بچه ها از نظر من در مورد N53 شک نکنید.
Printable View
بچه ها از نظر من در مورد N53 شک نکنید.
دوستان نظرتون در مورده hp.....dv7-4290 چیه؟؟؟
حدود 200 تومان از این ایسوز گرون تره....ولی مزیت هایی هم به این داره....به نظرم از لحاظ کانفیگ برای کسایی که تا یک میلیون و 600 داشته باشن یکی از بهترین انتخاب هاس....
سی پی یوش همین Intel Core i7-2630QM Processor 2.00GHz with Turbo Boost Technology up to 2.90 GHz که البته سی پی یو n53sv ، در حالت عادی 1.73 هست که از این اچ پی ضعیف تره.....
رم این اچ پی هم 6 گیگ هست که باز 2 گیگ از ایسوز بیشتره....
گرفیک 6570 ATI هست که با گرافیک n53sv در یک حد هستن...که البته میگن در اجرای بازی ها روی حالت high 6570 از 540 gt بهتر جواب داده....و البته گرافیک اچ پیه ddr 5 هست...
هارد اچ پی 1 ترابایت هست....
بلوری هم داره که لایت اسکرایب هست( البته برای رایت دی وی دی و سی دی)
مانیتور هم 17.3....4 تا یو اس بی 2 داره ولی 3 نداره....5 نوع مموری کارد ریدر هم داره....
باطریش هم 9 سلولی هست....به عنوان سیستم امنیتی از قابلیت فینگر پرینت یا همون اثر انگشت هم استفاده می کنه....
در کل به نظر من توی همه موارد به جز نداشتن یو اس بی 3 از n53sv سر تره.....و حدود 200 تومان هم گرون تر.....به نظر من یه انتخاب عالی برای کسایی که از خریدن n53sv منصرف شدن....:27:
اره قهوه ای سوختهنقل قول:
من امروز سایت امرتات را دیدم سایت را اپدیت کرده ومدل n53sn و n53sv را گذاشته کسی میدونه new revision هستند یا نه. به نظرم sn چون تازه اومده باید باشه.
من پرسیدمنقل قول:
هم لیبل داره
هم تو سات میتونید چک کنید
ولی به قیمت هاش دقت کردین؟:41::21:
اینجا میزارم بچه ها یه نظری بندازن:31:
CPU یکیه
جفتش با کیفه
N53SN-SX068V
15,500,000
W7P
8GB
640GB
Blu-ray ROM
GeForce® GT 550M 2GB
15.6" LED ColorSHine HD
N53SV-SX128
13,700,000
4GB
500+GB
DVD±RW DL
W7H
GeForce® GT 540M 1024MDDR3
15.6" LED ColorSHine HD
دوستان تهرانی
یه جا تماس گرفتم sv سری جدید رو 1.275 میگفت (من چشم اب نمیخوره سری جدید باشه)
(ram4-hdd500-usb3-win7)
یکی یه پیغام شخصی بده -ادرس بدم بره چک کنه
من یک n53sn سفارش دادم احتمالا تا پس فردا دستم برسه.منتها قیمت را یه مقدار بالاتر از سایت گفت 1.600 تومن -سریال هم داد که چک کردم و درست بود.
دوست عزیز از همین امرتات خریدی؟؟؟نقل قول:
گارانتیش ماله خودشونه؟؟؟ من بخوام از شیراز سفارش بدم چند روزه دستم میرسه به نظرت؟؟؟
من این لپ تاپ با هارد ssd ندیدم.تو ایران هم نمیتونید هر کانفیگی را پیدا کنید.:19:نقل قول:
هارد هم قابل تعویض و اضافه شدنه می تونید بعدا بندازید توش .منتها بدین خود نمایندگی بندازه که گارانتیش نپره.
