havas_1980 جان من اون در رو باز کردم رفتم پایین الان اونجا اون پایین شلوغ پلوغه یه عالمه کشتی دور و برم هستن و یه عالمه از اون موجودات پرنده باید چیکار کنم ؟ باید همشونو بکشم؟
Printable View
havas_1980 جان من اون در رو باز کردم رفتم پایین الان اونجا اون پایین شلوغ پلوغه یه عالمه کشتی دور و برم هستن و یه عالمه از اون موجودات پرنده باید چیکار کنم ؟ باید همشونو بکشم؟
من دارم اما بلد نیستم چه جوری باید بذارم.:46:نقل قول:
من دارم اما بلد نیستم چه جوری باید بذارم.:46:نقل قول:
بگو چه جوری اینکارو بکنم .
درود
دوستان آیا این بازی به سیستم زیر به خوبی اجرا میشه ؟
mb : asus p5k
vga : xfx 8800 gt 512mb
ram : g-skill 2 gig pc800 hk
cpu : intel core2 due 6750
و اگر اجرا میشه در حد High یا Medium ؟
ممنون میشم راهنمایی کنید ;)
پدرام
آره راحت و روون روی High
آره در حد VeryHighمیتونی بازی کنی ولی فقط رو ویستانقل قول:
خیلی ممنون از راهنماییتون ;)
پیروز باشید
پدرام
دوستان يه سري كارتهاي گرافيك 8800 تو بازار هست كه فقط 100 تومن قيمتشون هست بنظرتون كاراييشون خوبه؟
مي شه كرايسيس رو رو high بازي كرد؟
دوست من یه کارت گرافیک هایی هم هست مدل 7950 که قیمتش 250 هست ( حدودا ) !
پس گرافیک داریم تا گرافیک . یه ضرب المثل P30world ی میگه : هرچقدر پول بدی همونقدر آش میخوری !
شما برو مشخصاتشو بخون و اینجا بزار تا همه نظر بدن .
خوب اين كه درست مي دونم مدلهاي مختلفي تو بازار هست مثلا من از 80 تا 600 تومن ديدمنقل قول:
ولي مي خواستم بدونم دوستاني كه دارن اين بازي رو با كيفيت خوب يا معمولي انجام ميدن همه بالاي 500 تومن پول كارت گرافيك دادن؟
البته خودم اطلاعات چنداني ندارم و نمي دونم چطور مي شه يه كارت 8800 مي شه 600 تومن بعد همون مدل تو بازار پيدا مي شه 100 تومن !!!!!
مثلا همين كارت گرافيكي كه من پارسال 100 تومن خريدم اگه مي خواستم همين مدل و بالاي 250
تومن هم داشتن!!!
8800:18: صد تومان؟:27:نقل قول:
دوست من بهت پیشنهاد میکنم حتما یه سری به تالار کارتهای گرافیک همین سایت خودمون بزن .:46:
فروشنده كه اينطور مي گفت با پشتيباني كامل از direct x 10 يعني شما مي گيد همچين چيزي نيست؟نقل قول:
کدوم ماست فروشی گفته ماستم ترشه ؟؟؟
بعدش هم با گرافیک 8800Ultra نمیشه Crysis رو High با رزولشن بالا و با فریم زیادی بازی کرد ... [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
برای اجرا در High باید ادرس زیرو بری ببینی تا ببینی برا Crysis چیا لازمه.... [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
کد:http://www.anandtech.com/video/showdoc.aspx?i=3183
خوب شما دوستان عزيز تو اين زمينه حرفه اي هستيد ممنون از توضيحاتتوننقل قول:
فقط من هنوز هم تو اين قضيه موندم اخه چطور دو تا كارت گرافيك با يه مدل با دو تا قيمت كاملا متفاوت تو بازار پيدا مي شه واقعا عجيبه ؟يا اينكه اصلا يه همچين چيزي نيست و من در اشتباهم!
البته شايد بهتر باشه اين سوال و توي همون بخش كارتهاي گرفيك بپرسم:11:
دوست من برای بازی های الآن سیستم زیاد بالایی لازم نیست .نقل قول:
چون بازی هایی که سیستم توپ بخواهند کم هست .
مثلا سیستم من اینه :
VGA 8600GT 256MB Gddr3
Ram 2 GIG
CPU 3 Full 2MB Cache
تا الآن همه ی بازی ها رو با آخرین درجه گرافیک تونستم اجرا کنم .
