG میشه بدست آورد ! ( جل الخالق!)
بعد از کشتن باس آخر ( Gwyn,Lord of cinder ) در NG+ با روحش میتونی شمشیر [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] رو بسازی یا میتونی ببری پیش مجسمه شکسته ی [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] که محل گروه warrior of sunlight هست و جادوی [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] رو بگیری من چون میدونستم حالا حالا ها Faith ام به 50 نمیرسه که از Sunlight Spear استفاده کنم باهاش شمشیر Gwyn رو ساختم
حالا شده یکی از فانتزی هام که [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] رو بگیرمش و لباس Gwyn رو هم بپوشم و به طرف everlasting dragon پرت کنم ! :n08:
البته نسخه های ضعیف تر این جادو رو دارم
راست میگی منم وقتی این ویکی رو پیدا کردم دیگه تقریبا از جای دیگه استفاده نکردم نامردا سیر تا پیاز بازی رو در اوردن!
یه چند تا نکته ی مهم میگم شاید به دردتون بخوره:
1- در مورد آپگرید ها
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
پنج جور سلاح هست :
normal و dragon و unique و Boss و Demon
normal که چند جور میشه آپ کرد
normal تا 15
Raw ,Divine, Magic , Fire, از لول 5 معمولی
crystal, lightning از لول 10 معمولی
occult از لول 5 divine
enchanted از لول 5 magic
chaos از لول 5 fire
boss از لول 10 معمولی به همراه روح یک باس
اینها همه با titante های سیاه و سبز و قرمز آپ میشن
boss ها با [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
demon ها فقط تا +5 میشه با [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] مثلQuelaag's Furysworddragon ها فقط تا+5 میشه با [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] مثل همین drake sword
unique ها هم فقط تا +5 میشه با [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] مثل سری سلاح های black knight
این عکس خیلی خوب ترتیبش رو گفته:
Blacksmith ها:کد:http://darksouls.wikidot.com/local--files/upgrade/upgrade-chart.jpg
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] برای معمولی و divine و occult و raw
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] برق و باس و crystal
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] مجیک و enchanted
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] آتش و chaos
2- Stat Bonus سلاح ها خیلی مهم تره شاید بیشتر از مقدار دمیج . که در قسمت مشخصات سلاح هست . به ترتیب از سمت چپ به راست Strength و Dexterity و Intelligence و Faith هستند که هر کدوم از بالاترین درجه به پایین ترین S و A و B و C و D و E و - (صفر ) میتونن باشن که یک در صدی از اون stat رو به دمیج اضافه میکنن و جلوی دمیج اصلی با + مینویسه
من وقتی Drake Sword رو گرفتم ازش استفاده نکردم چون گفتم بازی بی مزه میشه ! ولی در کل زیاد فرقی هم شاید نداشت چون سلاح هایی که از جنس پوست اژدها هستند و با [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ارتقا می یابند هیچ Stat Bonus ای ندارن و اون موقع از Halberd استفاده می کردم و ارتقاش دادم و شاید Halberd +5 در یک لول استرنج از اون قوی تر باشه
مثلا [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] که بالاترین دمیج رو داره ولی stat bonus نداره +5 کردم شده 585 ولی [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] که +15 کردم دمیجش شده 275 و فقط از استرنج S میگیره با استرنج من که 50 هست +374 تا بهش اضافه شده
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] هم به نظرم ارزش نداره روش کار کنی مخصوصا اول بازی که Titanite کم پیدا میشه . هر کار کنی آخرشم یه چیز گرزی هست! اگرم Lightning بهش اضافه کنی که کلا state bonus هاش پاک میشه ولی اگه برقی +5 بشه کلا میشه 650 دمیجش که خیلی خوبه
توجه کنید اضافه کردن Lightning و Fire ، بونوس ها رو پاک میکنه و بعضی آپگرید های دیگه هم بونوس ها رو تغییر میدن
من بیشتر از ارتقای معمولی استفاده کردم ولی شاید اشتباه کردم!
شاید چون وقتی به Giant Blacksmith میرسی لولت بالاست دیگه نیازی به برقی کردن نیست
من بعد از halberd از [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] استفاده کردم . اون بلک نایت اول تو undead burg رو همون موقع که بهش رسیدم کشتم البته با بد بختی ولی خیلی حال داد و شانس اوردم که شمشیرش رو داد و کلی از بازی رو با اون رفتم البته استرنج 20 میخاد و دکس 18
بعدها هم از [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] زیاد استفاده کردم خیلی باحاله
توصیه میکنم به strength بیشتر توجه کنی
3- به هر NPC می رسی توضیحاتشو از تو ویکی بخونی چون هر کدوم یک سیر داستانی دارن که اگه مرحله مرحله باهش نری ممکنه فاتح بازی خونده شه ! سیر داستانی یعنی جاهای مختلف باید باهاشون حرف بزنی و دیالوگ ها کامل بشه و شاید کار خاصی انجام بشه مخصوصا در مورد اون یارو چاقه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] که فکر کنم طولانی ترین داستان رو داره آخرشم به دو تا مسیر میتونی تموم کنیش من اون سمتی رو رفتم که Titanite Slab بدست میاری.
من چون خیلی تو بازی میگشتم و فارمینگ های روح و titanite انجام میدادم شانسی به NPC ها برخورد میکردم مثلا تو اون مرداب سمی کرم ها رو میکشتم و large titanite فارم میکردم که دیدم اون چاقه یه گوشه واستاده و چند تا poison most میخاد
4-من کلا مخالف سریع جلو رفتن هستم تو این بازی چون هیچی نمیفهمی
تو Depth کلی Humanity از موش ها فارم کردم
همیشه سعی کن ده تا humanity زده باشی چون تاثیر خوبی روی Item discovery داره که به همراه انگشتر [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] به حداکثر خودش یعنی 410 می رسه که من اکثر اوقات ازش استفاده می کردم
من همیشه سیو بازی رو مرحله مرحله کپی میکردم و بایگانی میکردم ولی فقط وقتی ضرر خاصی به بازی میخورد استفاده میکردم
5- دو مورد از جاهایی که در مورد NPC ها خیلی مخفی هست که خودم داستان رو خراب کردم و اون موقع سیو هم نداشتم بهت میگم
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] و [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
توی [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] نجاتش میدی بعدش باید بدون اینکه هیچ جایی دیگه بری یکسره بری [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] که توی اون کلیسا میشینه و کلی miracle جدید ازش میخری اگر قبلش جای دیگه بری [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] اونو میکشه در کل برای اینکه زنده بمونه باید [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] رو بکشی که من این کار رو در ng+ انجام دادم! یا باید همه ی آیتماشو همون موقع تو کلیسا بخری
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] هم باید درست بهش جواب بدی تا بیاد firelink shrine و آیتم هاشو بخری
برای نجات [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] باید در گروه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] به درجه دو برسی یعنی 30 تا humanity به خواهر Quelaag بدی و برای رسیدن به اون مواظب باش اون یارو که پشتش تخم حمل میکنه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] رو نکشی
وقتی به درجه دو رسیدی یک shortcut به [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] باز میشه بعد وقتی با [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] در کنار bonfire در [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] حرف زدی باید بدون اینکه بازی لود بشه از اون دری که باز شده بری و [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] رو بکشی
میتونی هم مثل من بعد مرگش ست لباسشو بگیری . اگرم نجات بدیش در آخرین نبرد به کمکت میاد!
یک داستان خیلی مهم هم مربوط میشه به [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
6- کلا اکثر npc ها آخر کار hollow میشند و می کشیشون ولی باید مواظب باشی قبلش تمام استفاده رو ازشون بکنی مخصوصا [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
7-قبل از هر باس چک کن که NPC برای ظاهر کردن داره یا نه ( در ویکی قسمت باس ها و قسمت npc summon )
چون این کمک گرفتن از اونا خودش جزو سیر داستانی هست و اگه تو یک باس یک نفرو ظاهر نکنی سیر داستانیش کامل نمیشه و برای دیدن نوشته های اظهار کردن باید انسان باشی
کلا قبل هر باس یک انسان شدن و کپی کردن سیو بازی لازمه
8- قبل از هر باس چک کن که میشه دم اون رو جدا کرد یا نه( قسمت drop ها)
چون خیلی از باس ها یک آیتم اضافی از دمشون میدن ولی من برای [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] این کار رو نکردم و [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] رو از دست دادم ولی تو ng+ گرفتمش
9-هر آیتمی یه جای فارمینگ خوب داره مثلا
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] در [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] در [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بهترین محل سول فارمینگ از نظر من [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
humanity فارمینگ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
10- [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ها رو پیدا کنید
11- یک سریnpc invader در offline هست که بهتون حمله میکنن پیداشون کنید و برای اینکه ببینیدشون باید انسان باشید
12- پرکاربرد ترین انگشتر ها :
اگه سوالی داشتید در خدمتیم
موفق باشید
فکر کنم منظورت deflection باشهنقل قول:
هر سپری یک deflection rate داره که مقدارش مخفی هست و در مشخصات اسلحه نیست و اگه به مقدار کافی باشه و ضربه حریف باعث از بین رفتن گاردت نشه ، حریف به حالت stagger میره یعنی همون گیجی بعد میتونی دمیج بیشتری وارد کنی
پیشنهاد من اینه که برای gift اول بازی Old With Ring رو انتخاب کنید چون راحت گیر نمیاد و بقیه هم که تاثیر خاصی ندارن
با اینکه کلاس های مربوط به جادوگر رو انتخاب نکردم ولی کم کم داره از جادو خوشم میاد
فقط از جادوی های پایرومنسی استفاده می کنم چون بقیه رو یکمی سخته و stat هام بهشون نمی خوره
این دستکش پایرومنسی هم تا 15 تا آپگرید کردم دیگه خیلی قوی شده حتی با جادوهای معمولی هم میشه خیلی ها رو کشت
این باسه که گرگ بزرگ بود هم رفتم با همین جادوها کشتم که کشتنش خیلی فایده داشت!
پستای علیرضا توی تاپیک رو می خوندم در مورد این پایرومنسی می گفت بعضی هاش شبیه بمب اتمه یعنی تازه دارم به اون حرف علیرضا می رسم :دی
حالا می خوام این دستکش رو بازم آپگرید کنم ولی فقط یه نفر هست که توی اون مرداب Blighttown می تونه اونو آپگرید کنه که خیلی هم روح می خواد
تقریبا فک کنم یه 200 هزار تا روح باید جور کنم!
باز دوباره باید برم سمت همون دره انداختن دشمنا
کلا این قسمت darkroot garden رو فک کنم از قصد و برای فان گذاشتن :دی
بعضی وقتا دشمنا از تپه نمی افتن و من راحت با یه ضربه سپر می ندازمشون پایین یا حتی با یه جادو به نام force که اونا رو پرت می کنه پایین
حتی دشمنا خنگ هم نبودن اینجا خیلی میشد روح جمع کرد چون اون سه چهار نفر اون چنان قوی نیستن و قدرتشون هم در حد 2000 روح که میدن نیست!
اشتباه نکن این بازی با بازی های دیگه فرق داره باور کن بدون جادو یه جاهایی رو نمی تونی بری و پشیمون میشی :دینقل قول:
خب new game زدم :n02: همون اولش باز یکم تردید داشتم .... گفتم بیخیال ... یاد blight town و... میوفتم ... کی میره این همه راهو دوباره .... کلا از اول شروع کردم که همه مکانیک ها و قوانین یادم بیاد... امیدوارم این دفع تا تهش برم.... I'm preparing to die خداییش:n02:
باز با همون thief میرم با اینکه سخته. wanderer و bandit هم بدم نمیاد. هیچوقت نتونستم با magic ارتباط خوبی برقرار کنم... از همون اول تو wow همیشه rouge میگرفتم ... مگه اینکه healer میخواستم باشم... یا شاید ranger از نوع hunter...
همم knight و ... هم واسه شروع آسونه ولی دیگه خیلی کند راه میرن... D: اگه مخفی کاری رو یه جورایی میشد بیارن تو بازی خیلی خفن بود ولی واقعا کار دشواری بوده.
بیشتر stats هارو هم قصد دارم از اینا بگیرم :
endurance / dex و بعد vitality و strength یا یه جورایی همزمان. بعد شاید تک و توک بقیه شون.
یکی از نقطه قوت های بازی، آنلاین بودنشه که من هیچوقت فکر نکنم بتونم :( چون ورژن 1 رو الان از استیم بخرم که بعید میدونم کسی بازی کنه آنلاین دیگه. ورژن 2 هم تا وقتی 1 رو نرم شروع نمیکنم، پس شاید اونم تاریخ انقضای آنلاینش بگذره ... :/ اصلا طعمشو نچشیدم...نمیدونم چه جوریه... فقط موقع boss ها افراد آنلاین رو میتونی summon کنی ؟ یا کلا میشه با هم دیگه رفت جلو بازی رو ؟ pvpیش هم که باید خیلی مزه بده با این سیستم مبارزه ای که داره !!!
پاراگراف آخری که گفتی چیزیه که اصلا دفعه پیش خیلی بهش توجه نمیکردم. ولی مثله اینکه این بازی ازت میخواد که به همه جزییات توجه کنی و یاد بگیریشون تا بتونی کمی احساس راحتی کنی.. مثله witcher 2 نیست که از اول تا آخرش با یه شمشیر و یه دست لباس بشه تمومش کرد : )) ...
اون blighttown باسش رو بکشی و تمومش کنی باز جای بعدی خیلی سختر میشه و دشمنا خیلی قویترن
حالا با این کلاس شروع کردی حداقل از همون اول به فکر این پایرومنسی باش
یه نکته هم اینه که Attunement رو یکمی زیاد کن یعنی اگه زیر 10 باشه که اصلا نمیشه جادویی انتخاب کرد بعد تقریبا ار اون به بعد هر دو تا که زیاد کنی یه slot برای جادو داری
منم با اینکه کلاسم جادوگر نیست ولی اینو تا 14 رسوندم تا حداقل 3 تا slot داشته باشم و بتونم بیشتر جادو با خودم ببرم
در مورد این ظاهر کردن هم توی آنلاین فک کنم همین جوری هم بشه و احتمالا آیتم های مخصوصی می خواد
چون من دیدم طرف هر جای می خواست دو نفر رو ظاهر می کرد!
