ممنون ولی هر دفعه که بازیو اجرا میکنم یا سیوها میپره یا دوباره باید سریالو وارد کنم و این قصه سر دراز دارد....نقل قول:
اگه راه حل دیگه ای هست بفرمایید:11:
Printable View
ممنون ولی هر دفعه که بازیو اجرا میکنم یا سیوها میپره یا دوباره باید سریالو وارد کنم و این قصه سر دراز دارد....نقل قول:
اگه راه حل دیگه ای هست بفرمایید:11:
موقع بازی Rio ، از اینترنت دیسکانتکت باشی این مشکل پیش نمیاد.نقل قول:
من با روش ساخت وب سرور برای کرک بازی استفاده کردم تا حالا هم هیچ مشکلی نداشتم، فرقی نمیکنه چه به اینترنت وصل باشی چه نباشی!!
یه خورده دنگ و فنگ داره ولی تضمین شده است!
دوستان لینک ریو خرابه.
می شی بگین چجوریه این راهی که می گین!!!نقل قول:
نقل قول:کد:http://iranrapper.persiangig.com/Angry%20Bird's%20Rio%20V%201.1.0/Angry%20Bird%27s%20Rio%20v%201.1.0.zip
[B]ببخشید ضمیمه دوم یا همون مورد سوم لینکش مشکل داره دانلود نمیشه ( دانلود میشه اما حجمش نامعلومه هی دانلود میشه )نقل قول:
راستی تو چه پوشه ای Save های بازی موجوده؟
لینکش فیلتره واسه اینم هست دان نیمشه اما با V***P****N رفتم نوشته بود این سرویس به حالت تعلیق استکد:http://mehdy.20upload.net/files/1389/bahman/config.zip
دوستان اگه میشه خودتون محتوی این فایل رو واسم بزارید
ممنون از همه بچه های خوب انجمن
نقل قول:کد:Installation instructions:
1.Go to the activation folder and copy the AngryBirdsRio_patched.exe to game folder.
2.Then go to C - Windows - System32 - drivers - etc folder. Open hosts file with NotPad.
3.Add to 127.0.0.1 drm-pc.angrybirdsgame.com end of line. Save and close..
4.Then again go to Activation folder and iws2.zip open. Extract to C:\Web.
5.Go to activation folder and copy the www file to C:\Web folder inside.
6.Then go to C:\Web folder start the iws.exe.
7.Write to Public Folder: www and click the OK.
8.Open the Internet browser write the 127.0.0.1/consumeKey/ and enter.
It should be to write status ...=valid-key.
9.Then again drm-pc.angrybirdsgame.com/consumeKey/ write to Internet browser and enter.
Again It must says status ...=valid-key.
10.Finally go to game folder from AngryBirdsRio_patched.exe to enter the game.
11.Open the game and click the ACTIVATE FULL VERSION.
12.Enter the any serial (Sample: 123456789) then click the Register..
خيلي چرته
سه تا فصل اول زيو رو چند ساعته تمام كردم و بقيه هم نوشته به زودي!!!!!!!! حالا بمون توي خماري
روي سيستم هاي گيم نت هم ريختم بچه ها ميرن ميگن فلاني اين مرحله هاي بعدش چرا نمياد و كلا رفتن روي اعصابم
میشه یه نسخه به من معرفی کنین که رو سیستمم جواب بده
مگه شما با لینک هایی که تویه صفحه اول هستش مشکل دارید..........
اگه اون هارو نتونید روی سیستمتون اجرا کنید،دیگه هیچ نسخه ای رو نمیشه اجرا کرد،Angry Birds اینجوریه دیگه.........
نقل قول:بابا یکی نیست جواب مارو بده ؟نقل قول:
اگه نمیدونید کدوم فایله . فایلهای داخل پوشه بازی رو واسم بزارید ( به غیر از پوشه DATA ) که همه فایل هاش به 5 مگابایت هم نمیرسه لطفا واسم بزارید بابا کف کردیم
بچه ها این مراحل جدیدش واسه دانلود نیومده؟ نسخه ریو رو میگم
آپدیت جدید نسخه Rio واسه Symbian^3 اومد. خیلی خیلی خیلی مراحلش جدیدش باحاله.
نمیدونین برای PC کی میاد؟؟؟
توی صفحه اول هستش برای PC..........نقل قول:
منظورم مراحل جدیدیه که واسه نسخه ریو قرار بود بیاد...نقل قول:
دوستان من همه نسخه های Rio رو نصب کردم ولی متاسفانه بعد از اینکه کلی از مراحلشو میرم و نزدیکای پایان بازی هستم، کرک بازیم از بین میره و مراحلی که رفتم قفل میشه و باید دوباره از اول برم!