البته به جز یه بازی Solider Of Fortune که اول بازی خوب هست ولی 10 ثانیه بعد وحشتناک گیر میکنه !
سلام دوستان من تازه عضو شدم
سيستم من اينه آيا ميتونم اين غول بزرگ رو بازي كنم يا نه؟
مادربورد : GigaByte - M56S-S3
رم : 2 گيگابايت DDR2 كينگ استون ( ارجينال)
CPU: Am2 Athlon X2 64 Bit 4400+ Double Core
كارت گرافيك هم : HD 2400 XT - 256 GDDR3
در ضمن يه سوال ديگه مادربورد من خوبه يا Asus M2n-E Sli از نظر پرداز ها و آشناها خواهش دارم جواب بدن
سلام.نقل قول:
شاید به شما geforce 8500gt رو معرفی کرده.
8800 کمتر از 350 هزار تومن پیدا نمیشه.
به احتمال زياد همين بوده يا يه نسخه پايين ترنقل قول:
ممنون از وقتتون و شرمندهاز چپه شدن تاپيك
موفق باشيد [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دوستان كسي جواب منو نميده
در مرحله ناو جنگی بعد از اینکه اولین غول رو کشتم غول دوم هم تیربار هایش را نابود کردم helen میگه باید از TAC gun استفاده کنی . TAC gun چیه و چگونه این مرحله را باید رد کنم ؟
غول دیگه چیه (مال بچه هاست)درضمن من این بازی خیلی وقت تموم کردم چیزی یادم نمیاد اگه بخوای میتونم سیو گیمش برات بزارم.نقل قول:
يه انسان مهربوني ميگه كه ميتونم با اين سيستم در چه حدي بازي كنم مثلا عالي متوسط يا ضعيف . ممنون ميشم
CPU : AM2 Athlon X2 4200 + Double Core
RAM : 2 GigaByte Kingston Orginal
Graphic : Radeon XD 2400 XT
MotherBoard : GIGABYTE M56S-S3
اگه كسي جواب بده ممنون ميشم چون من هنوز بازي نكردم
عزیزم توضیح بیشتری در مورد گرافیکت بده گرافیکت چند.نقل قول:
دوست عزيز گرافيك من حافظه اش : GDDR3 256 MBنقل قول:
ديگه چيرو بگم در ضمن Dirext X 10 ساپورت هستند ريتيشن اين كارت گرافيك بر روي ويندوز ويستا 9 از 10 هست .
لطفا راهنمايي كنيد . دليل اينكه اين سوال رو پرسيدم اين بود كه دوست دارم بازي هاي خوب رو با كيفيت خوب بازي كنم همانطور كه تا الان اين بازي رو بازي نكردم و همچنين بازي NFS : Pro Street .
خواهش مي كنم بگيد كه آيا مي تونم با اين تجهيزات اين بازي ها رو به صورت عالي بازي كنم يا متوسط يا ضعيف .
زماني كه اين گرافيك رو خريدم بهم گفتند چيز خيلي خوبيه . پيشاپيش ازتون ممنونم :10:
شما با این سیستم تمام تنظیمات گرافیکیتون رو MEDIUM هستش و آنتی خاموش هم دارید چون این بازی بصورت اتومات سیستم رو چک میکنه و خودش تنظیمات اعمال میکنه البته باید بگم شما یواشکی میتونی یه 2تا آنتی بهش اضافه کنی و مشکلی هم پیش نمیاد.نقل قول:
دوست من شما وقتی که اون غول بزرگه میاد ، اول باید حواست به صفینه ی خودتون باشه که Shield ( دفاع ) اون غول رو از بین ببره . بعد که از بین برد یه اسلحه داری که اصلا نمیتونی باهاش شلیک کنی ، اونو میاری یه چند ثانیه روی یکی از بازوهای غوله ( که Helen اون Shield دورشو از بین برده ) نگه میداری ، بعد شلیک میکنی .نقل قول:
در مرحله ناو جنگی بعد از اینکه اولین غول رو کشتم غول دوم هم تیربار هایش را نابود کردم helen میگه باید از TAC gun استفاده کنی . TAC gun چیه و چگونه این مرحله را باید رد کنم ؟
این کارو واسه همون طرف دیگه انجام میدی ، بعد اون غوله میاد بالای سرت . اولش باید با یه تفنگ به شکمش ( یه قسمت آبی یک دست ) بزنی و دوباره با همون Tac Gun چند ثانیه نگهداری و شلیک کنی .
بعد صفینه ی خودتون یه جا نگه داشته . سریع میری سوارش میشی و .......
