واقعا بازی بیمزیه
همش میری تو دیوار . یه جورایی اصلا حال نمیده
من پاکش کردم رفت هیف اون همه وقت که برای دانلود گذاشتم:41:
Printable View
واقعا بازی بیمزیه
همش میری تو دیوار . یه جورایی اصلا حال نمیده
من پاکش کردم رفت هیف اون همه وقت که برای دانلود گذاشتم:41:
این بی علاقه ای شماس که با سرعت میخواین پیچ ها رو مثل کربن یا hotpersuit رد کنیننقل قول:
:hmm:نقل قول:
احسنت !! :31:نقل قول:
خب واقعا نمیشه همون موقع نظر داد!
الان من نظرم عوض شده.بازی بدی نیست!
رسیدم Modern B
شاید کمی صبر و حوصله و همینطور از همه مهمتر وقت رو بزارین کنار واسه این بازی ارزشش بیشتر به چشم میاد
من که با بازی حال میکنم
البته تا حالا با کنسول بازی نکردم و خیلی دوست دارم GT5 و فورزا رو بازی کنم و مطمئنم از شیفت بهترن....
در کل به نظر من بازی خوبی هست....البته باید به شبیه سازی ماشین علاقه داشته باشید که با حوصله برید جلو
آخه... بدی این بازی میدونین چیه؟؟؟
اولش خوشتون نمیاد....( بعضی ها) ...بعد.. یه کم بازی میکنین همچین بدتون هم نمیاد
بعد.... یه دفعه خوشتون میاد خفن...ولی میخورین به modern B .. اونوقت به پای اولی ها و اینا نمیرسین..میخوره تو حال تون
خیلی بده اینطوری ( فک کنم باید پولامو جمع کنم یه ویل خوب بخرم)
من برای کلاس B رونتون دارم و گالاردو با آئودی R8 حالا تعجب من از اینه که آئودی R8 که اینجا هست V8 و فقط مدل ریسینگش V10 هست.....
R8 رو توی کلاس B برای هندلینگ عالیش استفاده میکنم
من که خیلی دارم باش حال میکنم !
هیچ وقت سلیقه ها مثل هم نمیشه ولی برای من این بازی شاهکاره !!!
اگر سعی کنید ازش سر دربیارید به خصوص قسمت تیونینگ حتما باش حال میکنید :11:
واقعا ببخشین اگه با احساساتتون بازی کردمنقل قول:
از همه معذرت میخوام اگه حرفه نابجایی زدم
كلمه بد واسه اين بازي به هيچ عنوان قابل قبول نيست :31:
كسي هم كه ميگه آي اله بله ميتونه بگه متوسطه
كسي كه از ماشينهاي مختلف و قابليت هاش بدونه به اين ورژن احترام ميزاره و حداقل بي احترامي بهش نميكنه
من 100 % موافقش نيستم...كاستي هايي داره اونم خيلي زياد اما واقعا پيشرفت چشمگيري داشته و اگه همينطور ادامه بده شاهد عنواني واقعا قدرتمند خواهيم بود...( كه به شخصه بعيد ميدونم طبق تجربه )
بدی NFS اینه که لایسنس فراری رو هیچ وقت نتونسته بگیره....
و همینطور هنوز هم که هنوزه از نسل قبلی سری SL بنز استفاده میکنه
لایسنس گرفتن بعضی ماشینها و بکار بردن مدلهای به جا واقعا در این زمینه ضعیف کار میکنه
=========
وای یک چیزی بگم بخندین...من تازه قسمتهای دیگه آپگرید رو پیدا کردم و فهمیدم چقدر میشه آپگرید کرد!!گفتم چرا توی هر مسابقه ای میرم باید تمام سیستم های کنترل کشش و پایداری رو خاموش کنم که بتونم اول بشم:دی
چرا گرافیک این بازی اینجوریه ؟
بعد از HP که واقعا عالی بود که باعث شد حتی اورجینالشو بگیرم این یه جورایی دلمو زد
SHift 1 رو بیشتر می پسندم
سلام ، من نسخه ی کنسولشو دارم ، یکشو کامل تموم کردم !
واقعا" گرافیک بازی عالی تر شده !
قدرت رانندگی و هندلینگ هم خیلی واقعی تر شده !
خصوصا" در حالت دنده و ترمز دستی ...
