آقا سلام خسته نباشید
من یه مشکلی با گوشی ویو 525 داشتم
مشکلم اینه که تو قسمت پیامکا دیکشنریش فعال شده و هی وققققتی تایپ میکنی یه سری کلمه پیشنهاد میده خلاصه رو اعصابه !
چه جوری میشه اینو غیر فعلا کرد و به همون تنظیمات اولیه برگرده؟
Printable View
آقا سلام خسته نباشید
من یه مشکلی با گوشی ویو 525 داشتم
مشکلم اینه که تو قسمت پیامکا دیکشنریش فعال شده و هی وققققتی تایپ میکنی یه سری کلمه پیشنهاد میده خلاصه رو اعصابه !
چه جوری میشه اینو غیر فعلا کرد و به همون تنظیمات اولیه برگرده؟
اون کلیدی که باهاش زبان رو عوض می کنی رو نگه دار...نقل قول:
مرسی درست شدنقل قول:
سلام...نقل قول:
خیلی عجیبه..
من این دوتا بازی رو کردم assassin's creed, Go striker روی ویو 723 خیلی روان و راحت اجرا میشه....
خب حتما CPU قوی تری داره...، :rolleye:
راستی دو تا مطلب: اول اینکه توی بازار محافظ صفحه مات (anti glare) فابریک این گوشی تو بازار هست یا باید از محافظ صفحه های گوشی های مشابه استفاده کنیم...؟
دوم هم اینکه دیروز یه چندبار گوشی insert sim داد و ریست کرد، همینجوری بی خود و بی جهت...!:23: کسی به مشکلی مشابهی بر نخورده؟
نقل قول:
سلام..
نه مخافظ صفحه نیست...
زیاد حساس نباش... خیلی کم خط می افته اگه هم می افته زیاد معلوم نمیشه...
اگه دوست داری میتونید مال گوشی های دیگه بخری قیچی کنی..
دوست من .. من فکر میکنم فریمور شما قدیمیه...
دقیقا بگو ببینم فریمور گوشیت چنده؟
توی samsung kies چک کردم فریم ویرش با آخرین فریم ویر ارائه شده یکی بودنقل قول:
من فکر میکنم فریمور شما قدیمیه...
دقیقا بگو ببینم فریمور گوشیت چنده؟
توی گوشی هم software version زیر هست:
bada 1.1 1103301715LISS5253JPKC1
سلام دوست عزیز...نقل قول:
اخرین فریمور رسمی عرضه شده برای ویو 525 در ماه 2 سال 2011 است..
اسم کاملش S5253JPKB2 هست.
کلا شما زیاد رو کایز حساب نکن... این برنامه باگ داره..
من سرعتم کمه و حجم فریمور زیاده و اینجا داخل سایت هیچ بخش اختصاصی برای بادا وجود نداره..
پیشنهاد میکنم به سایت فارسی بادا مراجعه کنی
forum.badaos.net
طبق اطلاعاتی که توی سایت badaos.net نوشته شده، فریم ویر روی گوشی (همونی که نوشتم) برای ماه 3 سال 2011 هست...نقل قول:
سلام دوست عزیز...
اخرین فریمور رسمی عرضه شده برای ویو 525 در ماه 2 سال 2011 است..
اسم کاملش S5253JPKB2 هست.
S5253JPKC1
آقا یه سوال، شما از قابلیت mobileAP گوشیت استفاده کردی...؟ من توی هر مرجعی که نگاه می کنم 525 هم قابلیت
WiFi b/g/n hotspot رو داره (دقیقا مثل 723 به بالا) ولی توی آپشن های wifi، هات اسپات یا mobileAP وجود نداره...! گضیه چیه؟:13:
سلام..نقل قول:
من استفادهه نکردم و گزینه mobileAP موجوده... و قاعدتا میشه استفاده کرد..
اگه ویو 525 هم این گزینه رو داشته باشه حتما میشه استفاده کرد... اگه هم که نداره حتما نمیشه...:40:
سلام دوستان...
در مورد این گوشی رویو های زیادی خوندم و همینطور نظرات دوستان رو هم دیدم...
