کمک در زمینه وصل شدن به اینترنت با گوشی از طریق اینترنت کامپیوتر
با سلام
من چند روزیه که یک ال جی p970 خریدم
من تو خونه اینترنت adsl دارم بدون وایرلس
می خواستم با گوشی ازطریق کامپیوتر به اینترنت وصل شم ولی نتونستم
تو کامپیوتر یک ad hoc ساختم و internet sharing رو هم فعال کردم ولی گوشی اون رو نمی شناسه
و تازه برای امتحان هم به یک وایرلس وصل شدم ولی موقع اتصال همش این کار رو انجام میده
scan------ip obtaining-----------disconeccted
لطفا در این زمینه کمکم کنید
با تشکر
در ضمن هرچه ساده تر توضیح دهید:44::44::44::44::44::17::17::17::sad::sad: :sad::worried::worried::worried::worried::worried:
درخواست راهنمایی جهت خرید یه گوشی! (با مسئولیت محدود - یعنی محدودیت بودجه - حداکثر 420)
سلام.
دوستانی که این گوشی را دارند، ازش راضی هستند؟
من یه mini pro داشتم که یکم لغی داشت و بی کیفیت بود و یه چندتا خط و خش و یه ترکم داشت. دیروز دادمش رفت (219 تومان، خوبه؟)
دنبال یه گوشی بزرگ و باکیفیت هستم. قیمت این گوشی تا قبل گرونی تابستانه حدود 410 تا 420 بود. نظرتون چیه یکم صبر کنیم ببینیم ارزون میشه؟ (صبر عیوب!)
ساخت کره هست، نه؟
یه 3D زده بود این LG من وقتی دیدمش عاشق LG شدم. خلیی باکیفیت بود. تمیز و خوش قیافه!
در هر صورت من از این گوشی خوشم اومده. حتی حاضر بیام تهران بخرمش (توی شهر ما از اینا خیلی کم هست و خیلی گرون!) ولی از اینترنت خرید نمی کنم. در حال حاضر کسی قیمت این گوشی را در علائدین (اصولاً تهران) داره؟ (پایین ترین قیمت - نمیدونم طبقه بالا، یا پایینش باید رفت)
آموزش نصب رام رسمی اندروید 4 ایران
رام رسمی را از آدرس زیر دانلود کنید
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
برنامه اسمارت فلش تولز را از اینجا دانلود کنید
کانورتور فایل kdz را از اینجا بگیرید
بعد از دانلود فایل kdz آنرا داخل پوشه که کانورتور را دانلود کرده اید قرار دهید و کانورتور را اجرا کنید
1 را بزنید و enter کنید کانورتور شروع به ساخت فایل AP و CP میکنه بعد از ساخته شدن دو فایل
برنامه اسمارت فلش تولز را باز کنید به تگ rom copy / dl بروید فایل CP fls را در قسمت CP bin و فایل bin را داخل AP bin وارد کنید خیلی دقت کنید که اشتباه وارد نکنید
mode را normal انتخاب کنید
حالا باتری گوشی را خارج کنید و کلید ولوم را به سمت بالا نگه دارید و کابل را وصل کنید تا عبارت s/w upgrade pls wait... روی صفحه گوشی نمایان شود حالا روی کلید start در برنامه کلیک کنید تا رام نصب شود تا ریست شدن گوشی کابل را به هیچ وجه جدا نکنید
اکنون از آندروید 4 لذت ببرید:n02: