سامسونگ اس2 از نظر سخت افزاری ظاهرا که خیلی عالیه ولی از نظر طراحی تا حدود زیادی همون طراحی اس9000 رو تداعی میکنه وبا سابقه ای که از سامسونگ دارم جنس بدنه اش زیاد با کیفیت نیست و مشکل دیگه اون اندازه اونه که به نظر من بزرگه و به راحتی تو جیب جا نمیگیره شاید بگین این نقطه ظعفها زیاد مهم نیست ولی در عمل و هنگام استفاده خیلی مورد توجه فرار میگیره مخصوصا که از نظر طولی حدود7.5 سانتی متر با هم اختلاف دارن از نظر پردازنده هر دو دو هسته ای هستن و درسته که اس2 1.2 هست و آتریکس 1 گیگا هرتز ولی در عمل مطمئن باشید تفاوتی با هم در اجرای نرم افزارها ندارن که بخوایم پول بیشتری رو هزینه بکنیم.
در مورد lgo2xهم میشه گفت همون عیبهای سامسونگ شامل اون میشه همون اندازه به اضافه ضخامت بیشتر و از نظر مشخصات سخت افزاری برابر با آتریکس .
میمونه دو مورد اول صفحه نمایش دوم دوربین درسته که صفحه نمایش اس2 سوپر امولید هست و عمق رنگ مشکی تو این نوع صفحه زیاد ولی هنگام کار که تجربه اس9000 و آیفون 4 رو داشتم با هم دیگه اختلاف خیلی جزیی داشتن و یه نکته مهم تو آتریکس رزولوشن بالای اونه که تقریبا اولین گوشیه هست که داره به رزولوشین رتینا نزدیک میشه و از سامسونگ و ال جی بالاتر هست تازه مهمتر اینه که این رزولوشن تو یه صفحه 4 اینچی به دست اومده در حالی که صفحه ال جی و سامسونگ 4.3 هست .
در مورد دوربین ال جی و سامسونگ هر دو بهتر عمل کردن ولی ملاک انتخاب من برای خرید یه گوشی هیچوقت دوربین نیست و اعتقاد دارم که یه گوشی هیچوقت نمیتونه جای یه دوربین رو بگیره هر چند 8 و5 و12 مگا پیکسل روی گوشیها بیشتر عدد هستن تا واقعیت چون اگه تجربه چند گوشی مختلف رو داشته باشین قبول دارین که بیشتر دوربین های 8 مگا پیکسل روی گوشیها با وجود جدیدتر بودن توان رقابت با ان95 نوکیا و کا850 سونی رو ندارن