چنتا سوال داشتم از خدمتتون :
1- در مورد سرعت گوشی حرف و حدیث زیاد بود طبعا پردازنده خیلی فوقی نداره و انتظارم نمیره داشته باشه ولی یه سوال داشتم که فقط با اجرای یه برنامه مخصوصا پلیر موزیکش آیا سرعت به طور محسوس کم میشه ؟ و اگه آره آیا مثلا میشه همزمان با اجرای موسیقی یک یا 2 نرم افزار دیگه باز کرد مثلا به گشت زنی در وب پرداخت یا بازی کرد و اس ام اس داد و... ، یا سرعت افتش اذیت کننده میشه ؟
2- در مورد بدنه گوشی ، آیا استحکام نسبی رو داره ؟ تو دست به نظر گوشی محکمی میرسه یا ازوناست که با کوچکترین ضربه یی به فنا میره ( خود ویو 1 تو دستم به نظر خیلی شکستنی میومد حالا اینو نمیدونم ) ؟
3- درب باطری ( و سایر اجزا ) خوب فیکس شدن ؟ درب باطری لقی نداره ؟ ( حتی اگه داره ولی کم لطفا بگین ) ؟ این مورد برام مهمه...
4- کیفیت ال سی دی و عکس العملش رو خوب اکثرا مناسب دونسته بودن... تو یه ویدئو دیدم نسبت به ویو 723 سرعت گشت زنی تو بخشای گوشی کمتر بود... در کل به نظرم بیشتر به پردازنده بر میگشت تا کیفیت تاچ... خواستم دوستان اگه ممکنه نظرشونو بگن ، در کل تاچش با کیفیت و سریع هست یا خیر ؟
5- اس ام اس زدن برای انگشتای نسبتا بزرگ باهاش راحته یا انگشت قلمی میخواد ؟
6- برنامه پیکسل ویوئرش فایلای پی دی اف رو سریع باز میکنه ؟ جابجایی بین صفحات چطوره ؟ کلا میشه راحت باهاش پی دی اف خوند یا نه ؟
ممنون...
سلام دوستان گوشی من wave 525 هست.من وقتی فایلی برام بلوتوث میشه این فایل توی حافظه خود گوشیم ذخیره میشه و توی مموری کارت نمیره.
دوستان بهم گفتند مسیر زیر رو برم setting>memoru>defult memory
در بخش بلوتوث مموری defult را به memory card تغییر بدم.من این کار رو کردم ولی باز هم وقتی یه فایل برام بلوتوث میشه توی حافظه خود گوشی میره.به این مسیر که باز هم میرم میبینم دوباره تیکش رفته روی phone .رم گوشیم هم 2 گیگ هست از همین micro ها.خود فروشنده بهم داد.حالا چکار کنم
سلام..نقل قول:
دوست عزیز..
من ویو723 دارم . ولی قبل از خریدش قصد خرید ویو525 داشتم البته صفحه کلید دارش. خیلی تحقیق کردم..
با توجه به تحقیقاتی که کردم جواب سوالات رو میدم.:40::40:
در مور پردازنده.. در حالت معمولی سرعت گوشی خوبه ولی میگن موقع موزیک گوشی دادن یا اجرا 2 برنامه همزمان گوشی کمی کند میشه... همینطور در همین تاپیک یکی از دوستان گفتند که بعضی از بازی های خود بادا رو هم با کمی افت فرم اجرا میکنه.. البته من ویدیو های زیادی دیدم که سرعت گوشی خیلی خوبه..
در مورد استحکام. به هرحال یک گوشی هست و از قطعات ظریفی ساخته شده و باید مواظب باشید. من ویو 723 چند بار از دستم افتاده چیزیش نشده.. البته بدنه ویو 723 استیل هست.
من با تاچ ویو 525 کار نکردم ولی تاچ ویو 723 فوق العاده حساس هست .. حتما ویو 525 هم همینطور خواهد بود..
ال سی دی خوبی داره 3.2 اینچ فکر نکنم برای کسانی که انگشت درشت هم داشته باشند دچار مشکل بشند.