ولی با همین آفلاین هم می تونی بری فقط ممکنه آنلاین یه سری جاها راحتر و آسونتر بشه به خاطر همین ظاهر کردن ها
من موندم اگه ویکی نبود چی میشد و سازنده ها اصلا توی بازی یه ذره راهنمایی هم نذاشتننقل قول:
سلام
من که با کلاس warrior رفتم و یک دور بازی رو تموم کردم و +NG رو هم کلی رفتم جلو .بعد مدت ها دوباره بازی رو اجرا کردم لولم 175 هست
الان که فکر می کنم می بینم جدا Dark souls یک پروژه ای بود واسه خودش !
چقدر وقت میزاشتم تو این ویکی و اون ویکی جواب سوالامو در بیارم ، فیلم نگاه میکردم ، تو فروم های خارجی سوال می پرسیدم چون یه چیزایی رو دیگه فقط از کسایی که تجربه داشتن میشد فهمید خوب هم جواب میدادن اول که بیشتر میخاستم مکانیزم بازی رو یاد بگیرم ولی بعد مسائل حرفه ای تر شد مثلا اینکه از چه سلاحی و چه آپگریدی استفاده کنی اون اوایل هم که از همه چیز بی خبر بودم.
Inventory من دیگه یک کلکسیونی شده ولی بازم آیتم مونده . آیتم های باس ها و یک سری آیتم خاص ! یکی رو که من می دونم فقط توی ++NG میشه بدست آورد ! ( جل الخالق!)
بعد از کشتن باس آخر ( Gwyn,Lord of cinder ) در NG+ با روحش میتونی شمشیر [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] رو بسازی یا میتونی ببری پیش مجسمه شکسته ی [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] که محل گروه warrior of sunlight هست و جادوی [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] رو بگیری من چون میدونستم حالا حالا ها Faith ام به 50 نمیرسه که از Sunlight Spear استفاده کنم باهاش شمشیر Gwyn رو ساختم
حالا شده یکی از فانتزی هام که [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] رو بگیرمش و لباس Gwyn رو هم بپوشم و به طرف everlasting dragon پرت کنم ! :n08:
البته نسخه های ضعیف تر این جادو رو دارم
راست میگی منم وقتی این ویکی رو پیدا کردم دیگه تقریبا از جای دیگه استفاده نکردم نامردا سیر تا پیاز بازی رو در اوردن!
یه چند تا نکته ی مهم میگم شاید به دردتون بخوره:
یعنی مثلا این سیر داستانی این همه کارکتر رو آدم باید از کجا بفهمه!
اگه یه نفر تنهایی بخواد همه جزئیات رو بفهمه فک کنم باید یه سال وقت بذاره
کلا سازنده ها خواستن از همه لحاظ کار گیمر سخت باشه! :دی
ولی این داستان ها شخصیت ها خیلی برام مهم نیست
آخرش شاید همه شون رو از دم کشتم آخه تا می تونستم ازشون خرید کردم بعضی هاشون هیچی دیگه ندارن!
در مورد شمشیر نه از اون شمشیری که گفتم استفاده نمی کنم و به درد نمی خوره چون خیلی سنگینه
فعلا از همون Drake Sword استفاده می کنم و همین طور یه نیزه جدیدا گرفتم خیلی قویه همون اولش قدرت برقی داره و سریع هم هست
فک کنم آپگریدش کنم خیلی عالی بشه
فقط حیف ظاهرا این Quelaag's Furysword بدست اوردنش سخته یعنی من روح Quelaag رو دارم ولی برای ساختن این شمشیر راه درازی رو دارم
مرسی آقا توضیحاتی خوبی دادی
در مورد انگشتر من فک کنم نصف بیشتر انگشترهای خوب رو پیدا کردم و فعلا کمبودی ندارم
در مورد سپر من یکمی به مشکل خوردم یعنی حواسم نبود یه سری ها که attack بالا داشتن رو زیاد کردم در صورتی که مقاومت سپر مهمه به خصوص مثلا در مقابل آتش
حالا بهترین سپرها از نظرت چیه؟
من فعلا دارم با یه سپر به نام Crystal Shield میرم که آپگرید هم نمیشه
در موردش شمشیر هم با همون نیزه میرم که خیلی خوبه ولی سلاح بهتر از اون باید خیلی زیاد باشه
فعلا از جادو استفاده می کنم با دشمنا به مشکل نمی خورم شاید حالا جلوتر شمشیر بهتر هم گیر اوردم
یادش بخیر یه کاراکتر ساخته بودم اسمش این بود : Angel of Death
بیلدش رو خودتون نگاه کنین . خیلی جالب بود بازی باهاش . [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
کلا جلادی بود واسه خودش . هر چند یه کم سخت بود بدون ارمور . اما لااقل quick roll داشت . دور بعد میشد endurance رو بالا ببری و Armor of Thorns رو هم تنش کنی .
نقل قول:
سلام
1-توی جادو های دیگه هم چیزای خوبی هست مثلا جادوهای از راه دور توی sorceries و هیلینگ ها و جادوهای برقی miracles
جادوهای پایرومنسی هیچ stat مورد نیاز نمیخان ولی سعی کن faith و intelligence رو در حد معمول کم کم بیاری بالا چون بعدا که به جادوهای قوی sorceries و miracles رسیدی حسابی حسرت نخوری
2-شعله پایرومنسی [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] بعد از 15 به [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] تبدیل میشه و 25هزار روح میخاد و تا 5 لول آپ میشه
3-لطفا پستهای منو با دقت بخون !
باور کن وقت میزارم اینارو می نویسم! خوندنش کمتر وقت میبره
یعنی میخای به یک قسمت عمده ی بازی توجه نکنی؟!
از شما که گیمر حرفه ای هستی بعیده!
اون دو مورد اول که گفتم اگه به سیر داستانی توجه نکنی اون دو نفر که کلی جادو و آیتم میفروشن رو از دست میدی
همین [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] که گفتم در طول سیر داستانیش چندین تا آیتم بهت جایزه میده
وقتی هم که بعضی NPC ها Hollow شدند نمیخای بدونی کجا پیدا میشند و چه آیتم هایی میدن؟ و اون جادوی عظیم logan و عصاش رو نمیخای؟
نمی خای گروه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] رو پیدا کنی و اون شمشیر و لباس خاص رو بدست بیاری؟
اصلا همین زنه که توی blighttown نشسته با یک اشتباه ( البته شاید کم پیش بیاد ) ممکن بود اصلا ظاهر نشه
با یک اشتباه ممکنه نتونی یک در خفی رو بازکنی
ممکنه بعضی جادوهای خیلی قوی رواز دست بدی یا حداقل اگه میشد به تعداد بیشتری بدست بیاری از دست بدی
یعنی مثلا وقتی bonfire توی..........خاموش شد میخای توجه نکنی و بری دنبال کارهای خودت؟
و خیلی چیز ها...
لظفا یکم سطح نگاهتون به بازی رو ببرید بالا تا لذت بیشتری ببرید . زیادم سخت نیست تقریبا مهماشو گفتم
امیدوارم از حرفام دلخور نشی
4-هیچ کسی رو تا قبل باس آخر نکش چون باید کلی روح بدی برای پاک شدن گناهت و بعضی ها که آخر به خودت حمله میکنن و اونجا دیگه بر تو گناهی نیست برای کشتن اونها !
قضیه به این الکی نیست که هر چی خاستی بخری بعدشم بکشیشون شاید اصلا یه جای دیگه بهت آیتم های دیگه ای بفروشن
افرادی هم که برای کمک میبری برای باس ها باید همراه اونا پیروز بشی تا سیر داستانیشون پیش بره و در بعضی جاهای دیگه هم به کمک بیان
5-چرا از halberd استفاده نکردی ؟ همون طور که گفتم شمشیر های پوست اژدها و برقی ، بونوس ندارن اون قسمت پست منو خوندی در مورد بونوس ها؟ ممکنه خیلی از سلاح های نرمال برات بهتر عمل کنن
یه نکته ای هم که هست اینه که سلاح هایی که آپگرید غیر نرمال مثل برق و آتش و ... دارن یه ضعف دارن و اون اینه که برای دشمنانی که در برابر اون پارامتر خاص قدرت دارن خیلی ضعیف میشن چون معمولا این طور سلاح ها نصف دمیجشون رو از اون پارامتر میگیرن
الان دیگه باید از Black knight Sword استفاده کنی و این چیزایی که داری رو بریزی دور
از Quelaag's Furysword هم خیلی دمیج بالاتری داره
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] هم خیلی چیز خوبیه اگه آپگرید کنی چون وزنش هم مناسبه و 6 هست
این خوبه که از سلاح های سبک اسفاده میکنی چون با اینکه دمیج پایین تری دارن ولی با stamina پر میشه تعداد بیشتری ضربه زد ولی برای بعضی دشمنا و باس ها بهتره از سلاح سنگین و دمیج بالا استفاده کرد چون فرصت ضربه زدن کمه و موقع ضربه زدن به دشمنایی که poise بالا دارن اونها باز هم به کار خودشون ادامه میدن
Quelaag's Furysword دمیجش 230 هست و وزنش 3.5 ( جمع دمیج های مختلف رو مینویسم)
در رنج وزنی اون این سلاح ها رو پیشنهاد میدم . اینارو فقط با دمیج خالص مینویسم یعنی بونوس ها رو حساب نکردم . به ترتیب اسم و دمیج و وزن
Enchanted Falchion 256 2.5
occult club 231 3
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] 240 2.5 که توی همین سیر های داستانی بدست میاد!
2 249 +5 [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
این دوتا هم با stat من:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] 253 3
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] +5 341 2 (با دادن [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] به [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] بدست میاد که توصیه نمیشه چون با کشتن او هم به دست میاد. با [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] میشه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] رو ساخت.اینم جزو سیر های داستانی!)
این سایت هم خیلی خوبه برای انتخاب سلاح [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
قسمت محاسبه سلاح [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
stat ها رو وارد میکنی بعد ماکسیمم لول هر سلاح رو نشون میده و میتونی نوع آپگرید رو انتخاب کنی که نتایج بر حسب ماکسیمم لول بر حسب اون آپگرید باشه و جمع دمیج ها رو نشون میده
برای من Greataxe با آپگرید chaos و 10 تا humanity اول هست فکر کنم که دمیجش شد 728
6- در مورد سپر ها damage reduction های مجیک و برق و physical مهمن و از اونا مهم تر stability هست که باعث میشه در برابر ضربات سنگین سپرت کنار نره و stamina زیاد کم نشه
crystal shield هم damage reduction هاش خوبه ولی این دمیج ها نسبت به دمیج فیزیکی کمتر پیدا میشن و بیشتر با دمیج فیزیکی سر و کار داری و این سپر durability کمی داره 60 که همون طور که گفتی بیشتر هم نمیشه بهتره از این سپر در مواقع لازم خودش اسفاده کنی
باید ببینی سپر سبک بیشتر به سبک بازیت میخوره یا سنگین . من که بیشتر با سپر های larg میرفتم
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] سپر خیلی خوبیه و stability 70 داره و اگه آپ کنی بهتر هم میشه من +14 کردم شده 82 و اون 5 درصد damage reduction فیزیکی که کم داره زیاد تاثیری نداره . باهاش میتونی تا خیلی جاها بری
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] هم خیلی عالیه و stability 72 داره و +15 کردم شده 86 و اگه آپگرید crystal بکنی تا 90 هم میشه که بیشترین stability در بازی هست ولی آپگرید کریستال durability رو خیلی کم میکنه این سپر دیگه تقریبا تا آخرا جواب میده
قوی تر از اونم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] هست ولی استرنج 50 میخاد و خیلی سنگینه و stability 84 داره و بیشتر هم نمیشه و این سپر شاید کامل ترین damage reduction ها رو داشته باشه
ولی شاید بهترین سپر بازی سپر فوق العاده ی [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] باشه که بیشترین stability رو بین سپر های آپگرید نشده داره : 88 و damage reduction آتش هم 80 داره
7- مسئله دیگه این که فکر میکنم خیلی سریع جلو رفتی و معلوم نیست چه چیزایی رو ازشون گذشتی . من تو هر یک از مراحل و مناطق کار های جانبی و دشمنای اختیاری رو میرفتم و فارمینگ سول و آیتم هم انجام میدادم و هر چند وقت برمیگشتم پیش npc ها و خرید آیتم و انجام کویست می کردم و این مسئله یک اثر مهم داره که در هر قسمت خودتو نسبتا قوی میکنی و بیشتر برای قسمت های بعد آماده میشی و زیاد عذاب نمیکشی !
یه چیز دیگه این که در اوایل بازی که سختی نفس گیری داره موقع مناسب استفاده از تاکتیک های مبارزاتی هست که جذابیت خاصی به بازی میده. اگه همین طور فرت و فرت بمب آتیش این طرف و اون طرف پرت کنی بیمزه میشه برای همین از نظر من کلاس warrior خیلی کلاس خوبی هست چون نه زیاد ضعیف هست و نه پارامتر های خاصی داره که بازی بی مزه بشه bandit هم خویه ولی خیلی رفتی به سمت pyromancy
بنا براین اگه سعی کنی کم کم بری جلو هم کویست ها کامل میشن و هم لول و stat ها بهتر بالا میره و دیگه نیازی نداری بری از دره انداختن استفاده کنی! که من اصلا وقت روش نگذاشتم که خودش یک عامل برای بیمزه شدن بازی هست.
