سلامنقل قول:
کدوم فروشگاه این قیمت میده ؟
من 42 اینچ از فروشگاه توانایی کرج پرسیدم 2750 !!!!
Printable View
سلامنقل قول:
کدوم فروشگاه این قیمت میده ؟
من 42 اینچ از فروشگاه توانایی کرج پرسیدم 2750 !!!!
سلام
الان که تو بازار v20نیست به نظر شما U30 مناسب ترین جایگزین اون هست؟نمی خوام 3d باشه
سلامنقل قول:
نمایندگی شریعتی داره شمارش22888284
st30 امروز تو جمهوری قیمت گرفتم بدون گارانتی 2200 با گارانتیشو میگفت آبان ماه وارد میکنن.
با گارانتیش نگفت چقدر در میاد؟؟؟نقل قول:
ارزش خرید داره به همین 2200 قیمت ؟؟؟
نقل قول:
خب اگه اینطوری باشه مگه کسی چته ، که با این قیمت از اینجا بدون گارانتی بخره !!! مگه بانه مرده .
با این وضعی هم که بانیان راه انداخته واسه وروده tv هاش (گندشو در اورده) پس معلوم نیست کی Vt30 رو میخواد وارد کنه ؟!
نه تبلیغات درست و حسابی داره و نه به موقع جنس وارد میکنه !
---------- Post added at 01:29 PM ---------- Previous post was at 01:25 PM ----------
نقل قول:
معلومه که نه ... زیر این قیمت برات از بانه و جنوب میارن ، دیگه چکاریه پوله بی زبونو توو حلق مغازه دارای جمهوری بکنی !!!
سلام
من ST 30 گرفتم 42 اینچ
اساتید لطفا راهنمایی کنید جهت به اصطلاح آببندی و کالیبره کردن و .....
اگه شبیه VT20 هست برم تو همون تاپیک مطالب رو بخونم؟
خبر بهم رسید تو بانه اومده این پنل و 42 اینچش 1650000
حقیقت داره؟
بله من خریدم 1/620/000نقل قول:
به همراه دو عینک و یک دستگاه پخش بلوری سه بعدی
سلام 50 اینچش چنده؟سایتها ندارن؟نقل قول:
سلام به همه
بين st30 و vt20 در سايز 50 اينچ كدومش رو توصيه ميكنيد
و ايا خريد TZ1 54 از اين دو مدل خيلي عقب تر هست؟
خيلي ممنون از توجهتون
st30 تی وی 2011 و vt20 تی وی 2010 می باشد اما vt20 از بسیاری جهات برتر استنقل قول:
نقل قول:
و 100 البته که King of Plasma ی سال 2010 هم شده .
بالاخره در نهايت اگه امروز تصميم به خريد داشته باشي كدوم رو انتخاب ميكني
ST30
VT30
54 Z1
صد درصد Vt30 اما موضوع این است که امروز در بازار ایران موجود نیست نماینگی ها شاید سه چهار ماه دیگر وارد نمایند شما می توانید جهت خرید مدل vt20 اقدام نماییدنقل قول:
سرعت بعضی پنلها که ST30 VT30 بالاتره همشونه ولی این مقایسه تا چقدر میتونه درست باشه خودش جای سوال و بررسی داره.
محتوای مخفی:
بين st30 و vt20 در سايز 50 اينچ كدومش رو توصيه ميكنيد
و ايا Z1 54 از اين دو مدل خيلي عقب تر هست؟
ببخشيد من به اشتباه در بالا نوشتم VT30
ولي منظورم VT20 بود
اقا خواهش ميكنم يكي تكليف منو روشن كنه حداقل با يكي دو دليل
انتخابم ايناست
VT20 ST30 Z1 54
با توجه به تماسهای صورت گرفته از جانب کاربران در چند روز آینده قراره VT30 بیاد بانه.
Z1 که محصول 2009 هست و قدیمی شده.نقل قول:
ST30 در نمونه های آمریکایی کنتراست بهتری در اتاقهای روشن داره ( برایتنس بهتر و فیلترهای بهتر) ولی کنتراست کمتری در محیطهای کم نور داره موشن هندلینگ این تی وی هم مجموعا با VT20 هم تراز هست.
ST30 از گستره رنگ وسیعتر (البته غیر استاندارد تری) نسبت VT20 استفاده میکنه که رنگها کمی بیش اشباع هستن و ممکنه برای عده ای جذابتر باشه.
حالا انتخاب با خودتونه.