شتاب سنج هم داره در صورت لزوم به لندسکپ راحتر تایپ کنید
سوال اخرت رو نمیدونم ولی ویو 723 فایل های pdf رو خودش راحت باز میکنه. حتی از فایل فلش هم پشتیبانی میکنه بعید میدونم ویو 525 نتونه....:40::40:
اگه میخوای یکم پولتو بیشتر کن ویو 723 بخر.. با گارانتی 230 هست بدون گارنتی 200 گیرت میاد من 205 خریدم..
موقع موزیک گوشی دادن یا هر کار دیگه ای اصلا مشکل افت سرعت رو نخواهید داشت.
موقع بازی اصلا افت فرم مواجه نمیشید...
دوربینشم 5 هست..
در ضمن به بادا 2 هم اپدیت میشه در اینده.
کلا یک پله بالاتره..
اگه خواستی 525 بخری نسخه پرو بخر کخ صفحه کلیدم داره واسه چت و تایپ خیلی مناسب هست..
:40::40::40:
برای اطلاعات بیشتر از دوستانی که این گوشی رو دارند سوال کن
ممنون دوست عزیز...
دوستانی که این گوشی رو دارن در مورد میزان افت سرعتش بیشتر بگن ممنون میشم ! مثلا موقع استفاده از موزیک پلیر زدن اس ام اس هم با کندی مواجه میشه ؟ باز کردن همزمان یه نرم افزار مثل اپرا مینی یا... کند انجام میگیره ؟ و این تاخیر و لگ چقدره ؟ 1 ثانیه ؟ کمتر ؟ بیشتر ؟
موقع اجرای یه برنامه مثه اپرا میبی چی ؟ آیا راحت میشه از بخشای دیگه استفاده کرد ؟ یا باز افت سرعت داریم ؟
راستش به هر حال یه خاصیت گوشی های حتی جاوای امروزی اکثر برندها مولتی تسک بودنه ! اگه قرار باشه افت سرعت خیلی محسوس باشه و آزار دهنده به نظرم بهتره برم سراغ گزینه های دیگه !
در مورد اینکه درب باطریش لقی داره یا نه هم دوستان یه توضیحی بدن !
در پاسخ به سوالات Nabakhshoode:
موزیک پلیر: اولا درباره افت سرعت در هنگام پخش موزیک افت سرعت کاملا محسوسه ولی اذیت کننده نیست، ولی وقتی که افکت 5.1 رو روشن می کنی علنا هیچ کاری دیگه با گوشی نمی تونی بکنی، چون خیلی افت سرعت داره، ولی وقتی که 5.1 روشن نیست، چندتا برنامه هم که باز باشه، باز هم افت سرعت گوشی (با توجه به CPU) قابل چشم پوشی هست، و می تونی به کارهایی مثل اس ام اس دادن، خواندن pdf ، و وبگردی بپردازی (البته نه خیلی روون و راحت...)
وبگردی :درباره وب گردی هم کلا وب گردی با این گوشی خیلی لذت بخش نیست و لذت کار بار browser های اندروید و iOs رو القا نمی کنه ولی browser خوبی داره.
استحکام: راستش من تا حالا با این گوشی نرفتم دعوا(!) ولی در کل بدنه گوشی مستحکم و خوش ساخت هست، درباره لق بودن در باطری من منظورت رو کامل متوجه نشدم، خب خیلی از گوشی ها یه کم در باتری شون لق هست، تو این مسئله پیشنهاد می کنم اگر می تونی حتما یه سر به غرفه سامسونگ علائدین بزن، 525 رو گذاشته...
سرعت و کیفیت تاچ و صفحه نمایش: به نظرم توی این رنج قیمت و با این امکانات تاچ کاملا خوب و مناسبی داره، (از لحاظ سرعت کلی و حساسیت تاچ)، در ضمن dual touch هم هست.
اس ام اس: باید گفت که کار با صفحه کلید QWERTY اون هم در حالت portrait(افقی) کار هر کسی نیست و از انگشتان دست هر کسی بر نمیاد و مطمئناً اس ام اس های شما پر از غلط غلوط خواهد بود... ولی صفحه کلید QWERTY در حالت landscap تایپ سریع و راحتی در انتظار شماست... برای کسانی که این گوشی رو دارن راه حل جایگزین استفاده از keypad یا صفحه کلید عددی در حالت افقی هست.