در مورد دوستانی که میگن این بازی مزخرفه ، نمیشه بازی کرد ، به درو دیوار میخوره :دی :
این بازی یه بازی شبیه ساز به تمام معناست نه یه ریسینگ کامپیوتری مثل ...نقل قول:
شبیه سازی رانندگی و ارائه ی بهترین تجربه ی رقابت فیزیکی
آقا ...امروز کارت گرافیکم سوخت ( یعنی 5 تا از خازن هاش ترکید ...بد صدایی داد)
خلاصه... باعث خیر شد و رفتم یه گرافیک خفن گرفتم....
geforce GT 240
1گیگ Gddr5
حالا زیبایی رو میتونم حس کنم تو این بازی.... وحشتناک فوق العاده تر تر تر شد
مدرن B رو دارم به راحتی میبرم
سلام بچه ها.آقا ما آخرش نفهمیدیم بازی رو بگیریم یا نه؟بعضی ها میگن خوبه بعضی میگن خوب نیست!اگه مربوط به سخت افزاره من با XFX 4850 چه کاره ام میتونم خوب بازی کنم یا نه؟اگه از بابت گیم پلی هست من از شیفت اولی خیلی خوشم اومده هنوزم بازی میکنم.اگه مثل اونم باشه میگیرم. راستی یه سوال؟ چرا من هرچی پست میدم نوشته ها یسره میشه ولی مال شما اینتر میزنین میاد سر سطر و منظم هست کار خاصی تو نوشتن باید انجام داد؟با تشکر.
یعنی کارت گرافیک تو برد وباختتون هم تاثیر گذاشت :18:؟؟؟!!! قبلا کارت گرافیکتون چی بود ؟ گرافیک من 8600gt 512 بود یه gt220 1gb گرفتم زیاد فرقی نکرد .نقل قول:
مال منم 8600GT DDR3 بود....نقل قول:
ولی الان فهمیدم که کند اجرا میکرد..
امروز حتی مسابقه هایی که وحشتناک برام سخت بود ( مسابقه با پاگانی زوندا ها برای اول موندن) هم به راحتی اول شدم
فقط یه مسابقه است.. که دیگه به نظرم ربطی به گرافیک نداره... اونهم دور کامل پیست نوربرگ رینگ ...
آخه.... یه مکلارن mp داده... میگه با بوگاتی ویرون مسابقه بده :18:
عجب بازی سختیه!
با این که حالت رانندگی رو گذاشتم روی Novice ولی بازم سخته
ولی گرافیکش خوبه
درسته یکم ناجور سخته !!
.
کافیه یه اشتباه کنی و یکم از جاده منحرف شی !! دیگه تلاش فایده نداره و باید ری استارت کنی :13:
+
ولی این Drift هاش خیلی میچسبه !! :27:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
:31:نقل قول:
ولی این Drift هاش خیلی سخته !!
..........
مرسی از لیک تون
نقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
چه خوب تغییرات ایجاد میکنی ها :31:
+
یعنی این Drift هاش هم بیش از حد سخت و ناجور میشه در اینده ؟!:13:
همه با دریفت مشکل دارن
شما مشکلی نداری؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام
این نسخه جدیدترین ورژن nfs هست؟
من بابت همین دریفت اصلا نسخه 2 رو نگرفتم :20:اخه shift 1 دریفتش خیلی سخت بود:2: هر چی سعی کردم نتونستم
بلهنقل قول:
نقل قول:شما احتمالا با کیبورد بازی میکنید که ... :2:نقل قول:
.
من با گیم پد PS2 :31: بازی میکنم .خیلی عادت کردم بهش :27:اکثر مسابقات رو اول تا سوم میشم :31:
+
+
اما با کیبورد که واقعا سخته ریسینگ :2:
ولی من تا الان بیشتر بازیها رو با کیبورد رفتم :19:با اینکه گیم پد دارم باهاش عادت نکردم بازی کنم فقط فیفا اونم دو نفره که میشیم حالا جدا با گیم پد بهتر میشه . من که با گیم پد گند میزنم تو بازی:2:نقل قول:
سیستم مورد نیاز ؟ :دی
دوستانی که میگن Drift تو این بازی سخته و حال نمیده این کلیپو که تهیه کردم ببینید :31: (فقط بعد از تبدیل و کم حجم کردن نمیدونم چرا رنگش عوض شد :18::27:)
.
ببینید که چه حالی میده :21::31:
فرمت Mkv
حجم : 1.80 مگ
[HTML]http://www.up98.org/images/srcb4aq4py567w4leyz.mkv[/HTML]واقعا لذت بخشه :31:
منم با کیبرد بازی می کنم(اصلا با چیز دیگه نمیتونم:31:)
مسابقات مشکلی نیست همیشه اول و دوم:31:
ولی دریفت سخته:2:
بابا این چقدر سخته اه حالم بهم خورد :دی
یکی از بهترین قسمت هاش همون دریفت هست درسته سخته ولی اگه بتونی دریفت کنی خیلی حال میده .