باز هم میگم سیر npc ها رو برو ! چون نصف بازی همینه
از نظر من یک بازی رو کامل انجام دادن بهتر از اینه که هزار تا بازی رو بدون حوصله بری و دنبال تموم کردنش باشی و بری دستت رو بزنی به دیوار آخرش و سک سک کنی بر گردی !!!:n02:
امیدوارم تو اینطور نباشی
خیلی ممنون
الکی که کسی رو نمی کشم و تا حالا این NPC ها رو نکشتم
آخه گفتی آخراش همه hollow میشن به خاطر اون گفتم
یعنی منظورم این که اگه یه زمانی این NPC ها بخوان بهم حمله کنن بهشون رحم نمی کنم و با همون ضربه اول کارشون تمومه :دی
در مورد سیر داستانی حالا بهشون توجه که می کنم
ولی بیشتر اولویت داستان اصلیه
برام جالبه که چی میشه
ولی خداییش اصل بازی گیم پلی و اتمسفرشه و داستان بعد از اینا قرار می گیره
ضمن اینکه من توی کنسول میرم و حس اینو ندارم که مثلا سیو رو نگه دارم حالت های مختلف رو امتحان کنم
در مورد سلاح هم چرا اون halberd رو هم اتفاقا چند نوعشو دارم
یعنی توی anor londo فک کنم از اونا زیاده
چند تاشو هم بعضی وقتا استفاده می کنم و توی این مکان به درد می خوره
احساس می کنم توی anor londo کلا چیزای خوبی پیدا میشه و همین جوری دارم هی سلاح و زره خوب پیدا می کنم
یه سپر خیلی خوب هم پیدا کردم که strength بالا می خواد و به زودی فک کنم بتونم ازش استفاده کنم و باید خوب باشه
در مورد پایرومنسی هم اتفاقا من میگم باید استفاده کرد به خصوص اینکه اصلا stat نمی خوان
توی بازی های نقش آفرینی یه قسمت مهم همین جادو هستش و اگه استفاده نکنی اصلا نمیشه
حالا همه رو با این پایرومنسی که نمی زنم ولی به موقعش استفاده می کنم
بازی واقعا سخته و آدم بالاخره باید به موقعش طرف پایرومنسی و اینا بره
دوس ندارم سر یه باس فایت زیاد بمیرم و اعصاب اینو ندارم! :دی
هر کسی توی این بازی یه سبکی داره من خودم در هی حال که سعی می کنم توی مبارازت تاکتیک داشته باشم ولی در موقع های خطر از پایرومنسی هم حتما استفاده کنم
در مورد رفتن بازی هم والا فک نکنم جای خاصی رو از دست داده باشم
یعنی در عرض 33 ساعت تازه رسیدم به anor londo در صورتی که فک کنم خیلی سریعتر از این میشد رسید
فوقش نصف بازی رو رفتم و فرضا حدود 70 ساعت بازی تموم میشه و فک کنم همین مقدار برای یه بار تموم کردن مناسب باشه
قبول هم دارم باید برای بازی وقت گذاشت و یه بازی شاهکار بهتر از صد تا بازی معمولیه
ولی من همیشه اعتقادم اینه که توی شاهکارها هم نباید زیاده روی کرد چون اونجوری از شاهکارهای دیگه محروم میشی :دی
مثلا dragon age نقشی آفرینی مورد علاقه منه ولی من توی اونو هم از یه ساعت مشخصی بیشتر دیگه نمیرم چون دوس دارم بازی های تاپ زیادی رو بازی کنم
ولی در کل در شاهکار بودن این بازی شکی نیست و از اونی که توی تصورم بود بهتره
از توضیحات شما هم ممنونم و همه استفاده می کنیم
رسیدم به این باس Anor Londo یعنی Ornstein and Smough که اندر کمالات این باس توی همین تاپیک و کلا توی تمام نت خیلی شنیده بودم ولی حالا به چشم خودم عمق فاجعه رو دیدم و باید بگم خدایا توبه! :دی
واقعا سخته فعلا 4-5 بار بیشتر نمردم ولی با اختلاف سخترین باس فایت بازی بوده و توی هیچ کدوم از باس فایت ها اینقدر اذیت نشدم
حتی دو بار Solaire of Astora رو هم ظاهر کردم و humanity رو هم خرج کردم ولی نشد یعنی بیشتر مشکل قسمت دومشه!
از پایرومنسی هم استفاده می کنم ولی فقط برای کشتن اولی به کار میاد و به درد دومی نمی خوره
فعلا کلی راه برگشتم همون اوایل بازی و بیشتر دارم خرید می کنم و سلاح ها رو قوی می کنم
فک کنم با تیر کمون سمی و همون طور آیتم های پرتابی سمی بشه اونو کشت
نمی خواستم برگردم عقب چون دوباره رسیدن به اون جا مکافات داره ولی مجبور شدم
تا اون جایی که شنیدم بعد از رد کردن این باس دیگه میشه راحت بین bonfire ها سفر که این خیلی عالیه به خصوص برای خریدهای خاص
برای اینکه بشه یه شمشیر تا +10 ساخت هم کلی باید مکافات کشید چون هر آهنگری یه قسمتشو انجام میده و آدم باید هفت خان رستم رو بگذرونه!
بعضی وقتا هم آدم توی بازی از عصبانیت زیاد نمی دونه چی کار کنه!
مثلا باس Painted World of Ariamis راحت همون دفعه اول کشتمش ولی همزمان خودمم مردم و روحمم جایی افتاد دقیقا پا بذارم اونجا یه کات سن نشون میده!
یعنی داشت یه چیزی خیلی عجیب رخ می داد ولی دوباره برگشتم اون جا و سریع روح رو گرفتم
بعضی دشمنا هم کلا عجیبن یعنی توی این Anor Londo با اینکه خیلی سخت نیستن ولی مثلا من می خوام فرار کنم و با اینکه دشمنا کندن ولی طرف یه تبر داره از یه کیلومتری منو می زنه!
در مورد باس هم که بالا گفتم و کلا انگار باس چاق و لاغر معروفه :دی
حتی دیدم بعضی جاها توی لیست سخترین باس فایت های تاریخ اونو اوردن
فک کنم این باس رو بزنم دیگه کارم برای ادامه بازی راحت باشه
این Painted World of Ariamis هم عجب جای خوبی بود
یعنی هر کی اینجا نره خیلی ضرر می کنه
دشمنا زیاد سخت نیستن و روح هم زیاد میدن و کلا جای پر روحیه :دی
آیتم هم خوب میشه فارم کرد مثلا من از این موش ها کلی humanity بدست اوردم
به دوستمون که تازه بازیو شروع کرده یعنی brain پیشنهاد می کنم حتما اینجا رو بره
لازمه اونم اینه که Peculiar Doll گرفته بشه که باید برای اون هر وقت شد برگشت دوباره همون جای اول بازی یعنی Undead Asylum که دقیقا توی همون سلولیه که اول بازی شروع شد
بعدش دیگه توی Anor Londo یه مکان خاص برسی میشه با این آیتم وارد این دنیا شد
من که از اینجا خوشم اومد و بازم برای humanity و روح اون جا برمی گردم
واسه این دو تا غول خوب طبیعتا دو راه هست . اول Smough رو بکشی و بعد Ornstein یا بلعکس . جایزه اخرش که فرق میکنه . یعنی در واقع Ornstein روحش بدرد بخورتره . اگه Faith Build داری میری با روحش میتوتی نیزه اش رو بسازی که چون نیزه اش بدرد این بیلد میخوره . ولی چکش اسموگ حتی بدرد str بیلد هم نمیخوره . در واقع روح Ornstein بهتره از روح ُئخعلا . به مراتب سختی اش هم فرق میکنه . اگه اول Ornstein رو بکشی Smough فقط بزرگ میشه و تقریبا همون قبلیه فقط قویتر میشه و سریعتر نمیشه . اما وقتی Smough رو اول بکشی Ornstein که خیلی سریعه ، بزرگ میشه و حالا با اون هیکل و سرعت واقعا جاخالی دادن حمله هاش سخت میشه . ماها هم که سختی بیشتر میخوایم روش سخت رو انتخاب میکنیم:n02: . اصلا مبارزه با Smough گنده هه جذابیت مبارزه با Ornstein گنده هه رو نداره . بهترین موسیقی بازی هم به نظرم موسیقی همین باس بود .نقل قول:
جالبه من قبل از این که به این دو تا غول برسم واسم اسپویل شده بود که با یک غول چاق و لاغر توی انور لوندو مبارزه میکنم که به شدت سختن . وقتی وارد انور لوندو شدم همون بین دو تا کاخ که یه محوطه بزرگ هست توی کاخها دو تا مجسمه دیدم که حدس زدم خودشون باشن . همش میترسیدم که یهو زنده بشن . اون محوطه هم که بزرگ بود و جون میداد واسه باس . کلا با ترس اون تکه رو رد کردم .
ولی در کل واسه این بازی به نظر من
جذابترین باس فایت : Ornstein and Smough
باحال ترین باس : Knight Artorias
و البته سخت ترین باس : Klammit the Black Dragon (اگه اسمش رو درست یادم باشه) جالبه بعد از این مبارزه جایزه خوبی بهت نمیده مگه اینکه دمش رو قطع کنی .
priscilla dagger رو از توی اون بدست اوردی ؟نقل قول:
به به بالاخره دارک سولز باز قدیمی تاپیک رو دیدیم :دینقل قول:
priscilla dagger رو از توی اون بدست اوردی ؟
آره علیرضا اینو فک کنم بدست اوردم
چیز خاصی داره؟
Quelaag's Furysword رو هم به هزار زور ساختم و فک کنم کل بازیو باید دور می زدم تا یه سری کارا می کردم این درست بشه!
به نظر سلاح خوبی میاد یعنی اگه کسی مقابل آتش مقاوم نباشه خیلی به کار میاد
برای این باس Anor Lodno هم فک کنم باید از همین استفاده کنم
در هر دو صورت برای من روحشون فرقی نداره چون این دو تا سلاح به دردم نمی خورن :دینقل قول:
واسه این دو تا غول خوب طبیعتا دو راه هست . اول Smough رو بکشی و بعد Ornstein یا بلعکس . جایزه اخرش که فرق میکنه . یعنی در واقع Ornstein روحش بدرد بخورتره . اگه Faith Build داری میری با روحش میتوتی نیزه اش رو بسازی که چون نیزه اش بدرد این بیلد میخوره . ولی چکش اسموگ حتی بدرد str بیلد هم نمیخوره . در واقع روح Ornstein بهتره از روح ُئخعلا . به مراتب سختی اش هم فرق میکنه . اگه اول Ornstein رو بکشی Smough فقط بزرگ میشه و تقریبا همون قبلیه فقط قویتر میشه و سریعتر نمیشه . اما وقتی Smough رو اول بکشی Ornstein که خیلی سریعه ، بزرگ میشه و حالا با اون هیکل و سرعت واقعا جاخالی دادن حمله هاش سخت میشه . ماها هم که سختی بیشتر میخوایم روش سخت رو انتخاب میکنیم . اصلا مبارزه با Smough گنده هه جذابیت مبارزه با Ornstein گنده هه رو نداره . بهترین موسیقی بازی هم به نظرم موسیقی همین باس بود .
جالبه من قبل از این که به این دو تا غول برسم واسم اسپویل شده بود که با یک غول چاق و لاغر توی انور لوندو مبارزه میکنم که به شدت سختن . وقتی وارد انور لوندو شدم همون بین دو تا کاخ که یه محوطه بزرگ هست توی کاخها دو تا مجسمه دیدم که حدس زدم خودشون باشن . همش میترسیدم که یهو زنده بشن . اون محوطه هم که بزرگ بود و جون میداد واسه باس . کلا با ترس اون تکه رو رد کردم .
این Smough کلا کشتنش یکمی سخته
فک کنم باید موقع حمله اون درست جا خالی داد
کاش پایرومنسی روش اثر داشت!
نه فقط بهترین سلاح سبک و سریع بازیه :n02:نقل قول:
یه راست برو سراغ Great sword of artorias و moonlight great sword .
سلاحت چیه ؟نقل قول:
به نظرم داس جزو بهترین سلاح های بازیه . واسه یه Dex Build خیلی اسلحه خوبیه . حمله هاش فقط توی یه جمله نهفته : (( جمیعا خداحافظ )) :n02:
چون حرکت light اش یه یک نفر دمیج زیادی میزنه و فکر کنم از نوع pierce هم باشه . حرکت سنگینش هم که یه wide attack خیلی توپه . وقتی تازه دو دستی میگیریش هم یه Dash خیلی توپ میکنه و اون حرکت wide رو انجام میده . یعنی بدرد همه موقعیتها میخوره .
من با اون کاراکترم خیلی از pyromancy استفاده نمیکردم و داسم اینقدر قوی بود که حتی غولها رو هم سریع میکشت . میدونی که lifehunt Scythe چه خاصیتی داره . bleed میزنه در حد تیم ملی المان . ولی از اون طرف به خودت هم bleed میزنه . حالا دو تا ایتم bleed resistance بزاری کنارش بدون اسیب رسیدن به خودت کلی به دشمنها و حتی اکثر غولها bleed میزنی . یعنی چند ضرب میزنی یهو میبینی کلی از خونش یه دفعه کم شد که بسی لذت در این bleed نهفته است . به نظرم بهترین سلاحی که از روح غولها ساخته میشه همین lifehunt scythe هستش . شمشیر Artorias بدون cursed اش فقط توی گیم پلی دوم یا سوم بهترین سلاح میشه وگرنه از اینم بهتره .
سلام
نقل قول:
گیم پلی بازی رو که دیگه نگو از عجایب خلقته! من اول عاشق همینش بودم . مثلا وقتی اون عکس مربوط به آپگرید های مختلف رو دیدم::n04:
ولی این پیچیدگی های داستانی هم معجزه ی بعدیه!
من که سیو رو برای دیدن حالتهای مختلف استفاده نمیکردم . برای اینکه همون راه درست رو انجام بدم استفاده میکردم ، موقعی که اشتباه غیر قابل جبران رخ میداد.
من منظورم خود سلاحی که اسمش halberd هست بود نه سلاح های نوع halberd
گفتم که برای اوایل بازی خوبه اگه آپگرید بشه
من که نگفتم از پایرومنسی استفاده نکن گفتم به intelligence و faith هم اهمیت بده
رسیدن به جای خاصی که مهم نیست مسئله اینه که با چه لولی برسی و در حدت باشه
بالاخره هر کی یه سلیقه ای تو بازی ها داره
من معمولا کم بازی میکنم ولی همون ها رو سعی میکنم کامل کنم
خیلی چیزهای سخت تری در انتظارته!نقل قول:
سعی کن سرعت جلو رفتن در بازی رو کم کنی و خودتو در هر قسمت بیشتر بسازی الان هم شاید برای همین به مشکل خوردی
اگه بخای با تیر کمون و این چیزا باس بکشی که خیلی بیمزه یه
حدس میزنم Great hollow و Ash lake رو جا انداختی
طراحی این دو قسمت واقعا عالیه
سعی کن به همون ترتیب توی ویکی مکانها رو بری
توی Depth خیلی بیشتر humanity بدست میاد چون موش های زیادی داره
برای فارم کردن یک آیتم سعی کن ده تا humanity زده باشی تا Item Discovery زیاد بشه و از انگشتر [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] استفاده کنی
نقل قول:
1- در مورد اون سلاح ها و سپر هایی که در پست قبل معرفی کردم نظر ندادی؟(قسمت 5 و 6)
2- در مورد اون توضیحاتی که در مورد استفاده از سلاح سنگین در باس ها دادم نظرت چیه؟
من که با این باس مشکل زیادی نداشتم و فقط مسئله این بود که اول Smough رو بکشم و Solaire Of Astora هم زنده بمونه
3- لول و state هات رو هم بگو بی زحمت
آره Ornstein and Smough واقعا جذابهنقل قول:
Knight Artorias خیلی باحال و خاطره انگیزه
kalameet هم واقعا سخته! کندن دمش هم از خودش سخت تر!