اجرای PDF: برنامه picsel viewer در کل برنامه خوبی برای اجرای فایل های پی دی اف هست و شما در هنگام خوندن فایل های پی دی اف مشکل خاصی احساس نمی کنید، ولی نباید احساس کنید که دارید با iPhone کار می کنید (هر چند iPhone هم بعضی وقت ها موقع خوندن فایل های PDF لگ داره).
به نظرم جایگزین این گوشی از لحاظ قیمتی وجود نداره، ولی جایگزین هایی که یک مقدار قیمتشون بالاتر هست Wave525 یا 724 هست که به ترتیب حدود 30 و 70 با این گوشی اختلاف قیمت دارند... توی مارک های دیگه گوشی هم به نظرم رقیب این گوشی تو نوکیا X3-02 هست، تو مارک های دیگه هم که رقیب نداره!
در آخر جا داره از خطوط پر سرعت BRT، مسئولین محترم، آقای علی انصاری(به خاطر ساخت بازار موبایل)، شرکت گارانتی تقلبی ماکروتل، مغازه داران محترم ، شرکت سامسونگ و کلیه عزیزانی که دست به دست هم دادند تا این گوشی بره تو پاچمون... نه، نه ، ببخشید... تا این گوشی توسط ما خریداری بشه تشکر و قدر دانی می کنیم...!
به احتمال زیاد شما تغییرات رو توی defult memory اعمال می کنید و بعد رم و از گوشی در میاری یا گوشی رو به صورت mass storage به کامپیوتر وصل می کنی، قابل ذکر هست که وقتی که شما رم از گوشی در میاری یا گوشی رو mass storage به کامپیوتر وصل می کنی، به کلی تنظیمات defult memory به هم میریزه... .نقل قول:
سلام دوستان گوشی من wave 525 هست.من وقتی فایلی برام بلوتوث میشه این فایل توی حافظه خود گوشیم ذخیره میشه و توی مموری کارت نمیره.
دوستان بهم گفتند مسیر زیر رو برم setting>memoru>defult memory
در بخش بلوتوث مموری defult را به memory card تغییر بدم.من این کار رو کردم ولی باز هم وقتی یه فایل برام بلوتوث میشه توی حافظه خود گوشی میره.به این مسیر که باز هم میرم میبینم دوباره تیکش رفته روی phone .رم گوشیم هم 2 گیگ هست از همین micro ها.خود فروشنده بهم داد.حالا چکار کنم
د
نه دوست من.نه رو رو در میارم نه به pc وصل میکنم.ولی همون لحظه که یه فایل بهم بلوتوث میشه میبینم توی رم ذخیره نشده.همون موقع که توی defult mmemory میرم میبینم تیکی که من گذاشته بودم روی رم برگشته روی phoneنقل قول:
دوستان میشه یک نفر جواب سوال منو بده
سلام
میشه چنتا تم با بازی برای s5253 واسه دانلود بزارید
ممنون
سلام به همه
من گوشیم wave 525 میخوام از کامپیوتر برم تو اینترنت ولی هر کاری میکنم نمیشه
تو رو خدا کمکم کنید:41::19::2:
دوست عزيز شما اول بايد سرويس gprs رو روي سيم كارت فعال كنيد
كه يه سري كد داره كه بسته به سيم كارت مي تونيد از سايت ايرانس يا همراه اول بگيريد
بعد رو كامپيوتر برنامه گوشي رو نصب كنيد
تنظیمات درسته. از تو کامپیوتر وصلم میشه ولی هیچ ساینیو باز نمیکنه.نقل قول:
من میخوام این گوشی رو بگیرم دوتا سوال دارم؟ فارسی داره؟ در استانه خز شدن هست یا نه؟
البته که فارسی داره.نقل قول:
30 تومن بیشتر بدی بالاتر بگیری بهتره.هم سی پی یو بالاتر و هم دوربین بالاتر.
