d7000 46 با قیمت 2400000 توماننقل قول:
Printable View
d7000 46 با قیمت 2400000 توماننقل قول:
C7000 با D7000 چه فرقی میکنه ?
d7000 مدل 2011 و اسمارت تی وی کنترل لمسینقل قول:
کدوم مدل های samsung لمسی هست؟
از خطرناک هم خطرناک تره.نقل قول:
من یه دونه c7770 رو فرستادم هوا با همین کار.
نقل قول:
d8000 , d7000 کنترل لمسی دارند
یعنی صفحه tv با انگشتان دست عمل میکنه؟نقل قول:
نه عزیزم صفحه کنترل لمسیهنقل قول:
مدلهایی که در بانه هستند هم با همین کنترل لمسی عرضه میشن؟ کسی از دوستان خرید داشته؟نقل قول:
خیر. نه تنها در بانه که از ما بهترون هم باید اون کنترل آیفون گونه رو مجزا بخرن. کنترل همراه این دو پنل رو میتونید تو سایتهایی که ریویو ارائه کردن ببینید.نقل قول:
منظورتون Smart Remote Control هست ؟!!نقل قول:
یعنی همراه تمام سری های 7 و 8 (سام سرویس) ارائه می شود!!!!!!
32D585 مدل خوبیه؟!
با سلام خدمت دوستان
امروز تی وی 46D7000 از بانه رسید طراحی خیلی زیبایی داره
فقط یه چنتا سوال داشتم ممنون میشم اگه راهنماییم کنید
1) تی وی منو فارسی نداره چه طوری منو فارسی شو راه اندازی کنم ؟
2) طرزفعال کردن زیر نویس فارسی چه طوری ؟
3) تیونر دیجیتالشو چطوری راه اندازی کنم ؟ تو قسمت سرچ که میزنم فقط انالوگ سرچ می کنه
4) وقتی می خوام از طریق وایرلس به اینترنت وصل بشم میگه به یو اس بی تی وی گیرنده سیگنال سامسونگو وصل کنم ، اصلا مگه داخل تی وی دانگل نداره ؟ باید چی کار کنم ؟
ممنون میشم کمکم کنید سر فرصت یه سری عکس هم از تی وی می گیرم براتون میزارم
مبارک باشه. بالاخره بعد از کلی تحقیقات خرید رو انجام دادید!:20:واقعاً مدل خوبی رو انتخاب کردید. قیمت رو هم لطف کنی بگی ممنون میشم. عینک یکی داشت دیگه. درسته؟نقل قول:
1- باید داشته باشه. برای من از اول داشت. البته توی منو مخفی local set روی ed-iran بود.
2- فکر میکنم اگر زبان فارسی رو توی منوش بیاری زیر نویسش هم فعال بشه. البته اگر unicode system باشه الان هم باید زیر نویس رو نشون بشه. امتحان کردی؟
3- local set روی ed-iran باشه یه آنتن معمولی آنالوگ هم به tv وصل کن از توی منو digital رو انتخاب کن همه کانالهای دیجیتال رو پیدا میکنه نیازی به آنالوگ هم نداری.
4-D7000 wifi built in هست نیازی به دانگل نداره. مربوط به تنظیمات هست. حتماً درست میشه.
عکس هم که منتظریم دیگه...
مرسی دوست من . 2500 تومان خود تی وی و 80 تومان کرایه . نه دوتا عینک مدل 3100 با یه فیلم 3d با هم داخل یه پک بود
نه توی منو مخفی نرفتم شاید اونجا باشه
نه امتحان نکردم حالا یکم باهاش ور میرم ببینم چی می شه
یعنی زمانی که local set روی ed-iran بردم گزینه دیجتال میادش؟ چون الان فقط انالوگ داره
باز اگر دوست من اطلاعاتی تونستی گیر بیاری ممنونت میشم کمکم کنی
amin jan komak.........................
agha to muno makhfi reaftam vali har kari mikoonam Local Set gheir faal chikar kooonam
??????????
shoma har kari kardid ke faal shode begid
توی تاپیک سریهای 6،7 و 8 2010 دوستان اطلاعات خوبی در خصوص تغییر local set به ed-iran دارند. تا اونجاییکه میدونم باید حتما این تغییر انجام بشه تا فرکانس دیجیتال مربوط به فرستنده های شبکه های ایران بشناسه.نقل قول:
daghighan hameye on kararoo anjam dadam vali faal nemishe
migam shayad chon jadid fargh dashte bashe
shoma khodet chegone faal kardi ?
