از نظر صدا خوبه و طراجی خوبی داره و گرماش متوسط هست کیفیت تصویرهم خوبه تو این رنج 1380 این خوبه اگه بیشتر داری میتونی سری گیم اسوس بگیری حدود 2 تا 2200 هست و یه پست میدی صبر کن تا جواب بدم یا یکی دیگه جواب یدهنقل قول:
Printable View
از نظر صدا خوبه و طراجی خوبی داره و گرماش متوسط هست کیفیت تصویرهم خوبه تو این رنج 1380 این خوبه اگه بیشتر داری میتونی سری گیم اسوس بگیری حدود 2 تا 2200 هست و یه پست میدی صبر کن تا جواب بدم یا یکی دیگه جواب یدهنقل قول:
روی xps l501 ویندوز xp 64bit نصب کنم مشکل پیدا نمیکنه؟اصلا میشه نصب کرد؟!
اگه واسه نصب تنظیمات خاصی لازمه لطف کنید بفرمایید ممنون میشم
ok dadash mamnon man ta 1.400 mikham begiram ke az xps l501 khosham omad rasti az nazare bazi chetore ???? va dige inke farghe l501-a ba l501-x chea ianam vasam eakam tozih bede ??? khaili lotf mikoni javab bedi .mamnon dadash:10:نقل قول:
سلام
بچه ها فرق xps L401X باxps L501X چيه؟
نصب میشه و داریور نداره و فایده هم ندارهنقل قول:
اره الان فکر کنم 1350 هم گیر بیارینقل قول:
برای بازی خوبه ولی نوت بوک هست نیاید زیاد فشار بیاری روش
فرقش تو سخت افزار هست مثل رام .و هارد
chera maseejam dir miad ro safe asli !!!!!!
نقل قول:
دوست عزیز اولا سعی کن نوشته هات با زبان فارسی بنویسی
دوما شما تو مرحله ازمایشی قرار دارید و و نوشته هاتون باید از طرف مدیران تایید بشه واسه همنم یکم طول میکشه تاتو تایپک قرار بگیره
با سلام مختار داداش 1 سوال دیگه تو گفتی gta4 با ram 6 بالاترین سطح بازی رو گذاشتی یکم کند بود به نظرت اگه من با ram 8 بگیرم این کندی بازی از بین می ره ؟؟؟؟؟؟
بچه ها خواش میکنم کمکم کنین 2دلم DELL XPS L501 رو بگیرم یا LENOVO Y560 ؟؟؟؟میگن از نظره بازی LENOVO Y560 خیلی بهتره راست میگن ؟؟؟؟ کمکم کنین لطفا
اون مال باگ بازی هست که 7 تا پج بازی رو بریزی روون میشه بازی همون 6 گیگ کافی هست
سلام
من فردا می خواهم این لپ تاپ رو بگیرم ، می خواستم ببینم که 2 تا هارد 320 داره یا یدونه 640 ، و بعدش اینکه بلوتوسش ورژن 3 هست ؟
راستی اگه دوستان لطف کنن فروشگاهای رو که پایین ترین قیمت رو تو تهران میده برام پیام خصوصی کنن ممنون می شم .
سلام
كسي جواب من رو نمي ده؟؟؟
بچه ها فرق xps L401X باxps L501X چيه؟ واضحاتش رو نمي گم دوستان....آخه من زياد لپ تاپ رو حمل مي كنم سبك و جمع و جور بودنش برام مهمه.
یه دونه 640 داره و بلوتوث ورژن سه فقط از جای مطمعا خرید کن زیادم دونبال ارزونی نرو راستی بعضیاشون روی کلید F6 تنظیم نور کیبوردو ندارن موقع خرید حواست باشهنقل قول:
اگه با رایتر بلوری گیرت بیاد که چه بهتر.