این دوربینش اتوفوکوس نداره و این یعنی بندازش دور.مفتم بدی دوربین بدون اتوفکوس نمیخوام
و 3 هستش.حداقل 5 بگیر.
تازه سیستم عاملشم 2 نیستش.یعنی نمیشه ارتقا داد فک کنم.باز از اساتید بپرسین
تمام
سلام دوستان من اين گوشي رو به تازگي خريدم و تنظيمات gprs ايرانسل رو هم كه برام sms شده نصب كردم و توي تنظيمات گوشي هم تو شبكه كه مي رم در قسمت اتصالات اين تنظيمات هستند ولي بلد نيستم چجوري به اينترنت وصل شم تو منو تو اينترنت كه مي رم آدرس سايت رو كه وارد مي كنم نميره و مي نويسه "خطاي سرور اينترنت" در ضمن آيكون G هم بالاي صفحه نمياد.اگه ميشه راهنمايي كنيد.
آره فارسی داره، پتانسیل خز شدن هم داره، ولی هنوز خز نشده...نقل قول:
من میخوام این گوشی رو بگیرم دوتا سوال دارم؟ فارسی داره؟ در استانه خز شدن هست یا نه؟
دوربینش در کل بد نیست، توی این قیمت اگر AF پیدا کردی خبرم کن...!نقل قول:
این دوربینش اتوفوکوس نداره و این یعنی بندازش دور.مفتم بدی دوربین بدون اتوفکوس نمیخوام
و 3 هستش.حداقل 5 بگیر.
درسته، application باز ها زیاد سراغ این گوشی نیان... 60-70 تومن بزار رو پولت برو android بخر (x10 mini یا ... )نقل قول:
تازه سیستم عاملشم 2 نیستش.یعنی نمیشه ارتقا داد فک کنم.باز از اساتید بپرسین
دو تا احتمال هست، یکی اینکه به یه سرویس wifi وصل هستی و خودت خبر نداری، اون سرویس هم اینترنت نمیده، دوم اینکه سیم کارتت مشکل داشته باشه، راه حل: wifi رو خاموش کن، سیم کارتت رو بنداز روی یه گوشی دیگه تست کن، ببین نت داری یا نهنقل قول:
سلام دوستان من اين گوشي رو به تازگي خريدم و تنظيمات gprs ايرانسل رو هم كه برام sms شده نصب كردم و توي تنظيمات گوشي هم تو شبكه كه مي رم در قسمت اتصالات اين تنظيمات هستند ولي بلد نيستم چجوري به اينترنت وصل شم تو منو تو اينترنت كه مي رم آدرس سايت رو كه وارد مي كنم نميره و مي نويسه "خطاي سرور اينترنت" در ضمن آيكون G هم بالاي صفحه نمياد.اگه ميشه راهنمايي كنيد.
یاحق
من گوشی رو گرفتم وقتی باهاش کار میکنم داغ میشه , این طبیعی هست ؟ باتریش منفجر نشه؟
wifi خاموشه. تازه وقتي wifi روشنه وصل ميشم توي اينترنت كه ميرم هرچي صبر مي كنم در حال لود شدنه و نميره.يه سوال بايد تيك داده ي بسته اي رو بزنم يا نه ؟ يا هر تيك ديگه اي براي وصل شدن به اينترنت لازم هست يا نه؟
:18: داغ می کنه...؟ مطمئنی، اگر خیلی گرماش محسوس هست، یه سر به گارانتی بزن...نقل قول:
من گوشی رو گرفتم وقتی باهاش کار میکنم داغ میشه , این طبیعی هست ؟ باتریش منفجر نشه؟
آخ.خ.خ.خ... آره ، هواسم نبود بگم، برای استفاده از GPRS و EDGE باید داده بسته ای روشن باشه... ولی فقط برای استفاده از GPRS و EDGE ، نه برای wifi ... اینکه می گی wifi رو کانکت می کنی و page باز نمی کنه یه چیز دیگه است...!نقل قول:
wifi خاموشه. تازه وقتي wifi روشنه وصل ميشم توي اينترنت كه ميرم هرچي صبر مي كنم در حال لود شدنه و نميره.يه سوال بايد تيك داده ي بسته اي رو بزنم يا نه ؟ يا هر تيك ديگه اي براي وصل شدن به اينترنت لازم هست يا نه؟