البته من هنوز زیاد بازی نکردم واز روی تجربه نسخه های قبلی میگم .با گیم پد خیلی راحت تر میشه تا کیبورد آخه کیبورد گاز و ترمز چپ وراست همش یه جاست وبا یه دست باید همه این کارا رو بکنی .
هر کی با کیبورد مشکل داره بره یه گیم پد خوب بگیره چون فرمون ارزون بدرد نمی خوره و خوبشم گرونه ، خیلی تو کنترل ماشین تاثیر داره .
تو تنظیمات بازی درجه سختی رو روی چی گذاشتید ؟نقل قول:
اگه از این تنظیمات استفاده کنید نباید زیاد سخت باشه :
Steering Assist : Yes
Braking Assist : Yes
Anti Lock Brakes : Yes
Traction Control : High
Stability Control : Yes
راستی game pad چه مارکی خوبه و قیمتش از چند تومنه ؟نقل قول:
نقل قول:Minimum System Requirements
Required – Internet Connection
OS – Windows XP (SP3) / Vista (SP2)/ Windows 7
Processor – Intel Core™2 Duo 2.0 GHz / AMD X2 64 2.4GHz
Memory – 2.0 GB
Hard Drive – 7 GB
DVD Drive – 8 SPEED
Video Card – DirectX 9.0c Compatible 3D-accelerated 512 MB video card with Shader Model 3.0 or higher
Sound Card – DirectX 9.0c compatible
DirectX – Version 9.0c
Supported chipsets: ATI HD3 Series or greater; NVIDIA GeForce 8 Series or higher or greater
نقل قول:
آره .... مجبورم نکن این shift 2 رو بخرم ها:31: همون نسخه یک اون بسمونه :2:
من اگه اول نشم دوباره تکرارش میکنمنقل قول:
نقل قول:نقل قول:نقل قول:همونطور که تو چند صفحه پیش در موردش صحبت کرده بودم :نقل قول:
نتیجه میگیریم که ...نقل قول:
کلا بازی ریسینگ 100% با دسته باید انجام بشه !! با کیبورد رانندگی بسیار خشک و غیر واقعی میشه !! برای مثال با کیبورد سر یه پیچ نرم میخوای بپیچی باید چند بار جهت چپو تک تک فشار بدی تا خوب بپیچه !! اما با گیم پد کافیه یکم فقط انالوگ چپو لمس کنید به سمت چپ ببرید تا ماشین خیلی ترو تمیز بپیچه !! همچنین وقتی میخواید مثلا با سرعت 60 تا ثابت راه برید !! اگه با کیبورد هسستید باید هی گاز بدی ول کنی گاز بدی ول کنی [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] تا مثلا بشه تو یه سرعت ثابتی راه رفت !! اما با گیم پد ... (به طور ساده : با گیم پد میشه 20% یا 50% یا ... فرمون گرفت اما با کیبورد یا 0% یا هم 100% ) [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
.
!! خیلی سخت و خشک و همچنین مصنوعی میشه رانندگی !!
اصلا با کیبورد ریسینگ بازی کردن به نظرم خود ازاری محسوب میشه :31:
+
دوستانی هم که عادت کردن بهتره ترک کنن تا لذت بیشتری از بازی های ریسینگ ببرن :31:حتی گیم پد معمولی ... :20:
به نظر من یکی از مشکلات بازی نداشتن قابلیت Rewind هست مثلا اگه یه پیچ رو بد رفتی و از جاده خارج شدی مثل DIRT 2 و Forza 3 نمیشه ریوایند کرد و بازی رو به عقب برگردوند و دوباره رفت و یک اشتباه باعث میشه که مسابقه رو از دست بدی و باید دوباره شروع کنی که واقعا اعصاب خورد کن هست....
فکر میکنم logitech و farassoo مارک های خوبی باشن . در کل گیم پد از 5000 تومن هست تا 50000 تومن .نقل قول:
اونطوری که مسخرست که به عقب برگردی ،من میگم ریست هم نمی داشت طبیعی تر بود .اگه مجبور بودی تا آخر مسابقه بری یا کلا بیخیال اون مسابقه شی خیلی دیگه طبیعی میشد داد همه درمیومد .:31:نقل قول:
سلام من میخوام از این فرمون هاو اینا بخرم آیا باید مارک خاصی باشه و میشه توی این بازی ازش استفاده کرد؟