ولی از همه بدتر شاید همین اژدهای روی پل [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] باشه ! در حالی که باس هم نیست از صد تا باس بد تره! من که آخر بازی که همه چیزا رو کشته بودم اومدم اینو بکشم مگه میشد؟!
اگه بخای جنگ تن به تن کنی که با یک فوت دود میشه میری هوا
آخرش با کلی بد بختی و استفاده از بعضی موقعیت ها کشتمش
Moonlight Greatsword که کلا دمیج مجیک داره برای من با intelligence 36 آخرش به 446 میرسه یعنی کمتر از claymore با 492نقل قول:
Greatsword of Artorias هم با این همه بونوس که داره آخرش برای من میشه 621 ولی شاید برای وزن10 خوب باشه ولی سلاحهای قوی تری با وزن 14 هست
به نظرم سپر Greatshield of Artorias خیلی بهتره که روح sif رو براش خرج کرد
لزوما ئمیج بالا خوب بودن یک شمشیر رو نشون نمیدهنقل قول:
fire great axe +10 بیشترین دمیج رو داره ولی سرعتش بسیار پایینه.
GS Artorias هم سرعت نسبتا خوبی داره هم دمیج بالایی داره و هم میتونه همزمان چند نفر رو بزنه .
Moonlight هم واقعا عالیه اگه Int بالا داشته باشی. ضربه RT اون هر چی دشمن جلوت باشه رو میکشه.
البته استفاده از هر سلاح کاملا بستگی به کاراکتر داره
خب بالاخره این باس Anor Londo رو رد کردم
شاید ده بار هم نمردم ولی چند دفعه خیلی عذابم داد
مثلا یه دفعه رفتم کلا یه ضربه هم نذاشتن بزنم همون اول مردم!
یه نفرو ظاهر کردم تا اولی رو راحتر بشه کشت
برای دومی هم که Smough بود فهمیدم یه قلق خاصی داره یعنی باید با استفاده از ستون ها اونو می کشتم چون کند بود و می رسید به ستون ها قاطی می کرد!
در کل خدا رحمتشون کنه :دی
یه خوبی که بازی داره اینه که سختیش حداقل منطقیه و اینجوری نیست که کلا نشه رفت
یه نکته دیگه هم اینکه بعد مثلا یه سختی و محیط های مرده حداقل بعضی جاها به محیط های جالب با موسیقی خیلی زیبا می رسی
موسیقی بازی واقعا حرف نداره و شاهکاره
stat هام به این دو تا شمشیر نمی خورهنقل قول:
نه فقط بهترین سلاح سبک و سریع بازیه :دی
یه راست برو سراغ Great sword of artorias و moonlight great sword .
اگه اول یه کلاس جادوگر انتخاب می کردم و روی یه سری stat ها بیشتر تمرکز می کردم می تونستم
بعدشم فک کنم روح این دو تا باس رو نوش جان کردم و الان دیگه نیستن :دی
آقا به نکته ظریفی اشاره کردی :دینقل قول:
سلاحت چیه ؟
به نظرم داس جزو بهترین سلاح های بازیه . واسه یه Dex Build خیلی اسلحه خوبیه . حمله هاش فقط توی یه جمله نهفته : (( جمیعا خداحافظ )) [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
چون حرکت light اش یه یک نفر دمیج زیادی میزنه و فکر کنم از نوع pierce هم باشه . حرکت سنگینش هم که یه wide attack خیلی توپه . وقتی تازه دو دستی میگیریش هم یه Dash خیلی توپ میکنه و اون حرکت wide رو انجام میده . یعنی بدرد همه موقعیتها میخوره .
من با اون کاراکترم خیلی از pyromancy استفاده نمیکردم و داسم اینقدر قوی بود که حتی غولها رو هم سریع میکشت . میدونی که lifehunt Scythe چه خاصیتی داره . bleed میزنه در حد تیم ملی المان . ولی از اون طرف به خودت هم bleed میزنه . حالا دو تا ایتم bleed resistance بزاری کنارش بدون اسیب رسیدن به خودت کلی به دشمنها و حتی اکثر غولها bleed میزنی . یعنی چند ضرب میزنی یهو میبینی کلی از خونش یه دفعه کم شد که بسی لذت در این bleed نهفته است . به نظرم بهترین سلاحی که از روح غولها ساخته میشه همین lifehunt scythe هستش . شمشیر Artorias بدون cursed اش فقط توی گیم پلی دوم یا سوم بهترین سلاح میشه وگرنه از اینم بهتره .
همین دیروز این سلاح lifehunt scythe رو درست کردم
والا من کلا با سلاح های زیادی رفتم
اولا بهترین سلاح برام drake sword بود
بعد یه شمشیر پیدا کردم که اسمش یادم نیست ولی آپگرید نمیشد و فقط روی دشمنان قدرتمند و خاص به درد می خورد
یکی دو تا تبر هم داشتم ولی خیلی استفاده نمی کردم چون سنگین بودن به اضافه یه شمشیر که قدرت برقی داشت
بعدش دیگه به این Anor Londo که رسیدم یه سری سلاح خوب جدید پیدا کردم که آپگرید کردم
مثلا یه نیزه بود که قدرت برقی داشت و خیلی هم سریع بود همین طور چند تا halberd
این اواخر هم یه سلاح به نام Gargoyle's Halberd به درد می خورد و آپگریدش هم کرده بودم و دشمنان رو راحت از دور می کشتم
تا اینکه دیروز اینو دادم به جاش lifehunt scythe رو درست کردم که فعلا آپگرید نشده اون خیلی عالی نبوده
ولی سلاحی که تازه درست کردم و خیلی خوشم اومده همین Quelaag's Furysword هستش
باس Anor Londo رو با همین کشتم و واقعا عالیه
هم خیلی سریعه هم شاید بیشترین قدرت آتش رو هم داره
فک کنم تا آخر هم زیاد ازش استفاده کنم یعنی شاید جزو بهترین سلاح های بازی قرار می گیره
حداقل برای دشمنان که روی آتش مقاوم نباشن خیلی عالیه
از اینم یکمی استفاده کردمنقل قول:
من منظورم خود سلاحی که اسمش halberd هست بود نه سلاح های نوع halberd
گفتم که برای اوایل بازی خوبه اگه آپگرید بشه
ولی Gargoyle's Halberd از اون بهتر بود بیشتر با اون رفتم...
با همه سختی بازی کنار اومدم ولی این باس Anor Londo دیگه واقعا آخرش بود :دینقل قول:
خیلی چیزهای سخت تری در انتظارته!
سعی کن سرعت جلو رفتن در بازی رو کم کنی و خودتو در هر قسمت بیشتر بسازی الان هم شاید برای همین به مشکل خوردی
اگه بخای با تیر کمون و این چیزا باس بکشی که خیلی بیمزه یه
حدس میزنم Great hollow و Ash lake رو جا انداختی
طراحی این دو قسمت واقعا عالیه
سعی کن به همون ترتیب توی ویکی مکانها رو بری
شاید بازم یه سری جاها زیاد بمیرم ولی فک کنم الان دیگه اصل بازی تموم شده
به خصوص با قابلیت سفر کردن بین bonfire ها
آره اون دو تا مکان که گفتی رو نرفتم
فک کنم باید توی اون مرداب blighttown به اینا راه داشته باشه درسته؟
من معمولا همه جا رو می گردم اون مرداب هم زیاد گشتم
شاید الان رفتم سراغش ولی دوباره برگشتن به این blighttown هم عذابه!
آره این انگشتر رو که خیلی وقته دارم و استفاده می کنمنقل قول:
توی Depth خیلی بیشتر humanity بدست میاد چون موش های زیادی داره
برای فارم کردن یک آیتم سعی کن ده تا humanity زده باشی تا Item Discovery زیاد بشه و از انگشتر [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] استفاده کنی
فقط 10 تا humanity خیلی زیاده به خصوص اینکه احتمال مردن و از دست رفتن هم توی بازی زیاده
فعلا که 5 تا humanity دارم هم این Item Discovery خیلی بالاست یعنی 380 و تقریبا هر کی رو بکشم یه چی میده
احتمالا الان باید برم Depth شانسمو امتحان کنم شاید خیلی بتونم humanity گیر بیارم
1-در مورد سلاح ها کم و بیش فک کنم نظرمو گفتمنقل قول:
1- در مورد اون سلاح ها و سپر هایی که در پست قبل معرفی کردم نظر ندادی؟(قسمت 5 و 6)
2- در مورد اون توضیحاتی که در مورد استفاده از سلاح سنگین در باس ها دادم نظرت چیه؟
من که با این باس مشکل زیادی نداشتم و فقط مسئله این بود که اول Smough رو بکشم و Solaire Of Astora هم زنده بمونه
3- لول و state هات رو هم بگو بی زحمت
Claymore که گفتی به نظر سلاح خیلی خوبیه به خصوص اگه تا آخر آپگرید بشه ولی فک کنم همون اولا feed شد رفت :دی
Black knight Sword هم فک کنم اصلا پیدا نکردم یعنی اون موقع احتمالا Item Discovery پایین بوده و الان دیگه فک نکنم پیدا بشه
در مورد سپرها فک کنم همین Havel's Greatshield بهترین باشه ولی سخت میشه 50 تا قدرت براش جور کرد!
بقیه هم که گفتی دارم و کم و بیش ازشون استفاده می کنم
یه Giant Shield هم توی همین Anor Londo بودش که اونم بد نیست حداقل جلوی باس به درد خورد
2- منم موافقم
جلوی بعضی باس ها بهتره از یه سلاح با قدرت خیلی بالا استفاده کرد که با چند ضربه کارو تموم کرد
ولی بستگی داره باس چه قدر سریع یا کند باشه
حالا سوای باس ها جلوی دشمنان معمولی این سلاح های سنگین بعضی وقتا به کار میان
Smough رو من آخر کشتم یعنی همین آخر هم به زور کشتم چه برسه دیگه به حالت دوم!
3- الان یادم نیست باید نگاه کنم یعنی اون قدر درگیر باز شدم اصلا نگاه نکردم لول چندم :دی
stat ها هم حدودی میگم:
Vitality - 28
Attunement - 14
Endurance - 26
Strength - 36
Dexterity - 19
Resistance - 11
Intelligence - 9
Faith - 12
بابا ایول چقدر تند رفتی وحید جان :| من هنوز همون اوایلم :(( فکر کنم این بازی واسه من نیست اصلا :/ تیک عصبی گرفتم ... هر دفعه که میخوام برگردم و soul قبلی هارو برگردونم، استرس شدید دارم که یه وقت نمیرم دوباره .. فکر کنم با knight باید تست کنم که سگ جون تره ... این کلاسه خیلی مهارت تو جاخالی دادن و ... میخواد...سر باس ها هم مگه میشه dodge کرد آخه...
سلام
نقل قول:
خب بالاخره این باس Anor Londo رو رد کردم
شاید ده بار هم نمردم ولی چند دفعه خیلی عذابم داد
مثلا یه دفعه رفتم کلا یه ضربه هم نذاشتن بزنم همون اول مردم!
یه نفرو ظاهر کردم تا اولی رو راحتر بشه کشت
برای دومی هم که Smough بود فهمیدم یه قلق خاصی داره یعنی باید با استفاده از ستون ها اونو می کشتم چون کند بود و می رسید به ستون ها قاطی می کرد!
در کل خدا رحمتشون کنه
یه خوبی که بازی داره اینه که سختیش حداقل منطقیه و اینجوری نیست که کلا نشه رفت
یه نکته دیگه هم اینکه بعد مثلا یه سختی و محیط های مرده حداقل بعضی جاها به محیط های جالب با موسیقی خیلی زیبا می رسی
موسیقی بازی واقعا حرف نداره و شاهکاره
شاید بدونی که تو این بازی هر باسی یک قلق خاص و نکته ی ظریفی داره که با توجه به اون میتونی خیلی راحت تر بکشیش
آخه مگه چقدر روح لازم داری که به روح باس ها هم رحم نکردی ! حداقل اول ببین چی میشه باهاش ساخت بعد . تازه بازم داشتن یک آیتم خاص خیلی بیشتر از دو مثقال روح می ارزه، بالاخره روح رو میشه همیشه بدست اورد ولی ...نقل قول:
stat هام به این دو تا شمشیر نمی خوره
اگه اول یه کلاس جادوگر انتخاب می کردم و روی یه سری stat ها بیشتر تمرکز می کردم می تونستم
بعدشم فک کنم روح این دو تا باس رو نوش جان کردم و الان دیگه نیستن
احتمالا روح اون پروانه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] رو میگی . باهاش میشد یک نیزه خیلی بلند و سبک ساخت و همچنین یک سپر جادویی خیلی جالب که تیر های جادویی میزنه!
روح اون گرگه Sif هم که دیگه نگو شاید بهترین روح بازی باشه چون سه تا آیتم مختلف میشه باهاش ساخت که انتخاب بینشون سخته ! همون طور که در پست های قبلیم گفتم میشه باهاش بهترین سپر بازی یعنی [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] و همچنین بهترین شمشیر یعنی [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] و همچنین نوع نفرین شده این شمشیر رو ساخت
با علیرضا موافقم که این شمشیر خیلی عالیه چون دو پارامتر مهم یعنی سرعت و دمیج بالا رو همزمان داره در مورد stat ها هم پایین تر میگم.
فکر کنم هنوز به sif نرسیدی . مواظب باش از دست نره!
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] با کندن دم Seath the Scaleless بدست میاد و حتما این کار رو بکن! حرکات عجیب غریب این شمشیر فوق العاده ست!