کسی راه حلی نداره؟
نقل قول:
منم همین مشکلو دارم!!!!!!
البته high score هامو نگه میداره!!!
من هربار که از بازی در میام سیو های قبلیم میپره!
چیکار میشه کرد؟؟؟:19::41:
احتمالا در طول بازی به اینترنت متصل هستید اگه کانکت هستید دیسکانکتش کنید و بعد بازی کنیدنقل قول:
آقا این کرکش من رو هم سرویس کرده
چی کار میشه کرد ؟ راه حل قطعی و نهایی نداره ؟
هر سری از بازی میایم بیرون همه چی میپره
عزیزم شما مشکلتون از ویندوزه یا اینکه وقتی کانکتید میرید تو بازینقل قول:
راه حل 1 :نقل قول:یانقل قول:
راه حل 2 :روش ساخت :نقل قول:
نقل قول:
بچه ها این بحث سر کرک مال کدوم ورژنه؟!! من یه ریو نصب کردم پچ داشت و مشکلی از بابت کرک ایجاد نشد...ورژن جدید اومده؟آپدیتی چیزی؟
مشکل بابت اینترنت نیست، چون من همیشه Connect هستم ولی این مشکل زمانی پیش اومد که DC بودم!نقل قول:
ورژن Rio ؛ برای PC فعلاً نهنقل قول:
راه حل دوم پُست 383 رو امتحان کُن.نقل قول:
نقل قول:
این مرحله 4ام،من اون فایل رو پیدا نمیکنم،کجاس ؟
ببخشید این Save های بازی RIO کجا موجوده ؟ اصلا کجا توی کامپیوتر موجوده؟ من میخوام ویندوزمو عوض کنم حالا عوضش کنم سیوها میپره . لطفا بگید کجای کامپیوتره
راست میگه من کرک جدیدو دوباره دانلود کردم و یه سریال و یه پچ دارم که پچه جواب نمیده ... البته اون خطو به فایل host اضافه کردمنقل قول:
این مرحله 4ام،من اون فایل رو پیدا نمیکنم،کجاس ؟
بعد بازی فایل سیوی نداره من دیگه بعد 3بار حوصله ندارم از اول برم !!! :19:
این مسیر سیو های بازی هست:نقل قول:
C:\Users\Agent47\AppData\Roaming\Rovio
به جای agent47 اسم یوزر خودتون را بزنید
سیو کامل خودم برای هر 2 تا نسخه(معمولی و ریو)
همه لول ها 3 ستاره هستن!
همه تخم مر های طلایی جمع شده!
همه میوه ها جمع شده!
اینم مسیر کپی سیو ها:کد:http://www.4shared.com/file/t3fKYpdZ/Rovio.html
C:\Users\Agent47\AppData\Roaming\Rovio
به جای Agent47 اسم یوزر خودتون هستش
تشکر یادتون نره!!
فایده نداره فایلای سیو رو میریزم دوباره سریال میخواد و روز از نو روزی از نو ... همه چی از اول
ورژن جدید بازی:
Angry Birds Rio 1.1.1 (Final)
PC | English | Developer: Rovio Mobile | Publisher: Clickgamer Media Chillingo | 33.42 MB
Genre: Arcade, Puzzle
کد:Angry Birds Rio - A product of partnership Rovio and 20th Century Fox. The action takes place in the magical city of Rio, where after the kidnapping were brought evil bird. They eventually go away from the kidnappers and sent to rescue his friends, Blu, and Jewel - Rare parrot and heroes multfilma «Rio» from 20th Century Fox. The Angry Birds have been captured, caged, and taken to Rio! There they meet new friends, and work together to make their escape from a desolate grey warehouse to the lush green jungle. Help the Angry Birds escape and beat their captors by bombarding the evil marmosets and smashing all obstacles in the way! OS : Win XP/2000/Vista/Win 7
کد:http://www.uploadbaz.com/es75m9nyz1pf
لینک خرابه.نقل قول:
نمی دونم این عکسو دیدید یا نه وقتم ندارم تاپیکو بگردم ببینم هست یا نه به هر حال:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
همین الان تست شد هیچ مشکلی نداره .نقل قول:
نقل قول:
کد:http://www.uploadbaz.com/es75m9nyz1pf
تو این نسخه چپتر 4 باز شده؟
Angry Birds Rio v 1.1.1 - PC
لینک مستقیم :
کد:http://04dj.tk/Angry_Birds_Rio_v_1.1.1/Angry_Birds_Rio_v_1.1.1_PC.zip
من که نصب کردم اما به غیر از ورژنش هیچ چیزش تغییر نکرده و چیتر 4 هم باز نمیشه !!!!!!!!!نقل قول:
این ارور رو میده. باید چیکارش کنم
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]