در کل لب تاپ خوب و پر قدرتیه من که راضیم
خواهش میکنم کمکم کنین من 2دام که xps l501 روبگیرم یا lenovo y560؟؟؟؟؟؟؟میگن lenovo y560 از نظر بازی بهتره راسته ؟؟؟؟ خواهشن نظر بدین ؟؟؟؟؟؟
خواهش میکنم کمکم کنین من 2دام که xps l501 روبگیرم یا lenovo y560؟؟؟؟؟؟؟میگن lenovo y560 از نظر بازی بهتره راسته ؟؟؟؟ خواهشن نظر بدین ؟؟؟؟؟؟
این همه پست زدی و جواب گرفتی این رو بگیر خیال خودتو راحت کننقل قول:
ok dadasah daram farda migiram omidvaram khob basheنقل قول:
تفاوتش فقط سایزه صفحه نمایش است. اون 14 است و l501 صفحش 15 است. بازم موقع خرید بررسی کن.نقل قول:
به سایت digikala داد کام برونقل قول:
پس ما میریم dell xps l501 رو بگیریم امیدوارم خوب باشه .
بلک لایت چیه ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ یکی لطفا توزیح بده کامل؟؟؟
black light چیه ؟؟ یکی بهم خواهشا کامل توضیح بده؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟؟؟؟؟
salam dostan , age momkene yeki bege farghe beine dell xps L501-A ba dell xps L501x chi hast
va man to mashhadam , az koja mitoonam tahiye konam ke motmaen bashe
va gheimate bedone blueray hamon ram 6:13: cheghadr hast
dostan kasi mitone farghe beine dell xpsL501-A ro ba dell xps L501x be man bege
va man mashhadam , az koja mitoonam begiram ke motmaen bashe , kasi midone? s
gheimatesh bedone blueray chand hast ?
mamnoon
dostan kasi mitone farghe beine dell xpsL501-A ro ba dell xps L501x be man bege
va man mashhadam , az koja mitoonam begiram ke motmaen bashe , kasi midone? s
gheimatesh bedone blueray chand hast ?
mamnoon
دوست پست ها ی قبل رو بخون فرقش تو کانفیگ هست و بک لایت که مال کیبورد هست مال نداره
با بلوری قیمت ندارم ولی جدود 150-200 بالا هست و فایده نداره جون رایتر نیست
عزیزم black light نور پس زمینه کیبورد هست و تو مکان های کم نور میتونی ازش استفاده کنی البته تو بعضی کانفینگ ها هاست تو بعضی ها نیست اگه روی کلید f6 کیبوردت عکس چراغ باشه black light داره وگرنه ندارهنقل قول:
سلام،
من ویندوز سون اولتیمیت 64 بیت SP1 روش نصب کردم، مشکل اینجاس که ورژن Bios لپ تاپ A04 و درایورهای روی dvd همراه لپ تاپ برای ورژن A00 هست(روی dvd سیاهه نوشته Rev. A00 September 2010) ، و موقع نصب درایورها ارور میده!!!
برای دانلود درایورهاش Dell XPS L501X روی سایت دل بعد از وارد کردن سریس تگ لپ تاپ، با 38 تا درایور مواجه شدم که تا الان فقط دو تا شونو (به حجم 250 مگ!) تونستم دانلود کنم. آیا همه 38 تا رو باید بگیرم ؟؟؟
وقتی restart میکنم، بعد از شات دان شدن دیگه صفحه سیاه میمونه حتی لودر خود dell هم نمیاد و فقط چراغ پاور و xps روشنه! تا موقعی هم که دستی با کلید پاور خاموش و روشن نکنم درست نمیشه !!!
مشکل از کجاس دوستان؟ آیا میتونه از نصب نبودن کامل درایورها باشه یا نصب نبودن بعضی درایورهای مهم ؟؟؟
کدوماش مهمه؟ بگید تا اول اونا رو دانلود کنم!
ممنونم طرفداران Dell XPS L501 !!!