بله اگه همه ی سلاح ها رو همین طور هورت بکشی بره بالا اون وقت Quelaag's Furysword بهترین سلاح میشه:n02:نقل قول:
ولی سلاحی که تازه درست کردم و خیلی خوشم اومده همین Quelaag's Furysword هستش
باس Anor Londo رو با همین کشتم و واقعا عالیه
هم خیلی سریعه هم شاید بیشترین قدرت آتش رو هم داره
فک کنم تا آخر هم زیاد ازش استفاده کنم یعنی شاید جزو بهترین سلاح های بازی قرار می گیره
حداقل برای دشمنان که روی آتش مقاوم نباشن خیلی عالیه
میتونم بگم کمتر از نصف بازی تا اینجاست!نقل قول:
با همه سختی بازی کنار اومدم ولی این باس Anor Londo دیگه واقعا آخرش بود:دی
شاید بازم یه سری جاها زیاد بمیرم ولی فک کنم الان دیگه اصل بازی تموم شده
به خصوص با قابلیت سفر کردن بین bonfire ها
آره اون دو تا مکان که گفتی رو نرفتم
فک کنم باید توی اون مرداب blighttown به اینا راه داشته باشه درسته؟
من معمولا همه جا رو می گردم اون مرداب هم زیاد گشتم
شاید الان رفتم سراغش ولی دوباره برگشتن به این blighttown هم عذابه!
حالا من هی بگم بیشتر خودتو بساز هی گوش نکن این باس اصلا هم سخت و آخرش نبود:n02:
آره تو مرداب blighttown یه راه مخفی داره ببینم خودت میتونی پیداش کنی !
این Great Hollow واقعا مغز آدمو درگیر میکنه اگه بخای همه آیتما رو بردای
اگه قبل از بدست اوردن lord vessel و قابلیت سفر میرفتی اونجا خیلی باحال تر بود (سختر!)
واقعا که !نقل قول:
1-در مورد سلاح ها کم و بیش فک کنم نظرمو گفتم:دی
Claymore که گفتی به نظر سلاح خیلی خوبیه به خصوص اگه تا آخر آپگرید بشه ولی فک کنم همون اولا feed شد رفت
Black knight Sword هم فک کنم اصلا پیدا نکردم یعنی اون موقع احتمالا Item Discovery پایین بوده و الان دیگه فک نکنم پیدا بشه:دی
در مورد سپرها فک کنم همین Havel's Greatshield بهترین باشه ولی سخت میشه 50 تا قدرت براش جور کرد!
بقیه هم که گفتی دارم و کم و بیش ازشون استفاده می کنم
یه Giant Shield هم توی همین Anor Londo بودش که اونم بد نیست حداقل جلوی باس به درد خورد
2- منم موافقم
جلوی بعضی باس ها بهتره از یه سلاح با قدرت خیلی بالا استفاده کرد که با چند ضربه کارو تموم کرد
ولی بستگی داره باس چه قدر سریع یا کند باشه
حالا سوای باس ها جلوی دشمنان معمولی این سلاح های سنگین بعضی وقتا به کار میان
Smough رو من آخر کشتم یعنی همین آخر هم به زور کشتم چه برسه دیگه به حالت دوم!
3- الان یادم نیست باید نگاه کنم یعنی اون قدر درگیر باز شدم اصلا نگاه نکردم لول چندم
stat ها هم حدودی میگم:
Vitality - 28
Attunement - 14
Endurance - 26
Strength - 36
Dexterity - 19
Resistance - 11
Intelligence - 9
Faith - 12
دیگه نمیدونم چی بگم....... اشتباهی feed کردی دیگه ؟ یا اینکه به خاطر 100 تا روح!!!!!!
black knight sword از اون بلک نایت توی Undead Burg بدست میاد خیلی سلاح قوی ایه نسبت به وزن 8 . خیلی راحت میتونی باهاش باس بکشی
اگه بدست نیووردیش که نصف عمرت بر فنا . من اون اول گفتم
Eagle Shield از Giant Shield استابیلیتی بیشتری داره و در برابر برق هم یکسانند و نکته مهم اینه که اولی وزنش 6 ولی دومی 18 !!!!!
همونطور که گفتم اون 5 درصد ضعفی که در دمیج فیزیکی داره زیاد تاثیر نداره
بقیه جاها هم که دمیج برق و مجیک نیست Tower Shield عالیه با استابیلیتی 72
استابیلیتی برات مهم نیست؟
آخه کی میخای استرنج رو 50 کنی که از Havel's Greatshield استفاده کنی اونم با 26 کیلو وزن! اصلا بالا تر از 40 بردن یک stat زیاد عاقلانه نیست چون بعد از اون زیاد تاثیر نمیزاره
بهترین سپر همون که گفتم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] هست با استابیلیتی 88 . که فقط استرنج 34 میخاد و تازه در برابر سم و خونریزی هم صد در صد بلاک داره و وزنشم 16 هست
در مورد stat ها بگم که به نظرم استرنج رو خیلی زود بالا بردی و بالاتر از 40 بردن خوب نیست و اون چیزایی که استرنج بیشتر میخان معمولا وزن زیادی دارن و زیاد به درد بخور نیستن
و همون طور که گفتم chaos Greataxe+5 بیشترین دمیج رو برای من داره
به نظرم باید در کنار بقیه چیزا Faith و Intelligence رو در حد معمول بالا اورد که از استفاده از بعضی آیتمای خوب محروم نشد
رو vitality هم زیاد کار نکن چون زیاد کردن چیزای دیگه لذت بیشتری داره نسبت به آسون شدن بازی
نقل قول:
بله همون طور که در بالا گفتم موافقم .
من از black knight halberd زیاد استفاده میکردم که سرعت خوبی داشت و همچنین برد زیاد.
ولی یه نکته ای هم هست که شاید قبول داشته باشی در بعضی باسها و دشمنای قوی سلاح های سنگین خیلی بهترن مثلا اگه بخای توی tomb of the giant فارمینگ روح انجام بدی اگه با Greatsword of Artorias بری که اون سگ ها قیمه قیمه ات میکنن!
به نظر من اونجا بهترین جای فارم روحه . من با larg club +15 اونجا میرم و با دو دست میگیرم و دشمنای اونجا از یک فاصله ای اگه واستی حمله نمیکنن و کافیه یک حمله ی پرشی کنی ، پخش زمین میشن ! و خیلی هم سریع همه رو نابود میکنی
در کل بهترین سلاح ، برای هر فرد و هر بیلد و هر مکان و هر زمان و ... فرق میکنه :n02:
و این از عجایب گیم پلی این بازیه!
نقل قول:
اون طور که تو رده بندی دیدم میگن knight بدترین کلاسه
من میگم با warrior برو
با pyromancer هم میگن سختی کم میشه
یکم بری جلو با بازی آشنا میشی و آسون میشه
من اون موقع که بحث رو توی تاپیک شروع کردم بازی داشت می افتاد توی روال :دینقل قول:
بابا ایول چقدر تند رفتی وحید جان :| من هنوز همون اوایلم :(( فکر کنم این بازی واسه من نیست اصلا :/ تیک عصبی گرفتم ... هر دفعه که میخوام برگردم و soul قبلی هارو برگردونم، استرس شدید دارم که یه وقت نمیرم دوباره .. فکر کنم با knight باید تست کنم که سگ جون تره ... این کلاسه خیلی مهارت تو جاخالی دادن و ... میخواد...سر باس ها هم مگه میشه dodge کرد آخه...
اشکالی نداره بعضی وقتا بازی ها اینجوری طلسم میشن و یکمی تلاش کنی میشه بازیو پیش برد
به نظرم اگه می خوای دوباره بری با کلاس پایرومنسر شروع کن که از لحاظ آسونتر شدن خیلی بهت کمک می کنه
این کلاس bandit که من میرم هم خوبه
کلا به نظرم اگه کلاسشو هم انتخاب نمی کنی حداقل از پایرومنسی استفاده کن به خصوص توی باس ها خیلی به کار میاد
اولای بازی بودم کاربرد روح رو نمی دونستم فک کنم روح پروانه رو خوردمنقل قول:
آخه مگه چقدر روح لازم داری که به روح باس ها هم رحم نکردی ! حداقل اول ببین چی میشه باهاش ساخت بعد . تازه بازم داشتن یک آیتم خاص خیلی بیشتر از دو مثقال روح می ارزه، بالاخره روح رو میشه همیشه بدست اورد ولی ...
احتمالا روح اون پروانه Moonlight Butterfly رو میگی . باهاش میشد یک نیزه خیلی بلند و سبک ساخت و همچنین یک سپر جادویی خیلی جالب که تیر های جادویی میزنه!
روح اون گرگه Sif هم که دیگه نگو شاید بهترین روح بازی باشه چون سه تا آیتم مختلف میشه باهاش ساخت که انتخاب بینشون سخته ! همون طور که در پست های قبلیم گفتم میشه باهاش بهترین سپر بازی یعنی Greatshield of Artorias و همچنین بهترین شمشیر یعنی Greatshield of Artorias و همچنین نوع نفرین شده این شمشیر رو ساخت
با علیرضا موافقم که این شمشیر خیلی عالیه چون دو پارامتر مهم یعنی سرعت و دمیج بالا رو همزمان داره در مورد stat ها هم پایین تر میگم.
فکر کنم هنوز به sif نرسیدی . مواظب باش از دست نره!
Moonlight Greatsword با کندن دم Seath the Scaleless بدست میاد و حتما این کار رو بکن! حرکات عجیب غریب این شمشیر فوق العاده ست!
این روح پروانه خیلی هم سلاح خاصی نداره یعنی اگه خاص باشه هم کلا به stat های من نمی خوره و در هر صورت نمی تونستم استفاده کنم
روح Sif هم می دونستم میشه این شمشیر رو باهاش ساخت ولی گفتم باز این شمشیر رو فعلا توی این بار رفتنم نمی تونم استفاده کنم و stat هام باهاش جور نیستن
ولی دیگه نمی دونستم میشه سلاح های دیگه ساخت
اونو هم نوش جان کردم ولی برای خیلی وقت پیشه :دی
اگه Sif یه برادری پسری چیزی داشت خیلی خوب بود می رفتم می کشتمشون جبران اون روح از دست رفته بشه :دی
ولی با دو تا روح دیگه اون دو تا سلاح که گفتم رو ساختم که خیلی خوبن
الان در ادامه دیگه همه روح ها رو نگه داشتم
ولی واقعا سلاح خوبیه خودت یه امتحانی کن :دینقل قول:
بله اگه همه ی سلاح ها رو همین طور هورت بکشی بره بالا اون وقت Quelaag's Furysword بهترین سلاح میشه:n02:
وقتی استفاده کنی قشنگ می فهمی عالیه چون راحت پشت سر هم میشه چندین ضربه به خیلی از دشمنان زد و سریع همه رو می کشه
شاید از نظر قدرت از بعضی سلاح ها که میگی پایینتره ولی بعضی جاها خیلی کاربرد داره
آره الان بیشتر دارم به خودسازی فک می کنمنقل قول:
میتونم بگم کمتر از نصف بازی تا اینجاست!
حالا من هی بگم بیشتر خودتو بساز هی گوش نکن این باس اصلا هم سخت و آخرش نبود:n02:
آره تو مرداب blighttown یه راه مخفی داره ببینم خودت میتونی پیداش کنی !
این Great Hollow واقعا مغز آدمو درگیر میکنه اگه بخای همه آیتما رو بردای
اگه قبل از بدست اوردن lord vessel و قابلیت سفر میرفتی اونجا خیلی باحال تر بود (سختر!)
میگم چه طوره یه سر darkroot garden و اون جادوگرا برم؟ :n09:
حالا جالبیش اینه که چند روز پیش رفتم عضو گروه اونا شدم دیگه اونا بهم حمله نمی کردن!
به خاطر همین پشیمون شدم رفتم عضو یه گروه دیگه شدم و حتما در ادامه سراغ اونا هم میرم ولی این دفعه فرپلی بازی می کنیم :دی
چند وقته کلا سراغ مبارزه با اونا نرفتم
این Great Hollow هم پیدا کردم راهش خیلی مخفی بود!
فقط این مکان با اینکه جالب بود ولی یه جاهایی احتمال افتادن بود
حالا نکته عجیبش اینه که من این قورباغه های ضعیف رو حواسم بهشون نبود نمی دونم واقعا چه جوری نفرین شدم!
در صورتی که همینا رو توی Depth راحت کشتم یعنی اینجا غافلگیرم کردن یه دفعه از پشت اومدن وگرنه با یه ضربه راحت همه شون می میرن
حالا در مورد نفرین نگران نبودم و برای یه بار تجربه جالبی بود و مشکلی نبود سنگشو چند تا داشتم که از بین بره
جالبه اون اوایل توی همین تاپیک از قول یه منتقد سایت همچین از این قسمت نفرین آدمو می ترسوندن!
طرف می گفت که بعد 30 ساعت بازی توی Depth نفرین شده و در اون لحظه کنسول رو خاموش کرده و بعدش سیوش معیوب شده و مجبور شده از اول بره!
آخه چه کاریه هر چیزی یه راهی داره
فعلا تا Ash Lake رسیدم ولی هنوز اون جا رو نگشتم
Hydra رو هم خیلی قبل کشته بودم احتمالا اینجا هم باز هست
گفتم Hydra یاد اون پشت اون افتادم که چه جالب بود برای رسیدن به اون DLC خاص باید حتما اون جا می رفتم
وارد اون DLC هم تازه شدم ولی بعضی جاهاش یکمی سخت بود به خصوص باس دوم و فعلا بی خیال شدم و به نظر میاد باس آخری یعنی اون اژدها دیگه خیلی سخت باشه
نه اشتباه که نکردم و به خاطر روح نبودنقل قول:
واقعا که !