نوشتم،بازار موبایل ایران طبقه اول واحد317-تلفن 66347140الی 5نقل قول:
بچه ها اونایی که serial number n53 رو چک کردن و مشکل دار بود ،سریالش با چی شروع شده بود؟من قبلا خونده بودم که new revision با B3 شروع میشه اونی که من چک کردم با B2 شروع شده بود
اینی هم که من چک کردم با b2 بود اما درست بود.اگه به این بود که دیگه ایسوز سایت نمیزاشت می گفت هر کی b2 ورداره بیاره.
serial رو لپتاپ حک شده بود یا برچسب بود؟
این که میگن این سری جدیدا usb3 ندارن درسته؟
من از امرتات پرسیدمنقل قول:
n53sn داره
یعنی n53sv usb3 نداره تو سری جدبد؟نقل قول:
بچه ها notebookcheck به n53sn امتیاز 70% داده
من هم دیدم اما به 53sv 87% داده
اون امتیاز مال خود notebookcheck نیست مال یه سایت دیگست که اونجا زده.
svای که امرتات وارد کرده ندارن:13:نقل قول:
نظرتون در مورده dv7-4290 us از شرکت اچ پی چیه؟؟؟
هم قیمتای n53sn هست ولی در بعضی چیزا مثل گرافیک سر تره....ddr 5......
کد:http://h10025.www1.hp.com/ewfrf/wc/document?docname=c02664910&tmp_task=prodinfoCategory&lc=en&dlc=en&cc=us&product=5052178
سازگار هم همینطورنقل قول:
نوشته شده توسط faramarz_fireboy20 [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دوستان من احتمالا sn میگیرم:21:
امرتات زده 1.550 ولی میشه 1.500 گیر آورد:46:
نظرتون چیه؟:20:
من رفتم بخرم امرتات نداشت کلا میگفت نداریم کسی جایی سراغ داره من میخوام بخرم
خدا رو شكر بالاخره رسيد.
دوستان تهرانى لطف كنيد كانفيگ دقيق N53SV و N53SN امرتات و سازگار رو با قيمت دقيقشون بذاريد.
خدا خيرتون بده سريعتر بذاريد كه ما شهرستانى ها دسترسى به جايى نداريم
---------- Post added at 09:22 PM ---------- Previous post was at 09:20 PM ----------
بچه ها ١ سوال دارم كسى N43SL يا N43SN جايئ ديده؟
امرتات و سازگار وارد كردن؟
بدون گارانتيش چى؟ گير مياد؟
دوست عزیز قیمت ایرانش رو داری؟نقل قول:
n53sn بگیر -کانفیگش بالاتری
17.3" میخوای چیکار؟؟؟؟:18:
فیلم ببینی؟:5:
واسش باید یه خاور اجاره کنی 6.86 کیلوووووووو!!!!:18:
usb3 هم نداره:13:
کلا بیخیالش:31:
---------- Post added at 09:38 PM ---------- Previous post was at 09:35 PM ----------
من صبح زنگ زدم فروشگاش هم sn , sv رو داشتنقل قول:
من عصر خواستم بخرم نداشت
دوستان لطف كنيد اگه رفتيد كانفيگ دقيق sv وsn رو دربياريد به اين موارد حتماً دقت كنيد:
١- Full HD بودن مانيتور
٢- داشتن USB 3
٣- دور هارد. 5400 rpm يا 7200 rpm
٤- مگاپيكسل وبكم ( نشونه وبكم ٢ مگاپيكسلى داشتن يك درپوش سفيد رنگ روى لنز وبكم هست كه مثل دوربينهاى موبايل با يك كليد كه كنارش هست باز و بسته ميشه )
٥- داشتن بلورِى
چون تمام اين موارد آپشنال هستند و معلوم نيست رو كدوم مدل هستند و روى كدوم مدل نيستند
من اصفهان n53sv گارانتي سازگار گرفتم، امروز رسيده بود
هم رو جعبه ليبل new revision داشت هم كنار تاچ
سريالشم چك كردم تو سايت asus مشكلي نداشت
تومان13850000
i7
4g
640g 5400rpm
geforce 1g
hd
blue ray
usb3 نداره
سلام.