سلام
یکی از دوستای من این مدل رو گرفته
هیچ سیستم عاملی روش نصب نمیشه
فقط سون 32 بیتی به زور نصب میشه، که هیچ درایوری نداره و اصلا خوشم نیومد
موقع نصب ویندوز سون 64 بیتی این ارور رو میده
کسی با این مشکل برخورد کرده؟نقل قول:
Status: 0Xc0000221
Windows failed to load because a critical system driver is missing, or corroupt
حتی هاردش رو هم از ahci رو ی ata گذاشتم ولی باز هم افاقه نکرد
دوست گرامی یک چند قدم بالاتر(!) رو می خوندی، بنده ذکر کردم که " ویندوز سون اولتیمیت 64 بیتی سرویس پک یک " رو به راحتی و در دقایقی اندک نصب کردم.نقل قول:
در ضمن اون مشکل درایورها هم میتونه با آپدیت شدن ورژن bios برای هر برند لپ تاپی بوجود بیاد که خوشبختانه با دانلود کردن درایورهای جدید حل میشه.
و در آخر این که اوون مشکله restart هم با نصب شدن درایورهای chipset حل شد. من ناشی بودم و بلافاصله درایورهای chipset رو نصب نکرده بودم !!!
حالا من موندم و L501 و ویندوز 7 به شرح بالا (!) و nod32 smart security !
دیگه آخرشه ...
یه چیزه دیگه که شاید جالب باشه، من تازه فهمیدم(!) اونم اینه که تمام نرم افزارهای نصب شده روی ویندوز اورجینالش ( Mcafee و roxio burn و skype و ... ) رو بعد از تغییر ویندوز میشه ازو فقط با ایجاد dell my account و وارد کردن سرویس تگ دانلود کرد !کد:http://smartsource.dell.com
داداش این چه حرفیه . مگه میشه رایتر نباشه. رایتر هست خوبش هم هست . با سرعت بالا میزنه.نقل قول:
بچه ها سعی کنید برا جواب سوالاتتون تایپیک رو کامل بخونید . این توضیحات من درباره این لپ تاپ
[HTML]http://forum.p30world.com/showthread.php?t=459217&page=28[/HTML]
farhad salam alan gheymate dell xps l501 to andimeshk chande ???????????
من برنامه speedfan رو نصب کردم (دمای cpu نشون میده) همش دمای لب تاپ رو بالای 50 نشون میده! این دما عادیه؟:13:
سلامنقل قول:
قیمت زیگورات سرتاسر کشور یکیه. امروز قیمتش شده 1.499.000
این بالاترین مدلشه که بلوری هم داره
اینجا قیمتای زیگورات رو بگیر
[
[HTML]http://www.zigorat.com/Notebooks.htm[/HTML]
تقریبا عادیه. مال منم هم اینطوره. من میانگین روزی 10 ساعت باهاش کار میکنم. چون داخل خوابگاه هستم دیگه این تنها سرگرمیمه.نقل قول:
این دما رو بعد چه کاراییه؟ چند دقیقه روشن بوده؟
دوستان گرامی فعلا این مدل با کانفیگ i7 740qm را فراموش کنید کفیگ جدید آمده و با cpu i7 نسل دو ولی کسی میدونه کی مدلی که دیروز امده رو سایت به ایران میرسه والبته طبق منابع معتبر در این مدل جدید مشکل فن حل شده و هم این که gpu 540m ولی کی میرسه ایران ؟؟؟؟ نمیدونم والبته دلیل این که کانفیگ هاش محدود بود تو بازار همین بود چون مدتی بود که تولید نمیشد و فقط با کانفیگ i5 بود .
فرهاد سلام آقا مطمئنی کهdell xps l501 bluray دی وی دی رایتر هم هست ؟؟؟؟ همه میگن اینجا این مدل رایتر نداره مطمئنی ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
الان که یک ساعتی گیم گذاشتم دما به 50-53 رسید این دما که واسه pc زیاده اما واسه لب تاپ میدونم؟!نقل قول:
اگه کسی اطلاعاتی داره ممنون میشم راهنمایی کنه
یه سوال دیگه cpu این مدل(ram6) چند هسته ایه؟
ah in pma che dir miad
الان این dell xps l501 جدیدی که dell جدیدا داده تو ایران هست ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