دیگه نمیدونم چی بگم....... اشتباهی feed کردی دیگه ؟ یا اینکه به خاطر 100 تا روح!!!!!!
black knight sword از اون بلک نایت توی Undead Burg بدست میاد خیلی سلاح قوی ایه نسبت به وزن 8 . خیلی راحت میتونی باهاش باس بکشی
اگه بدست نیووردیش که نصف عمرت بر فنا . من اون اول گفتم
یه دفعه یادمه اون قدر شمشیر همرام داشتم که خسته شدم و خیلی ها رو feed کردم
الان از تصمیمم پشیمون نیستم :دی
این Claymore که میگی آره اگه آپگرید بشه سلاح خیلی خوبیه
ولی من سلاح های بهتری از اون دارم و خیلی نباید نگران از دست دادنش باشم
این stability یا همون استحکام دقیقا کاربردش چیه؟نقل قول:
Eagle Shield از Giant Shield استابیلیتی بیشتری داره و در برابر برق هم یکسانند و نکته مهم اینه که اولی وزنش 6 ولی دومی 18 !!!!!
همونطور که گفتم اون 5 درصد ضعفی که در دمیج فیزیکی داره زیاد تاثیر نداره
بقیه جاها هم که دمیج برق و مجیک نیست Tower Shield عالیه با استابیلیتی 72
استابیلیتی برات مهم نیست؟
آخه کی میخای استرنج رو 50 کنی که از Havel's Greatshield استفاده کنی اونم با 26 کیلو وزن! اصلا بالا تر از 40 بردن یک stat زیاد عاقلانه نیست چون بعد از اون زیاد تاثیر نمیزاره
بهترین سپر همون که گفتم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] هست با استابیلیتی 88 . که فقط استرنج 34 میخاد و تازه در برابر سم و خونریزی هم صد در صد بلاک داره و وزنشم 16 هست
من دقیق متوجه نشدم چه تاثیراتی داره
من بیشتر به خصوصیات دفاعی و وزن سپرها توجه می کنم
بعد راستی یه چیزی واقعا برام سواله
اینکه وزن آیتم های همراهت خیلی سنگین بشه و یعنی بیشتر حد بشه که مشخصه کارکتر اصلا راه نمیره که مطمئنا با این Havel Ring حل میشه
ولی حالا فرضا من 65 تا می تونم همراه داشته باشم و 64 تا همرام دارم. این می تونه توی سرعت کارکتر تاثیر داشته باشه؟
من احساس می کنم تاثیر داره یعنی بعضی وقتا شک می کنم Havel Ring رو داشته باشم یا نه
در حاضر اکثرا همین Elite Knight Set رو تنم می کنم که به نظرم خوبه
ولی از اون بهتر هم باید ست های زیادی باشن که بعضی هاشون هم خیلی سنگین هستن
مدت زیادیه این بازی رو انجام ندادم پس راهنمایی هام زیاد معتبر نیست ولی اگه درست یادم باشه هر چه قدر stability بالاتر باشه موقع دفع ضربات، کارکتر استامینا ی کمتری مصرف می کنهنقل قول:
وزن بر سرعت کارکتر هم تاثیر داشت و بصورت پلکانی عمل می کرد .وزن بالاتر از یه حدودی ( 25% ،50% و 75% ) سرعت کارکتر و سرعت پر شدن استامینا بار رو کاهش می داد
سلام
چند تا اسکرین شات از بازی گرفتم بعضیاش خیلی خوب افتاده . تو این پست میزارم
نقل قول:
اولای بازی بودم کاربرد روح رو نمی دونستم فک کنم روح پروانه رو خوردم
این روح پروانه خیلی هم سلاح خاصی نداره یعنی اگه خاص باشه هم کلا به stat های من نمی خوره و در هر صورت نمی تونستم استفاده کنم
روح Sif هم می دونستم میشه این شمشیر رو باهاش ساخت ولی گفتم باز این شمشیر رو فعلا توی این بار رفتنم نمی تونم استفاده کنم و stat هام باهاش جور نیستن
ولی دیگه نمی دونستم میشه سلاح های دیگه ساخت
اونو هم نوش جان کردم ولی برای خیلی وقت پیشه
اگه Sif یه برادری پسری چیزی داشت خیلی خوب بود می رفتم می کشتمشون جبران اون روح از دست رفته بشه
ولی با دو تا روح دیگه اون دو تا سلاح که گفتم رو ساختم که خیلی خوبن
الان در ادامه دیگه همه روح ها رو نگه داشتم
اول اینکه خیلی زود رفتی سراغ پروانه و Sif برای اول بازی یکمی سخت هستند و لازم هم نیست . الان باید میرفتی
با روح پروانه میشد اینارو ساخت البته با دو عدد از اون:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
این نیزش که فکر کنم بلند ترین سلاحه:
آره برای منم زیاد کاربردی نیستن ولی خاص ، هستند.
با روح sif هم میشد اینارو ساخت :
شمشیر و سپر Artorias
و یک شمشیر دیگه که میمونه برای ++NG !
میگن این Sif گرگ پهلوون Artorias بوده ولی Artorias وقتی معتاد شد و به اون روز افتاد دیگه خودشو خراب کرد! :n09: و sif هم دیگه از پیشش رفت!
انقدر دود و دم راه انداخت که حتی شمشیر و سپرش هم سیاه شدند!
اما داستان اونها اینجوری نیست و خیلی غمناکه بعدا که رسیدی میگم .
همچین میگی فلان چیز به stat هام نمیخوره که انگار چی هست!
اگه Faith و Int رو به حداقل مورد نیاز برای شمشیر GS Artorias برسونی بازم چیز خوبیه ولی در کل به درد لول های بالاتر میخوره
نقل قول:
ولی واقعا سلاح خوبیه خودت یه امتحانی کن
وقتی استفاده کنی قشنگ می فهمی عالیه چون راحت پشت سر هم میشه چندین ضربه به خیلی از دشمنان زد و سریع همه رو می کشه
شاید از نظر قدرت از بعضی سلاح ها که میگی پایینتره ولی بعضی جاها خیلی کاربرد داره
سلاح مورد علاقه شما:
سلاح خوبیه ولی همون طور که ویکی گفته برای دشمنانی که در برابر آتش ضعف دارن
نقل قول:
آره الان بیشتر دارم به خودسازی فک می کنم
میگم چه طوره یه سر darkroot garden و اون جادوگرا برم؟
حالا جالبیش اینه که چند روز پیش رفتم عضو گروه اونا شدم دیگه اونا بهم حمله نمی کردن!
به خاطر همین پشیمون شدم رفتم عضو یه گروه دیگه شدم و حتما در ادامه سراغ اونا هم میرم ولی این دفعه فرپلی بازی می کنیم
چند وقته کلا سراغ مبارزه با اونا نرفتم
با عضویت در گروه اونا [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ( شیوا خانوم ! البته آقایه) ظاهر میشه و اگه باهاش در Darkroot Garden حرف بزنی و حرفاش تموم بشه میره توی bighttown و یه سری آیتم میفروشه ولی بازم باید عضو گروه باشی تا ببینیش
توی Anor Londo چرا فارم روح نمیکنی ؟
اون Silver Knight ها خیلی خوبن چون زیادم هستند و همچنین اون غول های بزرگ و ورژن کوچیک ترشون!
آره راه عجیبی داره ! این نامردا سازنده های بازی در مورد گیمرا چه فکری کردن؟!نقل قول:
این Great Hollow هم پیدا کردم راهش خیلی مخفی بود!
فقط این مکان با اینکه جالب بود ولی یه جاهایی احتمال افتادن بود
حالا نکته عجیبش اینه که من این قورباغه های ضعیف رو حواسم بهشون نبود نمی دونم واقعا چه جوری نفرین شدم!
در صورتی که همینا رو توی Depth راحت کشتم یعنی اینجا غافلگیرم کردن یه دفعه از پشت اومدن وگرنه با یه ضربه راحت همه شون می میرن
حالا در مورد نفرین نگران نبودم و برای یه بار تجربه جالبی بود و مشکلی نبود سنگشو چند تا داشتم که از بین بره
جالبه اون اوایل توی همین تاپیک از قول یه منتقد سایت همچین از این قسمت نفرین آدمو می ترسوندن!
طرف می گفت که بعد 30 ساعت بازی توی Depth نفرین شده و در اون لحظه کنسول رو خاموش کرده و بعدش سیوش معیوب شده و مجبور شده از اول بره!
آخه چه کاریه هر چیزی یه راهی داره
حدس میزدم اونجا پات به نفرین باز بشه چون منم کلا دو بار نفرین شدم هر دوبارش اونجا بود البته به خاطر بی احتیاطی
بدیش اینه که مجسمه ات تا ابد همون جا میمونه ! حتی در دور بعدی بازی +NG هم بیای همون جا هست! اینو دیگه فکر نمی کردم!
نکته خیلی مهم این که داشتن humanity خیلی مقاومت در برابر نفرین curs resist رو زیاد میکنه که جالبه تا 30 تا humanity همینطور زیاد میشه و بعدش دیگه تاثیر نداره و در کل 120 تا اضافه میشه ولی item discovery تا ده تا humanity زیاد میشه
همچنین داشتن humanity برای بعضی سلاح ها دمیج رو زیادتر میکنه که حداکثر تا ده تا تاثیر داره یکی از این سلاح ها همین Quelaag's Furysword هست و هم چنین سلاح های دارای آپگرید chaos
یک چیز دیگه در مورد The Great Hollow این که ده تا مارمولک های کریستالی [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] داره که به طور رندم ظاهر میشن و انواع Titanite رو میدن . دقت کن که با داشتن Item discovery بالا و یا با استفاده از سیو میتونی ده تا Titanite Slab بدست بیاری !
هرکدوم در محل های خاصی ظاهر میشن که پیدا کردن راه اونجا ها هم خودش داستانیه!
و یک ترفند هم اینکه اگه در محل اونها بری و بازی رو لود کنی یعنی بری بیرون بازی و بیای احتمالا می بینیشون و میتونی راحت بکشی
برای اینکه احتمال افتادن کم بشه توی تنظیمات بازی قسمت Options گزینه ی Camera auto wall recovery رو Off کن تا دوربین از توی اشیا رد بشه
آره hydra داره ولی این دفعه پروازم میکنه که خیلی صحنه شگفت انگیزیه!نقل قول:
فعلا تا Ash Lake رسیدم ولی هنوز اون جا رو نگشتم
Hydra رو هم خیلی قبل کشته بودم احتمالا اینجا هم باز هست
گفتم Hydra یاد اون پشت اون افتادم که چه جالب بود برای رسیدن به اون DLC خاص باید حتما اون جا می رفتم
وارد اون DLC هم تازه شدم ولی بعضی جاهاش یکمی سخت بود به خصوص باس دوم و فعلا بی خیال شدم و به نظر میاد باس آخری یعنی اون اژدها دیگه خیلی سخت باشه
احتمالا باس دوم منظورت همین پهلوون مورد بحث بود؟
خب میزاشتی تو Bottomless Box راهش این نبود کهنقل قول:
نه اشتباه که نکردم و به خاطر روح نبود
یه دفعه یادمه اون قدر شمشیر همرام داشتم که خسته شدم و خیلی ها رو feed کردم
الان از تصمیمم پشیمون نیستم
این Claymore که میگی آره اگه آپگرید بشه سلاح خیلی خوبیه
ولی من سلاح های بهتری از اون دارم و خیلی نباید نگران از دست دادنش باشم
نقل قول:
این stability یا همون استحکام دقیقا کاربردش چیه؟
من دقیق متوجه نشدم چه تاثیراتی داره
من بیشتر به خصوصیات دفاعی و وزن سپرها توجه می کنم
بعد راستی یه چیزی واقعا برام سواله
اینکه وزن آیتم های همراهت خیلی سنگین بشه و یعنی بیشتر حد بشه که مشخصه کارکتر اصلا راه نمیره که مطمئنا با این Havel Ring حل میشه
ولی حالا فرضا من 65 تا می تونم همراه داشته باشم و 64 تا همرام دارم. این می تونه توی سرعت کارکتر تاثیر داشته باشه؟
من احساس می کنم تاثیر داره یعنی بعضی وقتا شک می کنم Havel Ring رو داشته باشم یا نه
در حاضر اکثرا همین Elite Knight Set رو تنم می کنم که به نظرم خوبه
ولی از اون بهتر هم باید ست های زیادی باشن که بعضی هاشون هم خیلی سنگین هستن
مهم تر از همه چیز Stability هست که هرچه بیشتر باشه وقتی سپر رو گرفتی جلوت اگه کسی ضربه بزنه کمتر stamina (نوار سبز) کم میشه و سپرت به راحتی کنار نمیره
این Tower Shield که گفتم رو یکم آپگرید کن بعد باهاش برو جلوی یک باسی چیزی اونوقت به مفهوم واقعی Stability پی میبری
یعنی در کل میشه گفت کار مبارزه رو راحت میکنه سپر رو میگیری جلوت بعدش هر کار میخاد بکنه ، هیچی نمیشه
دفعه اول که رفتم Artorias رو بکشم فکر کنم سپر ضعیفی داشتم ولی بعدش با همین رفتم ، بعد این شوالیه ی بزرگ ، با اون حرکات پی در پی و خارق العاده اش هر چی ضربه میزد سپر من مثل سنگ وایمیستاد اونجا خیلی حال کردم ! چون قبلش به این مسئله توجه کمتری داشتم
البته باید در لحظه های کوتاهی سپر رو ببری کنار و دوباره بگیری تا stamina یکمی زیاد بشه چون موقع گرفتن سپر stamina دیرتر پر میشه و یک انگشتر تو همین great hollow هست که سرعت برگشت stamina رو زیاد میکنه
ولی همش از سپر استفاده کردن بازی رو بیمزه میکنه و قسمت عمده ای از طراحی بازی جاخالی دادن هاست که مهارت زیادی میخاد
برای درک بیشتر مسئله ی Stability به عکسای زیر توجه کنید:
اولی ضربه بسیار سنگینی هست که Royal Sentinel ها میزنن و هر گاردی رو در هم می شکنه! ولی با سپر Artorias با stability 88 این اتفاق نمیافته و stamina هم زیاد کم نمیشه
دقت کنید که چقد stamina کم شده
تو ویکی گفته با استفاده از جادوی [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] روی این سپر ، بلاک کردن تقریبا stamina رو کم نمی کنه!
در مورد سرعت حرکت کاراکتر چهار تا درجه هست و همچنین چهار تا کلاس وزنی
هر کلاس وزنی به مقدار درصدی که از ماکسیمم بار قابل حمل پر شده بستگی داره :
اگه بیشتر یا مساوی 100 در صد باشه که سنگین ترین حالت هست (over-encumbered )
در این حالت roll یا همون ملاق نمیشه زد و راه رفتن سریع که مثل دویدنه نمیشه انجام داد و کاراکتر فقط راه میره
اگه بین 50 تا 100 درصد باشه حالت سنگین هست (Heavy)
در این حالت حرکت همون راه رفتن معمولی هست و roll رو میشه انجام داد (slow)
اگر بزرگتر یا مساوی 25 و کمتر یا مساوی 50 درصد باشه حالت متوسط هست ( medium )
در این حالت حرکت سریع تره ( medium)
اگر کمتر از 25 درصد باشه که حالت سبک هست ( light)
این حالت سریع ترین هست (fastest)
در این حالت آخر اگه از انگشتر [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] استفاده کنی کاراکتر به جای قل خوردن یا roll یک جفتک بالانس حسابی میزنه! ( Flip )که سرعتش بیشتره و سریع تر به حالت اول برمیگرده
همین شیوا (Shiva of the east ) که گفتم یک بادیگارد داره که نینجا هست ، این انگشتر با کشتن اون بدست میاد
ست Elite Knight هم خیلی خوبه منم زیاد ازش استفاده میکردم الانم اگه بخام سبک کار کنم میپوشم
یه نکته ای هم بگم حالا که black knight sword رو بدست نیاوردی دقت کن Black Knight Halberd رو از دست ندی
یک بلک نایت توی Darkroot Basin هست که نزدیک اون غار که توش bonfire هست واستاده . سعی کن موقع کشتنش Item discovery بالا باشه
این سلاح رو من خیلی استفاده کردم چون با وزرن 14 حرکت نسبتا سریعی داره و از راه دور میزنه و دمیجشم بالاست
محل گروه Chaos Servant هم یه جای مخفیه . پیداش نکردی؟
این سلاح هم با Quelaag's Furysword مقایسه کن:
همین طوری با آپگرید Enchanted پیدا میشه
هر کی میگه سلاح های سنگین ، سریع نیستند یه عکسای زیر توجه کنه:
این عکس اولی رو شانسی گرفتم ، خیلی باحال افتاده!
دومی هم فکر کنم اون تیره یارو هست که هنوز رو هوا مونده!
این Larg club هم اعجوبه ای هست ! با وزن 11 و دمیج بسیار زیاد که حرکت قوی یکدستش سرعت و برد زیادی داره
این قوی ترین سلاحم :
اینم مشخصات کاراکتر:
به نظر خودم که بیلدشو زیاد خوب درست نکردم
اون جادو ها هم تزیینی هست ! اولیشو که اصلا نمیتونم استفاده کنم
ایول عکسای جالبی انداختی
بازی منو به شدن معتاد کرده یعنی بازی های دیگه ای رو دارم ولی فعلا با وجود این بازی به بازی دیگه ای فک نمی کنم
ولی فک نکنم دیگه حس NG+ داشته باشم و به اون لولی که رسیدی منم برسم :دی
توی اون گروه عضو نشم بهتره چون به روح اونا نیاز دارم :دینقل قول:
با عضویت در گروه اونا Shiva of the East ( شیوا خانوم ! البته آقایه) ظاهر میشه و اگه باهاش در Darkroot Garden حرف بزنی و حرفاش تموم بشه میره توی bighttown و یه سری آیتم میفروشه ولی بازم باید عضو گروه باشی تا ببینیش
توی Anor Londo چرا فارم روح نمیکنی ؟
اون Silver Knight ها خیلی خوبن چون زیادم هستند و همچنین اون غول های بزرگ و ورژن کوچیک ترشون!
دیگه خیلی وقته اونا رو توی دره نمی دازم و میرم راحت باهاشون می جنگم و کلی روح از این طریق بدست اوردم
آره Anor Londo هم برای روح فارم کردن خیلی خوبه و دشمنا خیلی قوی نیستن ولی روح زیادی میدن
الان فعلا می خوام یکمی لول رو بالا ببرم چون فک کنم لول 73 بودم
حالا الان یه سوالی برام پیش اومده اینه که بهتره از بین این 4 تا باس که باید بکشم به ترتیب کدوما رو برم؟
یعنی می خوام ببینم به نسبت کدوم ها هم مسیرشون راحتره هم خود مبارزه باهاشون
این Nito رو تا یه جاهایی مسیرشو رفتم ولی یکمی خطرناک بود و کلا به نظر می رسه جاییه که احتمالا افتادن و مردن زیاده!
فعلا اون جا رو بی خیال شدم
اون قسمت که روح ها هستن هم به نظر جای آسونی نمیاد و کلا bonfire هم نداره
فک کنم اول برم سمت اون باس که از Anor Londo راه داشت بهتره نه؟
پس چه جای جالبیه!نقل قول:
آره راه عجیبی داره ! این نامردا سازنده های بازی در مورد گیمرا چه فکری کردن؟!
حدس میزدم اونجا پات به نفرین باز بشه چون منم کلا دو بار نفرین شدم هر دوبارش اونجا بود البته به خاطر بی احتیاطی
بدیش اینه که مجسمه ات تا ابد همون جا میمونه ! حتی در دور بعدی بازی +NG هم بیای همون جا هست! اینو دیگه فکر نمی کردم!
نکته خیلی مهم این که داشتن humanity خیلی مقاومت در برابر نفرین curs resist رو زیاد میکنه که جالبه تا 30 تا humanity همینطور زیاد میشه و بعدش دیگه تاثیر نداره و در کل 120 تا اضافه میشه ولی item discovery تا ده تا humanity زیاد میشه
همچنین داشتن humanity برای بعضی سلاح ها دمیج رو زیادتر میکنه که حداکثر تا ده تا تاثیر داره یکی از این سلاح ها همین Quelaag's Furysword هست و هم چنین سلاح های دارای آپگرید chaos
یک چیز دیگه در مورد The Great Hollow این که ده تا مارمولک های کریستالی Crystal Lizard داره که به طور رندم ظاهر میشن و انواع Titanite رو میدن . دقت کن که با داشتن Item discovery بالا و یا با استفاده از سیو میتونی ده تا Titanite Slab بدست بیاری !
هرکدوم در محل های خاصی ظاهر میشن که پیدا کردن راه اونجا ها هم خودش داستانیه!
و یک ترفند هم اینکه اگه در محل اونها بری و بازی رو لود کنی یعنی بری بیرون بازی و بیای احتمالا می بینیشون و میتونی راحت بکشی
برای اینکه احتمال افتادن کم بشه توی تنظیمات بازی قسمت Options گزینه ی Camera auto wall recovery رو Off کن تا دوربین از توی اشیا رد بشه
من سعی کردم توی The Great Hollow چیزای خوبی بدست بیارم ولی همه شو بدست نیاوردم و شاید دوباره برگشتم
در مورد نفرین هم چه جالبه نمی دونستم!
آره Hydra رو دیدم کلی هم خندیدم که می تونه پرواز کنه :دینقل قول:
آره hydra داره ولی این دفعه پروازم میکنه که خیلی صحنه شگفت انگیزیه!
احتمالا باس دوم منظورت همین پهلوون مورد بحث بود؟
کلا یکی از راحترین مینی باس هم هست و وقتی نزدیکش بشی هیچ کار خاصی نمی تونه کنه
این Ash Lake زیاد جای بزرگی نبود ولی عجب اتمسفری داشت!
انگار آخر دنیای بازی همین جاست و چه موسیقی قشنگی هم داره
خیلی از این جا خوشم اومد
فقط جالبه اگه قبل سفر کردن به bonfire ها به اینجا بیای یعنی باید این همه راه رو دوباره برگردی؟!
خوبه پس بعد از سفر کردن اومدم وگرنه خیلی راه طولانی داشت و حسش نبود آدم برگرده
در مورد باس هم آره همونه
بعدها سراغش میرم و کشتنش خیلی سخت هم نیست
این Tower Shield رو رفتم 10 تا آپگرید کردم خیلی خوب شدنقل قول:
مهم تر از همه چیز Stability هست که هرچه بیشتر باشه وقتی سپر رو گرفتی جلوت اگه کسی ضربه بزنه کمتر stamina (نوار سبز) کم میشه و سپرت به راحتی کنار نمیره
این Tower Shield که گفتم رو یکم آپگرید کن بعد باهاش برو جلوی یک باسی چیزی اونوقت به مفهوم واقعی Stability پی میبری
یعنی در کل میشه گفت کار مبارزه رو راحت میکنه سپر رو میگیری جلوت بعدش هر کار میخاد بکنه ، هیچی نمیشه
زیاد باهاش نرفتم ولی فک کنم خیلی جاها به کارم بیاد
اون سپر Artorias هم از دست دادم و دیگه نمی تونم داشته باشم
فک کنم باید تا آخر دیگه باید این برم البته تا 15 تا آپگریدش می کنم
مرسینقل قول:
در مورد سرعت حرکت کاراکتر چهار تا درجه هست و همچنین چهار تا کلاس وزنی
هر کلاس وزنی به مقدار درصدی که از ماکسیمم بار قابل حمل پر شده بستگی داره :
اگه بیشتر یا مساوی 100 در صد باشه که سنگین ترین حالت هست (over-encumbered )
در این حالت roll یا همون ملاق نمیشه زد و راه رفتن سریع که مثل دویدنه نمیشه انجام داد و کاراکتر فقط راه میره
اگه بین 50 تا 100 درصد باشه حالت سنگین هست (Heavy)
در این حالت حرکت همون راه رفتن معمولی هست و roll رو میشه انجام داد (slow)
اگر بزرگتر یا مساوی 25 و کمتر یا مساوی 50 درصد باشه حالت متوسط هست ( medium )
در این حالت حرکت سریع تره ( medium)
اگر کمتر از 25 درصد باشه که حالت سبک هست ( light)
این حالت سریع ترین هست (fastest)
در این حالت آخر اگه از انگشتر Dark Wood Grain Ring استفاده کنی کاراکتر به جای قل خوردن یا roll یک جفتک بالانس حسابی میزنه! ( Flip )که سرعتش بیشتره و سریع تر به حالت اول برمیگرده
همین شیوا (Shiva of the east ) که گفتم یک بادیگارد داره که نینجا هست ، این انگشتر با کشتن اون بدست میاد
در این مورد توی ویکی نخونده بودم
دارم سعی می کنم بیشتر جاها زیر 50 درصد حمل کنم که کارکترم سریعتر باشه
بعضی جاهای بازی سرعت خیلی مهمتر از قدرته و دارم روی سرعت زیاد کار می کنم
این سلاح رو منم دارمنقل قول:
تا نزدیک 10 تا آپگردیش کردم
سلاح کندیه ولی برای باس ها و دشمنان خیلی قوی به کار میاد
البته هنوز این آپگرید Chaos رو پیدا نکردم
پیداش کردم حتما سراغش میرم
فک کنم طرفای همون جایی باشه که ناقوس دوم رو زدم
stat ها خیلی عالیه و تقریبا همه چیو زیاد کردینقل قول:
معلومه حوصله داشتی خیلی بازیو بری
احتمالا برای لول بعدی بالای صد هزار روح می خوای :دی
جدیدا زیاد لول آپ نمی کنم
چون هر چی روح بدست میارم در راه آپگرید و اینا میره!
سلام
اینا هر کدوم از یکی دیگه سخترن !نقل قول:
الان فعلا می خوام یکمی لول رو بالا ببرم چون فک کنم لول 73 بودم
حالا الان یه سوالی برام پیش اومده اینه که بهتره از بین این 4 تا باس که باید بکشم به ترتیب کدوما رو برم؟
یعنی می خوام ببینم به نسبت کدوم ها هم مسیرشون راحتره هم خود مبارزه باهاشون
این Nito رو تا یه جاهایی مسیرشو رفتم ولی یکمی خطرناک بود و کلا به نظر می رسه جاییه که احتمالا افتادن و مردن زیاده!
فعلا اون جا رو بی خیال شدم
اون قسمت که روح ها هستن هم به نظر جای آسونی نمیاد و کلا bonfire هم نداره
فک کنم اول برم سمت اون باس که از Anor Londo راه داشت بهتره نه؟
اون قسمت هم که میگی با اون سربازای کریستالی و غولاش و چیزای دیگه بازم سخته
به نظرم بهتره همون روح ها رو بری New Londo Ruins
سختی این قسمت بیشتر به خاطر نبود bonfire و نیاز به استفاده از یک آیتم برای مبارزه با روحها و توانایی های روح هاست که از همه چی رد میشن ولی اونجایی که از Anor Londo راه داره به نظرم بیشتر به قوی بودن خودت ربط داره
اصلا کشتن Sif برای رسیدن به همین Abyss هست
در کل ترتیبی که ویکی گفته برای محل ها به نظرم خیلی خوبه ، من که رفتم به مشکل نخوردم ( البته کل بازی که خودش یه مشکل بزرگه!)
طراحی این New Londo Ruins هم خیلی باحاله مخصوصا قسمت دومش با اون دشمنان خاص
کلا هر محل رو که میبینی یک جذابیت خاصی داره!
ولی باس اینجا شاید سختر باشه! البته هر باسی یه روش داره
در مورد مبارزه باس این قسمت فقط یه راهنمایی سربسته بکنم: سرعت!
بعدش بری از Anor Londo به The Duke's Archives
بعدش بری سراغ Nito
بعدشم که سمت Demon ruins که سه تا باس داره! و Lost Izalith که اون موجود کثیف The Bed Of Chaos رو باید بکشی و تمام
اگه داستان اون چاقه رو درست بری توی Lost Izalith تقریبا به آخرش میرسه و در یک حالت بهتر یک مرحله دیگه هم داره
کشتن Nito هم یک ترفند خیلی عالی داره
نقل قول:
آره Hydra رو دیدم کلی هم خندیدم که می تونه پرواز کنه[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
کلا یکی از راحترین مینی باس هم هست و وقتی نزدیکش بشی هیچ کار خاصی نمی تونه کنه
این Ash Lake زیاد جای بزرگی نبود ولی عجب اتمسفری داشت!
انگار آخر دنیای بازی همین جاست و چه موسیقی قشنگی هم داره
خیلی از این جا خوشم اومد
آره جای شگفتی هست!
یک آیتم تو اینجا پیدا میشه که جادویی از نوع Miracle و دفاعی هست که خیلی خوبه ( Great Magic Barrier )
برای برداشتنش هم یک راه مخفی داره ولی نه از نوع دیوارای خراب شدنی . من عاشق این راهای مخفیم!