گارانتی که نداره, گرماش هم وقتی زیاد میگیرم تو دستم داغ میشه ولی اگر فقط دو طرفش رو بگیرم نه.نقل قول:
نقل قول:
وقتي استفاده از داده ي بسته اي رو روشن مي كنم بالا صفحه گوشه ي چپ يه علامت E مياد ولي علامت G نمياد و وقتي ميرم تو اينترنت همينطور در حال لود شدن ميمونه مثل وقتي كه به wifi وصلم اون موقع ام همينطور ميمونه
من تمام ویجت های این رو کشیدم بیرون الان هرکاری میکنم برنمی گردن سر جاشون با کشیدن و رها کردن برنمیگردن سرجاشون چیکارشون کنم؟ دوم : گوشی رو وصل میکنم به کامپیوتر شروع به شارژ میشه این طبیعیه؟
یک: می تونی task manager باز کنی و ویجت ها رو ببندی. دو: روشون وایسا (یعنی انگشتتو روش نگه دار) بعد می تونی جا به جاشون کنی...نقل قول:
من تمام ویجت های این رو کشیدم بیرون الان هرکاری میکنم برنمی گردن سر جاشون با کشیدن و رها کردن برنمیگردن سرجاشون چیکارشون کنم؟
بله، شارژ می شه، اگر راهی پیدا کردین که بشه این قابلیت و خاموش کرد به من هم بگین...!نقل قول:
گوشی رو وصل میکنم به کامپیوتر شروع به شارژ میشه این طبیعیه؟
سیستم عامل اش چطور سیستمی هست؟
آیا برنامه های جاوا را یاپورت می کنه؟
برنامه های آن به راحتی پیدا می شود؟
---------- Post added at 01:35 PM ---------- Previous post was at 01:35 PM ----------
روون و راحت، بد نیست، ولی خب android هم نیست...!نقل قول:
بلهنقل قول:
به غیر خود سایت سامسونگ (برنامه kies )، من دو سه تا سایت-فروم تخصصی بیشتر برای بادا ندیدم...نقل قول:
(البته یه سایت-فروم فارسی هم هست که البته سایت بدی نیست)
برای اینترنت اش چطور برای استفاده ان خوب هست گیر نمی دهد
دوستان دو تا سوال فوری...
1. تو صفحه sms این گوشی (sms دریافتی) می شه متن رو زوم کرد؟
2. آیا قابلیت دیکشنری (T9) برای زبان فارسی موقع تایپ کردن وجود داره؟
راستش و بخواین سوالتون رو متوجه نشدم...:20:نقل قول:
برای اینترنت اش چطور برای استفاده ان خوب هست گیر نمی دهد
اگر منظورتون این هست که وب گردی با این گوشی چطور هست، باید بگم که لذت بخش نیست ولی کار راه اندازه...
جواب هر دو سوالت "خیر" هست دوست من... :)نقل قول:
1. تو صفحه sms این گوشی (sms دریافتی) می شه متن رو زوم کرد؟
2. آیا قابلیت دیکشنری (T9) برای زبان فارسی موقع تایپ کردن وجود داره؟
سلام به همگی
دو تا سوال دارم، لطفا جواب بدین:
1. سیستم عامل بادای این گوشی چه ویرایشی هست و آیا به ویرایشها بالاتر قابل آپدیت هست؟
2. این سوال خیلی خیلی خیلی!!!:18: برام مهم هست: آیا گوشی زیر نور خورشید (برق آفتاب:5:) به خوبی قابل خوندن هست؟
ممنون.
فریم ویر این گوشی قابل update هست، ولی سیستم عاملش خیر، قابل upgrade نیست...نقل قول:
1. سیستم عامل بادای این گوشی چه ویرایشی هست و آیا به ویرایشها بالاتر قابل آپدیت هست؟
توی آخرین روشنایی صفحه نمایش؛ بدک نیست...نقل قول:
آیا گوشی زیر نور خورشید (برق آفتاب [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ) به خوبی قابل خوندن هست؟