موفق باشی . O R A C L E
متاسفانه كارت شما در مقايسه با ساير قطعات ضعيف هست. تقريبا چيزي در حد 8400GS محصول NVidia.نقل قول:
فكر نميكنم بتوني خيلي راحت اجرا كني. حداكثر روي متوسط ميتوني بازي كني اونم بدون AA.
برو بچ منم بازي رو تموم كردم اونم با چه سيستمي گرافيك 6200 با 1 گيگ رم
گرافيك رو over كردم باورتون نميشه بازي رو رو high اجرا كرد بدون گير اصلآ باورم نميشد
خدايش بازي قشنگي بود من كه كلي حال كردم فقط تنها مشكلش اين بود كه مرحله هاش خيلي كم بود
:blink::blink::blink::blink::blink: اين ديگه از اون حرفا بود كه ............ . :blink::blink:نقل قول:
ما هم اصلا باورمون نمیشه مثل خودت:27:نقل قول:
دوستان عزيز من واقعا ناراحت شدم :41:نقل قول:
واقعا خيلي عجيبه
ببينيد دوستان من خودم در كامپيوتر و سخت افزار خيلي سرم ميشه اما ميخواستم از دوستان بزرگواري كه بازي رو انجام دادند بپرسم . يه توضيحي در مورد كارت گرافيكم بدم كه اين HD 2400 XT از سري خانواده ي HD 2900 XT هستش يعني اينكه مثلا شما ميگيد 8400 - 8500 - 8600 يا 9600 تمام اين كارتا تا يه حدي هستند و بعد از آنها سري كارت هاي خانواده ي R256 شروع ميشن در ضمن من گفتم GDDR3 .
واقعا خيلي عجيبه كه اين كارت نمي تونه اين بازي روي عالي اجرا كنه . :18:
ميخواستم بگم كه اين كارت رو با سري A256 اشتباه نگيريد اين كارت از خانواده ي R256 هستش كه بزرگترين غولش HD 2900 XT هستش .
لطفا نظرتون رو بگيد . من بدجوري ناراحت شدم آخه چقدر پول خرج كردم تا لاقل اين بازي رو راحت باشم :41:
دوست عزيز از چيزي كه ميگم ناراحت نشي اما قدرت سيستم من تقريبا 8 برابر سيستم شماست اما استادان گرامي ميگن من بيشتر از Medium نمي تونم بازي كنم اما شما .......... واقعا خيلي عجيبه:18:نقل قول:
آقا حقيقت داره اين ؟!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :41:
عزیزم چه نفعی برات داره اینقدر دروغ میگینقل قول:
نه عزیز همش دروغنقل قول:
آقا حقيقت داره اين ؟!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
خوب عزیزم یه بازی بخر وامتحان کن.نقل قول:
دوست عزيز از شما و بقيه ممنونم كه راهنمايي فرموديد حتما همينكارو مي كنم . فردا بازي رو ميخرم و نصب مي كنم بعدش نتيجه رو به شما اعلام مي كنمنقل قول:
بازم ممنون از همه :11:
من اونجایی که باید با یک جونور که چهار پا هست بجنگم وقتی که شکستش دادم یک موجود گنده اهنی از زیر اب بیرون میاید حالا نمیدونم چه طوری باید شکستش بدم
هر جور راحتین
دیگه قرار نشد توهین کنی هر جور راحتی باور نکن مشکل اینجاست که یه عده کلا دوست ندارن باور کنن خوب مشکلی نیست:8:نقل قول:
ما هم دوست داريم باور كنيم ولي اصلآ با عقل جور در نمياد . :41:نقل قول:
به نظر شما يكي از سنگين ترين يازي هاي سال 2007 رو ميشه با geforce 6200 با آخرين جزعيات بازي كرد ؟؟! :18:
اين بازي رو ميشه با اين سيستم با آخرين جزعيات و aa 4x و رزوليشن 768*1024 بازي كرد البته با VISTA و
DIRECTX10 . :46:
cpu : core 2 due e6xxx
RAM : 3GB
VGA : GEFORCE 8800GTX OR BETTER
من حداقل رو 5 تا سيستم اين بازي رو نصب كردم تا به اين نتيجه رسيدم . ميشه با اين سيستم بالاي 35 FPS از
سيستم بگيري .
کاملا تایید میشه .نقل قول:
من با 8600 هم نتونستم با آخرین جزییات بیارم ! حالا شما میگی با 6200 ؟!