من برای بعضی باس ها این جادو رو میزدم و یک پودر برقی هم میزدم به شمشیرم و میرفتم تو میدون!
آره باید همه راهو برمیگشتی که جذابیت قضیه به همین خاطره!نقل قول:
فقط جالبه اگه قبل سفر کردن به bonfire ها به اینجا بیای یعنی باید این همه راه رو دوباره برگردی؟!
خوبه پس بعد از سفر کردن اومدم وگرنه خیلی راه طولانی داشت و حسش نبود آدم برگرده
در مورد باس هم آره همونه
بعدها سراغش میرم و کشتنش خیلی سخت هم نیست
وقتی با هزار زحمت هی میری پایین و پایین تر بعد میرسی به اون جا ، بعد میبینی هیچ کس نیست و موندی تو یه جای جادویی که به جایی راه نداره احساس تنهایی بهت دست میده!
و میری تا تهش به Everlasting Dragon میرسی بعد یکم آروم میشی! چون اون اصلا بهت حمله نمیکنه حتی اگه بهش حمله کنی
بعدشم برگشتن از اون راه خیلی باحاله و وقتی میرسی بالا خستگیت برطرف میشه
کلا قبل از بدست اودن قابلیت سفر کلا بازی یک وجه ی دیگه ای داره
روح Artorias هم از دست ندی . یک زنه میاد از میپرسه بهش ندی بهتره و میتونی خودشم بکشی تا چیزی که میخاست بهت بده رو بدست بیاری
نقل قول:
این سلاح رو منم دارم
تا نزدیک 10 تا آپگردیش کردم
سلاح کندیه ولی برای باس ها و دشمنان خیلی قوی به کار میاد
البته هنوز این آپگرید Chaos رو پیدا نکردم
پیداش کردم حتما سراغش میرم
فک کنم طرفای همون جایی باشه که ناقوس دوم رو زدم
آره بعضی جاها خوبه ولی الان بهتره به عنوان سلاح قوی روی Large club کار کنی به نظرم ، که عکساش رو گذاشتم و خاصیت سمی هم داره
بهتره با آپگرید نرمال تا +15 ببریش . خیلی باحاله
Large Club و black knight halberd رو بدست اوردی؟
فردی که آپگرید Chaos میکنه اونجا نیست و تو یک سوراخ موشی در اعماق زمینه!
میشه گفت جاش مخفیه
احتمالا اون جایی که محل گروه Chaos Servant هست رو میگی . جاشو لو دادم!
مواظب باش اون یارو که تخم حمل میکنه رو نکشی
نه فقط دویست و بیست هزار میخاد !نقل قول:
احتمالا برای لول بعدی بالای صد هزار روح می خوای:دی
اون هفصد هزار که تو عکسا هست برای تزیین نگه داشتم . باهاش سه تا لول میخوره
یک مقدارش مال این Nito گور به گور شدست! خیلی وقته که وقت نکردم بازی رو ادامه بدم . بعد از کشتن اون موندم
این صفت گور به گور شده واقعا بهش میخوره!:n08:
این پست رو من بیشتر از 2 سال پیش توی بازیسنتر دادم.
اختلاف نظر سر این مساله زیاده.
من تا اونجایی که ذهنم یاری می کنه 10 تا شمشیر خوب بازی از نظر خودم رو می گم شاید به کار بعضیا بیاد (البته ترتیب خاصی نداره ، شماره ها درهمه) :
1 - اون drake Sowrd به درد اوایل بازی می خوره البته به شرط اینکه بدشانس باشی و black knight Sword رو نتونی بدست بیاری . (ولی چون هر دو فقط به درد اول بازی می خورن و بعدش بی استفاده میشن جفتشونو با هم یه جا گذاشتم)
2 - تا Sen's Fortress با همین دوتا و آپگریدشون می تونی بری ، اونجا دیگه Lightening Spear رو بهت میده که به نظرم بهتره.
3 - شمشیر نیتو یعنی Grave lord great sword هم که اکثرا گفتن شمشیر خوبیه چون هم سرعت داره و هم قدرت و هم قدرت Poison 300 .
4 - به آهنگر Anor Londo برسی قضیه خیلی فرق می کنه اگی سیف رو نکشته باشی می تونی Quenlaagh Fury sword رو بسازی که اونم خوبه چون قدرت آتش رو روی خودش داره و سرعت بالایی هم داره.
5 - اگه سیف رو کشته باشی که چه بهتر Great Sword Of Artorias رو می تونی بگیری که از نظر بالانس سرعت و قدرت بهترین شمشیر بازیه .
6 - توی Painted World Of Ariamis اگه دم غولشو بزنید به شما یه خنجر میده با نام Priscilla Dagger که از نظر سرعت بهترین سلاح بازیه ضمن اینکه قدرت Bleeding 500 داره که بیشترین قدرت در تمام سلاح های بازی هست .
7 - قدرتمند ترین شمشیر بازی Fire Great Axe تا ته آپگرید شده ست که البته سرعت پایینی داره ولی من کلی از بازی رو با اون رفتم.
8 - اگه قبل از کشتن نیتو به حالت Human باشید با یه شوالیه توی TOG می جنگید که یه گرز خیلی خوب بهتون میده که سنگینه و سرعتشم پایین ولی دو تا مزیت داره اول اینکه قدرت خوبی داره و دوم اینکه حریف رو نقش زمین می کنه و تا بیاد بلند شه بازم می تونید بزنیدش و بازم پهنش کنید روی زمین.
9 - یه شمشیر هم با زدن دم Seath بدست میارید به نام Moonlight که شباهت زیادی به Great Sword of artorias داره ولی با این تفاوت که با آپگریدش قسمت مربوط به Miracle به صورت S میشه ، نمی دونم دقیقا چه اتفاقی میفته برای شمشیر ولی خیلی خوب میکشه و قدرت عجیبی داره.
10 - شمشیری به نام Washing pole هست که خیلی شبیه Uchigatana ست . اگه تا +15 آپگریدش کنید یه چیز خوبی میشه ضمن اینکه قدرت Bleeding 300 هم داره.
الان احساس می کنم مثل اولای بازی نیست که مثلا بترسم یه جا برم که دشمنان خاصی باشن و از همه لحاظ کارکترم خیلی خوبهنقل قول:
اینا هر کدوم از یکی دیگه سخترن !
اون قسمت هم که میگی با اون سربازای کریستالی و غولاش و چیزای دیگه بازم سخته
به نظرم بهتره همون روح ها رو بری New Londo Ruins
سختی این قسمت بیشتر به خاطر نبود bonfire و نیاز به استفاده از یک آیتم برای مبارزه با روحها و توانایی های روح هاست که از همه چی رد میشن ولی اونجایی که از Anor Londo راه داره به نظرم بیشتر به قوی بودن خودت ربط داره
اصلا کشتن Sif برای رسیدن به همین Abyss هست
در کل ترتیبی که ویکی گفته برای محل ها به نظرم خیلی خوبه ، من که رفتم به مشکل نخوردم ( البته کل بازی که خودش یه مشکل بزرگه!)
طراحی این New Londo Ruins هم خیلی باحاله مخصوصا قسمت دومش با اون دشمنان خاص
کلا هر محل رو که میبینی یک جذابیت خاصی داره!
ولی باس اینجا شاید سختر باشه! البته هر باسی یه روش داره
در مورد مبارزه باس این قسمت فقط یه راهنمایی سربسته بکنم: سرعت!
بعدش بری از Anor Londo به The Duke's Archives
بعدش بری سراغ Nito
بعدشم که سمت Demon ruins که سه تا باس داره! و Lost Izalith که اون موجود کثیف The Bed Of Chaos رو باید بکشی و تمام
اگه داستان اون چاقه رو درست بری توی Lost Izalith تقریبا به آخرش میرسه و در یک حالت بهتر یک مرحله دیگه هم داره
کشتن Nito هم یک ترفند خیلی عالی داره
این پایرومنسی هم تا آخرین حد آپگرید کردم و یعنی واقعا جهنم درست می کنه :دی
برای آپگرید کامل پایرومنسی فک کنم نزدیم به 300 هزار تا روح مصرف شد!
این 4 تا باس هم هنوز نرسیدم ولی فک نکنم خیلی سخت باشن یعنی خود باس رو بالاخره بعد چند بار میشه کشت
ولی یه مشکل اصلی اینه که راه رسیدن به اونا سخته یعنی یه جاهایی هستن که پر از پرتگاه و پر از چیزای عجیب غریبه!
واقعا فک کنم سازندگان بازی از افتادن گیمر توی دره لذت می برن :دی
بعضی جاها اولش که میری هر چه قدر هم حرفه ای باشی بالاخره چند بار توی دره می افتی مثل همین Crystal Cave که مسیرش غیبه!
این The Duke's Archives رو کلا رد کردم و خوبه bonfire آخر اونو پیدا کردم که احتمالا قبل باسه ولی این Crystal Cave رو فعلا بی خیال شدم چون راهش سخته
کارکترم رو یه جوری ساختم که فقط سمت پایرومنسی می تونم برمنقل قول:
آره جای شگفتی هست!
یک آیتم تو اینجا پیدا میشه که جادویی از نوع Miracle و دفاعی هست که خیلی خوبه ( Great Magic Barrier )
برای برداشتنش هم یک راه مخفی داره ولی نه از نوع دیوارای خراب شدنی . من عاشق این راهای مخفیم!
من برای بعضی باس ها این جادو رو میزدم و یک پودر برقی هم میزدم به شمشیرم و میرفتم تو میدون!
کلی جادو دارم که اصلا استفاده نمی کنم
هر کسی فک کنم یه نوع جادو انتخاب می کنه و نمیشه همه رو همزمان استفاده کنی و اون جور قاطی پاتی میشه
احساس می کنم هم به جادوهای دیگه نیاز ندارم هم حیفه مثلا برای هر کدوم از Faith و Intelligence بیام 5 تا لول رو خرج کنم!
یعنی خلاصه اگه می خواستم باید از اول اینا رو زیاد می کردم و الان دیگه نمیشه و جور درنمیاد
نه اینا رو هنوز پیدا نکردمنقل قول:
آره بعضی جاها خوبه ولی الان بهتره به عنوان سلاح قوی روی Large club کار کنی به نظرم ، که عکساش رو گذاشتم و خاصیت سمی هم داره
بهتره با آپگرید نرمال تا +15 ببریش . خیلی باحاله
Large Club و black knight halberd رو بدست اوردی؟
فردی که آپگرید Chaos میکنه اونجا نیست و تو یک سوراخ موشی در اعماق زمینه!
میشه گفت جاش مخفیه
احتمالا اون جایی که محل گروه Chaos Servant هست رو میگی . جاشو لو دادم!
مواظب باش اون یارو که تخم حمل میکنه رو نکشی
فک نکنم دیگه پیدا بشن
همین Great Axe رو اگه تا آخر آپگرید کنم خیلی خوب میشه
این آپگرید Chaos رو هم باید پیدا کنم
می دونم باید طرف همون Demon Ruins باشه ولی حس اون جا نیست
کلا از دشمنان آتشی زیاد خوشم نمیاد :دی
مرسی علیرضانقل قول:
1 - اون drake Sowrd به درد اوایل بازی می خوره البته به شرط اینکه بدشانس باشی و black knight Sword رو نتونی بدست بیاری . (ولی چون هر دو فقط به درد اول بازی می خورن و بعدش بی استفاده میشن جفتشونو با هم یه جا گذاشتم)
2 - تا Sen's Fortress با همین دوتا و آپگریدشون می تونی بری ، اونجا دیگه Lightening Spear رو بهت میده که به نظرم بهتره.
3 - شمشیر نیتو یعنی Grave lord great sword هم که اکثرا گفتن شمشیر خوبیه چون هم سرعت داره و هم قدرت و هم قدرت Poison 300 .
4 - به آهنگر Anor Londo برسی قضیه خیلی فرق می کنه اگی سیف رو نکشته باشی می تونی Quenlaagh Fury sword رو بسازی که اونم خوبه چون قدرت آتش رو روی خودش داره و سرعت بالایی هم داره.
5 - اگه سیف رو کشته باشی که چه بهتر Great Sword Of Artorias رو می تونی بگیری که از نظر بالانس سرعت و قدرت بهترین شمشیر بازیه .
6 - توی Painted World Of Ariamis اگه دم غولشو بزنید به شما یه خنجر میده با نام Priscilla Dagger که از نظر سرعت بهترین سلاح بازیه ضمن اینکه قدرت Bleeding 500 داره که بیشترین قدرت در تمام سلاح های بازی هست .
7 - قدرتمند ترین شمشیر بازی Fire Great Axe تا ته آپگرید شده ست که البته سرعت پایینی داره ولی من کلی از بازی رو با اون رفتم.
8 - اگه قبل از کشتن نیتو به حالت Human باشید با یه شوالیه توی TOG می جنگید که یه گرز خیلی خوب بهتون میده که سنگینه و سرعتشم پایین ولی دو تا مزیت داره اول اینکه قدرت خوبی داره و دوم اینکه حریف رو نقش زمین می کنه و تا بیاد بلند شه بازم می تونید بزنیدش و بازم پهنش کنید روی زمین.
9 - یه شمشیر هم با زدن دم Seath بدست میارید به نام Moonlight که شباهت زیادی به Great Sword of artorias داره ولی با این تفاوت که با آپگریدش قسمت مربوط به Miracle به صورت S میشه ، نمی دونم دقیقا چه اتفاقی میفته برای شمشیر ولی خیلی خوب میکشه و قدرت عجیبی داره.
10 - شمشیری به نام Washing pole هست که خیلی شبیه Uchigatana ست . اگه تا +15 آپگریدش کنید یه چیز خوبی میشه ضمن اینکه قدرت Bleeding 300 هم داره.
از اینایی که میگی تا اون جایی که رفتم بیشترشون رو دارم و اونایی که نیستن هنوز به جای مورد نظرشون نرسیدم
ولی حیف علیرضا این شمشیر Great Sword Of Artorias رو که توصیه کردی رو کلا نابود کردم رفت :دی
البته کارکترم از اولش از لحاظ Faith و Intelligence خیلی پایین بودش
شاید با کلاس های دیگه می رفتم این سلاح رو حتما طرفش می رفتم