عرض کردم یه روشی داره. درسته برای منم هم روی ed-iran بود و غیر قابل تغییر. توی تاپیکی که گفتم یه مقدار وقت بذارید حتما پیدا میکنید من یه زمانی خوندم الان شماره صفحه رو یادم نیست.نقل قول:
bazam dastetoon dard nakoone mamnoon
مبارک باشهنقل قول:
عینک و فیلم داخل کارتون تلویزیون بود یا جداگانه بهت دادن چون من هم خریدم و هفته دیگه به دستم میرسه
منتظر عکس هستیم
در ضمن خیلی از دوستان مشکل غیر فعال بودن رو دارن
نه یه پک جدا بودنقل قول:
بابا حال مارو این لوکال ست گرفت
راستی با اپدیت فعال میشه اصلا اپدیت چی کار می کنه ؟ چه جوری باید تی وی رو اپدیت کنم ؟
دوستانی که Tvهای 2011 میخرند محبت کنند عکسهاش رو برای تست کیفیت برای بنده و دوستان دیگه اینجا بزارن. لطفا با شبکه های داخلی یا ما.هوا.ره ای SD.
مبارکه دوست عزیزنقل قول:
میشه لطف کنین از عملکرد وب بروزر تلویزیونتون بفرمایید؟
تو منو مخفی خیلی مواظب باش.یهو دیدی دستت به چیزی خورد تی وی به جای نمایش تابلو دیواری میشه باید بندازی دور.:10:نقل قول:
---------- Post added at 11:49 AM ---------- Previous post was at 11:46 AM ----------
دوستان عزیز چندتا عکس از خود تی وی و کنترل لمسی d7000 میزارن؟؟؟؟؟
سلام منم همین مدل رو مد نظر دارم ..لطف میکنی برام اسم اون فروشگارو با شمارش pm کنی..بعد بسته اش که رسید آک بود یا با؟ز پول رو به پیک دادی یا ..مرسی پیشاپیش از کمکت ممنونمنقل قول:
سلام به اساتید
خواستم مدل Samsung LED 37D5550 رو از نمایندگی بگیرم که خود طرف گفت 37 اینچ خوب نیست و تصویر به نسبت 40 یا 32 و ... زیاد استاندارد نیست ! من رو به شک انداخت . این موضوع صحت داره ؟
کسی از دوستان این مدل رو خریداری کرده ؟ حالا یا 37 یا 40 ؟
یک سوال دیگه هم دارم که همین مدل D5550 ال سی دی هم داره که تنها توی هرتز تفاوت داره . بین 50 هرتز و 100 هرتز تفاوت زیادی هست و آیا به چشم میاد ؟
ممنون
از مدل هاي زير از نظر كيفيت 2 بعدي كدوم بهتره ؟؟
c6900
D6000
D5500
??????????????
نه اک نبود چون تو بانه زمانی که می خان تی وی رو به راننده بدن براش تست میکنن . بله راننده کل پولو گرفتنقل قول:
---------- Post added at 03:47 PM ---------- Previous post was at 03:46 PM ----------
پونل جان شرمنده فعلا موقیت تی وی برای sd مناسب نیست چوت همون طور که میدونی تیونر دیجیتالش غیر فعاله حالا تا وقتی که فعال شه چشمنقل قول:
یه چنتا عکس میزام فعلا .............
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
کد:http://myup.ir/images/62980162010821090149.jpg
کد:http://myup.ir/images/20701267903410045535.jpg
عالی خیلی حال میده دقیقا مثل cm عمل می کنهنقل قول:
اگه کسی نحوه اپدیت کردن tv رو بلده ممنون میشم بگه ؟
خوهشا اگه از تی وی عکس میگیرید،بزارید تو همون قسمت خودش:46:
داداش فکر خودتو با آپدیت مشغول نکن.تی وی شما جدیده.با آپدیت هم با این همه ریسکش تفاوت خاصی فکر نکنم ایجاد بشه.کلا آپدیت و منو مخفی رو بیخیال شو.خطرناکه.خیلی بودن با آپدیت ی دستکاری منو مخفی تی وی شون برای همیشه خراب شده.نقل قول:
مرسی از عکسا.داداش کنترلش چجوریاست؟؟؟نقل قول:
سلام
تلویزیون 50 اینچ 3d چی بگیرک بهتره؟
نظر شما در مورد 51d585 سامسونگ چیه؟
آیا ارزش داره از بانه بگیرم
آقا سهیل، اون کینکتت منو کشته. راست میگن اطرافش باید خالی باشه؟ تا چند متر؟
اگه تونستی عکس شبکه های داخلی رو هم بذاری ممنون میشم. ترجیحا با صحنه های تاریک برای تست کنتراست و دقت نوردهی.
با تشکر
نقل قول:
کسی نبود ما رو کمک کنه ؟
از نظر کیفیت تصویر جدا از امکانات دیگر مانند اینترنت و.. آیا دو مدل 51d585 و 51d8000 با هم تفاوتی دارند؟
خیلی تفاوت دارن.نقل قول:
51D8000 یکی از بهترین پلاسماهای 2011 است.