گارانتی امرتات SN پیدا کردم لیبل داشت سریالشم چک شده و اوکی هست قیمت میگه یکو نیم که اگه چونه بزنید شاید کمتر هم بده ..
SV هم داشت اونم لیبل دار و سریال اوکی هست قیمت میداد حدود 1360 اینا که اینم جای تخفیف داشت ..
من امروز عصر انشالله میخوام برم بخرم . کسی شیراز می خواد بخره تا 3-4 بعد ازظهر هماهنگ کنه با هم میریم ..
من یه فروشگاه سراغ دارم Asus N53SV سری جدید با کانفیگ i7,4GB ,500 7200rpm,GF 540 1GB,DVD RW,Usb3 با گارانتی سازگار 1,320 می فروشه. هر کی خواست پیغام شخصی بده آدرس بدم.
در ضمن حتما سریال روی کارتن با دستگاه مطابقت داشته باشه و روی سایت چک کنید.
مدل قدیمی N53SV هم که مشکل داره 1,300 قیمت دارم.
نقل قول:
نوشته شده توسط faramarz_fireboy20 [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دوست عزیز اول اینکه قیمت ایرانش یک میلیون و ششصد هست با 3 سال گارانتی....:5:
دوم اینکه هیچ چیزی از n53sn از hp که من معرفی کردم سر تر که نیست هیچ کمتر هم هست....:27:
سوم هم اینکه 6.86 پوند نه کیلو....خوبه که خودش هم نوشته ها....وزنش میشه 3.1 کیلو که خیلی هم از sn سنگین تر نیست.....usb 3 هم خیلی چیز مهمی نیست و یه آپشن هست....در ضمن خیلی از گارانتی ها دیگه سری جدید رو بدون usb 3 آوردن....:18:
آقا من نتمیتونم پیغام شخصی بدم ، میشه شما آدرسو بدی؟نقل قول:
دمت گرم 2 ماه منتظرم خسته شدم دیگه
بچه ها شیراز کسی سراغ نداره؟
رئیس جان لطف می کنید آدرس بدید یا اس ام اس کنید به 9127220929نقل قول:
آقا شما چرا اینقدر به PM علاقه دارید خوب اطلاعات بدید من که تازه وارد هستم باید بی خودی اطلاعات بزارمنقل قول:
بچه ها من بين n53sn وk53sv (با گرافيک 2 گيگ) گير کردم.نظر شما چيه؟ usb3 n53 داره عوضش کيبورد k53 خيلي بهتره +icecool .
وقتی شما میگید لبتاپی که معرفی کردید از sn سره حتما حق با شماستنقل قول:
راستی 17" که دیگه معزله(الان میخواین واسه اینم یه دلیلی بیارین)
usb3 درسته optional هست ولی واسه خیلی ها مهمه(واسه شما مهم نیست)
من و خیلی از بچه هایی که اینجا هستیم حدود 2 ماه صبر نکردیم hp بگیریم
هرکسی نظری داره و نظر شما هم محترم
من که sn میگیرم حتی اگه لبتاپی که معرفی کردید خیلی قویتر از sn باشه
دوست عزیز واسه خیلی ها کیبرد خیلی مهمهنقل قول:
ولی اگه زیاد باهاش کاری نداری(برنامه نویس نیستی یا تایپ زیادی نداری) من توصیه میکنم sn روبگیری
البته وحی منزل نیستااا (الان یکی پست میزنه تخریب میکه ما رو)
اقا من که هم k53 sv رو از نزدیک دیدم و هم n53sv رونقل قول:
نمی دونم بچه ها چرا اینقده گیر دادن به خرید n53sv اونم سری جدیدش!!!
از لحاظ ظاهری k53 که خیلی باکلاس (سر کلاس که برده بودم همه کفشون بریده بود که چقد باکلاسه:31:)
از لحاظ کانفیگم که سر تره (من خودو تو خونه با داداشم که پشت pc بود evil5 رو باهم شبکه زدیم hd و جزییات medium اقا خلاصه خیلی روون با گرافیک بالا اجرا میکرد.)