ST30 تو نماهای فوق سریع کمی بهتر هست یعنی زمانیکه جسمی با سرعت 1200 پیکسل بر ثانیه روی صفحه نمایش حرکت کنه موشن بلور کمتری داره حالا این تفاوت در عمل ممکنه در یک فیلم سینمایی در صحنه های نادری به وجود بیاد که چند دهم درصد از کل یک فیلم رو شامل میشه ولی در مسابقات ورزشی شاید نمود بهتری پیدا کنه ولی فکر نمیکنم در خوش بینانه ترین حالت تفاوت رو بشه به صورت ملموس احساس کرد.نقل قول:
نقل قول:
سلام اقاي *Alucard*
خيلي ممنون كه جوابم رو داديد فقط چند نكته
قيمت تلويزيون Z1 الان حدود 2600000 شده با اين حال نظرتون بازم منفيه؟
بالاخره در يك تصميم حرف اخر چيه؟
TV20 و ST30 و يا Z1
اگه قيمت هم مهم باشه چي؟
و يا اگه قيمت مهم نباشه
سايز 50 اينچ
از طراحي Z1 خيلي خوشم مياد يه روزي ارزوي خريدنشو داشتم اون موقع 4700000 بود
خواهش ميكن اينبار نظر قطي تون رو بفرماييد
و نكته بسيار مهم اينه كه من فقط نمايش دو بعدي ميخوام
با سپاس فراوان از توجهتون
سلام من از نمایندگی تو شیراز پرسیدم گفت تا دو هفته دیگه vt30 مدل 42 اینچش رو میاریم مگه این مدل تو این
سایز هم تولید میشه؟
42 50 65 تو این سایزا تولید میشه برای آسیا .نقل قول:
کد:http://panasonic.net/avc/viera/asia2011/product/comparison_plasma.html
یه استادی جواب ما رو هم بدهنقل قول:
نقل قول:
- پلاسمائه نه ال سی دی
- 42U30 تولید 2011 هست و EX500 تولید 2010
- M اگه اشتباه نکنم چین هست. از سری R ایران که باید بهتر باشه.
- اینکه کدوم بهتره سلیقه ایه. U30 چون پلاسمائه رنگهاش نسبت به Ex500 طبیعی ترند. ولی خب سلیقه بعضی ها رنگ های کارتونی و نئونی ال سی دی ها مثل Ex500 رو می پسنده. من باشم با سلیقه خودم U30 رو می خرم.
کاتالوگ مدل vx300 برای آسیا اروپا و آمریکا:
نمایندگی پاناسونیک در سه راه طالقانی تهران مدل 65 اینچ آن را 18 میلیون تومان اعلام کرد!!!کد:http://panasonic.net/prodisplays/products/homecinema/vx300_download.html
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
:18::18::18:نقل قول:
عجب!
این مدل با این قیمت برا خونه که مناسب نیستن.
برای استفاده تجاری یا استفاده تو دکور برنامه های تلویزیونی خوبن.
حالا اگه سایز 80 داشت می شد بجای پلاسمای پاناسونیکی که تو برنامه 90 هست و دیگه قدیمی شده بزاریمش.
ببین اگه 17900 میده یه دونه برداریم! :27:
تو دفترچش که نوشته برای اتاقهای لوکس طراحی شده فقطم 65 داره.
VX200 هم چیز جالبیه. کنتراست Nativeش 5.000.000:1 است و سایزشم برا برنامه 90 خیلی عالیه.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
مشخصاتش:
کد:http://panasonic.net/prodisplays/download/pdf/specsheet/TH-85VX200W.pdf
حالا دوستان چه علاقه ای برای خرید این تی وی برای برنامه نود هست؟
جالبه قیمتش تو آمریکا 6000 دلاره یعنی میخواد پوز شارپو بزنه!!!نقل قول:
توی انگلیس 9000 پوند!!!!!
توی ایران 18000000 تومن!!
مدل vt30 تا آخر آذر ماه وارد ایران نمیشود.
گویا VT30 توی گمرک ایرانه .نقل قول:
ظاهرا منتظرند VT20 ها تموم بشه بعدن وارد بازار کنند.
بنظرشما vt20 از st30 بهتره؟؟؟ آخه طراحی یکپارچه شیشه پنل سری vt مزیته. شما بین این دوتا کدومو انتخاب میکنید؟؟؟ البته قیمت vt20 رو نمیدونم!
نقل قول:
بحث در مورد شیشه شد باید بگم که فیتلر St30 بسیار خوبه توو نور زیاد ولی توو زاویه Vertical مشکل داره و هر چی از روبروی TV رو به بالا بری تصویر Wash Out میشه .
شوربختانه تلویزیون کاملی دربازار نیست هرکدوم نواقصی دارن. باتوجه به بودجه زیر 2تومن من واینکه قرارنیست بزودی عوضش کنم وسواسی شدم. سامسونگ و سونی مدلای خوبی دارن ولی ازبچگی پانا داشتیم دلم باهاشه:31:نقل قول:
طراحی سری vt از st بهتره ولی پولشم بهتره. میخوام ازخریم پشیمون نشم وگرنه میدونم اختلاف تصاویر 2011 زمین تا آسمون نیست.
مگه کسیم هست که از بالا بشینه tv نگاه کنه؟نقل قول:
vt20اول از همه مدل 42 اینچی نداره البته 42 و 46 داره ولی به ایران وارد نشده.نقل قول:
طراحی شیشه یه پارچه چیز جالبیه به نظر من صبر کن تا vt30 بیاد ولی بین vt20 و st30 من اگه بودم st30 میخردیم.
ظاهرا منظورشون اینه که زاویه دیدش کامل نیست.نقل قول: